|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny piszą tu w amoku, bo ślubują w przyszłym roku!:D PM2013 cz. 18
Cokolwiek to na pewno znajdzie, szczegolnie, ze na poczatek moze sobie wybrzydzac przez jakis czas.
No własnie raczej nie widze szans, zeby moglo byc lepsze... No ale nic, wszystko co dobre kiedys sie konczy...
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
propozycje graweru na obrączkach
Składam serce ... w Twoje ręce Amor vincit omnia (miłość wszystko zwycięża) Jeśli chcesz być kochanym, kochaj… Jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości Miarą miłości jest miłość bez miary… Miłość odkrywa się kochając… Potrzebuję Cię bo Cię kocham… Istnieje kto kocha… Kochać…i być kochanym Abyśmy byli jedno… Miłość jest istotą życia Gdzie Ty tam i Ja Daję Ci siebie… data Na zawsze Ty… data Prowadź mnie… data Miłość...to MY i data 'Miłości nie udowadnia się słowami *męska: KOCHAJ I... damska: ...CZYŃ CO CHCESZ *JA CIEBIE TEŻ... *męska: NA ZAWSZE ŻABKA damska: NA ZAWSZE TYGRYS *NA ZAWSZE, AMEN *ALL YOU NEED IS LOVE *CHCIAŁBYM (CHCIAŁABYM) SIĘ Z TOBĄ ZESTARZEĆ *2001.07.07 - ? *AND NOTHING ELSE MATTERS *KIEDY SPOJRZYSZ - PAMIĘTAJ *W KOŃCU CIĘ ZNALAZŁEM (ZNALAZŁAM) *KOCHAŁEM, KOCHAM, BĘDĘ KOCHAĆ *DZIŚ I NA ZAWSZE *męska: BĄDŹ GRZECZNY.... damska: BĄDŹ GRZECZNA.... *TO JEST WŁAŚNIE ODWAGA *ZAKOCHANI....NIEROZŁĄCZN I *Męska: TWOJA PRZYTULANKA, damska: TWÓJ WARIAT *WARTO BYŁO CZEKAĆ *1997-2002-NADAL WYBRAŁBYM CIEBIE *BEZ RESZTY TWÓJ *YOU'RE STILL THE ONE! *JESTEŚMY KOWALSCY *ZAWSZE NA MNIE TAK PATRZ
|
#3963 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I zmoeści się I imiona dłuższe niż 3-4 literowe Hej Zaczęłam ogarniać coś do obrony i nagle zaczęłam się denerwować ![]() I zaczął nam się marzyć dzień w Tatralandii |
|||||||
|
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam Jedyny z Kruka, bylam i jestem nim oczarowana, jakies 4 lata temu mowilam mojemu TZ o tym, ze ten mi sie marzy i pamietal
![]() w ogole Kruk to moja ulubiona firma z bizu, obraczki tez tam zamowilismy, a na grawerze imiona, zastanawialam sie nad dodaniem daty, ale nie wiedzialam ktora dac cywilnego czy koscielnego. Teraz zastanawiam sie czy na gotowe obraczki da sie naniesc dodatkowy grawer? |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie odkad po drugim zmniejszeniu nie spada mi z palców Zdejmuje go tylko to super brudzacych czynności (np. wyrabianie ciasta). Gdybym zdejmowała przy każdym myciu rąk, to na pewno bym go zgubila prędzej czy pozniej... A o grawerze jeszcze nie myslalam. Ale chyba jestem za klasyka, ew. czyms bardzo osobistym.
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy w Tatralandii chyba ze 4 lata temu i bardzo bym chciała skoczyć też w tym roku ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Dobrze też, że Tż wziął 11, (normalnie mam chyba 10), bo nie spada z palca, delikatnie się na nim kręci, ale to dobrze bo na upałach bardzo puchną mi palce, i na takim 30 paro stopniowym to nie jestem go w stanie zdjąć, i aż mi się odbija na palcu. Więc obrączkę też wezmę ciut większą, żeby w ciąży też móc nosić
|
||
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku też się bałam, ale jednak zupełnie nie przeszkadza. Jedyny problem jest jak jestem w "niżu rozmiarowym" i pierścionek ma dużo luzu, bo wtedy się przekręca. A w rękawiczce ciężko jest poprawić. Chociaz z nitrylowymi rękawiczkami w ogole jest bezproblemowo. Ja mam teraz zmniejszone na 9 i czasem jezdzi mi na palcu we wszystkie strony, a czasem nie mogę go zdjąć. Ale zdecydowanie wolę tak, niż jak był 10 i zjeżdżał mi cały czas.
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
A to widzisz nie miałam nigdy nitrylowych na rękach, wytestuję
Uciekam do łóżka, dobranoc |
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc!
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to też jest moja ulubiona firma. Mam zawieszkę i kolczyki z Apartu, ale jakoś wolę Kruka I też myślimy nad obrączkami z KrukaMyślę, że się da, ale pewności nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam byłam kilka lat temu na wycieczce (jechałam za free, ale to nie jest temat na forum ) i było cudnieNo i obniżka dla studentów Niby 3 euro, ale zawsze coś![]() Chyba idę spać ![]() TŻ jutro przyjeżdża, więc nie wiem czy wpadnę, ale się postaram ![]() Do spisania |
||
|
|
|
#3971 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
. Trochę z kawką Was ponadrabiałam, ale nie za dużo . Dokończę jak z pracy wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
![]() ![]()
|
#3973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tzn. może komuś się podoba i rzeczywiście jest przy tym trochę śmiechu, ale na 10ciu weselach na których byliśmy w ciągu ostatnich 3 lat to było na KAŻDYM więc już nie mogę tego słuchać ![]() Co do piosenki na 1. taniec - ja bym bardzo chciała Beyonce - Halo bo jakoś strasznie mi się podoba ostatnio do tego ma ładny tekst i fajną melodię, łatwą do zatańczenia chyba ale TŻ się nie zgadza
|
|
#3974 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
My mamy pieszczotliwe zdrobnienia jakimi się do siebie zwracamy, bez daty - chciałam, żeby to było coś osobistego. Mam nadzieje, że nikogo nie urażę ale te wszystkie sentencje (szczególnie łacina) są wydumane i trącą sztucznym patosem przez co dla mnie wpada to już w kicz ale to tylko moje zdanie
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam
|
|
#3978 |
|
Uzależnienie
|
No proszę a myślałam, że raczej będę odosobniona w swoich poglądach
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Bardzo źle spałam... Nie dość, że paluszek po użądleniu jest coraz bardziej spuchniety to jeszcze bardziej boli i sztywny się zrobił... spuchła mi też stopa No i oczywiście zostałam znowu pogryziona przez coś ![]() całą noc nie spałam tylko sie drapałam
|
|
|
|
|
#3980 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wlasnie takie mi sie podobaja najbardziej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co prawda nie sami, ale i tak ważne, że oprócz wakacji w Pl gdzieś jeszcze jedziemy ![]() ja tam pierwszy raz, dlatego tak sie ciesze ![]() witam ![]() Drugi dzien jużumieram z bólu tego brzucha
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam wcześniej, że my nie potrzebujemy nic grawerować, dlatego własnie tj wspominałaś wyżej
![]() Ale zrobiłam sobie pyszną kawkę
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Jadę w niedzielę rano wymienić sukienkę Tż się w to nie miesza już i "rób co chcesz"![]() Dziewczyny słyszałyście o tym, że podobno na drewnianej sali jest najlepsza akustyka? Z następnej wypłaty kupuję materiały na zaproszenia Dlatego dziś będę szukać inspiracji
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Z pierścionka zaręczynowego jestem bardzo zadowolona Ale nie mogę doczekać się obrączki![]() Pomysłu na gtawer i pierwszy taniec nie mamy
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Co do grawera to u nas chyba będzie imię + data ślubu
Chyba, że coś nas chwyci za serce![]() A na pierwszy taniec to jeszcze nie wiemy, ale mamy pewne typy już ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Dziś mam dwie dietetyczne kanapki i maliny w pracy Trza troszkę zrzucić Bo jak zobaczyłam moje nogi wczoraj to...
|
#3985 |
|
Uzależnienie
|
Ja się chyba starzeje, bo coraz bardziej mi kawa smakuje
ale teraz dieta więc odpada, bo lubie tylko z cukrem i duzo mleka
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do piosenki to nie myslimy o tym poki co, najpierw tanczyc sie musimy nauczyc
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj biedna. Smarujesz to czymś?Co do graweru.....w zasadzie jeszcze nad tym poważnie nie myślałam i przeglądałam w internecie chyba wszystkie tak dla rozrywki. Ostatecznie chyba będzie albo: 1. bez graweru 2. I&P 25 maj 2013 3. Imię małżonka i data 4. Tam miłość moja.... ( JEDNA) gdzie serce Twoje..... (DRUGA) (to był pierwszy miłosny wiersz jaki mi TŻ napisał, oczywiście ściągnięty pewnie z neta albo czegoś innego ale dla mnie i tak jest ważny) łacińskie sentencje lub inne cytaty jeżeli nie mają żadnego znaczenia dla jakiejś pary wydają mi się być bez sensu, ale to dla mnie. Bo takie zwroty sie zapomina i potem tak głupio nie wiedzieć co ma się na obrączce napisane. |
||
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3989 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
jeden brylant w koronie, cudnie się mieni i rozprasza światło słoneczne Zdejmuję go do spania, kąpieli i bardziej inwazyjnych prac domowych (szorowanie łazienki detergentami, zagniatanie ciasta itp.) - tak mi wygodnie edit: TŻ kupił trochę za duży, więc nosiłam go na środkowym palcu ale szybciutko zmniejszyłam i teraz noszę na serdecznym Cytat:
Cytat:
Dla siebie wolę 1 brylat w koronie, ale generalnie Twój na pewno zwróciłby moją uwagę Ślubne Ja kupuję broszki wyłącznie w kształcie kwiatów, w przeważającej ilości bez cyrkonii żeby bukiet nie świecił za mocno Inspiruję się TYM Cytat:
) i dacie ślubu. Ale podobają mi się też grawery gdzie jedno zdanie podzielone jest na dwie obrączki + data. Zobaczymy Raczej imiona, TŻ jest tradycjonalistą Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-07-10 o 09:07 |
||||||
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze martwię się o druk tych zaproszeń... Wszystkie te robione przez firmy są idealnie wydrukowane, tekst jest taki wręcz lekko błyszczący, no idealnie... I martwię się czy na naszej atramentowej drukarce wydrukuje tak ładnie...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

?
...
O wynik tego drugiego sobotniego egzaminu jestem spokojna, dobrze mi poszło. Ufffff. Czyli po sesji 

do tego ma ładny tekst i fajną melodię, łatwą do zatańczenia chyba

oj biedna. Smarujesz to czymś?
klik!