|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
u nas problemu nie ma bo balkon tylko w sypialni a tam młody nie przebywa ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje w imieniu Wiki. Włoski ma dość ciemne i gęste. Widać ze Beda bardzo gęste w przyszłości. To po mamusi ma
Brumku No Wiktoria to spora dziewczynka. Nigdy drobinka nie była. Wyglada na sporo starsza niż jest w rzeczywistości. Dla porównania mam znajoma co ma synka z 25 lipca i on przy niej wyglada dość "marnie" ze tak sie wyraze. Jest starszy a wyglada na 2-3 m-ce młodszego. A rejestracje... No cóż. Kwestia przyzwyczajenia. Z przodu są białe Żaneta dziekuje za rady. Nie mam dzis olejku, ale Posmarowalam mascia majerankowa. Moze Troche pomoże. Przed snem tez odciagnelam (o ile mozna to tak nazwać, bo leci jej z noska taki wodnisty) i psiknelam nasivinem. Zaliczyła juz trzy podudki w ciagu godziny ![]() Zaczyna mi lecieć z nosa |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
![]() Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia dla naszej panienki Impreza nam się bardzo udała, robiliśmy grill-party w ogrodzie, dzieciaki też basen zaliczyły. Tort mi wyszedł nawet smaczny, wszyscy zachwalali ![]() Lilka dostała śliczny płaszczyk z Motherhood na jesień, wózek dla lalek (który jest teraz ulubioną zabawką Filipa Ja ofc narobiłam i nalatałam się jak osioł Widziałam śliczne fotki Natka, Alibany ale z Was lachony ![]() i nadrabiam dalej bo utknęłam na 5str ![]() kurcze coś mi szwankuje dodawanie zdjęc :/
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2012-07-09 o 23:20 |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
juju nie ma zdjęć
![]()
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() Powinni napisać na końcu, że żaden patenciarz nie ucierpiał w rzeczywistoście przy kręceniu filmu 3. Fajnie, że się wybraliście ![]() 4. Takie nocne karmienie to chyba najciężej dziecku odciąć i chyba zostawia sie na koniec... Może z innych zacznij rezygnować A może poczekaj, aż choć jedno z Was będzie bardziej gotowe ![]() Albo np. wieczorne zostawić, a w nocy, jak się budzi, dawać wodę czy coś? Żeby zobaczył, że nie warto wołać mamy
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziubku chyba szczupejsza- coś mńie oszukujesz
A ja dziś zaczęłam dietę SB Ale jakoś średnio tak mi z tym
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio proponuje Ci "mój" wózek, koła pompowane , duże więc w zimie da radę, siedzisko duże to i w zimowych ciuchach Radek będzie miał miejsce. Obejrzyj sobie w sklepie jak masz możliwośc |
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Telik a z czego Ty chcesz chudnąc ????
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 1 faza u mnie na sb skuteczna ale ile można...zaczynam się poddawać ale moje stare "ja" pamięta siebie zgrabną i doły zaliczam niestety ![]() trzymam kciuki za powodzenie ,choć potrzeby u Ciebie nie widze żadnej oglądając zdjęcia |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek dasz linka skąd zamawiałaś kółko?
![]() Ale jestem głodna
|
|
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki mam plan zamiast dziennych karmieni butelka a w nocy UU I dziś faktycznie nie karmiłam w dzien -wieczorem tez miała być butelka ale strasznie mu to nie pasowało. Będzie jadł za ok godzinie to jeszcze raz spróbuje Kółko prawie takie jak Natka ( tez takie kwadratowe )Polecam bardzo te kóleczka
|
|
#284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vaniliova, ale Krystek urósł Dawno nam go nie pokazywałaśCytat:
![]() A Wiki dobrze się w wózku prezentuje ![]() Cytat:
Ale szał szybko minął... Chyba, że dostanie jeepa czerwonego to mogę wszystkie sklepy obleciećPatik, Sara ma włosy jakby miała z 1,5 roku! A jeśli chodzi o to, że jest bardziej leniwa to myślę, że nie masz się czym martwić, bo każde dziecko ma swoje tempo, widocznie nie jest jeszcze gotowa. Cytat:
Cytat:
Ale czasem wiadomo bez zwrócenia uwagi się nie obejdzie...Mój mąż był 10 lat z poprzednią żoną, 2 lata byli małżeństwem. Widziałam ją tylko na zdjęciach, bo wyprowadziła się do innego miasta i słuch o niej zaginął |
|||||
|
|
|
#285 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też mycie okien odchodzi, ale dopiero ze 2 tygodnie Dziś balkon dokładnie wylizał. Od zewnątrz niestety ![]() Cytat:
No to jak stwierdziła, że to nie przepuklina?Cytat:
A na ile Wiki ciuszki kupujesz? Cytat:
Wszystko należy do niego, każdy kąt ![]() Cytat:
Ale fotek nie ma ![]() Cytat:
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Obrałam własnie 2 giczki cielęce na mięsko do Sarki obiadków, a z kośćmi psy walczą na balkonie, ale odgłosy odchodzą
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
you super zdj najlepsze jak sobie buziaczka dają
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. następna szczupła, zgrabna w rozmiarze 36/38 i narzeka , oj nie wiecie co to problem z nadwagą You You boskie zdjęcia, słodkie te glutki )
Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-07-09 o 23:03 |
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku teraz 9-12, na około 80 cm. Wysoka nie jest bardzo ale taka kluseczka.
|
|
|
|
#290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym "oszukiwaniem" w nocy, to chyba niestety musi potrwać co najmniej parę dni ![]() A dam ![]() http://allegro.pl/intex-bezpieczne-k...452976500.html Cytat:
2. Wiem... Pamiętam, jakie to było dla Ciebie ważne 3. Kawał czasu.... Dobrze, że zniknęła
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Kazała Radka położyć, podeszła, dotknęła- ja w tym czasie jej opowiadałam, że jak go prowadzimy to widać i tak kazała zrobić. Zabrałam Radka do chodzenia, uklękła przy nim i stwierdziła, że nic tam nie ma. Pępek uciskała i mówiła,że jest ładnie zawiązany. Może na tym miało polegać badanie, ja się w sumie nie znam. Dzisiaj leciała piosenka Pitbula z Markiem Antonym, śpiewali ajaja ajaja i wyobraźcie sobie, że mój Radziu zaczął śpiewać ajajajaja ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Dziubek drogi ten wózek Twój
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Telik
przesadzasz z dietą jakbym miała taką figurę to bym była najszczęśliwsza na świecie. Ja z moja chyba nie powinnam kompletnie nic jeść |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak z Twoja waga? Spada nadal czy stanęło ?
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarcia to chodzący ideał!Cytat:
Cytat:
Brumku jak ty chcesz iść na diete to dla mnie już nie ma ratunku Nadrobiłam i idę spac o! |
|||
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Lili model wcześniejszy niż mój, Zmalowana ma i chwali :
http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...rmy-BEBETTO-ja |
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za wścibstwo ![]() Cytat:
pw
|
||
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymuś tez na 80 się nosi ![]() Cytat:
![]() 2. Dziubek, ale sama pisałaś, że jak ktoś kiedyś był szczuplutki i zgrabniutki, a potem przytyje, to nawet jeśli nie waży tony, to i tak nosi w duszy ten swój poprzedni wizerunek i tego mu szkoda. I wyć mu się chce I tak to u mnie działa...3.
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

zębole

A może poczekaj, aż choć jedno z Was będzie bardziej gotowe 

tylko 1 faza u mnie na sb skuteczna ale ile można...zaczynam się poddawać ale moje stare "ja" pamięta siebie zgrabną i doły zaliczam niestety 

Dawno nam go nie pokazywałaś

następna szczupła, zgrabna w rozmiarze 36/38 i narzeka , oj nie wiecie co to problem z nadwagą 

Zakończone: 2