Panny piszą tu w amoku, bo ślubują w przyszłym roku!:D PM2013 cz. 18 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 22:33   #3961
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Panny piszą tu w amoku, bo ślubują w przyszłym roku!:D PM2013 cz. 18

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
perfuzja ojej... a sa perspektywy na cos innego?
Cokolwiek to na pewno znajdzie, szczegolnie, ze na poczatek moze sobie wybrzydzac przez jakis czas.

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Nie martw się, na pewno coś znajdzie lepszego
No własnie raczej nie widze szans, zeby moglo byc lepsze... No ale nic, wszystko co dobre kiedys sie konczy...
Stary 2012-07-09, 23:14   #3962
asia27100
Zakorzenienie

propozycje graweru na obrączkach

Składam serce ... w Twoje ręce

Amor vincit omnia (miłość wszystko zwycięża)

Jeśli chcesz być kochanym, kochaj…

Jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości

Miarą miłości jest miłość bez miary…

Miłość odkrywa się kochając…

Potrzebuję Cię bo Cię kocham…

Istnieje kto kocha…

Kochać…i być kochanym

Abyśmy byli jedno…

Miłość jest istotą życia

Gdzie Ty tam i Ja

Daję Ci siebie… data

Na zawsze Ty… data

Prowadź mnie… data

Miłość...to MY i data

'Miłości nie udowadnia się słowami

*męska: KOCHAJ I...
damska: ...CZYŃ CO CHCESZ

*JA CIEBIE TEŻ...

*męska: NA ZAWSZE ŻABKA
damska: NA ZAWSZE TYGRYS

*NA ZAWSZE, AMEN

*ALL YOU NEED IS LOVE

*CHCIAŁBYM (CHCIAŁABYM) SIĘ Z TOBĄ ZESTARZEĆ

*2001.07.07 - ?

*AND NOTHING ELSE MATTERS

*KIEDY SPOJRZYSZ - PAMIĘTAJ

*W KOŃCU CIĘ ZNALAZŁEM (ZNALAZŁAM)

*KOCHAŁEM, KOCHAM, BĘDĘ KOCHAĆ

*DZIŚ I NA ZAWSZE

*męska: BĄDŹ GRZECZNY....
damska: BĄDŹ GRZECZNA....

*TO JEST WŁAŚNIE ODWAGA

*ZAKOCHANI....NIEROZŁĄCZN I

*Męska: TWOJA PRZYTULANKA,
damska: TWÓJ WARIAT

*WARTO BYŁO CZEKAĆ

*1997-2002-NADAL WYBRAŁBYM CIEBIE

*BEZ RESZTY TWÓJ

*YOU'RE STILL THE ONE!

*JESTEŚMY KOWALSCY

*ZAWSZE NA MNIE TAK PATRZ

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:16   #3963
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
I ja też ...

Polecam program PhotoScape

Zdałam najgorszy egzamin byłam 99,9% pewna że obleję, uczyłam się 10 minut świadomie skupiłam się na tym drugim przedmiocie, ten egzamin niejako oddałam walkowerem, lałam wodę aż miło a że babka jest ostra i konkretna to myślałam, że mnie wyśmieje i wstawi wielkie 2.0. Ale udało się co prawda tylko na 3.0 ale grunt, że z głowy O wynik tego drugiego sobotniego egzaminu jestem spokojna, dobrze mi poszło. Ufffff. Czyli po sesji teraz "tylko" napisać magisterkę i się obronić...

Cytat:
Cześć dziewczyny...mam problem i muszę się Wam wygadać i prosić o radę.

Jak już wspominałam na wizażu wyjechałam do pracy do Niemiec, pracuje w greckiej knajpie. Wczoraj byl moj czwarty dzień. Na początku wydawało mi się, że jest super, szef miły, że będzie mi się tam dobrze pracowało. Drugiego dnia miałam na sobie białą bluzkę z kwadratowy dekoltem- nie jakoś bardzo wycięta, ale jednak nieco odsłaniała. Kiedy natomiast trzeciego dnia przyszłam do pracy w koszulowej białej bluzce, zapinanej na guziki szef mi aż 3 razy przypomniał, żebym przychodziła w takiej bluzce jak ubiegłego dnia. Nie spodobało mi się to, ale pomyślałam sobie, że ok w niektórych lokalach dziewczyny mają wymogi spódniczek, kabaretek, czy krótkich spodenek, to nic wielkiego jak nie będę się zapinała pod szyje. W związku z tym wczoraj ubrałam tę samą bluzkę co dnia drugiego-z dekoltem. I tu się zaczyna problem. Szef się wczoraj dziwnie zachowywał, dziwnie na mnie patrzył, aż w pewnym momencie podszedł i zapytał co robie jutro czyli dzisiaj. W poniedziałki knajpa jest nieczynna więc mam dziś wolne. To odpowiedziałam mu, że nie robie nic, bo sobie pomyślałam, że może mają jakieś sprzątanie knajpy czy coś w tym stylu i chce mnie zatrudnić. A wiadomo, przyjechałam tu żeby sobie zarobić. A on mi na to, że chce mnie wziąć jutro na spacer. W ogóle się tego nie spodziewałam, wymigałam się, że tata remontuje nowe mieszkanie i być może będę musiała mu pomoc przy sprzątaniu. Na co on odpowiedzial "to w następnym tygodniu".

Do końca wczorajszego wieczoru byłam tak wystraszona, że oczami wyobraźni sobie układałam różne scenariusze. Między innymi, że mnie chce komuś podstawić, albo sprzedać do jakiegoś burdelu. Do tego stopnia, że jak piłam wodę i musialam odejść od niej na chwilę to ją wylałam później do zlewu bo się bałam czy mi czegoś nie dosypali.

Nie wiem co mam robić- czy powiedzieć o tym tacie(mieszkam tu z tata)? Bo może ten szef tylko liczy na jakiś romans i jak go spławię z tym spacerem raz i drugi to sobie da siana?

Dodam, że kończę pracę między 24-3 w nocy, parkuję auto przy pobliskiej przecznicy i sama wracam do domu.

Przesadzam czy serio powinnam się bać?

Pomóżcie
Najpewniej mnie już by tam nie było

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Hej. Informuję że żyję. Wyjazd był taki sobie- nie wiem co będzie czy przyjadą na wesele. Wracając przyjeżdżało do mnie pogotowie bo zasłabłam. Że dalej słabo się czuję to idę zaraz do lekarza. Moze później do Was wpadnę jak dam radę
Wracaj szybko do zdrowia Mam nadzieję że to nic poważnego..

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
nie, będziemy razem najpierw u jednego, potem u drugiego.. Najpewniej dzień przesiedzimy u mnie, a wieczorem, gdzie dopiero u TŻta sie zaczną schodzić ludzie, pojedziemy do niego posiedzimy chwilę z jego gośćmi i pojdziemy do siebie do pokoju odpoczywac

Z doświadczenia wiem, że to wykonywalne i sprawdza się
U nas pewnie będzie tak samo tradcja rodzinna

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
To ja Wam zapodam temat: Jesteście zadowolone/podobają Wam się Wsze pierścienie?
Baaardzo Jedyny z Kruka

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
mój też wie jakie mi się podobają, byliśmy nawet przymierzać i wytypowałam 4 ale 2 górowały więc zobaczymy który dostanę.
Najbardziej ze wszystkich podobał mi się z Kruka, z białego złota, ale mój rozmiar to 13 a ta firma od tego pierścionka robi tylko parzyste.. więc trudno...
A jaki to pierścionek??

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość

to tak jak mi

a dziewczyny myślałyście już o tym, czy chcecie grawer mieć na obrączkach? Jeśli tak, to jaki?

my wymyśliliśmy z tżtem, ze on wymyśla mi, ja jemu
ja oczywiście już kilka mam, on myśi (już od lutego;p)

moje typy to:
· Ty i tylko Ty ♥ 22.06.2013
· Gdzie Ty, tam ja ♥ 22.06.2013
· J & Ł ♥ 22.06.2013 (inicjały naszych imion)

· Ważne, że razem ♥ 22.06.2013

tyle na razie wydumałam i jak zwykle na nic nie potrafię się zdecydować]
a tak w ogóle myślicie, że tyle tekstu plus data zmieści się na obrączce? bo może to w ogóle nie realne
Zaznaczony mi się najbardziej podoba
I zmoeści się Moja siotra ma imię&imię data ślubu i jest dobrze
I imiona dłuższe niż 3-4 literowe

Hej
Zaczęłam ogarniać coś do obrony i nagle zaczęłam się denerwować Wiem, że skoro sama napisałam całą pracę i przeprowadziłam badania, to naprawdę musiałabym mieć obniżony iloraz inteligencji żeby się nie obronić, no ale..jakoś tak

I zaczął nam się marzyć dzień w Tatralandii Jestem gotowa zrezgnować z 1-dniowego wyjazdu w góry dla tej wody w temperaturze 30 stopni na świeżym powietrzu

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:31   #3964
achajq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Baaardzo Jedyny z Kruka
ja tez mam Jedyny z Kruka, bylam i jestem nim oczarowana, jakies 4 lata temu mowilam mojemu TZ o tym, ze ten mi sie marzy i pamietal
w ogole Kruk to moja ulubiona firma z bizu, obraczki tez tam zamowilismy, a na grawerze imiona, zastanawialam sie nad dodaniem daty, ale nie wiedzialam ktora dac cywilnego czy koscielnego. Teraz zastanawiam sie czy na gotowe obraczki da sie naniesc dodatkowy grawer?
achajq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:33   #3965
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Wam zapodam temat: Jesteście zadowolone/podobają Wam się Wsze pierścienie?
Ja na pewno bym sobie takiego nie wybrała, ale bardzo go polubiłam Szczególnie odkad po drugim zmniejszeniu nie spada mi z palców
Zdejmuje go tylko to super brudzacych czynności (np. wyrabianie ciasta). Gdybym zdejmowała przy każdym myciu rąk, to na pewno bym go zgubila prędzej czy pozniej...

A o grawerze jeszcze nie myslalam. Ale chyba jestem za klasyka, ew. czyms bardzo osobistym.
Stary 2012-07-09, 23:40   #3966
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:

Hej
Zaczęłam ogarniać coś do obrony i nagle zaczęłam się denerwować Wiem, że skoro sama napisałam całą pracę i przeprowadziłam badania, to naprawdę musiałabym mieć obniżony iloraz inteligencji żeby się nie obronić, no ale..jakoś tak

I zaczął nam się marzyć dzień w Tatralandii Jestem gotowa zrezgnować z 1-dniowego wyjazdu w góry dla tej wody w temperaturze 30 stopni na świeżym powietrzu
Nie martw się o obronę, pójdzie na pewno dobrze. Ja mam na szczęście tak, że mnie stres mobilizuje. Kiedy mówiłam swoją prezentację na obronie, to pamiętam, że może przez pierwsze 30 sekund drżał mi głos a później powiedziałam tak idealnie, jak nawet w domu mi się nie udawało gdy ćwiczyłam.

Byliśmy w Tatralandii chyba ze 4 lata temu i bardzo bym chciała skoczyć też w tym roku

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja na pewno bym sobie takiego nie wybrała, ale bardzo go polubiłam Szczególnie odkad po drugim zmniejszeniu nie spada mi z palców
Zdejmuje go tylko to super brudzacych czynności (np. wyrabianie ciasta). Gdybym zdejmowała przy każdym myciu rąk, to na pewno bym go zgubila prędzej czy pozniej...
Ja zdejmuje do spania, kąpieli. Problem mogę mieć kiedyś przy pracy zawodowej (rękawiczki, kontakt z różnorakimi rzeczami), bo mam brylancik osadzony w koszyczku więc wystaje i łatwo przebić nim rękawiczkę. Do tej pory na zajęcia na studiach zakładałam przy mniej inwazyjnych ćwiczeniach, przy tych bardziej nie brałam.

Dobrze też, że Tż wziął 11, (normalnie mam chyba 10), bo nie spada z palca, delikatnie się na nim kręci, ale to dobrze bo na upałach bardzo puchną mi palce, i na takim 30 paro stopniowym to nie jestem go w stanie zdjąć, i aż mi się odbija na palcu. Więc obrączkę też wezmę ciut większą, żeby w ciąży też móc nosić
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:44   #3967
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zdejmuje do spania, kąpieli. Problem mogę mieć kiedyś przy pracy zawodowej (rękawiczki, kontakt z różnorakimi rzeczami), bo mam brylancik osadzony w koszyczku więc wystaje i łatwo przebić nim rękawiczkę. Do tej pory na zajęcia na studiach zakładałam przy mniej inwazyjnych ćwiczeniach, przy tych bardziej nie brałam.

Dobrze też, że Tż wziął 11, (normalnie mam chyba 10), bo nie spada z palca, delikatnie się na nim kręci, ale to dobrze bo na upałach bardzo puchną mi palce, i na takim 30 paro stopniowym to nie jestem go w stanie zdjąć, i aż mi się odbija na palcu. Więc obrączkę też wezmę ciut większą, żeby w ciąży też móc nosić
Ja też noszę rękawiczki przez dużą część dnia Na początku też się bałam, ale jednak zupełnie nie przeszkadza. Jedyny problem jest jak jestem w "niżu rozmiarowym" i pierścionek ma dużo luzu, bo wtedy się przekręca. A w rękawiczce ciężko jest poprawić. Chociaz z nitrylowymi rękawiczkami w ogole jest bezproblemowo.

Ja mam teraz zmniejszone na 9 i czasem jezdzi mi na palcu we wszystkie strony, a czasem nie mogę go zdjąć. Ale zdecydowanie wolę tak, niż jak był 10 i zjeżdżał mi cały czas.
Stary 2012-07-09, 23:48   #3968
asia_28w
Zakorzenienie

A to widzisz nie miałam nigdy nitrylowych na rękach, wytestuję

Uciekam do łóżka, dobranoc
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:49   #3969
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
A to widzisz nie miałam nigdy nitrylowych na rękach, wytestuję

Uciekam do łóżka, dobranoc
Są super, spróbuj koniecznie. I do tego maja ładne kolory

Dobranoc!
Stary 2012-07-10, 00:10   #3970
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez achajq Pokaż wiadomość
ja tez mam Jedyny z Kruka, bylam i jestem nim oczarowana, jakies 4 lata temu mowilam mojemu TZ o tym, ze ten mi sie marzy i pamietal
w ogole Kruk to moja ulubiona firma z bizu, obraczki tez tam zamowilismy, a na grawerze imiona, zastanawialam sie nad dodaniem daty, ale nie wiedzialam ktora dac cywilnego czy koscielnego. Teraz zastanawiam sie czy na gotowe obraczki da sie naniesc dodatkowy grawer?
TŻ zawsze mi mówił, że on chce mi ten pierścionek dać przy zaręcznach Trudno mi było uwierzyć jak go zobaczyłam
I to też jest moja ulubiona firma. Mam zawieszkę i kolczyki z Apartu, ale jakoś wolę Kruka I też myślimy nad obrączkami z Kruka
Myślę, że się da, ale pewności nie mam

Cytat:
Nie martw się o obronę, pójdzie na pewno dobrze. Ja mam na szczęście tak, że mnie stres mobilizuje. Kiedy mówiłam swoją prezentację na obronie, to pamiętam, że może przez pierwsze 30 sekund drżał mi głos a później powiedziałam tak idealnie, jak nawet w domu mi się nie udawało gdy ćwiczyłam.

Byliśmy w Tatralandii chyba ze 4 lata temu i bardzo bym chciała skoczyć też w tym roku
Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo inaczej będzie źle

Ja tam byłam kilka lat temu na wycieczce (jechałam za free, ale to nie jest temat na forum) i było cudnie Jak patrze na zdjęcia na ich stronie, to widać żę rozbudowali wszystko
No i obniżka dla studentów Niby 3 euro, ale zawsze coś

Chyba idę spać
TŻ jutro przyjeżdża, więc nie wiem czy wpadnę, ale się postaram
Do spisania

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:06   #3971
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Trochę z kawką Was ponadrabiałam, ale nie za dużo . Dokończę jak z pracy wrócę

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A ja siedzę i wybieram imię dla pieska, bo mi tata powiedział, że sunia wujka jest szczenna i zaklepał suczkę
super

Cytat:
Afera to mój nr 1
a tak to jeszcze Gaja, Leja, Luna, Kama no i już dawno wymyślone Nibiru - w sam raz dla psa z 2012 roku
córka znajomych tak ma na imię

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
a dziewczyny myślałyście już o tym, czy chcecie grawer mieć na obrączkach? Jeśli tak, to jaki?
my wygrawerowaliśmy tylko nasze imiona . Kiedyś w nieokreślonej przyszłości dojdzie tam data ślubu kościelnego
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:45   #3972
capriola_87
Zakorzenienie

Czeeeeeeeść
Stary 2012-07-10, 07:54   #3973
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo
Cytat:

moje typy to:
· Ty i tylko Ty  22.06.2013
· Gdzie Ty, tam ja  22.06.2013
· J & Ł  22.06.2013 (inicjały naszych imion)
My chyba klasycznie chcemy - imiona i datę, ale bardzo mi się podoba Twój typ z inicjałami i serduszkiem
Cytat:
fajną zabawę weselną na oczepiny znalzałam

znaczy się to nie jest zabawa tylko list dla Pana Młodego
Ktoś z orkiestry czyta a tłumaczy np drużba

List od kolegów
Bongiorno LUKASSO frajera (Dzień dobry drogi ŁUKASZU)
Kontato schizofrenio (bardzo nas cieszy)
Liberta kaput (że się ożeniłeś)
Akademio kabaretto (w tym uroczystym dla Ciebie dniu)

La dyscyplina dyktatore (życzymy Ci wiele radości i szczęścia)
Paloma maszkarone (pojąłeś piękną żonę )
Katorga, galera, patoga (po weselu rozpoczniesz normalne życie)

Finito amore... (wasz związek będzie pełen miłości)
Cinquecento bambini (potem może przyjdą dzieci)
Padre Virgilius (zostaniesz ojcem)

Silencio mortale (będziesz się cieszyć tą perspektywą)
Arszenikos cyjankare (dbaj o teściową)
Piwencjo kuflozo (i o teścia)
Vizitato prokuratore (a zostaniesz doceniony)
Gratulacjone (życzymy Ci)
Non kolaboracjone (miłej współpracy)
Forsa finito (dużo pieniędzy)
Apartamento sutereno (ładnego mieszkania)
Karocze sireno (dobrego samochodu)
Prego ciao Italia Bongiorno ogródek, sekator, działka (udanych wakacji co roku)
Cavalieros Sicilianos Italianos (tego wszystkiego życzą Ci koledzy ze słonecznej Italii)

Kumplos smutatos (podpisano koledzy z Klubu Starych Kawalerów)

P.S. Bongiorno stonka inwazione (Pozdrowienia dla gości weselnych)

myślę że byłoby dużo śmiechu

a wy co o niej myślicie? czy nie za bardzo?
NIE!!!!!!!!!
tzn. może komuś się podoba i rzeczywiście jest przy tym trochę śmiechu, ale na 10ciu weselach na których byliśmy w ciągu ostatnich 3 lat to było na KAŻDYM więc już nie mogę tego słuchać

Co do piosenki na 1. taniec - ja bym bardzo chciała Beyonce - Halo bo jakoś strasznie mi się podoba ostatnio do tego ma ładny tekst i fajną melodię, łatwą do zatańczenia chyba ale TŻ się nie zgadza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg no1.jpg (12,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120108_105824.jpg (119,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-07-10, 07:56   #3974
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

to tak jak mi

my wymyśliliśmy z tżtem, ze on wymyśla mi, ja jemu
ja oczywiście już kilka mam, on myśi (już od lutego;p)

moje typy to:
· Ty i tylko Ty ♥ 22.06.2013
· Gdzie Ty, tam ja ♥ 22.06.2013
· J & Ł ♥ 22.06.2013 (inicjały naszych imion)

· Ważne, że razem ♥ 22.06.2013

tyle na razie wydumałam i jak zwykle na nic nie potrafię się zdecydować]
a tak w ogóle myślicie, że tyle tekstu plus data zmieści się na obrączce? bo może to w ogóle nie realne

My mamy pieszczotliwe zdrobnienia jakimi się do siebie zwracamy, bez daty - chciałam, żeby to było coś osobistego.

Mam nadzieje, że nikogo nie urażę ale te wszystkie sentencje (szczególnie łacina) są wydumane i trącą sztucznym patosem przez co dla mnie wpada to już w kicz ale to tylko moje zdanie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:04   #3975
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dzień dobry
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:06   #3976
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, że nikogo nie urażę ale te wszystkie sentencje (szczególnie łacina) są wydumane i trącą sztucznym patosem przez co dla mnie wpada to już w kicz ale to tylko moje zdanie
zgadzam się
Stary 2012-07-10, 08:07   #3977
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
i moje!

witam

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:35   #3978
Antilia
Uzależnienie

No proszę a myślałam, że raczej będę odosobniona w swoich poglądach

Bridezilla
Stary 2012-07-10, 08:50   #3979
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

Co do piosenki na 1. taniec - ja bym bardzo chciała Beyonce - Halo bo jakoś strasznie mi się podoba ostatnio do tego ma ładny tekst i fajną melodię, łatwą do zatańczenia chyba ale TŻ się nie zgadza
miałam to ustawione jako dzwonek telefonu

Dzień dobry
Bardzo źle spałam... Nie dość, że paluszek po użądleniu jest coraz bardziej spuchniety to jeszcze bardziej boli i sztywny się zrobił... spuchła mi też stopa
No i oczywiście zostałam znowu pogryziona przez coś

całą noc nie spałam tylko sie drapałam
Stary 2012-07-10, 08:53   #3980
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
na razie nie mam, ale jak dostane (jesli dostane) to jaki by nie byl wiem, że mi sie spodoba, bo kiedyś pokazałam TŻtowi jakie mi sie podobają i obowiazkowo zolte zloto

Cytat:
Ja mam mało "zaręczynowy", ale TŻ wiedział, że go pokocham od razu ściągam go zawsze, do każdych prac (ani razu nie byl zamoczony )
piękny

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
A mój zareczynowy jest podobny do tego, tylko ma dwa takie pasy z brylancikami czy tam cyrkoniami
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...Z-000-Y01-2407
i ten też
wlasnie takie mi sie podobaja najbardziej

Cytat:

List od kolegów

Cavalieros Sicilianos Italianos (tego wszystkiego życzą Ci koledzy ze słonecznej Italii)

na kazdym weselu na jakim bylam w preciagu ostatnich 10 lat to bylo wiec dla mnie odpada

Cytat:
Kolejna część minęła jak strzelił z bicza, każda z nas dni do ślubu odlicza- taki mi tytuł wpadł do głowy

Cytat:
my w tym roku jedziemy na cały weekend
co prawda nie sami, ale i tak ważne, że oprócz wakacji w Pl gdzieś jeszcze jedziemy
ja tam pierwszy raz, dlatego tak sie ciesze

witam
Drugi dzien jużumieram z bólu tego brzucha
Stary 2012-07-10, 08:55   #3981
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę a myślałam, że raczej będę odosobniona w swoich poglądach
pisałam wcześniej, że my nie potrzebujemy nic grawerować, dlatego własnie tj wspominałaś wyżej

Ale zrobiłam sobie pyszną kawkę
Stary 2012-07-10, 08:57   #3982
melleczka
Zakorzenienie

Jestem
Jadę w niedzielę rano wymienić sukienkę Tż się w to nie miesza już i "rób co chcesz"

Dziewczyny słyszałyście o tym, że podobno na drewnianej sali jest najlepsza akustyka?

Z następnej wypłaty kupuję materiały na zaproszenia Dlatego dziś będę szukać inspiracji
Stary 2012-07-10, 08:58   #3983
marta1881
Zakorzenienie

Witam
Z pierścionka zaręczynowego jestem bardzo zadowolona Ale nie mogę doczekać się obrączki

Pomysłu na gtawer i pierwszy taniec nie mamy
Stary 2012-07-10, 09:00   #3984
melleczka
Zakorzenienie

Co do grawera to u nas chyba będzie imię + data ślubu Chyba, że coś nas chwyci za serce

A na pierwszy taniec to jeszcze nie wiemy, ale mamy pewne typy już

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Dziś mam dwie dietetyczne kanapki i maliny w pracy Trza troszkę zrzucić Bo jak zobaczyłam moje nogi wczoraj to...
Stary 2012-07-10, 09:01   #3985
Antilia
Uzależnienie

Ja się chyba starzeje, bo coraz bardziej mi kawa smakuje ale teraz dieta więc odpada, bo lubie tylko z cukrem i duzo mleka

Bridezilla
Stary 2012-07-10, 09:01   #3986
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Co do grawera to u nas chyba będzie imię + data ślubu Chyba, że coś nas chwyci za serce

A na pierwszy taniec to jeszcze nie wiemy, ale mamy pewne typy już

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Dziś mam dwie dietetyczne kanapki i maliny w pracy Trza troszkę zrzucić Bo jak zobaczyłam moje nogi wczoraj to...
u nas tez bedzie data + imie albo nic

a co do piosenki to nie myslimy o tym poki co, najpierw tanczyc sie musimy nauczyc
Stary 2012-07-10, 09:02   #3987
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny.
czytałam Was sobie spokojnie, aż zadzwonił TŻ mowiac, że nie przedluzaja mu umowy Co prawda on i tak myslal o odejsciu, a szef zachował się bardzo w porzadku, bo do konca umowy jest jeszcze duzo czasu, ale i tak jakos beznadziejnie. I strasznie mi smutno, ze nie moge go nawet przytulic...

wszystko się ułoży na pewno. Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
miałam to ustawione jako dzwonek telefonu

Dzień dobry
Bardzo źle spałam... Nie dość, że paluszek po użądleniu jest coraz bardziej spuchniety to jeszcze bardziej boli i sztywny się zrobił... spuchła mi też stopa
No i oczywiście zostałam znowu pogryziona przez coś

całą noc nie spałam tylko sie drapałam

oj biedna. Smarujesz to czymś?

Co do graweru.....w zasadzie jeszcze nad tym poważnie nie myślałam i przeglądałam w internecie chyba wszystkie tak dla rozrywki. Ostatecznie chyba będzie albo:
1. bez graweru
2. I&P 25 maj 2013
3. Imię małżonka i data
4. Tam miłość moja.... ( JEDNA) gdzie serce Twoje..... (DRUGA) (to był pierwszy miłosny wiersz jaki mi TŻ napisał, oczywiście ściągnięty pewnie z neta albo czegoś innego ale dla mnie i tak jest ważny)

łacińskie sentencje lub inne cytaty jeżeli nie mają żadnego znaczenia dla jakiejś pary wydają mi się być bez sensu, ale to dla mnie. Bo takie zwroty sie zapomina i potem tak głupio nie wiedzieć co ma się na obrączce napisane.
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:03   #3988
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się chyba starzeje, bo coraz bardziej mi kawa smakuje ale teraz dieta więc odpada, bo lubie tylko z cukrem i duzo mleka
o to tak jak ja
Stary 2012-07-10, 09:03   #3989
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
To ja Wam zapodam temat: Jesteście zadowolone/podobają Wam się Wasze pierścienie?
Ja jestem w swoim bezgranicznie zakochana kilka razy wskazałam TŻ jaki typ mi się podoba jeden brylant w koronie, cudnie się mieni i rozprasza światło słoneczne pokazywałam go TUTAJ Zdejmuję go do spania, kąpieli i bardziej inwazyjnych prac domowych (szorowanie łazienki detergentami, zagniatanie ciasta itp.) - tak mi wygodnie ale poza tym noszę na okrągło. Mija 10 miesięcy od zaręczyn a łapię się na tym, że czasem gapię się na niego jakbym go conajmniej dopiero wczoraj dostała

edit: TŻ kupił trochę za duży, więc nosiłam go na środkowym palcu ale szybciutko zmniejszyłam i teraz noszę na serdecznym

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Troche Was dziś podczytywałam ale nie za dużo bo sił mało:/
Na wsi było tak sobia jak juz pisałam. Niby wszystko ok, nikt nic przykrego mi nie powiedział... ale... w ogóle to może ze 2 zdania ze mną zamieniono, generalnie czułam się jak 5 koło u wozu, nikt nie gadał ze mną, jak starałam się włączyć w jakąś rozmowę to "nikt mnie nie słyszał"... Było mi zwyczajnie przykro. W końcu był moment ciszy chwilę przed moim wyjściem stamtąd na autobus to powiedziałam że będzie ślub i wesele i żeby się szykowali i mniej więcej 5 min później musiałam już wychodzić.
Jak wysiadłam z autobusu zasłabłam prawie pod moim blokiem, dobrze żeby ła ze mną mama to wezwała mi karetkę ale w między czasie oczywiście darła na mnie ryja że robię sceny że leżę na trawniku, że coś tam cośtam.... Jestem zła, smutna, rozczarowana wszystkim tym.... Jedno co dobre to Tż wrócił, ale żeby nie było za różowo to okazało się że nie wiadomo czy dostanie od czwartku urlop....
No i tyle u mnie... W sumie nie mam nic więcej do napisania...
...

Cytat:
Ja mam mało "zaręczynowy", ale TŻ wiedział, że go pokocham od razu ściągam go zawsze, do każdych prac (ani razu nie byl zamoczony )
Faktycznie bardzo nietypowy Dla siebie wolę 1 brylat w koronie, ale generalnie Twój na pewno zwróciłby moją uwagę

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale o co biega z tymi bukietami z broszek? ślubne?
Ślubne Ja kupuję broszki wyłącznie w kształcie kwiatów, w przeważającej ilości bez cyrkonii żeby bukiet nie świecił za mocno Inspiruję się TYM

Cytat:
U nas prawdopodobnie skończy się na imieniu współmałżonka (być może na jego pieszczotliwym zdrobnieniu, np. TŻ jak chce mi posłodzić mówi "Wioletko" ) i dacie ślubu. Ale podobają mi się też grawery gdzie jedno zdanie podzielone jest na dwie obrączki + data. Zobaczymy Raczej imiona, TŻ jest tradycjonalistą

Cytat:

List od kolegów

Bawiło mnie to kiedy słyszałam to pierwszy raz, ale na każdym kolejnym weselu wywoływało już tylko lekki uśmieszek...

Cytat:
Hej dziewczyny.
czytałam Was sobie spokojnie, aż zadzwonił TŻ mowiac, że nie przedluzaja mu umowy Co prawda on i tak myslal o odejsciu, a szef zachował się bardzo w porzadku, bo do konca umowy jest jeszcze duzo czasu, ale i tak jakos beznadziejnie. I strasznie mi smutno, ze nie moge go nawet przytulic...
Kurcze, Na pewno coś znajdzie, ale rozumiem co czujecie - praca, jaka by nie była, daje poczucie bezpieczeństwa, a teraz czeka Was mały przewrót. Będzie dobrze!

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-07-10 o 09:07
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:04   #3990
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tylko taką lubię i dlatego nie piję

Kurcze martwię się o druk tych zaproszeń... Wszystkie te robione przez firmy są idealnie wydrukowane, tekst jest taki wręcz lekko błyszczący, no idealnie... I martwię się czy na naszej atramentowej drukarce wydrukuje tak ładnie...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości