Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 11:17   #1531
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

letką stronniczością zawiało jak zwykle.. aż sie odechciewa pisania na takim forum
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:19   #1532
visionAM
Zakorzenienie

Po prostu ŻENADA
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:37   #1533
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Co w mojej wypowiedzi nie jest prawdą na temat wspominanych blogerek? Trochę ogarnięcia. Nie użyłam żadnego niestosownego określenia, więc proszę takie upomnienia sobie wsadzić w buty. Teraz możesz mi dać punkt karny, a nawet zbanować. Żenua.

Najgorsze ciuchy, jakie miałam, to z Reserved. Rok temu kupiłam sweterek szary z owcą, która po kilku praniach zamiast mieć czarne futerko, ma grafitowe . Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.
Co do innych ciuchów, to mam jeszcze spódnicę, w marynarskie paski, która też jakościowo pozostawia wiele do życzenia, ale daje radę w niej chodzić. Najgorsze miałam spodnie na lato, które też się szybko sprały i wyglądały przykro. Chodziłam w nich tylko na kampingu .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:46   #1534
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Po prostu ŻENADA
są lepsi i lepsiejszy na tym świecie jak widać
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:47   #1535
trudna sprawa
BAN stały

Oho, będzie wojna! Czekajcie na mnie, lecę po popcorn i soczek!

Ja ciuchów nie niszczę, ale za to buty na potęgę Mój rekord to Conversy, które padły po miesiącu oszczędnego używania, strasznie wściekła byłam, w końcu to nie były zwykłe bazarowe trampki za 15 złotych
Jedyne buty, które póki co się z miarę trzymają to zwykłe, czarne szpilki z Deichmanna. Ale już niedługo je rozwalę, czuję to
trudna sprawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 11:56   #1536
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja buty kupuję bezpośrednio od szewców (nie żadne wielkie marki dostępne w sklepach) i każdy but wytrzymuje co najmniej kilka sezonów

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:01   #1537
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trudna sprawa Pokaż wiadomość
Oho, będzie wojna! Czekajcie na mnie, lecę po popcorn i soczek!

Ja ciuchów nie niszczę, ale za to buty na potęgę Mój rekord to Conversy, które padły po miesiącu oszczędnego używania, strasznie wściekła byłam, w końcu to nie były zwykłe bazarowe trampki za 15 złotych
Jedyne buty, które póki co się z miarę trzymają to zwykłe, czarne szpilki z Deichmanna. Ale już niedługo je rozwalę, czuję to
Ja z conversami mam super wspomnienia. Miałam kiedyś zwykłe cichobiegi sportowe (nie trampki) i nosiłam je non stop 8 lat. Teraz mam trampy i też się super trzymają.
Stary 2012-07-10, 12:01   #1538
smerfetk_a
Żona Gargamel

Nie wiem dlaczego rozmawiamy tutaj o rozwalaniu ubrań i butów ale muszę przyznać, że każde szpilki mam obdarte na obcasie po przejściu paru metrów, chyba nie umiem chodzić jak normalny człowiek Jedyne, które się trzymają to klasyczne czarne z Deichmanna, cud Za to kupiłam sobie śliczne a'la zamszowe szpileczki to po jednej imprezie zdarte obcasy i boki

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:24   #1539
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trudna sprawa Pokaż wiadomość
końcu to nie były zwykłe bazarowe trampki za 15 złotych
nie ma już trampek za 15 zł od kiedy stałe się modne, nawet na allegro kosztują więcej

W nowej notce Kama napisała, że w jej boxie są kremy przywracające naturalny blask. Może już niedługo zobaczymy nową, zregenerowaną Kamę

/edit: linka nie będzie, bo mi jakieś emo czaszki wyskakują

Edytowane przez sszeri
Czas edycji: 2012-07-10 o 12:25
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:29   #1540
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
/edit: linka nie będzie, bo mi jakieś emo czaszki wyskakują
Nie martw się, adres bloga Kamy każdy zna.
Wszyscy znają Kamę, znam i ja!
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:43   #1541
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Nie chwaliłam się Wam, ale parę lat temu miałam okazję zobaczyć Kamę na żywo na pokazie w SAPU. Miała wtedy oszałamiającą trwałą i czerwoną sukienkę chyba z frędzlami

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:45   #1542
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Co w mojej wypowiedzi nie jest prawdą na temat wspominanych blogerek? Trochę ogarnięcia. Nie użyłam żadnego niestosownego określenia, więc proszę takie upomnienia sobie wsadzić w buty. Teraz możesz mi dać punkt karny, a nawet zbanować. Żenua.

Najgorsze ciuchy, jakie miałam, to z Reserved. Rok temu kupiłam sweterek szary z owcą, która po kilku praniach zamiast mieć czarne futerko, ma grafitowe . Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.
Co do innych ciuchów, to mam jeszcze spódnicę, w marynarskie paski, która też jakościowo pozostawia wiele do życzenia, ale daje radę w niej chodzić. Najgorsze miałam spodnie na lato, które też się szybko sprały i wyglądały przykro. Chodziłam w nich tylko na kampingu .
Prawda Tam są szmaty a nie ubrania, bardzo mnie dziwi to, że w sklepie wiszą np sweterki, które nie mają już połowy guzików
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 12:49   #1543
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Już więcej nic tam nie kupię . Będę chodziła z tą spraną owcą póki nie wygląda tak tragicznie.
Stary 2012-07-10, 12:59   #1544
Magdallen
Zakorzenienie

Uff, nadrobiłam jakieś 12 stron. Trochę mnie nie było, bo pojechałam do Trójmiasta zweryfikować temperatury, o jakich pisze KT Mogę powiedzieć, że tam pogoda jest zwariowana i już rozumiem, że raz może być upał, a za chwilę trzeba wskoczyć w marynarkę.

Z tego wszstkiego, o czym była mowa na wątku wymiata cyc Kamci. Jeszcze tak mi przyszła taka głupia myśl do głowy (nie śmiejcie się ze mnie), że może Kamcia chce poderwać tego swojego "prawdziwego mężczyznę" i stąd ten cyc na wierzchu, pokazywanie mu majtów, tekst o "prawdziwym mężczyźnie" i to, że tak ją wspiera?

Jeszcze zainteresowały mnie te małe szatniareczki z jutuba. Widziałyście tą: http://www.youtube.com/watch?v=MZ9D0...eature=related ? Tutaj mamusia wie o jej działalności i jest wręcz operatorem kamery i reżyserem filmiku.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:14   #1545
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Uff, nadrobiłam jakieś 12 stron. Trochę mnie nie było, bo pojechałam do Trójmiasta zweryfikować temperatury, o jakich pisze KT Mogę powiedzieć, że tam pogoda jest zwariowana i już rozumiem, że raz może być upał, a za chwilę trzeba wskoczyć w marynarkę.

Z tego wszstkiego, o czym była mowa na wątku wymiata cyc Kamci. Jeszcze tak mi przyszła taka głupia myśl do głowy (nie śmiejcie się ze mnie), że może Kamcia chce poderwać tego swojego "prawdziwego mężczyznę" i stąd ten cyc na wierzchu, pokazywanie mu majtów, tekst o "prawdziwym mężczyźnie" i to, że tak ją wspiera?

Jeszcze zainteresowały mnie te małe szatniareczki z jutuba. Widziałyście tą: http://www.youtube.com/watch?v=MZ9D0...eature=related ? Tutaj mamusia wie o jej działalności i jest wręcz operatorem kamery i reżyserem filmiku.
Welcome in Tricity !!!
Co prawda ja też z trójmiasta to jakoś przez ostatni tydzień ciągle było upalnie, parno tropikalnie. Jedynie raz ze słońcem a raz bez - więc gdzie ty byłaś, że dałaś radę śmigać w marynarce ? : D Ja tu zdychałam nawet pół naga w domu.

Mamusi podziękujemy

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:

Mnie też śmieszą te groźby - już od lat mam gdzieś czy mnie zbanują na wizażu czy nie - mam swoje życie i wirtualem się nie przejmuję. Poza tym od jakiegoś roku ci moderatorzy zrobili się jacyś nieżyciowi. Niby chcą trzymać poziom portalu a robi się jakby za komuny - no i to ich nieszczęsne KWC.. tu już się wypowiadać nie będę bo nie chcę robić większego offtopu.
kwiat wisni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:20   #1546
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Zacznijmy ćwierkać, że Szarlizz jest bossskaaa a Kamilka ma cudowny i odkrywczy styl, to się odpierniczą .

Jak dla mnie w świecie blogowym są dwie osoby, które mogę powiedzieć, że uwielbiam:
http://bastetlady.blogspot.nl/
i
http://www.bagladyshop.pl/
Reszta mnie nie interesuje aż tak
Stary 2012-07-10, 14:33   #1547
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też śmieszą te groźby - już od lat mam gdzieś czy mnie zbanują na wizażu czy nie - mam swoje życie i wirtualem się nie przejmuję. Poza tym od jakiegoś roku ci moderatorzy zrobili się jacyś nieżyciowi. Niby chcą trzymać poziom portalu a robi się jakby za komuny - no i to ich nieszczęsne KWC.. tu już się wypowiadać nie będę bo nie chcę robić większego offtopu.
A co Ci w KWC nie pasuje? Napisz na biało jak coś, ciekawa jestem
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:49   #1548
DarkChocolate666
Zakorzenienie

Cytat:
Zacznijmy ćwierkać, że Szarlizz jest bossskaaa a Kamilka ma cudowny i odkrywczy styl, to się odpierniczą .

Jak dla mnie w świecie blogowym są dwie osoby, które mogę powiedzieć, że uwielbiam:
http://bastetlady.blogspot.nl/
i
http://www.bagladyshop.pl/
Reszta mnie nie interesuje aż tak
Baglady jest bossska Ale w większości jej styl wg mnie pasuje tylko jej Ja w takim wydaniu bagladowym już się sobie nie podobam Chociaż uwielbiam maxi.
Stary 2012-07-10, 14:50   #1549
zekori
Wtajemniczenie

Ja jakoś nie przepadam za blogiem bastet- pamiętam, że miała tam automatycznie włączającą się muzykę co przeszkadzało w przeglądaniu bloga i mnie zniechęciło.
http://birdscloset.blogspot.com/ http://ticktockvintage.blogspot.com/ http://riennahera.blogspot.com/ dla mnie trzy najlepsze. Nie są może super trendy, ale sama ubieram się w podobnym stylu i lubię je oglądać.
Stary 2012-07-10, 14:55   #1550
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie przepadam za blogiem bastet- pamiętam, że miała tam automatycznie włączającą się muzykę co przeszkadzało w przeglądaniu bloga i mnie zniechęciło.
http://birdscloset.blogspot.com/ http://ticktockvintage.blogspot.com/ http://riennahera.blogspot.com/ dla mnie trzy najlepsze. Nie są może super trendy, ale sama ubieram się w podobnym stylu i lubię je oglądać.
Podobają mi się blogi, jakie podałam, ale sama tak nie chodzę. Mam jedną maxi kieckę i jedną maxi spódnicę. Teraz rzadko w nich chodzę, bo bym z całym ekwipunkiem, jaki mam obecnie, chyba się zabiła na schodach. Aczkolwiek muszę to ćwiczyć, bo szkoda, żeby wisiały w szafie i zbierały kurz.

Co do stylu ubierania się, to baaaardzo podoba mi się Birdscloset . Sama mam trochę ciu

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Podobają mi się blogi, jakie podałam, ale sama tak nie chodzę. Mam jedną maxi kieckę i jedną maxi spódnicę. Teraz rzadko w nich chodzę, bo bym z całym ekwipunkiem, jaki mam obecnie, chyba się zabiła na schodach. Aczkolwiek muszę to ćwiczyć, bo szkoda, żeby wisiały w szafie i zbierały kurz.

Co do stylu ubierania się, to baaaardzo podoba mi się jeszcze Birdcloset .
Stary 2012-07-10, 14:59   #1551
zekori
Wtajemniczenie

Kurczę, kiedyś bardziej lubiłam baglady, a teraz wcale nie wchodzę na jej bloga. Nawet nie wiem czemu... ale synka ma uroczego.
Stary 2012-07-10, 15:08   #1552
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, kiedyś bardziej lubiłam baglady, a teraz wcale nie wchodzę na jej bloga. Nawet nie wiem czemu... ale synka ma uroczego.
Ja wolałam ją w czarnych włosach. Teraz tak jakoś sztucznie to wygląda, no ale jej wybór. Mi by było szkoda włosów niszczyć czerwoną farbą. Sama się długi czas farbowałam na czerwono i mi to strasznie zeżarło włosy. Teraz walczę z odbudowaniem kondycji włosów i idzie to powoooli.
Stary 2012-07-10, 15:11   #1553
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wolałam ją w czarnych włosach. Teraz tak jakoś sztucznie to wygląda, no ale jej wybór. Mi by było szkoda włosów niszczyć czerwoną farbą. Sama się długi czas farbowałam na czerwono i mi to strasznie zeżarło włosy. Teraz walczę z odbudowaniem kondycji włosów i idzie to powoooli.
Te czerwone są za bardzo w stylu na Michała Wiśniewskiego. Bardzo ładnie jej było w warkoczykach, albo dread-lokach.
Stary 2012-07-10, 15:14   #1554
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Te czerwone są za bardzo w stylu na Michała Wiśniewskiego. Bardzo ładnie jej było w warkoczykach, albo dread-lokach.
Może dlatego mi się nie podobają. Co do dreadloków, jak tak się napatrzę na jej bloga, to sama mam ochotę na taką fryzurę .
Stary 2012-07-10, 15:24   #1555
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
Welcome in Tricity !!!
Co prawda ja też z trójmiasta to jakoś przez ostatni tydzień ciągle było upalnie, parno tropikalnie. Jedynie raz ze słońcem a raz bez - więc gdzie ty byłaś, że dałaś radę śmigać w marynarce ? : D Ja tu zdychałam nawet pół naga w domu.
W marynarce nie śmigałam. Wręcz przeciwnie - zabrałam ze sobą tylko szorty, cieniutkie bokserki i jedną znoszoną bluzę na wszelki wypadek. Na słońcu faktycznie było baardzo gorąco, ale jak słońce się schowało za burzowymi chmurami, po deszczu, wieczorami albo na plaży było chłodniej. Mój chłopak ciągle wtedy narzekał, że mu zimno Także momentami dałoby się wytrzymać w marynarce.

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-07-10 o 15:26
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 15:45   #1556
zekori
Wtajemniczenie

Tak długo wrzucałyśmy zdjęcia z bloga Kamili, że w końcu dziewczyna się wkurzyła i zablokowała kopiowanie treści na swoim blogasku.
Stary 2012-07-10, 15:48   #1557
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Tak długo wrzucałyśmy zdjęcia z bloga Kamili, że w końcu dziewczyna się wkurzyła i zablokowała kopiowanie treści na swoim blogasku.
e tam, pewnie liczy na jeszcze więcej odwiedzin -> brak możliwości kopiowania -> w zamian podajemy link -> licznik skacze

no BO CO, print skrina mamy ciągle trzaskać?
Stary 2012-07-10, 15:51   #1558
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
e tam, pewnie liczy na jeszcze więcej odwiedzin -> brak możliwości kopiowania -> w zamian podajemy link -> licznik skacze

no BO CO, print skrina mamy ciągle trzaskać?
I kolejne możliwości współpracy!!!
Stary 2012-07-10, 16:01   #1559
coffee
and cigarettes

Cytat:
Pff, wystarczy kliknąć na zdjęcie i przeciągnąć je do paska kart.
Paczcie: http://4.bp.blogspot.com/-vkSoI8rBnq...0/DSC04786.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-cfduXxd-oI...0/DSC04789.JPG
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:02   #1560
Whim
...

Cytat:
Zdjęcia nadal można, tylko że zamiast prawym przyciskiem można przeciągać je przytrzymując lewy przycisk myszki do nowej karty .

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości