Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 10:13   #4381
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość

A tak poza tym to 30 t.c. nie daje żadnej gwarancji. Jedna z mamuś sierpniowych urodziła w 31 t.c. i z jej córeczką nie jest wesoło. Nie wiem jaki jest teraz, ale była w stanie krytycznym, utrzymywana przy życiu.. Dopiero 38 t.c. to ciąża donoszona
A widzisz.. myślałam, że już jest to okres kiedy płucka są wykształcone, tylko jeszcze nie zdolne do samodzilenej pracy.. No, ale wazne jest to, że ten procent przeżycia jest o wiele większy..

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Czytałam wszystkie jego książki
To nie trafiłam No, ale myślę, że jak zapytasz w bibliotece to Pani Ci coś ciekawego doradzi Moja siostra lubi również taką tematykę jak Ty

...............

Ja chciałabym miec jeszcze jedno dziecko..no, ale to wszystko zalezy od tego czy w przeciagu kilku lat uda nam się wybudowac

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-10 o 10:15
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:17   #4382
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Mi dopiero włączyli prąd, byłam już na zakupach, będę robić spaghetti na obiadek dzisiaj.
Są dzisiaj jakieś wizyty? bo nie pamiętam , jeśli tak to tzrymam kciuki dziewczyny!!! Ja idę dzisiaj wyniki odebrać.

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:19   #4383
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?

Tż ma urlop i okupuje kompa albo gdzieś jeździmy, a jak mam chwilke żeby usiąść to moje dziecko chce żeby jej piosenke puszczać z teledyskiem kaczuszki i śpiewa kakakaka

piszecie o wcześniakach, moja siostra jest z 26 tyg ciązy ważyła 800g i jest zdrowa, studiuje tylko wade wzroku ma, brat też w tym tyg urodzony niestety żył 6 godzin, także dziewczynki silniejsze są.

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:26   #4384
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Może jeszcze TŻ zmieni zdanie
Ja mam tylko jednego brata, mój TŻ z kolei ma brata i dwie siostry.
I ja też chciałabym miec dużą rodzinę
mowilam TZ ze dziewc zynke bedziemy robic az do skutku, ale on juz sie nie da przekonac , zeby bylo wiecej dzieci, kiedys myslalam o adopcji, ale przerazaja mnie choroby, FAS, FAE, RAD, zaburzenia wiezi

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Mi dopiero włączyli prąd, byłam już na zakupach, będę robić spaghetti na obiadek dzisiaj.
Są dzisiaj jakieś wizyty? bo nie pamiętam , jeśli tak to tzrymam kciuki dziewczyny!!! Ja idę dzisiaj wyniki odebrać.
oby wyniki byly dobre
a wizyty sa a jakze, ja juz ze swojej wrocilam

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?

Tż ma urlop i okupuje kompa albo gdzieś jeździmy, a jak mam chwilke żeby usiąść to moje dziecko chce żeby jej piosenke puszczać z teledyskiem kaczuszki i śpiewa kakakaka

piszecie o wcześniakach, moja siostra jest z 26 tyg ciązy ważyła 800g i jest zdrowa, studiuje tylko wade wzroku ma, brat też w tym tyg urodzony niestety żył 6 godzin, także dziewczynki silniejsze są.
pewnie, ze pamietamy
to super, ze siostrze sie udalo wyjsc z tego, przykre ze bratu juz nie bylo to dane, jesli moge zapytac to jakies obciazenia sa u Ciebie w rodzinie ze az dwojka wczesniakow? czy to po prostu byly bliznieta?

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-07-10 o 10:27
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:27   #4385
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Współczuję

Będzie ok!

To może Wasze dziecię też będzie duże

My też chcemy mieć 3 dzieci
Ale w jakich odstępach czasowych to się okaże- na razie nic nie planujemy
No my najpierw po Marcie chcieliśmy z 7 lat przerwy (urodziłam w wieku 21 lat) ale tak zaczeliśmy skaracac i skracac i stwierdzilismy, że lepiej dla niej jak bedzie miała teraz rodzenstwo, a trzecie za jakiś czas niżby miała być przez 7 lat sama - później rodzenstwo mogloby byc dla niej szokiem

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
po jednyj dniu z moja mama juz mam dosc wrrrrrrrrrrrr musze wysluchiwac jakie imie mamy wybrac ze dominik dominik ja pitole mi sie dominik nie podoba!

dziewczytny wy sie tak nei martwcie bo kazdy ejst inny, to ze jedna ma zakaz seksu nei znaczy ze inne tez nie mogamnie historia landii nie przerazila tzn nei odstraszyhla jako tako (ale ja i tak nie moge narazie), bo kazdy jest innym przypadkiem i tyle.ja jakbym mogla to bym baraszkowala jakbym nie maila sama tego plamienia.zrsezta my probowlismy ale przez infekcje mnie tam bolalo ...
tesknie za tżem..
Ja wiem, zwłaszcza, że lekarz nam nie zabronił a nawet ostatnio pochwalił moją szyjkę A poza tym małe naciska mi przez ostatnie dni na pęcherz strasznie i się smiałam do tż, że jeszcze bym popuściła

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hehe Moja mama osatnio również jest na etapie wymyślania imion
,,-Kochanie, a może ...." No i oczywiście Dominik było również jednym z proponowanych imion
Moja mama nie wymyśla imion, w ogóle jakoś nie szaleje z tą ciążą. Zapyta jak się czuję, ale tak bez ekscytacji

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
tez zaczynam myslec o trzecim dziecku
tylko ze TŻ sie nei zgodzi, kiedys jedno to juz bylo max, do drugiego trzeba bylo go dlugo urabiac, sam jest jedynakiem i bylo mu z tym dobrze
ale mu uswiadomilam, ze pozniej jednak wieksza rodzina sie przydaje zawsze rodzenstwu jest razniej

mam 2 braci i odstepy czasowe to co 4 lata ale to jednak za duzo
To z jedynakiem może być ciężko go przekonać My z rodzenstwem jestesmy co 3 lata i zawsze bylo super. Chociaz brat z siaostra juz sie tak nie dogaduja ( 6 lat) ja jestem jakby łącznikiem

Wiecie jak się wkurzyłam. Otwierałam rano przez balkon tż bramę (zepsuł mu się pilot) i patrze, że ma koło dojazdowe założone. Oczywiście cofnęłam go do domu i się pytam co to. A on, że wczoraj mu opona wystrzeliła i to jeszcze jak wyprzedzał Ja nie wiem, on ma takiego pecha co do prowadzenia, w pracy mu się jeszcze nie zdarzyło ale po za to już 2 samochody skasował i miał kilka wypadków. Ja się prawie popłakałam, że się mogło cos mu stać a on do mnie że przecież jest wysoko ubezpieczony w pracy i nie było by tak źle - no myslałam że go kopnę.
A kiedyś jak wracaliśmy -on z pracy a ja z uczelni , ale na 2 samochody. Jechalismy obwodnicą i jemu nagle koleś z prawego pasa wyjechał na lewy i musiał gwałtowanie hamować. Ja się zagapiłam i nie zdążyłam wyhamować - wjechałam mu w tyłek. Mój samochód poszedł do kasacji, ja miałam uszkodony kręgosłup. Marta miała wtedy 4 miesiące, a ja kołnierz na szyji i karmiłam ją z lusterkiem bo nie widziałam czy bierze pierś czy nie najlepsze było jak policja przyjechała (zatrzymałam się na dwóch pasach blokując obwodnicę a samochodu nie dało ruszyć) to koleś się tak zaśmial, jak się dowiedział, że my jestesmy małżenstwem

najgorsze, że mój TŻ pracuje jako przedstawiciel i cały dzień jeździ.

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:34   #4386
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
To (dzień) wcześniej przed glukozą nie wolno jeść nic słodkiego?
Należy jeść normalnie, nawet dzień przed bo taką dieta można zafałszować wynik.

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
aaa jeszcze cos moje dziecko wazy prawie 400 gram lekarz powiedzial ze kolos, szykuje nam sie duze dziecko
niekoniecznie mój też na połówkowym duży był, gin powiedziała że jak będzie w takim tempie rósł to nastawić się na dziecko ok 4 kg a urodził się niecałe 2

też znam wcześniaka, z 28tc, żyje i ma się dobrze

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2012-07-10 o 10:36
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:35   #4387
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
N
Wiecie jak się wkurzyłam. Otwierałam rano przez balkon tż bramę (zepsuł mu się pilot) i patrze, że ma koło dojazdowe założone. Oczywiście cofnęłam go do domu i się pytam co to. A on, że wczoraj mu opona wystrzeliła i to jeszcze jak wyprzedzał Ja nie wiem, on ma takiego pecha co do prowadzenia, w pracy mu się jeszcze nie zdarzyło ale po za to już 2 samochody skasował i miał kilka wypadków. Ja się prawie popłakałam, że się mogło cos mu stać a on do mnie że przecież jest wysoko ubezpieczony w pracy i nie było by tak źle - no myslałam że go kopnę.
A kiedyś jak wracaliśmy -on z pracy a ja z uczelni , ale na 2 samochody. Jechalismy obwodnicą i jemu nagle koleś z prawego pasa wyjechał na lewy i musiał gwałtowanie hamować. Ja się zagapiłam i nie zdążyłam wyhamować - wjechałam mu w tyłek. Mój samochód poszedł do kasacji, ja miałam uszkodony kręgosłup. Marta miała wtedy 4 miesiące, a ja kołnierz na szyji i karmiłam ją z lusterkiem bo nie widziałam czy bierze pierś czy nie najlepsze było jak policja przyjechała (zatrzymałam się na dwóch pasach blokując obwodnicę a samochodu nie dało ruszyć) to koleś się tak zaśmial, jak się dowiedział, że my jestesmy małżenstwem

najgorsze, że mój TŻ pracuje jako przedstawiciel i cały dzień jeździ.
Masakra. Dobrze, że nic mu się nie stało.

A z Twoim kręgosłupem już jest ok? Nie odczuwasz już skutków wypadku?
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:55   #4388
happy_eve
Wtajemniczenie

Uff poczytałam.
Landi - współczuję problemów Oszczędzaj się!

Gratuluję wszystkich udanych wizyt

Cytat:
A już w piątek (zaraz po wizycie) wyjeżdżamy nad morze na całe 9 dni Nie wiem jak ja bez was wytrzymam?! Bo u mnie w tel zamyka mi wizaż (chyba ze względu na wielkość strony) i nie będę mogła pisać
Już kiedyś pytałam, ale chyba nie widziałaś - gdzie jedziecie dokładnie? My też w sobotę jedziemy nad morze, do Gdańska, na tydzień. I też nie wiem, jak ja przeżyję bez forum Cały wątek będziemy musiały nadrabiać
Stary 2012-07-10, 10:56   #4389
ImmortalWoman
Zakorzenienie

hey! ja tylko się witam i uciekam sprzątać

od wczoraj boli mnie cała prawa strona brzucha i jest strasznie napięta, przeszło troszke po nospie ale cudów też nie zdziałała, poza tym w cholerę boli mnie kręgosłup po południu tż obiecał że weźmie mnie do tesco na zakupki ale jakoś czarno to widzę.. ah a jaki ochrzan dostałam od niego że na kompie siedzę jak on jest w domu matko więc jedynie będę z wami jak go nie ma :P

Straszne koszmary mam w nocy szkoda opisywać.. wyspać się nie da
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:59   #4390
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Masakra. Dobrze, że nic mu się nie stało.

A z Twoim kręgosłupem już jest ok? Nie odczuwasz już skutków wypadku?
w ogóle nic nie odczuwam. Najgorsze było to, że nie mogłam brać leków przeciwbólowych kóre mi lekarz przepisał, bo po nich bym nie mogła karmić. Ból był przeokropny ale ja wolałam karmić i cierpieć - chyba wynik jakiegos szoku

uciekam z mała na spacer

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:07   #4391
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Ja już po wizycie
Jestem pozamykana na szczęscie
A juz sie balam, ze moze mnie spotkac cos takiego jak Landi czy Marti
Doktorek mnie wymacał, i na razie tylko mocz morfologia do zrobienia i antygen Hbs, na połowkowe sie umowialm znim jak skoncze 21 tc, czyli za 2 tygodnie, glukozy do piucia jeszcze nie dostalam, dopiero na nastepnej wizycie

Gratuluję udanej wizyty

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
To (dzień) wcześniej przed glukozą nie wolno jeść nic słodkiego?
Powinno się jeśc normalnie, to co zawsze, nie przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę. Jak normalnie jecie słodycze to dzień przed badaniem też można, przecież tu nie chodzi o to żeby wynik był niski tylko żeby był prawdziwy

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBEREK! : )))))))

ależ dziś zapowiada się piękny dzionek.
mam nadzieję, że będzie równie piękny jak udany. dziś idziemy oglądać jedno mieszkanie... oby to było to... bo mam dość szukania...

a swoją drogą wczoraj na noc oglądałam film "odrobina nieba" i zaryczałam na nim całą poduszkę, cała mokra od łez byłam. polecam!
za mieszkanko

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Na długości nie ma co skracac dużo, bo ja na Kożuchowską obcięta
Ale coś bym z kolorem zrobiła, bo mam jasny, bardzo jasny blond, a wyglądam strasznie blado w nim
Trzasnęłabym sobie ciemny blond albo taki ciepły jasny brąz
Może taki złoty blond?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Dziewczyny tak pisałyście jakiś czas temu o książkach ja też uwielbiam zwłaszcza książki Paulo Coelho. Wybieram się dziś do biblioteki, może coś polecicie ? Uwielbiam również książki o życiu kobiet w krajach muzułmańskich, status tych kobiet, kultura arabska...
Ja właśnie zaczęłam "Wakacje Rachel" M. Keyes. Nie ma nic wspólnego z kulturą arabską, ale zapowiada się nieźle. Jak skończę to dam Wam znać czy warto

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Dzisiaj zaczynam 22 tydzień I już w sobotę jedziemy nad morze Oby nie padało, chłodniej może być, ale deszczu bym nie chciała
Gratuluję 22 tygodnia

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Niestety w tej tematyce nie pomogę..

Jeżeli chodzi o książki Paulo- to jeżeli lubisz historie kobiet to polecam 11 minut- historia brazylijskiej dziewczyny chcącej wyrwac się z dotychczasowego życia i odnaleźc samą siebie w innym kraju..

Happy- gratuluje kolejnego tygodnia !!!
Właśnie szłam wczoraj po tą książkę do biblioteki, ale nie było
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:07   #4392
musso4
Zakorzenienie

mi ginek powiedział, żeby dzień przed badaniem na obciążenie glukozą nie jeść winogrona, bo fałszuje wynik
Stary 2012-07-10, 11:08   #4393
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak poza tym to 30 t.c. nie daje żadnej gwarancji. Jedna z mamuś sierpniowych urodziła w 31 t.c. i z jej córeczką nie jest wesoło. Nie wiem jaki jest teraz, ale była w stanie krytycznym, utrzymywana przy życiu.. Dopiero 38 t.c. to ciąża donoszona
Nie wiem czy myślimy o tej samej mamusi sierpniowej, ale niestety ta córeczka nie przeżyła (((
Stary 2012-07-10, 11:13   #4394
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy myślimy o tej samej mamusi sierpniowej, ale niestety ta córeczka nie przeżyła (((
Straszne..

Stary 2012-07-10, 11:15   #4395
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mi ginek powiedział, żeby dzień przed badaniem na obciążenie glukozą nie jeść winogrona, bo fałszuje wynik
Ja akurat nie lubię winogron

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Proszę Was nie dołujmy się już tymi przedwczesnymi porodami
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:15   #4396
weronika23
Zakorzenienie

piszecie o dzieciach my 2 z planowana roznica 2 latek i bedzie 2 latka i pare tygodniu na 3 raczej nie bedzie nas stac

ktoras pisala o rozku usztywnianym mi sie wlasnie w nim fatalnie karmilo mala
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:15   #4397
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Straszne..
Niestety
Ale dziewczyna miała dość problematyczną ciążę, tak dokładnie nie czytałam ale leżała w szpitalu, wyciekały jej wody, miała wrastające łożysko. Biedna
Stary 2012-07-10, 11:16   #4398
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny tak pisałyście jakiś czas temu o książkach ja też uwielbiam zwłaszcza książki Paulo Coelho. Wybieram się dziś do biblioteki, może coś polecicie ? Uwielbiam również książki o życiu kobiet w krajach muzułmańskich, status tych kobiet, kultura arabska...
polecam ci "arabską żonę" "arabską córkę" i "arabską krew" bardzo fajne książki. opowiada historie polki co wyszła za araba i pojechała di Libii. ja właśnie kończę czytać tą trzecią część : )

wiecie co czuję mojego maluszka! to na pewno on, tak jakby coś mnie tam stukneło! to nie motylko ani bulgotanie a takie stuk puk było!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:19   #4399
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ooo dobrze wiedzieć, bo ja ostatnio pochłaniam winogrona

P

Szymonek
Stary 2012-07-10, 11:20   #4400
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co czuję mojego maluszka! to na pewno on, tak jakby coś mnie tam stukneło! to nie motylko ani bulgotanie a takie stuk puk było!

Zapisz sobie dzisiejszą datę !!!

Stary 2012-07-10, 11:20   #4401
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
polecam ci "arabską żonę" "arabską córkę" i "arabską krew" bardzo fajne książki. opowiada historie polki co wyszła za araba i pojechała di Libii. ja właśnie kończę czytać tą trzecią część : )

super

a tu pijany lekarz przy porodzie, chyba bym go ...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...obrazenia.html

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:22   #4402
DeKajka
Zakorzenienie

Witam. . dopiero niedawno wstałam .. miałam ciężką noc .. Bolało mnie strasznie podbrzusze i plecy .. do tego wymiotowac mi sie chcialo .. Wstałam pochodziłam troche po mieszkaniu , wzielam magnez i nospe i przeszlo .. Nie wiem co to było

Dzisiaj wchodzimy z Adasiem w 6 miesiąc

A w czwartek wizyta u nowego gina .. połówkowa ..

Miłego dnia

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:22   #4403
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
ooo dobrze wiedzieć, bo ja ostatnio pochłaniam winogrona
Położna mi mówiła abym nie jadła zbyt dużo bananów i winogron, bo mają dużo cukru

Cytat:
super

Brak słów..

Stary 2012-07-10, 11:23   #4404
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
super

matko, zabiłabym normalnie.... nie mogę czytać takich rzeczy bo schizuję.
No ale pocieszam się, zę w szputalu gdzie będę rodzić jest super "obsługa" ( znajome rodziły) uffff

P

Szymonek
Stary 2012-07-10, 11:23   #4405
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:

no to gratulacje !!!

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:24   #4406
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

SUPER
Stary 2012-07-10, 11:24   #4407
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Witam. . dopiero niedawno wstałam .. miałam ciężką noc .. Bolało mnie strasznie podbrzusze i plecy .. do tego wymiotowac mi sie chcialo .. Wstałam pochodziłam troche po mieszkaniu , wzielam magnez i nospe i przeszlo .. Nie wiem co to było

Miłego dnia
Dobrze ze już ok,
Gratuluję 6 miesiąca!!!!!!!!! i trzymam kciku za wizytę ja swoją mam w piątek i już doczekać się nie mogę

P

Szymonek
Stary 2012-07-10, 11:25   #4408
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia
Gratuluję 6 miesiąca
P.S. Ja też miałam ciężką noc
Stary 2012-07-10, 11:25   #4409
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia
Kochana gratulacje

Może lekkie skurcze się pojawiły..na tym etapie ciąży mogą się już pojawiac..

O to ten tydzień jest pełen wizyt !

Stary 2012-07-10, 11:25   #4410
emylka86
Zakorzenienie

data zapisana... ja chcę więcej! jakie to było słodkie uczucie : )

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

DeKajka brawa za 6 miesiąc : )))

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości