|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Może źle się wyraziłam - chodzi mi przede wszystkim o formę. A nie, przepraszam, raz któraś Wizażanka normalnie zapytała, czy Nimfa zawsze używa tego koloru, bo jej się mieli w oczach. Jakoś delikatniej mi to brzmiało. Co nie zmienia faktu, że ja sama bym się nie dostosowywała do kogoś. |
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzecz w tym, że my o takich zasadach byliśmy poinformowani na egzaminie dopiero
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asji Czas edycji: 2012-07-08 o 19:50 |
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2012-07-08 o 20:00 |
|
|
|
|
#2195 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem razem z prawem najbardziej przereklamowane kierunki, co innego stoma, ale lekarski? 1 i 2 rok to mało przedmiotów, mało zajęć, jest CZAS na naukę przede wszystkim, od 3 roku bloki, kolos od święta... Co innego stoma, ale zdecydowanie trudniej jest np. w Katowicach niż na słynnym CMUJu;] Są tacy, którym zawsze będzie ciężko.Cytat:
Więc praca jest realna w przypadku lekarskiego, moja ex współlokatorka na stomie pracowała przez pierwsze 3 lata studiów w niemalże każdy weekend. Cytat:
Lubię czytać takie posty, sama chcę zacząć drugi kierunek dzienny, łączyć go z pracą nie będę, bo niestety nawet nie wiem czy wf mi przepiszą, bo kierunki są z zupełnie innej parafii, znajomi z roku twierdzą, że jestem szalona, starsze roczniki, że to niemożliwe. Mam nadzieję, że za rok będę mogła powiedzieć, że da się Cytat:
Jak to nie ma możliwości, przecież Peggy wciąż studiuje Widocznie lubi wyzwania, co jest złego w stawianiu sobie poprzeczki wysoko? Ciężkie czasy nastają, trzeba dbać o swoją przyszłość
|
|
#2196 |
|
Konto usunięte
|
A jakie macie zdanie odnośnie ubioru w wakacje do miejsc typu muzeum, teatr itp?
Pamiętam na wakacjach we Włoszech, miałam kozsulkę zasłaniającą ramiona bo by mi się zjarały i skóra by odpadła |
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Też mnie ta kwestia zastanawia. Pamiętam, że jak byłam w muzeum w Oświęcimiu (upalny letni dzień), to założyłam lniane spodnie, sandały i koszulkę z krótkim rękawem. Nie czułam się niestosownie. Widziałam osoby ubrane jak na plażę, ale i takich w długich spodniach i koszulach z długim rękawem. Wydaje mi się, że jednak ci turyści "plażowi" czuli się skrępowani, gdy oglądali wystawy w muzeum.
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
Skoro mowa tu o dziwnych zachowaniach ja ostatnio miałam dość dziwną sytuację damsko-męską
. Odezwał się do mnie chłopak, który w zeszłym roku mi się strasznie podobał. A nie odzywał się od 14 miesięcy :P. Wczoraj wchodzę na Fb i tu pytanie od niego bez żadnego wstępu w stylu co słychać ... czy mam kogoś xD rozbroiło mnie to jaki faceci mają późny zapłon .
|
#2200 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
tez tak uwazam.
|
|
|
#2201 | |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
![]() A widziałam go na oczy może ze 4 razy. Odkopał mój numer (odmieniany z rodzicielką, ale który ostatecznie wrócił do mnie). Dzwoni, dzwoni, po czym pada "co tam". pierwsze pytanie jakie mu zadałam, kim Ty człowieku jesteś. Dziwi mnie to ;]
|
|
|
#2202 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2204 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
Jest tak pokręcony, że nie zdziwiłabym się
a tak na serio nie ma mojej komórki. Ehh a zawsze czytałam z zainteresowaniem o powrotach do byłych po jakimś czasie nie odzywania się lub właśnie jakim kontakcie od facetów, którzy się kiedyś podobali ... i mówiłam, że mnie to na pewno nie spotka. Miło mi troszkę mnie podbudował ... ale spóźnił się o rok :P
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak się nie oburzaj, do nikogo personalnie się nie zwracałam i z tego też względu nie zamierzam tracić czasu na przeszukiwanie forum.
|
|
|
|
#2207 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
EOT
|
|
|
#2208 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I takie zachowanie mnie dziwi. Ludzie łażą po muzeum jak hołota, młodzi się nudzą, a wyjście do muzeum powinno być przyjemnością, a nie smutnym obowiązkiem narzuconym przez rodzinę, albo biuro podróży. Jeśli chodzi o zwiedzanie obozów koncentracyjnych, uważam, że nie powinni wpuszczać wszystkich. Bo później robi sobie taka dwunastolatka zdjęcia w piecu krematoryjnym nie zdając sobie sprawy z powagi sytuacji. Można ubrać się stosownie nawet podczas upału- na wesele przecież nie pójdziemy w mini i bluzkę odkrywającą brzuch, tylko dlatego, że jest gorąco. Można przecież do muzeum założyć bluzkę zasłaniającą ramiona i spódnicę za kolano. W ogóle dziwi mnie brak kultury i wyczucia niektórych ludzi. Jeśli nie wiesz jak się zachować w pewnych miejscach, to warto poczytać, by nie wyjść na głupka. Albo po prostu nie idź. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2012-07-08 o 23:12 |
||
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 |
|
BAN stały
|
U mnie wystarczy jedna część stroju czarna, a już jest sensacja. Nie wiem, czemu to jest takie dziwne. Ale może nie powinno mnie to już zaskakiwać, skoro niektórzy oceniają mnie po zawartości wyrzucanych śmieci. Wczoraj poszłam wyrzucić zwykłe śmieci, dużo ich nie było, więc starsza pani mijana pod kontenerem, stwierdziła, że się pewnie odchudzam, bo widać, ze nic nie jem i wskazała na worek. A ja po prostu jem głównie owoce i warzywa, a bioodpady wcześniej wyrzuciłam.
|
|
|
|
#2211 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Kiedyś na domówce u znajomej miałam czarne spodnie i czarną bluzkę. Jakiś jej znajomy (pierwszy i ostatni raz go widziałam) gdyśmy się sobie przedstawiali zapytał mnie ze śmiechem 'a ty co taka na czarno, żałobę masz?'. Zrobiłam smutno-zakłopotano-zaskoczono-złą minę i odpowiedziałam 'tak'. Koleś się speszył i podejrzewam, że nie zada takiego pytania nikomu więcej. Później mnie przepraszał parę razy na tej imprezie za pytanie, aż w końcu się przyznałam, że w żałobie nie jestem, ale zdziwiło mnie jego pytanie. |
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam już...
ale napiszę jeszcze raz. Generalizacja = uogólnienie. Jeżeli większość znanych mi osób powiela jakiś pogląd czy zachowanie, to będę jej używać.Ale myślę, że EOT jak najbardziej na miejscu. |
|
|
|
#2213 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czasami mam ogromną ochotę na pytanie o żałobę odpowiedzieć tak jak Ty, tylko po to, żeby zobaczyć reakcję ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-07-08 o 23:57 |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam Wasze opowieści ze studiów i jestem w szoku! Brak słów na określenie tego, o czym tu mówicie |
|
|
|
|
#2216 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak więc wiesz... uniwerek czy polibuda niczego nie determinują
|
|
#2218 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Na szalonych naukowców może wszędzie trafić. Moja kumpela jest na polibudzie i tam pan doktor przepuszcza na egzaminie tych, którzy obok opisu równania Bernoulliego, dopiszą jakiś seksistowski żarcik zasłyszany na wykładzie. |
|
|
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z rzeczy, które mnie dziwią - pisałam ostatnio o używaniu przez dziewczyny po intensywnym fitnessie perfum albo dezodorantu w kulce na spocone ciało. Wczoraj po siłowni widziałam coś co zdziwiło mnie jeszcze bardziej - nakładanie tapety na nieumytą twarz, tylko przetartą chusteczką higieniczną ![]() |
||
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

to jaki wobec tego bylby konstruktywny?

norma. Ale ja akurat jestem sklonna przyznać rację twórcom tych egzaminów, to ma sens. Jeśli studentów jest za dużo, aby organizować egzaminy ustne, to taka forma egzaminu jest po prstu sprawiedliwa. W przypadku prawa:
Moim skromnym zdaniem razem z prawem najbardziej przereklamowane kierunki, co innego stoma, ale lekarski? 1 i 2 rok to mało przedmiotów, mało zajęć, jest CZAS na naukę przede wszystkim, od 3 roku bloki, kolos od święta... Co innego stoma, ale zdecydowanie trudniej jest np. w Katowicach niż na słynnym CMUJu;] Są tacy, którym zawsze będzie ciężko.
Lubię czytać takie posty, sama chcę zacząć drugi kierunek dzienny, łączyć go z pracą nie będę, bo niestety nawet nie wiem czy wf mi przepiszą, bo kierunki są z zupełnie innej parafii, znajomi z roku twierdzą, że jestem szalona, starsze roczniki, że to niemożliwe. Mam nadzieję, że za rok będę mogła powiedzieć, że da się 

. Odezwał się do mnie chłopak, który w zeszłym roku mi się strasznie podobał. A nie odzywał się od 14 miesięcy :P. Wczoraj wchodzę na Fb i tu pytanie od niego bez żadnego wstępu w stylu co słychać ... czy mam kogoś xD rozbroiło mnie to jaki faceci mają późny zapłon 
ale napiszę jeszcze raz. Generalizacja = uogólnienie. Jeżeli większość znanych mi osób powiela jakiś pogląd czy zachowanie, to będę jej używać.