Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 18:18   #2161
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

I nawet często są na nim konkursy/rozdania.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:19   #2162
Aguu
Rozeznanie

Chyba przyszedł mój Szajniboks - awizo w drzwiach zastałam z wpisaną godziną - dziwne, bo byłam wtedy w domu
Nic to, trza się kopnąć po niego..

Dodałam na blogasku dwie nowe zakładki, ale nosi mnie na inne zmiany jeszcze..

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:21   #2163
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Blog Wery i tak funkcjonuje dalej
Tak

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
jak sie ma ich tyle, ze cały blog sie na nich opiera to sie nie dziwię, ze mozna zapomnieć
Też racja

Ja to mam wręcz wyrzuty sumienia jak dwa posty pod rząd pochodzą z współpracy Nawet biorąc pod uwagę fakt, że takich postów jest niewiele, a prawie wszystko recenzowane było kupowane przeze mnie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:22   #2164
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
sesese dobrze, że nie podalyście linka bezposrednio do tej pani, bo by wyszło szydło z worka i zaraz przeze mnie wątek miały opinię jak "filmiki urodowe"
Oj tam i tak sobie w aferę nie trafiłam

Cytat:
nie no, mi o Were chodzilo w poprzedniej edycji
No to idę szukać co gdzie i jak, przyznaję że tej dziołchy nie znałam

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:22   #2165
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

kokosowa a na funcjonuje i ma się dobrze. Po aferze zaczeła plakac, że blog to całe jej zycie, ze dla niego zaniedbuje męza itd.
Męża i dzieci.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:23   #2166
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Chyba przyszedł mój Szajniboks - awizo w drzwiach zastałam z wpisaną godziną - dziwne, bo byłam wtedy w domu
Nic to, trza się kopnąć po niego..

Dodałam na blogasku dwie nowe zakładki, ale nosi mnie na inne zmiany jeszcze..
Aguu, chętnie poznam Twoje zdanie odnośnie tego Shiny, czy podoba Ci się bardziej czy mniej od poprzedniego Dzisiaj go opisywałam u siebie na blogu, ale może lepiej nie wchodź żeby nie popsuć sobie niespodzianki, chyba że już gdzieś widziałaś zawartość
Mi się podoba
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:25   #2167
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Męża i dzieci.
ooo, to sorry, zwracam honor
Stary 2012-07-12, 18:25   #2168
Konto usunięte

Cytat:
kokosowa a na funcjonuje i ma się dobrze. Po aferze zaczeła plakac, że blog to całe jej zycie, ze dla niego zaniedbuje męza itd.
To tylko świadczy o jej okrutnie niskim poziomie Blog jest dla mnie bardzo ważny, ale nigdy nie będzie ważniejszy od rodziny, życia prywatnego itd...

Rodzina przede wszystkim.
Stary 2012-07-12, 18:27   #2169
Aguu
Rozeznanie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35258413]Aguu, chętnie poznam Twoje zdanie odnośnie tego Shiny, czy podoba Ci się bardziej czy mniej od poprzedniego Dzisiaj go opisywałam u siebie na blogu, ale może lepiej nie wchodź żeby nie popsuć sobie niespodzianki, chyba że już gdzieś widziałaś zawartość
Mi się podoba [/QUOTE]

Tja, ja i moja silna wola... powiedziałam sobie, że nigdzie nie wleze coby sobie nie psuć frajdy.. i oczywiście wlazłam.. do Ciebie też zresztą

Po pierwszych rzutach oka - podoba mi się i z chęcią potestuję te kosmetyki.
Porównując do zawartości czerwcowej - lipcowa na duży plus

Stary 2012-07-12, 18:31   #2170
ama09
Zakorzenienie

mnie dziś mamusia uświadomiła, że znów wydaję pieniądze na kosmetyki.. ''malo to ich masz?'' i ze zdziwieniem odebrała dziś kolejną paczkę z wymianki chyba muszę się chować że coś kupuję Wy też tak macie?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:32   #2171
kasiaj85
Moderator

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35254028]Każdy lubi co lubi i niech sobie trzyma w domu, na co ma ochotę
Ale mi od samego patrzenia w grafice google na takie cuda robi się gorąco, a co dopiero jakbym to w domu miała... Nie spuściłabym z oczu na sekundę w strachu, że mi to wylezie, boję się strasznie [/QUOTE]
witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
No i moja współlokatorka ma kolejną współpracę.. sorry, jestem chyba słaba psychiczne, dla mnie jest to demotywujące...Może wychodzę na taką, co narzeka ciągle, ale denerwuje mnie to, że taka osoba, która jeszcze 3 miesiące temu miała zerowe pojęcie o kosmetykach, teraz nagle ma pełno paczek ze współprac... Ktoś może powiedzieć, że zamiast się żalić mogę rozdanie zrobić i nabić sobie obserwatorów, ale chyba nie o to w tym chodzi. Blogowanie sprawia mi przyjemność, cieszę się z każdego nowego obserwatora, wierzę, że podoba mu się choć w części to, o czym piszę i muszę przyznać, że jak na moje małe zaangażowanie w blogsferze(czyt.komentowa nie innych blogów) mam dość dużą ilość komentarzy i obserwatorów, ale gdy widzę takie nabijanie sobie właśnie i komentarzy i obserwatorów, mam ochotę rzucić wszystko w☠☠☠☠u.

Tymczasem na blogu nowe nabytki-cienie My Secret ( inni dostają kosmetyki za darmo, a ja powoli bankrutuję)
ja chcę w końcu zobaczyć tego bloga tej Twojej współlokatorki

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Lustra w sumie nawet bym nie chciała, bo za duże to to i ciężko sobie zrobić fotkę, ale takim NEXem bym nie pogardziła Mnie w słoneczne dni jak świeci słońce wysoko nad oknem to się robi naturalna blenda - zmiękcza mi rysy. Ale jak jest pochmurno to mam straszny szum... Ogółem muszę kombinować.
NEXem też ciężko zrobić "samoje*kę" ))

Aleeee mam fajny dzień dzisiaj ) Doszła moja paczuszka z uzupełnieniem Balei z allegro, moje masełka Revlonu (w ciut ponad tydzień, wow) i dostałam propozycję testowania kosmetyków od Dermedica A że kiedyś miałam ich krem Hydrain2 i lubiłam to chętnie bym się zgodziła, czekam tylko na odpowiedź czy narzucają jakiś konkretny termin, bo napisałam że mam trochę kremów do pozużywania i od razu nie odrzucę ich w kąt i nie zacznę testów nowego...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:33   #2172
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
mnie dziś mamusia uświadomiła, że znów wydaję pieniądze na kosmetyki.. ''malo to ich masz?'' i ze zdziwieniem odebrała dziś kolejną paczkę z wymianki chyba muszę się chować że coś kupuję Wy też tak macie?
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:34   #2173
Takajakaya
Wtajemniczenie

To funkcjonowanie i obserwowanie przez innych nie dziwi mnie tak jak te współprace, gdy już dawno wyszło że pisze recenzje po jednym maźnięciu.... no, ale to nie moja sprawa, tylko tych naiwnych firm.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:36   #2174
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
To funkcjonowanie i obserwowanie przez innych nie dziwi mnie tak jak te współprace, gdy już dawno wyszło że pisze recenzje po jednym maźnięciu.... no, ale to nie moja sprawa, tylko tych naiwnych firm.
mnie tez, ale ludzi z PR chyba na ślepo to wysyłają...

kasiaj85 ja tez bym go z chęcią zobaczyla;p
alevEjak sie boisz ze wyskoczy w zródłach ruchu siedziowego, wyslij na pw

ma ktoś współpracę z KKcenterHK? zastanawia mnie, jak to u nich działa.
Stary 2012-07-12, 18:36   #2175
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Z Werą to chyba była afera ze testowowała kosmetyk i wydawała opinie "po jednym maźnięciu"

aleve tez chce wiedzieć ktory to blog rzućcie linkiem
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:36   #2176
kaarooo
Zakorzenienie

Hmm... z tymi współpracami znalazłam to http://wyznania-kosmetykoholiczki.bl...logerkami.html

Stary 2012-07-12, 18:37   #2177
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
ja więcej rzeczy wygrywam, niż kupuję, więc mi mama nie marudzi na szczęście, tylko pyta wiecznie gdzie ja to wszystko pomieszczę
Stary 2012-07-12, 18:38   #2178
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Hmm... z tymi współpracami znalazłam to http://wyznania-kosmetykoholiczki.bl...logerkami.html
a bo to wyszło po tym, jak Wera wysłala dziewczynie w blogboxie uzywany kosmetyk, ktory dostała do testów. Opinię napisała po maźnięciu własnie.
Stary 2012-07-12, 18:41   #2179
kaarooo
Zakorzenienie

No tylko mówię, że to znalazłam

Strasznie mnie dzisiaj boli głowa :/

Stary 2012-07-12, 18:49   #2180
Damaris_
Zadomowienie

Ja też mam przeogromny ból głowy, w sumie to od wczoraj. W dodatku mam kurs prawa jazdy i tak się stresuję, że niedługo wykorkuję pewnie.

Co do KK, mam od nich jakiś lakier. Podają linki i można samemu coś wybrać. Jak już pojawi się recenzja to wrzucają zdjęcia do swojego sklepu, ale jak masz watermark, to nic nie wycinają itd, więc w sumie spoko według mnie.
Stary 2012-07-12, 18:49   #2181
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mnie tylko pisała babka z prośbą o nr telefonu bo rozpoczęli wysyłkę

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:50   #2182
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja więcej rzeczy wygrywam, niż kupuję, więc mi mama nie marudzi na szczęście, tylko pyta wiecznie gdzie ja to wszystko pomieszczę
pocieszyłyście mnie
ale i tak trudno przekonać, że potrzebuję 5 odżywkę czy 8 kredkę
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:52   #2183
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Z kkcenterhk współpracuję ja i przypomniało mi to, że mam do zrecenzowania 2 pary rzęs już od 2 miesięcy

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-07-12, 18:53   #2184
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Damaris_ Pokaż wiadomość

Co do KK, mam od nich jakiś lakier. Podają linki i można samemu coś wybrać. Jak już pojawi się recenzja to wrzucają zdjęcia do swojego sklepu, ale jak masz watermark, to nic nie wycinają itd, więc w sumie spoko według mnie.
aa , bo ja sie zastanawiałam jak to działa, bo z Chin wysyłają.
Chętnie bym przytuliła od nich tą wielką płytkę do stempli, ale jak narazie mnie nie zauważyli
Stary 2012-07-12, 18:56   #2185
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Tja, ja i moja silna wola... powiedziałam sobie, że nigdzie nie wleze coby sobie nie psuć frajdy.. i oczywiście wlazłam.. do Ciebie też zresztą

Po pierwszych rzutach oka - podoba mi się i z chęcią potestuję te kosmetyki.
Porównując do zawartości czerwcowej - lipcowa na duży plus
Też jestem tego zdania Wczoraj użyłam Phenome tego z numerkiem 065 na początku i normalnie Ciekawe jak się sprawdzi reszta kremów

Filtr i Lotion po opalaniu na pewno się przydadzą, Jedwab akurat miałam kupować więc strzał w dziesiątkę (chociaż po 2 użyciach wczoraj i dziś stwierdzam, że jak na razie mnie nie powala, taki zwyklaczek), a żel do ciała zużyję i zostawię sobie buteleczkę

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
witaj w klubie

ja chcę w końcu zobaczyć tego bloga tej Twojej współlokatorki

NEXem też ciężko zrobić "samoje*kę" ))

Aleeee mam fajny dzień dzisiaj ) Doszła moja paczuszka z uzupełnieniem Balei z allegro, moje masełka Revlonu (w ciut ponad tydzień, wow) i dostałam propozycję testowania kosmetyków od Dermedica A że kiedyś miałam ich krem Hydrain2 i lubiłam to chętnie bym się zgodziła, czekam tylko na odpowiedź czy narzucają jakiś konkretny termin, bo napisałam że mam trochę kremów do pozużywania i od razu nie odrzucę ich w kąt i nie zacznę testów nowego...
Ja też chcę zobaczyć bloga współlokatorki, która jest już tu u nas taka "sławna"

Ty to masz dobrze, Kasiu

Cytat:
Moja dzisiaj została pozytywnie zaskoczona, przyleciała do mnie niemalże z paniką, że szampon się kończy i żebym zobaczyła czy są jakieś promocje w drogeriach żeby kupić coś fajnego, a ja z maksymalnym spokojem i uśmiechem na twarzy podchodzę do szafki, wyciągam kolejną (pełną) butlę szamponu i podaję do ręki z uśmiechem Mina mamy bezcenna

Dziewczyny, znacie jakieś fajne, sprawdzone kanały na youtube z tutorialami upięć włosów? Bo jest tego strasznie dużo, a szukam jakiegoś fajnego bo o ile szukam czegoś konkretnego np. włosy w kokardę, czy kok na wypełniaczu to można znaleźć tego full, ale jak chcę poszukać jakiś nowości (nie wiem dokładnie, czego chcę) to by się przydało coś takiego

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

A co do Wery, mam jakieś dziwne wewnętrzne przeczucie, że chodziło o jeszcze jakąś inną aferę, ale nie chcę rozgrzebywać tematu, jeżeli nie mam pewności Ach ten zakręcony świat
Stary 2012-07-12, 18:58   #2186
Damaris_
Zadomowienie

Cytat:
aa , bo ja sie zastanawiałam jak to działa, bo z Chin wysyłają.
Chętnie bym przytuliła od nich tą wielką płytkę do stempli, ale jak narazie mnie nie zauważyli
No z Chin, idzie nawet szybko ale na mojej poczcie oznaczają to jako pakiet i zawsze muszę latać odebrać, bo nigdy nie dostarczają. Napisz do nich, może akurat.
Tylko pewnie za pierwszym razem ograniczają się do jakiejś sumy, więc nie wiadomo czy płytka nie jest "za droga". Za pierwszym razem dostałam jakieś nalepki, potem lakier, a teraz już 3.
Stary 2012-07-12, 19:01   #2187
Patalus
Zakorzenienie

no po prostu mnie teraz typiara rozwaliła, Kobo udostępniło moje zdjęcia na profilu, jakaś tam dziewczyna z wielkim bulwersem napisała, że sztuczne rzęsy, że jak to wygląda, że gdzie ta naturalność, no to napisałam jej, że muszę ją zmartwić, ale rzęsy są naturalne, a ta mi odpisała, że nie jesteśmy na Ty (na dodatek z małej), a ona mi nie uwierzy, że rzęsy są naturalne i wyglądają tandetnie, a ona sama ma może góra 19 lat, no tekst tygodnia... sama ma krótkie rzęsy, więc to chyba mówi samo przez się

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35259001]Też jestem tego zdania Wczoraj użyłam Phenome tego z numerkiem 065 na początku i normalnie Ciekawe jak się sprawdzi reszta kremów

Filtr i Lotion po opalaniu na pewno się przydadzą, Jedwab akurat miałam kupować więc strzał w dziesiątkę (chociaż po 2 użyciach wczoraj i dziś stwierdzam, że jak na razie mnie nie powala, taki zwyklaczek), a żel do ciała zużyję i zostawię sobie buteleczkę

Ja też chcę zobaczyć bloga współlokatorki, która jest już tu u nas taka "sławna"

Ty to masz dobrze, Kasiu

Moja dzisiaj została pozytywnie zaskoczona, przyleciała do mnie niemalże z paniką, że szampon się kończy i żebym zobaczyła czy są jakieś promocje w drogeriach żeby kupić coś fajnego, a ja z maksymalnym spokojem i uśmiechem na twarzy podchodzę do szafki, wyciągam kolejną (pełną) butlę szamponu i podaję do ręki z uśmiechem Mina mamy bezcenna

Dziewczyny, znacie jakieś fajne, sprawdzone kanały na youtube z tutorialami upięć włosów? Bo jest tego strasznie dużo, a szukam jakiegoś fajnego bo o ile szukam czegoś konkretnego np. włosy w kokardę, czy kok na wypełniaczu to można znaleźć tego full, ale jak chcę poszukać jakiś nowości (nie wiem dokładnie, czego chcę) to by się przydało coś takiego

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

A co do Wery, mam jakieś dziwne wewnętrzne przeczucie, że chodziło o jeszcze jakąś inną aferę, ale nie chcę rozgrzebywać tematu, jeżeli nie mam pewności Ach ten zakręcony świat [/QUOTE]
LuxyHair, ja często robię sobie fryzury za pomocą ich tutoriali
Stary 2012-07-12, 19:02   #2188
Konto usunięte

Dziękuję ! Zaraz zobaczę sobie ten kanał, a jeśli znacie jeszcze jakieś inne to będę wdzięczna Od przybytku głowa nie boli
Stary 2012-07-12, 19:03   #2189
Aguu
Rozeznanie

Ha! Zrobiłam skarpetowego koczka! Wyglądam jak pani profesor, jak to mój mąż oświadczył z podejrzanym uśmieszkiem
Ponoć tylko linijki w dłoni mi brakuje

Stary 2012-07-12, 19:08   #2190
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

O lol, rzęsy miałam zrecenzować w marcu

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

A nie, jednak w maju

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości