|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Ja maxi znam w sumie ze snobki. A później jakimś cudem odkryła mojego bloga
Ogółem miła dziewczyna, często poprawia moje lingwistyczne błędy po angielsku
|
#1652 |
|
Moderator
|
no, i moja minę i reakcję... po prostu myślałam wpierw że kobieta żartuje...
|
|
|
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
zniknęłam na jeden dzień a tu 7 stron do nadrobienia |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż Maxi bardzo dobry ale czy profesjonalny ? Photoshopem zalatuje mocno ale czy to czyni go pro ?
na moje oko nie, ale makijaz baardzo ciekawy i dopracowany
|
#1655 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() w zasadzie to ona made my day też czemu mi sie ostatnio takie sytuacje dziwne przytrafiają?? jakiś znak od niebios??? "przestań kupować juz te kosmetyki bo dostaniesz z CLINA" tą z Myio ? Basiu - nigdy! |
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie, można jakoś dopieścić filmiki wrzucane na yt prawda? pewnie jest multum takich programów, gdzie można sobie zmienić nawet kolor tęczówki jak w PS'ie
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ostatnio kupowałam tam farbę, ogólnie miłe Panie tam pracują, które są kompetentne, o dziwo
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
Ojjj miło
Kasiu, co do tego sprzedawania myślę, że na pewno znajdzie się ktoś chętny i świadomy ewentualnych konsekwencji Jedyne co to powinnaś zawrzeć w opisie aukcji, że produkt jest już po terminie ważności. Jak znajdzie się ktos chętny, to przynajmniej Ci trochę grosza do portfela wpadnie Jeżeli nie używasz, można się tego pozbyć. |
|
|
|
#1658 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja niezmiernie się cieszę
2 dni pod rząd mam 3cyfrową ilość wyświetleń! (nie przyzwyczaiłąm się do takiego widoku), kij, że jedynka z przodu ale japa mi się cieszy!
|
|
|
|
#1659 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
99000 wejść u mnie, łooo
|
#1661 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Ooooj, to super!
|
|
|
|
#1662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) , każdy komentarz... Także doskonale Cię rozumiem |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
jak wy to robicie
ja mialam najwiecej ok 260
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Im więcej obserwatorów, tym więcej dziennych wyświetleń. U mnie teraz zazwyczaj jest ok. 1000 dziennie
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35218690]Patrzcie i ekhm podziwiajcie
![]() Mam nadzieję, że za jakiś czas pokażę Wam porządną tego wersję [/QUOTE]całkiem niezły efekt ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35220622]Ojjj miło
Kasiu, co do tego sprzedawania myślę, że na pewno znajdzie się ktoś chętny i świadomy ewentualnych konsekwencji Jedyne co to powinnaś zawrzeć w opisie aukcji, że produkt jest już po terminie ważności. Jak znajdzie się ktos chętny, to przynajmniej Ci trochę grosza do portfela wpadnie Jeżeli nie używasz, można się tego pozbyć. ![]() ja nie chcę tego nawet na allegro wrzucać bo myslałam, żeby podzielić produkty na trzy kategorie: 5-10-15zł. i na blogaska wrzucić... może komuś sie przydadzą te kosmetyki... |
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak średnio 700-800 czasem zdarzy się przekroczyć nawet ten 1000 to cieszy bardzo
|
|
#1668 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
), ale oglądam to bez okularów. Tak czy siak raczej jest to coś, czego ucza raczej charakteryzatorów i wizażystów (stąd moje skojarzenie z fashion i drag queen, moja koleżanka miała takie fiu bździu na egzaminach nawet), a czego na co dzień się nie robi Mnie się podoba - bo to coś innego.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-07-10 o 22:44 |
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy też macie podaną inną liczbę obserwatorów w Waszym projekcie bloga i inną na samym blogu, po jego wyświetleniu? U mnie ta liczba się różni o 1 i nie wiem, z czego to wynika... Może Wy wiecie?
|
|
|
|
#1670 |
|
BAN stały
|
Ale miałam dzień pełny emocji. W drodze do kuzynki TŻta musiałam uzupełnić kosmetyczne braki. Weszłam do Rossmanna. Szybko się uwinęłam. Jedziemy. Chcę się brać za zmywanie resztek lakieru, a tu nie ma zmywacza w reklamówce. Zatrzymaliśmy się po drodze. W drogerii no name wzięłam zmywacz i zauważyłam, ze mają parę rzeczy z Essence, podeszłam do półki i zobaczyłam babkę malującą się pełnowymiarowymi produktami. Zwróciłam jej uwagę, że ktoś to kupi. Ona, że nie zużyła dużo, bo specjalnie brała z każdego "troszkę". Powiedziałam jej, że chodzi o bakterie. Wyszła oburzona. A ekspedientka stała i nic, zero reakcji.
Generalnie miło spędziłam dzień, bo dobrze dogaduję się z kuzynką TŻta. Po powrocie poszliśmy pograć w siatkę. A najzabawniejsze akcje były dopiero pod koniec dnia. Do TŻta zadzwonił jego kumpel. Mówi mu, że właśnie wrócił z polsko-niemieckiej wymiany i że zaprasza go tam i tam na 18.Na to mój luby, że raczej nie przyjdzie, bo jego dziewczyna, czyli ja, będę raczej niezadowolona ze zmiany planów. Pytam się TŻta, dlaczego robi ze mnie zołzę i dlaczego nawet nie zapyta mnie o zdanie, chociaż stoję obok. Dowiedziałam się, że mój luby po prostu nie wie, gdzie jest zlokalizowane wskazane miejsce spotkania, a wstydzi się zapytać ![]() : Okazało się, że mój facet jest jednym z tych, który o drogę nie pyta, tylko kilkukrotnie podziwia piękno danego osiedla Ale wyruszyliśmy na poszukiwania, bo ja mniej więcej orientowałam się, gdzie to jest. Ale po dotarciu na miejsce okazało się, że jesteśmy pod właściwym budynkiem, ale nie wiemy, z której strony tam wejść TŻ oczywiście nie zamierzał pytać o to przechodniów, więc sama musiałam to zrobić. Ale dotarliśmy i spędziliśmy miło czas![]() A teraz jedno z trzech najczęściej powtarzających się haseł, po których ludzie trafiają na mój blog: "producent opakowań dla barwy kraków zmywacz" Nie wiem, czy to jakaś tajemna wróżba. Czy ktoś mi wróży pracę przy produkcji opakowań w firmie kosmetycznej zlokalizowanej na terenie Krakowa I czy w ogóle bardziej chodzi o o opakowania, Barwę, Kraków czy zmywacz![]() Nie miałam dzisiaj żadnych nieprzyjemności z tym kolesiem. I oby tak pozostało. |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, twarz jest rozmyta, ale nie razi to tak, jak w przypadku niektórych innych zdjęć. Jak dla mnie nie rzuca się w oczy, a jestem w sumie wyczulona na takie coś
I fakt - też jej powiedziałam, że wygląda jak Kardashianka
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też są czasem tak idiotyczne wyszukiwane słowa, że siedzę i robię face palm
|
|
#1673 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Na pierwszy rzut oka nie jest to codzienniak, więc nie wymagam od niego nienaganne wyjściowości i nagiej prawdy
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Od niedawna prowadzę bloga, może którąś z Was zainteresuje
serdecznie zapraszam, będzie mi niezmiernie miło http://nie-codzienna.blogspot.com/
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne, czyste zdjęcia
|
|
#1676 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A wyszukiwania są dobre, bo zawsze można sobie humor poprawić ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Jak wyraźnie podkreślisz termin przydatności, to nikt nie powinien się przyczepić i czuć oszukany. Na wszelki wypadek podkreśl/pogrub tę datę, żeby nie trafił się ktoś nieczytaty, który potem zrobi aferę, że sprzedajesz przeterminowane kosmetyki. |
|
|
|
|
#1677 |
|
Konto usunięte
|
Zamówiłam sobie właśnie na Allegro parę pierdółek do włosów, między innymi ten wypełniacz do koków Hairgami
Ciekawa jestem jak się sprawdzi.
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35221832]Zamówiłam sobie właśnie na Allegro parę pierdółek do włosów, między innymi ten wypełniacz do koków Hairgami
Ciekawa jestem jak się sprawdzi.[/QUOTE]trzeba było ze skarpety zrobić
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

Ogółem miła dziewczyna, często poprawia moje lingwistyczne błędy po angielsku

Lush & China Glaze lover!
zniknęłam na jeden dzień a tu 7 stron do nadrobienia
na moje oko nie, ale makijaz baardzo ciekawy i dopracowany