Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 18:23   #1231
Aniusia1408
Zadomowienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
O to ja miałam podobnie, siedziałam z kuzynką i koleżanką koło PKP w Zielonej Górze i podjeżdża do nas gościu, gadka szmatka i mówi, że może nas podwieźć do domu (60km).
My, że nie, dzięki. Odjechał. Wraca po ok. godzinie i czy aby na pewno nie chcemy z nim pojechać. A my, że spoko, tylko, że kolega jeszcze z nami. To powiedział, że nie i odjechał z piskiem opon.

Ja miałam podobnie, znaczy sie bardziej moja siostra. Wracałam pieszo do domu ze szkoły i widziałam jakiś samochód (miał charakterystyczne światła). Nic w tym ddziwnego wiem, ale przez kilka dni widziałą tego kolesia w okolicach szkoły. Pamiętam jeszcze śmiałam się z niej. Tylko nie było mi już do śmiech, kiedy wracałam razem z nią i ten koleś cały czas jechał za nami. zawracał i tak w kółko. Oczywiście nie poszłyśmy do domu, tylko specjalnie zmyliłyśmy drogę. Byłyśmy przerażone. Masakra. Ale od tamtego śledzenia kolesia już na szczęście nie widziałyśmy. Po rejestracji patrząc to był on ponad 100km od swojego miasta.

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:25   #1232
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja raz ze znajomą "zgubiłam" się po północy prawie w Nowej Hucie. Przewędrowałyśmy kawałek, odnalazłyśmy jakimś sposobem aquapark i doczłapałyśmy do przystanku - no, ale nic nie miało zamiaru jechać przez najbliższe 1,5h. Pomaszerowałyśmy więc pod pobliskie centrum handlowe, a koło nas zatrzymał się koleś (przejeżdżał koło nas parę razy), czy nas nie podwieźć. Brrrr..., jak sobie przypomnę. W sumie przy centrum stała policja i już byłyśmy takie zdesperowane, że miałyśmy ich prosić o odwiezienie do domu... Ale w końcu przyjechali koledzy mojej znajomej i nas stamtąd zabrali.
Niby obok jest policja, a i tak nie wiadomo, czy jak przyjdzie co do czego zechcą pomóc, bo a nuż uznają to tylko za zwykłą, niegroźną formę zalotów. Poza tym dzisiejsza policja jest bojaźliwa. Pamiętam mecz Śląska, przed którym małolaty zaczęły się bić na środku ulicy. Obok stał radiowóz. Co zrobił? Odjechał z miejsca zdarzenia.

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Ja miałam podobnie, znaczy sie bardziej moja siostra. Wracałam pieszo do domu ze szkoły i widziałam jakiś samochód (miał charakterystyczne światła). Nic w tym ddziwnego wiem, ale przez kilka dni widziałą tego kolesia w okolicach szkoły. Pamiętam jeszcze śmiałam się z niej. Tylko nie było mi już do śmiech, kiedy wracałam razem z nią i ten koleś cały czas jechał za nami. zawracał i tak w kółko. Oczywiście nie poszłyśmy do domu, tylko specjalnie zmyliłyśmy drogę. Byłyśmy przerażone. Masakra. Ale od tamtego śledzenia kolesia już na szczęście nie widziałyśmy. Po rejestracji patrząc to był on ponad 100km od swojego miasta.
Dobrze, że udało Wam się zwiać przed tym psycholem. To nie jest normalne zachowanie, ale podziwiam Was za trzeźwy osąd i zmyłkę.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:28   #1233
enn_
Zakorzenienie

Zalewa mnie jak myślę, że policja często ma takie coś głęboko w dupie. Pewnie nie zawsze, ale to nie pierwsza tego typu sytuacja o której słyszę i kiedy okazuje się, że na policję nie ma co liczyć.
Bardzo Ci współczuję, Sondrina, koszmarna sytuacja i mam nadzieję, że jakoś się to rozwiąże.

Inna sprawa, że - tak odnosząc się do tego, co któraś z Was napisała - uważam, że mandaty za brak kagańca (czy też smyczy) też powinna policja wlepiać, nie znoszę psów bez kagańców, boję się ich i mam prawo wiedzieć, że mnie taki nie pogryzie jeśli mu się moje spojrzenie nie spodoba. Nie ma znaczenia ile ma zębów, ani że "jest łagodny".
Stary 2012-07-09, 18:29   #1234
Sondrina
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]

Ta dziewczyna zachowała tak samo zimną krew jak koleżanka mojej mamy. Też jechała stopem, a gdy facet zaczął się do niej dobierać, wyleciała z nożem, który służył jej podczas wakacyjnej pracy na polu kukurydzy.
Stary 2012-07-09, 18:29   #1235
Aniusia1408
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]

ooo... naprawdę zachowała zimną krew.

btw. kosmetyki przydają się wszędzie i zawsze warto coś mieć przy sobie, a może się przyda

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:31   #1236
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Zalewa mnie jak myślę, że policja często ma takie coś głęboko w dupie. Pewnie nie zawsze, ale to nie pierwsza tego typu sytuacja o której słyszę i kiedy okazuje się, że na policję nie ma co liczyć.
Bardzo Ci współczuję, Sondrina, koszmarna sytuacja i mam nadzieję, że jakoś się to rozwiąże.

Inna sprawa, że - tak odnosząc się do tego, co któraś z Was napisała - uważam, że mandaty za brak kagańca (czy też smyczy) też powinna policja wlepiać, nie znoszę psów bez kagańców, boję się ich i mam prawo wiedzieć, że mnie taki nie pogryzie jeśli mu się moje spojrzenie nie spodoba. Nie ma znaczenia ile ma zębów, ani że "jest łagodny".
Ja też jestem przeciwko temu, by latały wolno. Ale dla mnie wystarczy smycz albo kaganiec. Pies nie musi mieć jednego i drugiego, chyba że właściciel nie jest w stanie go utrzymać na smyczy, to wtedy powinien dodatkowo nosić kaganiec. Dla mnie york trzymany na smyczy nie jest groźny. Właściciel raczej nad nim zapanuje.
Stary 2012-07-09, 18:34   #1237
nicRu
maszyna, nie człowiek

Sondrina, o ile umie myślec. A umiejętność myślenia - jak widać chociazby na wizażu - nie jest powszechna. Tobie mały york nie zrobi nic, dziecko może ugryźć oszpecając na małe życie, bo właścicielka plotkowała i nie miała odpowiedniego refleksu.
Stary 2012-07-09, 18:35   #1238
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że jest w żelu, ale też muszę sobie zakupić. Mieszkam na totalnym odludziu i strach samemu wracać pieszo. A już tak miałam, że jeździło za mną i koleżanką bmw na nieznanych rejestracjach i zwalniał przy nas i ciągle zawracał. Dobrze, że uciekłyśmy do knajpki.

Trzeba próbować. Lepsze to niż siedzieć bezradnie i czekać co psycholowi wpadnie do tego chorego łba.
Nie, na pewno nie będę czekała na to, aż coś mi zrobi. Rozejrzę się za gazem pieprzowym, forma gluta jest chyba najlepsza w moim przypadku. Dzisiaj w torebce miałam dezodorant, ale nawet o nim nie pomyślałam, zresztą chyba nie dałabym rady go wyciągnąć. Noszę go dla swojego bezpieczeństwa, bo jest strasznie smrodliwy.
Stary 2012-07-09, 18:37   #1239
nicRu
maszyna, nie człowiek

Sondrina, miej pod ręką gaz, klucze (możesz napastnika dźgnąć w twarz kluczem).
Stary 2012-07-09, 18:37   #1240
enn_
Zakorzenienie

To znaczy jeśli jedno albo drugie, to ja już wolałabym, żeby latały w kagańcu - ze smyczy może się pies urwać i mnie zagryźć, a w kagańcu najwyżej mnie zadepcze i poobija.
Tylko nie przychodzi mi do głowy jak decydować które psy mogą być tylko na smyczy, a bez kagańca? Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.
Poza tym, to jest to, co napisała NicRu, dla dziecka już taki słodki jamniczek może być niebezpieczny. W sumie ja też nie chciałabym zostać udziabana z kostke.
Stary 2012-07-09, 18:38   #1241
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Sondrina, o ile umie myślec. A umiejętność myślenia - jak widać chociazby na wizażu - nie jest powszechna. Tobie mały york nie zrobi nic, dziecko może ugryźć oszpecając na małe życie, bo właścicielka plotkowała i nie miała odpowiedniego refleksu.
To prawda. Nie wzięłam pod uwagę faktu, że wiele osób zupełnie odlatuje, gdy spotyka nagle kogoś znajomego i zaczyna plotkować. Ale sam kaganiec moim zdaniem też sprawy nie rozwiązuje. Pies puszczony luzem, ale z kagańcem, może przewrócić człowieka i go zadrapać pazurami.
Stary 2012-07-09, 18:39   #1242
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

No mnie kiedyś przez chwilę śledzili Romowie (bo u nas jest ich pod dostatkiem ) i też już kombinowałam, gdzie tu iść. Ale odpuścili i się wrócili.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:40   #1243
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Sondrina, miej pod ręką gaz, klucze (możesz napastnika dźgnąć w twarz kluczem).
Dzięki za radę, klucze będę teraz nosiła w kieszeni, bo wyciągnąć coś z torebki jest znacznie trudniej. Nim ją otworzę i znajdę daną rzecz to mija trochę czasu. A z kieszeni jestem w stanie szybko wyjąć klucze i nimi dźgnąć.
Stary 2012-07-09, 18:44   #1244
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
aqqA ona ma całe życie wszystko podane na tacy a i tak całe zycie pokrzywdzona. I jej sie udało zanizyć mi samoocene, teraz mam wrazenie ze musze wszystko sobie i jej udowadniac.
ja na 6 razy mialam 4 najgorszych egzaminatorów. Trafialy mi się stare punta, bez regulacji siedzenia, przez to 2 razem oblałam,bo nic nie widziałam. Egzaminator podnosił na mnie głos.
Przy ostatnim popadałam juz w histerię, ona tez miała na to wpływ.

a 600obserwatorów łatwo mozna zdobyć, wystarczy zrobic x rozdan
Olej ją. Myśl tylko o sobie. Sama wiesz ile jesteś warta i nie musisz nic nikomu udowadniać. I przyjdzie taki dzień kiedy trafi Ci się normalny egzaminator, dobre auto i Ci się uda. Wiem doskonale jak stres może pokrzyżować plany. Ja po każdym niezdanym egzaminie wracałam z płaczem do domu i chciałam rzucić to w cholerę i już nie próbować dalej. Ale mój Tż mnie namawiał, nie pozwolił mi odpuścić. I się udało.

Sondrina rozejrzyj się za czymś do samoobrony i staraj się w miarę możliwości nie chodzić nigdzie sama. Dobrze, że masz Tż Sprawę zgłaszaj na policję do upadłego.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:45   #1245
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Wciąż trzęsę się jak galareta i jestem przerażona. Powrócił koszmar sprzed roku.;/ Facet, który mnie prześladował, znowu powrócił. Wracałam od TŻta z czereśniami z działki jego rodziców i pod swoim domem znowu trafiłam na tego kolesia. Był na rowerze, zajechał mi drogę i chwycił za rękę. Zaczęłam go okładać tymi czereśniami i udało mi się wyrwać. Uciekałam z dzikim wrzaskiem, a on dalej ruszył za mną, dopiero gdy zobaczył dziadka z wnuczką, do których podbiegłam (to byli dla mnie zupełnie obcy ludzie), to zaczął uciekać na tym swoim rowerze. Gdy wbiegłam do domu, od razu zadzwoniłam po TŻ, który przyjechał najszybciej jak mógł. Pojechaliśmy na komisariat, żeby zgłosić, że mój stalker znowu się odezwał. Czuję, że on nie da mi żyć. Znowu boję się wychodzić z domu. Chciałam dzisiaj pójść nad Odrę porobić zdjęcia, ale nie pójdę, bo gdy tam mnie dorwie, to nie będę miała żadnych szans.

TŻ się nieźle wkurzył i powiedział, żebym dała mu znać, jak znów pojawi się pod moim domem. Wtedy zbierze swoich kumpli z osiedla i podejdą do niego. TŻ chce go postraszyć odpowiednią ustawą i wspomni przy okazji, że jest prawnikiem. Mam nadzieję, ze to zadziała, bo naprawdę nie czuję się bezpiecznie...
No jednym słowem, przykro mi. Nieciekawa sytuacja.

Cytat:
aqqA ona ma całe życie wszystko podane na tacy a i tak całe zycie pokrzywdzona. I jej sie udało zanizyć mi samoocene, teraz mam wrazenie ze musze wszystko sobie i jej udowadniac.
ja na 6 razy mialam 4 najgorszych egzaminatorów. Trafialy mi się stare punta, bez regulacji siedzenia, przez to 2 razem oblałam,bo nic nie widziałam. Egzaminator podnosił na mnie głos.
Przy ostatnim popadałam juz w histerię, ona tez miała na to wpływ.

a 600obserwatorów łatwo mozna zdobyć, wystarczy zrobic x rozdan
Orchi, nie przejmuj się, nie warto

Cytat:
Myślałam o tym, ale uznałam, ze to zły pomysł, bo zawsze działam na oślep w takich sytuacjach i mogę go tak rozpylić, że poleci on na mnie, nie na niego... Dzisiaj też waliłam torbami na oślep z całych sił.
Znając naszą policję i sądy oraz mentalność ludzi zostałabyś oskarżona o napaść (!) i przekroczenie obrony koniecznej(!!)

Cytat:
U mnie wlepiają mandaty posiadaczom yorków, którzy wyprowadzają je na smyczy, ale bez kagańców. Moja sąsiadka dostała za to mandat, chociaż jej pies nie ma połowy zębów.
Nie ważne, jak jest nakaz noszenia kagańców i smyczy to jest nakaz

Cytat:
Ja kupiłam gaz i zapominam ciągle o nim, czyli chodzę bez... No, ale ja stalkera nigdy nie miałam, a wieczorami raczej wszędzie poruszam się samochodem. Niemniej, lepiej chuchać na zimne.

Sondrina, bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że sąd wyda na niego zakaz zbliżania się!
To nic nie da, nawet jak wyda Zanim ktokolwiek zareaguje może zdarzyć się nieszczęście (tfu tfu)

Cytat:
Zgadzam się

Cytat:
Ja też jestem przeciwko temu, by latały wolno. Ale dla mnie wystarczy smycz albo kaganiec. Pies nie musi mieć jednego i drugiego, chyba że właściciel nie jest w stanie go utrzymać na smyczy, to wtedy powinien dodatkowo nosić kaganiec. Dla mnie york trzymany na smyczy nie jest groźny. Właściciel raczej nad nim zapanuje.
Raczej. Mnie pogryzł kiedyś pies znajomych, który znał mnie całe życie i mu po prostu odbiło. Ale nie ma to znaczenia, jak ktoś się boi psów ma prawo wiedzieć, że pies mu nic nie zrobi. Nawet kagańcem można uszkodzić Śmieszą mnie zwroty "On jest łagodny", bo może i w domu jest, ale dla obcych ludzi nie bardzo...

A co do gwałtów - jak jesteś agresywna i masz zamiar się bronić, to gwałciciel odpuści. Bardziej bałabym się o życie

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:46   #1246
Sondrina
BAN stały

Cytat:
To znaczy jeśli jedno albo drugie, to ja już wolałabym, żeby latały w kagańcu - ze smyczy może się pies urwać i mnie zagryźć, a w kagańcu najwyżej mnie zadepcze i poobija.
Tylko nie przychodzi mi do głowy jak decydować które psy mogą być tylko na smyczy, a bez kagańca? Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.
Poza tym, to jest to, co napisała NicRu, dla dziecka już taki słodki jamniczek może być niebezpieczny. W sumie ja też nie chciałabym zostać udziabana z kostke.
Po głębszej analizie przyznaję Wam rację, ze chyba najlepiej jest, gdy pies jest na smyczy i ma kaganiec. Bo smycz można zerwać (przerażają mnie zwłaszcza te 5-metrowe na cienkiej lince stosowane przy wyprowadzaniu dobermana na spacer), a przy samym kagańcu pies może podbiec i nieźle zadrapać a także przewrócić człowieka. Zresztą mając wolne łapy jest w stanie zrzucić słabo przypięty kaganiec.

Ja swoją zazwyczaj mam na smyczy i w kagańcu, ale wieczorami mam ją tylko na smyczy, by w razie czego mogła wykorzystać swoje kły. Ale ja naprawdę wychodzę na spacer, a nie na pogaduszki i gdy widzę przechodniów, to skracam smycz, by szła przy samej nodze.
Stary 2012-07-09, 18:56   #1247
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

AqqA ja zdałam rok temu, za 6razem.
a ona w takim szoku az przyszła do mnie i mowi " ooo booozeee, Paulina zdała prawkoooo, nie wierzee" takim tonem, ze za kudły i o ścianę
i teraz jak ona poszla i za 1 razem zdała to widać, ze sprawiedliwosci nie ma.

własnie testowalam lakier z vipery focusion i o ile lakierów w ręce miałam sporo, to ten pozytywnie mnie zaskoczył. Gdyby nie cena 12zł napewno bym kupila sama, a zazwyczaj nie wydaje wiecej niz 6 zl.
Stary 2012-07-09, 18:57   #1248
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez diella Pokaż wiadomość
Hej!
U mnie Kobo 110 orange, gdybyście były zainteresowane
Pozdrawiam
Rozumiem, przeniosłaś się na inny wątek ...

Cytat:
No mnie kiedyś przez chwilę śledzili Romowie (bo u nas jest ich pod dostatkiem ) i też już kombinowałam, gdzie tu iść. Ale odpuścili i się wrócili.
U mnie też jest dużo Romów. Jak ja ide miastem czy coś i ktoś idzie za mną dziwnym krokiem to wchodze do pierwszego lepszego sklepu Po godzinie powiedzmy 22-23 nie chodzę sama .. Jestem małych gabarytów - łatwiej mnie porwać niżeli gwałcić na miejscu.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:57   #1249
nicRu
maszyna, nie człowiek

Załącznik 4755799
Stary 2012-07-09, 19:00   #1250
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
I do tego należałoby dopisać coś o tym, że w ostatecznej sytuacji warto się... obsikać.
Kilka osób mi już o tym mówiło, wtedy kiedy w Toruniu grasował gwałciciel, policja nas przygotowywała na to itd
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:03   #1251
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Też to właśnie czytałam ostatnio

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:03   #1252
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
No jednym słowem, przykro mi. Nieciekawa sytuacja.

Znając naszą policję i sądy oraz mentalność ludzi zostałabyś oskarżona o napaść (!) i przekroczenie obrony koniecznej(!!)

To nic nie da, nawet jak wyda Zanim ktokolwiek zareaguje może zdarzyć się nieszczęście (tfu tfu)

Zgadzam się

A co do gwałtów - jak jesteś agresywna i masz zamiar się bronić, to gwałciciel odpuści. Bardziej bałabym się o życie
Wtedy najważniejsze było się uwolnić, ale potem zaczęłam marudzić TŻtowi, że może być problem, jak mnie oskarży o napaść. Ale doszliśmy do wniosku, ze raczej sam się nie zgłosi na policję, by na mnie donieść. Ale tego nigdy nie wiadomo. Ale raczej nie poszłabym za coś takiego do więzienia, ale jakaś kara w zawieszeniu mogłaby się przypętać.

Z gwałcicielami nigdy nic nie wiadomo.
Stary 2012-07-09, 19:05   #1253
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Wow, pierwsza oferta zamieszczenia płatnego baneru na blogu Tylko jego tematyka tak średnio podpada pod tematykę bloga Chociaż pożyczki na kosmetyki...?
Cytat:
Dziewczyny, zastanawiam się nad tą ofertą baneru - z jednej strony fajnie jest móc zarobić trochę grosza, a z drugiej boję się, jak zostanie to odebrane. Reklama dotyczy stricte pożyczek. Jak Wam się to widzi?
Zdradzisz jaką mniej więcej zaproponowali stawkę?

Cytat:
Z tą policją to szczerze wątpię, bo w zeszłym roku najpierw panowie zrobili sobie podśmiechujki, gdy im to zgłaszałam. Potem odwiedziłam komisariat, gdy wróciła z urlopu policjantka, która akurat podeszła do sprawy poważnie, ale też nic konkretnego z tego nie wyszło. Dzisiaj nie było problemu z przyjęciem zgłoszenia, gdy mój chłopak wymienił artykuł. Od razu zostałam potraktowana poważnie.
Zakwalifikowali to jako wykroczenie czy jako przestępstwo?
Stary 2012-07-09, 19:05   #1254
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Rozumiem, przeniosłaś się na inny wątek ...
.
trolololo, toś mnie rozwaliła
no na innym wątku wbudziła właściwe zainteresowanie
Stary 2012-07-09, 19:07   #1255
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Ja na szczęście nigdy sytuacji takich nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę...

I pomyśleć, że może z miesiąc temu wracałam do domu totalnym zadupiem sama, w dodatku nie wiedziałam konkretnie gdzie jestem

U mnie na blogu pielęgnacja stóp.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:08   #1256
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
trolololo, toś mnie rozwaliła
no na innym wątku wbudziła właściwe zainteresowanie
Wystarczy poczekać aż zacznie atakować inne blogerki bo przecież ona jest taka wykształcona .. i mądra.
Stary 2012-07-09, 19:08   #1257
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35195041]I do tego należałoby dopisać coś o tym, że w ostatecznej sytuacji warto się... obsikać.
Kilka osób mi już o tym mówiło, wtedy kiedy w Toruniu grasował gwałciciel, policja nas przygotowywała na to itd [/QUOTE]
Podobno pomaga też mówienie, że ma się HIV etc.
+ nie należy krzyczeć "pomocy" tylko "pali się" itp., coś co zainteresuje każdego, bo każdego może dotyczyć. Tak samo dobrze jest krzyczeć do konkretnej osoby "ty, w czerwonej kurtce, pomocy!" itp.
Stary 2012-07-09, 19:10   #1258
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Wystarczy poczekać aż zacznie atakować inne blogerki bo przecież ona jest taka wykształcona .. i mądra.
cichaj! nie wychylaj się, bo Cię obsmarują na fejsbuniu
toż Ty też bloggerka, mowie Ci, cicho siedz
Stary 2012-07-09, 19:12   #1259
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
cichaj! nie wychylaj się, bo Cię obsmarują na fejsbuniu
toż Ty też bloggerka, mowie Ci, cicho siedz
A gdzie jest to oficjalne obsmarowywanie ? na jakiej stronie fanowskiej ?
Stary 2012-07-09, 19:13   #1260
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diella Pokaż wiadomość
Hej!
U mnie Kobo 110 orange, gdybyście były zainteresowane
Pozdrawiam

Szczerze mówiąc po tym jak popisałaś się swoją elokwencją i kulturą w komentarzach na FB/YT mam o Tobie tak negatywne zdanie, że na Twój blog na pewno już nigdy nie zawitam.

Jesteś strasznie przykra i nic sobą nie reprezentujesz.
Zmień podejście do życia, to może kiedyś zrobisz ''karierę''. Aktualnie jesteś ''sławna'', ale w tak negatywnym świetle, że wstyd by mi było jeszcze się reklamować na tym wątku.

Twoje bezczelność nie zna granic.

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2012-07-09 o 19:17
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości