|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
dziewczyny (te ktore robia menu na stoly ) piszecie tez o przystawkach ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() A ja dłubię i tworzę podziękowania dla gości cały wieczór. Już wymiękam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne - klasyczne.
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Wtajemniczenie
|
więcej nie, ale za 1 pomieszczenie to i tak zawrotna suma
![]() zjadłam 2 bułki z całym bieluchem- leże i dyszę, bo za cały dzień to mój jedyny posiłek plus twister w kfc- nie miałam czasu na nic innego ![]()
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej sytuacji z pieniędzmi ![]() bardzo ładne ![]() Zmykam spać, bo jutro kolejny dzień załatwiania spraw ślubno-weselnych ![]() Buziak na dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
a właśnie... jak założyłam buty w domu i przymierzyłam do nich suknię... albo suknia mi zżółkła, albo jest zakurzona, albo taki efekt jest od tego, że bielutkie satynowe buty stykają się z tymi ozdobami na dole... W każdym razie, jak patrzyłam to butki są bielutkie, a efekt sukni przy nich jest taki jakby ona była ciut ciemniejsza.
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- ide lulu:P do jutra ![]()
![]() |
#4748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wspominałam, że kocham Twistery? Ale staram się ograniczyć kurczaka. Narobiłaś mi smaku. ![]() Też mykam spać - dobrej nocy dziewczyny. ![]() Może jeszcze się załapię przed wyjazdem na nową część. ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie. w kuchni toczy się całe życie rodzinne domu
![]() a moja jest idealna, dokładnie taka jaką chcieliśmy. jak będzie już gotowa to Wam pokażę foty ![]() PS. Ja też uwielbiam twistery ![]()
#4750 | ||
Zadomowienie
|
![]() Lady-no wreszcie relacja ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A gdzie jest relacja Neny siem pytam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo grzeczna
Cytat:
![]() audrey ![]()
![]() |
#4752 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale przeciez w stanach np nie mają góralskich kartofelków ![]() Cytat:
![]() mój TŻt jest cudownym finansistą domowym ![]() ![]()
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
idę spać nie pisać mi za dużo tutaj bo jutro mam taaaaki mega zalatany dzień że potem nie będę miała kiedy nadrobic
![]()
#4754 |
Rozeznanie
|
Przeleciałam was na szybko. I nawet nie po odpisuję za bardzo bo tż śpi i nie chcę tłuc w klawiaturę.
LADY relacja ![]() Doba jest ostatnio dla mnie za krótka. Dzisiaj był dzień zakupów. Kupiłam kolczyki ![]() ![]() Kupiłam sobie też śliczną bluzeczkę w LC Waikiki ![]() Tż jutro może będzie miał garniak, trzymać kciuki.. Próbny makijaż się udał w końcu... był delikatny, ale dobrze się trzymał i w ogóle go nie czułam na sobie. NIUT jesteś zadowolona z paznokci ? bo tez się tam zapisałam, bo nie chciało mi sie szukać gdzie indziej.
![]() |
#4755 | ||||
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35234855]
a to co swoich nie masz? ![]() śladowe ilości ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie w moim guście, ale wyglądają na wygodne ![]() Zaaplikowałam sobie bloker z ziaja i swędzi, że zaraz się chyba rozdrapię ![]() Zaprosiliśmy dziś mojego kuzyna-kombinatora i będzie nam szukał auta do ślubu (chcemy jechać Warszawą albo Syrenką) ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]() A zdjęcia z próbnego gdzie?
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
HejJ Może nie pisałam tu za często, ale czytałam na bieżąco, więc mam nadzieje, że się zrewanżuje relacją.
A więc relacja z najcudowniejszego dnia marci45 i jej mężaJ CZWARTEK Do 13 jeszcze byłam w pracy, gdzie dostałam życzenia od całej firmy i prezent. Później wraz z Tztem ruszyliśmy dokupić różne drobiazgi i następnie z moją sis do parku zrobić zdjęcie wiszące za nami na sali. Jako, że sobie nie podobałam się na żadnym, trochę to zajęło. Sis pojechała po resztę wazonów do ikei, a my wypłacić pieniążki, i tu pierwszy stres, bo okazało się, że mamy limity na kartach. Wypłaciliśmy tyle ile mogliśmy i ruszyliśmy o 24.00 na giełdę kwiatową. Zakupiliśmy cały tył auta kwiatów, niestety znaleźliśmy tylko trzy pęki goździków w naszym kolorze, więc większość kwiatów pozostała biała, ale już na sali tworzyło to mega efekt. Następnie pakowanie i ruszyliśmy do rodziców, gdzie dojechaliśmy przed 6 rano i położyliśmy się spać. PIĄTEK Pobudka o 8.00, bo na 10 miałam próbną u fryzjera 30 km dalej. W czasie jak byłam u fryzjera TZ zakupił brakujące wody, odebraliśmy paszporty i wróciliśmy do domku. Fryz wyszedł super, wszyscy myśleli, że już jestem uczesana do ślubu, a ta fryzura była taka na szybko i nie do końca dopracowana. Po drodze wstąpiliśmy do foto, który nam robił zdjęcia w studio i wybraliśmy pozy(co zajęło dość sporo czasu, bo żadna ze studyjnych poz mi się nie podobała). Na dodatek, akurat mama Tzta przechodziła i nas zauważyła, ale podomież nie domysliła się naszej niespodzianki. Wrociliśmy do domu i z przyszłą szwagierą wiązałyśmy kokardki na wódce. Później kościół i spowiedź, ksiądz nie chciał od razu nas przyjąć do podpisania aktó i złożenia ofiary i musieliśmy czekać i przyjechać ponownie na 19,40. Naczekaliśmy się, załatwliśmy wszystko u księdza i ruszyliśmy na salę. Strojenie zaczęliśmy o 21, na szczęście duża ekipa pomocników sprawiła, że poszło sprawnie i szybciutko. Faceci wynosili napoje i resztę do schowka, dziewczyny układały kwiaty, a ja rozkładałam winetki. Wróciłyśmy, zrobiłyśmy kwiatową poduszeczkę na obrączki, kąpiel i trochę przed 2 położyłyśmy się spać. SOBOTA Pobudka o 6, o 7 wyjazd do fryzjera. Fryzura i makijaż wyszły super, co poprawiło mi humor, jak wracałyśmy trochę pokropiło, ale nic tego dnia nie było w stanie zepsuć mi humoru. Wróciliśmy ruszyłyśmy robić kosze dla rodziców u babci i odebrać od babci moją suknie. Siostra pobiegła na miasto zakuić puder i tablice do auta, bo gdzieś je zapodziałam w międzyczasie, ja poprzyczepiałam parę balonów przed domem. Poszłyśmy do sąsiada stroić auto, gdzie zastał nas kamerzysta i nakręcił parę ujęć. Stwierdził, że pierwszy raz widzi jak Pmka z świadkową same stroją auto. Oczywiście po drodze TZ nas wylukał, i widział fryz i makijaż wcześniej, a ja bukiety, któ®e właśnie odebrał. Wyszły zupełnie inne niż zamawiałam, żałowałyśmy z sis, że same nie robiłyśmy, bo widząc co ona wyczarowała na sali, wyszły by mega lepsze. Szyko się ubrałąm(no może nie tak szybko), spóżniliśmy się do foto, przytarliśmy auto, później błogosławieństwo i do kościoła. Całą msze byłąm uśmiechnięta, TZ zdenerwowany, wszystkie przyjaciółki i sis płakały na kazaniu, które odprawiał nowy ksiądz i to był pierwszy jego ślub i był na maksa zdenerwowany jak mój TZ. Tz się zapomniał i na przysiędze dopiero za chwilę spojrzał na mnie. Wszystko wyszło super, kuzynki grały i śpiewały, kazanie było przepiękne. Wyszliśmy, ibsypali nas płatkami i nastąpiła mega długie składanie życzeń. Później sala, nie mogłam się doczekać jedzonka. Zjedliśmy, pierwszy taniec, mimo, że nie ćwiczony nie wyszedł najgorzej. Rodzice zachwyceni prezentami. Zepół super, mimo, że nie zdążyliśmy się z nimi spotkać przed, było dokładnie tak jak chcieliśmy. Super bawili gości, oczepiny wyszły też fajne. Wszyscy chwalili salę, polecam lampiony, cenowo tanie, a goście byli zachwyceni. Księga gości też okazała się super pomysłem. NIEDZIELA Poprawiny przed domem trwały do 1 w nocy, wszyscy popisywali się na zdjęciu za nami. PONIEDZIAŁEK Sesja wydaje nam się, że wyszła super, nie mogę się doczekać fotek z pleneru. Co bym zmieniła? Tak naprawdę chyba nic, choć te bukiety bym powierzyła siostrze, a nie kwiacarni, no i więcej się wyspała, bo byliśmy trochę zmęczeni(choć noc poślubna oczywiście się odbyła ![]() Jak wrócę z pracy wrzucę kilka zdjęć, też dekoracji, jakby któraś Pmka z Wawy była zainteresowana, bo moja sis rozkręca firme florystyczną, a moim (i nie tylko) zdaniem, ma świetne wyczucie i byłam zakochana w naszym wystroju.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
A jakie podziękowania robisz?
#4758 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie wyspałam się Za godzinę idziemy podpisać dokumenty czyli poniekąd będziemy już mężem i żona tyle że z data sobotnią ![]() marcia ![]() ![]()
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też już zakupiliśmy lampiony 40 szt-biale ale wyglądają jak ecru ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj kupiłam kolczyki do ślubu, takie wkretki troche zwisające z perełka ![]() aaa i zamówiłam te pedzle do blendowania ![]() ![]() ![]() byłam w inglocie zapytać o te cienie, podkłady i bazy pod cienie i podklad. Sympatyczna laska byla, zakup tego wszystkiego wyniesie mnie ponad 200zł ![]() ![]() ![]() ![]()
#4761 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Ale fajne powietrze się zrobiło po deszczu. Jak szłam do pracki to pierwszy raz od wielu dni się nie zasapałam. Jest tak przyjemnie i jest czym oddychać. Kiciu chyba Twoje modły o pogodę na 14 lipca się sprawdzą i nie będziesz miała piekarnika i Ci się kreweta nie upiecze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
marcia
![]() ![]() Ja się właśnie pakuję, bo po pracy jadę od razu do rodziców. Jutro próbna fryzura i makijaż ![]() ![]()
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
marcia fajna relacja, jak czytam czyjeś relacje to od razu przypomina mi się moje wesele i te emocje z nim związane
Teraz czekamy na relację NENY!!!! ![]() W sobotę jedziemy na upragniony urlop (na tzw "miesiąc miodowy") pierwszy cel - Zakopane - prezent od rodziny i tam sesja zdjęciowa, za niedługo będziemy mieli wprawę w te klocki ![]() A potem cel drugi - Kreta i wymarzona wycieczka na Santorini O, a dzisiaj mamy z kamerzysta kręcony plener, ale w normalnych ubraniach. Ciekawe jak to wyjdzie wszystko....oby pogoda się nie popsuła, trzymajcie kciuki
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-07-12 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale najlepsze jest to ze to on za to wszystko płaci ![]() ![]() jak wyłam po telefonie makijażystki że jestem na lodzie to mnie pocieszał że mi kupi co tylko bede chciala do tego makijażu ![]() ![]() wczoraj w inglocie dzielnie sie trzymał ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze pytał babke: a czy te cienie mozna tak rozmazywac zeby był łagodny kontur oka? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Hello!
pamietacie mnie jeszcze? 2 dni do ślubu!!!! ![]() Ale jestem zabiegana ostatnio ![]() Suknie wczoraj odebralam, prawie sie rozplakalam jak ja mierzylam ![]() ![]() Wczoraj dzwonil fotograf, zeby obgadac ostatnie sprawy ![]() Przed wczoraj moj TZ zgubil portfel ![]() ![]() ![]() ![]() Wogole to od tygodnia jestem chora:/ a nie mam czasu na lezenie w lozku, bo sprawy trzeba zalatwiac.. dzisiaj jedziemy kupic soki i od razu zawozimy na sale, wodke tez trzeba zawiezc. Madziuniusia jak chcesz moje bolerko (to tiulowe) to moge Ci je oddac, bo mi do sukni kompletnie nie pasuje. Ide bez ![]() ![]() moge Ci przeslac zdjecia na maila jak chcesz ![]() wczoraj zalatwilismy auto do ślubu (wiem, wiem, bardzo szybko) bedzie to BMW najnowsza piątka ![]() pogade na sobote zapowiadają brzydką:/ Jutro paznokcie, wieczorem tluczenie i juz sobota ![]() moj plan na sobote: 8:00 wstaję, wykąpię się, moze coś przełknę ![]() 10.30 fryzjer 12.00 makijaż 14.00 przyjezdza foto i kam 14.30 wskakuje w suknie ![]() 15.00 przyjezdza TZ z rodzinką na blogoslawienstwo;D 16.00 nasz Ślub ![]() 17.00 powitanie na sali i imprezka do bialego rana ![]() jejku chce, zeby to juz bylo dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie ze pamietamy ![]() ![]() az zazdroszcze ze to juz !!! ![]() ja mam 30 dni ![]()
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
No ba, Paulinko, u nas całkiem dobrze z pamięcią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
2 dni
![]() Idę dzisiaj z moim D.na maniciure,on jeszcze musi iść do spowiedzi. A jutro jedziemy do kwiaciarni po kwiaty na grób taty D.i na cmentarz,z wódką na salę...
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.