|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ana
![]() Kasiu mi się wydaje, ze jak dziecko nie jest gotowa to obojętnie co się robi, to nie wyjdzie. Zobacz jak ja latałam i sprzątalam , jak torpeda. Nawet okna wszystkie pomyłam, latałam na 4 piętro po 2 schodki na raz kilka razy dziennie i co?? I mała zaczęła sie pchac na świat 2 dni po terminie. |
|
|
|
#2072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
mi chodzilo o to, ze moze lepiej poczekac i po porodzie zafarbowac, ale wtedy bedzie ten zapach dzidziusiowi przeszkadzal ![]() Cytat:
![]() A widok spiacego meza z coreczka musi byc slodki
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana, spontany są najlepsze
szybko Wam to załatwianie poszło ![]() a skoro do kotków się przyzwyczajasz to może powinny zostać? ![]() Kasiux, ja też nie myślałam o wypychaniu małego tylko żeby do niego pogadać i przekonać że się mamusi spieszy ![]() skoro tak czujesz to może rzeczywiście, coś w tym jest i to takie typowe skurcze są... zobaczymy co Ci w poniedziałek powiedzą na KTG. Mi też czasem brzusio twardnieje ale rzadko i sama nie wiem czy to nie jest wypychanie się małego a nie skurcz. ![]() w tą niedziele, po tych seksowych przygodach naprawdę się nastraszyłam bo czułam wyraźnie że mały jest tak nisko że hejaa... ale widocznie nie było to ten czas jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusku, Tomalinko, Madziu, Strong, Kasiu, Kotku dziękuje Wam
), ale z dość egoistycznych pobudek to trochę odłożyliśmy ![]() ale piwo wypiłam i mi lepiej Ana, super |
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
artysta Ci rosnie kochana ![]() zaraz Wam wrzuce dokonczony (prawie) pokoj mamy a u nas...narazie nie ma co pokazywac bo malujemy tak samo jak bylo jak juz umeblujemy (i moze zmienimy tapetke to wrzuce foty )aa bo moje drugie "ja" czasami swiruje ![]() ![]() no powoliiiii pooowooliiii finiszujemy jutro bedzie juz pomalowane tylko musimy poczekac na znajomego zeby pomogl Tztowi meble przetransportowac bo ja nie dam rady ![]() beda foty po umeblowaniu bo pokoj wyglada tak jak Wam pokazywalam tylko jest odswiezony ![]() Cytat:
a jakiesz szczegoly? gdzie, kiedy, za ile, ns ile ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- aaa mialam napisac odnosnie karmi....ja w ciazy wypilam moze w sumie ze 3 ale pilam po porodzie
|
||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
No to Kotek, muszę przyznać, że ekspresowo Wam idzie ten remoncik
![]() Natala ja byłam w słonecznym brzegu... ale mi teraz wspomnienia przywołałaś a co do starań... musisz sie pozbyć tych czarnych myśli raz na zawsze bo z każdą myślą jedno piwo i nie wróżę Ci dobrej przyszłości ale nie martw się wcale nie musi być trudniej.. daj temu czas
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
no i od razu humor lepszy
Cytat:
no super, oby mu sie nie chciało robic tego wiecej , bo kartek mamy pod dostatkiem![]() No to czekamy na zdjecia
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Strong super przegląd tygodnia
dopisz tylko na piatek obronę Maleństwa
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
A Kobietki... nasunęło mi się coś.. nie wiem na ile dbacie o swoje pralki. Ale zalecam czyszczenie jednej, ukrytej a okazuje się że ważnej części. Jak wyciągniecie szufladkę gdzie sypie się proszek, zajrzyjcie na górę tej dziury w którą wkłada się szufladka. Uwielbia się tam zbierać brud i rosnąć grzyb. Raz na jakiś czas trzeba to umyć. To taka moja przestroga... bo nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam o kropkach na prześcieradle... to właśnie było z brudu stamtąd. Bo filtr i kołnierz były czyste.
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Bika, ale Maleństwo ma obronę 13tego nie nie? a nie 20tego? chyba że coś walnęłam...
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strong cenna uwaga aaaaaaaaa mój brat sie dostał na Politechnikę warszawską
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba że mam dorzucić jeszcze końcówkę tego tygodnia do listy...
ale myślałam że może od poniedziałku byłoby to bardziej przejrzyste.
|
#2084 |
|
Wtajemniczenie
|
czy jesli chce sie lewatywe przed porodem, trzeba wczesniej jechac do szpitala? Jak co ile sa skurcze?
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolny![]() I co zdecyduje?
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, nie przesadzaj z tą kretynką
już starczy że masz zmarszczki i nie pomalowane oko
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
w ciazy wypilam 3 sztuki
a po porodzie pilam karmi na laktacje (zalecenia poloznej i lekarzy) haha kazali to sie stosowalam i tak mi to karmi weszlo w krew ze do tej pory je uwielbiam
|
|
|
|
#2088 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Matko przenajświętsza jedyna - aleście naprodukowały - wariatyyyyy...
Cytat:
![]() Twardy mąż to skarb ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A pielęgniarki sie pewnie nie odezwały bo sie o własny tyłek bały! Też powinni wyciągnąć konsekwencje z tego - to też swego rodzaju zaniedbanie! Cytat:
![]() Nie zrozumiałyśmy się po prostu A co do Twojego TŻ i jego komentarzy na temat Twojej figury - wyslij go do Madzi... Cytat:
Ma chłopak talent - pewna kreska, dobrze dobrane kolory - czeka go kariera Cytat:
to ja mam już 3 (jedną rodzoną, a dwie odnalezione po latach )Przepis Ci wpiszę jutro, ok? Zdjęć nie ma, bo wszystkie gofry pieron strzelił szybciutko ![]() Wymyłam szafkę z garnkami (bo znalazłam w jednej misce mysi bobek - blaaaaa) , umyłam podłogi, posprzątałam kuchnię - padam na ryjek... EDIT: Ej szok...chciałam wysłać wiadomość i wiecie co mi wizaż napisał? Że w mojej wiadomości jest za dużo emotek, bo dozwolone jest 20 i że mam usunąć niektóre
|
||||||
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiux, sama w domu możesz sobie zrobić lewatywkę
"Enema" się nazywa czy jakoś tak... około 13zł.Madziu Cytat:
![]() i gratulacje dla brata, zdolniach z niego ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Butter, przeładowałaś się grafiką sprawa z farbowaniem już załatwiona ![]() a no i co do mysich bobków... wasza Mysia postanowiła Wam coś po sobie zostawić miło z jej strony no nie?
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Chyba Polibudę, bo chciał tam najbardziej. Jeszcze jutro wyniki z Uniwerku Warszawskiego. oj tak ![]() jak to o czym, o pralce
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, a to teraz rozumiem
![]() to klup się tym karmi ja zaraz moje odkładam bo mi się odbija jak staremu dziadowi.
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
a Madzia o pralce
a z tą lewatywką, to brzmiało jak zachęta widzę że Ci się spodobało
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter
I pewnie jeszcze spiścić wodę i opuścić deskę ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Tym bardziej, że przed najadłam się jak na ostatnią wieczerzę. Jeszcze przy parciu by był problem |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter, już Ci wcześniej napisałam że sprawa wyjaśniona i że to było nie porozumienie to weź się już nie awanturuj i mnie tu biczem nie strasz
a mysz to tylko mysz... na co liczyłaś na kwiatki zamiast gówienek? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Madzia Cytat:
jak szybko przyszło tak wyszło ![]()
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, byłoby ładnie z jej strony...w końcu w gości przyszła. Jak ja idę w gości,to nie sram komuś do miski
![]() Cytat:
Niech się cieszy jędza, że gilotynki na myszy na allegro nie zamówiłam A kwiatki - no byłoby miło ![]() Blonde, a nie wpadłam, żeby post podzielić - usunęłam trochę emotek po prostu
|
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() później się nie weźmie i się żałuje, bo często co pierwsze to lepsze ![]() a co do kociaków to nie mój dom, więc... co ja tu mam do gadania ![]() Cytat:
byłaś??Cytat:
![]() chyba już pisałam szczegóły ![]() 3 sierpnia i za 2 osoby 3798zł z all i hotel **** na tydzień ![]() ![]() normalnie cena 2500zł od osoby (już od 10.08 taka jest) a że teraz jakiś tydzień bułgarski czy coś to taniej ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

że przecież nie zamierzasz jeszcze rodzić to dawno się ten zapach wypłucze...
mi chodzilo o to, ze moze lepiej poczekac i po porodzie zafarbowac, ale wtedy bedzie ten zapach dzidziusiowi przeszkadzal 

szybko Wam to załatwianie poszło 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

Juz na ten temat pisalysmy...
to ja dziękuję

to ja mam już 3