Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 17:57   #1981
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Bika.... ja ! ja ! ja ! mogę taki grafik prowadzić tylko gdzie go należy publikować?
A wiesz, że też o Tobie pomyślałam napisz w poście, a potem dodaj sobie post do podpisu tzn link do postu

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Jem bób któraś chętna???

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Spadam, wybieramy z TŻtem zdjęcia do wywołania, od sierpnia 2009
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 18:02   #1982
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Jem bób któraś chętna???

Spadam, wybieramy z TŻtem zdjęcia do wywołania, od sierpnia 2009
Moja mama właśnie też gotuje bób Będziemy niedługo jeść..

A mnie zrobili zwrot za zdjęcia, bo nie mogli wywołać i muszę teraz iść do innego punktu

I pojawiła się znów brązowa jakaś wydzielina, więc jutro jak nic temp. spadnie i dooopa
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 18:08   #1983
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
No to w poniedziałek 3 wizyty plus rocznica, a na którą masz???
na 15.00 chyba musze sprawdzic dokladnie. To ma byc tylko KTG, ale dzien po odstawieniu tabletek, wiec wazne badanie, zeby zobaczyc, czy skurcze sie natezyly, czy ustaly

Cytat:
kasiax, jeszcze ten tydzień i będę odpoczywać bo będzie wszystko gotowe ja nie mam przeczucia... zobaczymy... a może wraz nasze synusie będą się pchać na świat....
a ja uwierz mi nie robię nic ponad swoje siły...

ja będę w piątek włosy farbować, a w czwartek ścinać... i paznokcie w nogach mi TŻ pomaluje, bo chce być piękna na przywitanie syna
no, a ja tak mysle, ze jeszcze ten tydzien... wszystko przygotujesz i Kamilek bedzie chcial juz wyjsc Cos tak czuje A moze naprawde zaczniemy razem
Slyszalam, ze paznokci do porodu nie mozna miec pomalowanych, ale chyba tylko na rekach, ale nie jestem pewna

Cytat:
No to zależy od Ciebie, ale ja będę farbować końcem sierpnia i to mi już do porodu wystarczy ja bym w sumie farbowała przed
Wlasnie sie zastanawiam... moglabym wsumie dzis zafarbowac, bo potem moze ta farba bardzo smierdziec niemowlaczkowi, a nawet jak sie ja zmyje i umyje wlosy to i tak jeszcze mocno ja czuc
Stary 2012-07-11, 18:32   #1984
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

rzucilam tylko na Was okiem i spadam pomagac Tztowi

napisze tylko ze chyba zapisze sie do tych "siostr-blizniaczek-trojaczek"
hej

Cytat:
[
Blonde, jutro jest środa... wpadnie 10f?

Agnusek, i tu mi się robi przykro... bo o ile znam i toleruję wszystkie wady mojego TŻ, tak tego że nie potrafi mi powiedzieć nic miłego na tamat wyglądu, a wręcz łatwiej obrazić, niestety bardzo mnie boli

zobaczymy
Wlasnie bylam na spacerze z Seba i wyslalam totka
To ci Tza beeee

Cytat:
no to tyle... to tak żebyście wiedziały że żyję... bo chociaż o tym nie mówicie to wiem że teśkniłyscie
pewnie

Zrobilam walsnie paste z kurczaka
Stary 2012-07-11, 18:37   #1985
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Maleństwo.... implantacyjne ?

Bika to ja zrobię graficzka a na bób się nie piszę bo nawet nie wiem czy lubię....

Kasiax,
Cytat:
na 15.00 chyba musze sprawdzic dokladnie. To ma byc tylko KTG, ale dzien po odstawieniu tabletek, wiec wazne badanie, zeby zobaczyc, czy skurcze sie natezyly, czy ustaly
juz jestem ciekawa

Cytat:
Slyszalam, ze paznokci do porodu nie mozna miec pomalowanych, ale chyba tylko na rekach, ale nie jestem pewna
też o tym słyszałam ale w nogach sobie i tak pomaluję jak chcą to niech zmywają.... a co jakby z drogi przyszła? też bym mogła mieć pomalowane...

Cytat:
Wlasnie sie zastanawiam... moglabym wsumie dzis zafarbowac, bo potem moze ta farba bardzo smierdziec niemowlaczkowi, a nawet jak sie ja zmyje i umyje wlosy to i tak jeszcze mocno ja czuc
przecież dwa mycia i po zapachu nie ma śladu... no nie? myślę że to nie będzie kłopotliwe....

Kochana co Ci zostało do przygotowania dla małego...?
Stary 2012-07-11, 18:41   #1986
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Dziewczyny o 8,30 byłam po śniadaniu i naszykowałam wszystko do zrobienia ciasta i zesłabłam.. położyłam się i trzas, obudziłam się o 11. Masakra jakaś... nie wiem co mnie tak zebrało.
Szybko ciasto, obiad zrobić i budziłam TŻ, mieliśmy jechać do PZU opisac szkodę, tego że TŻ miał tę stłuczkę. I oczywiście nigdzie nie poszłam tylko cały czas siedziałam w aucie, bo polałam się jogurtem w aucie i całą bluzkę miałam w białych plamach. A dość to trwało więc siedziałam i siedziałam.... TŻ zrobił zakupy i wróciliśmy do domu, TŻ pojechał robic te schody z moim tatą, brali łopaty więc mam szczere nadzieje że się nie pozabijają. A ja się wykapałam i wstawiłam pranie z pościelą dla Kamila do pralki żyrafki już wiszą... zaraz naszykuję kolację i jak wyprawię TŻ do pracy to pójdę na spacer z psem... wiecie że już 3 dzień pod rząd, jak TŻ idzie do pracy to ja na spacer? aktywna się robię

no to tyle... to tak żebyście wiedziały że żyję... bo chociaż o tym nie mówicie to wiem że teśkniłyscie
oj kochana Ty się tak nie przemęczaj, bo jeszcze lada chwila urodzisz
Stary 2012-07-11, 18:41   #1987
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo.... implantacyjne ?
Na pewno nie Raczej przed @

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 18:47   #1988
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Dzien Dobry !!

Kobietki od dluzszego czasu czuje ruchy synka, ale wczoraj to dopiero poczulam kopniaczki!!!!! az podskakiwalam na sofie bo nie wiedzialam z poczatku co to
i wiecie co? zaplamilam sobie stanik jakims plynem.... maz zaczal krzyczec z LOLem na buzi ,, milsiu!! ,, czy ktoras z Was juz tak miala?
gratuluje kopniaczko!!!

Cytat:
Napisane przez geodetka3341 Pokaż wiadomość
Cześć moje piękne więc zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszedł pozytywnie niedługo idę do ginekologa więc się okaże co i jak
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ale jestem zla dzisiaj. W pracy fatalna atmosfera - szef na urlopie i wysyła kąśliwe i nieprzyjemne maile...a z samego rana pokłóciłam się z mężem...ale jestem wkurzona....
!
wdech wydech bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Wiadomość od Emilki:

" Kochane Moje dziękuję za wsparcie, kciuki i wszystkie słowa i myśli otuchy. Lenka jest cudna A ja obolała, ale taka szczęśliwa jak nigdy. Mąż był ze mną i dał mi siłę, bo chwilami było ciężko, bardzo ciężko. Jutro wyjdę jak będzie ok Dziś Mała waży 3700 g "

super wiadomosci

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Żabciu - nie przejmuj się i nie słuchaj, Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka.

Cytat:
Dziewczyny o 8,30 byłam po śniadaniu i naszykowałam wszystko do zrobienia ciasta i zesłabłam.. położyłam się i trzas, obudziłam się o 11. Masakra jakaś... nie wiem co mnie tak zebrało.
Szybko ciasto, obiad zrobić i budziłam TŻ, mieliśmy jechać do PZU opisac szkodę, tego że TŻ miał tę stłuczkę. I oczywiście nigdzie nie poszłam tylko cały czas siedziałam w aucie, bo polałam się jogurtem w aucie i całą bluzkę miałam w białych plamach. A dość to trwało więc siedziałam i siedziałam.... TŻ zrobił zakupy i wróciliśmy do domu, TŻ pojechał robic te schody z moim tatą, brali łopaty więc mam szczere nadzieje że się nie pozabijają. A ja się wykapałam i wstawiłam pranie z pościelą dla Kamila do pralki żyrafki już wiszą... zaraz naszykuję kolację i jak wyprawię TŻ do pracy to pójdę na spacer z psem... wiecie że już 3 dzień pod rząd, jak TŻ idzie do pracy to ja na spacer? aktywna się robię

odpoczywaj kochana odpoczywaj

bika - sliczne zdjecia!! to co zbierasz muszelki czad!

Witajcie
Zdarzylam nadrobic i Domino sie budzi , bede pozniej

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 18:52   #1989
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Przegląd tygodnia:
20.08-
26.08

Poniedziałek:
Bika- szkoła rodzenia.
Blonde- zaczyna się urlopować nad morzem.
Tomalinka- sprzawdzi gdzie jest ta upragniona owulka, i ustali plan leczenia. Kciuki są

Wtorek:
Bika- wybiera się na badania prenatalne.
Butter- podbija kamieniste, chorwackie plaże.

Środa:
Tomalinka- poradzi się innego lekarza. Ciekawe jesteśmy.,,.

Czwartek:
Maleństwo- podglądanie bliźniaków.

Piątek:
Blonde- koniec urlopu w Ustce. wraca do nas
Gosia- wizyta u ginekologa

Sobota:
Tomalinka- zaczyna się urlopować '
Madzia- rok temu pracowała nad Majeczką

Niedziela:

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-08-20 o 17:15
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 18:55   #1990
Malensstfo
Zakorzenienie

Strong rewelacyjne opisy!!!
Stary 2012-07-11, 18:58   #1991
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde,
Cytat:
Wlasnie bylam na spacerze z Seba i wyslalam totka
coś czuję po moczu że znów się obłowisz

Stripi,
Cytat:
oj kochana Ty się tak nie przemęczaj, bo jeszcze lada chwila urodzisz
ale ja dziś dużo odpoczywałam
a Ty jak się czujesz?

Maleństwo,
Cytat:
Na pewno nie Raczej przed @
jasne, bo Ty masz przed imieniem w dowodzie per "wrózbitka"....

Żabciu, miło że chociaż zajrzałaś wpadnij jak mały będzie Ci chciał dać chwilę
Stary 2012-07-11, 19:01   #1992
agnusek22
Wtajemniczenie

Weszłam na sekundę, bo idę biegać i będę Wam potem odpisywać, ale posikałam się z opisu Strongusia A w ciaży nie jestem! Jesteś cudowna

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:05   #1993
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo, jasne, bo Ty masz przed imieniem w dowodzie per "wrózbitka"....
Kochana nie muszę być wróżbitką, ja mam tak co miesiąc Trudno o implantację na dwa dni przed @

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-07-11 o 19:06
Stary 2012-07-11, 19:07   #1994
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Maleństwo, jak taka wszystkiego pewna jesteś to w totolotka graj
a nie marudzisz mi tu... przecież nie masz pewności że @ będzie.

Agnusek, miło mi ja się bałam że się obrazisz miłego biegania.
Stary 2012-07-11, 19:10   #1995
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiax, juz jestem ciekawa

też o tym słyszałam ale w nogach sobie i tak pomaluję jak chcą to niech zmywają.... a co jakby z drogi przyszła? też bym mogła mieć pomalowane...

przecież dwa mycia i po zapachu nie ma śladu... no nie? myślę że to nie będzie kłopotliwe....

Kochana co Ci zostało do przygotowania dla małego...?
ja to juz tak naprawde jestem gotowa i zwarta na przyjscie malego tylko ten egzamin w pojutrze napisze i bede niecierpliwie czekac tak naprawde nie chce az do terminu czekac, mam nadzieje ze szybciej maluszek bedzie chcial wyjsc

A no i zafarbowalam wlosy Oczywiscie moje paznokcie przy okazji tez i dywanik w lazience niestety (na szczescie lewa strona )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 19:11   #1996
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Przegląd tygodnia:
16.07-22.07

Poniedziałek:

1.Bika- wizyta, podglądanie Emilki.
2.Tomalinka- wizyta u gin. czyli szukamy owulacji
3.Kasiax- ktg pt. "są skurcze czy nie ma?"
4.Mrowinka- rocznica ślubu
5. Agnusek- podlizuje się w pracy szefowi, więc muszą być

Wtorek:

1.Strong- "może by tak w końcu jakieś USG?"

Środa:

1.Onyks- wizyta, pt. "ile urosła nasza fasolka?"
2.Bika- rocznica będą kwiaty i śpiew...

Czwartek:

1.Mrowinka się egzaminuje

Piątek:

1. Baobabek urodzinki.... będzie "sto lat" i driny bez alkoholowe

Sobota:

1.Strong- organizuje "brzuszkowe przyjęcie"

Cytat:
Blonde, coś czuję po moczu że znów się obłowisz

zobaczymy
Jutro zdam relacje
Stary 2012-07-11, 19:15   #1997
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja znowu tylko z doskoku, trochę was przeleciałam, ale tak bardzo szybko w locie, wiec pewnie nie wszystko zauważyłam.

Onyks bardzo dziękuję za odpowiedź koleżanka która kupuje drugą część działki zajęła się już sprawdzaniem. Wiemy, że jest rolno budowlana więc odrolniać jej nie trzeba, plany sprawdzone tylko gorzej z hipoteką bo trzeba czekać. Chyba się zdecydujemy tylko nie wiem czy drugi hipoteczny dostaniemy Pewnie będę jeszcze pisała jakieś pytania, a wy już sfinalizowaliście kupno waszej?

Bika śliczne zdjęcia, ty ładna i Emilka też. W ciąży wyglądasz ślicznie, taka szczuplutka jesteś, brzuszek piękny cud miód i maliny ja tez dzisiaj wcinałam bób

Agusek zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam, myślałam, że jesteś trochę podobna do avatara jaki masz a tu niespodzianka piękna blondynka. Figurkę masz super a powiedz mi ile masz wzrostu? Bo po zdjęciach widać, że wysoka jesteś. A kręcone włosy to tak naturalnie masz?

Maleństwo jeszcze nic przesądzone, w ciąży dziewczyny tez mają plamienia, zobaczymy jutro, trzymam cały czas kciuki

Mrowinko szkoda, że się nie udało tym razem. Ale fajnie, że odpoczęliście sobie na wycieczce, trzymam kciuki za egzamin, a potem możesz spokojnie do szpitala śmigać

dla reszty buziaki bo zaraz na siłownię śmigam

ja się wkurzyłam bo auto u mechanika i musieliśmy dokupić części i jutro będzie kończył. Masakra tyle kasy popłynęliśmy a jutro tz jak zdążymy to daje żołnierzyki do badania. Ciekawe kiedy wynik będzie. No i zła jestem bo pogoda ma się zepsuć a my chcieliśmy w niedzielę w nocy jechać nad morze i chyba trzeba będzie przeczekać kilka dni. Jeszcze dwa dni u urlop

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:17   #1998
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadlam tylko powiedziec cześć!

Bawcie się dobrze beze mnie

Ktoś pytał, jak robię sałatkę z arbuza, przepraszam nie zakodowałam kto ale z arbuza robię kulki (wykrajaczką, ale można też łyżeczką) do miski, na to pokrojona w piura cebula cukrowa na to całe opakowanie fety w kostkę bądź rozdrobniona widelcem. Posypać z wierzchu pieprzem i już

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:25   #1999
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Gucia, poważnie aż do poniedziałku Cię nie będzie?

Stokrotka, serio współczuję co do auta... niestety tak to wygląda, że to inwestycja... wiem bo sama w piątek po raz kolejny muszę odstawić auto do mechanika.

Blonde, mam Cię do listy dopisać? "Blonde znów milionerką" w środę oczywiście

a i cosik Wam powiem, w piątek idziemy do USC aby orzec ojcostwo TŻ

Kasiax, szkoda że dywanik też a jaki kolor sobie zrobiłaś ?
to super że jesteś już tak bardzo gotowa a będziesz małego popędzać?

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-07-11 o 19:26
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 19:29   #2000
Gucia0987
Zakorzenienie

Strong no taki jest plan Mam nadzieje, że uda mi się Was chociaż podczytywać

Malensfo bym zapomniała! oczywiście w piatek będę mocno za Ciebie trzymała kciuki! Świetnie sobie poradzisz, więc niczym się nie przejmuj! Głowa do góry!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:30   #2001
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Gucia, brzydki ten Twój plan
Stary 2012-07-11, 19:30   #2002
Natala84
Zakorzenienie

kurcze, podczytywałam Was w pracy ale tak wyrywkowo, bo się szef kręcił i za wiele nie pamiętam a teraz mi się cholernie chce spać...

Malenstwo, kciuki nadal 3mam, żeby to nie był @

aaa, pamiętam jednak coś Że Ana planuje wyjazd do Bułgarii - polecam !!! my byliśmy 3 tygodnie temu (ależ to zleciało...) i było bosko!!! I Bułgaria generalnie jest tania

Edytowane przez Natala84
Czas edycji: 2012-07-11 o 19:32
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:44   #2003
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Zrobilam walsnie paste z kurczaka
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aam!!

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Strongus Kocham Cie za ten przegladzik!!! super sprawa! ja zawsze cos pamietam mniej wiecej, ale nie dokladnie kiedy i kto takze taki spis to dla mnie zbawienie

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:45   #2004
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Przegląd tygodnia:

16.07-22.07

Poniedziałek:

1.Bika- wizyta, podglądanie Emilki.

2.Tomalinka- wizyta u gin. czyli szukamy owulacji

3.Kasiax- ktg pt. "są skurcze czy nie ma?"

4.Mrowinka- rocznica ślubu

5. Agnusek- podlizuje się w pracy szefowi, więc muszą być

Wtorek:

1.Strong- "może by tak w końcu jakieś USG?"

Środa:

1.Onyks- wizyta, pt. "ile urosła nasza fasolka?"

2.Bika- rocznica będą kwiaty i śpiew...

Czwartek:

1.Mrowinka się egzaminuje

Piątek:

1. Baobabek urodzinki.... będzie "sto lat" i driny bez alkoholowe

Sobota:

1.Strong- organizuje "brzuszkowe przyjęcie"

Na wtorek 17stego mozesz dodac miesieczna wizyta Dominika

Cytat:

Żabciu, miło że chociaż zajrzałaś wpadnij jak mały będzie Ci chciał dać chwilę

Jestem
Maly nakarmiony maz wrocil z pracy i ma dyzur

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wpadlam tylko powiedziec cześć!

Bawcie się dobrze beze mnie
Bawcie sie dobrze!!!!!!!!!!!!!!

A My wkoncu chrzciny robimy 22go wrzesnia nie 8go jak planowalismy.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:48   #2005
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Blonde, mam Cię do listy dopisać? "Blonde znów milionerką" w środę oczywiście

nie zapeszaj
Na miliony to raczej nie mam co liczyc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Na wtorek 17stego mozesz dodac miesieczna wizyta Dominika

A My wkoncu chrzciny robimy 22go wrzesnia nie 8go jak planowalismy.
juz miesiac?
FajnieMy 22 wrzesnia mamy 5 rocznice slubu

Amani zapraszam
Stary 2012-07-11, 19:50   #2006
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Metka pracodawca nie może odmówić dania tego urlopu.

Bika super wyglądasz.
Butter daj mi tego swojego TZ na minutkę

Tomalinko miło, że pytasz Mąż się postawił, powiedział, ze się nie pyta i zdanie a informuje i tyle. Od poniedziałku ma 2 tyg tacierzyńskiego. Oczywiście masę złych rzeczy usłyszał ale to było do przewidzenia. A najlepsze "Gdybyś nie był synem J. to już dawno bym cię zwolniła"

Ana już zazdroszcę tego wyjazdu.

Strong super lista. 18-go Majka kończy 2 miesiące ooo a mój mąż ma w sobotę urodziny

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:54   #2007
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
:

Tomalinko miło, że pytasz Mąż się postawił, powiedział, ze się nie pyta i zdanie a informuje i tyle. Od poniedziałku ma 2 tyg tacierzyńskiego. Oczywiście masę złych rzeczy usłyszał ale to było do przewidzenia. A najlepsze "Gdybyś nie był synem J. to już dawno bym cię zwolniła"
bez komentarza...
...bo chce urlop tacierzynski?

Strong fajnie by bylo gdyby ten,,grafik,, byl umieszczony na 1 stronie, bo tak to Nam zaginie skoro tu taka produkcja
Stary 2012-07-11, 19:54   #2008
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiax, szkoda że dywanik też a jaki kolor sobie zrobiłaś ?
to super że jesteś już tak bardzo gotowa a będziesz małego popędzać?
niebieska-czern
a popedzac nie bede Poprostu bede czekala
Stary 2012-07-11, 19:56   #2009
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Strong fajnie by bylo gdyby ten,,grafik,, byl umieszczony na 1 stronie, bo tak to Nam zaginie skoro tu taka produkcja
Ale strong ma linka do tej listy w swoim podpisie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Madzia normalnie szkoda słów!!
Stary 2012-07-11, 19:56   #2010
Natala84
Zakorzenienie

Kurde, już czuję że się niepotrzebnie spinam.... Okazuje się bowiem, że coraz więcej mamuś wrzesień-październik 2010 (czyli tak jak ja rodziłam Marysię) albo już urodziła, albo jest w ciąży, albo właśnie zaciążyła (Kotku, na pewno wiesz doskonale o kim piszę). No i już mam ciśnienie, że czemu ja jeszcze nie wiem że to głupie, bo przecież ledwo co się zaczęliśmy starać, ale tak mi się już groszek marzy
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości