|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Aaaaaaa, no to ja wszystko poplątałam - ajm sorri!
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze odbierałam go jako jakiegoś cwaniaczka, a teksty też mi sie nie podobały - ot, móglby pisać porady w jakimś czasopiśmie dla gimnazjalistek ![]() Po reklamie z peugetem u fashionelki przypomniałam sobie o nim i kilka razy weszłam zobaczyć, co się tam u niego dzieje...wieje pazernością i samouwielbieniem...
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
SCS był całkiem przyjemny, miałam tylko przez jeden semestr i całkiem mi się podobało, ale to pewnie dlatego, że miałam luźną babkę i zaliczenie zdobywało się 3 prostymi kartkówkami (bo nawet kolokwium tego nie nazwę) z odmianą prostych słówek, co polegało na przepisaniu sobie końcówek ołówkiem na ławkę tuż przed akcją Ale SCS jest fajny, ma ładne literki których ni groma nie rozumiem, a w brzmieniu... no dla mnie jak typowy południowosłowiański (dla mnie wsio rawno, nie mam pojęcia, czy słyszę serbski, bułgarski czy chorwacki ), na pewno łatwiejszy do zrozumienia na słuch niż współczesny rosyjski |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw pisała dłuuuugie eseje na wątku "Moda, która Cię rozwala" o tym, jakie blogerki są głupie. Że nastawiają się tylko na zyski, że piszą specjalnie do firm o współpracę, że kombinują, żeby nieuczciwie podbć sobie statystyki itd. Szczególnie najeżdżała na jedną jakąś blogerkę. To było śmieszne, bo nikogo na wątku nie interesowały szczegółowe statystyki blogów oraz jak ktoś te statystyki sobie zrobił. A ona i tak wiecznie na ten temat. W końcu zauważyłyśmy, że ona z zazdrości pisze te posty z najazdem na blogerki, a potem jeszcze się okazało, że to pisanie maili o współpracę, podbijanie sobie statystyk nieopłaconą reklamą na Wizażu i inne takie sama uskutecznia
![]() Potem jeszcze zauważyłam, że praktycznie pod każdym wpisem na blogu i na FB Szarlajzy jest jakiś mało ambitny komentarz Chocarome typu "Pięknie", a pod spodem link do bloga. I z tego co zauważyłam ona chce nawiązać znajomość z tymi czołowymi polskimi blogerkami, ale jej to nie wychodzi. A w temacie tych instytucji państwowych, to ja miałam w zeszłym roku praktyki w pewnym biurze urzędu miasta Warszawy. Przed praktykami schizowałam, że nie mam żadnych eleganckich ubrań, bo tam pewnie będzie ten ścisły dress code. Nawet kupiłam dwie stonowane koszule i czółenka. Przychodzę pierwszego dnia, a tam wszyscy kompletnie na luzie ubrani
|
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Ja na kominka trafiłam kilka miesięcy temu czyli niby kiedy był już u szczytów sławy, jakoś zaczęłam zaglądać regularnie. Zasadniczo to mam wrażenie, że pojawia się u niego kilka tematów: jaki to jest teraz bogaty i królem bloggerów, jaki kiedyś był biedny i jak wiele pracował (nad blogiem oczywiście) żeby dojść do tego, gdzie jest teraz, jak to go rodzice utrzymywali, żeby mógł bloga prowadzić (powód do dumy
Zastanawia mnie jak to planuję zostać królem bloggerów całego świata i na czym chce się wybić? Na zdjęciu kanapki z łososiem? Żeby jeszcze wyglądł jak Kenza... Jakoś nie widzę jego kariery światowej...W ogóle ma jakieś takie myślenie, że bloggerzy to jacyś nadludzie... |
|
|
|
#1986 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), a potem pokazał swój tatuaż pisany rovásírás (takie ichnie runy) a tam coś w stylu Bóg, Honor, Ojczyzna Tam chyba zamiast Honoru była Rodzina, ale głowy nie dam Ach, ci Węgrzy.Aha, ale miałam mówić o języku. Tak, polski trudniejszy niż węgierski. Trudniejsza grama, węgierski jest dość regularny, trzeba tylko poznać zasady. Oczywiście są rzeczy, o których nie śniło się filozofom, w stylu rozdzielania przedrostków od czasowników (tak jakby raz używać: Przeczytałem bloga Kamy, a potem: Nie czytałem prze bloga Kamy Plus obalam to, gdzie ktoś napisał, że nie ma samogłosek. Są, Węgrzy je lubią, i dlatego polski jest dla nich językiem Szatana (patrz: skrzypeczki, pszczółka etc). Dobra, kończę Cytat:
znakomicie!---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Kamci musimy wybaczyć, pewnie nie ma czasu na wizytę u kosmetyczki, musi przecież wymyślać stylizacje, pisać notki na bloga i latać po lesie z cyckami na wierzchu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1988 | |||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ale zazdrościć zawsze mogę ![]() Cytat:
O kurczę, chętnie bym o tym poczytała, ciekawy temat Cytat:
Nie pojmuję popularności Kominka. Za każdym razem jak o nim słyszę to w ramach przypomnienia sobie kto to jest wchodzę na jego bloga i za każdym razem jest tam coś niestrawnego (bądź jest to reklama) i znowu nie zapamiętuje nic. Nie mam pojęcia o czym chłopak pisze ani jak wygląda... |
|||
|
|
|
#1989 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy wejść do metra i sobie można posłuchać - ta madziarska powszechność wulgaryzmów nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Nawiasem, urzekł mnie kiedyś pewien Węgier lat 24 (bardzo przystojny zresztą), który siedząc w basenie z 40-stopniową wodą w Hajdúszoboszló chwalił nam się, że po polsku to on jedynie "piwo" "cześć" oraz "na kolana, zrób mi laskę" Mnie rozwalają dostępne na węgierskich bazarach koszulki z płaczącym Turulem, tekstami pisanymi rowaszem właśnie i hasłami krytykującymi traktat trianoński - bardzo niekorzystny wprawdzie dla Węgrów, ale pochodzący z, uwaga, 1920 roku. Od strony wykonania prawie taki kicz, jak trzy wilki wyjące do księżyca. sszeri, honfoglalás w roli imienia dla kota rozłożyło mnie na łopatki Cytat:
P.S. Mam to samo odczucie po owym poście Niemodnych ^^ Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-07-12 o 14:11 |
||
|
|
|
#1990 | |
|
BAN stały
|
igen
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
http://mr-joeblack.blogspot.com/ umarłam, serio tacy kolesie istnieją?
|
|
|
|
#1992 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Dawno u niej nie byłam, teraz weszłam na moment przypomnieć sobie te oczy i mam tylko jeden komentarz. Brwi - jestem na NIE!! |
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
A kto mi powie, jaki jest sens wstawiania na bloga tysiąca zdjęć prawie identycznych zdjęć swojej twarzy? http://chocarome.blogspot.com/2012/0...than-good.html Żeby pochwalić się oczami czy jak?
|
|
|
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie te szorty ja się pytam
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ona ma w tym momencie trzy blogi. Tutaj archiwalne teksty sa na prawdę fajne: http://www.kominek.in/Cytat:
jego dziewczyna też ma bloga, coś mi świta... para spalonych na solarium skwarków |
||
|
|
|
#1996 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Istnieją, niestety znam jednego - miałam znajomego z liceum, który teraz wygląda podobnie. Gość się chyba nie rusza z domu bez tapety. Ale on się buja na imprezach z Honcią Skarbek i Michałem Szpakiem, więc poniekąd jest to czym wytłumaczyć... |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.ja tez, myslalam, ze sszeri linkuje fote Emmy .
|
|
|
#2003 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to u kilku blogerek zauważyłam
1) Załóż FOTObloga ciuchowego 2) Napisz mnóstwo tekstu na temat jakiegoś ciucha 3) Przypadkiem NIE wrzucaj zdjęć tego ciucha! Wystarczą te pokazujące wszystko inne, co masz akurat na sobie. Zdjęcie opisywanej rzeczy NIE MOŻE pojawić się w Twojej notce. |
|
|
|
#2005 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rosnie nam bloger-celebryta: -Zdjecia na sciance sponsorskiej sa -Fashion dziewczyna jest -Poetyckie wrecz opisy wyboru czesci garderoby do stylizacja sa Cytat:
http://4.bp.blogspot.com/-XDw2co_6A8...0/IMG_1623.JPG Coz za stylizacja.
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
OMFG
dwa spalone skwarki ![]() http://mr-joeblack.blogspot.com/2012...tines-day.html |
|
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

zawsze odbierałam go jako jakiegoś cwaniaczka, a teksty też mi sie nie podobały - ot, móglby pisać porady w jakimś czasopiśmie dla gimnazjalistek 
angielski w sumie znam biegle, a węgierski tyle, co nauczyłam się przez trzy lata studiów na hungarystyce - rozumiem dużo, mogę spokojnie tłumaczyć teksty (byle nie a vista
Ach, ci Węgrzy.

because who said that you always have to wear them?
dwa spalone skwarki