|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
letką stronniczością zawiało jak zwykle.. aż sie odechciewa pisania na takim forum
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu ŻENADA
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Co w mojej wypowiedzi nie jest prawdą na temat wspominanych blogerek? Trochę ogarnięcia. Nie użyłam żadnego niestosownego określenia, więc proszę takie upomnienia sobie wsadzić w buty. Teraz możesz mi dać punkt karny, a nawet zbanować. Żenua.
Najgorsze ciuchy, jakie miałam, to z Reserved. Rok temu kupiłam sweterek szary z owcą, która po kilku praniach zamiast mieć czarne futerko, ma grafitowe . Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.Co do innych ciuchów, to mam jeszcze spódnicę, w marynarskie paski, która też jakościowo pozostawia wiele do życzenia, ale daje radę w niej chodzić. Najgorsze miałam spodnie na lato, które też się szybko sprały i wyglądały przykro. Chodziłam w nich tylko na kampingu .
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1535 |
|
BAN stały
|
Oho, będzie wojna! Czekajcie na mnie, lecę po popcorn i soczek!
Ja ciuchów nie niszczę, ale za to buty na potęgę Jedyne buty, które póki co się z miarę trzymają to zwykłe, czarne szpilki z Deichmanna. Ale już niedługo je rozwalę, czuję to
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Ja buty kupuję bezpośrednio od szewców (nie żadne wielkie marki dostępne w sklepach) i każdy but wytrzymuje co najmniej kilka sezonów
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Żona Gargamel
|
Nie wiem dlaczego rozmawiamy tutaj o rozwalaniu ubrań i butów ale
muszę przyznać, że każde szpilki mam obdarte na obcasie po przejściu paru metrów, chyba nie umiem chodzić jak normalny człowiek Jedyne, które się trzymają to klasyczne czarne z Deichmanna, cud |
|
|
|
#1539 |
|
BAN stały
|
nie ma już trampek za 15 zł
od kiedy stałe się modne, nawet na allegro kosztują więcej ![]() W nowej notce Kama napisała, że w jej boxie są kremy przywracające naturalny blask. Może już niedługo zobaczymy nową, zregenerowaną Kamę ![]() /edit: linka nie będzie, bo mi jakieś emo czaszki wyskakują Edytowane przez sszeri Czas edycji: 2012-07-10 o 12:25 |
|
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chwaliłam się Wam, ale parę lat temu miałam okazję zobaczyć Kamę na żywo na pokazie w SAPU. Miała wtedy oszałamiającą trwałą i czerwoną sukienkę chyba z frędzlami
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Już więcej nic tam nie kupię
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam jakieś 12 stron. Trochę mnie nie było, bo pojechałam do Trójmiasta zweryfikować temperatury, o jakich pisze KT
Mogę powiedzieć, że tam pogoda jest zwariowana i już rozumiem, że raz może być upał, a za chwilę trzeba wskoczyć w marynarkę.Z tego wszstkiego, o czym była mowa na wątku wymiata cyc Kamci. Jeszcze tak mi przyszła taka głupia myśl do głowy (nie śmiejcie się ze mnie), że może Kamcia chce poderwać tego swojego "prawdziwego mężczyznę" i stąd ten cyc na wierzchu, pokazywanie mu majtów, tekst o "prawdziwym mężczyźnie" i to, że tak ją wspiera? Jeszcze zainteresowały mnie te małe szatniareczki z jutuba. Widziałyście tą: http://www.youtube.com/watch?v=MZ9D0...eature=related ? Tutaj mamusia wie o jej działalności i jest wręcz operatorem kamery i reżyserem filmiku. |
|
|
|
#1545 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co prawda ja też z trójmiasta to jakoś przez ostatni tydzień ciągle było upalnie, parno tropikalnie. Jedynie raz ze słońcem a raz bez - więc gdzie ty byłaś, że dałaś radę śmigać w marynarce ? : D Ja tu zdychałam nawet pół naga w domu. Mamusi podziękujemy ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznijmy ćwierkać, że Szarlizz jest bossskaaa a Kamilka ma cudowny i odkrywczy styl, to się odpierniczą
Jak dla mnie w świecie blogowym są dwie osoby, które mogę powiedzieć, że uwielbiam: http://bastetlady.blogspot.nl/ i http://www.bagladyshop.pl/ Reszta mnie nie interesuje aż tak
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w większości jej styl wg mnie pasuje tylko jej Ja w takim wydaniu bagladowym już się sobie nie podobam Chociaż uwielbiam maxi.
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś nie przepadam za blogiem bastet- pamiętam, że miała tam automatycznie włączającą się muzykę co przeszkadzało w przeglądaniu bloga i mnie zniechęciło.
http://birdscloset.blogspot.com/ http://ticktockvintage.blogspot.com/ http://riennahera.blogspot.com/ dla mnie trzy najlepsze. Nie są może super trendy, ale sama ubieram się w podobnym stylu i lubię je oglądać. |
|
|
|
#1550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do stylu ubierania się, to baaaardzo podoba mi się Birdscloset ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Co do stylu ubierania się, to baaaardzo podoba mi się jeszcze Birdcloset |
||
|
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, kiedyś bardziej lubiłam baglady, a teraz wcale nie wchodzę na jej bloga. Nawet nie wiem czemu... ale synka ma uroczego.
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolałam ją w czarnych włosach. Teraz tak jakoś sztucznie to wygląda, no ale jej wybór. Mi by było szkoda włosów niszczyć czerwoną farbą. Sama się długi czas farbowałam na czerwono i mi to strasznie zeżarło włosy. Teraz walczę z odbudowaniem kondycji włosów i idzie to powoooli.
|
|
|
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także momentami dałoby się wytrzymać w marynarce.
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-07-10 o 15:26 |
|
|
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak długo wrzucałyśmy zdjęcia z bloga Kamili, że w końcu dziewczyna się wkurzyła i zablokowała kopiowanie treści na swoim blogasku.
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no BO CO, print skrina mamy ciągle trzaskać?
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Paczcie: http://4.bp.blogspot.com/-vkSoI8rBnq...0/DSC04786.JPG http://3.bp.blogspot.com/-cfduXxd-oI...0/DSC04789.JPG
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
...
|
Cytat:
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

. Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.

od kiedy stałe się modne, nawet na allegro kosztują więcej 

Mogę powiedzieć, że tam pogoda jest zwariowana i już rozumiem, że raz może być upał, a za chwilę trzeba wskoczyć w marynarkę.