|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
kochana wstaw po ULR znak = bo ominęłaś
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Kapelutek przyjemny dla oka ![]() ![]() Agnusku Wy byliście w Chorwacji? wiem, że pisałaś, ale wybacz moja pamięć jest zawodna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Onyks już!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, byliśmy w Chorwacji na Istrii ![]() ![]()
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
EEEEj, co to za nadprodukcja postow dzisiaj???
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Agusku, lece twoje foty olukac! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!!
Emilko, trzymam kciuki za lekki porod i zdrowa dzidzie ![]() Agnusek - swietnie wygladasz! co za figura - fiu fiu! ![]() Zawsze jak Was nadrabiam to sie nasmieje, a potem jak chce zacytowac, to rezygnuje, bo pewnie juz zmienilyscie temat a ja sie bede smiac po czasie jakbym miala opozniony zaplon ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj ledwo paCZe na oczy, na szczescie Maly zaraz idzie spac. Ostatnio jak chce raczkowac za szybko to podwija mu sie reka i w efekcie robi facepalm o dywan i strasznie placze, tak mi go zal ![]() EDIT: wlasnie mi zwial podczas zmieniania pampersa i narobil siku na dywan :P
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-07-10 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
czytam Was, ale nie mogę się wbić....
#1748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym, za benzynę daliśmy łącznie 1500zł, a winiety i przejazdy ok. 300. Jeśli chodzi o żywienie, to wzieliśmy sporo z Polski i kupowaliśmy na miejscu i raczej gotowaliśmy sobie sami, choć na mieście też nie oszczędzaliśmy. Ceny podobne jak u nas, zarówno w spożywczych jak i "na mieście". Chyba najdroższą rzeczą jaką widziałam, to masło, które w przeliczeniu kosztowało jakieś 14zł!! Reasumując wydaliśmy z tżtem 900euro. założone mieliśmy 1100 i pewnie byśmy je wydali gdybyśmy pojechali do Wenecji, ale było tak upalnie, że zrezygnowaliśmy. ![]() ![]() Dziękuję ![]() Stronguś... ![]()
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a daleko mieliście na plażę? w pokojach upał czy klima? moi teściowie byli w tym roku też w Chorwacji bardzo im się podobało ale stwierdzili, że ceny sporo wyższe... tyle, że oni stołowali się na mieście w sensie obiady, a śniadania robili sami ![]() ![]() ![]() ![]() nie liczyłaś przypadkiem czy bardziej by się nie oplacało jechać na zorganizowany wczasy? z biura? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Wtajemniczenie
|
Agnusku jaka Ty zgrabna jesteś! Modelka po prostu
![]() Emilko trzymam mocno kciuki za szybki i łatwy poród! Dasz radę! Malenstfo zmień mi proszę na 3cs OM 10.07.2012 następna 10.08.2012 No masakra po prostu. Nic zwiekszenie luteiny nie pomoglo - juz wczoraj u lekarza miałam plamienia. A dzis okres w pełni.. Także odstawiam luteine i zaczynamy od nowa a za tydzien znowu do lekarza;( Ten cykl miał 21 dni.. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- A w ogóle tyle piszecie że nie zdąże się wbić w temat a już się kończy:| |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Tomalinko oj
![]() ![]() Ana ja słyszałam, że najlepiej do Chorwacji, jak i do Bułgarii jechać samemu...że jest taniej i zawsze się coś znajdzie...my mieliśmy jechać też ze znajomymi, bo wtedy lepiej...ale niestety nie udało nam się zgrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Agnusek - ty lachoniu!!!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- A ja mykam na masaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
pisałam do Emilki, czy jakieś postępy, ale nie odpowiedziała...
#1754 |
Zakorzenienie
|
może rodzi...się znaczy już tak serio..na końcówce jest...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
albo już się cieszy malutką
![]() bo w sumie to już od 12,15 wiemy że rodzi...
#1756 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czy juz po wszystkim, albo moze wlasnie prze
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha ![]() Butter jak bedzie trzeba to chetnie poczekam na "Twoja" posade ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pracujemy az sie kurzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ooooo matkooooo!!!!!!! juz czuje to podniecenie ![]() Cytat:
hahahahahaha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czeeeesccccc ![]() Tz dziala dzielnie i moze pojedziemy dzis po kamien na obudowe kominka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() a może wyjedziecie do tej Wasze Hameryki ![]() Cytat:
![]() wydaje mi się, że człowiek jak ma więcej to więcej na durnoty wydaje, a tak jest bardziej zdyscyplinowany ![]() my tez co miesiąc 2000 odkładamy a jak np byliśmy na studiach i wiadomo jakie zarobki mogliśmy mieć jako biedni studenci ![]() ![]() ja tez nie ![]()
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie rozwali... ! tata chce jechać jutro na działkę naprawiać schody, z TŻ. Kupił dziś zaprawę i wszystko co trzeba i mu mówi że pojadą to zrobić i jak zamierza to zrobić. TŻ oczywiście ani słowa, wysłuchał i poszedł. Przychodzi do mnie i mówi że rano tam POJEDZIE i to będzie robić, a ja mówię że tata pracuje na rano, więc chyba raczej popołudniu. A on że on woli sam niż sposobami mojego taty. A ja wnerw, mówię że w dupie to mam, co komu pasuje. I wchodzę sobie do was... nosz ludzie... jak mi coś nie pasuję to idę i mówię co i jak można zrobić a nie że się słowem nie odezwę a potem odstawiam ceregiele że "ja sam"... no normalnie...
![]()
#1760 |
Wtajemniczenie
|
Strong nie denerwuj sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1761 | |
Zakorzenienie
|
no z tymi chlopcami to trzeba miec sie na bacznosci
![]() ![]() kto wie... jak jestesmy w PL, to chcemy tam zostac, jak tutaj to jednak tutaj... nie mam pojecia co robic. Najgorsze jest to, ze zarejestrowalam sie na moj kierunek na magisterke i musze niedlugo wplacic oplate rekrutacyjna i nie wiem czy isc do tej szkoly, bo chcemy wyjechac do usa chociaz na te pol roku... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tygodniu bym dostała zawału ![]()
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Kotek, same pyszności mi proponujesz za te mycie
![]() Kasiax, ryż to ja bym zjadła taki na mleczku na słodko ![]() Amaniczku ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- mam na oknie poukładane kilka rzeczy do szpitala ![]() ![]()
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, tylko z drugiej strony TZ musi wziac urlop bezplatny i nie maja obowiazku go potem zatrudniac, ja nastepny rok bym miala w plecy jesli chodzi o magisterke itd.
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Amani, do czwartku będę spakowana
![]() ![]() Emilka dalej cisza....
![]() |
#1768 |
Wtajemniczenie
|
Strong To co Ci jeszcze zostało do kupienia?
No właśnie wpadłam zobaczyć co u Emilki.. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- nie wiem czemu ale mam hbo po angielsku? Dziwne ![]() A w ogóle to miałam sprzatac ale jakos tak mi sie nie chce że leżakuje sobie leniwie na kanapie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Butter, Nikita, blonde, Onyks w imieniu Mai
![]() Nikita dziękuję, fotki zrobię i wrzucę. emigra aaa to ja cykam jej, cykam. Ale nie tak że codziennie. Krochmalu nie próbowałam, bo samo zeszło bo odstawieniu nabiału. Ana 54 kg ale wtedy nie miałam mleka w cycach ![]() Emilko trzymaj się ![]() Evel super. Co do porodu, to ja też w czwartek przed wizytą u gina jeszcze nie czułam że sie poród zbliża a w poczekalni dostałam pierwszy skurcz ![]() Słuchajcie jest afera ![]() Mąż dziś poszedł złożyć podanie o urlop tacierzyński. Najpierw powiedział ojcu, ze będzie składał a ten na niego naskoczył, że ma tego nie robić, bo będzie miał przesrane i nich z niego zrezygnuje ![]() ![]() a do tego wszystkiego byla dziś u mnie teściowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałaś chyba kiedyś, że Twój mąż będzie szukał innej pracy? Znalazł coś już może? Ja bym stamtąd uciekała chyba.. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A jak wizyta teściowej?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.