|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35180846]Też ich używałam, do czasu aż pewnego razu nie podkradłam jednej maszynki TŻowi
![]() Ale już dotarłam do nazwy - Sensor3 Teraz mają też wersję dla kobiet, ale nie wiem, czym się różni od męskiej. Będę w Rossmannie to obejrzę Mam nadzieję, że będą![/QUOTE]ja używam maszynki tż bodajże mach 3 on się nie goli tylko skraca zarost maszynką do strzyżenia włosów ostatnio dostał w prezencie jakiś zestaw nivea, więc pianka do golenia z zestawu była moja
|
|
|
|
#1082 |
|
BAN stały
|
Ja raczej nie pójdę w białej, chyba że mi się odwidzi, ale po prostu nie lubię tego koloru. Nie wiem czemu. Zawsze miałam przez to problemy w szkole, bo przychodziłam na apele ubrana w czerń od stóp do głów;P A czerwień po prostu uwielbiam i bardzo dobrze bym się w niej czuła.
|
|
|
|
#1083 |
|
Konto usunięte
|
Swoją drogą dziś się dowiedziałam, że jak wreszcie będziemy się hajtać z TŻem, teściowie chcą opłacić całe wesele
![]() Tylko, żeby jeszcze było gdzie i za co zamieszkać razem Musimy poczekać ![]() A co do sukni ślubnej - będę chciała prostą, białą, ale z mocniejszymi dodatkami, pewnie fioletowymi - a to ci niespodzianka
|
|
|
|
#1084 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35180846]Też ich używałam, do czasu aż pewnego razu nie podkradłam jednej maszynki TŻowi
![]() Ale już dotarłam do nazwy - Sensor3 Teraz mają też wersję dla kobiet, ale nie wiem, czym się różni od męskiej. Będę w Rossmannie to obejrzę Mam nadzieję, że będą![/QUOTE]To lecę zobaczyć co to za cudo Skoro lepsza ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35181234]Swoją drogą dziś się dowiedziałam, że jak wreszcie będziemy się hajtać z TŻem, teściowie chcą opłacić całe wesele ![]() Tylko, żeby jeszcze było gdzie i za co zamieszkać razem Musimy poczekać ![]() A co do sukni ślubnej - będę chciała prostą, białą, ale z mocniejszymi dodatkami, pewnie fioletowymi - a to ci niespodzianka [/QUOTE]To na dobrych tesciow trafilas )---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35181340]To lecę zobaczyć co to za cudo Skoro lepsza ![]() Ja wilkinsona używałam tych klasycznych 2-ostrzowych (klik) jakiś czas i w sumie były ok, za to 3-ostrzowe nie przypadły mi do gustu [/QUOTE]Ja tam meskie uzywam xtreme 3, bardzo dobre sa moj tata tez je uzywa, ha ha
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
Pamiętacie moje dietowe dylematy?
Upatrzyłam sobie jednego dietetyka i chciałam do niego iść. A wczoraj na maila dostałam powiadomienie z Grupera o tej ofercie - http://gruper.pl/x.php/1,22611/Torun...tetycznej.html - to właśnie ten dietetyk, już wykupiłam kupon ![]() Nie jestem co prawda pewna, czy w ramach tej wizyty ułożą mi dietę (nie jest to jednoznacznie określone w ofercie), ale nawet jeśli nie, to chętnie posłucham fachowca. |
|
|
|
#1087 |
|
BAN stały
|
Ja bardzo lubię fiolety i czerwienie, i też je noszę. Mimo to jak przyjdę ubrana na czarno od razu są jakieś domysły i aluzje. A przecież gdybym miała żałobę, to dzień wcześniej nie latałabym w krwiście czerwonym płaszczu, z czerwoną szminką na ustach.
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu, jaka wczoraj burza była.
![]() Pół dnia internetu nie miałam, później już prądu. I pierwszy raz widziałam jak piorun w coś trzasnął. ![]() I tak w ogóle, to dzień dobry.
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja prowadzę oczekiwania na kuriera i się już denerwuję bo zawsze o tej porze już dzwonił ^^ (tak, kurier w mojej okolicy potrafi zadzwonić przed 7 rano )
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze się wkurzam, jak mam na listonosza czekać. Bo kurde on często nie zapuka, tylko zostawia awizo i w długą.
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35176840]Tak sobie teraz czytam o różnych olejach do włosów, szczególnie tych "specjalnych", nie spożywczych, nie drogeryjnych itd... (btw, właśnie siedzę z olejkiem dla mam Babydream na włosach). Praktycznie każdy komentarz pod każdą notką wskazuje na to, że prawie każda bloggerka (lub wizażanka) olejowała już włosy, wciąż to robi lub planuje - i nie ma w tym nic dziwnego. A jak odpowiadam na pytania znajomych (z reala), co robię z włosami, to wszyscy się krzywią na myśl o olejowaniu, jakby to była jakaś abstrakcja, wręcz kosmiczny pomysł.
[/QUOTE]Jak ja powiedziałam koleżance to była bardzo zdziwiona. Stwierdziła, że jej włosy tego nie potrzebują (ale potrzebują tak na prawdę). Edytowane przez Karen15 Czas edycji: 2012-07-09 o 07:38 |
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj, o tym co warto nałożyć na facjatę, czyli krótki przegląd ostatnio używanych podkładów:
http://amantesamentesblog.blogspot.com/
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
Super Girl - juz lece czytać, uwielbiam recenzje podkładów
![]() Dziewczyny kupiłam wczoraj w sephorze zalotke, która jest na baterie i poprzed podgrzanie podkreca rzęsy, używałyście juz takiej? Oto ona: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh-curler.html |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie efekty stosowania olejku rycynowego
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35181869]Pamiętacie moje dietowe dylematy?
Upatrzyłam sobie jednego dietetyka i chciałam do niego iść. A wczoraj na maila dostałam powiadomienie z Grupera o tej ofercie - http://gruper.pl/x.php/1,22611/Torun...tetycznej.html - to właśnie ten dietetyk, już wykupiłam kupon ![]() Nie jestem co prawda pewna, czy w ramach tej wizyty ułożą mi dietę (nie jest to jednoznacznie określone w ofercie), ale nawet jeśli nie, to chętnie posłucham fachowca.[/QUOTE] Wiedzieli, czego Ci trzeba ![]() Cytat:
![]() U mnie mało ambitne konkursorozdanie :P
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-07-09 o 09:19 |
|
|
|
|
#1096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Męski syoss do włosów (do włosów przetłuszczających się) genialnie na mnie działa, aż się zastanawiam czy sobie nie kupić jak zużyję obecne szampony Mam po nim niesamowicie puszyste (w dobrym tego słowa znaczeniu) , miękkie i długo świeże włosy...
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj o 7 obudził sms od poczty polskiej. Byłam wściekła, bo jeszcze spałam, ale wiem, ze dzisiaj przyjdzie moja paczka
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo spałam po nocce i myślałam, że to TŻ puka. ![]() Później przez jakiś czas przychodził do góry z paczkami.
|
|
|
#1099 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja listonoszom, kurierom i innym przychodzącym do domu często otwieram w dziwnym stanie: w piżamie, w maseczkach, w farbie na włosach, z olejkiem na włosach itd W bieliźnie chyba mi się jeszcze nie zdarzyło
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie też stosuje, co prawda nieregularnie, ale stosuję, więc jestem bardzo ciekawa Twoich efektów
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Co do golenia to wczoraj sobie kupiłam fajną maszynkę
Wilkinson intuition w jakiejś letniej wersji więc jest różowa w kwiatki. To jest ta z wbudowanym mydełkiem w ostrze. Fajna, nie trzeba używać żelu.
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35183954]To powinien wracać chętnie
Ja listonoszom, kurierom i innym przychodzącym do domu często otwieram w dziwnym stanie: w piżamie, w maseczkach, w farbie na włosach, z olejkiem na włosach itd W bieliźnie chyba mi się jeszcze nie zdarzyło [/QUOTE]Mi się też zdarzyło w maseczkach, z turbanem/czepkiem na głowie, z pomalowanym tylko jednym okiem.
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ależ Wy jesteście płodne ;-)
Co do męskich kosmetyków używam gównie ich perfum, np Clinique Happy for man jest dla mnie najfajniejszym cytrusowym zapachem jaki znam Mam już drugą 50 tkę
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oooo męskie zapachy? Nieźle ![]() Widziałam ostatnio Twój avek na aukcji allegro dot. pigmentów i od razu skojarzyłam z Tobą
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie klasyczne, czyste zapachy są unisex, nieważne co na nich piszą. Z męskich lubię jeszcze szampony z efektem chłodzenia i peelingi bo są mocniejsze.
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż on jest taki dość unisex.
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35184089]To prawda, jak kogoś nie ma 2-3 dni to już potem ciężko nadrobić, sama ostatnio zrezygnowałam bo wiedziałam, że nie dam rady tyle stron przeczytać
![]() Oooo męskie zapachy? Nieźle ![]() Widziałam ostatnio Twój avek na aukcji allegro dot. pigmentów i od razu skojarzyłam z Tobą [/QUOTE]To miłe Zaległości też nie nadrabiam, zwykle staram się weekend spędzać poza domem (wczoraj braliśmy udział w paradzie żaglowców na zakończenie Baltic Sail, byłam na łodzi od 10 do 18, świetna zabawa), a tu najwięcej się chyba dzieje w weekend właśnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, pierwsza oferta zamieszczenia płatnego baneru na blogu
Tylko jego tematyka tak średnio podpada pod tematykę bloga Chociaż pożyczki na kosmetyki...?
|
#1110 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jakimi aparatami robicie zdjecia na Waszych blogach? Niedawno nabylam lustrzanke Sony Alpha ale jeszcze nie jestem wprawiona. Znacie jakies "triki"?
trustmyself - obejrzałam właśnie Twojego bloga i jest genialny! Zdjęcia makijaży są przepiękne, jak to robisz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

Teraz mają też wersję dla kobiet, ale nie wiem, czym się różni od męskiej. Będę w Rossmannie to obejrzę
Mam nadzieję, że będą![/QUOTE]
on się nie goli tylko skraca zarost maszynką do strzyżenia włosów
ostatnio dostał w prezencie jakiś zestaw nivea, więc pianka do golenia z zestawu była moja 

)
[/QUOTE]

おはよう!