|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
Ja miałam podobnie, znaczy sie bardziej moja siostra. Wracałam pieszo do domu ze szkoły i widziałam jakiś samochód (miał charakterystyczne światła). Nic w tym ddziwnego wiem, ale przez kilka dni widziałą tego kolesia w okolicach szkoły. Pamiętam jeszcze śmiałam się z niej. Tylko nie było mi już do śmiech, kiedy wracałam razem z nią i ten koleś cały czas jechał za nami. zawracał i tak w kółko. Oczywiście nie poszłyśmy do domu, tylko specjalnie zmyliłyśmy drogę. Byłyśmy przerażone. Masakra. Ale od tamtego śledzenia kolesia już na szczęście nie widziałyśmy. Po rejestracji patrząc to był on ponad 100km od swojego miasta.
|
|
#1232 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Zalewa mnie jak myślę, że policja często ma takie coś głęboko w dupie. Pewnie nie zawsze, ale to nie pierwsza tego typu sytuacja o której słyszę i kiedy okazuje się, że na policję nie ma co liczyć.
Bardzo Ci współczuję, Sondrina, koszmarna sytuacja i mam nadzieję, że jakoś się to rozwiąże. Inna sprawa, że - tak odnosząc się do tego, co któraś z Was napisała - uważam, że mandaty za brak kagańca (czy też smyczy) też powinna policja wlepiać, nie znoszę psów bez kagańców, boję się ich i mam prawo wiedzieć, że mnie taki nie pogryzie jeśli mu się moje spojrzenie nie spodoba. Nie ma znaczenia ile ma zębów, ani że "jest łagodny".
|
#1234 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami
Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]Ta dziewczyna zachowała tak samo zimną krew jak koleżanka mojej mamy. Też jechała stopem, a gdy facet zaczął się do niej dobierać, wyleciała z nożem, który służył jej podczas wakacyjnej pracy na polu kukurydzy. |
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami
Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]ooo... naprawdę zachowała zimną krew. btw. kosmetyki przydają się wszędzie i zawsze warto coś mieć przy sobie, a może się przyda
|
#1236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1237 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sondrina, o ile umie myślec. A umiejętność myślenia - jak widać chociazby na wizażu - nie jest powszechna. Tobie mały york nie zrobi nic, dziecko może ugryźć oszpecając na małe życie, bo właścicielka plotkowała i nie miała odpowiedniego refleksu.
|
#1238 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1239 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sondrina, miej pod ręką gaz, klucze (możesz napastnika dźgnąć w twarz kluczem).
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy jeśli jedno albo drugie, to ja już wolałabym, żeby latały w kagańcu - ze smyczy może się pies urwać i mnie zagryźć, a w kagańcu najwyżej mnie zadepcze i poobija.
Tylko nie przychodzi mi do głowy jak decydować które psy mogą być tylko na smyczy, a bez kagańca? Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.Poza tym, to jest to, co napisała NicRu, dla dziecka już taki słodki jamniczek może być niebezpieczny. W sumie ja też nie chciałabym zostać udziabana z kostke.
|
#1241 |
|
BAN stały
|
To prawda. Nie wzięłam pod uwagę faktu, że wiele osób zupełnie odlatuje, gdy spotyka nagle kogoś znajomego i zaczyna plotkować. Ale sam kaganiec moim zdaniem też sprawy nie rozwiązuje. Pies puszczony luzem, ale z kagańcem, może przewrócić człowieka i go zadrapać pazurami.
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie kiedyś przez chwilę śledzili Romowie (bo u nas jest ich pod dostatkiem
) i też już kombinowałam, gdzie tu iść. Ale odpuścili i się wrócili.
|
#1243 |
|
BAN stały
|
Dzięki za radę, klucze będę teraz nosiła w kieszeni, bo wyciągnąć coś z torebki jest znacznie trudniej. Nim ją otworzę i znajdę daną rzecz to mija trochę czasu. A z kieszeni jestem w stanie szybko wyjąć klucze i nimi dźgnąć.
|
|
|
|
#1244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sondrina rozejrzyj się za czymś do samoobrony i staraj się w miarę możliwości nie chodzić nigdzie sama. Dobrze, że masz Tż Sprawę zgłaszaj na policję do upadłego.
|
|
|
|
|
#1245 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zanim ktokolwiek zareaguje może zdarzyć się nieszczęście (tfu tfu)Cytat:
Cytat:
Śmieszą mnie zwroty "On jest łagodny", bo może i w domu jest, ale dla obcych ludzi nie bardzo...A co do gwałtów - jak jesteś agresywna i masz zamiar się bronić, to gwałciciel odpuści. Bardziej bałabym się o życie
|
|
#1246 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja swoją zazwyczaj mam na smyczy i w kagańcu, ale wieczorami mam ją tylko na smyczy, by w razie czego mogła wykorzystać swoje kły. Ale ja naprawdę wychodzę na spacer, a nie na pogaduszki i gdy widzę przechodniów, to skracam smycz, by szła przy samej nodze. |
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
AqqA ja zdałam rok temu, za 6razem.
a ona w takim szoku az przyszła do mnie i mowi " ooo booozeee, Paulina zdała prawkoooo, nie wierzee" takim tonem, ze za kudły i o ścianę i teraz jak ona poszla i za 1 razem zdała to widać, ze sprawiedliwosci nie ma. własnie testowalam lakier z vipery focusion i o ile lakierów w ręce miałam sporo, to ten pozytywnie mnie zaskoczył. Gdyby nie cena 12zł napewno bym kupila sama, a zazwyczaj nie wydaje wiecej niz 6 zl.
|
#1248 | ||
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Cytat:
Po godzinie powiedzmy 22-23 nie chodzę sama .. Jestem małych gabarytów - łatwiej mnie porwać niżeli gwałcić na miejscu.
|
|
#1249 |
|
maszyna, nie człowiek
|
|
#1250 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kilka osób mi już o tym mówiło, wtedy kiedy w Toruniu grasował gwałciciel, policja nas przygotowywała na to itd
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1252 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z gwałcicielami nigdy nic nie wiadomo. |
|
|
|
|
#1253 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
trolololo, toś mnie rozwaliła
![]() no na innym wątku wbudziła właściwe zainteresowanie
|
#1255 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Ja na szczęście nigdy sytuacji takich nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę...
I pomyśleć, że może z miesiąc temu wracałam do domu totalnym zadupiem sama, w dodatku nie wiedziałam konkretnie gdzie jestem ![]() U mnie na blogu pielęgnacja stóp.
|
|
|
|
#1256 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35195041]I do tego należałoby dopisać coś o tym, że w ostatecznej sytuacji warto się... obsikać.
Kilka osób mi już o tym mówiło, wtedy kiedy w Toruniu grasował gwałciciel, policja nas przygotowywała na to itd [/QUOTE]Podobno pomaga też mówienie, że ma się HIV etc. + nie należy krzyczeć "pomocy" tylko "pali się" itp., coś co zainteresuje każdego, bo każdego może dotyczyć. Tak samo dobrze jest krzyczeć do konkretnej osoby "ty, w czerwonej kurtce, pomocy!" itp.
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toż Ty też bloggerka, mowie Ci, cicho siedz
|
|
#1259 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc po tym jak popisałaś się swoją elokwencją i kulturą w komentarzach na FB/YT mam o Tobie tak negatywne zdanie, że na Twój blog na pewno już nigdy nie zawitam. Jesteś strasznie przykra i nic sobą nie reprezentujesz. Zmień podejście do życia, to może kiedyś zrobisz ''karierę''. Aktualnie jesteś ''sławna'', ale w tak negatywnym świetle, że wstyd by mi było jeszcze się reklamować na tym wątku. Twoje bezczelność nie zna granic.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-07-09 o 19:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł

Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.

) i też już kombinowałam, gdzie tu iść. Ale odpuścili i się wrócili.
おはよう!

Tylko jego tematyka tak średnio podpada pod tematykę bloga