|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dot.: Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3
Gdzie kupię takie papierowe foremki do babeczek? W Pepco nie widziałam
Co prawda szukałam chwilowo w lubelskim Pepco, ale one się raczej nie różnią asortymentem.
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie znajdę zwykłe bawełniane legginsy? Coś takiego:
http://allegro.pl/sexy-biodrowki-dl-...445438222.html I takie rurki: http://allegro.pl/s-m-spodnie-cygare...456476643.html I rybaczki: (pewnie Dołowa?) http://allegro.pl/s-m-spodnie-rybacz...456476647.html ![]()
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
znacie moze jakiegos lekarza biegłego sądowego chirurga szczekowego ?
|
|
|
|
#1837 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Jakim MPK'iem się najszybciej dostanę na Dołową z Dąbrowskiego spod Komendy? O? A jeśli tak to na jakim przystanku najlepiej wysiąść żeby za dużo nie iść? Na Rejtana koło uniwersytetu? A może lepiej jechać np z dworca PKP? Trochę się w tym nie łapię, więc byłabym Wam bardzo wdzięczna za odp
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z dworca będziesz chyba miała nawet bliżej chociaż nie jestem do końca pewna... Wtedy dojedziesz też kołem np. Cytat:
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2012-07-07 o 15:07 |
||
|
|
|
#1839 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci bardzo
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może ile kosztuje wywołanie z płytki zdjęć u Kasowskiego? (chodzi mi o kilka sztuk zdjęć jak do dowodu)
przeglądam ich stronę internetową, ale nic na ten temat nie widzę.
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
7 zł za 4sztuki zdjęć dowodowych (z ich plytki - nie wiem jak z "obcych")
|
|
|
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
Myszka, kamila901 - dzięki za pomoc
|
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Muszę sobie wykupić receptę na maść Zindaclin - doradziłby mi ktoś w miarę tanią aptekę w Rzeszowie? (Najlepiej okolice centrum, Nowego Miasta itp... )
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie teraz są największe wyprzedaże? ![]() warto do MH się wybrać?
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kiedyś pisałyście chyba o jakimś fajnym podkładzie... Nawet kurde miałam iść po odlewkę i w końcu kurde zapomniałam... Polecacie jakiś fajny kryjący, może być lekko rozświetlający, byle nie jakiś fest droogi :P
Ale możecie podawać swoje propozycje
|
|
|
|
#1846 |
|
goniąca własny ogon..
|
Czy któraś z Was pamięta/kupowała na wiosnę - ile kosztuje ramoneska bądź pilotka (kurtka w sensie) na Dołowej?
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Uzywalam affinitone ten jest lekki i nawet byłam zadowolona, ale kupiłam za ciemny, te baby w wispolach same wypacykowane a doradzić nie moga i zawsze z łaska wielką mi coś pokazuja. Loreal infalible hmm.. zuzylam kilka opakowac i im dalej w las tym gorzej. True match hmm... lekka konsystencja, faktycznie sie wtapia, ale dalej szukam idealnego. Burzuje helthy mix za lekkie jak dla mnie, wchodzą jak krem, hmm czuje się gola jak mam na twarzy. Nowy burzuj strasznie wysusza. nie pamietam nazwy coś na a. Rimmel ten rozswietlajacy. najbardziej mnie ostatnio zadowala, ładnie stapia się z cerą. I nie odcina się od szyi z czym mialam problem..... Z tych wszystkich cenowo do efektu poleciłabym affinitona, lekki, niezbyt kryjacy, na te temperatury. Z tym że taki podkład starcza mi na pól roku, wiec w sumie wydatek się rozkłada. Cięzko coś polecic bo ja bedę zadowola a ty nie. Poza tym mi bardzo cięzko dobrac odcien zeby nie odcinal się od szyi. Tak kupiłam affinitona i true macza.... leżą i może kiedys uzyje. Cerę mam mieszaną, z przesuszonymi policzkami i suchymi plamami. A reszta troche sie świeci.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-07-09 o 21:07 |
||
|
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1849 |
|
goniąca własny ogon..
|
Baas a ja na przykład mam dobre doświadczenia z Afinitone, którego stosowałam dawniej, a teraz używam Ingrid i to prawie mój KWC
![]() I ponawiam pytanie o cenę ramoneski na Dołowej - teraz ich pewnie nie ma, ale interesuje mnie ile kosztowały. |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
whenee ulalaaa się opisałaaś :P ja właśnei od jakiś 3 lat używam tego INGRID, kiedyś 15, teraz 16 no jak dla mnie jest jest taaki zły... ale chciałam coś takiego ładniejszego jednak... he dzięki wielkie za te recenzje
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Papilotki do muffinek dostaniesz w realu, tesco. W realu wiszą gdzieś na półce w okolicy ciast w proszku i przypraw do pieczenia. Ja zamawiam na allegro bo wychodzi najtaniej
|
|
|
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie kupię:
- naftę kosmetyczną do włosów (Anna albo Aflofarm) - olejki do włosów jakieś dobre KWC, np. Vatika? I jeśli w różnych miejscach, to gdzie taniej, a może na allegro się bardziej opłaca?
|
#1853 | |
|
goniąca własny ogon..
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, poradźcie mi dobrego i sprawdzonego ginekologa. Wizyta prywatna, bez rejestracji, czekania, "na już". Moja pani doktor ma urlop a ja muszę się przebadać!! Pomóżcie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Przyczajenie
|
Polecacie jakąś stronkę, na której mogłabym zamówić jak najtaniej perfumy? (oryginalne :P) Może jakieś promocje lub coś w ten deseń
Ewentualnie jakąś perfumerię w Rzeszowie Możecie również podsunąć mi jakiś konkretny zapach, sprawdzony, na punkcie którego oszalałyście ;D Chodzi o perfumy męskie :P Zbliżają się urodzinki mojego lubego, a ja po przewąchaniu 5 zapachów tracę ochotę na dalsze poszukiwania, wszystko wtedy pachnie tak samo :P musiałabym więc chodzić z 10 razy zeby w koncu wybrać idealnie Proszęęęę pomóżcie
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek Dabur Amla na Kopernika w Lawendzie, nie oplaca sie kupowac przez neta z odbiorem bo np. olej kokosowy taki w sloiczku na stronce kosztował 14 zl z groszami, a w sklepie stacjonarnym 14,70. Poza tym ten temat był maglowany ze 3 razy, jak nie wiecej. Wyszukiwarka nie boli. Ale jesli chodzi o te dwa oleje to ja wolę amlę, kokosowy mi szope robi że hoho. Amla ma taki zapach kadzidlano- mydłowy, fuuj. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
a drugi cos z weryfikacją aukcji ma w temacie. Moje hity: - lacoste essential - calvin klein eternity aqua jakaś letnia edycja - yves saint laurent l'homme ten jest taki slodkawy, trochę damski ale boski - szary armani - zara meskie jakies - massimo dutti nie wąchałam ale moja kuzynka się zachwyca, jej mężowi też się podobały. A mój Tż lubi ogórkowe zapachy Ja zamawiałam na allegro. Ale ceny tych oryginalnych np. lacoste essential 125 ml zaczynają się od 170 zł. w sephorze 300:/ Są teraz wyprzedaże w Sephorze może coś wyhaczysz
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-07-10 o 22:06 |
||
|
|
|
#1858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja osobiście swoje zazwyczaj kupowałam na allegro, jakoś mi się zawsze udawało kupić bardzo korzystnie ![]() Co do męskich zapachów to polecam zwłaszcza Dolce Gabannę (np. The One) i Gucci ( np. Pour Homme II - takie niebieskie, cuuudne *.*). Te perfumy chyba mają w sobie jakieś feromony, bo działają niesamowicie na zmysły ![]() //A co do ginekologa to ja byłam kiedyś w tej przychodni na Fredry u pani ginekolog Alicji (nie pamiętam nazwiska niestety) - może to głupie, ale strasznie się denerwowałam przed pierwszą wizytą u gina, a okazało się że zupełnie niepotrzebnie taka miła, na luzie, otwarta, no super ![]() Trzeba tam przyjść w ten sam dzień raniutko i się zarejestrować. |
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może czy w Castoramie dostanę moskitierę na okno?
jeśli tak to w jakiej cenie?
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie zwykłe powinny być, nie więcej niż 10 zł chyba.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

Co prawda szukałam chwilowo w lubelskim Pepco, ale one się raczej nie różnią asortymentem.