|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
eeej, bo i tu nas zbluzga.....
|
|
|
|
#1262 |
|
Konto usunięte
|
To ja tak nieśmiało zapytam - o co chodzi?
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35195292]To ja tak nieśmiało zapytam - o co chodzi?
[/QUOTE]przeczytaj ostatnie strony wątku o filmikach urodowych |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Sama mam zaproponować sposób rozliczania się. I sądzę, że najlepiej jest x zł za miesiąc wyświetlenia
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
Się zdołowałam..
Rozdanie się skończyło i od razu 3 Obserwatorów mniej.. wiem, że ważna jest jakość a nie ilość, ale i tak mi przykro..
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecacie Glam boxy? Zastanawiam się nad zamówieniem
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale o co chodzi?
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem im wiecej mam nowych obserwatorow, tym wiecej mi wywala ( bo oczywiscie pewnie zdarzy się, ze ktos ma mnie dość i ja to rozumiem, ale nie kumam akcji gdzie, gdy dojdzie ktos nowy, zaraz znowu ubywa)
|
|
#1269 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przeczytałam to dokładnie 3 razy. Bardzo podoba mi się opcja z parasolką, ponieważ nie wymusza bezpośredniego kontaktu. Mam taką z ostrym szpicem.
|
|
|
|
|
#1270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]To mi się przypomniało, jak na pierwszą randkę z obecnym TŻtem dałam się zaprosić na imprezę w miejscowości oddalonej od mojego domu jakieś 40km. przyjechał po mnie i jechaliśmy. po drodze wstąpiliśmy do jego znajomych. i ten jego znajomy kilka razy mi powtarzał, że TŻ ma w nawyku w drodze powrotnej zatrzymywać się w środku lasu i wykorzystywac tam dziewczyny. Nie było mi do śmiechu. Potem sobie uświadomiłam jakie to było nieodpowiedzialne wybrać się z obcym facetem, jego samochodem w nieznane miejsce... na szczęście dobrze trafiłam. Cytat:
Cytat:
choć w sumie z moim gabarytem byłoby mnie ciężko uprowadzić
|
|
#1271 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1272 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ja polecam. Dobry sposób na przechowywanie nieforemnych cieni. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- O tyle dobrze.
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma poradziła mi zawyżyć stawkę i ewentualnie negocjować. Oni mają mega zyski z tego, więc można sobie windować stawkę. Nie zależy mi aż tak, bo to w końcu nie jest związane tematycznie z blogiem
Ale miło zarobić na przysłowiowe "waciki" ![]() Heh, Rodzynka - ja tak raz też miałam. Na pierwszej randce z facetem 5 lat temu poszłam z nim do domu (gdzie ja miałam głowę?!). Chłopak rok starszy. Absolutnie nic mi nie zrobił, ale sam fakt, że nie pomyślalam. Jeszcze zadzwonili jego znajomi, że jadą się przejechać i czy chcemy się z nimi zabrać i ja głupia się zgodziłam. Wywieźli mnie jakieś 30km poza miasto, na jakąś wioskę na boisko, pokupowali sobie piwa i siedzieliśmy na tym "stadionie" i rozmawialiśmy. Wtedy mnie strasznie do siebie zraził, bo mówił, że mu zależy na jednym Ale nawet szczególnie się do mnie nie zalecał i miałam spokój. Odwieźli mnie do domu. Spotkaliśmy się jeszcze parę razy, ale nic z tego nie wyszło. Pamiętam za to jego zarzut, jak kiedyś zabrałam go na wesele. Spił mnie i znienacka pocałował. Jak zaczęłam trzeźwieć i nie chciałam już więcej pić to stwierdził, że po pijaku byłam bardziej namiętna
|
#1274 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]ale refleks! szok.. Cytat:
Tyle że ja mam inną perspektywę, może się jeszcze po prostu w życiu nie "nadziałam", ale ja jestem z tych co to do każdego psa (i mam tu na myśli kundla, bulldoga, rottwailera, bernardyna, goldena czy jamnika - może oprócz Husky, wobec nich czuję respekt odkąd jeden w tramwaju na mnie ruszył bo przez kilka sekund patrzyłam mu się za bardzo w oczy) leci i kwiczy z radości i psy to chyba wyczuwają bo jeszcze nigdy oprócz tego wspomnianego w tramwaju żaden pies na mnie nie ruszył, wręcz zawsze słynęłam z tych co to każdego psiaka okiełzna, jak zaklinacz jestem zakumplowana z każdym psem w okolicy A golden sąsiadów jak mnie widzi to leci przez pół ulicy z patykiem w pysku i nie spocznie dopóki nie będę gruntownie wylizana Kocham zwierzaki i one kochają mnie, ba, myślę, że nawet jakby mnie jakiś ugryzł nie byłoby to dla mnie nauczką. ) Cytat:
|
||||
|
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko te osoby ubyły w ciągu 15 minut od ogłoszenia wyników rozdania.. Nic to, pozostaje jeszcze bardziej (o ile można!) doceniać tych, którzy są ze mną niezależnie od wszystkiego - i z tego miejsca im dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- O proszę, już 4 osoby..
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
A tego to nie wiedziałam.
Mi to kuzyn mówił. On jak kiedyś był na spacerze ze swoim amstaffem i jakiś kundelek luzem latał i do niego zaczął startować, to pies kuzyna nie reagował do pewnego momentu. Później raz kłapnął paszczą i po piesku. I gość zadzwonił na policję, że mu psa zagryzł, i, że bez kagańca. To jak policja przyjechała, to ten gościu jeszcze mandat dostał.
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
i dlatego nie robię rozdań
ale nie przejmuj się, są i takie, ktore siedzą na blogspocie tylko dla korzysci.
|
#1278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobra, przekonałam się, bo mi się masa cieni wala i nie używam pojedynczych. Tylko muszę zobaczyć jakie wzory są dostępne.
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Smutne to i bardzo deprymujące a ja jak zwykle wszystko biorę do siebie..
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam amstaffa i ona zazwyczaj chodzi w kolczatce, ale tylko na dwór. Bo za bardzo się cieszy jak widzi inne psy i zwykłe obroże czasami nie wytrzymywały. Właśnie, muszę ją dziś wykąpać, bo na białym psie wszystko widać. ![]() Ja też uwielbiam zwierzęta, dlatego właśnie przygarnęłam moją sunię w ciąży, bo inaczej by do uśpienia poszła.
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1282 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1283 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#1284 |
|
Moderator
|
Sondrina - współczuję sytuacji! :/ co za gnojek jeden... w ogóle chciałoby się mu powiedzieć "go get a life".... to jakiś psychol chyba...
jak tak piszecie o tych sytuacjach - z moim obecnym mężem tak miałam. Poznaliśmy się przez znajomych więc w sumie dlatego trochę ufałam od początku. ale jakoś tak po niecałym tygodniu znajomości (widywaliśmy się odkąd sie poznalismy codziennie) podjechał po pracy po mnie, i zaproponował, że tradycyjnie pójdziemy na rynek, tylko on by chciał podjechać do domu (mieszkał juz sam tu gdzie teraz mieszkamy razem) i się wykąpać. trochę się przeraziłam powiem Wam szczerze, ale luz, pojechałam... tylko cały czas rozmyślałam, co to będzie jak ja sobie tu będę siedzieć herbatkę pić a on mi nagle nagi wyleci z łazienki i będzie chciał zgwałcić albo coś... do dzisiaj podziwiam się za odwagę i besztam za głupotę wtedy... na szczęscie, nic takiego się nie stało, zresztą, dwa tyg później sama go ... no, ten tego bo tu jeszcze młodzież jest to nie będę deprawować heheHaha byłam dzisiaj znów na oblocie galerii, kupilam dwie kolejne pomadki Catrice i pigment kobo, nie wytrzymałam Jestem bardzo zadowolona z mojego Glossy )Laski - używała któraś cieni z loreala tych color infailliable? (chyba tak to się pisze?) |
|
|
|
#1285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze że to tylko jeden dzień
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaj85, jakie kolory tych szminek?
|
#1287 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ja mam kilka obserwatorek wiernych i komentujących właśnie "pozyskanych" rozdaniami... i są ze mną cały czas Cytat:
moi znajomi mają amstafkę - potulniejszego psa podobno, wg tżta który sie generalnie psów boi, nie ma ))
|
||
|
|
|
#1288 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
jeden znika w ciągu dnia a drugi cudowie się roluje
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam właśnie youtubowy wątek. Trolololololo
Trochę z koleżanką coś nie tak.
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam ostatnio faze, ze przez 3 dni non stop to spiewałam po domu musze zmienic dilera
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.

Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł 
Lush & China Glaze lover!