![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
Kornelio, znalazłam w swoim małym zbiorze próbkę podkładu Frisky Angora w formule Pampered. Chyba była użyta tylko do celu paskowego, bo jest prawie nietknięta. Mogłabym ją oddać, planowałam użyć kiedyś, ale dla mnie te minerały są za suche i jak kiedyś używałam (kilkakrotnie) któregoś odcienia w roli korektora, to miałam taki mocny mat w tych miejscach (a tego nie lubię).
Masz ten odcień wpisany w "wish", ale nie wiem, czy czasem już nie znalazłaś i nie zaktualizowałaś listy np. Jakbyś chciała, to mam jeszcze dippersa Light Occicat, ale pewnie już go testowałaś, skoro wybrałaś wersję Medium. I jeszcze znalazłam Sunsplashera Light Manx ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-07-03 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35077751]Kornelio, znalazłam w swoim małym zbiorze próbkę podkładu Frisky Angora w formule Pampered. Chyba była użyta tylko do celu paskowego, bo jest prawie nietknięta. Mogłabym ją oddać, planowałam użyć kiedyś, ale dla mnie te minerały są za suche i jak kiedyś używałam (kilkakrotnie) któregoś odcienia w roli korektora, to miałam taki mocny mat w tych miejscach (a tego nie lubię).
Masz ten odcień wpisany w "wish", ale nie wiem, czy czasem już nie znalazłaś i nie zaktualizowałaś listy np. Jakbyś chciała, to mam jeszcze dippersa Light Occicat, ale pewnie już go testowałaś, skoro wybrałaś wersję Medium. I jeszcze znalazłam Sunsplashera Light Manx ![]() ![]() ![]() Faktycznie dippersa testowałam też jaśniejszego i nie było go widać na mnie. Za angorkę też dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
w takim razie, chciałabym olejek z pestek malin i z czarnych porzeczek, a co poleciłabyś do demakijażu?? no i ten zestaw do brwi benefita bym bardzo chciała
![]()
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo żałuję, że nie masz już sukienki Vero Moda ani balsamu Kings&Queens
![]() A z tego co masz interesuje mnie: 1. Aromaleigh - sample baggie pigmentu Pirouette. 2. EGM odsypki cieni: Glimmer, Spring in Geneva, Lavender Pearl 3. Liner & Brow Synthetic Brush LUMIERE -z różowej serii (nowy, nieużywany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Może wypatrzysz coś u mnie? Interesuje mnie Sesa i kilka innych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przydałby mi się krem z filtrem (Soraya) Podoba mi się ta bluzeczka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301676666 I interesuje mnie ta sukienka, jaki to materiał (cienki/gruby, elastyczny/nie)? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301676408 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
niestety nic sobie nie znalazłam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Oszust internetowy
|
hej, znajdziesz cos u mnie?? niestety jak ostatnio do mnie pisalas wyjezdzałam na urlop do hiszpani i nie mialam tam netu, takze dołozylam jeszcze sporo rzeczy zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej z nasion czerwonej maliny Olej z nasion truskawki Saszetki kremu pod oczy John Masters Organics Kwas hialuronowy może coś z podkładów mineralnych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
A cobra on my left...
|
i jeszcze bardzo bym chciała olejek Sesa
![]() daj znać, na ile wyceniasz rzeczy, które wymieniłam -z mojej strony minerałki i pędzel, jak najbardziej wchodzą w grę. Oczywiscie najbardziej mi zależy na Sesie ![]() Wydaje mi się, że kiedyś interesowałaś się moim filtrem Clarena Sensitive Line 50+ (zostało jakieś 30-40% ze 100 ml), wycofałam go niedawno z targowiska, bo chciałam uzywać latem, ale byłabym skłonna wymienić, jeśli nadal Cię interesuje. ![]() _________________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2012-07-06 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
cześć.
![]() cos u mnie za: Kwas hialuronowy wielkocząsteczkowy 1%, ważny do 08/13, zostało 40g z wyjściowych 100g, Mazidła Olej z rokitnika, Biochemia Urody, 02/13, 15ml Naturalny olejek z szalwii, 5g - parę kropli, 12/13, Mazidła Miyo Nail It błękitny ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za frakcje sojową,olej z nasion czerwonej maliny i rokitnika?
![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za:
- olej Sesa - próbki pomadek Givenchy - matowe chłodne róże mineralne - frakcję sojową - Olej z pestek granatu, ZSK, 11/13, 14ml - Olej z nasion truskawki, 06/13, ZSK, 5ml? Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() wkrótce mam zamiar reanimować swój wątek wymiankowy i zrobić sporą dokładkę, więc ośmielam się zgłosić po: Lecytyna sojowa HLB4, Mazidła, 09/2012 ( do końca września), ok 18g Frakcja sojowaz Naturalisa (ta bezdrobinkowa), 10/2012, 15g czy mogłabyś mi te dwie rzeczy zaklepać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Cynamonko, znajdziesz cos u mnie za rozswietlajace kuleczki Alverde i hmm-coz to w pudeleczku Lush?? Do mycia buzki?? Jesli tak,to tez bym byla chetna
![]() Przejrzalam Twoja wish i mam tylko naturalny szampon w kostce<wrzucam zdjecie z netu>, bez tekturki,ale z puszka, nowy, nieuzywany. Prosze odpisz u mnie,pozdrawiam ![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-07-08 o 01:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie było amatorów na kostki Lush, więc sama się wzięłam za ich zużywanie. Dzięki za odp. Pozdrawiam!
![]()
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale za to widzę u Ciebie dla siebie laki Opi albo odlewkę olejku Body SHop albo ewentualnie serum Organix. W pudełku Lusha była kostka Full of Grace, ale już ją wymieniłam niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() a zatem... oprócz frakcji i lecytyny przyleciałam prosić o: szałwię z Mazideł Givenchy Ange du Demon próbka firmowa Odlewka She Wood Crystal Creek, z wymianki Meow Crystalline Quartz EDM korektor Intensive Fair a jeślibyś miała jakieś niewielkie ilości kosmetyków Phenome (na wypróbowanie) to też bardzo chętnie przygarnę ![]() Mam nadzieję, że coś u mnie znajdziesz za ww. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() Ja chciałabym jeszcze dopytać, jaka byla pojemność wyjściowa Twojej Sesy i czy ten kwas hialuronowy z mazidel to roztwór czy proszek (?) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój olejek to był dokładnie ten: Ban Lab - Olejek Sesa o Egzotycznym Zapachu 90ml Kwas hialuronowy to roztwór, ma formę galaretkowatego żelu. Czy gdybym w zamiar chciała krem z filtrem i: 1. Aromaleigh - sample baggie pigmentu Pirouette. 2. EGM odsypki cieni: Glimmer, Spring in Geneva to by było ok? Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-09 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
A cobra on my left...
|
Więc:
-olej Sesa 50% zawartości -Kwas hialuronowy wielkocząsteczkowy 1%, ważny do 08/13, zostało 40g z wyjściowych 100g, Mazidła -Olej z nasion czerwonej maliny, Mazidła, 12/12, ok 7g -Olej z pestek granatu, ZSK, 11/13, 14ml -Olej z rokitnika, Biochemia Urody, 02/13, 15ml za: filtr Clarena 50, ok. 30-40% zawartości Aromaleigh - sample baggie pigmentu Pirouette EGM odsypki cieni: Glimmer, Spring in Geneva Wiesz co, kochana, jak dla mnie OK, ale Ty raczej na tym stracisz, zwłaszcza, że te sample EGM są wprawdzie w słoiczkach, ale ilość samego proszku jest malutka... Może sobie coś jeszcze dobierz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Może bluzeczka i filtr za:
olejek Sesa Olej z nasion truskawki Saszetki kremu pod oczy John Masters Organics podkład sunkissed fair albo golden fair? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.