|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Ano nie jest zly... ale mam juz fioletowa konturówkę i praktycznie wcale jej nie uzywam. To nie chce drugiej.
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie , czy jak w 3 poprzednich katalogach mialam zamówienie powyżej 150 zł to czy w tym katalogu będe mieć upust 25 % nawet jak zamówie kosmetyki np. za 30 zł?
|
#2823 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
a ja się napaliłam na ładne bordo...a jesteś pewna że dobry odcień Ci przysłali? bo ja mam dizś w paczce tę Flashy Steel i ona też jest taka jasna wrzosowa...zrobiłam fotkę,kolezanka pozwoliła,zaraz wrzucę a katalogowy
|
||
|
|
|
#2824 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostaniesz 25 % przy zamówieniu za 150 zł.
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wczoraj przyjechała paczka regularna (a termin na czwartek-dzień B
) i u mnie się nic nie zmieniło-nie wozi poczta polska tylko nadal to samo małżeństwo samochodem
|
|
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim !
Jednak dostałam ten zestaw Planet Spa i mam do was pytanie, jak używacie tego żelu do twarzy ?? Jako krem na dzien ? na noc ? pod makijaż ? czy może po jakimś czasie do zmywacie ? Mam wrażenie ze ma w sobie silikony i troche przypomina baze silikonową.. Dajcie znać |
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
wiadomość ze strefy:
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, Informujemy, że w magazynie My Avon 10/2012 na stronie 22 w sekcji Nowe próbki została przedstawiona oferta na zakup Serum na zniszczone końcówki numer 14381. Informujemy, że produkt ten został wycofany ze sprzedaży. Podczas składania zamówienia przez stronę internetową pojawi się komunikat mówiący o braku możliwości zamówienia produktu. Próbki nie będą doliczane do wartości zamówienia, oferty katalogowej, ani do bazy opustu. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
#2830 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
U mnie z regularną był listonosz, ten sam co wozi listy i inne cięższe przesyłki. Cytat:
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: jednak w piątek wieczorem, bo nie pobrali mi wczoraj zamówienia, nie wiem jak to się mogło stać składałam dziś 2 raz
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-07-11 o 15:22 |
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do opustów to faktycznie przechodził, ale to było pare lat temu ![]() Przyszedł mi portfel Abigail i nawet fajny, choć torebka fajniejsza-mniej się ten beż z pod spodu odznacza. Niestety okazał się wyższy od mojego normalnego portfela i nie mieści mi się na wysokość w żadną małą torebkę więc pewnie pójdzie do zwrotu, bo chciałam go bardziej na jakieś wesele, uroczystości itp, na co dzień mam większy. |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opust lojalnościowy Opust lojalnościowy wynosi 25%. Naliczany jest za złożone zamówienie na min. 150zł w trzech kolejnych katalogach. W trzecim katalogu aktywności Twój opust wyniesie 25%.
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.w tym pfdie który jest w zakładce mój panel -> i link progi upustowe
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam i czytam, i wydaje mi się, że musisz złożyć zamówienie na min. 150 zł to będziesz miała 25 %, jak złożysz mniejsze to nic z tego
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny powiedzcie czy nie denerwuje was jak wchodzicie na katalogowy bo widzicie w subskrybcji ze jest nowa wiadomosc a tam jakies plotki lub pytania?? No normalnie moderatorka nam usnela. Powinny odrazu byc upomnienia i skonczyloby sie babci sranie.
Dostalam i moje zamowienie i dzisiaj testowalam magiczne eyelier ColorTrend. Moja opinia jest OBOJETNA. Szalu nie ma, kreska wychodzi delikatna i trzeba ja troche poprawiac. Nie da sie go po malunku dobrzedomyc wiec nadaje sie bardziej pod jeden odcien. Chyba wole juz zmoczyc pedzelek i zrobic duzo lepsza kreske za pomoca cienia. Zamowilam tez sobie Slip Into i sama nie wiem co ma powiedziec o tym zapachu. Chyba musze do niego dojrzec. Chociaz Tz powiedzial ze pieknie i seksownie pachne wiec sa i plusy. Trwalosc przecietna okolo 6h. Bede tez probowala nowej serii do stop z aloesem tej zielonej. Jak narazie odswiezajacy spray wyprobowalam i jest ok fajnie chlodzi. Dziewczyny zamowila juz ktoras z demo nowa baze rozswietlajaca Magix?? Strasznie sie na nia gapie w katalogu. Chcialam zamiast podkladu na upaly. |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odp. że nie ja jestem adminem, tylko ją ostrzegam jak się to może skończyć ![]() może trzeba zrobić zgłoszenia do admina - może to coś pomoże
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Info z faktury: - nie przysyłają bransoletek EcoHero - była przy nich czerwona kropa, będą dosyłać. I chyba ktoś wcześniej wspomniał, ze sa braki w szamponach z koniczyna? Juz sie braki skończyły - mam na fakturce.
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprobuje potestowac, jak sobie nie da rady to trudno, ale moze nie zaszkodzi Cytat:
![]() sprobuje jeszcze na plecach TŻa
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie może co będzie w katalogu 12 za płatność karta?
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
Gorąca letnia wyprzedaż do 65% taniej! - info ze strefy
http://www.pl.avon.com/REPSuite/news3c.page |
|
|
|
#2842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Testowałyście już Avon Baby? Ponoć pachnie puderkiem Jeszcze tylko dwa dni Zamówiłam też balsam Avon Care z wodorostami, bo na KWC opinie całkiem niezłe. Zobaczymy jak będzie
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy dasz radę go wkleić na katalogowym, a może jest jakaś "ścieżka" do niego |
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalu dla mnie nie robi, kejtirybka daj znac jak te dzieciowe produkty, ciekawa jestem. Jest w avonie odzywka do blondu??? ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- daj znac jak to sie na plecach spisało. |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dam, dam W piąteczek
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tak:
- zestaw kolczyków piłkarskich 9,99 - ręcznik sportowy 34,99 - piłkarska przywieszka w kształcie gwizdka 16,99 - brelok piłkarski 6,99 - okulary Adele 19,99 - kolczyki Drury Coin 6,99 - naszyjnik Ethna 19,99 - bransoletka Ethna 19,99 - kolczyki Ethna 19,99 - piżama Butterfly 49,99 rozmiar S - koszula nocna Baby Glam 39,99 rozmiary S i M - etui na dokumenty 14,99 - maska turystyczna na oczy 9,99 - budzik podróżny 24,90 - podróżna ramka na zdjęcia 9,99 - torba weekendowa 49,99 To wszystko co tam jest ![]() Swoją drogą dlaczego ja tego nie mam? Jestem Liderem a nie wyskakuje mi coś takiego dopiero jak weszłam na konto mojej konsultantki to to zobaczyłam, ale u siebie nie i nie mam jak zamówić bo tam nie ma kodów tylko koszyk...Czy wie któraś z Was dlaczego tak jest?
|
#2849 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Jest gęsty, przezroczysty jak żel. Po rozsmarowaniu na dłoni tworzy białą kremową powłokę a potem lekko się pieni. Pachnie faktycznie pudrowo, jak dawne zasypki dla dzieci, osobiście uwielbiam ten zapach Na włosach córci jeszcze nie próbowałam, zobaczę dziś wieczorem.
"Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2012-07-11 o 17:22 Powód: literówki |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Włosomaniaczka 
a ja się napaliłam na ładne bordo...a jesteś pewna że dobry odcień Ci przysłali?
dostaniesz 25 % przy zamówieniu za 150 zł.

składałam dziś 2 raz