Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 22:21   #1651
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

Ja maxi znam w sumie ze snobki. A później jakimś cudem odkryła mojego bloga Ogółem miła dziewczyna, często poprawia moje lingwistyczne błędy po angielsku

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:23   #1652
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość

Wyobraziłam to sobie.
no, i moja minę i reakcję... po prostu myślałam wpierw że kobieta żartuje...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:24   #1653
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

zniknęłam na jeden dzień a tu 7 stron do nadrobienia Nie dam rady, obiecałam sobie że choć raz pójdę spać przed 1:30 w nocy, pójdę się niedługo wykąpać i spać A niedługo będę stąd znikać na długo i pewnie o mnie zapomnicie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:26   #1654
Candy Killer
Zakorzenienie

Makijaż Maxi bardzo dobry ale czy profesjonalny ? Photoshopem zalatuje mocno ale czy to czyni go pro ? na moje oko nie, ale makijaz baardzo ciekawy i dopracowany

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:27   #1655
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Kasiaj85, wiesz co, Twoja historia po prostu made my day, wciąż nie mogę przestać rechotać.

w zasadzie to ona made my day też
czemu mi sie ostatnio takie sytuacje dziwne przytrafiają?? jakiś znak od niebios??? "przestań kupować juz te kosmetyki bo dostaniesz z CLINA"
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość

właśnie, muszę odwiedzić znów tą drogerię

tą z Myio ?

Basiu - nigdy!

Mój beauty blog
Stary 2012-07-10, 22:30   #1656
Patalus
Zakorzenienie

a właśnie, można jakoś dopieścić filmiki wrzucane na yt prawda? pewnie jest multum takich programów, gdzie można sobie zmienić nawet kolor tęczówki jak w PS'ie pytam, bo czasem mam wrażenie, że nawet filmiki są jakieś przekłamane

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

w zasadzie to ona made my day też
czemu mi sie ostatnio takie sytuacje dziwne przytrafiają?? jakiś znak od niebios??? "przestań kupować juz te kosmetyki bo dostaniesz z CLINA"

tą z Myio ?

Basiu - nigdy!
tak, tą Jaśmin
ostatnio kupowałam tam farbę, ogólnie miłe Panie tam pracują, które są kompetentne, o dziwo
Stary 2012-07-10, 22:30   #1657
Konto usunięte

Cytat:
Basiu - nigdy!
Ojjj miło

Kasiu, co do tego sprzedawania myślę, że na pewno znajdzie się ktoś chętny i świadomy ewentualnych konsekwencji Jedyne co to powinnaś zawrzeć w opisie aukcji, że produkt jest już po terminie ważności. Jak znajdzie się ktos chętny, to przynajmniej Ci trochę grosza do portfela wpadnie Jeżeli nie używasz, można się tego pozbyć.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:32   #1658
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja niezmiernie się cieszę 2 dni pod rząd mam 3cyfrową ilość wyświetleń! (nie przyzwyczaiłąm się do takiego widoku), kij, że jedynka z przodu ale japa mi się cieszy!
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:32   #1659
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość

A to promocja na wszystkie, czy tylko wybrane kolory?
Wszystkie.
Stary 2012-07-10, 22:34   #1660
Patalus
Zakorzenienie

99000 wejść u mnie, łooo
Stary 2012-07-10, 22:37   #1661
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wszystkie.
Ooooj, to super!
Cytat:
99000 wejść u mnie, łooo
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:37   #1662
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja niezmiernie się cieszę 2 dni pod rząd mam 3cyfrową ilość wyświetleń! (nie przyzwyczaiłąm się do takiego widoku), kij, że jedynka z przodu ale japa mi się cieszy!
Każdy się cieszy swoimi blogowymi sukcesami, bez znaczenia w jakiej skali Mnie cieszy każde wejście, każdy nowy obserwator, wyszukiwania ( nawet te durne ) , każdy komentarz... Także doskonale Cię rozumiem
Stary 2012-07-10, 22:38   #1663
maffash
Zakorzenienie

jak wy to robicie ja mialam najwiecej ok 260
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:40   #1664
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Im więcej obserwatorów, tym więcej dziennych wyświetleń. U mnie teraz zazwyczaj jest ok. 1000 dziennie

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-07-10, 22:41   #1665
Soso
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35218690]Patrzcie i ekhm podziwiajcie
Mam nadzieję, że za jakiś czas pokażę Wam porządną tego wersję [/QUOTE]
całkiem niezły efekt
Cytat:
spoko, ja też się śmieję jak o tym wspominam ot, peszek

Słuchajcie, wygrzebałam trochę pierdół z szaf, i jest różnie. Część, np cienie z Clinique są ekhm delikatnie mówiąc dość starawe... ale ciągle na chodzie, czy za 10zł sprzedawać? zależy mi, żeby chociaż jakiś grosz się znalazł, ale no sama nie wiem... albo mam szminkę, z nouby, użytą ze 2 razy ale data do marca 2012... z tym że ja je wszystkie w dobrych warunkach przechowuję itp... Jak to jest ale tak szczerze - kupiłybyście taki używany niemłody kosmetyk żeby ponosić póki się da, albo potestować? ja np te cienie z klinika uwielbiam tylko no teraz są dla mnie za delikatne....
(...).
Myślę, ze jak dokładnie zaznaczysz w opisie wiek kosmetyków, to jesli ktoś się skusi, to na własną odpowiedzialność, czytaj - nie bedzie miał potem pretensji
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:42   #1666
kasiaj85
Moderator

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35220622]Ojjj miło

Kasiu, co do tego sprzedawania myślę, że na pewno znajdzie się ktoś chętny i świadomy ewentualnych konsekwencji Jedyne co to powinnaś zawrzeć w opisie aukcji, że produkt jest już po terminie ważności. Jak znajdzie się ktos chętny, to przynajmniej Ci trochę grosza do portfela wpadnie Jeżeli nie używasz, można się tego pozbyć. [/QUOTE]

ja nie chcę tego nawet na allegro wrzucać bo myslałam, żeby podzielić produkty na trzy kategorie: 5-10-15zł. i na blogaska wrzucić... może komuś sie przydadzą te kosmetyki...

Mój beauty blog
Stary 2012-07-10, 22:42   #1667
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Im więcej obserwatorów, tym więcej dziennych wyświetleń. U mnie teraz zazwyczaj jest ok. 1000 dziennie
u mnie troszkę mniej
tak średnio 700-800 czasem zdarzy się przekroczyć nawet ten 1000 to cieszy bardzo
Stary 2012-07-10, 22:42   #1668
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
Makijaż Maxi bardzo dobry ale czy profesjonalny ? Photoshopem zalatuje mocno ale czy to czyni go pro ? na moje oko nie, ale makijaz baardzo ciekawy i dopracowany
Ja widze chyba blura pod oczami (efekt rozświetlenia prawie jak u Kim Kardashian ), ale oglądam to bez okularów. Tak czy siak raczej jest to coś, czego ucza raczej charakteryzatorów i wizażystów (stąd moje skojarzenie z fashion i drag queen, moja koleżanka miała takie fiu bździu na egzaminach nawet), a czego na co dzień się nie robi Mnie się podoba - bo to coś innego.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-07-10 o 22:44
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:44   #1669
Malwina_89
Zakorzenienie

Czy Wy też macie podaną inną liczbę obserwatorów w Waszym projekcie bloga i inną na samym blogu, po jego wyświetleniu? U mnie ta liczba się różni o 1 i nie wiem, z czego to wynika... Może Wy wiecie?

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:45   #1670
Sondrina
BAN stały

Ale miałam dzień pełny emocji. W drodze do kuzynki TŻta musiałam uzupełnić kosmetyczne braki. Weszłam do Rossmanna. Szybko się uwinęłam. Jedziemy. Chcę się brać za zmywanie resztek lakieru, a tu nie ma zmywacza w reklamówce. Zatrzymaliśmy się po drodze. W drogerii no name wzięłam zmywacz i zauważyłam, ze mają parę rzeczy z Essence, podeszłam do półki i zobaczyłam babkę malującą się pełnowymiarowymi produktami. Zwróciłam jej uwagę, że ktoś to kupi. Ona, że nie zużyła dużo, bo specjalnie brała z każdego "troszkę". Powiedziałam jej, że chodzi o bakterie. Wyszła oburzona. A ekspedientka stała i nic, zero reakcji.

Generalnie miło spędziłam dzień, bo dobrze dogaduję się z kuzynką TŻta. Po powrocie poszliśmy pograć w siatkę. A najzabawniejsze akcje były dopiero pod koniec dnia. Do TŻta zadzwonił jego kumpel. Mówi mu, że właśnie wrócił z polsko-niemieckiej wymiany i że zaprasza go tam i tam na 18.Na to mój luby, że raczej nie przyjdzie, bo jego dziewczyna, czyli ja, będę raczej niezadowolona ze zmiany planów. Pytam się TŻta, dlaczego robi ze mnie zołzę i dlaczego nawet nie zapyta mnie o zdanie, chociaż stoję obok. Dowiedziałam się, że mój luby po prostu nie wie, gdzie jest zlokalizowane wskazane miejsce spotkania, a wstydzi się zapytać: Okazało się, że mój facet jest jednym z tych, który o drogę nie pyta, tylko kilkukrotnie podziwia piękno danego osiedla Ale wyruszyliśmy na poszukiwania, bo ja mniej więcej orientowałam się, gdzie to jest. Ale po dotarciu na miejsce okazało się, że jesteśmy pod właściwym budynkiem, ale nie wiemy, z której strony tam wejść TŻ oczywiście nie zamierzał pytać o to przechodniów, więc sama musiałam to zrobić. Ale dotarliśmy i spędziliśmy miło czas

A teraz jedno z trzech najczęściej powtarzających się haseł, po których ludzie trafiają na mój blog:
"producent opakowań dla barwy kraków zmywacz"
Nie wiem, czy to jakaś tajemna wróżba. Czy ktoś mi wróży pracę przy produkcji opakowań w firmie kosmetycznej zlokalizowanej na terenie Krakowa I czy w ogóle bardziej chodzi o o opakowania, Barwę, Kraków czy zmywacz

Nie miałam dzisiaj żadnych nieprzyjemności z tym kolesiem. I oby tak pozostało.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:45   #1671
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Fakt, twarz jest rozmyta, ale nie razi to tak, jak w przypadku niektórych innych zdjęć. Jak dla mnie nie rzuca się w oczy, a jestem w sumie wyczulona na takie coś I fakt - też jej powiedziałam, że wygląda jak Kardashianka

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-07-10, 22:50   #1672
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ale miałam dzień pełny emocji. W drodze do kuzynki TŻta musiałam uzupełnić kosmetyczne braki. Weszłam do Rossmanna. Szybko się uwinęłam. Jedziemy. Chcę się brać za zmywanie resztek lakieru, a tu nie ma zmywacza w reklamówce. Zatrzymaliśmy się po drodze. W drogerii no name wzięłam zmywacz i zauważyłam, ze mają parę rzeczy z Essence, podeszłam do półki i zobaczyłam babkę malującą się pełnowymiarowymi produktami. Zwróciłam jej uwagę, że ktoś to kupi. Ona, że nie zużyła dużo, bo specjalnie brała z każdego "troszkę". Powiedziałam jej, że chodzi o bakterie. Wyszła oburzona. A ekspedientka stała i nic, zero reakcji.

Generalnie miło spędziłam dzień, bo dobrze dogaduję się z kuzynką TŻta. Po powrocie poszliśmy pograć w siatkę. A najzabawniejsze akcje były dopiero pod koniec dnia. Do TŻta zadzwonił jego kumpel. Mówi mu, że właśnie wrócił z polsko-niemieckiej wymiany i że zaprasza go tam i tam na 18.Na to mój luby, że raczej nie przyjdzie, bo jego dziewczyna, czyli ja, będę raczej niezadowolona ze zmiany planów. Pytam się TŻta, dlaczego robi ze mnie zołzę i dlaczego nawet nie zapyta mnie o zdanie, chociaż stoję obok. Dowiedziałam się, że mój luby po prostu nie wie, gdzie jest zlokalizowane wskazane miejsce spotkania, a wstydzi się zapytać: Okazało się, że mój facet jest jednym z tych, który o drogę nie pyta, tylko kilkukrotnie podziwia piękno danego osiedla Ale wyruszyliśmy na poszukiwania, bo ja mniej więcej orientowałam się, gdzie to jest. Ale po dotarciu na miejsce okazało się, że jesteśmy pod właściwym budynkiem, ale nie wiemy, z której strony tam wejść TŻ oczywiście nie zamierzał pytać o to przechodniów, więc sama musiałam to zrobić. Ale dotarliśmy i spędziliśmy miło czas

A teraz jedno z trzech najczęściej powtarzających się haseł, po których ludzie trafiają na mój blog:
"producent opakowań dla barwy kraków zmywacz"
Nie wiem, czy to jakaś tajemna wróżba. Czy ktoś mi wróży pracę przy produkcji opakowań w firmie kosmetycznej zlokalizowanej na terenie Krakowa I czy w ogóle bardziej chodzi o o opakowania, Barwę, Kraków czy zmywacz

Nie miałam dzisiaj żadnych nieprzyjemności z tym kolesiem. I oby tak pozostało.
co za babsko, przecież po to ma testery, żeby ich używać...

u mnie też są czasem tak idiotyczne wyszukiwane słowa, że siedzę i robię face palm
Stary 2012-07-10, 22:53   #1673
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Fakt, twarz jest rozmyta, ale nie razi to tak, jak w przypadku niektórych innych zdjęć. Jak dla mnie nie rzuca się w oczy, a jestem w sumie wyczulona na takie coś I fakt - też jej powiedziałam, że wygląda jak Kardashianka
Mnie też w przypadku takiego makijażu owo rozmycie jakoś szczególnie nie razi Na pierwszy rzut oka nie jest to codzienniak, więc nie wymagam od niego nienaganne wyjściowości i nagiej prawdy
Stary 2012-07-10, 22:53   #1674
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Od niedawna prowadzę bloga, może którąś z Was zainteresuje serdecznie zapraszam, będzie mi niezmiernie miło http://nie-codzienna.blogspot.com/
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:55   #1675
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajemnatajemnica Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Od niedawna prowadzę bloga, może którąś z Was zainteresuje serdecznie zapraszam, będzie mi niezmiernie miło http://nie-codzienna.blogspot.com/
witaj moja imienniczko
ładne, czyste zdjęcia
Stary 2012-07-10, 23:07   #1676
Sondrina
BAN stały

Cytat:
co za babsko, przecież po to ma testery, żeby ich używać...

u mnie też są czasem tak idiotyczne wyszukiwane słowa, że siedzę i robię face palm
Pewnie uznała, że tester jest dla niej zbyt "brudny", bo zanieczyszczony cudzymi zarazkami, ale jej bakterie są "szlachetne".

A wyszukiwania są dobre, bo zawsze można sobie humor poprawić

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:

ja nie chcę tego nawet na allegro wrzucać bo myslałam, żeby podzielić produkty na trzy kategorie: 5-10-15zł. i na blogaska wrzucić... może komuś sie przydadzą te kosmetyki...
Jak wyraźnie podkreślisz termin przydatności, to nikt nie powinien się przyczepić i czuć oszukany. Na wszelki wypadek podkreśl/pogrub tę datę, żeby nie trafił się ktoś nieczytaty, który potem zrobi aferę, że sprzedajesz przeterminowane kosmetyki.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:12   #1677
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zamówiłam sobie właśnie na Allegro parę pierdółek do włosów, między innymi ten wypełniacz do koków Hairgami Ciekawa jestem jak się sprawdzi.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:14   #1678
Patalus
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35221832]Zamówiłam sobie właśnie na Allegro parę pierdółek do włosów, między innymi ten wypełniacz do koków Hairgami Ciekawa jestem jak się sprawdzi.[/QUOTE]
trzeba było ze skarpety zrobić
Stary 2012-07-10, 23:16   #1679
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba było ze skarpety zrobić
Bleh.
Stary 2012-07-10, 23:16   #1680
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
u mnie 60, szaleństwo
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości