Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 21:37   #1351
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

Ja Merlina uwielbiam! Percival I teraz trzeba czekać do 26.IX na 5 sezon

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:39   #1352
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ostatnio obejrzałam pierwszy sezon "Once Upon a Time" i już płaczę za kolejnym - tak magicznego serialu jeszcze nigdy nie oglądałam... Może się wydawać naiwny itd., ale jest po prostu niesamowity, zwłaszcza jak ktoś lubi baśniowe klimaty
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:41   #1353
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35198368]
A pytanie do dziewczyn co się mnie tak chamsko wrednie i w ogóle strasznie czepiały z dietą - jesteście dumne, że idę do dietetykaaa? [/QUOTE]

TAK!
Stary 2012-07-09, 21:43   #1354
Candy Killer
Zakorzenienie

Nicru , mi te upaly az tak nie przeszkadzaja bo sie zahartowalam w hiszpanii , ale mnie wykancza teraz praca bo niestety albo i stety jest najlepszy sezon dla nas no i jest masaaa roboty i jak wyjde z pacy to juz nie mam ochoty na zbyt wiele , ale trzeba przyjsc , nakarmic koty , cos posprzatac , obiad ugotowac - taaak..czasem stercze przy garach w ten upal :P
a wieczorem lenic sie mogee

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:44   #1355
nicRu
maszyna, nie człowiek

Trust, seriale mi już bokiem wychodzą Chciałabym wyjść, porobić coś "aktywnego", ale się nie da - nie mam ochoty zaryć głową w beton... Do tego mam mocno nasłoneczniony pokój, nagrzany, skupienie się na czymkolwiek graniczy z cudem Od tygodnia wracam do domu i po prostu zdycham...
Stary 2012-07-09, 21:46   #1356
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zmieniając temat, bo natchnął mnie post Candy, który zionie zmęczeniem niczym ja sama
Dziewczyny, co wy robicie w takie upały ? Strasznie się męczę przycodząc z pracy do domu, zjadając obiad i siedzac przy wentylatorze. Marzę, żeby chociaż pojeździć chwile na rowerze, ale w taki upał i z moim delikatnie mówiąc niskim ciśnieniem ta opcja na spędzenie czasu po prostu odpada... Co robicie, żeby się nie zadusić w czterech scianach/na balkonie itp., nie przykleić się i nie płaszczyć tyłków prawie każdego wieczora?
Metody tak banalne że aż śmieszne :
Po pierwsze - zamykać okna od strony słońca + zasłaniać żaluzje, rolety, zasłony itp w całym mieszkaniu.
Otwierać okna tylko od strony cienia, a jak w jakiejś porze dnia nie ma go nigdzie (albo idzie parne, duszne powietrze), to zamknąć wszystkie okna.
Na balkonie powiesić białe prześcieradło.
Nakleić na okna folie zaciemniające (jakiś czas temu były takie w Lidlu).
W upały raczej nie smażyć, nie piec - aby jak najmniej się nagrzewało.

Rodzice praktykują to od lat i zawsze w u pały jest mega chłodno.

W swoim mieszkaniu też tak robimy, choć początkowo trudno było mi przekonać TŻ, że otwieranie okien w upał, nie jest dobre.

Przychodzę po pracy, kładę się na chłodną pościel w chłodnej sypialni i odpływam

Gorzej mam w pracy - jak się wejdzie do biura, to się wydaje, że jest chłodna, ale wystarczy chwilę posiedzieć i już myśli się inaczej.
Do tego mam taką pracę, że dużo chodzę i jak na złość w te upały skumulowały mi się spotkania i przez kilka dni chodziłam po tym słońcu 2-4 godziny
Dodając do tego całodniowe mdłości z naciąganiem, szybkie męczenie się, zawroty głowy + odrzucenie od picia (wypijam max 2 szklanki) mamy obraz niezbyt ciekawych moich dni Oby te upały się już skończyły, bo już nie mam siły

EDYCJA:
nie ma to jak zrozumienie pytania
W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o przetrwanie i zaradzenie na upał w domu, a nie o sposby spędzenia czsu w domu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-07-09 o 21:49
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:50   #1357
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja w taki upał naprawdę wolę poleżeć na łóżku brzuchem do góry i oglądać seriale. Już samo gotowanie obiadu powoduje, że jestem cała mokra i czuję się, jakbym przebiegła maraton. Wolę nawet nie wychodzić - lepiej nie narażać się na zasłabnięcie, czy nawet udar. Nawet jak wychodzę do południa na basen, to spędzam na nim maksymalnie 3-4h i wracam do domu, bo dłużej się nie da ;/

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:52   #1358
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Ja w takie dni niestety muszę siedzieć w domu, gdyż na dworze jest mi słabo, no i automatycznie mokra się robię
Jedyne moje wyjścia to droga na kurs i z powrotem.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:52   #1359
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Zmieniając temat, bo natchnął mnie post Candy, który zionie zmęczeniem niczym ja sama
Dziewczyny, co wy robicie w takie upały ? Strasznie się męczę przycodząc z pracy do domu, zjadając obiad i siedzac przy wentylatorze. Marzę, żeby chociaż pojeździć chwile na rowerze, ale w taki upał i z moim delikatnie mówiąc niskim ciśnieniem ta opcja na spędzenie czasu po prostu odpada... Co robicie, żeby się nie zadusić w czterech scianach/na balkonie itp., nie przykleić się i nie płaszczyć tyłków prawie każdego wieczora?
też masz niskie ciśnienie? ja w te upały to po prostu z nim nie wyrabiam przy każdym wstawaniu nawet z krzesła mam takie zawroty, że najpierw dochodzę do siebie, a dopiero potem myślę nad tym gdzie chciałam iść ostatnio nawet kawę wypiłam (!) tak się źle czułam.
Stary 2012-07-09, 21:56   #1360
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
też masz niskie ciśnienie? ja w te upały to po prostu z nim nie wyrabiam przy każdym wstawaniu nawet z krzesła mam takie zawroty, że najpierw dochodzę do siebie, a dopiero potem myślę nad tym gdzie chciałam iść ostatnio nawet kawę wypiłam (!) tak się źle czułam.

Ja ostatnio musiałam dzwonić do ojca, że jednak on musi odebrać brata z przedszkola, bo nie dałabym rady, mimo, że to ok. 1km w jedną stronę... Ale wyszłam wyrzucić śmieci i już ledwo żyłam -.-
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:58   #1361
enn_
Zakorzenienie

Ja nie wyrabiam w takie upały, na dodatek mam bardzo ciepłe mieszkanie, w którym jest upał nawet jak na zewnątrz robi się chłodniej.
A, że pracuję w domu to w ogóle klapa, bo nie mogę się skupić, ręce mi się pocą, brr, a nie zawsze mogę czekać do wieczora/nocy.

Dzisiaj nawet do lekarza nie poszłam, taki był upał, wiedziałam, że wróciłabym nieprzytomna i nie nadawałabym się do niczego. :/
Stary 2012-07-09, 21:59   #1362
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Rozkurczowe wczoraj ~40 Przy czym nie zorientowalabym sie, ze zleciało, gdybym się nie schyliła, przy takim jeszcze czuję sie dobrze...
Kawa podnosi ciśnienie na chwilkę, potem potrafi spaść na wartość niższą niż przed wypiciem kawy. Do tego wypłukuje magnez i serce gorzej pracuje. Z kawy już zrezygnowałam, nie umiem z czarnej herbaty

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-07-09 o 22:00
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:00   #1363
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tracę serce do blogowania
Mam wrażenie, że stoję w miejscu zamiast się rozwijać
ja za to nie mam czasu :/ jak mam napisane notki- nie mam zdjęć, jak mam poprzicinane i podpisane zdjecia- nie mam czasu na napisanie notki. Ostatnio nam ogólnie mało czasu, ale od przyszłego tygodnia będzie więcej. No może od czwartku, bo mam długi weekend

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Umarłam, moja koleżanka dostała od przyszłego męża RÓŻOWĄ WOŁGĘ
musi być piękna
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Upiekłam bananowe muffiny i skromnie stwierdzam, że są pyszne
ja wczoraj pomroziłam 2 kg bananów na lody

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Wciąż trzęsę się jak galareta i jestem przerażona. Powrócił koszmar sprzed roku.;/ Facet, który mnie prześladował, znowu powrócił. Wracałam od TŻta z czereśniami z działki jego rodziców i pod swoim domem znowu trafiłam na tego kolesia. Był na rowerze, zajechał mi drogę i chwycił za rękę. Zaczęłam go okładać tymi czereśniami i udało mi się wyrwać. Uciekałam z dzikim wrzaskiem, a on dalej ruszył za mną, dopiero gdy zobaczył dziadka z wnuczką, do których podbiegłam (to byli dla mnie zupełnie obcy ludzie), to zaczął uciekać na tym swoim rowerze. Gdy wbiegłam do domu, od razu zadzwoniłam po TŻ, który przyjechał najszybciej jak mógł. Pojechaliśmy na komisariat, żeby zgłosić, że mój stalker znowu się odezwał. Czuję, że on nie da mi żyć. Znowu boję się wychodzić z domu. Chciałam dzisiaj pójść nad Odrę porobić zdjęcia, ale nie pójdę, bo gdy tam mnie dorwie, to nie będę miała żadnych szans.

TŻ się nieźle wkurzył i powiedział, żebym dała mu znać, jak znów pojawi się pod moim domem. Wtedy zbierze swoich kumpli z osiedla i podejdą do niego. TŻ chce go postraszyć odpowiednią ustawą i wspomni przy okazji, że jest prawnikiem. Mam nadzieję, ze to zadziała, bo naprawdę nie czuję się bezpiecznie...
Mam nadzieję, że ten koszmar się skończy i policja skutecznie zajmie się tym facetem.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35198247]

BTW, chce ktoś kiełbaskę z grilla? [/QUOTE]Nie :P Bo na obiad mieliśmy dziś szaszłyki
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:04   #1364
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Rozkurczowe wczoraj ~40 Przy czym nie zorientowalabym sie, ze zleciało, gdybym się nie schyliła, przy takim jeszcze czuję sie dobrze...
Kawa podnosi ciśnienie na chwilkę, potem potrafi spaść na wartość niższą niż przed wypiciem kawy. Do tego wypłukuje magnez i serce gorzej pracuje. Z kawy już zrezygnowałam, nie umiem z czarnej herbaty
Auć, ja póki co rozkurczowe mam powyżej 60
Normalnie to ja od lat kawy ani czarnej herbaty nie piję nie smakuje mi, a po kawie cała się trzęsę wolę herbatki ziołowe/owocowe itp
i czym tu sobie to ciśnienie podnosić
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
ja za to nie mam czasu :/ jak mam napisane notki- nie mam zdjęć, jak mam poprzicinane i podpisane zdjecia- nie mam czasu na napisanie notki. Ostatnio nam ogólnie mało czasu, ale od przyszłego tygodnia będzie więcej. No może od czwartku, bo mam długi weekend
eee, ja tam czas zawsze znajdę. ale jakoś tak brak mi motywacji
Stary 2012-07-09, 22:07   #1365
nicRu
maszyna, nie człowiek

E, to dla mnie w okolicach 90/60 to "zdrów jak ryba", jestem jak widać tró niskociśnieniowcem
Podnoś sobie plując jadem!
Stary 2012-07-09, 22:08   #1366
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja wychodzę na rolki koło 20.30-21, jest wtedy idealnie. I jest chłodniej jak jedziesz niż jak stajesz, więc dodatkowa motywacja.
Stary 2012-07-09, 22:10   #1367
Selfish Girl
Life is a drink ...

W te upały to bałam się wychodzić na dwór by nie opalić się z 'znakami' od koszulki... a tak ogólnie to się nie poce. W takie upały to mogę nawet spać pod kołdrą i nie jest imi za gorąco...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:13   #1368
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
W te upały to bałam się wychodzić na dwór by nie opalić się z 'znakami' od koszulki... a tak ogólnie to się nie poce.
Wystarczy smarować się filtrami. Ja nie znoszę krzywej opalenizny (nie przepadam zresztą za żadną) i stosuję 30 na ciało przed wyjściem z domu. Działa.
Stary 2012-07-09, 22:14   #1369
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Metody tak banalne że aż śmieszne :
Po pierwsze - zamykać okna od strony słońca + zasłaniać żaluzje, rolety, zasłony itp w całym mieszkaniu.
Otwierać okna tylko od strony cienia, a jak w jakiejś porze dnia nie ma go nigdzie (albo idzie parne, duszne powietrze), to zamknąć wszystkie okna.
Na balkonie powiesić białe prześcieradło.
Nakleić na okna folie zaciemniające (jakiś czas temu były takie w Lidlu).
W upały raczej nie smażyć, nie piec - aby jak najmniej się nagrzewało.

Rodzice praktykują to od lat i zawsze w u pały jest mega chłodno.

W swoim mieszkaniu też tak robimy, choć początkowo trudno było mi przekonać TŻ, że otwieranie okien w upał, nie jest dobre.

Przychodzę po pracy, kładę się na chłodną pościel w chłodnej sypialni i odpływam

Gorzej mam w pracy - jak się wejdzie do biura, to się wydaje, że jest chłodna, ale wystarczy chwilę posiedzieć i już myśli się inaczej.
Do tego mam taką pracę, że dużo chodzę i jak na złość w te upały skumulowały mi się spotkania i przez kilka dni chodziłam po tym słońcu 2-4 godziny
Dodając do tego całodniowe mdłości z naciąganiem, szybkie męczenie się, zawroty głowy + odrzucenie od picia (wypijam max 2 szklanki) mamy obraz niezbyt ciekawych moich dni Oby te upały się już skończyły, bo już nie mam siły

EDYCJA:
nie ma to jak zrozumienie pytania
W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o przetrwanie i zaradzenie na upał w domu, a nie o sposby spędzenia czsu w domu
Prześcieradło?

PS. Mogę prosić o przeniesienie wątku? Napisałam do dwóch modków i nic.. Chodzi o dział Rossmann.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:18   #1370
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wystarczy smarować się filtrami. Ja nie znoszę krzywej opalenizny (nie przepadam zresztą za żadną) i stosuję 30 na ciało przed wyjściem z domu. Działa.
Teoretycznie i praktycznie to nie byłam teraz przygotowana na takie 'słońce' więc i nie miałam takiego filtra na ciało bo na twarz mam... ale jakbym miała smarować tym od twarzy to po 2 użyciach by padł.
Musiałam jakoś przeczekać a i tak wyszłam na moment na spacer i już mam ramiączka oznakowane .

Najlepsze jest to, że jak sie położe na plaży to mnie złapać nie chce .. a tak jak nie chce się opalić to zawsze złapie i to jeszcze bardziej niż normalnie
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:21   #1371
kasiaj85
Moderator

Cytat:
siedze przed kompem, wizażuję, bloguję, oglądam seriale, odmóżdżam się... patrzę na koty (uspokaja), omawiam z małżem dzień (mniej uspokaja), ogólnie jak upał zelżeje to jest co robić, ale w taką gorączkę tylko relaks...
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35198509]Ostatnio obejrzałam pierwszy sezon "Once Upon a Time" i już płaczę za kolejnym - tak magicznego serialu jeszcze nigdy nie oglądałam... Może się wydawać naiwny itd., ale jest po prostu niesamowity, zwłaszcza jak ktoś lubi baśniowe klimaty [/QUOTE]
widziałaś Pushing Daisies?
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja w taki upał naprawdę wolę poleżeć na łóżku brzuchem do góry i oglądać seriale. Już samo gotowanie obiadu powoduje, że jestem cała mokra i czuję się, jakbym przebiegła maraton. Wolę nawet nie wychodzić - lepiej nie narażać się na zasłabnięcie, czy nawet udar. Nawet jak wychodzę do południa na basen, to spędzam na nim maksymalnie 3-4h i wracam do domu, bo dłużej się nie da ;/
dokładnie, ja wolę nawet cały weekend przesiedzieć w chacie, gdyby nie fakt, że 90% społeczeństwa tak odczuło te upały jak ja, to chyba bym pomyslała, że mam słabe serce czy co... słabo mi, duszno, pocę się w 10sek, kręci się w głowie. Nie wypiję kawy - źle, wypiję - jeszcze gorzej (a zwykle mnie trochę pobudza)...
Cytat:
a czarna herbata ponoć jeszcze gorsza... :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:30   #1372
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
U mnie w końcu też pojawiła się notka. O ciekawych wyszukiwaniach. Grrr, brak mi weny i chęci Nie lubię tego stanu. Może mnie któraś kopnąć solidnie w tyłek?
kopa nie, ale masz
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:40   #1373
Takajakaya
Wtajemniczenie

Widzę, że nie tylko ja mam czasowo-zdjęciowe braki A poza tym...przecież wszystko testuje się jakiś czas a nie tak hop siup :P

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 22:44   #1374
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
siedze przed kompem, wizażuję, bloguję, oglądam seriale, odmóżdżam się... patrzę na koty (uspokaja), omawiam z małżem dzień (mniej uspokaja), ogólnie jak upał zelżeje to jest co robić, ale w taką gorączkę tylko relaks...

widziałaś Pushing Daisies?

dokładnie, ja wolę nawet cały weekend przesiedzieć w chacie, gdyby nie fakt, że 90% społeczeństwa tak odczuło te upały jak ja, to chyba bym pomyslała, że mam słabe serce czy co... słabo mi, duszno, pocę się w 10sek, kręci się w głowie. Nie wypiję kawy - źle, wypiję - jeszcze gorzej (a zwykle mnie trochę pobudza)...

a czarna herbata ponoć jeszcze gorsza... :/
Wiem strasznie ze sobą walcze, żeby pić jej jak najmniej... Dzieki pracy mam te 8 godzin bez herbaty zagwarantowanie, w domu zaczyna się walka

A kotów mam dość, jeden to istny szatan w kociej skórze i nie mam siły go pilnować, starsza kotka nie chce wchodzić do domu i woli spać na wycieraczce a średnia przyłazi noca patrzeć jak śpię, co mnie momentalnie wybudza
Stary 2012-07-09, 22:49   #1375
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kasiu tutaj :P
na razie czytam

dziewczyny, ale tu historie zamieszczacie aż mnie ciarki przechodzą
Stary 2012-07-09, 22:54   #1376
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Wiem strasznie ze sobą walcze, żeby pić jej jak najmniej... Dzieki pracy mam te 8 godzin bez herbaty zagwarantowanie, w domu zaczyna się walka

A kotów mam dość, jeden to istny szatan w kociej skórze i nie mam siły go pilnować, starsza kotka nie chce wchodzić do domu i woli spać na wycieraczce a średnia przyłazi noca patrzeć jak śpię, co mnie momentalnie wybudza
pij w zamian wodę. pOmaga... albo czerwoną/zieloną/owocową...
ja całe upały jadę na mięcie, piję schłodzoną, dzbankami...

koty. eh.. moje własnie się gonią...a wczoraj Brydzia tak bardzo koniecznie chciała się bawić piłeczką że rano znaleźliśmy piłeczkę w łóżku

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:03   #1377
enn_
Zakorzenienie

Koty.

Mój mały potwór wszystko gryzie i rano lata tam i z powrotem (w tym po głowie), spać się nie da. A później zaczyna z nudów (albo złośliwości) gryźć Fufę, więc ta na nią warczy i tak w kółko.
Ależ ja je kocham.
Stary 2012-07-09, 23:04   #1378
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Sondrina - współczuję sytuacji! :/ co za gnojek jeden... w ogóle chciałoby się mu powiedzieć "go get a life".... to jakiś psychol chyba...

Mam nadzieję, że nie psychol, bo takiemu nie przemówi się do rozsądku. Bardzo chcę, żeby rozmowa z TŻ i jego kumplami nt. aspektu prawnego nękania poskutkowała.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie Dzięki Wam, mojemu facetowi i przyjaciółce już się ogarnęłam i uspokoiłam.

Edytowane przez Sondrina
Czas edycji: 2012-07-09 o 23:18
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:05   #1379
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Trust, nigdy nie czepiałam się Ciebie. Co najwyżej tego, że ktos (co ciekawe nie zawsze Ty! ) napisał coś sprzecznego, głupiego, irracjonalnego bądź nielogicznego
Logika...Bolą mnie oczy, gdy czytam to słowo i przypomnę sobie te wytężone procesy myślowe zachodzące w moim pustym łbie na zajęciach z logiki .

Cytat:
Zazdroszczę wentylatora. Forsowałam jego kupno, ale zaraz było "dziecko, to prąd żre jak smok"... I się kiszę. Więc męczę się jeszcze bardziej

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:05   #1380
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
piontka!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości