|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
Cytat:
super fotki ![]() Hej wstałam. W szpitalu nauczyułam się tak wcześnie wstawać![]() 19 DNI ![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- mam tu listę do zrobienia. Zobaczcie czy o czymś nie zapomniałam? Większość postaram się ogarnąć dziś, tzn chociaż terminy poumawiać żebym wiedziała na czym stoję ![]() zamówić welon - dziś mama sukienka świadkowa sukienka próbna fryzura próbny makijaż zabieg na twarz henna brwi+regulacja brwi paznokcie 25 lipca umowa z DJ (ustalic szczegóły, lista piosenek, pierwszy taniec, zabawy) ustalic szczegoly z foto zamówić tort ustalić dekoracje kosciola dokupic tuby rozchodzić buty odebrać obrączki - dziś spowiedź II - 27 lipca farbowanie włosów kupić bieliznę, stanik(?) majtki ponczochy, koszulka na noc poslubna kupić serwetki ustalić menu - 20 lipca ustalić liczbę noclegów poncz przymiarka sukni - pierwsza dziś odbiór sukni ozdoby na klatke schodową zamowic bukiet, butonierki, kwiat bransoletę dla swiadkowej kosze dla rodzicow zaplacic hotel dentysta piaskowanie zębów kupić kieliszki do trzaskania (bo tych naszych jednak żal trzaskać) zmienić organzę na stoły na pomarańczową zamiast bordowej ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Wczoraj TŻ mi płakał do słuchawki... ryczał dosłownie... bo mu sie przykro zrobiło jak mu chrzestna odmówiła przybycia na ślub o czym wiedzieliśmy wcześniej od innych osób! zarzuciła mu wręcz, że miała za mało czasu ... o ślubie wiedziała już odkąd praktycznie date ustaliliśmy.. nie mogłam nic zrobić ![]() Kazałam mu się nie przejmować ale wiadomo, że go to trafiło .. bardzo był zżyty z ciotką... w końcu także u niej się wychowywał ze swoim kuzynem. Spędził tam pół dzieciństwa. I nie dziwie mu sie, że jest mu mega przykro ..
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dobry dzień
19 dni. Jak ten czas pędzi
|
|
|
|
#3843 | |
|
Rozeznanie
|
dla organizatorek, genialny panieński!! A jakie śliczne babeczki. Dalej mnie zastanawia jak się takie ozdoby robi ![]() Cytat:
![]() ![]() Będziesz dobrze!
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rzuca się u was pod kościołem w parę młoda grosikami? Trzeba mieć przy sobie coś na te pieniążki? Jakąś sakiewkę woreczek? Panika mi się mała włączyła, troszkę chaotycznie myślę i różne fragmenty z wesel, na których byłam mi się przypominają i zastanawiam się czego mi jeszcze brakuje.
|
|
|
|
#3845 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jadę zaraz po moją sis wracającą z wesela z Lublina, więc dostanę wskazówki o czym jeszcze pamiętać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się dla odmiany wczoraj dowiedziałam, że mój kuzyn się wybiera na wesele, mimo że jego żona ma wtedy termin porodu Mówiła mi to druga kuzynka i podejrzewam, że on sobie żartował, bo liczę się z tym, że ich nie będzie.---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka, chciałabym iść dzisiaj w parę miejsc na miasto ale wszystko jest czynne w godzinach 10-18, akurat wtedy kiedy pracuję
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Gratuluje udanych rewelacyjny wieczorów panieńskich Maly_czlowieczek ślicznie wyglądasz w sukience ![]() Wikusiaczek bardzo ładna sukienka I jeszcze mignęły mi sie obraczki, piękne Cytat:
Dostałam wczoraj odmowe od kuzyna, na którego slubie byłam sama, bo Tż sie rozchorował ale przyszłam, a on mi pisze, ze nie przyjdzie bo ma ślub u świadka. Cudownie, że wolał wybrac kolegę niz rodzinę Z dobrych spraw.. - ustaliliśmy menu - zaliczyliśmy I spowiedź - wybrałam bukiet ślubny (taki jak w zał. tylko bedzie dodane jeszcze cos zielonego )- zamówiliśmy dekoracje na samochód - byłam na próbnej fryzurze - chciałam lekkiego koka, takiego romantycznego (stwierdziłam, że wypróbuje, bo jak bedzie tak gorąco to w rozpuszczonych włosach nie wytrzymam), wyszło całkiem co innego. Na poczatku byłam zadowolona, potem radosć mi przeszła, wiec pójdę jeszcze do kogos innego, albo zostaje przy pierwszej opcji.
|
|
|
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- gratuluje
|
||
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
pokażę Wam moje bucisze ślubne
zaczęłam je rozchadzać ![]() atłas ecru obcas 8cm.
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
Wooow jakie buciki tu juz od rana!
Dzieñ dobry laseczki! Jaki make-up na dzis?
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piękny!!! moje kolorki ![]() A ja postanowiłam, że kalie bede mieć w pomarańczu ale takiego jaśniejszego jak się da no i jestem w kropce z makijażem ... ;/ może brązy będą pasować? nie wiem ... ;/ wogóle chce powiedzieć kosmetyczce żeby mi zrobiła tak co bym wyglądała na troszkę opaloną bo jestem jak córka młynarza.. ;/
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Witam się poniedziałkowo i stadardowo ![]() Carmelova i Kawa super wieczór. Brawa za pomysł i organizację dla Waszych dziewczyn. Postarały się ![]() Cytat:
Ale przynajmniej ksiądz widzi jakie z niej babsko Cytat:
Żeby było dobrze I żeby pani doktor była kompetentna ![]() Uwaga, uwaga muszę na formu pochwalić TŻa Zrobił rozsadzenie szanownych dup gości przy stołach Pałował sie z tym biedaczek, pałował, ale ostateczna wersja jest idealna - lepiej nie będzie Ja się za to zabrałam wcześniej, ale szybko pieprz**am w cholerę
|
||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak to dobrze obudzic sie bez kaca ![]() ale u mnie juz jest parówa, rozpłyne sie w robocie
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla TŻ
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się chrzestna nie popisała Nie dziwię się TŻowi, że mu przykro, tym bardziej, że tak jak piszesz, był z ciotką zżyty. Kto normalny odpitala taką mananę Dla mnie by chrzestna była skreślona
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam zaległości ![]() Nie mam na nic czasu, dzisiaj chcemy z TŻ zacząć załatwiać formalności a po południu jedziemy z zaproszeniami. Powiem Wam szczerze, że zapraszanie mnie męczy ![]() Nena
Ladystar życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia i miłości na co dzień Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-07-09 o 08:29 |
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj zdychalam na kaca ![]() chyba zapakuje mala i na plaze pojade z nia
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh przykre to ... a mi serce pęka
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Oby tylko w dniu ślubu nie było takiej parówy.
Gorska_Kozica dla TżNena Ladystar wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, mnóstwo uśmiechu i szczęścia przy boku męża |
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, to chyba jeszcze gorsze niz deszcz taka parówa
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Właścicielka sali powiedział, ze w taka pogode to nawet klimatyzacja nic nie daje. Jedyne pocieszenie, że na sali bylibyśmy przed 21. Ale co z tego, jak w dzien trzeba latac i sie szykować. Jednym słowem roztopie sie w taki dzien
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- chyba wolałabym deszcz, tylko nie taki ulewny Ostatnio u mnie w mieście jakas para robiła sobie poprawiny w namicie, trwały tylko godzine. Bo przyszła taka ulewa, że wszystko zostało poprzewracane i zniszczone.
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dupa mi odpadnie ![]()
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde to u mnie też
W niedzielę ustaliłam szczegóły z florystką. Tylko bałam się, że tż padnie jak zobaczył cenę ![]() Poza tym wybraliśmy wódkę i będzie Stumbras. Sobotnim PM-kom życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Mam nadzieję, że wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście. |
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanko do dziewczyn, które robiły foto-książki: Gdzie zamawiałyście, jaki był czas realizacji? Jak z jakością? Ile robiłyście stron? Jak komponowałście Waszą historię od małego do dnia ślubu z TŻ? Chyba zrobimy te książki dla taty TŻ i mojej mamy, ale nie mamy pomysłu, jak to poukładać |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam welon
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/fotoksiazka-a4-40-...423976143.html Natomiast ja kiedyś robiłam album z wakacji na stronie colorland.pl i byłam zadowolona Chyba sie ograne i pójdę na działkę poopalać, a raczej wyrównać opaleniznę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Jak postanowiły, tak zrobiły 

wstałam. W szpitalu nauczyułam się tak wcześnie wstawać

bo mu sie przykro zrobiło jak mu chrzestna odmówiła przybycia na ślub o czym wiedzieliśmy wcześniej od innych osób!
zarzuciła mu wręcz, że miała za mało czasu ... o ślubie wiedziała już odkąd praktycznie date ustaliliśmy..
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

dla organizatorek, genialny panieński!! A jakie śliczne babeczki. Dalej mnie zastanawia jak się takie ozdoby robi 

)

ale piękny!!! moje kolorki 

Żeby było dobrze