TŻ-tówki majowo-czerwcowe, nie ważne w którym roku! ;) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 16:55   #301
vicky7
Zadomowienie

Dot.: TŻ-tówki majowo-czerwcowe, nie ważne w którym roku! ;)

Marta nie poruszanie tego tematu najlepiej się sprawdza. Ja się już kompletnie na ten temat nie odzywam. Wcześniej coś tam jeszcze wspomniałam, wzdychnęłam na filmie w trakcie oświadczyn itp a teraz mam totalną olewkę i TŻ coraz częściej coś wspomina, coś pyta, pokazuje pierścionki a ja bez ekscytacji odpowiadam, jak by mnie to nie obchodziło. Nawet ostatnio on coś tam wspomniał o oświadczynach i mówi "Kurcze, Ty to już chyba całkiem straciłaś nadzieję, że kiedyś Ci się oświadczę " a ja... nic .
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:00   #302
Kinqaa
Zakorzenienie

ale się rozkręciłyście
to dobrze

patrysiowa ja to chyba już bym dawno wyrwała jej kłaki
podziwiam za cierpliwość..

co do pierścionka - nie marzę, nie wspominam , mam to gdzieś
wcześniej coś tam wspominałam, nawet przy filmach, ale teraz jakoś mi odeszła chęć

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:04   #303
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Majowa pięcioletnia TŻ-tówka się melduje
Można dołączyć?
Witaj! Powiedz coś o sobie i o TŻie, jak się poznaliście i w ogóle.

Cytat:
Napisane przez just92 Pokaż wiadomość

mój Tż wcale nie gada z moimi rodzicami pomijając dzien dobry, do widzenia ewentualnie jak jest jakiś grill, urodziny i akurat u mnie jest to tam troche pogadają ale bez szału
U mnie jest podobnie. Ostatnio kontakt TŻa z moimi rodzicami nieco się poprawił, ale jest drętwo. Niestety jest to wina rodziców, którzy kiedyś zachowali się bardzo nie fair w stosunku do TŻa i do mnie - po prostu za wszelką cenę chcieli nas rozdzielić, do dziś nie wiem dlaczego. Przez tamte sytuacje mój kontakt z rodzicami, mimo że nigdy jakiś wspaniały nie był, to jeszcze się pogorszył.

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Ja całe szczęście z TŻ codziennie się widzę, teraz jeszcze dodatkowo dwie noce pod rząd i całe dnie.

Wczoraj pierwszy raz miałam atak zazdrości o TŻ
Chodziła za nim laska pewna z 3 godziny, płacząc i ciągle mu mówiąc, że mnie kocha, po czym mi na boku mówiła, żebym nie była zazdrosna bo ona tylko z nim rozmawia i już nic do niego nie czuje. Ale cały czas płakała
a TŻ do mnie że mu jej szkoda to mu powiedziałam, że ja nei mam zamiaru litować sie nad wszystkimi zakochanymi we mnie chłopakami więc co on odwala.. No ale sobie z nią gadał, mówił jej, że mnie kocha, a nie ją itd a ona sie do niego przytuliła i beczy, podeszłam do TŻta i mówie że jak ma sie tak rozczulać nad nią to ide do domu, kumpel za mną polazł i mnie sprowadził na ziemie a ja tylko krótko mówiąc ładnie pożegnałam tą "koleżanke" i już więcej jej na oczy nie chcę widzieć
Ja bym chyba nie chciała się codziennie widywac z TŻem. Mimo że mieskzamy neicałe 5km od siebie, to jakoś tak lepiej co 2-3 dni, chociaż czasami zdarza się nam spotykać codziennie. Wiem, ze TŻ ciężko pracuje codziennie i dlatego nie chce go zadręczać, żeby każdego dnia musiał mi poświęcać czas. Za to weekendy bym mogła z nim być 24/7.

I podziwiam Cię za dość spokojne podejście do tej dziewczyny. Ja bym jej chyba włosy z głowy powyrywała.

Cytat:
nie no jak się razem mieszka to jest inaczej, bo jak np ja do niego pojade, to jestem skazana na niego, a jak się razem mieszka to jednak każdy sobie robi co chce chodzi gdzie chce i jest inaczej ja np u tżta w domu nie czuję się swobodnie, więc praktycznie siedze tylko w jego pokoju i na podwórku jak jest ciepło i to głównie o to mi chodziło
Mam prawie tak samo. Mam dobry kontakt z jego rodzicami, ale nie czuję się swobodnie u niego w domu ehh..

A ja dalej nie wiem, jak to się wszystko z TŻem ułoży. Możamo jakoś to wszystko się poskłada w miarę ok. Wiem, że TŻ szykuje jakąś niespodzinkę na wrzesień, ale do tego jeszcze dużo czasu, a przez ten czas się może duuuużo wydarzyć. Zobaczymy jak będzie.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:11   #304
Kinqaa
Zakorzenienie

karolajn ale czemu zakładasz najgorsze?
myśl pozytywnie!

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:29   #305
martuska196
Raczkowanie

Cytat:
Marta nie poruszanie tego tematu najlepiej się sprawdza. Ja się już kompletnie na ten temat nie odzywam. Wcześniej coś tam jeszcze wspomniałam, wzdychnęłam na filmie w trakcie oświadczyn itp a teraz mam totalną olewkę i TŻ coraz częściej coś wspomina, coś pyta, pokazuje pierścionki a ja bez ekscytacji odpowiadam, jak by mnie to nie obchodziło. Nawet ostatnio on coś tam wspomniał o oświadczynach i mówi "Kurcze, Ty to już chyba całkiem straciłaś nadzieję, że kiedyś Ci się oświadczę " a ja... nic .
Ja już nie wspominam wg. Kiedyś była o to burza, zostałam posądzona o egoizm i sobie postanowiłam, że nigdy więcej. Dosyć się nasłuchałam, że nie zasłużyłam bo jestem niedobrą dziewczyną itd.
Ostatnio coś mu się poprzestawiało w głowie, gada o wspólnym zamieszkaniu, ślubie. Ale o zaręczynach cisza, on sie pewnie oświadczy jak już wszystko ze ślubem bybyło załatwione ale ja tak nie chcę.
Ale ostatnio, po informacji, ze kolejna para naszych znajomych się zaręczyła zapytął "I co, pewnie też być chciała?" a ja z poważną miną, bo juz mii nie jest do śmiechu w tej sprawie, odpowiedziałam "Nie, już nie chcę". Zaryło go i o to chodziło
Cóż, nie da się ukryć, że chociaż o tym nie gadam, to zatruwa mi to zycie
martuska196 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:50   #306
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Witaj! Powiedz coś o sobie i o TŻie, jak się poznaliście i w ogóle.

A ja dalej nie wiem, jak to się wszystko z TŻem ułoży. Możamo jakoś to wszystko się poskłada w miarę ok. Wiem, że TŻ szykuje jakąś niespodzinkę na wrzesień, ale do tego jeszcze dużo czasu, a przez ten czas się może duuuużo wydarzyć. Zobaczymy jak będzie.
Jesteśmy ze sobą już ponad 5 lat. Poznaliśmy się na imprezie - dyskotece. Wymieniliśmy się numerami i tak to się dalej potoczyło . Ja studiuję magisterkę od października na drugim roku zaocznie a TŻ jutro się broni . Dobrze się między nami układa, nie kłócimy się, fajnie się dogadujemy. Dobrze nam ze sobą

Mi od roku zatruwa życie jeden problem - szukam pracy i cały czas nic...

Karol a z TŻ coś nie tak? Problemy?
Stary 2012-07-09, 17:53   #307
dolidoli
Zakorzenienie

GG do dolidoli

My na slub zdecydowalismy pod wplywem chwili i juz bylo postanowione
;-)

Pierscionek wybralam sama i Tz mi go od razu kupil;-)
Zadnych gierek i podchodow

Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

dolidoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:53   #308
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuska196 Pokaż wiadomość
Ja już nie wspominam wg. Kiedyś była o to burza, zostałam posądzona o egoizm i sobie postanowiłam, że nigdy więcej. Dosyć się nasłuchałam, że nie zasłużyłam bo jestem niedobrą dziewczyną itd.
Ostatnio coś mu się poprzestawiało w głowie, gada o wspólnym zamieszkaniu, ślubie. Ale o zaręczynach cisza, on sie pewnie oświadczy jak już wszystko ze ślubem bybyło załatwione ale ja tak nie chcę.
Ale ostatnio, po informacji, ze kolejna para naszych znajomych się zaręczyła zapytął "I co, pewnie też być chciała?" a ja z poważną miną, bo juz mii nie jest do śmiechu w tej sprawie, odpowiedziałam "Nie, już nie chcę". Zaryło go i o to chodziło
Cóż, nie da się ukryć, że chociaż o tym nie gadam, to zatruwa mi to zycie
O tak, najlepiej zaplanować ślub, wszystko zorganizować a on sobie pomyśli, że po co ma się oświadczać, skoro ślub się i tak odbędzie i wszystko zaplanowane .
Nie daj się, bądź silna! Nie daj po sobie poznać co w Tobie siedzi. Niech się głowi co tak naprawdę w tym temacie myślisz, skoro mówienie na ten temat nie poskutkowało, aluzje, to trzeba zacisnąć zęby i czasami się ugryźć w język
Stary 2012-07-09, 17:54   #309
dolidoli
Zakorzenienie

GG do dolidoli

Cytat:
Jesteśmy ze sobą już ponad 5 lat. Poznaliśmy się na imprezie - dyskotece. Wymieniliśmy się numerami i tak to się dalej potoczyło . Ja studiuję magisterkę od października na drugim roku zaocznie a TŻ jutro się broni . Dobrze się między nami układa, nie kłócimy się, fajnie się dogadujemy. Dobrze nam ze sobą

Znam ten bol ja tez szukam pracy od jakiegos czasu i klops:-(

Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

dolidoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 17:58   #310
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dolidoli Pokaż wiadomość
u mnie klops to tak bardzo delikatnie powiedziane
Stary 2012-07-09, 18:24   #311
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91

Cytat:
Wczoraj pierwszy raz miałam atak zazdrości o TŻ
Chodziła za nim laska pewna z 3 godziny, płacząc i ciągle mu mówiąc, że mnie kocha, po czym mi na boku mówiła, żebym nie była zazdrosna bo ona tylko z nim rozmawia i już nic do niego nie czuje. Ale cały czas płakała
a TŻ do mnie że mu jej szkoda to mu powiedziałam, że ja nei mam zamiaru litować sie nad wszystkimi zakochanymi we mnie chłopakami więc co on odwala.. No ale sobie z nią gadał, mówił jej, że mnie kocha, a nie ją itd a ona sie do niego przytuliła i beczy, podeszłam do TŻta i mówie że jak ma sie tak rozczulać nad nią to ide do domu, kumpel za mną polazł i mnie sprowadził na ziemie a ja tylko krótko mówiąc ładnie pożegnałam tą "koleżanke" i już więcej jej na oczy nie chcę widzieć
oj znam to, mam taką sytuację z koleżanką TŻ, dobrze to załatwiłaś
Cytat:
Napisane przez karolina09 Pokaż wiadomość
U mnie sytuacja była szczególnie krępująca z tego względu, że nie przedstawiałam rodzicom żadnego chłopaka, z którym się spotykałam .
Głównie dlatego, że wszystkie ''związki'' trwały maksymalnie 3 miesiące i nigdy do oficjalnego przedstawienia rodzicom już nie dochodziło.
Ojciec chyba też nie wiedział z czym się to je i od pierwszej minuty zagadywał TŻ-ta na wszelkie możliwe sposoby, aby uniknąć krępującej ciszy . Wyszło dość zabawnie ale jednocześnie bez zarzutu.
A jak u Was wyglądało pierwsze zetknięcie TŻ-ta z rodzicami?

Dzieli nas niestety ponad 300 km
u mnie TŻ moich rodziców poznał wcześniej, a tatę to ogólnie jeszcze wcześniej znał. Ogólnie moi i TŻ rodzice znają się ponad 25 lat. Ja tak samo teścia znałam wcześniej, bo teściowej tak osobiście to nie

Cytat:
Napisane przez taka_dziwna Pokaż wiadomość
Ale gdybyś odpuściła, to byłoby prawdopodobne, że ona by nie odpuściła.
tak, to prawda, jak odpuścisz to ona nie i będzie męczyć

Cytat:
nie no jak się razem mieszka to jest inaczej, bo jak np ja do niego pojade, to jestem skazana na niego, a jak się razem mieszka to jednak każdy sobie robi co chce chodzi gdzie chce i jest inaczej ja np u tżta w domu nie czuję się swobodnie, więc praktycznie siedze tylko w jego pokoju i na podwórku jak jest ciepło i to głównie o to mi chodziło

fajnie, że zamieszkacie razem, a ten miesiąc szybko zleci
ja też bym chciała już zamieszkać z TŻ, ale wiem, że to nie możliwe narazie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
oj wiem kochana, że ty to jesteś zdolna, pamiętaj, że jak będziesz w PL to mamy do pogadania z taką jedną

Cytat:
U mnie jest podobnie. Ostatnio kontakt TŻa z moimi rodzicami nieco się poprawił, ale jest drętwo. Niestety jest to wina rodziców, którzy kiedyś zachowali się bardzo nie fair w stosunku do TŻa i do mnie - po prostu za wszelką cenę chcieli nas rozdzielić, do dziś nie wiem dlaczego. Przez tamte sytuacje mój kontakt z rodzicami, mimo że nigdy jakiś wspaniały nie był, to jeszcze się pogorszył.

Ja bym chyba nie chciała się codziennie widywac z TŻem. Mimo że mieskzamy neicałe 5km od siebie, to jakoś tak lepiej co 2-3 dni, chociaż czasami zdarza się nam spotykać codziennie. Wiem, ze TŻ ciężko pracuje codziennie i dlatego nie chce go zadręczać, żeby każdego dnia musiał mi poświęcać czas. Za to weekendy bym mogła z nim być 24/7.

I podziwiam Cię za dość spokojne podejście do tej dziewczyny. Ja bym jej chyba włosy z głowy powyrywała.

Mam prawie tak samo. Mam dobry kontakt z jego rodzicami, ale nie czuję się swobodnie u niego w domu ehh..

Mój TŻ ma z moimi rodzicami w tej chwili świetny kontakt, chociaż na początku z mamą było ciężko. Dogadują się super i czasem moja mama przeciwko mnie jest, a za zięciem obstaje . Ja z rodzicami TŻ też się świetnie dogaduję. W sumie i jak u niego i on u mnie w domu swobodnie się czujemy

Cytat:

to super staż . Ja też jestem tą szukającą pracy i jak na razie bezskutecznie

Cytat:
oj znam to z własnego doświadczenia

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Kasiaml91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 18:24   #312
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:

No to już długu staż za sobą macie. Wytrwałości dla Was. I powodzenia dla TŻa jutro.

U mnie z TŻem ostatnio niezbyt miło było, ale powoli jakoś się dogadujemy. Cholera, zależy mi na Nim i chcę żeby dobrze było!

Stary 2012-07-09, 18:31   #313
_groooszek_
Zakorzenienie

Padam na twarz po pierwszym dniu w pracy

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 18:36   #314
karolinaaa92
Zakorzenienie

groszek, a gdzie pracujesz?

Ja od dawna czegoś szukam i nic nie ma. A już mi się tak w domu nudzi, że bym się chętnie pomęczyła w jakiejś pracy. i wiadomo - własna kasa, to co innego.

Stary 2012-07-09, 19:12   #315
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
No to już długu staż za sobą macie. Wytrwałości dla Was. I powodzenia dla TŻa jutro.

U mnie z TŻem ostatnio niezbyt miło było, ale powoli jakoś się dogadujemy. Cholera, zależy mi na Nim i chcę żeby dobrze było!
dzięki, każde kciuki się przydadzą
Mam nadzieję, że kłopoty tylko chwilowe i szybciutko się dogadacie

Cytat:

Ja od dawna czegoś szukam i nic nie ma. A już mi się tak w domu nudzi, że bym się chętnie pomęczyła w jakiejś pracy. i wiadomo - własna kasa, to co innego.
mnie już coś trafia od siedzenia w domu właśnie, a kasą też bym nie pogardziła
Stary 2012-07-09, 19:57   #316
martuska196
Raczkowanie

Cytat:
O tak, najlepiej zaplanować ślub, wszystko zorganizować a on sobie pomyśli, że po co ma się oświadczać, skoro ślub się i tak odbędzie i wszystko zaplanowane .
Nie daj się, bądź silna! Nie daj po sobie poznać co w Tobie siedzi. Niech się głowi co tak naprawdę w tym temacie myślisz, skoro mówienie na ten temat nie poskutkowało, aluzje, to trzeba zacisnąć zęby i czasami się ugryźć w język
Też już się nie odzywam
Mi ni chodzi w zasadzie o ten pierścionek, kit z nim, mogłabym nosić nawet kółko od kapselka tymbarka, chodzi bardziej o to, żeby się zadeklarował, żebyśmy ruszyli zżyciem a nie tylko czcze gadanie bez żadnych efektów...

Ale wszystko rozbija się o to, że nie mam pracy i neistety nie dalibyśmy rady

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:

Ja już na głowę dostaję od siedzenia w domu, i niby zawód mam, porządny, ale co z tego jak nikt nawet nie da mi szansy odrobić stażu zawodowego, zebym uprawnienia nabyła, wszędzie chcą po stażu a ja się pytam jak mam go odrobić jak każdy mnie z niczym odsyła...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
;-)

Ja pewnie też będę musiała wybrać, chocciaż TŻ wie, że lubię niespodzianki ale podejrzewam, ze w takiej sprawie sam się nie zdecyduje na zakup w sumie już mam upatrzony
martuska196 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 20:22   #317
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:

W firmie doradztwa finansowego, dziś to myślałam że tam padnę na telefonie

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 20:53   #318
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_dziwna Pokaż wiadomość
Ale gdybyś odpuściła, to byłoby prawdopodobne, że ona by nie odpuściła.
TŻ mówił, że bardzo mu się spodobało to, że się tak wkurzyłam na nią o niego. Urósł chyba z tej okazji z 10 cm taki szczęśliwy był później

Cytat:
patrysiowa pilnuj tżta!
ja Wam powiem że z jednej strony lubię uświadomić kogoś w różnych sytuacjach podobnych do twojej, że to jest mój tż i niech spada na bambus, ale z drugiej strony często zostawiam tżtowi wolny wybór i to w sumie zdarza się praktycznie zawsze. on wie, że ja nie będę mu mówić jak ma żyć i na szczęście takich sytuacji w naszym związku nie ma i tak ma ku**a być
Pilnuje.
Ja mu powiedziałam, że jak chce to ma wolną rękę i obydwoje o tym wiemy. Do niczego się nie zmuszamy, TŻ trochę się o mnie musiał nagimnastykować, ma 21 lat w tym roku a 1,5 roku nikogo nie miał, tylko takie "koleżanki" a przy mnie mu się nawróciło. Nie raz mi mówił, że nie wierzył już w to, że uda mu się w kimś tak fajnie zakochać.

Cytat:
Powiem Ci, że i tak się zachowałaś mega spokojnie, ja tam bym taką laskę zwyzywała albo za włosy wytargała podziwiam
Cytat:
patrysiowa_ - podziwiam za opanowanie
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Sama siebie podziwiam szczerze Wam powiem...
w sumie gdyby nie jeden kumpel to może by to się gorzej dla tej małolatki skończyło.

Cytat:

No my tak się widujemy, bo ja mam wakacje, TŻ nie ma pracy tymczasowo więc się widujemy. No i dopiero w tym tygodniu pyknie nam miesiąc związku, wiadomo, że tak nie będzie zawsze, że codziennie.

Hehe

Ja też się nie czuje swobodnie u TŻ, z jego mamą nie gadałam, z tatą kilka razy, za to siostrzenice (mieszka z nią) ma w moim wieku i ją lubie bardzo. Rano raz zjadłam z TŻ śniadanie a później z nią herbate piłam i gadałam z godzine.

Cytat:
Napisane przez Kasiaml91 Pokaż wiadomość
oj znam to, mam taką sytuację z koleżanką TŻ, dobrze to załatwiłaś
Jaką sytuacje?
to trzeba pogonić taką "koleżankę" !

Ja wyjątkowo dziś w domu i to wcześnie!

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Najbardziej mnie wkurzało w tej lasce, kiedy ciągle mi mówiła, że GDYBY NIE JA, to ona by z nim była! TŻ ją wyśmiał i powiedział że troche się pomyliła...
Stary 2012-07-09, 21:13   #319
karolina09
Rozeznanie

Cytat:
Do niczego się nie zmuszamy, TŻ trochę się o mnie musiał nagimnastykować, ma 21 lat w tym roku a 1,5 roku nikogo nie miał, tylko takie "koleżanki" a przy mnie mu się nawróciło. Nie raz mi mówił, że nie wierzył już w to, że uda mu się w kimś tak fajnie zakochać.
Urocze

Kurde, jak tak Was czytam to czuję się jak totalny leń . Co prawda, dopiero wczoraj tak naprawdę zaczęłam wakacje (choć ciężko to nazwać wakacjami z racji kampanii wrześniowej ) ale chyba wybrałabym jednak pobyt w domu niż pracę. Pewnie dlatego, że przez cały semestr męczyłam się z gówniarzami podczas praktyk w szkole

Ćwiczycie, dziewczyny? Bo szukam grupy wsparcia i mobilizacji, aby coś zacząć .

last.fm
karolina09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 21:16   #320
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Urocze

Kurde, jak tak Was czytam to czuję się jak totalny leń . Co prawda, dopiero wczoraj tak naprawdę zaczęłam wakacje (choć ciężko to nazwać wakacjami z racji kampanii wrześniowej ) ale chyba wybrałabym jednak pobyt w domu niż pracę. Pewnie dlatego, że przez cały semestr męczyłam się z gówniarzami podczas praktyk w szkole

Ma swój urok
W ogóle to czasem jesteśmy strasznie niezdarni, TŻ jakoś koło północy wywalił talerz z ziemniakami i surówką jakąś, ja zaczęłam się śmiać i mówię "kocham Cie wiesz za co? za to, że gdybym tak sobie talerz ustawiła jak ty pewnie też bym to wywaliła" a dziś za to ja nogą wywaliłam talerz z szafki-stolika i się śmialiśmy z tego

Ja jestem leniwcem, a ćwiczyc nie chce mi sie, próbuje przytyc

Ide do TŻ jeszcze na dwór na chwile
Stary 2012-07-09, 21:35   #321
karolinaaa92
Zakorzenienie

Ja odkąd zaczęłam studia to schudłam jakieś 5-6kg i teraz ważę tyle, ile zawsze chciałam. Ale brzuszki staram się robić codziennie "jakby co", bo teraz wakacje i trochę sobie "pozwalam" z jedzeniem. :P

A co do pierścionka, to bym chciała, ale tak za rok chyba dopiero. Oboje z TŻem wiemy, że muszę przynajmniej licencjata zrobić, a później możemy ślub wziąć. No, ale jednak pierścionek to jakaś deklaracja i czułabym się pewniej.

Stary 2012-07-09, 21:52   #322
karolina09
Rozeznanie

Cytat:
Ma swój urok
W ogóle to czasem jesteśmy strasznie niezdarni, TŻ jakoś koło północy wywalił talerz z ziemniakami i surówką jakąś, ja zaczęłam się śmiać i mówię "kocham Cie wiesz za co? za to, że gdybym tak sobie talerz ustawiła jak ty pewnie też bym to wywaliła" a dziś za to ja nogą wywaliłam talerz z szafki-stolika i się śmialiśmy z tego
Ranyy, tak jakbym czytała o nas Mój zawsze coś zwali, wyleje, potknie się, porozbija (przez co straciliśmy cały komplet lampek do wina :p) ale wciąż mnie to rozczula. Zresztą ja jestem taka sama.
Przypomniała mi się nasza pierwsza randka kiedy zestresowani błądząc po mieście zastanawialiśmy się gdzie pójść. Ostatecznie trafiliśmy do dość drogiej restauracji, kelnerka podała już menu, obejrzeliśmy, popatrzyliśmy na siebie znacząco i udaliśmy się w kierunku wyjścia potykając się przy drzwiach. Wtedy już wiedziałam, że jesteśmy dla siebie stworzeni .

Dobranoc Wam

last.fm
karolina09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 21:56   #323
karolinaaa92
Zakorzenienie

Też już mykam spać.
Dobranoc.

Stary 2012-07-09, 22:26   #324
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Ranyy, tak jakbym czytała o nas Mój zawsze coś zwali, wyleje, potknie się, porozbija (przez co straciliśmy cały komplet lampek do wina :p) ale wciąż mnie to rozczula. Zresztą ja jestem taka sama.
Przypomniała mi się nasza pierwsza randka kiedy zestresowani błądząc po mieście zastanawialiśmy się gdzie pójść. Ostatecznie trafiliśmy do dość drogiej restauracji, kelnerka podała już menu, obejrzeliśmy, popatrzyliśmy na siebie znacząco i udaliśmy się w kierunku wyjścia potykając się przy drzwiach. Wtedy już wiedziałam, że jesteśmy dla siebie stworzeni .

Dobranoc Wam
my tak mamy po % a na kacu obydwoje umieramy, dziś tak cały dzień umieraliśmy. i się doskonale rozumieliśmy co czujemy obydwoje

hehe. ja pamiętam, jak TŻ zawsze się do mnie przystawiał, pomagał, starał się. tzn. nadal się stara ale wtedy to było urocze. Wszyscy ciągle mnie pytali co z Nim, z Nami, a ja nic. pierwsze bitwy na poduszki. dwa razy siedzieliśmy gdzieś na imprezie blisko i mówił "daj buzi" a ja tylko odwracałam głowę, niezdecydowana byłam, a później jak się zaczęło to jak z bicza strzelił nam juz miesiąc
Stary 2012-07-09, 23:45   #325
just92
Zakorzenienie

Cytat:
;-)

Cytat:
ja tez szukam pracy na wakacje już 2 tygodnie i nic. nawet w tak branży ulotek nic nie ma!!

Cytat:
me2

there are far, far better things ahead
than any we leave behind

Edytowane przez just92
Czas edycji: 2012-07-09 o 23:46
just92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 06:57   #326
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem leniwcem, a ćwiczyc nie chce mi sie, próbuje przytyc
ja też próbuję przytyć

ale poćwiczyć też bym mogła, ujędrnić to i tamto, ale.... nie mogę siż zebrać
Stary 2012-07-10, 07:14   #327
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91

Cytat:
Jaką sytuacje?
to trzeba pogonić taką "koleżankę" !

Ja wyjątkowo dziś w domu i to wcześnie!

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Najbardziej mnie wkurzało w tej lasce, kiedy ciągle mi mówiła, że GDYBY NIE JA, to ona by z nim była! TŻ ją wyśmiał i powiedział że troche się pomyliła...
mam problem z taką jedną laską - koleżanką TŻ. Nigdy między nimi nic poważnego nie było, on się jej nie deklarował, że coś do niej czuje, ale ona nie odpuszcza. Dzwoni do TŻ (ostatnio się wycwaniła i dzwoni z zastrzeżonego, a TŻ odbiera bo jego tata też ma zastrzeżony i nie wie kto dzwoni), wypisywała do niego na gg, ostatnio SMSy pisze. Wkurzają mnie jej opisy na gg, bo często ma jak to ona go bardzo kocha itp, kiedyś wysyłała mu wiersze niby, że swoje, a mnie podkusiło i wrzuciłam w google i sie okazało, że to wcale nie jej, tylko z neta ściągnięte . Ja niestety dużo nie mogę zrobić, nie znam jej osobiście. Próbowałam się czegoś o niej dowiedzieć, ale poza tym w jakiej szkole się uczyła to nic nikt nie wie. Ale jak kiedyś ją spotkam osobiście to nie ręczę za siebie

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Stary 2012-07-10, 07:20   #328
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaml91 Pokaż wiadomość
mam problem z taką jedną laską - koleżanką TŻ. Nigdy między nimi nic poważnego nie było, on się jej nie deklarował, że coś do niej czuje, ale ona nie odpuszcza. Dzwoni do TŻ (ostatnio się wycwaniła i dzwoni z zastrzeżonego, a TŻ odbiera bo jego tata też ma zastrzeżony i nie wie kto dzwoni), wypisywała do niego na gg, ostatnio SMSy pisze. Wkurzają mnie jej opisy na gg, bo często ma jak to ona go bardzo kocha itp, kiedyś wysyłała mu wiersze niby, że swoje, a mnie podkusiło i wrzuciłam w google i sie okazało, że to wcale nie jej, tylko z neta ściągnięte . Ja niestety dużo nie mogę zrobić, nie znam jej osobiście. Próbowałam się czegoś o niej dowiedzieć, ale poza tym w jakiej szkole się uczyła to nic nikt nie wie. Ale jak kiedyś ją spotkam osobiście to nie ręczę za siebie
A TŻ co na to? Niech jej powie raz a porządnie, że ma dziewczyne, jest szczęśliwy i że nie życzy sobie takich opisów na gg, telefonów i SMS. A jak to nie poskutkuje to ja bym jej powiedziała kilka słów
Stary 2012-07-10, 07:26   #329
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cześć!
Wstawać śpiochy!

Stary 2012-07-10, 07:32   #330
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91

Cytat:
A TŻ co na to? Niech jej powie raz a porządnie, że ma dziewczyne, jest szczęśliwy i że nie życzy sobie takich opisów na gg, telefonów i SMS. A jak to nie poskutkuje to ja bym jej powiedziała kilka słów
on jej mówił, ale to jak grochem o ścianę. Na jakiś czas jest spokój, a później znów od początku

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości