|
|
#1801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XVII
Cytat:
no tak w tym sie z tobą zgodze tylko czasami mamy takie fazy przynajmniej ja tak mam że przez kilka dni moge jeśśc ciągle to samo;D
|
|
|
|
|
#1802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też się nie porywam na zawody- nie mój świat, dla mnie jazda konna to właśnie ja, koń i przestrzeń- lasy, łąki, pola, najlepiej na oklep jeszcze ![]() Choć takie dni jak ostatnio (2,5h oprowadzania dzieciaków na koniach w 30-kilkustopniowym upale) dają w kość. ![]() Chyba wezmę z Ciebie przykład i też wagę odsunę- teoretycznie nie jest źle, bo aktualnie około 66kg (przy takim wzroście jak Ty), a nawet mały wzrost wagi potrafi mi popsuć humor na kilka dni. ![]() Z owoców ani myślę rezygnować- czego nie przejem (bo to działkowe), to pomrożę i będzie na zimę Cytat:
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
||
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Utrzymanie:
I. ok. 250 g serka wiejskiego z 3 łyżkami płatków owsianych, garścią suszonych śliwek i żurawiny, garścią czarnych porzeczek II. kawałek kruchego ciasta z jagodami w galaretce z serkiem wiejskim i garścią migdałów III. kasza jęczmienna, kalafior zapieczony z mięsem mielonym i bułką tartą, sałatka z pomidorów, sera feta i cebuli IV. duży gołąbek w sosie pomidorowym i 2 marchewki Edytowane przez blax5 Czas edycji: 2012-07-10 o 15:58 |
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
Morelowe UU
:I : płatki pszenne z suszonymi jabłkami i rodzynkami ( pyszne są ! ) z mlekiem- porcja ok , kawa zb. z mlekiem, 2 garście wiśniII : 2 kromki razowca / 1 z serkiem kanapkowym, wędliną,pomidorem, ogórkiem, 2 z serk.kanap. i warzywami jw./ cały duży pomidor wpadło : 2 śliwki, 2 morele ( w tym jedna olbrzymia )1,5h jazdy na rowerze znowu z 4 morele III : 7 placuszków cukiniowych smażonych na oleju, spory ziemniak, potrawka z cukinii i marchwii, kalafior+ duża dokładka kalafiora i potrawki z cukinii IV : deser jogurtowo-piankowy( galaretka, morele, herbatniki, jogurt nat. z galaretką ) - pucharek , 2 sezamki, z 5 (6?) herbatników posmarowanych dżemem morelowym, 3 albo 4 morele, kawa zb. z mlekiem V : będzie serek wiejski lekki - 200g ze szczypiorkiem, całym pomidorem,połową ogórka, kromka chleba żytniego Do ocenki
Edytowane przez nikol12 Czas edycji: 2012-07-10 o 16:23 |
|
|
|
#1805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tereny na luzie to najlepsza rzecz na świecie, zgadzam się ![]() Jeśli ważysz 66 kg przy 176 cm to nie ma się co odchudzać IMO. Poćwicz sobie, ale nie dietkuj. Ja obstawiam, że ważę pewnie teraz tyle co Ty, a może i więcej. Ja w ogrodzie mam tylko wiśnie, jeżyny, jabłka i jedną niewielką brzoskwinię. Co nie zmienia faktu, że i tak muszę nabyć chociaż malin i jagód i pomrozić, bo np. truskawki mrożone w Netto dostanę dość tanio, a z innymi owocami gorzej. Własnych jeżyn trochę pomroziłam. Generalnie od niedawna mamy lodówkę z pojemnym zamrażarką, to można poszaleć ![]() Cytat:
Też uwielbiam morele
od 10.7.2005 - TŻ od 3.03.2014 praca od 11.07.2014 MGR INŻ ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2012-07-10 o 16:35 |
||
|
|
|
#1806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie jest chyba za dużo , co ? |
|
|
|
|
#1807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż między III i IV mogłaś spokojnie wcisnąć jeszcze jakiś nieduży posiłek.Cytat:
Duuuuża poprawa. Tylko do obiadu mi mięska zabrakło.I nie, nie za dużo, spokojnie możesz tyle jeść. Na zdrowie ![]() Cytat:
Także chyba żegnam się z wagą i skupiam na czym innym, bo jedzenie zyskało stanowczo za wysoką rangę w moim życiu ![]() Ja rok temu zrobiłam ten błąd, że pomroziłam tylko trochę borówki i jagód- skończyły się w połowie grudnia, potem był głód naszych rodzimych owoców i życie na całorocznych egzotycznych Największy ból, kiedy nie ma czego dorzucić do owsianki!
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ee tam, to nie wścibstwo, juz odpowiadam- kawa parzona,przyzwyczaiłam się do lavazzy, rano sama mielę w młynku ręcznym bo kocham ten zapach - lody z miejscowej cukierni prawdziwe, bez zadnej chemii - III próbuj bo to jest (przynajmniej dla mnie) połączenie idealne. Czasem robie grzanki z czerwoną tapenadą bo sa równie smaczne ![]() DemiRose13 dzięki ![]() Od razu dzisiaj U I (późne) musli bio z rodzynkami z jogurtem naturalnym, jabłkiem, konfiturą z malin i granatu i niesolonym masłem orzechowym + duża kawa II 2 kromki chleba gryczanego - z sardynkami i pomidorem /pastą z awokado, duzym kawałkiem pieczonego kurczaka i musztardą paprykową, kilka kawałków kalarepy III ratatouille z pełnoziarnistym makaronem na to kleksy z kremowego koziego serka i posypane świeżą natką ricore i ze 2 łychy masła orzechowego bo kupiłam w Lidlu i musialam spróbowac ![]() IV bedzie pewnie wiejski bo mu się termin dzis konczy z ajwarem i papryką oraz kawałek tarty ziemniaczanej ![]() do picia: woda, pokrzywa i yerba mate Edytowane przez Milka1224 Czas edycji: 2012-07-10 o 17:54 |
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
U
Śn: Omlet z 2 jajek smażony na maśle, 2 kromki chleba graham z masłem, 2 ogórki kiszone, pomidor II śn: jabłko, podwójna kanapka z masłem, szynką i ogórkiem Ob: gotowany udziec z indyka (jakieś 170 g), 3 ziemniaki z masłem i koperkiem, mizeria (2 ogórki, 3 łyżki śmietany 12%) Pod: szklanka soku marchew- jabłko- brzoskwinia, połowa z dużego kawałka arbuza (cały miał ponad 1600g) Kol: (dopiero zjem, więc może się jeszcze coś zmienić xd) kolba kukurydzy, 350 g fasolki szparagowej z masłem |
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Moje U:
I. Dwie kromki razowca: - z masłem, serem żółtym, szynką drobiową, pomidorem i szczypiorkiem - z masłem orzechowym i konfiturą wiśniową kawa z mlekiem, czekoladka z bombonierki. II. Koktajl bananowo- borówkowy na jogurcie naturalnym z dodatkiem miodu; garść orzechów laskowych i nerkowców. III. Łosoś z grilla (spory kawałek), pieczone ziemniaki, sałatka jakaś warzywna (sałata, pomidor, rzodkiewki itp.) z vinegretem. latte mrożona z coffe heaven IV. Fasolka szparagowa + kromka razowca z masłem (byłam po obiedzie ale brat robił sobie na obiad fasolkę, którą uwielbiam i musiałam mu trochę jej ukraść )szklanka soku wielowarzywnego V. Owsianka na mleku z serkiem wiejskim, borówkami, czarnymi porzeczkami i czereśniami; kubek zimnego kakao na mleku i jeszcze trochę podjedzonych owoców prosto z krzaczka: borówek, porzeczek, agrestu.
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem, że P zakończone sukcesem? ;> ![]() swoje wrzucam U. 1. Bran flakes z jogurtem naturalnym, bananem i orzechami w miodzie. Shake czekoladowy z lidla ![]() 2. Fasolka szparagowa z bułką tartą, jajo sadzone ze szczypiorem, pomidor z pieprzem, solą i bazylią. 3. Kawałek (ostatni ) sernika na zimno z białą czekoladą, malinami i galaretką. Czereśnie. Kawa mrożona.4. Twarożek z tartym ogórkiem i przyprawą do tzatziki, podpieczona połowa ciabatty z sałatą, szynką drobiową, pomidorem i kiełkami. |
||
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie Moje U I duża miska sałatki makaronowej (makaron,groszek, kukurydza, papryka, ogórek, pomidor, sos vinegrett) II serek wiejski z jabłkiem, granolą, orzechami arachidowymi III 2 duze pełnoziarniste tortille zapiekane z pieczarkami pod sosem pieczarkowym IV kilka sporych kawałków ciasta kruchego z wiśnami V ponownie duża miska sałatki makaronowej, porzeczki, maliny VI kostka twarogu wymieszana z granolą, orzechami, jabłkiem
|
|
#1813 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki Cytat:
![]() I widziałam też wcześniej, że zamieniłaś mleko na 2%? No proszę, jakie postępy! ![]() Cytat:
też już jestem zaopatrzona w dwa słoje.Cytat:
A jadłospis ekstra, luźny ale wartościowy.Moje U ![]() 9 km biegu I. Dwie kromki i piętka żytniego z ziarnami z masłem i babcinym pieczonym pasztetem + ogórki małosolne, nektarynka II. Serek wiejski z czereśniami, masłem orzechowym i pestkami dyni III. Kurczak z cukinią duszoną w serowym, kremowym sosie IV. Grahamka z masłem, polędwicą, pomidorem i szczypiorem, dwie morele i dwa plastry twarogu z powidłami śliwkowymi(z rumem )Do picia skrzyp, woda, herbaty zielone |
||||
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
U po 4- dniowych rewolucjach żołądkowych czyt, grypa żołądkowa- dziś pierwszy dzień w miarę normalnego jedzenia
![]() śniad; grahamka z pastą z twarogu z awokado, czosnkiem i solą/ twarogiem i dżemem z czarnej porzeczki własnego autorstwa ; koktajl;mrozony banan i maliny z jogurtem naturalnym2śniad; duże opakowanie serka homogenizowanego z wkrojonym melonem galia, morelą, czarna sliwka ,borówkami amerykańskimi i ogrodowym jabłuszkiem obiad; ponad 0,5litrowa miska zupy jarzynowej z warzywek z działki babci ( cukinia, marchewka, pietruszka, por, zielony groszek, fasolka szparagowa, kalarepa, ziemniaczki gotowana na mięsku z indyka+ całe to mięskoduża mrożona latte ze szklanką mleka kolacja; sałatka ( opakowanie twarogu, zielona papryka, ogórek, pomidor, rzodkiewka, czerwona cebulka, sos jogurtowo-ziołowy) + grzanka z razowca z czosnkiem proszę ocenkę ![]() i jeszcze o jakies propozycje dobrych obiadków jakie mozna zjeść w galerii krakowskiej- coś co jadłyście i możecie polecic-bo jutro czeka mnie takowy obiad
Edytowane przez olik187 Czas edycji: 2012-07-10 o 19:50 |
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Wstawiając jadłospis wstawiłam U, a miało być R. tak mam wiele do zrzucenia. ale po mału dam radę.
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
|
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do krupnika to się nie wypowiem, bo aż tak się nie znam Ale na chłopski rozum- bulion wołowy, dużo kaszy i gotowana marchewka, więc raczej nie należy do dietetycznych
|
|
|
|
#1818 |
|
Przyczajenie
|
R:
Śniadanie: kasza jęczmienna (100g) ugotowana na mleku (100ml) i wodzie , upieczona z 3 śliwkami , zielona herbata II Śniadanie: jogurt naturalny (180g) z wiśniami i płatkami owsianymi (40g) Obiad: sałatka z tuńczyka w wodzie (cała puszka) , kukurydzy (pół puszki) , szczypiorku , 3 jajek i jogurtu naturalnego (90g) Podwieczorek: serek wiejski light (150g) z pomidorem , ogórkiem konserwowym i ziołami , kakao na mleku 2% (350ml) Kolacja: serek naturalny homogenizowany (150g) |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Moje U I duża miska sałatki makaronowej (makaron,groszek, kukurydza, papryka, ogórek, pomidor, sos vinegrett) II serek wiejski z jabłkiem, granolą, orzechami arachidowymi III 2 duze pełnoziarniste tortille zapiekane z pieczarkami pod sosem pieczarkowym IV kilka sporych kawałków ciasta kruchego z wiśnami V ponownie duża miska sałatki makaronowej, porzeczki, maliny VI kostka twarogu wymieszana z granolą, orzechami, jabłkiem
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Do obiadu wpadła jeszcze fasolka szparagowa
Obiad taki sam bo mama czasem robi na 2 dni![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
a ogórków mam w domu pełno, więc trzeba je wykorzystać
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaka to dieta hehe miało być R a dziś jakoś słabo mi to wyszło
![]() Od jutro robię sobie bana na wątek owsiankowy Ś; owsianka na mleku z całą brzoskwinią, łyżką wiórek kokosowych i łyżką lnu mielonego i po co mi to było ![]() II.kromka ciemnego pieczywa z plastrem wędliny z kurczaka i kopiastym talerzem sałaty O;Wczorajsze leczo,3 łyżki pęczaku (ilosc przed ugotowaniem) dwa ogórasy gruntowe,dwa jajka na twardo łyżka miodu ![]() K;Kromka ciemnego pieczywa, 100g chudego twarogu,1/2 szklanki jogurtu,zioła Help; Można tak ? np. obiad mieso +warzywa albo kasza/makaron plus warzywa ? Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2012-07-10 o 23:10 |
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
miało być U, wyszło jak wyszło:
ś: serek wiejski 200g z migdałami i suszoną żurawiną. pomiędzy: pomidor. o: gotowany na parze brokuł z ziołami pomiędzy: 2-3 ogórki. p: kromka razowca z masłem, na połowie dżem wiśniowy bez cukru, na drugiej połowie ogórek z pieprzem cayenne. k: jajecznica z 2 białek i żółtka, 1/3 kostki drożdży.
|
#1823 | ||||
|
Zadomowienie
|
A u mnie dzisiaj zamiast planowanej kolacji wpadły 2 kawałki pysznej domowej szarlotki w stajni
![]() Cytat:
. No i wcale nie jest za dużo, jest bardzo wartościowo i smacznie! Tęsknię za tymi czasami, kiedy miałam morelę w ogrodzie... Niestety jakaś zaraza pewnej wiosny ją dorwała i diabli ją wzięli... Cytat:
. Teraz już wiem, że zdrowe żywienie nie polega na stałym kontrolowaniu masy ciała.Na pewno nie pomrożę tyle owoców, żeby starczyło na całą zimę... Musiałabym chyba wydać wtedy fortunę, skoro nie mam własnych... I tak będę całoroczne wcinać, nie ma innej opcji. Ale jak będę odmrażać takie jeżyny czy jagódki w środku zimy, to to normalnie będzie święto lasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mięso z głów pstrągów tylko tak strasznie brzmi U mnie w domu nic się nie marnuje i gdy kupujemy całe ryby i dzielimy na porcje, to na głowach zawsze gotujemy zupę No i zawsze troszkę tego mięsa jest z tych głów i wzbogaca zupę. Ta dzisiejsza naprawdę zmiażdżyła system - mama sceptycznie podchodziła do tego, jak ryba będzie się komponować z resztą składników, ale też była zachwycona![]() A mleka nie zamieniłam na 2% Po prostu byłam u TŻ i on akurat miał takie w lodówce... W mojej nadal stoi 0,5%... Kupuję takie z przyzwyczajenia, i że niby tańsze![]() Twój jadłospis ok
od 10.7.2005 - TŻ od 3.03.2014 praca od 11.07.2014 MGR INŻ ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2012-07-10 o 23:29 |
||||
|
|
|
#1824 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj po 4 miesiacach odzyskalam @, wiec z radosci wstawiam po raz pierwszy moj jadlospis :p
U/P I 5 lyzek platkow orkiszowych z jajkiem, trzema lyzkami masla bananowo-orzechowego, dwiema kostkami gorzkiej czekolady, truskawkami i orzechami wloskimi; mullermilk pistacjowo-kokosowy II Fasolka szparagowa z lyzka masla orzechowego crunchy (nieeebo ), 2 plastry tofu smazone na masle, koktajl truskawkowy na bazie kefiru III podczas 2,5-godzinnego spaceru z przyjacielem: szklanka soku grejpfrutowo-pomaranczowego, Ferrero Yogurette, troche wisni i moreli IV Makaron pelnoziarnisty z rukola, pomidorami oliwkami, wedzonym tofu, pestkami slonecznika i orzechami wloskimi (porca jak dla wyglodnialego gornika :p) Po: kostka gorzkiej czekolady, morela, masala chai z mlekiem i miodem Godzina rolek V Kromka pszennego chleba z maslem, serem i borowkami, serek wiejski z rzodkiewka, szczypiorkiem, i swiezo mielonym pieprzem |
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie czy mógłby ktoś rzucić okiem na mój jadłospis i napisać jak to wygląda?
R śniadanie : duża bułka wieloziarniasta z białym serem, rzodkiewką, pomidorem i szczypiorem, herbata zielona 2 śniadanie : kefir, brzoskwinia obiad : 2 ziemniaki gotowane w mundurku, jajko sadzone na teflonie, dużo surówka z buraczków podwieczorek: jabłko z marchewką kolacja : serek wiejski z pomidorem i szczypiorem, pół grahamki, herbata zielona. W ciągu dnia do picia woda.. Po południu będą rolki a na wieczór ćwiczenia na brzuch 10 min. Bardzo proszę o ocenę mojego jadłospisu. Dziękuję |
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajsze:
chyba tak było ![]() ciepła woda z cytryną i suszoną śliwką, ciastko kruche jakieś - połowa wiejskiego (tego 200g) z corn flakes, sezamem, siemieniem, cynamonem, połowa na kromce żytniego razowca z masłem, sałatą lodową, małosolnym, trochę młodej kapusty zasmażanej na spróbowanie pawełek toffi jabłko, ciastko znów, sporo ogórków przy robieniu mizerii ![]() - sporo młodych ziemniaków z koperkiem, 2 filety śledziowe z domowym sosem śmietanowym z jabłkiem, cebulą, małosolnym, pieprzem i szczypiorkiem, trochę kalafiorowej z makaronem pasek czekolady z kokosem - kilka młodych marchewek, młodych buraczków, ogórek maczane w śmietanowym sosie do śledzi z obiadu, pycha! ciastko znów - 2 kromki żytniego razowca z sałatą lodową, polędwicą indyczą, pomidorem, musztardą/chrzanem, kabanos wieprzowy na zagrychę ![]() Woda mineralna, 2 słabe kawy, herbata miętowa, ziołowa, czarna. Chyba tyle, nie mam ochoty na więcej, głodna nie chodzę, czasem jem z nudów, jak normalny człowiek ;p Do ocenki |
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie to polecane przez Was masło orzechowe z LIDLa - jest naprawdę ge nia lne!
|
|
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Wczorajsze P:
I. bułka z ziarnem 100g z masłem i pomidorem, do tego sporo dorsza wędzonego, szklanka koktajlu jogurtowo- brzoskwiniowego II. miseczka lodów owocowych z garścią zdrowego błonnika, jagodami, orzechami III. zupa pomidorowa z ryżem brązowym; reszta ryżu z sosem czosnkowym i miseczką bobu IV. duża bułka maślana z kruszonką, serek wiejski 150g, 3 łyżeczki dżemu porzeczkowego, pół banana V. ta sama bułka co na śniadanie z masłem, jajkiem gotowanym, żółtym serem, pomidorem i szczypiorkiem przekąska wieczorna: serek wiejski z resztą banana, kilka pierogów z jagodami w ciągu dnia: dużo wody, herbata zielona, melisa, sok marchwiowy, odżywka Nutrison (ok. 400ml) I jak?
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Utrzymanko
Śniadanie; gęsta kaszka manna na szklance mleka ze szklanką musu truskawkowego i szklanką malin+ 6 biszkoptów waniliowych. 2Śniadanie; kromka chleba z pestkami dyni z sałatą, ogórkiem zielonym i szczypiorkiem + 4 morele+ kostka Ritter Sport jogurtowej + kawa rozpuszczalna z mlekiem i łyżeczką syropu klonowego. Obiad; pół opakowania warzyw na patelnię z dużą ilością ziemniaków( około 350gram) z połową woreczka kaszy jęczmiennej. Podwieczorek; serek wiejski (150gram, nie lekki) z orzechami włoskimi. Kolacja; 3 kromki chleba żytniego na zakwasie z 2 dużymi wiejskimi jajami na twardo, sałatą i szczypiorkiem. Ćwiczenia; 40 minut rowerka+ 10 minut twistera __________________ |
|
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę Tobie powiedzieć , że posłuchałam dziewczyn i teraz ćwiczę 3-max4 razy w tygodniu , a na co dzień wychodzę na spacery i co 2 dzień robię brzuszki, żeby brzuszek był jędrny i jest mi z tym o wiele lepiej pomysł o tym , bo wątpie , żeby codziennie chciało Ci się ćwiczyć a u mnie okropna burza no i nici z rolek i roweru :/ . teraz piję sobię cappucino czekoladowego Milki . pycha
Edytowane przez nikol12 Czas edycji: 2012-07-11 o 11:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Zawsze jakaś odmiana, dostarczasz inne witaminy i minerały.
tylko czasami mamy takie fazy przynajmniej ja tak mam że przez kilka dni moge jeśśc ciągle to samo;D

Teraz czasu mniej i motywacja też inna, ale póki mam możliwość, jak tylko robi mi się luźniej w grafiku - poczyszczenie konia i wypad na lajtowy terenik to najlepsze, co może mnie spotkać
Przestałam się ważyć odkąd źle zaczęło to wpływać na moją psychikę i póki co jeszcze nie czuję się gotowa, aby poznać, jak zmieniła się moja waga od tamtego czasu. Wyrzuciłam wagę na śmietnik. Zamiast tego staram się obserwować swoje ciało i to po nim widzę, że wagę mam w normie 
Też uwielbiam morele
Największy ból, kiedy nie ma czego dorzucić do owsianki!

) sernika na zimno z białą czekoladą, malinami i galaretką. Czereśnie. Kawa mrożona.
No proszę, jakie postępy! 
Po prostu byłam u TŻ i on akurat miał takie w lodówce... W mojej nadal stoi 0,5%... Kupuję takie z przyzwyczajenia, i że niby tańsze