|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() fantastycznie!fajnie! cieszy się!
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
pani Ciekawe kto wygra u Was w zawodach pt." Chudnę" (myślę, że brat
inutil tak myślałam, że dół związany jest z alergią Julka Pewnie będzie uczulony na mleko. ehhh. Możliwe jest że, sok malinowy ( babci roboty) +woda taką reakcje powoduję ![]() fiolusek czyli nie masz cukrzycy? adunia szkoda, że wakacje nie wypalą Dasti kawał chłopa z Olka prince aaa aby do jutra ![]() też jestem zdenerwowana, okazało się, że drzwi muszą być podcinane a takie zaraz się rozlecą, ehhhh idę na budowę zmierzę je jeszcze raz |
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (gdyby miał takie zacięcie do skończenia magisterki co do odchudzania daleko masz na budowę?
|
|
|
#1115 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A skąd wiedziałaś że masz owu po obserwacji cykli, mierzeniu temp czy robiłaś testy? Na 16.07 Cytat:
Olek przecudny Cytat:
Cytat:
![]() komu leczo?
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam leczo także dziękuję:P ale babcia cukinię dodała a ja nie lubię więc zrobiła mi potrawkę z pomidorów, fasolki i kiełbaski smażonej
|
|
#1117 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynki za tak miłe powitanie
Cytat:
A te bóle podbrzusza to uważaj, bo ja miałam podobnie, i też nie wierzyłam że coś z tego może być i byliśmy baaardzo mile zaskoczeni dwoma kreseczkami na teście
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() witam nowe AM i przykro mi że musiałyście tutaj trafić... ale może nasze historie dadzą Wam siłę i nadzieję, że jeszcze zaświeci słonko Dasti, ale Olo duży już, zresztą mój Miki też rośnie jak na drożdżach udzielasz się jeszcze na naszym wątku w sensie na fb? bo ja czytam wątek ale z fb zrezygnowałam...inutil, przykro mi że Julek musi się tak wymęczyć a Ty razem z nim. a praca i dylematy... każdą to czeka... my ustaliliśmy że nie wracam i idę na bezpł wychowawczy ale też nie wiem ile wytrzymam bez "swojej" kasy... no ale zobaczymy jak będzie. w każdym razie do roku małego napewno będę chciała siedzieć z nim w domku a później się zobaczy. może druga ciąża... ![]() prince, nie bój się cc, ja czułam sięrewelacyjnie i jak wcześniej byłam przeciwna i się broniłam rękami i nogami tak teraz dziękuję że tak się skończyło my teraz cały czas się włóczymy, korzystamy z pogody, co prawda gorąc ale w domu mamy 29 stopni więc na dworze w cueniu chyba chłodniej. ale maluch już się przyzwyczaił na szczęście do tej pogody zeberka Twoja Kasia jak dla mnie jest mega podobna do Twojego tż - czy się mylę?! ![]() ciekawe jak tam Alfa, coś czuję że też się skończy cc u niej. lepiej żeby długo nie czekali skoro z łożyskiem już coś nie tak... ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- a i ciemieniucha nam się zrobiła...bleeee. niby pilnowałam i smarowałam i wyczesywałam małemu codziennie ale z tyłu główki widocznie coś pominęłam i mamy parę brzydkich strupków... ale kupiłam krem na ciemieniuche i będziemy walczyć
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed staraniami powinniście badanie nasienia zrobić i jak wszystko będzie ok z wynikami to definitywnie na stymulację CLO łapiesz się. NIe można przy staraniach mieć cykli półrocznych. Mija się z celem takie coś. Ale i tak nie wierzę że tak po prostu masz. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Agnieszko a miałaś badaną rezerwę jajnikową?? LH, FSH? Może zaczynasz przekwitać?? W to już bardziej byłabym skłonna uwierzyć...
|
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj się dowiedziałam, że u córeczki mojej kuzynki podejrzewają boleriozę
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Miki padł po ciężkim dniu. Byliśmy odwiedzić dziś małą zeberkę i jej mamusię Powiem wam, że Kasia jest na prawdę mała Mój szczypior też taki kiedyś był, no właśnie kiedyś . Szkoda, że tak szybko się to zapomina. idę czytać co u Was
|
|
#1123 |
|
Konto usunięte
|
Agnieszko witaj!
Ja jestem zmęczona, ale nie ma już upału, więc da się jakoś wysiedzieć. Nie chcę Was już dołować moimi historiami, ale często na cmentarzu widuję babkę, która straciła dwoje dzieci (mają groby obok siebie), córeczka byłaby rok starsza ode mnie, przeżyła roczek, syn zmarł jak miał kilkanaście lat. Coś strasznego, nie umiem sobie tego wyobrazić nawet. A babka zawsze przychodzi ładnie, elegancko ubrana, groby ma bardzo zadbane.. Jakoś się pewnie z tym nauczyła żyć.. |
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35218261]Agnieszko witaj!
Ja jestem zmęczona, ale nie ma już upału, więc da się jakoś wysiedzieć. Nie chcę Was już dołować moimi historiami, ale często na cmentarzu widuję babkę, która straciła dwoje dzieci (mają groby obok siebie), córeczka byłaby rok starsza ode mnie, przeżyła roczek, syn zmarł jak miał kilkanaście lat. Coś strasznego, nie umiem sobie tego wyobrazić nawet. A babka zawsze przychodzi ładnie, elegancko ubrana, groby ma bardzo zadbane.. Jakoś się pewnie z tym nauczyła żyć..[/QUOTE] Żyć może i da się, ale zapomnieć nigdy
|
|
|
|
#1125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra z tymi wymiarami.... u nas też trzeba byłoby wszystkie na zamówienie robić (czyt. pewnie Tata by robił) ale, że demolujemy wszystko to będziemy kuć pod standardowy wymiar... mnie się, któreś z Polskone podobały bardzo... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35202769] No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej.[/QUOTE] Mądrze powiedziane. A ja chyba więcej niż 10 min narzekam... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jednak jestem za tym aby przed kolejnymi staraniami szukać porady u dobrego gin i zrobić badania chociażby na własną rękę... tak, patrz wyżej, podpisuję się... Cytat:
Cytat:
![]() inutil- Matko -Polko! Nie obwiniaj się za sprawy, na które nie masz wpływu. Julek wyrośnie z alergii a na razie przetrwasz i ogarniesz bo wyjścia nie masz Prince- trzymam kciuki, jak cudnie, to już jutro a my dzisiaj po cudownym spotkaniu z ciocią Natalią, ciocią BERBIE i kolegą Mikołajem niespodziewani goście przerwali nam zwierzenia AM ale myślę, że na pewno znowu się spotkamy
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-07-10 o 21:50 |
||||||
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia Berbie była z Wami? Ale Wam zazdroszczę takiego spotkania
![]() No właśnie :/ A ja myślałam, że jak wejdę to już będzie radosna informacja od Alfy. Czasem rzeczywiście Prince ją wyprzedzi
|
#1127 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po to jesteśmy Masz prawo być smutna! ( nie rozumiem czemu ludzie pytali mnie jak byłam smutna albo miałam łzy w oczach - co się stało ? dobrze, wiedzieli co się stało... ) ślub musiał być dla ciebie bardzo ciężki szczególnie życzenia Bardzo mi przykro. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdraszczam spotkania
?Jak wrażenia? |
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
dasti i inutil
super chłopaki ! mój urwis
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
po naszych 3 spotkaniach mam wrażenie, że mogłybyśmy tak latami rozmawiać
Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2012-07-10 o 22:20 |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
a tu nasze dzieciaczki w trakcie poważnych rozmów
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
agnieszko - witaj
cookie - Daria najwięcej zjadała pół słoiczka przez pierwszy miesiąc. Teraz też czasem zje tylko pół. prince, alfa - ![]() natalia - Miki niedługo zacznie chodzić, tak pewnie stoi w łóżeczku ![]() Kasia - urocza
|
#1135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale fajny przystoniacha!!!!!!!!
tez sobie zadaje to pytanie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko ok!!!!!!! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- aaaaaaaaaale słodko1 ale widac róznice! |
||||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za miłe słowa
Anusia no to czekamy do 16 ![]() Prince nie bój się cc, to nie jest takie straszne. Pomyśl o spotkaniu z córeczką Natalia Miki fajniutki Perse brak mi słów, jakie tragedie ludzi w życiu spotykają Agusia troszkę się udzielam na ciążowym i na facebooku też Mnie też niedługo czeka poważny remont, czekamy na klucze do mieszkania w stanie surowym i ostatnio się wkurzyłam bo deweloper obiecywał wydanie kluczy na koniec czerwca, a teraz przesunęło się na koniec sierpnia ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Ale fajnie sobie spały
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-07-10 o 23:19 |
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Całą noc nie spalan ani minuty. słuchała rmf fm
a teraz latam do kibelka po lewatywce
|
#1138 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale super,ze juz mala bedziesz dzis miala.... ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
super jest ten Twoj urwisek jejku....jaki piekny widok dwa maluchy spiace ![]() Natalia Miki duzy juz naprawde Ile on juz wazy i mierzy?? Jaki teraz rozmiar ubranek pasuje na niego?? Cytat:
Alfa jak tam u Ciebie??
|
|
#1139 |
|
Konto usunięte
|
Prince trzymam kciuki!
Ciekawe, co tam u Alfów
|
|
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze od wczoraj kluje mnie brzuch nie ciagly ale kilkanascie razy juz zaklul nie wiem czy to normalne czy leciec na IP
caly czas biore nospe
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

komu leczo?

?