Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 19:14   #1261
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

eeej, bo i tu nas zbluzga.....
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:15   #1262
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

To ja tak nieśmiało zapytam - o co chodzi?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:16   #1263
Karen15
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35195292]To ja tak nieśmiało zapytam - o co chodzi? [/QUOTE]

przeczytaj ostatnie strony wątku o filmikach urodowych
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:16   #1264
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zdradzisz jaką mniej więcej zaproponowali stawkę?
Sama mam zaproponować sposób rozliczania się. I sądzę, że najlepiej jest x zł za miesiąc wyświetlenia

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:17   #1265
Aguu
Rozeznanie

Się zdołowałam..
Rozdanie się skończyło i od razu 3 Obserwatorów mniej.. wiem, że ważna jest jakość a nie ilość, ale i tak mi przykro..

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:18   #1266
Takajakaya
Wtajemniczenie

Polecacie Glam boxy? Zastanawiam się nad zamówieniem

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:20   #1267
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
To znaczy jeśli jedno albo drugie, to ja już wolałabym, żeby latały w kagańcu - ze smyczy może się pies urwać i mnie zagryźć, a w kagańcu najwyżej mnie zadepcze i poobija.
Tylko nie przychodzi mi do głowy jak decydować które psy mogą być tylko na smyczy, a bez kagańca? Przecież taki np. bokser się może dość łatwo wyrwać właścicielowi i wtedy jeśli nie miał kagańca to jest problem.
Poza tym, to jest to, co napisała NicRu, dla dziecka już taki słodki jamniczek może być niebezpieczny. W sumie ja też nie chciałabym zostać udziabana z kostke.
Pies nie musi mieć kagańca, jeśli właściciel stwierdzi, że potrafi nad psem zapanować i ręczy za niego.
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
trolololo, toś mnie rozwaliła
no na innym wątku wbudziła właściwe zainteresowanie
Ale o co chodzi?

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:21   #1268
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Się zdołowałam..
Rozdanie się skończyło i od razu 3 Obserwatorów mniej.. wiem, że ważna jest jakość a nie ilość, ale i tak mi przykro..
mogło ich też wywalić z sub.
ja czasem im wiecej mam nowych obserwatorow, tym wiecej mi wywala ( bo oczywiscie pewnie zdarzy się, ze ktos ma mnie dość i ja to rozumiem, ale nie kumam akcji gdzie, gdy dojdzie ktos nowy, zaraz znowu ubywa)
Stary 2012-07-09, 19:22   #1269
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dzięki Przeczytałam to dokładnie 3 razy. Bardzo podoba mi się opcja z parasolką, ponieważ nie wymusza bezpośredniego kontaktu. Mam taką z ostrym szpicem.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:23   #1270
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja kupiłam gaz i zapominam ciągle o nim, czyli chodzę bez... No, ale ja stalkera nigdy nie miałam, a wieczorami raczej wszędzie poruszam się samochodem. Niemniej, lepiej chuchać na zimne.
mój mi się też ostatnio gdzies zawieruszył :/
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]
To mi się przypomniało, jak na pierwszą randkę z obecnym TŻtem dałam się zaprosić na imprezę w miejscowości oddalonej od mojego domu jakieś 40km. przyjechał po mnie i jechaliśmy. po drodze wstąpiliśmy do jego znajomych. i ten jego znajomy kilka razy mi powtarzał, że TŻ ma w nawyku w drodze powrotnej zatrzymywać się w środku lasu i wykorzystywac tam dziewczyny. Nie było mi do śmiechu. Potem sobie uświadomiłam jakie to było nieodpowiedzialne wybrać się z obcym facetem, jego samochodem w nieznane miejsce... na szczęście dobrze trafiłam.
Cytat:
Sondrina, miej pod ręką gaz, klucze (możesz napastnika dźgnąć w twarz kluczem).
auć, ja bym się pewnie i w takiej sytuacji zawahała, bo nie potrafię zadawać komuś bólu. głupie to, wiem.
Cytat:
wydrukowałam sobie i poczytam.
choć w sumie z moim gabarytem byłoby mnie ciężko uprowadzić
Stary 2012-07-09, 19:25   #1271
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Zdradzisz jaką mniej więcej zaproponowali stawkę?

Zakwalifikowali to jako wykroczenie czy jako przestępstwo?
Jako przestępstwo.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:32   #1272
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Sama mam zaproponować sposób rozliczania się. I sądzę, że najlepiej jest x zł za miesiąc wyświetlenia
Tak jest podobno najlepiej. O jakiej stawce myślisz?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Polecacie Glam boxy? Zastanawiam się nad zamówieniem
Ja polecam. Dobry sposób na przechowywanie nieforemnych cieni. http://lusterko-em.blogspot.com/2012...x-konkurs.html

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Pies nie musi mieć kagańca, jeśli właściciel stwierdzi, że potrafi nad psem zapanować i ręczy za niego.
Te przepisy są różne w zależności od miejsca zamieszkania.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Jako przestępstwo.
O tyle dobrze.
Stary 2012-07-09, 19:34   #1273
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Tak jest podobno najlepiej. O jakiej stawce myślisz?
Znajoma poradziła mi zawyżyć stawkę i ewentualnie negocjować. Oni mają mega zyski z tego, więc można sobie windować stawkę. Nie zależy mi aż tak, bo to w końcu nie jest związane tematycznie z blogiem Ale miło zarobić na przysłowiowe "waciki"

Heh, Rodzynka - ja tak raz też miałam. Na pierwszej randce z facetem 5 lat temu poszłam z nim do domu (gdzie ja miałam głowę?!). Chłopak rok starszy. Absolutnie nic mi nie zrobił, ale sam fakt, że nie pomyślalam. Jeszcze zadzwonili jego znajomi, że jadą się przejechać i czy chcemy się z nimi zabrać i ja głupia się zgodziłam. Wywieźli mnie jakieś 30km poza miasto, na jakąś wioskę na boisko, pokupowali sobie piwa i siedzieliśmy na tym "stadionie" i rozmawialiśmy. Wtedy mnie strasznie do siebie zraził, bo mówił, że mu zależy na jednym Ale nawet szczególnie się do mnie nie zalecał i miałam spokój. Odwieźli mnie do domu. Spotkaliśmy się jeszcze parę razy, ale nic z tego nie wyszło.

Pamiętam za to jego zarzut, jak kiedyś zabrałam go na wesele. Spił mnie i znienacka pocałował. Jak zaczęłam trzeźwieć i nie chciałam już więcej pić to stwierdził, że po pijaku byłam bardziej namiętna

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:35   #1274
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Mi się też zdarzyło w maseczkach, z turbanem/czepkiem na głowie, z pomalowanym tylko jednym okiem.
mi tez w połowicznym mejkapie zdarzyło się otwierać listonoszowi... pół biedy jedno oko, gorzej jak oczy już zrobione jak z żurnala a reszta gęby "surowa"

Cytat:
Umarłam, moja koleżanka dostała od przyszłego męża RÓŻOWĄ WOŁGĘ

Cytat:
Mnie się w ogóle chce jeść, bo dostałam okres
Cytat:
No to pjona.
Trzeba przede mną lodówkę zamykać, bo wchłaniam wszystko, co na mojej drodze.
to jesteśmy we trójkę
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35194441]Mi koleżanka opowiadała, jak jeździła sobie z inną dziewczyną stopem po Polsce. Gdzieś pod Wrocławiem zabrał ich jakiś młody gościu, niby sympatyczny, spoko, ale w pewnym momencie zatrzymał się w gdzieś w lesie, zablokował od środka wszystkie drzwi i oznajmił, że tu za stopa płaci się lodzikami Koleżanka siedziała z przodu, więc do niej zaczął się dobierać, ale ta z tyłu zachowała zimną krew i zaczęła mu grozić... podkładem Sorayi, że jak natychmiast nie otworzy drzwi to oberwie gazem pieprzowym, bo to opakowanie podobnie wygląda. Gość zwyzywał je, wypuścił i uciekł Podziwiam tą od podkładu, nie wiem, czy ja bym była w stanie tak trzeźwo pomyśleć...[/QUOTE]
ale refleks! szok..
Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Inna sprawa, że - tak odnosząc się do tego, co któraś z Was napisała - uważam, że mandaty za brak kagańca (czy też smyczy) też powinna policja wlepiać, nie znoszę psów bez kagańców, boję się ich i mam prawo wiedzieć, że mnie taki nie pogryzie jeśli mu się moje spojrzenie nie spodoba. Nie ma znaczenia ile ma zębów, ani że "jest łagodny".
masz rację, tzn - jestem w stanie to zrozumieć... Dla bezpieczeństwa i świętego spokojuu psy powinny mieć kagańce i chodzic na smyczy.. jestem za to totalnie przeciwna kolczatkom.
Tyle że ja mam inną perspektywę, może się jeszcze po prostu w życiu nie "nadziałam", ale ja jestem z tych co to do każdego psa (i mam tu na myśli kundla, bulldoga, rottwailera, bernardyna, goldena czy jamnika - może oprócz Husky, wobec nich czuję respekt odkąd jeden w tramwaju na mnie ruszył bo przez kilka sekund patrzyłam mu się za bardzo w oczy) leci i kwiczy z radości i psy to chyba wyczuwają bo jeszcze nigdy oprócz tego wspomnianego w tramwaju żaden pies na mnie nie ruszył, wręcz zawsze słynęłam z tych co to każdego psiaka okiełzna, jak zaklinacz jestem zakumplowana z każdym psem w okolicy A golden sąsiadów jak mnie widzi to leci przez pół ulicy z patykiem w pysku i nie spocznie dopóki nie będę gruntownie wylizana Kocham zwierzaki i one kochają mnie, ba, myślę, że nawet jakby mnie jakiś ugryzł nie byłoby to dla mnie nauczką. )

Cytat:
Sondrina, o ile umie myślec. A umiejętność myślenia - jak widać chociazby na wizażu - nie jest powszechna. Tobie mały york nie zrobi nic, dziecko może ugryźć oszpecając na małe życie, bo właścicielka plotkowała i nie miała odpowiedniego refleksu.
no dobra, ale tak czysto hipotetycznie, jak się matki zagadają to dziecko drugiemu też może tak z łopatki wyjechać, że oszpeci buzię na całe życie... oczywiście całkowicie się zgadzam że pogryzienie nawet przez yorka małego dziecka to niebezpieczeństwo realne, zwłaszcza jak dziecko zaczepi, zrobi krzywdę, pies się będzie bronił...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:37   #1275
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
mogło ich też wywalić z sub.
ja czasem im wiecej mam nowych obserwatorow, tym wiecej mi wywala ( bo oczywiscie pewnie zdarzy się, ze ktos ma mnie dość i ja to rozumiem, ale nie kumam akcji gdzie, gdy dojdzie ktos nowy, zaraz znowu ubywa)
Nie wiem, może..
Tylko te osoby ubyły w ciągu 15 minut od ogłoszenia wyników rozdania..
Nic to, pozostaje jeszcze bardziej (o ile można!) doceniać tych, którzy są ze mną niezależnie od wszystkiego - i z tego miejsca im dziękuję

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

O proszę, już 4 osoby..

Stary 2012-07-09, 19:39   #1276
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Te przepisy są różne w zależności od miejsca zamieszkania.
A tego to nie wiedziałam.
Mi to kuzyn mówił. On jak kiedyś był na spacerze ze swoim amstaffem i jakiś kundelek luzem latał i do niego zaczął startować, to pies kuzyna nie reagował do pewnego momentu. Później raz kłapnął paszczą i po piesku.
I gość zadzwonił na policję, że mu psa zagryzł, i, że bez kagańca. To jak policja przyjechała, to ten gościu jeszcze mandat dostał.

Stary 2012-07-09, 19:39   #1277
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

i dlatego nie robię rozdań ale nie przejmuj się, są i takie, ktore siedzą na blogspocie tylko dla korzysci.
Stary 2012-07-09, 19:40   #1278
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja polecam. Dobry sposób na przechowywanie nieforemnych cieni. http://lusterko-em.blogspot.com/2012...x-konkurs.html

Widzę, że masz ich kilka Dobra, przekonałam się, bo mi się masa cieni wala i nie używam pojedynczych. Tylko muszę zobaczyć jakie wzory są dostępne.

Stary 2012-07-09, 19:43   #1279
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
i dlatego nie robię rozdań ale nie przejmuj się, są i takie, ktore siedzą na blogspocie tylko dla korzysci.
Obecnie też mam dość rozdań..
Smutne to i bardzo deprymujące a ja jak zwykle wszystko biorę do siebie..

Stary 2012-07-09, 19:44   #1280
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mi tez w połowicznym mejkapie zdarzyło się otwierać listonoszowi... pół biedy jedno oko, gorzej jak oczy już zrobione jak z żurnala a reszta gęby "surowa"

to jesteśmy we trójkę

ale refleks! szok..

masz rację, tzn - jestem w stanie to zrozumieć... Dla bezpieczeństwa i świętego spokojuu psy powinny mieć kagańce i chodzic na smyczy.. jestem za to totalnie przeciwna kolczatkom.
Tyle że ja mam inną perspektywę, może się jeszcze po prostu w życiu nie "nadziałam", ale ja jestem z tych co to do każdego psa (i mam tu na myśli kundla, bulldoga, rottwailera, bernardyna, goldena czy jamnika - może oprócz Husky, wobec nich czuję respekt odkąd jeden w tramwaju na mnie ruszył bo przez kilka sekund patrzyłam mu się za bardzo w oczy) leci i kwiczy z radości i psy to chyba wyczuwają bo jeszcze nigdy oprócz tego wspomnianego w tramwaju żaden pies na mnie nie ruszył, wręcz zawsze słynęłam z tych co to każdego psiaka okiełzna, jak zaklinacz jestem zakumplowana z każdym psem w okolicy A golden sąsiadów jak mnie widzi to leci przez pół ulicy z patykiem w pysku i nie spocznie dopóki nie będę gruntownie wylizana Kocham zwierzaki i one kochają mnie, ba, myślę, że nawet jakby mnie jakiś ugryzł nie byłoby to dla mnie nauczką. )
No a mi tż jeszcze ciasta kupił.

Ja mam amstaffa i ona zazwyczaj chodzi w kolczatce, ale tylko na dwór. Bo za bardzo się cieszy jak widzi inne psy i zwykłe obroże czasami nie wytrzymywały.
Właśnie, muszę ją dziś wykąpać, bo na białym psie wszystko widać.
Ja też uwielbiam zwierzęta, dlatego właśnie przygarnęłam moją sunię w ciąży, bo inaczej by do uśpienia poszła.

Stary 2012-07-09, 19:46   #1281
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo wiecznie wszystko przezywam, ale tego nie ma co brac do siebie, znana praktyka w blogowym świecie
Stary 2012-07-09, 19:46   #1282
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Widzę, że masz ich kilka Dobra, przekonałam się, bo mi się masa cieni wala i nie używam pojedynczych. Tylko muszę zobaczyć jakie wzory są dostępne.
Mam tylko jeden, ten czysty. Więcej na razie nie potrzebuję, a te pozostałe z wpisu rozdałam w konkursie.
Stary 2012-07-09, 19:48   #1283
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
ja tak samo wiecznie wszystko przezywam, ale tego nie ma co brac do siebie, znana praktyka w blogowym świecie
Ja też ciągle się przejmuję i czasem się trochę dołuję patrząć na blog koleżanki.. no ale nic, mój się poowooooli będzie rozwijać, a jak nie będzie to trudno. Będę pisac sama do siebie.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:48   #1284
kasiaj85
Moderator

Sondrina - współczuję sytuacji! :/ co za gnojek jeden... w ogóle chciałoby się mu powiedzieć "go get a life".... to jakiś psychol chyba...

jak tak piszecie o tych sytuacjach - z moim obecnym mężem tak miałam. Poznaliśmy się przez znajomych więc w sumie dlatego trochę ufałam od początku. ale jakoś tak po niecałym tygodniu znajomości (widywaliśmy się odkąd sie poznalismy codziennie) podjechał po pracy po mnie, i zaproponował, że tradycyjnie pójdziemy na rynek, tylko on by chciał podjechać do domu (mieszkał juz sam tu gdzie teraz mieszkamy razem) i się wykąpać. trochę się przeraziłam powiem Wam szczerze, ale luz, pojechałam... tylko cały czas rozmyślałam, co to będzie jak ja sobie tu będę siedzieć herbatkę pić a on mi nagle nagi wyleci z łazienki i będzie chciał zgwałcić albo coś... do dzisiaj podziwiam się za odwagę i besztam za głupotę wtedy... na szczęscie, nic takiego się nie stało, zresztą, dwa tyg później sama go ... no, ten tego bo tu jeszcze młodzież jest to nie będę deprawować hehe

Haha byłam dzisiaj znów na oblocie galerii, kupilam dwie kolejne pomadki Catrice i pigment kobo, nie wytrzymałam
Jestem bardzo zadowolona z mojego Glossy )

Laski - używała któraś cieni z loreala tych color infailliable? (chyba tak to się pisze?)

Mój beauty blog
Stary 2012-07-09, 19:51   #1285
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam tylko jeden, ten czysty. Więcej na razie nie potrzebuję, a te pozostałe z wpisu rozdałam w konkursie.
eee...tam tylko wpłata na konto. To muszę poczekać na wypłatę jutro

Dobrze że to tylko jeden dzień

Stary 2012-07-09, 19:51   #1286
enn_
Zakorzenienie

Kasiaj85, jakie kolory tych szminek?
Stary 2012-07-09, 19:53   #1287
kasiaj85
Moderator

Cytat:
nie przejmuj się tym, trzeba sie z tym liczyć, ale jakichś obserwatorów którzy zostaną i będą na pewno też przyciągnęło?? patrz na pozytywne strony!
Ja mam kilka obserwatorek wiernych i komentujących właśnie "pozyskanych" rozdaniami... i są ze mną cały czas
Cytat:
No a mi tż jeszcze ciasta kupił.

Ja mam amstaffa i ona zazwyczaj chodzi w kolczatce, ale tylko na dwór. Bo za bardzo się cieszy jak widzi inne psy i zwykłe obroże czasami nie wytrzymywały.
Właśnie, muszę ją dziś wykąpać, bo na białym psie wszystko widać.
Ja też uwielbiam zwierzęta, dlatego właśnie przygarnęłam moją sunię w ciąży, bo inaczej by do uśpienia poszła.
hahaa no - mój mi loda... choć wie skubaniec że jestem na diecie... choć w sumie dzisiaj juz i tak pożarłam kanapke z subway'a zamiast obiadu więc w sumie mogę loda zamiast kolacji... jeden dzień grzeszków i jutro potulnie wracam do jadłospisu, jeszcze 8-9kg przede mną...

moi znajomi mają amstafkę - potulniejszego psa podobno, wg tżta który sie generalnie psów boi, nie ma ))

Mój beauty blog
Stary 2012-07-09, 19:53   #1288
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Laski - używała któraś cieni z loreala tych color infailliable? (chyba tak to się pisze?)
ja mam dwa cienie z L'Oreala - jeden z linii ColorAppeal drugi z Color Resist.
jeden znika w ciągu dnia a drugi cudowie się roluje
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:57   #1289
_polly_
Zakorzenienie

Czytam właśnie youtubowy wątek. Trolololololo
Trochę z koleżanką coś nie tak.

Stary 2012-07-09, 19:59   #1290
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam właśnie youtubowy wątek. Trolololololo
Trochę z koleżanką coś nie tak.
trololololo a no.
mialam ostatnio faze, ze przez 3 dni non stop to spiewałam po domu musze zmienic dilera

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości