|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
BAN stały
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie moge zdradzic miejsca, to "tajemnica zawodowa" fotografki ![]() na fotkach jest napisane kto robil zdjecia, dla scislosci to zasluga Agnieszki Nogi, a oto jej strona klik i blog klik a tu niektore jej plenery slubne ![]() szczerze polecam ![]()
![]() |
#4353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oj tam, oj ta, nie ważne która para, ważne , że są piękne ![]() ja wpadłam dziewczynki tylko na chwilę, bo mam zajęcia terenowe na uczelni i od poniedziałku jeżdzę po Bełchatowie , Rudach raciborskich a jutro Jastrzębie Marklowice, masakra, ale w poniedziałek się już bronię i koniec wyjazdów terenowych, trzymajcie za mnie kciuki ![]()
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
ja już co prawda po ślubie, bo w zeszłym roku ale jak coś chętnie mogę w czymś pomóc i doradzić ![]() Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2012-07-04 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4357 |
BAN stały
|
Fotagrafka naprawdę świetna,mimo wysokiej ceny chyba się zdecydujemy bo zdjęcia naprawdę super,szukam teraz kamerzysty,Ty miałas kamerzyste,możesz dac namiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo chętnie, jeśli chcecie podeślę Wam zdjęcia na maila
![]() Chętne proszę o podanie e-maili, dzisiaj wieczorkiem wyślę zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Jeżeli jesteście chętne żeby coś doradzić, pomóc - jestem do dyspozycji i poważnie zastanawiam się nad kursem konsultanta ślubnego. Także jeśli macie jakieś problemy - piszcie ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Włoszka, widzę, że też jesteś z Mysłowic, gdzie będziesz miała wesele? |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w Tychach w Magnoli ![]() ![]() kurcze dziewczyny, ale ten czas leci... jeszcze 5 tygodni zostało... a tyle rzeczy jeszcze do ogarnięcią... wczoraj byliśmy na pierwszej lekcji tańca i jestem w szoku, bo TŻ bardziej się do tego przykłada niż ja sama ![]() a w przyszłym tygodniu kolejne dwie lekcje ![]() ![]() lecę dziewczyny zamawiać na allegro wszystkie istotne rzeczy których jeszcze mi brakuje ![]() a tak poza tym to mam pytanie, kiedy idziecie do pierwszej spowiedzi? bo słyszałam, że druga to na pare dni przed... i czy znacie fajną stronę internetową gdzie znajdę grawery na obrączki ![]()
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4361 |
Rozeznanie
|
Hej witam sie jako zona i znakam na sniadanie
![]()
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
#4363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny możecie polecić jakiś utrwalacz do makijażu?Dobry ale nie drogi... Kurczę jeszcze tyle rzeczy mi się jeszcze przypomina...a kasy ubywa
![]() |
#4365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Włoszko byłam na stronie tej restauracji i bardzo ładna, ja miałam wesele w Lędzinach w Pinocym, w Mysłowicach szczerze mówiąc nie spotkałam się z ładną dużą salą. Słyszałam, że na Słupnej jest fajna sala i na Bończyku miała powstać jakaś większa, niedaleko hali widowiskowo sportowej, koło Braksa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Betty a może napiszesz nam wszystkim? Sama szukam czegoś takiego i myślę, że więcej dziewczyn by chciało wiedzieć ![]() A jakie jaja były ostatnio w Arce ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-07-08 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Dlugo nie pislalam ale czasu brak i mam chyba z nerkami problem, jutro na badania ide, zobaczymy co to, mam nadzieje ze bedzie ok.. Duzo Was tu z Mysłowic, byłam tam w piątek u koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() Cytat:
![]() Mamy dzisiaj zamiar z TŻ zacząć załatwiać formalności a po południu pojeździć z zaproszeniami a mnie sie tak bardzo nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Wtajemniczenie
|
XXX nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi, o ten utrwalacz?
Polecam fixerspray firmy Kryolan. |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Rozeznanie
|
No i ja się też zdecydowałam na ten KRYOLAN. Ale nie wiem czy uda mi się go znaleźć w Irlandii.... Najwyżej kupię przed samym ślubem, w Polsce...bo allegro do końca nie ufam z takimi rzeczami
![]() ![]()
Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2012-07-09 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Melduje się jako żona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
Umieszczę w albumie bo TŻ by marudził:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo wiesz, to nie będzie uznane za reklamę a każda z nas lubi wiedzieć co jest polecane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
Produkty z firmy Kryolan można zakupić także przez dwa sklepy internetowe, gdzie prowadzona jest sprzedaż detaliczna i hurtowa. Warto zapytać czy ich produkty wysyłane są poza granice kraju. Wiem, że jeden sklep, gdzie kupuję kosmetyki wysyła za granicę, jeśli jesteś chętna mogę wysłać na PW namiary. Co do all warto sprawdzać kometntarze sprzedających, ja zostałam oszukana kiedyś na all na 163 zł z groszami. Do dnia dzisiejszego nie mam ani pieniędzy ani kosmetyków. Dlatego zanim coś kupicie sprawdźcie komentarze i np. jeśli jest to sklep po nr regon w us czy taka firma pod danym nr regon istnieje. Niestety jest to sieć i trzeba wszystko sprawdzać. Ja kupuję głównie przez internet i tylko jeden jedyny raz na początku zostałam oszukana, też zamawiałam produkty do włosów bio silk i nie tylko dla mnie ale także dla koleżanek i tylko ja poniosłam z tego tytułu koszty. Jeśli więc kupujecie u kogoś pierwszy raz na większą kwotę, radzę płatność: za pobraniem, wtedy macie pewność, że nie wydacie pieniędzy na marne i że produkty zamówione otrzymacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.