Powiększanie piersi cz.7 - Strona 533 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 14:35   #15961
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

No nic ja zmykam troche sie ogarnac i ubrac bo w dresiku pomykam od rana a tu trzeba zrobic zakupy, obiad a pozniej firmowa imprezka domowa i maly chillout dobry poczatek weekendu ( przy moim systemie zmianowym dzis mam sobote a jutro niedziele)

Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia
Stary 2012-07-09, 14:36   #15962
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Oj nic się nie stało Zdarza się

Ma pytanie do dziewczynek, które mają założoną wkładkę Mirenkę. Będąc teraz w pl zamierzam sobie również założyć, ale gdzieś wyczytałam, że trzeba do tego pełno badań porobić. Czy te badania są koniecznością a może da się tak po prostu zadzwonić umówić na wizytę i od razu zakładają? Ja będę w pl tylko 2 tygodnie i nie wiem czy się wyrobiłabym ze wszystkim a bardzo mi na tym zależy. A i jeszcze jedno, czy ją zakłada się tylko podczas miesiączki? Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Problem będzie jeszcze ze znalezienien pani doktor bo w necie nie mogę wyszukać a do chłopa to mój mnie nie puści
Ja miałam wkładkę domaciczną ale nie wiem jaką, założono mi ją gdy jeszcze karmiłam, Pierwsze pół roku uczulenia, gluty i swędzenia, póżniej trzeba było wymienić bo się obsunęła też na sucho, dalej karmiłam, rok plamień i krwawień aż w anemię zaczęłam wpadać, w końcu mój mąż powiedział DoŚĆ i poddał się wazektomi. Gdy mi ją wyciągali franca wyjść nie chciała, nie mogli jej znaleźć, urwały się wąsy. Wylądowałam w szpitalu. Wyciągali też na sucho, bo już nie chciałam czekać, prawie zemdlałam, też nie mogli jej znaleźć, ciągle wymieniali narzędzia, krwawiłam jak świnka, a wkładeczka wbiła się w ściankę macicy, potem utknęła w szyjce..... DALEJ MASZ OCHOTĘ NA WKŁADKĘ?
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:43   #15963
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Ja miałam wkładkę domaciczną ale nie wiem jaką, założono mi ją gdy jeszcze karmiłam, Pierwsze pół roku uczulenia, gluty i swędzenia, póżniej trzeba było wymienić bo się obsunęła też na sucho, dalej karmiłam, rok plamień i krwawień aż w anemię zaczęłam wpadać, w końcu mój mąż powiedział DoŚĆ i poddał się wazektomi. Gdy mi ją wyciągali franca wyjść nie chciała, nie mogli jej znaleźć, urwały się wąsy. Wylądowałam w szpitalu. Wyciągali też na sucho, bo już nie chciałam czekać, prawie zemdlałam, też nie mogli jej znaleźć, ciągle wymieniali narzędzia, krwawiłam jak świnka, a wkładeczka wbiła się w ściankę macicy, potem utknęła w szyjce..... DALEJ MASZ OCHOTĘ NA WKŁADKĘ?
Tutaj wiem, że kilka dziewczynek ma taką wkładkę i są bardzo zadowolone. Bardzo mi przykro, że miałaś takie nieprzyjemności z tego powodu Aż niemiło się o tym czyta. No ale prawda jest taka, że powikłania mogą pojawić się zawsze i przy niemalże wszystkim. To tak samo jakby nie brać leków, ponieważ mogą wywołać skutki uboczne, nie rodzić dzieci, bo mogą być powikłania czy też nie zrobić sobie piersi, bo można się nie obudzić przy narkozie lub lekarz coś spartoli. Takich przykładów można wymieniać setki, tysiące czy nawet miliony. Ale myślę, że warto zaryzykować

Rozmawiałam z jedną gin i powiedziała, że badanie cytologiczne wystarczy. Natomiast jak długo czeka się na wyniki? Musiałabym je wykonać dzisiaj o ile będzie to możliwe, bo za dwa dni mam mieć miesiączkę. I tu też jest problem, bo z tego co czytałam to niby można to badanie robić najpóźniej 4 dni przed miesiączką Cholercia ja nigdy jeszcze chyba nie miałam robionego takiego badania, a niby powinno się co rok ehhh....zwariuje zaraz. Jak nic z tego nie wyjdzie to mogę zapomnieć też o tej spiralce

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-07-09 o 15:19
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:29   #15964
anne001
Raczkowanie

Hej dziewczynki. jej,ale wy piszecie chwile mnie nie ma i godzine mi czytanie zajmuje czytam o tych dietach... tez by mi sie przydało... ale Ja nie umiem nie jeść,odmawiać sobie,jestem taka nieregularna chciałabym brzuszek i boki zgubic ale cos mi nie idzie MADZIULLASZ,czy wasektomia jest odwracalna?? tzn czy juz niegdy nie bedziemy mogli miec dzieci po takim zabiegu?? w ten weekend pierwszy raz wystąpiłam w kostiumie na basenie koledzy mojego męża powariowali ;P -to tak na odmianę pancerza. wstawiam zdjęcia 3 najładniejszych kostiumików,wybrałam jeden,zgadnijcie który lecę bo mnie córcia męczy,ale co chwila jestem i was czytam uzależniona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00125.jpg (55,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00124.jpg (55,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00123.jpg (56,0 KB, 46 załadowań)
Stary 2012-07-09, 15:45   #15965
cycatka
Raczkowanie

Ludzie jak ludzie mówić muszą i nie ma się co nimi przejmować coś wiem na ten temat ja tam radzę popatrzeć na siebie i na swoje szczęście i zadowolenie
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:10   #15966
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. jej,ale wy piszecie chwile mnie nie ma i godzine mi czytanie zajmuje czytam o tych dietach... tez by mi sie przydało... ale Ja nie umiem nie jeść,odmawiać sobie,jestem taka nieregularna chciałabym brzuszek i boki zgubic ale cos mi nie idzie MADZIULLASZ,czy wasektomia jest odwracalna?? tzn czy juz niegdy nie bedziemy mogli miec dzieci po takim zabiegu?? w ten weekend pierwszy raz wystąpiłam w kostiumie na basenie koledzy mojego męża powariowali ;P -to tak na odmianę pancerza. wstawiam zdjęcia 3 najładniejszych kostiumików,wybrałam jeden,zgadnijcie który lecę bo mnie córcia męczy,ale co chwila jestem i was czytam uzależniona
ja obstawiam na fiolecik super cycuszki w nim się prezentują
Stary 2012-07-09, 16:24   #15967
jooasi
Wtajemniczenie

kicia ja mam MIrenke , zakłada się najwygodniej na początku albo pod koniec okresu kiedy krwawienie nie jest już tak obfite a wciąż otwarte i rozpulchione wejście do macicy. jedynym wymaganym badaniem była świeża cytologia. mam ją od 4 lat i mogę polecić bo to super sprawa, pierwsze trzy mc były niefajnie a teraz jest bezstresowo, bezobjawowo a okres został mi w szczątkowej formie 2-dniowego plamienia, nawet podpaski niepotrzebne, wkładka zupełnie wystarcza.

to co koleżanka opisuje to pewnie zwykła spiralka była, wywołuje bardzo częste komplikację, obfite krwawienia, ma zupełnie inne działanie od Mireny bo działa tylko wczesnoporonnie, Mirena zabezpiecza horomonalnie przed niechcianą ciążą jak tabletki. u nas w Pl niestety wszelkie podwiązywanie nasieniowodów czy jajowodów jest nielegalne a tak jak u nas, trójka dzieci, byłoby najlepszym wyjsciem.
Stary 2012-07-09, 16:27   #15968
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
kicia ja mam MIrenke , zakłada się najwygodniej na początku albo pod koniec okresu kiedy krwawienie nie jest już tak obfite a wciąż otwarte i rozpulchione wejście do macicy. jedynym wymaganym badaniem była świeża cytologia. mam ją od 4 lat i mogę polecić bo to super sprawa, pierwsze trzy mc były niefajnie a teraz jest bezstresowo, bezobjawowo a okres został mi w szczątkowej formie 2-dniowego plamienia, nawet podpaski niepotrzebne, wkładka zupełnie wystarcza.

to co koleżanka opisuje to pewnie zwykła spiralka była, wywołuje bardzo częste komplikację, obfite krwawienia, ma zupełnie inne działanie od Mireny bo działa tylko wczesnoporonnie, Mirena zabezpiecza horomonalnie przed niechcianą ciążą jak tabletki. u nas w Pl niestety wszelkie podwiązywanie nasieniowodów czy jajowodów jest nielegalne a tak jak u nas, trójka dzieci, byłoby najlepszym wyjsciem.
tylko ze mirenka jakby co niepolecana jest dla bezdzietnych. ani zadna wkladka spiralka etc.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:35   #15969
jooasi
Wtajemniczenie

Kicia teraz doczytuje że nigdy cytologii nie miałaś, olaboga jakże to możliwe w tych czasach, aż się włos na głowie jeży a w ciązy?? zawsze wykonują wraz z innymi badaniami. na wynik zwykle 2 tyg czekam bo tam coś sobie z tego hodują. najlepiej robić bezpośrednio po okresie kiedy wszystko jest oczyszczone, zrobienie tego tak jak dziś u Ciebie może zafałszować wynik.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
tylko ze mirenka jakby co niepolecana jest dla bezdzietnych. ani zadna wkladka spiralka etc.
Agatko zgadza się nie polecana ale znam przypadki dziewczyn co miały przed dziećmi i po zdjęciu normalnie w ciąże zaszły, tylko odczekać ze staraniami miały 6mc. no i dla bezdzietnych sterylizacja też żadnym rozwiązaniem problemu nie jest.
Stary 2012-07-09, 16:41   #15970
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Oj nic się nie stało Zdarza się

Ma pytanie do dziewczynek, które mają założoną wkładkę Mirenkę. Będąc teraz w pl zamierzam sobie również założyć, ale gdzieś wyczytałam, że trzeba do tego pełno badań porobić. Czy te badania są koniecznością a może da się tak po prostu zadzwonić umówić na wizytę i od razu zakładają? Ja będę w pl tylko 2 tygodnie i nie wiem czy się wyrobiłabym ze wszystkim a bardzo mi na tym zależy. A i jeszcze jedno, czy ją zakłada się tylko podczas miesiączki? Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Problem będzie jeszcze ze znalezienien pani doktor bo w necie nie mogę wyszukać a do chłopa to mój mnie nie puści
KICIA ja mam taka wkladke drugi raz i jestem zadowolona. Badań żadnych nie robiłam a może dla tego ,ze robiłam u mojego lek do którego chodzę od lat i badania robi mi na bieżąco. Zakladalam podczas miesiączki.
Stary 2012-07-09, 16:49   #15971
kicia_nh
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki za odpowiedź

Agatko też czytałam, że niezalecane dla bezdzietnych, ale ja już jedno mam

Jooasi właśnie dlatego napisałam, że chyba nigdy, bo w ciąży jak byłam to miałam tyle różnych badań robionych, że nawet nie wiem jakie Nawet na HIVa no to jeśli trza będzie 2tyg na wynik czkeać to będę musiała o tym zapomnieć. Do tego moja ciocia wydzwania non stop do szpitala, gdzie miałabym najbliżej do lekarza, ale dodzwonić się nie mogę. Jedynym wyjściem wtedy będzie założyć ją tu w Belgii, tylko problem z tą znajomością języka:/:/ Oj będę musiała cosik kombinować

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:55   #15972
Agatau88
Zakorzenienie

No sterylizacja dla bezdzietnych niefajny pomysl.
Jasne z wkladka bywa roznie choc ja przed ciaza polecałabym jakas inna metode.
Stary 2012-07-09, 17:13   #15973
madziullasz
Raczkowanie

My już mamy dwójkę i nie planujemy więcej, nie neguję metody wkładkowej, chodziło mi o to, że jest nie dla mnie, zresztą hormony tez bardzo źle znosiłam. Wkładka była zwykła, bez hormonów, bo nie chciałam więcej ingerencji hormonalnej w moim ciele i skoro była wbita w ściankę, tzn, że została źle zamontowana. A jeśli chodzi o wazektomię podobno łatwiej jest ją odwrócić niż zapłodnić kobietę in vitro. Gdy mąż dokonywał zabiegu a był tam na godzinę 17 widział 4 mężczyzn wykonujących ten zabieg, podobno mieli już wszystkie zawody, tylko na księdza jeszcze czekają...
Stary 2012-07-09, 17:16   #15974
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
My już mamy dwójkę i nie planujemy więcej, nie neguję metody wkładkowej, chodziło mi o to, że jest nie dla mnie, zresztą hormony tez bardzo źle znosiłam. Wkładka była zwykła, bez hormonów, bo nie chciałam więcej ingerencji hormonalnej w moim ciele i skoro była wbita w ściankę, tzn, że została źle zamontowana. A jeśli chodzi o wazektomię podobno łatwiej jest ją odwrócić niż zapłodnić kobietę in vitro. Gdy mąż dokonywał zabiegu a był tam na godzinę 17 widział 4 mężczyzn wykonujących ten zabieg, podobno mieli już wszystkie zawody, tylko na księdza jeszcze czekają...
Ja rowniez niczego nie neguję.
To indywidualny wybor kazdej pary.
Zabrałabym głos jesli cos wiaze sie ze znacznym ryzykiem uszczerbku na zdrowiu.
Poza tym nie oceniam nikogo ani zadnej metody
Ale faktem jest ze dla bezdzietnych nie jest zalecana.
Stary 2012-07-09, 17:20   #15975
anne001
Raczkowanie

Joasii, na jednej ze stron przeczytalam ze wazektomia jest legalna u nas... kosztuje 1800-2000 zł i niby teraz jest bez użycia skalpela,tzn nie podcina sie juz nic tylko jakies klamerki zakładasz czy coś... ciekawe...
Stary 2012-07-09, 17:31   #15976
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Ja wybrałabym ten pośrodku.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Dokładnie, u nas ta decyzja była bardzo dokładnie przemyślana, mąż mówił już o tym od dawna, ja zgodziłam się po roku. Zapytałam go czy tak bardzo mnie kocha, że chce sobie to zrobić. Odpowiedział, że TAK. Jest legalna, koszt 1800 w Wawie i faktycznie zakładają klamerki a stosunki są dł€ższe ....
Stary 2012-07-09, 17:41   #15977
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Ale boskie idealne cycusie.... ślicznie wyglądasz we wszystkich ale najbardziej mi się podobasz w tym turkusowym i piersi sie wydają takie baaardziej pełne niż w pozostałych zazdrosze ale już niedługo tylko 20 dni czas zacząć robić badania, tymczasem dopadła mnie pokrzywka, boże co za ból pieczenie i swędzenie, jestem na lekach i diecie mam nadzieje ze pozostanie to bez wplywu na termin mojej op....jak myślicie
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:44   #15978
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

i powiedzcie mi jak można sie odchudzac jak moja mama robi codziennie, rogaliki z wisniami, ciasto z wisniami, konfiture z jagód wisni truskawek....i jeszcze mi tu lezy czekolada z orzechami i rodzynkami milka
aaaa!!! zaczęły mi ślinianki pracować...no nie mogę od samego czytania, a co dopiero jak się zapach czuje i widzi te wypieki...no lekko to Ty nie masz z tym odchudzaniem

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
zrobie wieczorem przelew na implaanty wyjdzie jutro bojeeee siekasa pojdzie nie ma odwrotu

celinko a jakie sa ogolnie zasady tej Twoijej rozpiski??
kasik bo jeszcze nie doczytałam dokońca postów, ale jeśli nadal jesteś zainteresowana zasadami to daj znać na priva, ja Ci napiszę bo też jestem "przeszkolona" przez dietetyczkę, mam za sobą zrzuconych 10 kg i od 2 lat w miarę stałą wagę

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

włąsnie bede miala problem z tym rozpinanym bo teraz taki upał tak to bluze bym nalozyla i poszła a teraz bede muaiala latac szukac czegos rozpinanego ciekawe czy znajde
Olivka ja przed zabiegiem kupiłam kilka rozpinanych bluzek w H&M takie w krateczkę, z krótkim rękawem, bez rękawów i teraz cały czas w nich śmigam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-09 o 18:30
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:54   #15979
madziullasz
Raczkowanie

Anne pozwoliłam sobie zaglądnąć do Twojego albumu, śliczne te 330CC, też bym takie chciała, nie za małe nie za duże....
Stary 2012-07-09, 18:24   #15980
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny przybiegłam po pomoc, bo głupotę zrobiłam
Pracowałam dziś cały dzień w ogrodzie, a że jest bardzo gorąco, to odruchowo do lodówki polazłam i wypiłam duszkiem szklankę zimnego mleka. Zapomniałam o tych cyckach, a teraz czuję ciągle zimno w gardle, coś zaczyna mnie drapać (a może się nakręcam). Znając życie to pewnie dostanę jakiegoś zapalenia gardła
Co mogę zjeść/wypić, żeby zapobiec ewentualnemu zapaleniu???
Stary 2012-07-09, 18:56   #15981
patrycjaw1989
Raczkowanie

herbatka z sokiem malinowym, mleko z miodem (ciepłe ) i kanapki z czosnkiem, dobry tez jest syrop z cebuli poszatkowaną cebule zasypuje się cukrem i trzyma w hermetycznie zamkietym pudełku a na drugi dzien cebulka sama puszcza sok i nawet nie jest takie złe jak się mogloby wydawać życze zdrówka dobrze ze jest ostrożna bo lepiej zapobiegać niż leczyć
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:16   #15982
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Tutaj wiem, że kilka dziewczynek ma taką wkładkę i są bardzo zadowolone. Bardzo mi przykro, że miałaś takie nieprzyjemności z tego powodu Aż niemiło się o tym czyta. No ale prawda jest taka, że powikłania mogą pojawić się zawsze i przy niemalże wszystkim. To tak samo jakby nie brać leków, ponieważ mogą wywołać skutki uboczne, nie rodzić dzieci, bo mogą być powikłania czy też nie zrobić sobie piersi, bo można się nie obudzić przy narkozie lub lekarz coś spartoli. Takich przykładów można wymieniać setki, tysiące czy nawet miliony. Ale myślę, że warto zaryzykować

Rozmawiałam z jedną gin i powiedziała, że badanie cytologiczne wystarczy. Natomiast jak długo czeka się na wyniki? Musiałabym je wykonać dzisiaj o ile będzie to możliwe, bo za dwa dni mam mieć miesiączkę. I tu też jest problem, bo z tego co czytałam to niby można to badanie robić najpóźniej 4 dni przed miesiączką Cholercia ja nigdy jeszcze chyba nie miałam robionego takiego badania, a niby powinno się co rok ehhh....zwariuje zaraz. Jak nic z tego nie wyjdzie to mogę zapomnieć też o tej spiralce

Kicia ja zalozylam w lutym Tak mi tutaj dziewczynki polecily
JOOASI
I jestem MEGA zadowolona A moj TZ jeszcze bardziej niz ja
Ja mialam zakladana zaraz po miesiaczce, bo zle obliczylam Ale normalnie zaklada sie podczas Z badan to tylko cytologie mi zrobili i potem byly jakies glupie 3 spotkania na tlumaczenie itd, ale ja jestem z wyspy, wiec tutaj inaczej pewnie ,niz w Polsce W kazdym razie naleze do tych szczesciar, ktorym mitenka sluzy, bez tycia, bez okresu i bez lozkowych ograniczen

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Pracowałam dziś cały dzień w ogrodzie, a że jest bardzo gorąco, to odruchowo do lodówki polazłam i wypiłam duszkiem szklankę zimnego mleka. Zapomniałam o tych cyckach, a teraz czuję ciągle zimno w gardle, coś zaczyna mnie drapać (a może się nakręcam). Znając życie to pewnie dostanę jakiegoś zapalenia gardła

Syropu z czosnku i cebuli nie mozesz
Mi na wszystko pomaga herbata z cytryna i odrobina rumu Do tego rutinoscorbin i rano jestes swierzynka
Stary 2012-07-09, 19:28   #15983
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Na to raczej nie ma reguły, bo mojej siostrze czy kuzynkom po ciąży zostały o rozmiar, dwa większe piersi i jak mówiły to nie zniszczone, baaa są bardzo zadowolone
Ja tam nie wierze im, mnie po ciązy nic nie zostało, a mojej siostrze to oczywiscie powiększyły sie ale nadal karmi ale takich jak ona to ja bym nie chciała. Jakies takie wydłuzone i na boki sie rozchodzą (takie wyciągniete, a jak skończy karmić to straca na objetości i beda takie woreczki puste, długie i do du... nie podobne. NIE wierze w to ze po ciąży cycki sa super

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Fiolecik jest ekstra, choc w niebieskim tez ciekawie wygladaja

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Ponoc moze pomóc przepółkanie gardła szkłanka wody z solą, tak mówi moja tesciowa a ona troszke sie zna na takich rzeczach oczywiscie przez siebie sprawdzonych
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:02   #15984
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Joasii, na jednej ze stron przeczytalam ze wazektomia jest legalna u nas... kosztuje 1800-2000 zł i niby teraz jest bez użycia skalpela,tzn nie podcina sie juz nic tylko jakies klamerki zakładasz czy coś... ciekawe...
anne a to mnie zainteresowałaś pewnie że wolałabym chłopa podwizać niż sama się szpikować hormonkami. meża szwagier jest po takim zabiegu ale oni mieszkali wiele lat w Niemczech. możesz mi podać tą stronkę??

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Anika byle nie czosnek, rozrzedza krewke, nie wolno przed operacjami. na mnie zawsze genialnie działa nalewka z szałwi do płukania gardła. jak tylko czuje że coś się dzieje dwa razy przepłucze i wszystko mija, nie byłam chora od 15 lat chyba.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Anika potwierdzam za bioaron, woda z solą też super działa, choc ochydna

belseno mozesz mi wrzucić tą rozpiske z dietą, najchetniej taką niezbyt absorbującą i trzymającą przy garach, bo wtedy to wolę już nic nie jeść
Stary 2012-07-09, 20:06   #15985
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bioaron Pokaż wiadomość
Mąż sie chciał odchudzić i gadał o diecie dukana, ale sie nie zgodziłam. Zabrałam go do dietetyczki(Centrum leczenia otyłości) co prawda otyły nie był ale troszke za duzo kilogramów. Wrzucili ga na taka wage co przelicza mase kostna , tłuszczyk i cos tam jeszcze. Dostał do domu dietke . tylko ja mu musiałam gotowac, a on regularnie jesc i nie opuszcac zadnego posilku, i efekt jest 9 kilo mniej i to wystarczylo zeby go zadowolić. Dieta nie taka straszna bo teraz je wszystko tylko chude i waga sie trzyma juz 1 rok
Wygląda na to, że korzystałam z tego samego centrum i ja mam już 2 rok efekt ale faktem jest, że zmieniłam nawyki żywieniowe. Jak coś to tu macie namiary
http://www.zdroweodchudzanie.pl/
Stary 2012-07-09, 20:06   #15986
jooasi
Wtajemniczenie

kicia może znajdziesz kogoś kto Ci założy bez czekania na wynik cytologii. ale i tak zrób sobie to badanie, koszt koło 30zł, trzeba kontrolować pewne rzeczy, chociaż te które możemy.
Stary 2012-07-09, 20:18   #15987
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
[B]Mam 4 uzależnienia, z których chyba jeszcze nie zaliczają do chorób społecznych. 1. net 2. kawa 3. zakupy (instynkt uśpiony jak omijam szerokim łukiem sklepy i od wypłaty do wypłaty ) 4. dobra słodycz )
No to pieknie, mozemy sobie lapki podac

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
No niestety :P od 15 do 23 czyli 16-24 polskiego czasu :P system 4 na 2, 4 dni pracy 2 dni wolnego blaah.
Echhhh, cvzego sie nie robi dla 2 dni wolnego!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:19   #15988
Gipsy
Raczkowanie

anne001 - ale masz cudny biust Jaki masz dokładnie model, CPG ile? A co do staniczka obstawiam, że wybrałaś ostani : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:23   #15989
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bioaron Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie u mnie bylo to samo. Cztery lata temu zgodziła sie bez wahania, ale po konsultacji zdecydowałam sie na drugiegi dzidziusia więc wstrzymała sie z operacja. A teraz gdy kilka miesiecy temu zaczełam gade był kategorychne NIE i koniec gadki nawet grama. Ale zawzięłam sie i nie ustapiłam, ciche dni trwały tydzień, a później znów wałkowanie tego samego a po co, co powiedza inni jak zauważą, szkoda kasy, ryzyko, lubi moje małe itd. Walki trawły podand dwa tyg ale wkońcu stanęło na moim. I wkońcu mam ale rozmiar nie ten. A teraz co mężus? mówi CUDA jak je widzi i czeka tylko kiedy zmiękna całkowicie, slini sie na ich widok i sie cieszy jak głupi do sera...
Ale żeby tak powiedziała ze fajnie że na swoim postawiłam to nie ..

dlatego mysle że i twój mąż będzie zadowolony i będzie sie cieszył razem z Toba. tylko teraz to ukrywa
rozmiar nie ten znaczy male??jakie masz wkladki?u kogo robilas?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:25   #15990
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANNE fiolecik??nie wiem czy wiesz,ale mam identiko tylko niebieski,nawet w albumie

DZIEWCZYNY wy tak o tej antykoncepcji...kurde ja się zastanawiam nad spiralą ale normalną,raz miałam i stan zapalny,bolało jak diabli i mi wyjęła..i tak lecę 2 lata bez niczego i co miesiąc boję się że jestemw ciąży..a 3dzidzi nie planuję na raziena 100% nie chcę tabletek,lata się nałykałam i nie nie nie,spróbuję jeszcze raz ze spiralą i koniec..nie wiem co potem jak się nie przyjmie

BIOARON byłam w albumie i śliczne i nie małe masz te cycuszkia co do większych piersi po ciążach to też nie wierzę ..tzn mam takie koleżanki ale też zostały im po ciąży dodatkowe kilogramy więc i piersi większe..no chyba że żyją gdzieś takie szczęściary

a mi się tak nudziiii dziś,rano byłam w pracy...a teraz dzieci nie ma dalej,byłam u małej 2 dni i ją prawie zjadłam,a wczoraj nie chciała mnie do domu wypuścić...ale wie że mamusia już w srodę będzie z powrotem więc jest ok

BALSENO ty wklejałaś te zdjątka czy nie jeszcze???bo zrozumiałam że wkleisz na trochę czy źle zrozumialam???;-)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-07-09 o 20:29
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości