Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 13:40   #1981
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Aaaaaaa, no to ja wszystko poplątałam - ajm sorri!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:41   #1982
_chocolate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samiha Pokaż wiadomość
Nie wiem co sie z tym kominkiem stalo. Kilka lat temu uwielbialam czytac jego bloga, wystarczyl tylko sam tekst zeby przyciagnac mase ludzi. Teraz na jegu blogu mozna znalezc tylko akcje, wspolprace, wycieczki, banery i narzekanie ze inni frajerzy robia cos za darmo jak mozna przeciez wyciagnac z tego kase. Po tym jego teamie z faszionelka wrzucilam go na liste leechblokera zebym nawet przypadkiem nie nabila mu wejsc.
Ja nigdy nie rozumiałam fenomenu kominka zawsze odbierałam go jako jakiegoś cwaniaczka, a teksty też mi sie nie podobały - ot, móglby pisać porady w jakimś czasopiśmie dla gimnazjalistek
Po reklamie z peugetem u fashionelki przypomniałam sobie o nim i kilka razy weszłam zobaczyć, co się tam u niego dzieje...wieje pazernością i samouwielbieniem...

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:43   #1983
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Fiński (do wyboru był jeszcze estoński) mam obowiązkowo na studiach przez dwa lata, bo niby mamy poznać drugi język ugrofiński, ale w zasadzie wszyscy na to marudzą i uczą się tego fińskiego "byle zdać". Jak dla mnie więcej sensu byłoby w nauce chorwackiego, rumuńskiego, ukraińskiego albo słowackiego, bo te tereny należały kiedyś do Węgier i wciąż tam Węgrzy mieszkają, ale co zrobić
Uczyłam się francuskiego w liceum i hiszpańskiego przez rok na studiach, cały czas się zbieram, żeby jakoś do tego wrócić - póki co, ogranicza się to do prób czytania prostych tekstów w tych językach tudzież nie patrzenia na napisy podczas oglądania Almodovara, ale raczej bym się nie odważyła do nikogo odzywać angielski w sumie znam biegle, a węgierski tyle, co nauczyłam się przez trzy lata studiów na hungarystyce - rozumiem dużo, mogę spokojnie tłumaczyć teksty (byle nie a vista ), ale z mówieniem jest gorzej, potrzebuję chwili na przestawienie się i jeszcze nie potrafię swobodnie wyrażać wszystkiego, co mam na myśli.

szarri, Ty studiujesz polonistykę, ja? Bo nasłuchałam się dużo złego o staro-cerkiewno-słowiańskim i ciekawam, ile w tym prawdy
No tak, z Węgrami mi się bardziej Rumunia () kojarzy. Ja mam teraz baję na czeski, ale nie wiem, co mi z tego wyjdzie - jest spora szansa, że moja siostra zacznie w tym roku slawistykę ze spec. bohemistyka, ale nie wiem, co z tego będzie, jeśli się dostanie w 2 turze to będę się z nią uczyć
SCS był całkiem przyjemny, miałam tylko przez jeden semestr i całkiem mi się podobało, ale to pewnie dlatego, że miałam luźną babkę i zaliczenie zdobywało się 3 prostymi kartkówkami (bo nawet kolokwium tego nie nazwę) z odmianą prostych słówek, co polegało na przepisaniu sobie końcówek ołówkiem na ławkę tuż przed akcją Ale SCS jest fajny, ma ładne literki których ni groma nie rozumiem, a w brzmieniu... no dla mnie jak typowy południowosłowiański (dla mnie wsio rawno, nie mam pojęcia, czy słyszę serbski, bułgarski czy chorwacki ), na pewno łatwiejszy do zrozumienia na słuch niż współczesny rosyjski O wiele gorsza jest gramatyka historyczna j. polskiego.
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:45   #1984
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
Proszę o uświadomienie
Najpierw pisała dłuuuugie eseje na wątku "Moda, która Cię rozwala" o tym, jakie blogerki są głupie. Że nastawiają się tylko na zyski, że piszą specjalnie do firm o współpracę, że kombinują, żeby nieuczciwie podbć sobie statystyki itd. Szczególnie najeżdżała na jedną jakąś blogerkę. To było śmieszne, bo nikogo na wątku nie interesowały szczegółowe statystyki blogów oraz jak ktoś te statystyki sobie zrobił. A ona i tak wiecznie na ten temat. W końcu zauważyłyśmy, że ona z zazdrości pisze te posty z najazdem na blogerki, a potem jeszcze się okazało, że to pisanie maili o współpracę, podbijanie sobie statystyk nieopłaconą reklamą na Wizażu i inne takie sama uskutecznia
Potem jeszcze zauważyłam, że praktycznie pod każdym wpisem na blogu i na FB Szarlajzy jest jakiś mało ambitny komentarz Chocarome typu "Pięknie", a pod spodem link do bloga. I z tego co zauważyłam ona chce nawiązać znajomość z tymi czołowymi polskimi blogerkami, ale jej to nie wychodzi.

A w temacie tych instytucji państwowych, to ja miałam w zeszłym roku praktyki w pewnym biurze urzędu miasta Warszawy. Przed praktykami schizowałam, że nie mam żadnych eleganckich ubrań, bo tam pewnie będzie ten ścisły dress code. Nawet kupiłam dwie stonowane koszule i czółenka. Przychodzę pierwszego dnia, a tam wszyscy kompletnie na luzie ubrani
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:50   #1985
kirja
Raczkowanie

Ja na kominka trafiłam kilka miesięcy temu czyli niby kiedy był już u szczytów sławy, jakoś zaczęłam zaglądać regularnie. Zasadniczo to mam wrażenie, że pojawia się u niego kilka tematów: jaki to jest teraz bogaty i królem bloggerów, jaki kiedyś był biedny i jak wiele pracował (nad blogiem oczywiście) żeby dojść do tego, gdzie jest teraz, jak to go rodzice utrzymywali, żeby mógł bloga prowadzić (powód do dumy), z iloma kobietami to on nie spał, że firmy nie szanują bloggerów (żeby było za co jeszcze, szczepionkę na raka wynaleźli czy co?), plus duża liczba reklam i posty typu: zjadłem kanapkę, kupiłem bluzę, w takim hotelu mieszkam na wakacjach.
Zastanawia mnie jak to planuję zostać królem bloggerów całego świata i na czym chce się wybić? Na zdjęciu kanapki z łososiem? Żeby jeszcze wyglądł jak Kenza... Jakoś nie widzę jego kariery światowej...W ogóle ma jakieś takie myślenie, że bloggerzy to jacyś nadludzie...
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:53   #1986
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
e, najtrudniejszy?? cos Ty, zreszta, spytaj sszeri, ona, zdaje sie, twierdzi, ze jest latwiejszy niz polski. to Wegrzy lubia roztaczac wokol siebie aure, ze ich jezyk jest taaaki trudny. zreszta, nie tylko w tym wzgledzie sie przechwalaja, kiedys Wegier na randce opowiadal mi o czasach swietnosci Autro - Wegier.
jak poszłam z moim ex i jego kolegą do knajpy (to był dzień, w którym poznałam tego kolegę), to mnie pytał kiedy powstała Polska, bo Węgry to wtedy a wtedy (imię dla kota: honfoglalás ), a potem pokazał swój tatuaż pisany rovásírás (takie ichnie runy) a tam coś w stylu Bóg, Honor, Ojczyzna Tam chyba zamiast Honoru była Rodzina, ale głowy nie dam Ach, ci Węgrzy.

Aha, ale miałam mówić o języku. Tak, polski trudniejszy niż węgierski. Trudniejsza grama, węgierski jest dość regularny, trzeba tylko poznać zasady. Oczywiście są rzeczy, o których nie śniło się filozofom, w stylu rozdzielania przedrostków od czasowników (tak jakby raz używać: Przeczytałem bloga Kamy, a potem: Nie czytałem prze bloga Kamy ). Oczywiście to ma milion zasad, a wszyscy i tak dalej robią błędy.
Plus obalam to, gdzie ktoś napisał, że nie ma samogłosek. Są, Węgrzy je lubią, i dlatego polski jest dla nich językiem Szatana (patrz: skrzypeczki, pszczółka etc).

Dobra, kończę

Cytat:
Zrozumiałam jedno słowo!
znakomicie!

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
http://2.bp.blogspot.com/-XyJVV15fyP.../s1600/fw9.jpg haj feszyn normalnie. Znalazłam to na blogu MovesFashion i zastanawiam się kiedy ona coś podobnego założy.
biorę w ciemno

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
i znow to samo... K. powinna sciagnac ten lakier juz, albo tez isc na wypelnienie (o ile przy hybrydowym sie to stosuje). albo po prostu nie prezentowac tych paznokci w obecnym stanie. ech, niechlujstwo.
brak szacunku
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:02   #1987
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro ludzi nie stać na zdjęcie tego ustrojstwa to po co w ogóle wydają na jego zakładanie?
To nierozwikłana zagadka ludzkości Ale Kamci musimy wybaczyć, pewnie nie ma czasu na wizytę u kosmetyczki, musi przecież wymyślać stylizacje, pisać notki na bloga i latać po lesie z cyckami na wierzchu

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ale jakim cudem ona tego swojego chłopaka zawsze ze sobą ciągnie do każdej pracy? Btw boska para

I CZEMU ONA MA TAKĄ IDEALNĄ FIGURĘ, I HATE HER
Takim samym cudem jakim Szarliz zabrała swojego Adiego na Wyspy Kanaryjskie Do pracy, na wakacje, łotewer... Adi robił za fotografa, dostał genialny aparat, ale nie potrafił ustawić balansu bieli, więc na zdjęciach z Fuerty opalona Szarliz wygląda jak pobita i cała sina

Cytat:
Nie wiem co sie z tym kominkiem stalo. Kilka lat temu uwielbialam czytac jego bloga, wystarczyl tylko sam tekst zeby przyciagnac mase ludzi. Teraz na jegu blogu mozna znalezc tylko akcje, wspolprace, wycieczki, banery i narzekanie ze inni frajerzy robia cos za darmo jak mozna przeciez wyciagnac z tego kase. Po tym jego teamie z faszionelka wrzucilam go na liste leechblokera zebym nawet przypadkiem nie nabila mu wejsc.
Także ubolewam, bo kominkowe teksty sprzed 2-3 lat są bardzo mądre i życiowe. Teraz też się czasem coś takiego zdarzy, ale rzadko. Ogólnie czytałam ostatnio wywiad z nim i powiedział, że specjalnie wybił się na chamstwie i kontrowersyjnych opiniach wobec kobiet. I w sumie podziałało, jest tym całym "królem blogerów" i raczej nie da się być wobec niego obojętnym. Albo się go lubi albo nienawidzi.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:02   #1988
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
A widziałaś jak ciśnie w klubach fitnes? W sumie co odwiedzam jej blog to zawsze pojawia się jakiś wpis z siłowni, czy przed siłownią czy po niej.
Taaak oczywiście! Ale pocieszam się, że mi by nic nie dało nawet jakbym siedziała cały dzień w siłowni bo mam głupią budowę ciała (zero tali, musiałabym sobie żebra wyciąć, które zresztą też mam wrażenie, że są szeroko rozstawione czy coś) a na dodatek mięśnie szybko mi rosną jak już coś ćwiczę Ale zazdrościć zawsze mogę

Cytat:
W zwiazku z dwoma najwiekszymi blogami w szwecji (kenza,blondinbella) wywiazala sie niezla dyskusja z 3 lata temu. Wyszly wtedy na jaw zarobki dziewczyn i swiat marketingu, doradctwa finansowego a nawet przedstawiciele rzadu nie wierzyli ze 17-letnia wtedy kezna potrafila zarobic 50,000 koron szwedzkich na samych reklamach. Kenza pozniej opublikowala nawet statystyki i skany przelewow i wyszlo ze wyciagala ponad 200 tys miesiecznie.

Blondi wyznala ze w rok zarobila 5 milionow koron. Zaczeli sie wypowiadac najrozniejsi specjalisci a nawet psychologowie ktorzy probowali jakos racjonalnie wytlumaczyc jak to mozliwe ze taka mase ludzi interesuja zdjecia wlosow/brzucha/jedzenia jakiejs dziewczyny.

Pocieszam sie tym ze wieksza czesc zarobkow tak musialy oddac urzedowi skarbowemu.

Teraz proporcje sie zmienily bo pojawilo sie duzo innych mlodych dziewczat ale i tak z ostatnich raportow wynika ze kenza zarabia najwiecej wiec nie ma sie co dziwic ze zwiedza swiat wzdluz i wszerz.

Lista najpopularniejszych blogow:
http://www.bloggportalen.se/BlogPort.../TopLists?tl=1

O kurczę, chętnie bym o tym poczytała, ciekawy temat

Cytat:
Napisane przez _chocolate Pokaż wiadomość
Odnośnie zarabiania na blogu, to ostatnio natknęłam się na wpis u "króla blogerów". Ci znani blogerzy zarabiają na postach, no bo z banerków to się przecież nie wyciągnie kilkanaście tysięcy.

Nie pojmuję popularności Kominka. Za każdym razem jak o nim słyszę to w ramach przypomnienia sobie kto to jest wchodzę na jego bloga i za każdym razem jest tam coś niestrawnego (bądź jest to reklama) i znowu nie zapamiętuje nic. Nie mam pojęcia o czym chłopak pisze ani jak wygląda...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:03   #1989
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
Żaden szanujący się Węgier by tak nie powiedział Meg a faszomat bazdmeg, a kurva életbe! Rohadj el te büdös cigány picsa!!
Oj wiem, wiem, to tylko taki nasz suchar z katedry Wystarczy wejść do metra i sobie można posłuchać - ta madziarska powszechność wulgaryzmów nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
Nawiasem, urzekł mnie kiedyś pewien Węgier lat 24 (bardzo przystojny zresztą), który siedząc w basenie z 40-stopniową wodą w Hajdúszoboszló chwalił nam się, że po polsku to on jedynie "piwo" "cześć" oraz "na kolana, zrób mi laskę"
Mnie rozwalają dostępne na węgierskich bazarach koszulki z płaczącym Turulem, tekstami pisanymi rowaszem właśnie i hasłami krytykującymi traktat trianoński - bardzo niekorzystny wprawdzie dla Węgrów, ale pochodzący z, uwaga, 1920 roku. Od strony wykonania prawie taki kicz, jak trzy wilki wyjące do księżyca.
sszeri, honfoglalás w roli imienia dla kota rozłożyło mnie na łopatki
Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Po jednym z postów Niemodnych Polek w moim mózgu automatycznie pojawia się skojarzenie Chocorome = Hermiona Ona jest bardziej hermionowata niż sama Emma Watson imho. Ale umiejętności obróbki zdjęć w fotoszopie jej zazdroszczę (też bym sobie zmieniała kolor tęczówek na morski ), wiem wiem, dla chcącego nic trudnego, ale jakoś nigdy nie było mi to potrzebne do szczęścia.
Chwali jej się ta umiejętność, biorąc pod uwagę, że średnio raz w tygodniu Kamila straszy nas widokiem swojej skóry, ale dla mnie niestety Chocarome z tymi oczami wygląda, jakby się urwała z okładki TeleTygodnia.
P.S. Mam to samo odczucie po owym poście Niemodnych ^^

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-07-12 o 14:11
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:07   #1990
sszeri
BAN stały

Cytat:

czy to ostatnie slowo czyta sie"picza"?
igen

Cytat:
Nawiasem, urzekł mnie kiedyś pewien Węgier lat 24 (bardzo przystojny zresztą), który siedząc w basenie z 40-stopniową wodą w Hajdúszoboszló chwalił nam się, że po polsku to on jedynie "piwo" "cześć" oraz "na kolana, zrób mi laskę"
dżentelmen
Stary 2012-07-12, 14:10   #1991
zekori
Wtajemniczenie

http://mr-joeblack.blogspot.com/ umarłam, serio tacy kolesie istnieją?
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:10   #1992
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Chwali jej się ta umiejętność, biorąc pod uwagę, że średnio raz w tygodniu Kamila straszy nas widokiem swojej skóry, ale dla mnie niestety Chocarome z tymi oczami wygląda, jakby się urwała z okładki TeleTygodnia.
P.S. Mam to samo odczucie po owym poście Niemodnych ^^

Dawno u niej nie byłam, teraz weszłam na moment przypomnieć sobie te oczy i mam tylko jeden komentarz. Brwi - jestem na NIE!!

Stary 2012-07-12, 14:13   #1993
Magdallen
Zakorzenienie

A kto mi powie, jaki jest sens wstawiania na bloga tysiąca zdjęć prawie identycznych zdjęć swojej twarzy? http://chocarome.blogspot.com/2012/0...than-good.html Żeby pochwalić się oczami czy jak?
Stary 2012-07-12, 14:16   #1994
tolas
Rozeznanie

a gdzie te szorty ja się pytam
Stary 2012-07-12, 14:17   #1995
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pojmuję popularności Kominka. Za każdym razem jak o nim słyszę to w ramach przypomnienia sobie kto to jest wchodzę na jego bloga i za każdym razem jest tam coś niestrawnego (bądź jest to reklama) i znowu nie zapamiętuje nic. Nie mam pojęcia o czym chłopak pisze ani jak wygląda...
A na którego bloga wchodziłaś? Bo ona ma w tym momencie trzy blogi. Tutaj archiwalne teksty sa na prawdę fajne: http://www.kominek.in/

Cytat:

jego dziewczyna też ma bloga, coś mi świta... para spalonych na solarium skwarków
Stary 2012-07-12, 14:23   #1996
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
A kto mi powie, jaki jest sens wstawiania na bloga tysiąca zdjęć prawie identycznych zdjęć swojej twarzy? http://chocarome.blogspot.com/2012/0...than-good.html Żeby pochwalić się oczami czy jak?
http://3.bp.blogspot.com/-m4oLN3Flu9...1600/emma8.png

Stary 2012-07-12, 14:25   #1997
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Rapist glasses! Hipsterski trąd na okulary zabrane ciotce nadal silny, widzę

Istnieją, niestety znam jednego - miałam znajomego z liceum, który teraz wygląda podobnie. Gość się chyba nie rusza z domu bez tapety. Ale on się buja na imprezach z Honcią Skarbek i Michałem Szpakiem, więc poniekąd jest to czym wytłumaczyć...
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:27   #1998
Lady in Blue
Zakorzenienie

zamyśliła się dziewczyna
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:31   #1999
Magdallen
Zakorzenienie

A popatrzcie, że nawet w linku jest słowo "emma", także ona musi być fanką Emmy Watson
Stary 2012-07-12, 14:35   #2000
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
A popatrzcie, że nawet w linku jest słowo "emma", także ona musi być fanką Emmy Watson
Ahahaha faktycznie To by wieeeeele wyjaśniało
Stary 2012-07-12, 14:36   #2001
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Też na to zwróciłam uwagę, hahah

Stary 2012-07-12, 14:41   #2002
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
nie bede wspominac, jakich slow po polsku uczeni byli obcojezyczni studenci w pewnym akademiku wegierskim.

Cytat:
Też na to zwróciłam uwagę, hahah
ja tez, myslalam, ze sszeri linkuje fote Emmy.
Stary 2012-07-12, 14:44   #2003
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:51   #2004
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja to u kilku blogerek zauważyłam To sposób działania wielu blogerek:
1) Załóż FOTObloga ciuchowego
2) Napisz mnóstwo tekstu na temat jakiegoś ciucha
3) Przypadkiem NIE wrzucaj zdjęć tego ciucha! Wystarczą te pokazujące wszystko inne, co masz akurat na sobie. Zdjęcie opisywanej rzeczy NIE MOŻE pojawić się w Twojej notce.
Stary 2012-07-12, 14:53   #2005
samiha
Raczkowanie

Cytat:
O ja cie. Az mnie oczy pieka od tych kontrastowych zdjec na plazy z okazji walentynek.
Rosnie nam bloger-celebryta:
-Zdjecia na sciance sponsorskiej sa
-Fashion dziewczyna jest
-Poetyckie wrecz opisy wyboru czesci garderoby do stylizacja sa

Cytat:
Orange is definitely one of the main trends of the fall catwalks for men. No, not this led me to this color, I always like it, especially on the trousers. So today, jeans in less obvious shade of orange - color of a brick. For this, must have for autumn - t-shirt with an animal.
Today there is so many trends in one outfit that shoes are for me completely unnecessary because who said that you always have to wear them?
Jakby tego bylo malo to wyprzedza trendy- chodzi boso. Hispter z krwi i kosci.

http://4.bp.blogspot.com/-XDw2co_6A8...0/IMG_1623.JPG

Coz za stylizacja.
Stary 2012-07-12, 14:57   #2006
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
umarłam
Stary 2012-07-12, 14:58   #2007
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 15:04   #2008
szarri
Wtajemniczenie

DZIEWCZYNY!!! ZNAMY JUŻ POCHODZENIE SIATKI NA ZIEMNIAKI! Wzięło się to od białych pończoch, szczegóły TUTAJ. Większy ażur to wersja ekonomiczna.
Stary 2012-07-12, 15:05   #2009
Lady in Blue
Zakorzenienie

OMFG dwa spalone skwarki

http://mr-joeblack.blogspot.com/2012...tines-day.html
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 15:11   #2010
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Pazur Kamili pazurem, ale mnie od patrzenia na ten jej strój dnia zęby bolą.
Gdzie ona pracuje? Kiedyś miała zdjęcia w pracy i chyba w jakimś urzędzie pracowała, takie odniosłam wrażenie, ale teraz to już nie wiem.
No i jej logika: 27 stopni= zakryte buty z PVC, ochłodzenie= top bez ramiączek i okulary przeciwsłoneczne.
to był tylko staż a nie praca, ale rzeczywiście w jakimś urzędzie. Biorąc pod uwagę godziny dodawania postów nachodzi mnie nieśmiało myśl że ta praca to ściema. Poza tym chyba ktoś by jej zwrócił uwagę na ubiór.... bardzo niestosowny swoją drogą. Moim skromnym zdaniem ani bluzka ani spódnica nie nadają się na wyjście do żadnej pracy

Cytat:
ale ma zaczes

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości