Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 17:05   #1111
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Ten wyjazd to było dla mnie wybawienie, na nic nie czekałam bardziej niż na tą Chorwację.

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Jutro z rana bed emiala cc.
fantastycznie!

Cytat:
tz chodzi i przezywa a banana ma na twarzy odkad mu zadzwoniłam i pwoiedzialam z eto juz jutro.........
fajnie! cieszy się!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:10   #1112
ewel28
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Prince super, że już jutro Rozalia będzie z Wami
Stary 2012-07-10, 17:12   #1113
maksikola
Wtajemniczenie

pani Ciekawe kto wygra u Was w zawodach pt." Chudnę" (myślę, że brat )

inutil tak myślałam, że dół związany jest z alergią Julka mój Kacperek robi od jakiegoś czasu zielone kupki, byłam u pediatry kazała zagęszczać mleko kleikiem + probiotyk. Nie ma poprawy
Pewnie będzie uczulony na mleko. ehhh.
Możliwe jest że, sok malinowy ( babci roboty) +woda taką reakcje powoduję

fiolusek czyli nie masz cukrzycy?

adunia szkoda, że wakacje nie wypalą

Dasti kawał chłopa z Olka

prince aaa aby do jutra

też jestem zdenerwowana, okazało się, że drzwi muszą być podcinane a takie zaraz się rozlecą, ehhhh i nie dadzą nam na nie gwarancji (za niskie otwory na drzwi mamy) musimy robić na zamówienie drewniane a to kosztuje.....
idę na budowę zmierzę je jeszcze raz
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:33   #1114
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
pani Ciekawe kto wygra u Was w zawodach pt." Chudnę" (myślę, że brat )
hehe też tak myślę... ale on waży już 61 kg, także będzie robił się coraz większym kurczaczkiem
(gdyby miał takie zacięcie do skończenia magisterki co do odchudzania a tak... wciąż słyszę, że to jeszcze tylko 5 stron. od 26 V to słyszę)

Cytat:
też jestem zdenerwowana, okazało się, że drzwi muszą być podcinane

daleko masz na budowę?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:35   #1115
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aganieszkab Pokaż wiadomość
Takie cykle miałam od zawsze, łaziłam po różnych lekarzach/znachorach, każdy gadał co innego, zapisywał inne leki, ale wszyscy faszerowali mnie hormonami anty.
aż trafiłam na moją gin, która to stwierdziła, że nic mi nie jest, tyko taka moja natura, tak mam i tyle. W celu usprawnienia mi życia przepisała mi luteinę i było w miarę regularnie. Ale jak prowadziłam kalendarzyk i robiłam testy owu, to mi wychodziło że owu było może ze dwa razy w roku.
Jak w najbliższym czasie nic się nie zmieni w tym temacie to chyba sobie tę luteinę - że tak powiem - zapodam
To nie jest normalne że masz takie długie cykle może zmień lekarza bo to troszkę dziwne.
A skąd wiedziałaś że masz owu po obserwacji cykli, mierzeniu temp czy robiłaś testy?

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Ok
A kiedy masz termin@??
Na 16.07

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość

może jakieś zapalenie wdało ci się??? kurde z tym clo trzeba uwarzać bo cysty lubią się przy nim robić?? może przerośnięty pęchol daje o sobie znać?? najlepiej chyba iść na usg żeby lekarz sprawdził, czy torbiele nie porobiły się
No nie wiem czy to zapalenie? Pęcherzyk przerośnięty napewno nie bo ten pęcherzyk jednak pękł. Byłam u gina w 17 dc to powiedział że nie pękł a jak poszłam w 20dc na monitoring kontrolny to powiedział że jednak pękł bo go nie było. Miałam napisać ale to było wtedy jak Zeberka rodziła więc zupełnie mi to wypadło z głowy.

Cytat:
Pozdrowienia od Olka
Olek przecudny

Cytat:

Dziewczyny, a ja się podłamałam. Zadzwonił do mnie TŻ że musimy zrezygnować z wakacji, bo ma do zapłacenia ponad 2tys. za ubezpieczenie do końca lipca i nie wyrobi. Ten wyjazd to było dla mnie wybawienie, na nic nie czekałam bardziej niż na tą Chorwację. Zwariuję w tych czterech ścianach. Teraz dopiero dostrzegam jak bardzo się myliłam, że z psychą już ok. Wysiadam, jestem wściekła, płaczę i w ogóle kosmos!
O kurde ale szkoda może chociaż uda wam się gdzieś tutaj blisko wyskoczyć na urlopik na kilka dni?

Cytat:
hejka, ja dzis na 18 mam ste stawic do szpitala. Jutro z rana bed emiala cc. Ale dzis mnie beda juz przygotowywac. 3majcie kicuki bo si boje
Trzymam

komu leczo?

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:52   #1116
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
To nie jest normalne że masz takie długie cykle może zmień lekarza bo to troszkę dziwne.
A skąd wiedziałaś że masz owu po obserwacji cykli, mierzeniu temp czy robiłaś testy?

Na 16.07

No nie wiem czy to zapalenie? Pęcherzyk przerośnięty napewno nie bo ten pęcherzyk jednak pękł. Byłam u gina w 17 dc to powiedział że nie pękł a jak poszłam w 20dc na monitoring kontrolny to powiedział że jednak pękł bo go nie było. Miałam napisać ale to było wtedy jak Zeberka rodziła więc zupełnie mi to wypadło z głowy.

Olek przecudny

O kurde ale szkoda może chociaż uda wam się gdzieś tutaj blisko wyskoczyć na urlopik na kilka dni?

Trzymam

komu leczo?
no to trzymam kciuki za wiesz co
ja mam leczo także dziękuję:P ale babcia cukinię dodała a ja nie lubię więc zrobiła mi potrawkę z pomidorów, fasolki i kiełbaski smażonej

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:52   #1117
aganieszkab
Raczkowanie

Dziękuję dziewczynki za tak miłe powitanie

Cytat:
Anusia ponoć są takie kobiety, które po prostu mają bardzo rzadko owulację i efektem tego jest bardzo rzadko @. Ja już nie wiem co mam o tym myśleć, ale moje dwie siostry też mają nieregularne @, chociaż częściej niż ja. Cykle sobie intensywnie obserwowałam termometrem, śluzem i testami owu.
A te bóle podbrzusza to uważaj, bo ja miałam podobnie, i też nie wierzyłam że coś z tego może być i byliśmy baaardzo mile zaskoczeni dwoma kreseczkami na teście
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:58   #1118
aaaggusia
Rozeznanie

cześć dziewczyny
witam nowe AM i przykro mi że musiałyście tutaj trafić... ale może nasze historie dadzą Wam siłę i nadzieję, że jeszcze zaświeci słonko
Dasti, ale Olo duży już, zresztą mój Miki też rośnie jak na drożdżach udzielasz się jeszcze na naszym wątku w sensie na fb? bo ja czytam wątek ale z fb zrezygnowałam...
inutil, przykro mi że Julek musi się tak wymęczyć a Ty razem z nim. a praca i dylematy... każdą to czeka... my ustaliliśmy że nie wracam i idę na bezpł wychowawczy ale też nie wiem ile wytrzymam bez "swojej" kasy... no ale zobaczymy jak będzie. w każdym razie do roku małego napewno będę chciała siedzieć z nim w domku a później się zobaczy. może druga ciąża...
prince, nie bój się cc, ja czułam sięrewelacyjnie i jak wcześniej byłam przeciwna i się broniłam rękami i nogami tak teraz dziękuję że tak się skończyło
my teraz cały czas się włóczymy, korzystamy z pogody, co prawda gorąc ale w domu mamy 29 stopni więc na dworze w cueniu chyba chłodniej. ale maluch już się przyzwyczaił na szczęście do tej pogody
zeberka Twoja Kasia jak dla mnie jest mega podobna do Twojego tż - czy się mylę?!
ciekawe jak tam Alfa, coś czuję że też się skończy cc u niej. lepiej żeby długo nie czekali skoro z łożyskiem już coś nie tak...

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

a i ciemieniucha nam się zrobiła...bleeee. niby pilnowałam i smarowałam i wyczesywałam małemu codziennie ale z tyłu główki widocznie coś pominęłam i mamy parę brzydkich strupków... ale kupiłam krem na ciemieniuche i będziemy walczyć

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 18:02   #1119
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Dziękuję dziewczynki za tak miłe powitanie

Anusia ponoć są takie kobiety, które po prostu mają bardzo rzadko owulację i efektem tego jest bardzo rzadko @. Ja już nie wiem co mam o tym myśleć, ale moje dwie siostry też mają nieregularne @, chociaż częściej niż ja. Cykle sobie intensywnie obserwowałam termometrem, śluzem i testami owu.
A te bóle podbrzusza to uważaj, bo ja miałam podobnie, i też nie wierzyłam że coś z tego może być i byliśmy baaardzo mile zaskoczeni dwoma kreseczkami na teście
taa pewnie są takie kobiety i do tego chore tylko nie wiedzą na co
Przed staraniami powinniście badanie nasienia zrobić i jak wszystko będzie ok z wynikami to definitywnie na stymulację CLO łapiesz się. NIe można przy staraniach mieć cykli półrocznych. Mija się z celem takie coś. Ale i tak nie wierzę że tak po prostu masz.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Agnieszko a miałaś badaną rezerwę jajnikową?? LH, FSH? Może zaczynasz przekwitać?? W to już bardziej byłabym skłonna uwierzyć...

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 20:33   #1120
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

daleko masz na budowę?
200 m od domu w którym mieszkam
Cytat:

komu leczo?
u mnie to samo panika wspomniała wczoraj o leczu i mnie naszło
Stary 2012-07-10, 20:58   #1121
fiolusiek
Zakorzenienie

A ja wczoraj się dowiedziałam, że u córeczki mojej kuzynki podejrzewają boleriozę Biedna mała, ma dopiero niedługo skończy 4 latka i taka choroba
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 20:59   #1122
natalia_23
Zakorzenienie

Miki padł po ciężkim dniu.

Byliśmy odwiedzić dziś małą zeberkę i jej mamusię Powiem wam, że Kasia jest na prawdę mała Mój szczypior też taki kiedyś był, no właśnie kiedyś . Szkoda, że tak szybko się to zapomina.

idę czytać co u Was

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 21:11   #1123
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Agnieszko witaj!

Ja jestem zmęczona, ale nie ma już upału, więc da się jakoś wysiedzieć.
Nie chcę Was już dołować moimi historiami, ale często na cmentarzu widuję babkę, która straciła dwoje dzieci (mają groby obok siebie), córeczka byłaby rok starsza ode mnie, przeżyła roczek, syn zmarł jak miał kilkanaście lat. Coś strasznego, nie umiem sobie tego wyobrazić nawet. A babka zawsze przychodzi ładnie, elegancko ubrana, groby ma bardzo zadbane.. Jakoś się pewnie z tym nauczyła żyć..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 21:26   #1124
fiolusiek
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35218261]Agnieszko witaj!

Ja jestem zmęczona, ale nie ma już upału, więc da się jakoś wysiedzieć.
Nie chcę Was już dołować moimi historiami, ale często na cmentarzu widuję babkę, która straciła dwoje dzieci (mają groby obok siebie), córeczka byłaby rok starsza ode mnie, przeżyła roczek, syn zmarł jak miał kilkanaście lat. Coś strasznego, nie umiem sobie tego wyobrazić nawet. A babka zawsze przychodzi ładnie, elegancko ubrana, groby ma bardzo zadbane.. Jakoś się pewnie z tym nauczyła żyć..[/QUOTE]
Żyć może i da się, ale zapomnieć nigdy
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 21:48   #1125
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
zmęczona jestem, byliśmy po płytki, za drzwiami się rozglądałam, ma ktoś z firmy Porta Drzwi? Pewnie je zamówię
ja też przeglądałam katalogi z Porta i kilka innych -np DRE, Polskone
Masakra z tymi wymiarami....
u nas też trzeba byłoby wszystkie na zamówienie robić (czyt. pewnie Tata by robił) ale, że demolujemy wszystko to będziemy kuć pod standardowy wymiar...

mnie się, któreś z Polskone podobały bardzo...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35202769]
No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej.[/QUOTE]

Mądrze powiedziane.
A ja chyba więcej niż 10 min narzekam...

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
JESTEŚCIE PIERWSZYMI OSOBAMI, KTÓRE POZWOLIŁY MI BYC PO PROSTU SMUTNĄ... może to dziwnie zabrzmi, ale każdy unika tematu a ja czułam sie niezrozumiana.

Dzis poczułam, ze nie jestem jakas nienormalna, że mam prawo być smutną..i cierpiec po stracie...
Masz prawo być smutna, bardzo smutna, masz prawo płakać i przezywać żałobę. Pamiętaj jednak aby nie trwało to zbyt długo bo Twój Aniołek patrzy i wtedy też jest smutny...

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Zalecenie na dzis gimnastyka. "moze skurcze sie same zaczna" szyjka od 3dni ledwo na palec.
Alfa- posłałabym Ci Panią B.

Cytat:
Niniejszym witam się z wami kobitki, może rozprawianie o waszych próbach i rezultatach poprawi mi nastrój, może coś się odmieni...
witaj, ile nas- tyle historii...tule mocno

ja jednak jestem za tym aby przed kolejnymi staraniami szukać porady u dobrego gin i zrobić badania chociażby na własną rękę...

Cytat:

jak masz takie, to nic innego tylko: kierunek --> lekarz.
tak, patrz wyżej, podpisuję się...

Cytat:
Ten wyjazd to było dla mnie wybawienie, na nic nie czekałam bardziej niż na tą Chorwację. Zwariuję w tych czterech ścianach. Teraz dopiero dostrzegam jak bardzo się myliłam, że z psychą już ok. Wysiadam, jestem wściekła, płaczę i w ogóle kosmos!
może jakiś inny wyjazd zamiast tej Chorwacji? Jest jakaś alternatywa?

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
zeberka Twoja Kasia jak dla mnie jest mega podobna do Twojego tż - czy się mylę?!
nie mylisz się

inutil- Matko -Polko! Nie obwiniaj się za sprawy, na które nie masz wpływu. Julek wyrośnie z alergii a na razie przetrwasz i ogarniesz bo wyjścia nie masz. Ja się za bardzo nie znam ale słyszałam o kąpielach w krochmalu-próbowałaś?

Prince- trzymam kciuki, jak cudnie, to już jutro

a my dzisiaj po cudownym spotkaniu z ciocią Natalią, ciocią BERBIE i kolegą Mikołajem
niespodziewani goście przerwali nam zwierzenia AM ale myślę, że na pewno znowu się spotkamy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-07-10 o 21:50
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 21:54   #1126
Maga83
Zakorzenienie

Natalia Berbie była z Wami? Ale Wam zazdroszczę takiego spotkania

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Żyć może i da się, ale zapomnieć nigdy
No właśnie :/

A ja myślałam, że jak wejdę to już będzie radosna informacja od Alfy. Czasem rzeczywiście Prince ją wyprzedzi

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:11   #1127
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuje serdecznie za to, ze jestescie, ze dajecie tyle wsparcia, ze krótki post nie został pominiety...
\

po to jesteśmy
Masz prawo być smutna! ( nie rozumiem czemu ludzie pytali mnie jak byłam smutna albo miałam łzy w oczach - co się stało ? dobrze, wiedzieli co się stało... )
ślub musiał być dla ciebie bardzo ciężki szczególnie życzenia Bardzo mi przykro.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, kawa dla wszystkich u Julek z pozdrowieniami

Dół bo:
1. nie mogę patrzeć jak Julka ciągle wysypuje, jak się drapie. Nie wiem co mam robić, nikt nie pomoże. Nie wiem co mam mu dawać do jedzenia. Nie mogę patrzeć jak się ciągle drapie.
2. Przy gorączkach które były, nie mogłam nawet Julka w bodziaku położyć, ciągle drapanie, nie mówiąc o samym pampku. Nie mogę przy przebieraniu się z nim powygłupiać, kąpiel trwa dwie minuty...
3. nie wchodzę w swoje ciuchy (zamiast waga w dół to ona w górę - chyba się zepsuła)
4. nici z pracą. nie wiem co robić. Z jednej strony bym chciała - iść do ludzi, wyjść, mieć swoje pieniądze. Z drugiej nie chcę zostawiać Julka. Wiem, że to dylematy większości mam.

tule mocno, dużo sił życzę Asiu

Cytat:
Maga, a jak Maluszek, brzuszek rośnie?

Ja mam teraz fazę na ciążę. Chcę być w niej już, tutaj, teraz, nie jechać na wakacje. A to przez szwagierkę, tak zazdroszczę jej tego stanu pełni szczęścia, że się już nie mogę doczekać. Chyba nie dam rady wytrzymać do jesieni
może po prostu nie licząc dni, będziecie się kochać kiedy będzie mieć ochotę i może jakaś niespodzianka będzie ?

Cytat:
Kooocurku doskonale cię pamiętam z wątku "mam styczniowo-lutowych", rozgadywałam się wówczas pełna euforii, jak się okazało niespodziewanie, że nasze nikłe próby zafasolkowania spełniły się tak szybko. Po twojej stracie ogarnął mnie strach, że to przecież wcale nie jest takcie oczywiste, że nam nie chodziło tyko o dwie kreski na teście, a życie jest takie kruche, ulotne... I niestety niespełna tydzień po tobie dostałam silnych skurczy, krwawienia... a lekarz w szpitalu powiedział że tam nic nie ma i patrzył na mnie jak na wariatkę, jakbym sobie to wszystko wymyśliła...
Przez trzy dni ryczałam, aż mój TŻ się wkurzał. Nadal boli.
Z nikim nie mogę o tym pogadać, nie potrafię, w pracy nawet się nie przyznałam, nikt nic nie wie, tyko co jakiś czas mi dogadują, że może bym się w końcu zdecydowała na zaciążenie i wtedy wszystko we mnie ryczy...
witaj, przykro mi, że kolejna mamusia z waszego wątku do nas dołącza

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja z kocurkiem też byłam w klubie mam zimowych... do was miałam dołączyć po wizycie która zaburzyła całe moje szczęście...
Kocurek tydzień po mnie.. po jej wiadomości ryczałam z mojego i jej bólu, a tydzień po niej Ty.

Mam tak samo jak u kocurka.. każdy udaje że nic się nie stało a jak się smuce to pytanie "co się stalo" 2 dni po # takie pytanie?! Naprawde jestem twarda, ale nie aż tak..

Okres to mniej więcej po 4/6 tyg od # więc poczekaj cierpliwie... a że miałaś samoistne i nie miałaś zabiegu to chyba nie powinno być większych problemów z powrotem do starań..

Cytat:
witajcie
jestem juz po lekarzach w koncu nareszcie moge sie położyć w lozku.
u gina wszystko ok, tylko załuje ze nie zrobił mi usg..
a u diabetologa okazalo sie, że hemoglobine glikolowa mam idealna 5.2. lekarz stwierdził, że jest swietna

nie mam neta wiec nadrobie was innym razem
super

Cytat:
hejka, ja dzis na 18 mam ste stawic do szpitala. Jutro z rana bed emiala cc. Ale dzis mnie beda juz przygotowywac. 3majcie kicuki bo si boje

na odreagowanie zafarbowałam sobie wlosy
co raz bliżej święta

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ja też przeglądałam katalogi z Porta i kilka innych -np DRE, Polskone
Masakra z tymi wymiarami....
u nas też trzeba byłoby wszystkie na zamówienie robić (czyt. pewnie Tata by robił) ale, że demolujemy wszystko to będziemy kuć pod standardowy wymiar...

mnie się, któreś z Polskone podobały bardzo...

Mądrze powiedziane.
A ja chyba więcej niż 10 min narzekam...

Masz prawo być smutna, bardzo smutna, masz prawo płakać i przezywać żałobę. Pamiętaj jednak aby nie trwało to zbyt długo bo Twój Aniołek patrzy i wtedy też jest smutny...

Alfa- posłałabym Ci Panią B.

witaj, ile nas- tyle historii...tule mocno

ja jednak jestem za tym aby przed kolejnymi staraniami szukać porady u dobrego gin i zrobić badania chociażby na własną rękę...

tak, patrz wyżej, podpisuję się...

może jakiś inny wyjazd zamiast tej Chorwacji? Jest jakaś alternatywa?

a my dzisiaj po cudownym spotkaniu z ciocią Natalią, ciocią BERBIE i kolegą Mikołajem
niespodziewani goście przerwali nam zwierzenia AM ale myślę, że na pewno znowu się spotkamy
mam nadzieje, że jeszcze nie raz będzie czas na zwierzenia AM

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Natalia Berbie była z Wami? Ale Wam zazdroszczę takiego spotkania

No właśnie :/

A ja myślałam, że jak wejdę to już będzie radosna informacja od Alfy. Czasem rzeczywiście Prince ją wyprzedzi
tak było nam dane poznać Barbie z czego się bardzo cieszę

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-07-10, 22:13   #1128
maksikola
Wtajemniczenie

Zazdraszczam spotkania foty, foty, foty są?
Jak wrażenia?
Stary 2012-07-10, 22:16   #1129
natalia_23
Zakorzenienie

dasti i inutil

super chłopaki !

mój urwis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120709_165409.jpg (61,5 KB, 32 załadowań)

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-07-10, 22:19   #1130
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdraszczam spotkania foty, foty, foty są?
Jak wrażenia?
po naszych 3 spotkaniach mam wrażenie, że mogłybyśmy tak latami rozmawiać

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-07-10 o 22:20
Stary 2012-07-10, 22:21   #1131
natalia_23
Zakorzenienie

a tu nasze dzieciaczki w trakcie poważnych rozmów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_6494.jpg (114,8 KB, 55 załadowań)

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-07-10, 22:27   #1132
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
tak było nam dane poznać Barbie z czego się bardzo cieszę
Cytat:
po naszych 3 spotkaniach mam wrażenie, że mogłybyśmy tak latami rozmawiać
To tym bardziej zazdroszczę takiego spotkania

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:31   #1133
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
jest różnica, malutka Kasia i duuży Mikołaj
Stary 2012-07-10, 22:56   #1134
amilcia
Wtajemniczenie

agnieszko - witaj

cookie - Daria najwięcej zjadała pół słoiczka przez pierwszy miesiąc. Teraz też czasem zje tylko pół.

prince, alfa -

natalia - Miki niedługo zacznie chodzić, tak pewnie stoi w łóżeczku

Kasia - urocza

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:15   #1135
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrowienia od Olka
ale fajny przystoniacha!!!!!!!!

Cytat:
kto mnie pozbiera z podłogi?! kiedy???? jak????? gdzie wiem
tez sobie zadaje to pytanie!
Cytat:

Dziewczyny, a ja się podłamałam. Zadzwonił do mnie TŻ że musimy zrezygnować z wakacji, bo ma do zapłacenia ponad 2tys. za ubezpieczenie do końca lipca i nie wyrobi.
a może gdzies blizej?

Cytat:
Ja nie miałam żadnych leków na cukrzyce Ostatnio diabetolog powiedział mi, że jak hemoglobina glikolowa wyjdzie źle to wtedy będziemy zbijać poranne cukry na czczo, ale teraz okazało się, że nie ma potrzeby i są dobre

to cos pomyliłam! super ze jest ok!

Cytat:
hejka, ja dzis na 18 mam ste stawic do szpitala. Jutro z rana bed emiala cc.
aaaaaaaaaaaaaaa Rozalka jutro będzie!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Esia daj znać jak połówkowe
Wszystko ok!!!!!!!

Cytat:

Byliśmy odwiedzić dziś małą zeberkę i jej mamusię Powiem wam, że Kasia jest na prawdę mała Mój szczypior też taki kiedyś był, no właśnie kiedyś . Szkoda, że tak szybko się to zapomina.
ale fajnie!

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
aaaaaaaaaale słodko1 ale widac róznice!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:21   #1136
Dasti80
Zakorzenienie

Dziękujemy za miłe słowa

Anusia no to czekamy do 16

Prince nie bój się cc, to nie jest takie straszne. Pomyśl o spotkaniu z córeczką

Natalia Miki fajniutki taki duży i jak już fajnie stoi

Perse brak mi słów, jakie tragedie ludzi w życiu spotykają

Agusia troszkę się udzielam na ciążowym i na facebooku też tam mi jakoś łatwiej się udzielać i fajnie było się z dziewczynami poznać tak prywatnie, fotki poogladać itp.

Mnie też niedługo czeka poważny remont, czekamy na klucze do mieszkania w stanie surowym i ostatnio się wkurzyłam bo deweloper obiecywał wydanie kluczy na koniec czerwca, a teraz przesunęło się na koniec sierpnia masakra bo płacimy już całą ratę kredytu + wynajem mieszkania

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Ale fajnie sobie spały

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-07-10 o 23:19
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 05:42   #1137
prince_polo
Zakorzenienie

Całą noc nie spalan ani minuty. słuchała rmf fm
a teraz latam do kibelka po lewatywce

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 07:14   #1138
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:

na odreagowanie zafarbowałam sobie wlosy
o kurcze....az mi sie goraco zrobilo jak to przeczytalam....
ale super,ze juz mala bedziesz dzis miala....
Trzymam kciuki

Cytat:

Miki padł po ciężkim dniu.

idę czytać co u Was
zazdroszcze spotkania

Cytat:

mój urwis
super jest ten Twoj urwisek

Cytat:
jejku....jaki piekny widok dwa maluchy spiace
Natalia Miki duzy juz naprawde Ile on juz wazy i mierzy??
Jaki teraz rozmiar ubranek pasuje na niego??

Cytat:
Całą noc nie spalan ani minuty. słuchała rmf fm
a teraz latam do kibelka po lewatywce
o ktorej bedzie cc??

Alfa jak tam u Ciebie??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 07:15   #1139
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Prince trzymam kciuki!

Ciekawe, co tam u Alfów
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 07:18   #1140
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

kurcze od wczoraj kluje mnie brzuch nie ciagly ale kilkanascie razy juz zaklul nie wiem czy to normalne czy leciec na IP caly czas biore nospe

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości