|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Co polecacie na oparzenia słoneczne? Troszkę przesadziłam i strasznie mnie plecy pieką? A nie chciałabym aby mi skóra zeszła?
A co do zapasów to ja mam tego tyle że powiedziałam sobie stop i zużywam to co mam i nic nie kupuje samych żeli pod prysznic mam 8 (Palmolive, soraya, 2x OS, Fa, Mexx , Issana, Apart) tyle że praktycznie żadnego nie kupiłam w cenie regularnej tylko z reguły w CND. Z szamponów mam Gliss Kur, Pantene, 2xWella , 2x Head Schoulders z tym że 2 ostatnie wygrałam . Odżywek do włosów też mam ze 4 i z 3 maski. Nawet nie chce myśleć co jeszcze mam bo nawet nie myślałam że tego aż tak dużo
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, naszło mnie, żeby rozjaśnić sobie trochę włosy.
Nie chcę farbować bo to za dużo roboty i niszczenia włosów, chcę uzyskać efekt delikatnych pasemek rozjaśnionych przez słońce.Włosy mam w kolorze średniego brązu, zapewne gdyby były dłuższe to by się same jakoś na słońcu rozjaśniły ale nie mają szans bo je ścinam na dość krótko. Coś mi świta, że był kiedyś taki preparat w spreju na bazie rumianku czy czegoś podobnego ale firmy ani nazwy nie pamiętam zupełnie.Czy znajdę takie coś w Rossmannie? Bo jak mniemam szamponetką czy czymś w tym stylu włosów rozjasnić się nie da?
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Szamponetka to raczej nie da rady,ja mam jasny braz probowalam szamponetki blond to tylko troche przyrudziały
![]() a ten spray o ktorym mowisz to prawdopodobnie rozjasniacz w sprayu firmy joanna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html Cieżko go zdobyc. Trzeba pytać w malych drogeriach ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, poszukam w takim razie. A zna któraś z was jeszcze coś?
|
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jedynie co to przyniesie ulgę i nawilży.,.. ...eh sama ostatnio przesadziłam .... i znów to samo a co rok mówię sobie: stopniowooo.....
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam w Rossmannie i zaskoczyła mnie ilość CDN
Nic nie kupiłam, bo nic dla mnie, ale pewnie była to gratka dla innych ( puste miejsca).Kupiłam odżywkę z Isany i mój ulubiony deo z Alterry ( najlepszy naturalny i to w takiej cenie) i skusiłam się na ich mydełko i żel. ![]() Żele do ciała z Isany tak mnie przesuszyły, że szok. Moje dłonie są takie spięte, jakbym sobie polała jakimś detergentem
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1904 | ||
|
Kociara
|
Znalezione, dzięki
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomogła mi nie raz po poparzeniu w hiszpani i po solarium. Swietna ale trzeba dobrze rozprowadzac bo moga byc smugi na twarzy, ona jest dosc mocna, tania i bardzo wydajna
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w tamtym tygodniu zrobiłam zapasy kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy: żel do mycia twarzy Olay, żel-peeling i krem z Lirene. Może i teraz będzie coś dla mnie
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli, któraś chciała wykorzystać ostatni dzień promocji na lakiery Manhattan&Buffalo to uprzedzam- jak dla mnie są beznadziejne. Naprawdę nie warte tych 9zł. Nie chcę się już rozpisywać, bo wszystkie moje bóle opisałam na blogu. W skrócie to podpadł mi pędzelkiem, smugami, bąbelkowaniem, długim czasem schnięcia i małym połyskiem. Chodzi mi o ten cielisty, numer 01.
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krem Lirene po 8,99, Lirene krem mus po 12 tonik Lirene po 8,99 Płyn do demakijażu oczu Lirene 6,99 korektor roll on na niedoskonałości Garnier po 11 mnóstwo produktów Clean Clear kremy Soraya tonik Soraya za 5,29 męskie zele do mycia twarzy Soraya po 9,99 |
|
|
|
|
#1909 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Kupiłam ten krem siarkowy i muszę powiedzieć, że jest bardzo na plus.
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od kiedy spróbowałam żeli alterra to muszę mieć zawsze jeden w szafce super nawilża i nie wysusza i w te upały nie muszę aplikować balsamów co dziennie. Muszę powykańczać wszystko co mam i chyba przejdę na alterre chociaż z Avonu też lubię żele. Ja mam z koleji duża balsamów do ciała bo lubie uczucia nawilżenia i zapach po aplikacji balsamów, do włosów też mam kilka szamponów i masek. Kupiłam krem siarkowa moc z ziaji i użyłam dosłownie 3 dni i wyskoczyły okropne krosty w okolocach ust i nosa, al bo upały albo krem nie dla mnie. Matowi od 06:30 do 14-15 to u mnie i tak rekord, ale widok tych krost mnie odstrasza. Jakby którś z was chciała to odsprzedam za canę się dogadamy
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam już kiedyś (po kilku użyciach), ale teraz jestem już pewna - dla mnie te kremy matujące Eveline, które były w tej szalonej gazetce -50%, to kompletna porażka. W ogóle nie matuje, już po godzinie, góra dwóch, świecę się jak nie powiem co. Gdybym wiedziała, że to takie badziewie to w życiu bym nie kupiła, bo szkoda by mi było nawet tych 8 zł.
|
|
|
|
#1913 |
|
Klientka w krawacie
|
A mnie kakaowa też wysuszyła. I oliwkowa. Nigdy więcej.
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z Isany używam tylko odżywki z babassu, teraz chciałam kupić coś do mycia, ale chyba to jeszcze przemyślę. Dziewczyny, a jak z olejkami? Nie podrażniają
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niecierpliwa jestem.Rumianek może by i zadziałał ale na to trzeba czasu. [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;35216125]spray John Frieda - Go Blonder [/QUOTE]Dziękuje, sprawdze
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Od 13 w CND 3 rodzaje obiadków babydream, wybrane airwicki, olejek alterra (chyba ten z avocado albo mango - nie pamiętam dokładnie) i jakieś kremy ale niewiele
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jaką będzie miał cene
|
|
|
|
|
#1918 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
A poza tym żadnego na razie nie używałam. Tonik w porządku- ja nie oczekuję od toników żadnych spektakularnych efektów. Zapach b. delikatny, skóra się nim nie lepi, nie jest tłusta, delikatnie chyba rozświetla cerę. Polecam ![]() Cytat:
Kupiłam narzeczonemu i daje efekty a miał dość problematyczną cerę. Ja podkradam od czasu do czasu - zwlaszcza gdy robię makijaż na imprezę/wyjście, to moge liczyć na matową po nim cerę. Trzeba go dokładnie nakladać, zwłaszcza przy linii wlosów, bo naprawdę widać potem matowa część czola i tę niematową :P U mnie nie było żadnych podrażnień Cytat:
Dobra jest też isana med - pomógł bardzo nareczonemu, który miał spore problemy ze skórą, po czym pomyslałam, że może to od zelu i rzeczywiście. Teraz zero problemów, skóra normalna. Ja rzadko go używam, bo wolę owocowe zapachy A co do olejku masz na myśli taki pod prysznic? jk tak to również polecam Isany - dziewczyny skarżą się na zapach. Ja przy kilku pierwszych użyciach tez to czułam, ale teraz w ogóle A zapch nie zostaje na skórze. Olejek doskonale się sprawdza przy goleniu
|
|||
|
|
|
#1919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
Olejek do mycia ciała odradzam- ma katastrofalnie szkodliwy związek w składzie BHT, który już w śladowych ilościach jest bardzo niebezpieczny.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

Ja z Isany używam tylko odżywki z babassu, teraz chciałam kupić coś do mycia, ale chyba to jeszcze przemyślę.