Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 19:20   #3421
vanadis
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV

jakie należałoby zrobić badania hormonalne przed początkiem brania tabletek anty. lekarz mówi ze nic nie potrzeba, haha :P

Edytowane przez vanadis
Czas edycji: 2012-07-12 o 19:31
vanadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:34   #3422
201803120851
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
ja też uważam, że przyjmowanie po znajomości jest nie fair, ale skoro inaczej się nie da to co mogę na to poradzić? Idąc na studia prawnicze wszyscy wiedzą, że bez prawnika w rodzinie bądź bliskich znajomych ani rusz. I żeby nie było - nie zamierzam obijać się pięć lat i prześlizgiwać przez egzaminy licząc na czyjąś pomoc

a co do lamy - słyszałam kiedyś jak pewne dwie 13- latki mówią do siebie w ten sposób i bardzo je to uszczęśliwiało, tak jakby oznaczało, że są cool, ale dokładnie to nie wiem o co chodzi

znalazłam http://www.miejski.pl/slowo-Lama
Ojoj, straszne bzdurki opowiadasz

Co do aplikacji - znajomy prawnik w rodzinie tyle Ci, że będziesz miała patrona i miała miejsce na praktyki albo pracę (to fajne). Natomiast jeszcze trzeba się dostać na aplikację (a tu znajomości nie pomogą) i ją opłacić - 4200 za rok - no chyba że ten znajomy prawnik jest taki wyrywny do płacenia

Nie miałam prawnika ani w znajomych ani w rodzinie, pracę znalazłam bez problemów miesiąc po obronie.

A tak w ogóle polecam Ci po prostu zacząć studiować oba kierunki Na prawie nie ma dużo zajęć (na I roku miałam raptem dwa dni) i naukę też można spokojnie ogarnąć i połączyć z dziennikarstwem.
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:41   #3423
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lily marlene Pokaż wiadomość
Ojoj, straszne bzdurki opowiadasz

Co do aplikacji - znajomy prawnik w rodzinie tyle Ci, że będziesz miała patrona i miała miejsce na praktyki albo pracę (to fajne). Natomiast jeszcze trzeba się dostać na aplikację (a tu znajomości nie pomogą) i ją opłacić - 4200 za rok - no chyba że ten znajomy prawnik jest taki wyrywny do płacenia

Nie miałam prawnika ani w znajomych ani w rodzinie, pracę znalazłam bez problemów miesiąc po obronie.

A tak w ogóle polecam Ci po prostu zacząć studiować oba kierunki Na prawie nie ma dużo zajęć (na I roku miałam raptem dwa dni) i naukę też można spokojnie ogarnąć i połączyć z dziennikarstwem.
wierz mi, zdaję sobie sprawę z faktu, że trzeba się uczyć, zdać i zapłacić i nikt za mnie tego nie zrobi wiem też, że i bez prawnika w rodzinie jak się chce to można, bo przede wszystkim trzeba być dobrym, ale nie ukrywajmy - taki patron właśnie jak sama stwierdziłaś pomaga załatwić miejsce, a to jest już całkiem sporo, jeśli podeprze się to ciężką pracą

a co do dwóch kierunków to trochę się tego obawiam - niby dziennikarstwo aż tak ciężkie nie jest, ale chyba jednak wolałabym na razie ogarniać jeden kierunek

Edytowane przez 201605170931
Czas edycji: 2012-07-12 o 19:42
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:46   #3424
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
(...)
Że co? Lama to lama, określenie raczej negatywne, jak ma być dumna?
No mnie nie pytaj bo zupełnie nie jestem w temacie, mówię tylko co widziałam/ słyszałam ja to nawet nie wiem, czy to pozytywne czy negatywne, nie znam znaczenia tego słowa we współczesnym języku

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
(...)
a co do lamy - słyszałam kiedyś jak pewne dwie 13- latki mówią do siebie w ten sposób i bardzo je to uszczęśliwiało, tak jakby oznaczało, że są cool, ale dokładnie to nie wiem o co chodzi

znalazłam http://www.miejski.pl/slowo-Lama
Oo, zapomniałam już o tym słowniku... W życiu bym nie wpadła na to, żeby biedne zwierzę tak bezcześcić
Dzięki

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:01   #3425
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
W skrócie - chce spróbować uświadomić kuzynce, że karmienie psa Chappi to nie jest dobre wyjście. Ale wiem, że jej facet "znawca" będzie wiedział swoje. Mają labradora, w wieku 1,5-2l. Ale to co oni robią z tym psem to ludzkie pojęcie przechodzi. Dlatego w trosce o niego chciałabym podpowiedzieć im co i jak jeśli chodzi o karmę. Ważne żeby nie była droga bo na pewno mu nie zmienią. Myślałam o jakimś Royalu czy Purinie bo z dwojga złego już lepsze to niż Chappi A sprawa też się komplikuje bo nie mieszkają w Polsce.
są puriny i puriny, w różnych cenach i o różnej jakości. może bosch? albo podrzucić im kilka próbek różnych karm i niech zobaczą co pieskowi smakuje.

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Ostatnio wyszła afera z krakvetem tak że już bym tam nic nie zamówiła. Był wątek na plotkowym i na wiZOOżu.

to sorewicz, nie słyszałam o tym nawet :O to potwierdzone info?

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
czy ktoś si,ę orientuje, czy w jakimś z tych sklepów:
-c&a
-reserved
-nev yorker
-house
-h&m
-orsay
-tally weil
-top secret

znajdę jakieś portfele fajne? chodzi mi o duży portfel

b. fajny duży portfel, skórzany i porządny kupiłam w tkmaxx, jakbyś miałą gdzieś po drodze bo te sieciówkowe najczęściej mają kiepską jakość

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Planujemy się z ekipą wybrać na woodstock jadąc już 30 lub 31 lipca. Pociągiem oczywiście. Jesteśmy z samego południa i teraz moje pytanie. Czy naprawdę jesteśmy zmuszeni jechać pociągiem do Katowic, później do Poznania, później już do Kostrzyna ale z przesiadką z Krzyżu? Naprawdę podróż 4 pociągami jakoś mnie nie kręci kompletnie, bardzo się tego obawiam, a jednak chcielibyśmy jechać te 2,3 dni wcześniej...
nie wiem skąd konkretnie jesteś, ale pamiętam, że w zeszłym roku był pociąg z wrocławia bezpośredni. to jest tlk pirat, który jedzie na trasie bielsko-biała - świnoujście
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:22   #3426
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

trocka, wiem tyle, ile wyczytałam ale w wątku dziewczyna dała link do całego bloga o tym, są zdjęcia... No, ja się zniesmaczyłam.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-12, 21:36   #3427
trocka8
Wtajemniczenie

ja zamawiałam suche i było ok i suchemu się raczej nic nie stanie, gorzej z mokrymi

jaka jest strona gdzie można uploadować pliki zip i rar? pokroju rapidshare czy cos?
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:14   #3428
gabi1989
Rozeznanie

czy można wysłać pieniądze przelewem (wypełniając druczek w banku) na swoje własne konto? zaznaczam, że to 2 rożne banki
pytam bo nie wiem czy w banku umożliwią mi coś takiego gdy zleceniodawca i odbiorca będą tą samą osobą (mam gotówkę przy sobie a chciałabym wpłacić ją na konto, niestety do swojego banku mam kawałek)
gabi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:19   #3429
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1989 Pokaż wiadomość
czy można wysłać pieniądze przelewem (wypełniając druczek w banku) na swoje własne konto? zaznaczam, że to 2 rożne banki
pytam bo nie wiem czy w banku umożliwią mi coś takiego gdy zleceniodawca i odbiorca będą tą samą osobą (mam gotówkę przy sobie a chciałabym wpłacić ją na konto, niestety do swojego banku mam kawałek)
Nie odpowiem Ci wprost, bo nie wiem, ale ja wpłacałam pieniądze na swoje konto w mBanku w innym banku, tylko, że jako zleceniodawcę wpisałam moją mamę
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:26   #3430
Phoce
Flawless

Myślicie, że fotograf wydrukuje mi zdjęcia do legitymacji/dowodu, jeżeli przyniosę mu je na pendrive?
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:34   #3431
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Ja znowu z tymi burzami, możecie nie czytać
Lipiec mamy dośc burzowy, ale prosze, powiedzcie mi, że jest jakiś limit i dzięki temu w sierpniu burz nie ma Dobra, żartowałam Chodzi mi o to, czy w sierpniu też jest dużo burz, tak dużo jak w lipcu
Na geografii masę wykresów nt pogody się przerabiało, ale po lekcji wypadały z głowy
Stary 2012-07-12, 22:39   #3432
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
są puriny i puriny, w różnych cenach i o różnej jakości. może bosch? albo podrzucić im kilka próbek różnych karm i niech zobaczą co pieskowi smakuje.
Będę próbować, a nuż coś wskóram Ważne żeby nie wychodziło za drogo.
Stary 2012-07-12, 22:41   #3433
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
i mówisz, że zły? Myślałam, że mimo mocnego zapachu, będzie dobry.

Na długo Ci starcza? Bo skoro mówisz, że ma konsystencję balsamu, to pewnie nie będzie tak wydajny jak mój poprzedni...

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

khloe, dopiero teraz zauważyłam, że to przecież nie jest MASŁO do ciała, tylko MUS do ciała. Pewnie dlatego ma taką konsystencję

ja nawet go nie zużyłam do końca, tylko oddałam koleżance

ogólnie uwielbiam intensywne, spożywcze zapachy, ale ten był dla mnie śmierdziuchem i mimo szczerych chęci nie używałam go dalej

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:17   #3434
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
ja nawet go nie zużyłam do końca, tylko oddałam koleżance

ogólnie uwielbiam intensywne, spożywcze zapachy, ale ten był dla mnie śmierdziuchem i mimo szczerych chęci nie używałam go dalej
ja go jeszcze nie otworzyłam

btw. kogo Ty masz w avie? bo kojarzy mi się z jakąś aktorką...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:19   #3435
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
ja go jeszcze nie otworzyłam

btw. kogo Ty masz w avie? bo kojarzy mi się z jakąś aktorką...

mam Rosie Larsen- główną bohaterkę serialu The Killing

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:33   #3436
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
nie wiem skąd konkretnie jesteś, ale pamiętam, że w zeszłym roku był pociąg z wrocławia bezpośredni. to jest tlk pirat, który jedzie na trasie bielsko-biała - świnoujście
O, ja właśnie blisko Bielska. Ale genralnie dowiedziałam się właśnie, że przecież typowo woodstockowe pociągi jadą już te kilka dni wcześniej. Myślicie że takim pierwszym te 3 dni wcześniej pojedzie ta masa ludzi których wyrzucają przez okna bo się nie mieszczą? (taktak, myślenie mojej mamy) W sumie wsiadałabym w Bielsku, pierwsza stacja, nie byłoby może tragedii no i taniej.
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 00:04   #3437
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Lipiec mamy dośc burzowy, ale prosze, powiedzcie mi, że jest jakiś limit i dzięki temu w sierpniu burz nie ma Dobra, żartowałam Chodzi mi o to, czy w sierpniu też jest dużo burz, tak dużo jak w lipcu
Na geografii masę wykresów nt pogody się przerabiało, ale po lekcji wypadały z głowy
A wiesz, że ostatnio w pogodzie o tym mówili? i teraz tak. Pamiętam, że zarejestrowałam, że okres najczęstszych burz zaczyna się w czerwcu i trwa miesiąc, czyli wychodziłoby, że w sierpniu już luźniej powinno być mam tylko nadzieję, że dobrze mi się po głowie kołacze

Aa, ale jak nie bedzie kosmicznych temperatur to i burz nie bedzie

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Będę próbować, a nuż coś wskóram Ważne żeby nie wychodziło za drogo.
To koniecznie im, a raczej jemu powiedz, że dobra karma wychodzi taniej, bo pies się nią najada, a nie przelatuje przez niego jak tani chłam

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-13, 00:05   #3438
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że ostatnio w pogodzie o tym mówili? i teraz tak. Pamiętam, że zarejestrowałam, że okres najczęstszych burz zaczyna się w czerwcu i trwa miesiąc, czyli wychodziłoby, że w sierpniu już luźniej powinno być mam tylko nadzieję, że dobrze mi się po głowie kołacze

Aa, ale jak nie bedzie kosmicznych temperatur to i burz nie bedzie
Oooo, to dobrze, dobrze, pocieszajcie mnie dalej

Mam kolejne pytanie! Przez pomyłkę kupiłam truskawkową mambę zamiast malinowej, na truskawki mam ponoć uczulenie (kolejki do alergologa są straszne!). Zjadłam jedną gumę i po ok 10 min. zaczął bolec mnie język (wcześniej ponoć od truskawek dostałam pokrzywki i obrzęku Quinckego, który zaczął się bólem pod językiem, trudnościami z przełykaniem). Nie wiem tylko, czy ten ból jest związany z tym, że mam wrażliwe właściwie wszystko i mogłam wcześniej jedzonymi chipsami podrażnić sobie wędzidełko pod językiem
Prawie umierałam ze strachu, ale przeczytałam skład tych gum i
syrop glukozowy, cukier, tłuszcz roślinny, sub. utrzymujące wilgotność: syrop sorbitolowy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, zagęszczany sok z czarnego bzu, emuglator E435, pzeciwutleniacz: alfa-tokoferol.
Żeby ten zagęszczany sok był chociaż z truskawek ... Czyli co, guma truskawkowa nie ma w sobie truskawek i mogę jeść bez obaw Im bardziej o tym myslę, tym mnie wszystko swędzieć zaczyna -.-
Wklepalam w google nazwy składników i nie znalazłam nic, poza tym, że alfa-tokoferol znacznie wpływa na smak produktów, dlatego należy kontrolować jego stosowanie, oraz syrop sorbitolowy metabolizowany jest w ludzkim organizmie tak jak cukier owocowy, to powinny unikać jej osoby z nietolerancją fruktozy..

Edytowane przez olasia99
Czas edycji: 2012-07-13 o 00:09
olasia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 00:22   #3439
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

olasiu, a jest z Tobą ktoś w domu? Wiesz, żeby mieć to poczucie, że w razie coś ktoś Cię uratuje
Sama po sobie wiem, że stres może wygenerować normalne objawy umysł ludzki to potężna rzecz. Teraz pozostaje tylko tłumaczyć sobie, że w składzie nie ma truskawek i nie ma prawa Ci się nic dziać aha, a myślisz, że takie małe stężenie jak w jednej gumie dałoby już objawy?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-07-13 o 00:23
Stary 2012-07-13, 00:50   #3440
olasia99
Zakorzenienie

W szpitalu wzięłam gryza kanapki z dżemem, myślałam, że jest z malinowym. I była, owszem, ale zmieszana z truskawką. Efekt był taki, że w nocy podwoili mi dawkę sterydów, bo byłam cała obrzęknięta i w pokrzywce, więc jedna guma mogłaby mi zaszkodzić.
W domu są rodzice, mam też na nagłe wypadki sterydy i zastrzyk adrenaliny, ale mimo wszystko Mam wrażenie, że mnie wszędzie wszystko swędzi, mimo że nie mam pokrzywki No ale wzięłam wapno, clemastin i coś tam na uspokojenie, .
Teraz tylko ciekawi mnie, jak guma bez truskawek w składzie może być truskawkowa.
Stary 2012-07-13, 01:06   #3441
cholernarejestracja
Copyraptor

Ale dżem truskawkowy ma w sobie truskawki, a ta guma nawet koło truskawek nie leżała więc spokojnie.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 01:26   #3442
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Znacie jakąś bramkę sms do Belgii? Ale taką bez rejestrowania się, opłacania i podawania belgijskiego operatora? Szukam, szukam i same takie cuda mi wyskakują, wolałabym coś normalnego ; )

Olasia99, nie bój się tak, bo nic przyjemności z tego wyjazdu nie będziesz mieć ; )
Kiedyś to były burze, jej, ludzie nawet gromnice palili, a z kontaktu odłaczało się wszystko, nawet lodówki, te burze teraz to przy tym pikuś, ja już daaawno takiej solidnej nie pamiętam.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 01:36   #3443
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Ja do teraz lodówkę odłączam

O kurczę, to ładne uczulenie a w uja ludzi robią wszędzie gdzie się da, więc szczerze mówiąc nawet mnie to nie dziwi
Ale reakcja też nie, ja dzisiaj do farbowania łba ziarłam tablet na uspokojenie bo się tak ostrej reakcji alergicznej boję, że aż miękkie nogi mam

A ja mam pytanie do Laury, które zresztą męczy mnie chyba odkąd jestem na Wizażu
Co to, kurde, jest Raróg?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-13, 02:19   #3444
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Wujek Ci podsunie różne definicje, a u mnie przyjęło się tak mówić na kogoś, kto zawsze coś hmm... odpierniczy krótko mówiąc, nie usiedzi na czterech literach, żeby czegoś nie wywinąć
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2012-07-13 o 02:21
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:13   #3445
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
trocka, wiem tyle, ile wyczytałam ale w wątku dziewczyna dała link do całego bloga o tym, są zdjęcia... No, ja się zniesmaczyłam.
Podsuniesz linka do tego ?
Stary 2012-07-13, 08:04   #3446
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
oliwka nie pomaga? Przecież dzięki niej nóżki ładnie świecą
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Ja wolę masła, bo jestem dość wyschnięta. Lato czy nie w sumie nie robi mi różnicy, czasem byłam w stanie bardziej się kleić po niby lekkim balsamie niż po maśle
A mam takie które było kupowane w jakiejś mydlarni czy czymś i ma naprawdę konsystencję masła I to najlepsze co może być, pięknie się wchłania, zostawia lekki film na skórze i nie klei się ani nic w ten deseń. I na upały też go używam

A oliwek to ja nie lubię, takie fuj dla mnie są Niekomfortowe w sensie
A ja uwielbiam się smarować oliwką i faktycznie świecą się po niej nóżki ;D ale aplikuję ją tylko wtedy, gdy jestem w domu, bo po prostu boję się, żeby nie pobrudziła mi ubrań. Z kolei przed wyjściem z domu smaruję się balsamem.

I w końcu zdecydowałam się na masło. Wybrałam kakaowe z Ziai , ale jeszcze nie testowałam.
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:18   #3447
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1989 Pokaż wiadomość
a nie mozesz np na poczcie zrobić wpłaty na konto?

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
generalnie pamietam ze to sierpień jest miesiacem burzowym, ale w pogodznie mówili, ze ma padać do końca lipca potem juz nie.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:29   #3448
maddd
Wtajemniczenie

Hej wizażanki
Piszę pierwszy raz w tym wątku, ale czasami was śledzę

Otóż tym razem ja mam pytanie- nie wiedziałam, w jakim wątku to napisać, więc jeśli to jest zły wątek, to proszę odeślijcie mnie do poprawnego

Wybieramy się JUTRO z TŻ-tem do Warszawy na wycieczkę. Znajomi nie mają nas za bardzo jak przenocować, bo jedni gdzieś w Polsce na wakacjach, a inni mają już zajęty pokój innymi gośćmi, i spotkamy się z nimi dopiero w niedzielę... I mam pytanko - znacie jakieś przytulne hostele (o hotele nie pytam, bo ceny) tak do 150zł za nocleg dla dwóch osób w pokoju 2-osobowym?
Fajnie by jeszcze było, jakby oferowali w cenie ręczniki.
Wiem, że mogę sobie poszukać czegoś przez google, ale chciałabym uzyskać jakieś opinie od was
Na pomysł wyjazdu wpadliśmy wczoraj wieczorem, chcielibyśmy zobaczyć m.in. muzeum powstania warszawskiego i centrum nauki kopernik - stąd moje 2 pytanko: czy trzeba tam wcześniej zarezerwować bilety, czy można zajść i poprostu kupić je na miejscu? Czy są duże koeljki, aby tam wejść?

Z góry będę wdzięczna za odpowiedź Sprawa dość pilna, bo jutro rano chcemy już tam być

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2012-07-13 o 08:31
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:10   #3449
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość
Podsuniesz linka do tego ?
Jasne

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628740

Ale blog już dostępny tylko dla zaproszonych czytelników ciekawe...

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Wujek Ci podsunie różne definicje, a u mnie przyjęło się tak mówić na kogoś, kto zawsze coś hmm... odpierniczy krótko mówiąc, nie usiedzi na czterech literach, żeby czegoś nie wywinąć
Dzięki
Slowko miażdży, strasznie mi się podoba!

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

maddd, znawczynią stolicy nie jestem
Ale pamiętam, że był jeden wątek z pytaniem o Kopernika i dziewczyny tam pisały, że nie czekały długo na wejście, w granicach 20 minut.
Co do muzeum to wiem tylko tyle, że jak byłam z wycieczką, to byli też samotni zwiedzający, w sensie niezrzeszeni ale jak to teraz wygląda to niestety nie mam pojęcia.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-13, 09:14   #3450
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Jasne

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628740

Ale blog już dostępny tylko dla zaproszonych czytelników ciekawe...

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Dzięki
Slowko miażdży, strasznie mi się podoba!

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

maddd, znawczynią stolicy nie jestem
Ale pamiętam, że był jeden wątek z pytaniem o Kopernika i dziewczyny tam pisały, że nie czekały długo na wejście, w granicach 20 minut.
Co do muzeum to wiem tylko tyle, że jak byłam z wycieczką, to byli też samotni zwiedzający, w sensie niezrzeszeni ale jak to teraz wygląda to niestety nie mam pojęcia.
Masakra Dobrze, że karmę kupuje w stacjonarnym sklepie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości