Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 12:00   #1951
kwiat wisni
BAN stały

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
Któraś z Was wrzucała kilka stron wcześniej jakieś zdjęcia z bloga Kenzy i mam pytanie. Ktoś wie czym ona się zawodowo zajmuje? Bo co nie wejdę na jej stronę to nowe zdjęcia z różnych zakątków świata. Jeśli blogowanie takie dochodowe to aż się chyba sama nad tym zacznę zastanawiać
Ona dorabia jako modelka czy jakoś tak - reklamuje sobą skórzane kurtki.
Ma tez już chyba swoją kolekcję biżuterii i torebek, pewnie za różne szoł w tv też jej płacą.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Dzięki : )

Chyba gdzieś już ją widziałam - nie podoba
mi się jej układ szczęki ] ;-> i ciemne brwi do tlenionych włosów - akurat jej nie pasują. Takie normalne jej ałtfity - jets przyzwoicie : )

Edytowane przez kwiat wisni
Czas edycji: 2012-07-12 o 12:04
kwiat wisni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:11   #1952
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, jejku, przecież to nasza wspaniała autorka określenia "szatniarka". Ale tak fałszywej osoby, jak ona jeszcze w internecie nie spotkałam.

Cytat:
Napisane przez Catkate Pokaż wiadomość
patrząc na godziny dodawania notek to pracuje w jakimś systemie zmianowym, może w jakimś zakładzie produkcyjnym, albo w gastronomii. Wtedy mogła by się ubierać jak chce, bo w takich miejscach i tak się wskakuje w strój roboczy. Ale coś mi mówi, że ta praca to ściema. Kiedyś też pisała, że pracuje w "państwowej instytucji" gdzie obowiązuje "ścisły dress code" (tzn czarna mini za tyłek, gołe nogi i prześwitująca koronkowa bluzka), a jakiś czas potem dodała swoje zdjęcie w pracy- czyli przy kserokopiarce.
Zdjęcie Kamci przy kserokopiarce? Ale ekstra. Pewnie jest panią pracującą w kserze Tylko zdjęcie pewnie było na starym blogu?
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:13   #1953
kirja
Raczkowanie

Kenza wybiła się na blogowaniu, z tego co kiedyś oglądałam jej bloga to prowadziła wywiady z jakimś gwiazdami dla MTV czy jakiejś VIVY, poza tym jest modelką i ma jakieś własne kolekcje ubrań. obrotna dziewczyna
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:13   #1954
Catkate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Jejku, jejku, przecież to nasza wspaniała autorka określenia "szatniarka". Ale tak fałszywej osoby, jak ona jeszcze w internecie nie spotkałam.

Zdjęcie Kamci przy kserokopiarce? Ale ekstra. Pewnie jest panią pracującą w kserze Tylko zdjęcie pewnie było na starym blogu?
Jestem jej maniakalną psychofanką, pamiętam wiele rzeczy, ale nie jestem pewna czy zdjęcie było na starym, czy na nowym blogu.
Catkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:15   #1955
natalkaa7522
Zakorzenienie

Chocarome zabłysnęła na którymś wątku "moda, która cie rozwala"
Stary 2012-07-12, 12:21   #1956
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
patrząc na godziny dodawania notek to pracuje w jakimś systemie zmianowym, może w jakimś zakładzie produkcyjnym, albo w gastronomii. Wtedy mogła by się ubierać jak chce, bo w takich miejscach i tak się wskakuje w strój roboczy. Ale coś mi mówi, że ta praca to ściema. Kiedyś też pisała, że pracuje w "państwowej instytucji" gdzie obowiązuje "ścisły dress code" (tzn czarna mini za tyłek, gołe nogi i prześwitująca koronkowa bluzka), a jakiś czas potem dodała swoje zdjęcie w pracy- czyli przy kserokopiarce.
test ze znajomosci bloga Kamili zdalas celujaco. zaslugujesz na zdrowa przekaske.

a propos instytucji panstwowych, to akurat w takich sadach powszechnych ubiory "personelu" wyzszego i nizszego rzedu wolaja czesto o pomste do nieba. latem jest oczywiscie apogeum - czesc osob mozna byloby od razu na plaze poslac...

Cytat:
zablysnela znajomoscia statystyk.
Stary 2012-07-12, 12:21   #1957
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Proszę o uświadomienie
Stary 2012-07-12, 12:25   #1958
tolas
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

a propos instytucji panstwowych, to akurat w takich sadach powszechnych ubiory "personelu" wyzszego i nizszego rzedu wolaja czesto o pomste do nieba. latem jest oczywiscie apogeum - czesc osob mozna byloby od razu na plaze poslac...
to fakt, chociaż nie ma co zapominać, że w tych instytucjach zazwyczaj klimatyzację posiadają jedynie serwerownie

a tak btw, przy takiej pogodzie jak ostatnio czasem trzeba ubrać się lżej, tym bardziej, że na własne ciuchy i tak zakładasz "strój służbowy", który grzeje jak jasna cholera, zwłaszcza w mocno naświetlonej sali
Stary 2012-07-12, 12:28   #1959
smerfetk_a
Żona Gargamel

Kenza reklamuje też ciuchy z nelly.com, ma swoją biżuterię, program prowadziła z koleżanką, była korespondentką dla MTV... Pewnie sporo innych rzeczy również, niezła kariera
Mnie z kolei zastanawia takie coś: skoro jest fotomodelką to rozumiem te jej podróże (aczkolwiek irytuje mnie jej ciągłe bieganie w stroju kąpielowym, i ta figura, ach zazdrość ). Ale jakim cudem ona tego swojego chłopaka zawsze ze sobą ciągnie do każdej pracy? Btw boska para

I CZEMU ONA MA TAKĄ IDEALNĄ FIGURĘ, I HATE HER

Cytat:

Oooo tak I więcej tam nie wróciła

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2012-07-12 o 12:29
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:28   #1960
natalkaa7522
Zakorzenienie

Chocarome ciągle pisała o innej blogerce, która miała ileś tam wyświetleń, które podobno 'nie były prawdziwe' i ogólnie coś tam było tez o reklamach i takie tam bzdety. Pamiętam że sama wtedy pisałam ale to bylo dawno temu, już nie pamiętam dokładnie wszystkiego. To śmieszne było. A chocarome miała kilka kont i robiła reklamy na różnych wątkach np. o 'blogach które lubisz' tam wklejała swojego bloga i takie tam.
Stary 2012-07-12, 12:34   #1961
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tolas Pokaż wiadomość
to fakt, chociaż nie ma co zapominać, że w tych instytucjach zazwyczaj klimatyzację posiadają jedynie serwerownie

a tak btw, przy takiej pogodzie jak ostatnio czasem trzeba ubrać się lżej, tym bardziej, że na własne ciuchy i tak zakładasz "strój służbowy", który grzeje jak jasna cholera, zwłaszcza w mocno naświetlonej sali
Dla mnie to jest trochę głupota - powinniśmy brać przykąłd np. z Singapuru gdzieś ktoś mądry pomyślał, że jest za gorąco by być ciągle pod krawatem w biurach. Nie mówię o pełnym luzie, ale o takiej letniej elegancji - jakieś eleganckie odkryte obuwie, koszula niezapięta po samą szyję. i tak daaalej.
No ale my jesteśmy 10000000 lat za murzynami by kopiować inne mądrzejsze narody (i mówi to patritka - więc już to coś znaczy).

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Kenza reklamuje też ciuchy z nelly.com, ma swoją biżuterię, program prowadziła z koleżanką, była korespondentką dla MTV... Pewnie sporo innych rzeczy również, niezła kariera
Mnie z kolei zastanawia takie coś: skoro jest fotomodelką to rozumiem te jej podróże (aczkolwiek irytuje mnie jej ciągłe bieganie w stroju kąpielowym, i ta figura, ach zazdrość ). Ale jakim cudem ona tego swojego chłopaka zawsze ze sobą ciągnie do każdej pracy? Btw boska para

I CZEMU ONA MA TAKĄ IDEALNĄ FIGURĘ, I HATE HER

Oooo tak I więcej tam nie wróciła
A widziałaś jak ciśnie w klubach fitnes? W sumie co odwiedzam jej blog to zawsze pojawia się jakiś wpis z siłowni, czy przed siłownią czy po niej.
Stary 2012-07-12, 12:35   #1962
zekori
Wtajemniczenie

Pazur Kamili pazurem, ale mnie od patrzenia na ten jej strój dnia zęby bolą.
Gdzie ona pracuje? Kiedyś miała zdjęcia w pracy i chyba w jakimś urzędzie pracowała, takie odniosłam wrażenie, ale teraz to już nie wiem.
No i jej logika: 27 stopni= zakryte buty z PVC, ochłodzenie= top bez ramiączek i okulary przeciwsłoneczne.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:35   #1963
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Chocarome ciągle pisała o innej blogerce, która miała ileś tam wyświetleń, które podobno 'nie były prawdziwe' i ogólnie coś tam było tez o reklamach i takie tam bzdety. Pamiętam że sama wtedy pisałam ale to bylo dawno temu, już nie pamiętam dokładnie wszystkiego. To śmieszne było. A chocarome miała kilka kont i robiła reklamy na różnych wątkach np. o 'blogach które lubisz' tam wklejała swojego bloga i takie tam.
Nie łatwiej robić reklamę podpisem? 0o
Stary 2012-07-12, 12:41   #1964
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem jej maniakalną psychofanką, pamiętam wiele rzeczy, ale nie jestem pewna czy zdjęcie było na starym, czy na nowym blogu.
Na nowym, z tego co pamiętam wrzuciła je w okresie luty-marzec.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/01/13.html jest i post w pracy!

swoją drogą pracodawcy nie szanuje, bo ma włosy rozpuszczone!

Edytowane przez zekori
Czas edycji: 2012-07-12 o 12:42
Stary 2012-07-12, 12:42   #1965
natalkaa7522
Zakorzenienie

W podpisie tez miała, ale to było za mało.
Stary 2012-07-12, 12:44   #1966
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Na nowym, z tego co pamiętam wrzuciła je w okresie luty-marzec.
Usunęła kalendarz z bocznego panelu - nie chce mi się szukać - nie na moje nerwy jest przelatywanie przez te wszystkie notki. One są obleśne.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
W podpisie tez miała, ale to było za mało.
Nie rozumiem dlaczego ludziom zależy tak na oglądalności? Mnie już trochę przerażają statystki na blogu odkąd dodałam linka w podpisie - boję się napływu hejterów i tępych nastolatek - w sumie jedną już zablokowałam bo mi komentować nie potrafiła tak jak lubię.
Stary 2012-07-12, 12:46   #1967
zekori
Wtajemniczenie

http://1.bp.blogspot.com/-oE5G9BmoHG...133c0070_b.jpg a tak Kamila idzie do szkoły.
Stary 2012-07-12, 12:46   #1968
tolas
Rozeznanie

Cytat:

http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/01/13.html jest i post w pracy!

swoją drogą pracodawcy nie szanuje, bo ma włosy rozpuszczone!
co za cudowna pomadka!!! można w niej mówić i się trzyma na ustach
Stary 2012-07-12, 12:47   #1969
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Czy to są białe skarpetki? o.O
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:52   #1970
samiha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
Któraś z Was wrzucała kilka stron wcześniej jakieś zdjęcia z bloga Kenzy i mam pytanie. Ktoś wie czym ona się zawodowo zajmuje? Bo co nie wejdę na jej stronę to nowe zdjęcia z różnych zakątków świata. Jeśli blogowanie takie dochodowe to aż się chyba sama nad tym zacznę zastanawiać
W zwiazku z dwoma najwiekszymi blogami w szwecji (kenza,blondinbella) wywiazala sie niezla dyskusja z 3 lata temu. Wyszly wtedy na jaw zarobki dziewczyn i swiat marketingu, doradctwa finansowego a nawet przedstawiciele rzadu nie wierzyli ze 17-letnia wtedy kezna potrafila zarobic 50,000 koron szwedzkich na samych reklamach. Kenza pozniej opublikowala nawet statystyki i skany przelewow i wyszlo ze wyciagala ponad 200 tys miesiecznie.

Blondi wyznala ze w rok zarobila 5 milionow koron. Zaczeli sie wypowiadac najrozniejsi specjalisci a nawet psychologowie ktorzy probowali jakos racjonalnie wytlumaczyc jak to mozliwe ze taka mase ludzi interesuja zdjecia wlosow/brzucha/jedzenia jakiejs dziewczyny.

Pocieszam sie tym ze wieksza czesc zarobkow tak musialy oddac urzedowi skarbowemu.

Teraz proporcje sie zmienily bo pojawilo sie duzo innych mlodych dziewczat ale i tak z ostatnich raportow wynika ze kenza zarabia najwiecej wiec nie ma sie co dziwic ze zwiedza swiat wzdluz i wszerz.

Lista najpopularniejszych blogow:
http://www.bloggportalen.se/BlogPort.../TopLists?tl=1
Stary 2012-07-12, 12:56   #1971
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
Wiesz, niektórym to nie wystarcza - choćby nasza ulubiona szatniarka z miasta na W. wielokrotnie doświadczyła bólu kasowanego konta za spamowanie reklamami. Ale takie wchodzenie na wszystkie możliwe blogi i pisanie czegoś w stylu "dodałam cię do obserwowanych, koniecznie obczaj mojego feszyn blogaska, rewanżyk?" kojarzy mi się z zamierzchłymi czasami Epulsa, gdy to gimbuski liczyły, że ktoś im kupi konto premium, jak się dobrze wypromują

Nic nie mam do stylizacji Chocarome, są ładne i dziewczęce, ale drażni mnie tona fotosklepu na twarzy i zestawienie jasne włosy + bardzo ciemne brwi. Wyczuwam inspirację Emmą Watson, ale jej to zdecydowanie nie pasuje i jak dla mnie powinna albo zmienić kolor włosów na ciemniejszy, albo inaczej wyregulować brwi i zrezygnować z kredki (bo nie wierzę, że naturalnie ma aż tak ciemne, jak tutaj ). Może być jedno i drugie.
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:16   #1972
_chocolate
Zakorzenienie

Odnośnie zarabiania na blogu, to ostatnio natknęłam się na wpis u "króla blogerów". Ci znani blogerzy zarabiają na postach, no bo z banerków to się przecież nie wyciągnie kilkanaście tysięcy.

Cytat:
Wytłumaczył mi to niedawno jeden z pracowników pewnej agencji.
– Widzisz Kominek, my bardzo chętnie płacimy blogerom za pracę. Bo tak trzeba. Tylko po kiego czorta mamy płacić blogerom, którzy sami do nas piszą, że chcą to i tamto do testów, recenzji, konkursów i nie żądają kasy?
– Mówisz tu o szafiarkach, które dadzą dupy za dżinsy?
– Nie, mówię tu o czołowych blogerach. Tych, co rzekomo najwięcej zarabiają na blogu i lansują się w mediach.
– Pierwsza dziesiątka mojego rankingu wpływowych blogerów?
– Też, ale nie tylko. Druga także.
– Naprawdę robią za darmo?
– Tak.
– To na czym zarabiają?
– Nie wiem. Banerki? Może jak ktoś im napisze, że zapłaci, to biorą? W każdym razie z tobą robiliśmy dwie akcje. Tobie płaciliśmy pełną stawkę, im ani grosza. Dostali „produkt xxx” i to była ich zapłata. A raz nawet musieli zwrócić.
– Fajnie, ale jak to się wyda…
– To co? Nie jesteśmy frajerami. My płacimy uczciwie blogerom za pracę, ale jak ktoś nie żąda zapłaty to wybacz, dopraszać się nie będziemy.
W kilku fajnych kampaniach zabrakło mnie tylko dlatego, że inni blogerzy robili je za darmo, ale odkąd przyjąłem zasadę, że za darmo współpracuję wtedy, kiedy firma niczego ode mnie nie oczekuje, a za oczekiwania zawsze trzeba płacić, moje zarobki skoczyły dziesięciokrotnie. D z i e s i ę c i o k r o t n i e. Wbrew pozorom u mnie nie ma dużo reklam. Ja po prostu umiem robić duży buzz wokół każdej współpracy, a nie jak inni blogerzy – ☠☠☠☠☠☠☠ną tekścik konkursowy i mają w dupie efekty.

Ostatnia współpraca z Martini, którą robiłem razem z Fashionelką, czy akcja majowa z Peugeot z Segrittą pokazuje, że dobrze dobrani blogerzy potrafią zdziałać cuda. Oczywiście na miarę blogosfery, a nie całej galaktyki.

Bo bloger nie tylko musi mieć zasięg i dobrze wyglądać na zdjęciach. Dam przykład sprzed kilku dni - jedna przemiła blogerka dała dupy po całości. Nie dość, że spóźniła się z opublikowaniem tekstu konkursowego, źle podlinkowała, to w dodatku minutę po jego publikacji – wrzuciła kolejny tekst. Ze swoimi stylizacjami. Tekst konkursowy, za który wzięła kasę, został „przykryty” i był niewidoczny dla jej czytelników. I jak tu z kimś takim współpracować? Jak później agencja ma wytłumaczyć klientowi sens współpracy z blogerami? Albo durni blogerzy nauczą się profesjonalizmu albo jeszcze długo najlepsze kampanie będzie robiła garstka blogerów, którzy są gwarancją jakości.

PS Jeśli za 5 lat nie będę pisał do was z apartamentu na Manhattanie, to znaczy, że jednak nie warto być blogerem i schrzaniłem sobie życie. A mogłem iść na polibudę…

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:19   #1973
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
w poznanskim Okregu i Apelacji jest juz klima na salach sadowych.
i chodzilo mi tez o stylizacje typu dzinsy z cekinami i bluzke ledwo zakrywajaca pepek - w tym nie jest przewiewniej niz w bluzce koszulowej z krotkim rekawem i lzejszej spodnicy o klasycznym ksztalcie. niby pod toga tego (pepka) nie widac, ale jakos na sale trzeba dojsc...

Cytat:
No i jej logika: 27 stopni= zakryte buty z PVC, ochłodzenie= top bez ramiączek i okulary przeciwsłoneczne.
to sie nazywa pojscie pod prad. Kama jako pogodowa ałtsajderka .

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
reklama kosztuje .
Stary 2012-07-12, 13:25   #1974
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Tak patrzę na tą chocarome i ani mi się nie podoba z twarzy, ani z figury i tak w ogóle sobie myślę, że jest bardzo zwyczajna. I ona niby jest fotomodelką?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:31   #1975
tolas
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
w poznanskim Okregu i Apelacji jest juz klima na salach sadowych.
i chodzilo mi tez o stylizacje typu dzinsy z cekinami i bluzke ledwo zakrywajaca pepek - w tym nie jest przewiewniej niz w bluzce koszulowej z krotkim rekawem i lzejszej spodnicy o klasycznym ksztalcie. niby pod toga tego (pepka) nie widac, ale jakos na sale trzeba dojsc...
u mnie niestety klimy brak, nawet na togi skąpią i ja często trafiam na wełnianą (zdarzyło mi się prawie zasłabnąć w takim "cudzie" na sali) bo nie wszyscy dostali własną

dżinsów z cekinami i krótkich bluzek nie widziałam od lat.... myślałam, że chodzi tu bardziej o gołe ramiona i odkryte nogi.... na początku uważałam, że to absolutnie nie wypada ale już mi przeszło ramiona zakrywam, ale z sandałków w upały nie zrezygnuje chociażbym kogoś tym rozwalała

kim jest król blogerów, bo chyba znowu jestem nie w temacie
Stary 2012-07-12, 13:33   #1976
_chocolate
Zakorzenienie

Cytat:
kim jest król blogerów, bo chyba znowu jestem nie w temacie
kominek, największy polski bloger

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:34   #1977
samiha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _chocolate Pokaż wiadomość
Odnośnie zarabiania na blogu, to ostatnio natknęłam się na wpis u "króla blogerów". Ci znani blogerzy zarabiają na postach, no bo z banerków to się przecież nie wyciągnie kilkanaście tysięcy.
Nie wiem co sie z tym kominkiem stalo. Kilka lat temu uwielbialam czytac jego bloga, wystarczyl tylko sam tekst zeby przyciagnac mase ludzi. Teraz na jegu blogu mozna znalezc tylko akcje, wspolprace, wycieczki, banery i narzekanie ze inni frajerzy robia cos za darmo jak mozna przeciez wyciagnac z tego kase. Po tym jego teamie z faszionelka wrzucilam go na liste leechblokera zebym nawet przypadkiem nie nabila mu wejsc.
Stary 2012-07-12, 13:35   #1978
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Korzystając z okazji, hermetyczny żarcik: idzie Węgier do lasu, przewraca się i mówi "o fák"
("fa" = drzewo, "fák" = drzewa, czaicie? )
Żaden szanujący się Węgier by tak nie powiedział Meg a faszomat bazdmeg, a kurva életbe! Rohadj el te büdös cigány picsa!!
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:37   #1979
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Tak patrzę na tą chocarome i ani mi się nie podoba z twarzy, ani z figury i tak w ogóle sobie myślę, że jest bardzo zwyczajna. I ona niby jest fotomodelką?
Ona?! Noł łej. Chyba, że cos mnie ominęło. Też się pogubiłam teraz trochę, ale to Kenza jest chyba fotomodelką, nie Choco.

Po jednym z postów Niemodnych Polek w moim mózgu automatycznie pojawia się skojarzenie Chocorome = Hermiona Ona jest bardziej hermionowata niż sama Emma Watson imho. Ale umiejętności obróbki zdjęć w fotoszopie jej zazdroszczę (też bym sobie zmieniała kolor tęczówek na morski ), wiem wiem, dla chcącego nic trudnego, ale jakoś nigdy nie było mi to potrzebne do szczęścia.

Abstrahując od szacunku lub jego braku dla pracodawcy, Kamila ładnie wygląda w takiej fryzurze, jaką miała w styczniowym poście z miejsca pracy (ciekawe, kto jej w pracy zdjęcia robił)

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
Żaden szanujący się Węgier by tak nie powiedział Meg a faszomat bazdmeg, a kurva életbe! Rohadj el te büdös cigány picsa!!
Zrozumiałam jedno słowo!

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:39   #1980
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
u mnie niestety klimy brak, nawet na togi skąpią i ja często trafiam na wełnianą (zdarzyło mi się prawie zasłabnąć w takim "cudzie" na sali) bo nie wszyscy dostali własną
z tego, co mi wiadomo, obecnie tylko lancuchy sie dostaje.

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
czy to ostatnie slowo czyta sie"picza"?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości