Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 13:05   #1741
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Kochane uciekam Malenstfo wysłałam Ci priva
kochana wstaw po ULR znak = bo ominęłaś

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej Ja wręcz przeciwnie, dziś pierwszy dzień pracy po urlopie, ale moja koleżanka zastępowała mnie wzorowo i mogę trochę z Wami poplotkować

Ana, dziękuję bardzo Już dawno tylu komplementów nie słyszałam i chyba nie jestem przyzwyczajona
A kapelusik kupiłam w Camaieu czy jak to się pisze za niewielkie pieniądze, bo 39 zł Polecam go z czystym sumieniem
musisz częściej zdjęcia wstawiać to będziesz się dowartościowywać co trochę

Kapelutek przyjemny dla oka podoba mi się

Agnusku Wy byliście w Chorwacji? wiem, że pisałaś, ale wybacz moja pamięć jest zawodna...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:07   #1742
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Onyks już!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:11   #1743
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
kochana wstaw po ULR znak = bo ominęłaś

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

musisz częściej zdjęcia wstawiać to będziesz się dowartościowywać co trochę

Kapelutek przyjemny dla oka podoba mi się

Agnusku Wy byliście w Chorwacji? wiem, że pisałaś, ale wybacz moja pamięć jest zawodna...
Łechcesz moją próżność
Tak, byliśmy w Chorwacji na Istrii Polecam miejscowości Rabac, Labin, Pula czy Opatija

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:43   #1744
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Łechcesz moją próżność
Tak, byliśmy w Chorwacji na Istrii Polecam miejscowości Rabac, Labin, Pula czy Opatija
a byliście na własną rękę czy z biura? ile Was wyniosły wakacje? przepraszam, że tak pytam, ale też bym chciała gdzieś wybyć...
Stary 2012-07-10, 13:55   #1745
Nikita...
Zakorzenienie

EEEEj, co to za nadprodukcja postow dzisiaj???

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Emilka napisała że jest na porodówce skurcze co 10 minutek i 4 cm rozwarcia !
Emilka, trzymamy kciuki za lekki porod!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Myślę, że w Twoim przypadku to tak: mopa, ścierki, płyn do szyb, mleczko do czyszczenia...
Może majtki na zmianę też
Swieta prawda!!!

Agusku, lece twoje foty olukac!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:01   #1746
Amani
Zakorzenienie

Hej Kochane!!!

Emilko, trzymam kciuki za lekki porod i zdrowa dzidzie

Agnusek - swietnie wygladasz! co za figura - fiu fiu!

Zawsze jak Was nadrabiam to sie nasmieje, a potem jak chce zacytowac, to rezygnuje, bo pewnie juz zmienilyscie temat a ja sie bede smiac po czasie jakbym miala opozniony zaplon w kazdym razie usmialam sie z ekwipunku Stronga w podroz , biednego chinczyka itd.

ja dzisiaj ledwo paCZe na oczy, na szczescie Maly zaraz idzie spac. Ostatnio jak chce raczkowac za szybko to podwija mu sie reka i w efekcie robi facepalm o dywan i strasznie placze, tak mi go zal
EDIT: wlasnie mi zwial podczas zmieniania pampersa i narobil siku na dywan :P

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-07-10 o 14:06
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:04   #1747
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

czytam Was, ale nie mogę się wbić....
Stary 2012-07-10, 14:20   #1748
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a byliście na własną rękę czy z biura? ile Was wyniosły wakacje? przepraszam, że tak pytam, ale też bym chciała gdzieś wybyć...
Byliśmy na własną rękę i to były nasz najtańsze wakacje Ale zaznaczam jechaliśmy jeszcze z jedną parą, więc koszty za benzynę i nocleg i autostrady się rozłożyły. Za apartament z 2 sypialniami, kuchnią, łazienką i tarasem płaciliśmy 45E/doba. W Chorwacji są ponoć narzucone kwoty odgórnie, więc to na pewno jest plus. Choć minusem moze być fakt, że za 45euro możesz mieć komfort zajefajny albo syf total, co też widzieliśmy.
Poza tym, za benzynę daliśmy łącznie 1500zł, a winiety i przejazdy ok. 300. Jeśli chodzi o żywienie, to wzieliśmy sporo z Polski i kupowaliśmy na miejscu i raczej gotowaliśmy sobie sami, choć na mieście też nie oszczędzaliśmy. Ceny podobne jak u nas, zarówno w spożywczych jak i "na mieście". Chyba najdroższą rzeczą jaką widziałam, to masło, które w przeliczeniu kosztowało jakieś 14zł!!

Reasumując wydaliśmy z tżtem 900euro. założone mieliśmy 1100 i pewnie byśmy je wydali gdybyśmy pojechali do Wenecji, ale było tak upalnie, że zrezygnowaliśmy. Ufff, pytaj o co chcesz jeszcze

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej Kochane!!!

Agnusek - swietnie wygladasz! co za figura - fiu fiu!
Dziękuję

Cytat:
czytam Was, ale nie mogę się wbić....
Stronguś...

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:31   #1749
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy na własną rękę i to były nasz najtańsze wakacje Ale zaznaczam jechaliśmy jeszcze z jedną parą, więc koszty za benzynę i nocleg i autostrady się rozłożyły. Za apartament z 2 sypialniami, kuchnią, łazienką i tarasem płaciliśmy 45E/doba. W Chorwacji są ponoć narzucone kwoty odgórnie, więc to na pewno jest plus. Choć minusem moze być fakt, że za 45euro możesz mieć komfort zajefajny albo syf total, co też widzieliśmy.
Poza tym, za benzynę daliśmy łącznie 1500zł, a winiety i przejazdy ok. 300. Jeśli chodzi o żywienie, to wzieliśmy sporo z Polski i kupowaliśmy na miejscu i raczej gotowaliśmy sobie sami, choć na mieście też nie oszczędzaliśmy. Ceny podobne jak u nas, zarówno w spożywczych jak i "na mieście". Chyba najdroższą rzeczą jaką widziałam, to masło, które w przeliczeniu kosztowało jakieś 14zł!!

Reasumując wydaliśmy z tżtem 900euro. założone mieliśmy 1100 i pewnie byśmy je wydali gdybyśmy pojechali do Wenecji, ale było tak upalnie, że zrezygnowaliśmy. Ufff, pytaj o co chcesz jeszcze
Ale się rozpisałaś

a daleko mieliście na plażę? w pokojach upał czy klima?
moi teściowie byli w tym roku też w Chorwacji bardzo im się podobało ale stwierdzili, że ceny sporo wyższe... tyle, że oni stołowali się na mieście w sensie obiady, a śniadania robili sami i własnie obiad na głowe to koszta ok. 100zł także trochę przerażające i narzekali, że nie mogli spać przez upał

nie liczyłaś przypadkiem czy bardziej by się nie oplacało jechać na zorganizowany wczasy? z biura? i np. z all
Stary 2012-07-10, 14:44   #1750
tomalinka
Wtajemniczenie

Agnusku jaka Ty zgrabna jesteś! Modelka po prostu
Emilko trzymam mocno kciuki za szybki i łatwy poród! Dasz radę!

Malenstfo zmień mi proszę na 3cs OM 10.07.2012 następna 10.08.2012

No masakra po prostu. Nic zwiekszenie luteiny nie pomoglo - juz wczoraj u lekarza miałam plamienia. A dzis okres w pełni.. Także odstawiam luteine i zaczynamy od nowa a za tydzien znowu do lekarza;(
Ten cykl miał 21 dni..

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

A w ogóle tyle piszecie że nie zdąże się wbić w temat a już się kończy:|
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:48   #1751
Malensstfo
Zakorzenienie

Tomalinko oj Już zmieniam

Ana ja słyszałam, że najlepiej do Chorwacji, jak i do Bułgarii jechać samemu...że jest taniej i zawsze się coś znajdzie...my mieliśmy jechać też ze znajomymi, bo wtedy lepiej...ale niestety nie udało nam się zgrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 15:08   #1752
Nikita...
Zakorzenienie

Agnusek - ty lachoniu!!!

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Malenstfo zmień mi proszę na 3cs OM 10.07.2012 następna 10.08.2012

No masakra po prostu. Nic zwiekszenie luteiny nie pomoglo - juz wczoraj u lekarza miałam plamienia. A dzis okres w pełni.. Także odstawiam luteine i zaczynamy od nowa a za tydzien znowu do lekarza;(
Ten cykl miał 21 dni..
Tomalinko, za nastepny cykl!

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

A ja mykam na masaz buziakam Was wszystkie!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 15:15   #1753
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

pisałam do Emilki, czy jakieś postępy, ale nie odpowiedziała...
Stary 2012-07-10, 15:22   #1754
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
pisałam do Emilki, czy jakieś postępy, ale nie odpowiedziała...
może rodzi...się znaczy już tak serio..na końcówce jest...
Stary 2012-07-10, 15:26   #1755
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

albo już się cieszy malutką

bo w sumie to już od 12,15 wiemy że rodzi...
Stary 2012-07-10, 15:53   #1756
emigra
Zakorzenienie

ciekawe czy juz po wszystkim, albo moze wlasnie prze
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:22   #1757
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Wymiatasz Kotek, lubie czytac twoje posty . I podobnie jak Butter, nie wiem jak sie wyrabiasz z takim budzetem - podziwiam i zazdroszcze zaradnosci zarazem.

Mam to samo, wiecznie mi malo mimo iz jestem w stanie kazdy miesiac cos odlozyc... Chyba musze isc na przeszkolenie do Kotka
alez sie zaczerwienilam

Cytat:
Noo..ja też.
Kotek, zacznij dorabiać na kursach oszczedzania
haha

Butter jak bedzie trzeba to chetnie poczekam na "Twoja" posade

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mniam mniam, jaka dobra plansza i pionki! I ta kostka do gry! Mmmmm...

p adlam

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
kotekk81a jaka masz prace?
ja pracuje na pol etatu na poczcie na zastepstwo,ale naczelniczka ostatnio zaproponowala mi zwolnienie bo chce wkrecic swoja znajoma hehe niezle, a ja sie nie dam;p i teraz zaczynamy staranka i kit ze pracuje 2 miechy skoro ona tak robi to ja tez nie bede dla niej laskawa ;p poza tym trace na dojazdy wiec tym bardziej bym chciala juz, ale nie ukrywalm ze fajnie byloby byc na macierzynskim na calym etacie bo to wiecej kasy.
ja jestem profesjonalna opiekunka do dzieci

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
pracujcie, pracujcie

pracujemy az sie kurzy

Cytat:
Dziewczyny, ale mnie coś kopnęło! ja tu z wami gadu, gadu aż tu nagle poszłam do kuchni i ziemniaki obrałam na obiad, piersi opanierowałam, ugotowałam kompocik i weszłam do spiżarni ze szmatą a tak FRU, ależ wysprzątałam, wszystko wypieprzyłam co zalegała, kurze pościerane, wszystko poukładane, i muszę niestety powiedzieć że było dużo syfu o którym nie miałam pojęcia bo niestety to babcia zapuściła tak tą spiżarnie. Ale teraz lśni mam nadzieję że długo nie zdaży tam tak na bałaganić trochę się upociłam więc jeszcze powycieram podłogi na klatce schodowej i sobie odsapnę
haha a nie chcialabys po remoncie do mnie przyjechac?? w zamian dostaniesz arbuza, truskawki, mrozona kawe, rurki z Biedry i co tam jeszcze chcesz
Cytat:
Emilka napisała że jest na porodówce skurcze co 10 minutek i 4 cm rozwarcia !

ooooo matkooooo!!!!!!! juz czuje to podniecenie

Cytat:
Myślę, że w Twoim przypadku to tak: mopa, ścierki, płyn do szyb, mleczko do czyszczenia...
Może majtki na zmianę też

hahahahahaha : hahaha:

Cytat:

ja dzisiaj ledwo paCZe na oczy, na szczescie Maly zaraz idzie spac. Ostatnio jak chce raczkowac za szybko to podwija mu sie reka i w efekcie robi facepalm o dywan i strasznie placze, tak mi go zal
EDIT: wlasnie mi zwial podczas zmieniania pampersa i narobil siku na dywan :P
ja tez dzis oberwalam na szczescie zdazylam uskoczyc

Czeeeesccccc

Tz dziala dzielnie i moze pojedziemy dzis po kamien na obudowe kominka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:26   #1758
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
niestety tak wybralismy i juz nie ma odwrotu mamy zaproszenie do znajomych na odwiedziny ale boje sie ze jak tam polecimy to nie bede chciala wracac do PL

Cytat:
my jeśli zostaniemy w PL to bierzemy ślub w przyszłym roku
a może wyjedziecie do tej Wasze Hameryki

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Mam to samo, wiecznie mi malo mimo iz jestem w stanie kazdy miesiac cos odlozyc... Chyba musze isc na przeszkolenie do Kotka

wydaje mi się, że człowiek jak ma więcej to więcej na durnoty wydaje, a tak jest bardziej zdyscyplinowany
my tez co miesiąc 2000 odkładamy a jak np byliśmy na studiach i wiadomo jakie zarobki mogliśmy mieć jako biedni studenci to się żyło, poszło do kina, pizzę , wynajmowaliśmy mieszkanie itd. także się da
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie potrafię spać w ciągu dnia.....
ja tez nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:32   #1759
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Chyba mnie rozwali... ! tata chce jechać jutro na działkę naprawiać schody, z TŻ. Kupił dziś zaprawę i wszystko co trzeba i mu mówi że pojadą to zrobić i jak zamierza to zrobić. TŻ oczywiście ani słowa, wysłuchał i poszedł. Przychodzi do mnie i mówi że rano tam POJEDZIE i to będzie robić, a ja mówię że tata pracuje na rano, więc chyba raczej popołudniu. A on że on woli sam niż sposobami mojego taty. A ja wnerw, mówię że w dupie to mam, co komu pasuje. I wchodzę sobie do was... nosz ludzie... jak mi coś nie pasuję to idę i mówię co i jak można zrobić a nie że się słowem nie odezwę a potem odstawiam ceregiele że "ja sam"... no normalnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 16:51   #1760
xxKasiax
Wtajemniczenie

Strong nie denerwuj sie Znam tez takie akcje nie umieja sie dogadac, a potem ty musisz wszystkiego wysluchiwac i sie martwic Ide sobie ryz ugotowac, bo mam taaaaaaako ochote na ryz i wlacze sobie nasz slub, bo ogladalam tylko 2 razy, a tu juz prawie rok po
Stary 2012-07-10, 17:19   #1761
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja tez dzis oberwalam na szczescie zdazylam uskoczyc
no z tymi chlopcami to trzeba miec sie na bacznosci a jaka ma radoche jak nasika do zdjetego pampersa i ja zlapie siuski...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a może wyjedziecie do tej Wasze Hameryki
kto wie... jak jestesmy w PL, to chcemy tam zostac, jak tutaj to jednak tutaj... nie mam pojecia co robic. Najgorsze jest to, ze zarejestrowalam sie na moj kierunek na magisterke i musze niedlugo wplacic oplate rekrutacyjna i nie wiem czy isc do tej szkoly, bo chcemy wyjechac do usa chociaz na te pol roku...

Cytat:
Chyba mnie rozwali... ! tata chce jechać jutro na działkę naprawiać schody, z TŻ. Kupił dziś zaprawę i wszystko co trzeba i mu mówi że pojadą to zrobić i jak zamierza to zrobić. TŻ oczywiście ani słowa, wysłuchał i poszedł. Przychodzi do mnie i mówi że rano tam POJEDZIE i to będzie robić, a ja mówię że tata pracuje na rano, więc chyba raczej popołudniu. A on że on woli sam niż sposobami mojego taty. A ja wnerw, mówię że w dupie to mam, co komu pasuje. I wchodzę sobie do was... nosz ludzie... jak mi coś nie pasuję to idę i mówię co i jak można zrobić a nie że się słowem nie odezwę a potem odstawiam ceregiele że "ja sam"... no normalnie...
nie denerwuj sie tak to jest jak jest dwoch majstrow i kazdy chce robic po swojemu i sie nie dogadaja miedzy soba...

-26kg

Stary 2012-07-10, 17:32   #1762
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kto wie... jak jestesmy w PL, to chcemy tam zostac, jak tutaj to jednak tutaj... nie mam pojecia co robic. Najgorsze jest to, ze zarejestrowalam sie na moj kierunek na magisterke i musze niedlugo wplacic oplate rekrutacyjna i nie wiem czy isc do tej szkoly, bo chcemy wyjechac do usa chociaz na te pol roku...
też tak chcielismy, ale nie chcę pracować nielegalnie
po tygodniu bym dostała zawału

Stary 2012-07-10, 17:51   #1763
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
też tak chcielismy, ale nie chcę pracować nielegalnie
po tygodniu bym dostała zawału
ja tez, ale to sie nie wyklucza z opcja zostania. Pisalam o tym kiedys w k. my w glownej mierze moglibysmy zostac w zamian za opieke nad Malym.

-26kg

Stary 2012-07-10, 18:37   #1764
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kotek, same pyszności mi proponujesz za te mycie

Kasiax, ryż to ja bym zjadła taki na mleczku na słodko

Amaniczku

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

mam na oknie poukładane kilka rzeczy do szpitala tylko torby nie mam
Stary 2012-07-10, 18:40   #1765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez, ale to sie nie wyklucza z opcja zostania. Pisalam o tym kiedys w k. my w glownej mierze moglibysmy zostac w zamian za opieke nad Malym.
to w takim razie ja na Waszym miejscu bym spróbowała

Stary 2012-07-10, 18:55   #1766
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek, same pyszności mi proponujesz za te mycie

Kasiax, ryż to ja bym zjadła taki na mleczku na słodko

Amaniczku

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

mam na oknie poukładane kilka rzeczy do szpitala tylko torby nie mam
to kiedy zaczynasz wielkie pakowanko? przestraszyly Cie skurczybyki?
Cytat:
to w takim razie ja na Waszym miejscu bym spróbowała
no tak, tylko z drugiej strony TZ musi wziac urlop bezplatny i nie maja obowiazku go potem zatrudniac, ja nastepny rok bym miala w plecy jesli chodzi o magisterke itd.

-26kg

Stary 2012-07-10, 19:09   #1767
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, do czwartku będę spakowana trochę się wystraszyłam ale teraz znów jestem niemalże pewna że posiedzi

Emilka dalej cisza....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 19:29   #1768
tomalinka
Wtajemniczenie

Strong To co Ci jeszcze zostało do kupienia?
No właśnie wpadłam zobaczyć co u Emilki..

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

nie wiem czemu ale mam hbo po angielsku? Dziwne

A w ogóle to miałam sprzatac ale jakos tak mi sie nie chce że leżakuje sobie leniwie na kanapie..
Stary 2012-07-10, 19:53   #1769
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter, Nikita, blonde, Onyks w imieniu Mai

Nikita dziękuję, fotki zrobię i wrzucę.

emigra aaa to ja cykam jej, cykam. Ale nie tak że codziennie. Krochmalu nie próbowałam, bo samo zeszło bo odstawieniu nabiału.

Ana 54 kg ale wtedy nie miałam mleka w cycach

Emilko trzymaj się

Evel super.

Co do porodu, to ja też w czwartek przed wizytą u gina jeszcze nie czułam że sie poród zbliża a w poczekalni dostałam pierwszy skurcz

Słuchajcie jest afera

Mąż dziś poszedł złożyć podanie o urlop tacierzyński. Najpierw powiedział ojcu, ze będzie składał a ten na niego naskoczył, że ma tego nie robić, bo będzie miał przesrane i nich z niego zrezygnuje niech się teściu cmoknie. Mąz poszedł najpierw do kierownika tego ich sklepu (syn szefowej) i powiedział jaka jest sprawa i ten się zgodził. powiedział, ze nikt nie ma teraz urlopów i spokojnie może brać. poszedł do szefowej a ta z mordą na niego, że jak to, że co on sobie mysli i że abosultnie nie godzi sie na to. Mąz powiedział, że niech mu to da (odmowę) na piśmie, To się wystraszyła i się zgodziła. Ale... po godzinie dzowni teściu, ze jest afera, że niech mąz sobie wybije z głowy ten ojcowski bo szefowa już dzowniła do niego i teściu ją poparł i jutro mają razem z mężem gadac aby mu to z głowy wybić. Ale mąż się nie da złamać. Wyobrażacie to sobie??

a do tego wszystkiego byla dziś u mnie teściowa

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 19:58   #1770
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Słuchajcie jest afera

Mąż dziś poszedł złożyć podanie o urlop tacierzyński. Najpierw powiedział ojcu, ze będzie składał a ten na niego naskoczył, że ma tego nie robić, bo będzie miał przesrane i nich z niego zrezygnuje niech się teściu cmoknie. Mąz poszedł najpierw do kierownika tego ich sklepu (syn szefowej) i powiedział jaka jest sprawa i ten się zgodził. powiedział, ze nikt nie ma teraz urlopów i spokojnie może brać. poszedł do szefowej a ta z mordą na niego, że jak to, że co on sobie mysli i że abosultnie nie godzi sie na to. Mąz powiedział, że niech mu to da (odmowę) na piśmie, To się wystraszyła i się zgodziła. Ale... po godzinie dzowni teściu, ze jest afera, że niech mąz sobie wybije z głowy ten ojcowski bo szefowa już dzowniła do niego i teściu ją poparł i jutro mają razem z mężem gadac aby mu to z głowy wybić. Ale mąż się nie da złamać. Wyobrażacie to sobie??

a do tego wszystkiego byla dziś u mnie teściowa
Kurde to rzeczywiscie nieciekawie.. A czemu teściu poparł szefową?? Nie rozumiem kompletnie.. powinien stać za synem i go wspierać a nie odwrotnie.
Pisałaś chyba kiedyś, że Twój mąż będzie szukał innej pracy? Znalazł coś już może? Ja bym stamtąd uciekała chyba..

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

A jak wizyta teściowej??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości