|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Poszłam spać o 1, a po 5 parę minut już byłam na nogach wyspana.
|
|
#1292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochaam Was, kazda z osobna ma jakieś zryte zagrywki Ale kogo, tego ciapowatego lapka który był na wyspie z tą suczowatą siostrą, która później przeszła super metamorfozę duchową i stała się dobra i kochana? ![]() On podobno był z nią w rzeczywistości ![]() hm, chyba też się w nim zakocham, bo pique będzie mial dziecko, także nie mogę mu (dziecku) niszczyć życia. nawet jeśli jest dzieckiem rabiosy. to tyle w temacie : ja + celebryci ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
ostatnio nawet tz zauważył, że mam coś na plecach ;/ a ja w sumie mam takie niewielkie krosteczki :P nawet nie to ze ropne, sama nie wiem co to a on stwierdzil, ze mam za duzo estrogenow, bo wyskakuja mi syfy i tluszcz mi sie magazynuje ![]() na szczescie sie wytlumaczyl, ze nie chcial przez to powiedziec, ze jestem zapryszczonym grubasem ;phaha uwielbialm tego superbohatera ![]() ![]() paczcie jaki nicpoń ![]() Cytat:
|
|
#1293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. zaaartujesz Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochany! uścikaj go ![]() Cytat:
a ja od dzisiaj: dieta + trening; mój chłopak sprzedał mi taaakie fantastyczne rady, że szok on jest mocno zaangażowany w temat diety, treningu itp; wiem ze ma na ten temat duza wiedze, ale raczej o tym nie rozmawiamy, gdyz on twierdzi, ze ja nie moge nic o tym wiedziec, i w ogole to powinnam jesc pizze i czipsy zeby przytyc :P no ale wczoraj nastapil przelom i postanowil mi dac jakies super rady, sluchajcie: do 12 wegle 12-16 posilek bogaty w zdrowe tluszcze +troche wegli+troche bialka po 18 samo bialko w tym ma byc 5 posilkow, przy czym owsianka na sniadanie to za malo i zadna silownia, tylko bieganie chociaz faktem jest, ze mimo ze znam te zasady w odzywianiu sie, nie zawsze sie do nich stosuje
|
|
#1294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie w piątek kupiłam za☠☠☠i.stą koszulkę z gardfieldem Cytat:
Takie weekendy pozwalają przetrwać tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja brałam kiedyś udział w japońskim zamówieniu, kilka lat wstecz i okazało się, że laska oszukała nas na cle. Sprawę udało się wyjaśnić, ale w moi przypadku cło wynosiło jakieś 4zł., więc nie kazałam sobie zwracać. Cytat:
Agnesuk, mów gdzie dokładnie byliście i wrzucaj zdjęcia ![]() Ja już planuję następny weekend i myślimy nad Druskiennikami (byłyście ) albo nad morzem w sumie wolalabym morze Miałam się zważyć,a w sobotę nie miałam jak, więc kolejny tydzień przeminął. Chyba zważę się w tygodniu |
|||||
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Ewka zaczyna mnie nudzić
Dostane od taty dwumiesięczny karnet na wszystkie siłownie w Polsce, ale ważny dopiero od września Nie wiem co robić!
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj robiłam HIIT 15
I zamierzam codziennie robić co innego, ale oczywiście będę wracać co parę dni do jakiegoś filmiku
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana! Będę robiła 4 tygodniowo, żeby nie znudziło mi się do końca. Nie ma bata
|
#1298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klocilam sie z nim milion razy o to. Za brzuszki nie spalaja tluszczu! ale chcial dobrze bania docen to Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie podoba Jillian Michaels i Mel B ma swietny trening ud i pupy
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Pojutrze jadę na zakupy i planuję kupić kostium
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z pracy, yh, ciężki dzień.
Laski - ja też za często nie robię Ewki, bo dla mnie też jednak trochę za mało się dzieje... strasznie lubię ja czytać na FB, mega motywuje i zachęca do zmian. Ale jeśli chodzi o ćwiczenia, to raczej wolę trochę inne. Zaczęłam drugi tydzień TF i dietka ideoloooo. Przed ćwiczeniami: pół banana posmarowanego masłem orzechowym dla energii ![]() -potem 1 kanapka z wędliną, żółtym serem i pomidorem + domowy koktajl truskawkowy -pochrupałam trochę granoli -obiad: 2 małe pieczone ziemniaczki, gotowana marchewka, pieczony łosoś ze szpinakiem + surówka -kolacja: Truskawki z małą garstką granoli i jogurtem naturalnym. Jak myślicie, lepiej teraz?
|
|
#1301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej heeej
uwaga, uwaga agnes wraca do żywych i jest właśnie po FIRE 30 postanowiłam jeszcze raz zacząć TF. Na razie lecę z poziomem podstawowym,a później przeskok na zaawansowany Jak czytalam posty Karoli, to stwierdziłam,że się za tym stęskniłam pożyczyłam juz gumę, ekspander i zaczynam jeszcze raz Cytat:
bo pamiętam jak ja zrobiłam pierwszy raz... sapałam jak głupia! Cytat:
ładnie jest moniaaa byliśmy w Dziwnowie i jak najbardziej polecam! bania tata wyściskany laura a na siłownie będzie Ci się chciało chodzić? a może spróbuj TJ albo TF? ![]() zaraz dodam zdjecia do albumu
|
|
#1302 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALE za to, moja koleżanka jakie ma sandały Na półce wyglądają nieszczególnie, ale ta dziewczyna świetnie się ubiera+ ma śliczne małe stópki :P , także zakochałam się w tych butach :P kosztują 100 zł po przecenie. pewnie bym ich nie nosiła, dlatego tez nie weszłam w ich posiadanie. ;p ja bym baaaaaardzo chciala pojechac na Litwe ;p niestety nie bylam tam, wiec Ci nie doradze. Na weekend planujesz morze? kurcze :P moze byc tak, ze sie miniemy ;/ pewnie schudlas, ciagle gdzies latasz a jesz tak, ze powinnas dostac baty od dobrej cioci ani :P moj tz schudl w tydzien 3 kg ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jaki, a jaki ciekawe czy znajdziesz coś fajnego na swoje cyce. są mocno poprzeceniane, więc rozmiarowka jest przebrana. w h&m mierzyłam gore za 10 zl i dol za 10 zl jednak nagle zrobilo mi sie zal tych 20 zl, wolalam isc na piwo, pizze i mcflurry. no a poza tym jak zobaczylam swoje dupsko w lustrze, to nie pozostalo mi nic innego jak tylko napic sie z zalu ![]() Cytat:
skąd masz masło orzechowe? albo moze, jakie polecacie?nigdy nie kupowalam masla orzechowego, chce jesc je na drugie sniadanie, ale nie wiem jakie wybrac. Cytat:
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, miałam pot na czole Ale fajne Baniaa, ja wypatrzyłam superowy kostium z nowej kolekcji... Góra 69.90 i dół 49,90 w pullu ![]() Już chyba nie są jakieś tam wielkie... Mierzyłam się i w cycu mam 88 ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Ostatnio było dietowe załamanie, ale nie poddałam się i dalej jest
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak ją już zaczęłam to chociaż skończę miesiąc - dołożę swoją muzykę i zobaczymy!Cytat:
![]() No tak, tak! Ale najpierw muszę wytrzymać lipiec i sierpień A co do Twojego tż - faceci zawsze szybciej chudną. Mój tata wziął się za siebie i w miesiąc stracił 10kg i nic nie wróciło.
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, chodzi też o to, że szybciej chudnie ten kto ma z czego
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mój tata nie ma
Jako niedoszły reprezentant Polski w siatkę i piłkarz jednego ze śląskich klubów - ma fajne zbite ciało. Jedyne co mu "wyskoczyło" to brzuszek od piwa ![]() Ale będę sobie tak mówiła za każdym razem jak nie zobaczę na wadze spadku, poprawiłaś mi humor
|
#1307 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz HIIT 20 ![]() Cytat:
Ja kupuje w Tesco ten -30% tłuszczu. Patrzyłam na skład i nie ma tam jakichś koszmarków, po prostu jest trochę odtłuszczony. A masło orzechowe to jest przekąska na którą można, a wręcz bardzo wskazane jest sobie pozwolić jak się ćwiczy Cytat:
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, bo tak jest
A Ty jesteś naprawdę szczuplasek
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiecie, ze Stefanem to jest fajna sprawa. Zawsze jest szansa, że pójdę ulicą i akurat go spotkam, bo będzie odwiedzał dziadków. A wtedy to wiecie Jaki on musi być słodki! (edit: Twój TŻ, nie Stefan. Tego się zawsze tak fajnie słucha, jak faceci myślą, że przekazują nam tajemną wiedzę. I jak zaczynają odróżniać sukienki od spódniczek i są tym tacy podnieceni Cytat:
![]() ja mam 93 ale reszta jest taka wielorybowata (siema winyl! ), że to nie daje efektu.W ogóle byłam wczoraj na ściance wspinaczkowej i moje łapy nie żyją Dziewczyny! Mam dwa wesela i nie mam na nie partnera. I o ile na to drugie pójdę z kolegą (muszę zrobić dobre wejście ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4770901&d=1341906310 taaak będę wyglądała niedługo
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-07-10 o 12:47 |
||
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ zamierzasz sobie zoperować twarz?
![]() Żartuje! Też masz słodziaczkowatego pyszczka ![]() http://www.papilot.pl/ciuchy/18878/5...w-na-LATO.html http://www.papilot.pl/ciuchy/18878/3...w-na-LATO.html ten drugi, w kwiatki ![]() te dwa
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-07-10 o 13:05 |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam je! Są takie... maleńkie? Ten limonkowy strasznie mi się podobał ![]() Ja w tym roku w kostiumie wyjdę tylko za granicą i nie oznacza to basenu w czeskim cieszynie ![]() Co myślicie o tym weselu? To będzie normalne, że pójdę sama?
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ spoko! Ja jako świadkowa u mojej siostry byłam sama... Szwagra siostra też była sama i było ok
Maleńkie? Wcisnę się! Co mam się nie wcisnąć
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam do tej przyjaciółki, zapytałam czy będą same pary, czy to nie wyjdzie niezręcznie. Właśnie pamiętam, że byłaś sama! Też wolę iść sama niż przyplątać się z jakimś nowym facetem, który nikogo nie zna i wzajemnie
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałaś gdzieś fajne szydełkowe?
![]() Strasznie żałuję, że nie kupiłam w zeszłym roku tego z Cubusa
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Ale za Wami tęskniłam
oczywiscie podczytywałam ale nie mogę się wbic do gadki ![]() Monia świetne zdj z mazurów , koniecznie się zważ wcześniej bo czekam na te Twoje efekty, motywuja mnie ![]() Agnes super że wyjazd Wam sie udał i tak swietnie sie bawiłaś ![]() Poproszę o mocne kopniaki bo za 10 dni wyjazd a ja siedze i jem ![]() Dziś 1 dzień dietki... Muszę sobie zrobić takie 10 dni oczyszczenia przynajmniej |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, kochana jesteś
![]() Przyszła dzisiaj moja asymetryczna spódnica
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątka BŚ, ale nikt nie jest tak wielorybi jak ja Ja zawsze chodziłam na wesela sama . Dopiero na najbliższe się wybieram z partnerem. Także śmiało, w ogóle się nie przejmuj innymi i baw się dobrze .
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, bo ja jestem drobna i mam wąskie plecki
![]()
|
|
#1320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lae kiedy mamy jeździć jak nie teraz ![]() Idę obczajac foty do albumu Cytat:
Nie wiem czy schudłam bo na wyjazdach jem byle jak Cytat:
![]() Cytat:
Bo tu nie ma znaczenie kto ile ma w biuście tylko wymiary pod biustem+w biuście Pakuj się to poznasz ![]() Śmietanka, Wszyscy trąbią, że nie ma znaczenia czy się idzie samemu czy z kimś na wesele,ale to bujda :P Wszystko zależy na jakie wesele się idzie. Skoro to ślub znajomych, będzie dużo Waszych przyjaciół to na luzie idź sama i o nic się nie martw bo i tak pewnie bedziecie bawili się całą paczką Ale za to na wesele gdzie nikogo się nie zna/dalekiej rodziny itp. nie odważyłabym się pójść sama
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

. 

a on stwierdzil, ze mam za duzo estrogenow, bo wyskakuja mi syfy i tluszcz mi sie magazynuje 
;p

najwieksza organizatorka przestala sie odzywac i wisi dziewczynom 6 tysiecy za zamowienia! masakra!!!
Piekarnik Laury

klocilam sie z nim milion razy o to. Za brzuszki nie spalaja tluszczu!