Powiększanie piersi cz.7 - Strona 541 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 18:14   #16201
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Oliwka dzielna kobietka
Naprawdę
a wlosy ma piekne, w sensie koloru
dziewiczy blond, niefarbowany

Oby moje blizenki byly juz ok
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:21   #16202
celina777
Rozeznanie

JOASI ja jestem na diecie nie drastycznej ( chodze najedzona caly czas) od dietetyczki mojej ale chetnie oblukalabym dietke od belseno dla porownania. No nie wiem czy zaczynac to zalezy ...od motywacji. Ogolnie jakies tam zasady dobrze by wprowadzic a to naprawde daje efekty. Jak masz w zamiarze prowadzic hulaszcze zycie na wakacjach to chyba nie ma sensu bo sie bedziesz meczyc. Ale jakies tam male zasadki sobie wprowadz od jutra
Stary 2012-07-12, 18:45   #16203
Olivka1989
Raczkowanie

Łódź

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was powiększała piersi w klinice Este l'arte w Łodzi? Zamierzam niebawem umówić się tam na wizytę, ponieważ na stałe mieszkam za granicą, a piersi chciałabym powiększyć jednak w Polsce i bardzo chętnie poznałabym zdanie kobietek, które właśnie w tym miejscu to zrobiły
Olivka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 18:55   #16204
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko małe zasadki to ja mam, ogólnie odżywiam się zdrowo, drób, rybki, dużo warzyw i owoców, porcje nieduże, odrzuciłam napoje gazowane jakiś czas temu bo wcześniej pepsi mnie dobijało, ograniczyłam słodycze do minimum a waga ani drgnie ( mężowi spadło 4kg i brzuszek), wiec chyba porządnego kopa mój organizm potrzebuje.
tak się zastanawiam czy u mnie to mirenka nie dorzuciła tych kilku kilogramów, bo to wtedy się zaczęło, waga się ustabilizowała ale teraz w dół iść nie chce.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivka1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Czy któraś z Was powiększała piersi w klinice Este l'arte w Łodzi? Zamierzam niebawem umówić się tam na wizytę, ponieważ na stałe mieszkam za granicą, a piersi chciałabym powiększyć jednak w Polsce i bardzo chętnie poznałabym zdanie kobietek, które właśnie w tym miejscu to zrobiły
witaj Olivka
z Łodzi, choć nie wiem czy z tej kliniki, mamy Mirabelke i violinke69, niestety dziewczyny zadko już zaglądają, musisz pisać na priva a znajdziesz je w moich znajomych. obie mają śliczne piersi
Stary 2012-07-12, 19:03   #16205
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulku- o w mordę jaki AVEK ODJAZDOWY!!!! tzn Twoje cycki na nim i jaki śliczny staniczek- są może nowe focie

Gwen- i Ty masz nowe focie ale super

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Oliwka dzielna kobietka
Naprawdę
a wlosy ma piekne, w sensie koloru
dziewiczy blond, niefarbowany

Oby moje blizenki byly juz ok
O raju- a Ty co już tu robisz ja dopiero z pracy do domu dotarłam a Ty już relacje zdałaś. O i właśnie Twoje wczorajsze wiadomości do mnie znalazłam- ale już dziś nie będ na nie odpisywać no widzisz jaki ja mam zryw ostatnio
buziak Ci się należy bo dzielna dziś byłaś strasznie- no i niech Twoje blizny nie myślą że mogą się teraz nie wygoić jak należy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:05   #16206
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Ja juz po wycieciu blizny a Oliwka z cyckami mowila ze myslala ze bedzie gorzej
bylam u Niej, rozmawialysmy na ile sie dało
Super . Te słowa Agatko to balsam dla mej duszy przestraszonej. Ja dziś ze strachu nawet papierosa zapaliłam
A Twoim bliznom kwiatuszek, żeby już nie wariowały

Odnośnie wagi - ja przed operacją ciut przychudłam ze strachu, ale brzuchol nadal tłusty i wystający, w dodatku pięknie ozdobiony cellulitem. W ogóle mój brzuch to tragedia, mam sporo rozstępów i taką rozciągniętą skórę, miałam wielkie brzuchy w obu ciążach i dzieci spore się rodziły (córka 3950 dag a syn 4 kg), w dodatku przed ciążami byłam straszny chudzielec (43 kg). W ciąży smarowałam się balsamami przeciw rozstępom ale nic to nie dało. Jak teraz widzę Wasze brzuszki po dzieciach to zazdrość mnie bierze

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-12 o 19:09
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:08   #16207
MyaDiva
Zakorzenienie

No i się nacieszyłam- nie ma nowych foć buu

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-12, 19:34   #16208
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Celinko a lecisz na tej diecie od belseno?? ładny wynik, bravo
kurde no mogłabym od jutra ale za trzy tygodnie wyjeżdzam na kolejne 3tyg do Bułgarii a tam nie dam rady diety trzymać, nie ma szans, boje się, że tylko organizm rozreguluje. powiedzie czy to jest sens zaczynać czy lepiej jak wróce? ja sie na tym wogóle nie znam, nigdy na żadnej diecie nie byłam, zawsze jak wiór sucha byłam dopiero ostatnie 3 lata mnie tak obrosło w dostatki, kurna starość normalnie
jooasi jest sens dlatego, że to nie jest jakaś dieta cud, którą trzymasz tydzień czy dwa i koniec, to ma być sposób na życie A jak teraz przyswoisz zasady to i w Bułgarii możesz nad tym panować, wiadomo, że nie w 100% bo inny kraj to i wszystkiego popróbować trzeba ale będziesz to robiła z głową i nie przywieziesz 4 dodatkowych kg tylko powiedzmy 2 tu chodzi o zmianę nawyków żywieniowych

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
. Ja dziś ze strachu nawet papierosa zapaliłam
Aniko nie rób tego W zaleceniach od mojego lekarza dostałam info, że na 2 tyg. przed zabiegiem należy zaprzestać palenia papierosów

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:

belseno zwykle około 3mc cycki są kamiennne a potem codzień lepiej
o cholerka! to jeszcze sobie poczekam u mnie to dopiero 3 tyg. ale dobrze wiedzieć, że wszystko ze mną ok
Stary 2012-07-12, 19:35   #16209
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

witam

Widze ze Oliwka juz po i ma sie calkiem calkiem cacy!
A ja juz dzis troche lepiej choc pociagam noskiem dalej
ciekawa jestem co tam Oliwka opowie
Stary 2012-07-12, 19:39   #16210
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Po kilku miesiacach powinno byc lepiej Pisze, ze powinno byc, bo moj lewy cycek dlllllllllllllllllluuuugo mi dretwial. Nawet jeszcze czasem tak dziwnie go czuje, wiec od tygodnia wzielam sie za pozadny masaz tego lewusa 2-3 razy dziennie go mecze, lepiej pozno , niz wcale
tzn. że jeśli już dostanę zalecenie masaży to odemnie zależy jak szybko one zaczną być normalne?

Olivkaaaa jak się czujesz? Próbowałaś już je objąć?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-12 o 19:42
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:41   #16211
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
a ja dopiero wczoraj powyrzucałam małe staniczki, jakoś nie mogłam sie z nimi rozstac, normalnie z wielkim niedowierzaniem na ich małe ogąbczone miseczki patrzyłam, to wogóle kiedyś na mnie dobre było?? nawet dołu piersi teraz nie zakrywa dziwne było zobaczyć je po takim czasie
za to teraz mam w szufladzie całe 5 staników, 2 sportowe, 3 koronki i zupełnie nie mam parcia na większe ich kolekcjonowanie wcześniej było ponad 20 i ciągle było mało

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

bo picie piciu nierówne szklanka piwa czy kieliszek winka nikomu nie zaszkodzi ani tydzień przed ani tydzień po nie wolno tylko "na umór" bo alkohol utrudnia gojenie.
TAK Z ciekawosci pytalamnarabac sie nie zamierzam heheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:41   #16212
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zabulku- o w mordę jaki AVEK ODJAZDOWY!!!! tzn Twoje cycki na nim i jaki śliczny staniczek- są może nowe focie
Hejeczka Mayeczka
Focie sa, tyle, ze zaraz ta jedna chyba wyrzuce, bo te cycki takie na niej gigantyczne i niepodobne do moich panienek: hahaha:
Stary 2012-07-12, 19:42   #16213
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Kochane wiem ze sie powtorze, ale bardzo mi zalezy by ktoras mi poradzila. mianowicie czy proponowany mi implant nie jest zbyt duzy a moze powinnam wziac wiekszy?? moje wymiary: pod biustem 75 w biuscie 81. pas 70 biodra 86, 165cm wzrostu 52 kg :P
Stary 2012-07-12, 19:45   #16214
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hejeczka Mayeczka
Focie sa, tyle, ze zaraz ta jedna chyba wyrzuce, bo te cycki takie na niej gigantyczne i niepodobne do moich panienek: hahaha:
Zabulek, no co Ty... nie wyrzucaj...fajnie jak tak się zajrzy w album i z wrażenia zatyka super jest ta fotaa
Stary 2012-07-12, 19:46   #16215
celina777
Rozeznanie

[QUOTE=jooasi;35260082]Celinko małe zasadki to ja mam, ogólnie odżywiam się zdrowo, drób, rybki, dużo warzyw i owoców, porcje nieduże, odrzuciłam napoje gazowane jakiś czas temu bo wcześniej pepsi mnie dobijało, ograniczyłam słodycze do minimum a waga ani drgnie ( mężowi spadło 4kg i brzuszek), wiec chyba porządnego kopa mój organizm potrzebuje.
tak się zastanawiam czy u mnie to mirenka nie dorzuciła tych kilku kilogramów, bo to wtedy się zaczęło, waga się ustabilizowała ale teraz w dół iść nie chce.

...no mirenka napewno tak,ja zawsze moglam jesc i pic do woli wszystko a od kiedy mam mirenke to wlasnie chwila nieuwagi i masz...napewno mirenka nie jest taka bez skutkow ubocznych ale co tu robic...
Stary 2012-07-12, 19:51   #16216
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Kochane wiem ze sie powtorze, ale bardzo mi zalezy by ktoras mi poradzila. mianowicie czy proponowany mi implant nie jest zbyt duzy a moze powinnam wziac wiekszy?? moje wymiary: pod biustem 75 w biuscie 81. pas 70 biodra 86, 165cm wzrostu 52 kg :P
Alex lej wode w woreczki, upychaj w biustonosz bez pushapow, oglądaj się, fotografuj z każdej strony, potem wlej więcej i mniej i będziesz miała jakieś porównanie a co najwyżej fotki wrzuć to pooglądamy. Bo tak doradzić na sucho to może być ciężko ja widze po sobie mam teraz 2 równe cycki a w każdym inna pojemność implantu.
Stary 2012-07-12, 19:57   #16217
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Alex lej wode w woreczki, upychaj w biustonosz bez pushapow, oglądaj się, fotografuj z każdej strony, potem wlej więcej i mniej i będziesz miała jakieś porównanie a co najwyżej fotki wrzuć to pooglądamy. Bo tak doradzić na sucho to może być ciężko ja widze po sobie mam teraz 2 równe cycki a w każdym inna pojemność implantu.

Mowisz? I kurcze chyba tak zrobie przynajmniej bede widziala czy mi beda pasowac wieksze cycolki czy czasem nie bede wygladac jak monstrum hehe a pozniej zadzwonie do lekarza i przekaze mu moje obserwacje i zobaczymy co on na to :P
Stary 2012-07-12, 19:58   #16218
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny mozna brac normalnie priobiotyki przed op to nie przeszkadza cooo?

jeju ciagle mysle o tym solarium zeby skoczyc przed op jestem taka bladaa wstyd sie rozebrac ale wiem to bez sensu nawet myslalam o tym zeby pojsc i dekolt zaslonic

oliwko trzymaj sie dzielnie

anik ja mam emaile te o dietkach moge Ci wyslac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:04   #16219
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

No to ja lece pokombinowac gdzie ja mialam woreczki yyy stanik bez push-up'a czy ja wogole taki mam? najwyzej sportowy zaloze. hehe ale rozkminka przynajmniej zajecie bede miala buziol
Stary 2012-07-12, 20:13   #16220
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Celinko małe zasadki to ja mam, ogólnie odżywiam się zdrowo, drób, rybki, dużo warzyw i owoców, porcje nieduże, odrzuciłam napoje gazowane jakiś czas temu bo wcześniej pepsi mnie dobijało, ograniczyłam słodycze do minimum a waga ani drgnie ( mężowi spadło 4kg i brzuszek), wiec chyba porządnego kopa mój organizm potrzebuje.

Ja mam ten sam problem Ozdzywiam sie zdrowo, nie pije gazowanych , nie jem slodyczy prawie wcale, zamiast nich wole chipsy I obojetnie ile dluzej bym cwiczyla i mniej jadla moja waga stoi w miejscu Jooasi to chyba starosc:h ahaha:
Ja ostatnio sie pocieszam, ze jest wiele nastolatek grubszych niz ja i czuje sie troszke lepiej

Dziekuje Ci za dietke I Belseno
Juz poczytalam, az zglodnialam w trakcie czytania i jeszcze robilam sobie kanapeczki o tej godzinie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Zabulek, no co Ty... nie wyrzucaj...fajnie jak tak się zajrzy w album i z wrażenia zatyka super jest ta fotaa
Taaa tak sobie mysle, ze wszystkie dmuchane lale przy tej fotce wygladaja plasko:ha haha: W rzeczywistosci nie mam takich balonow i nikomu zebow nimi nie wybije Chcialam Wam tylko ten stanik z bliska pokazac

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

[QUOTE=celina777;35261315]
Cytat:

...no mirenka napewno tak,ja zawsze moglam jesc i pic do woli wszystko a od kiedy mam mirenke to wlasnie chwila nieuwagi i masz...napewno mirenka nie jest taka bez skutkow ubocznych ale co tu robic...

Myslisz, ze ona tez nas troszke uwypukla tu i tam??? No to teraz mam na co zgonic , ze waga mi w miejscu stoi
Stary 2012-07-12, 20:20   #16221
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hejeczka Mayeczka
kurka- nieziemskie są to chyba przez ten błękit
no nie, nie oczywiście że one są nieziemskie nawet bez stanika
Normalnie teraz tylko Twój avek widać

Stary 2012-07-12, 20:20   #16222
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej gwiazdeczki!!!!!!!

OLIVCIU noo widzisz.przeżyłaś i jest gitty myślałaś że będzie gorzej i SUPERR że jest odwrotnie,ja z kolei myślałam że będzie lepiej i się przeliczyłam... czekamy na relację i pamiętaj że już tylko będzie lepiej

JOASI ale ty chuda jesteśprzecieee eeeporób trochę brzuchów codziennie i będzie idealnie...a po co Ci jakieś diety...skoro się zdrowo odżywiasz..no i..dlatego nie chcę mirenki

AAA kochane..BALSENO CZY CELINKO która ma tą dietę???PROSZE O NIĄ..PLEASEJA JUŻ WAM PISAŁAM że się obtłuszczyłam..to niedopuszczalnezacz ęłam już ćwiczyć i mięśnie wracają na miejsce ale obrośnięte tłuszczemi jakieś mam napady głodu..tzn na słodkie albo słone...co mi jest???????????teraz to przed okresem,a tak to???

i kurcze jak mi się cera popsułaprzysięgam że w życiu nie miałam takich wyprysków,od linii włosów i na skroniach..normalnie jak wysypka..wychodzi to całe świństwo jak narkoza,leki i ketonal ze mnie...chyba

ŻABIk idę oglądać te twoje mikruskia wracając do pokazywania to moja przyjaciółka kolejna prosi bym mężowi pokazała,one są nienormalne czy JA????:ha haha:ale nie pokazałam mu,póki co,tylko w staniku

GWEN KOCHANA ..pani ekspedientka mówiła że mi w tym niebieskim ładnie,a ja wziełam żółty i ten z łódką co mam a albumie i chyba lepszy xs bo s trochę za długi jest..i wyglądasz REWELACYJNIE chudzino..jakie 5kg co wy???ty też nie wymyślajale fajnie trzymają cycochy co???DZIEWCZYNY PO OPERACJI..SERIO WARTO KUPIĆ TE TOPIKI W SOLARZEa teraz widzę że jeszcze tańsze
Stary 2012-07-12, 20:31   #16223
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
jeny ale ja jestem głupia ci....
Wiecie czemu nie mogłam dodawać zdjec z telefonu? Bo były za duze i nie chciały sie ładować...dziś wpadłam na to ...i sobie w zmniejszyłam i O DZIWO sie dodało... wiec dodaje zdjęcie ! Top Solar 39zł
o to tu jest focia- ja dziś z doskoku więc się gubię. Ale fajnie !

Cytat:
w rzeczywistości nie mam takich małych krótkich grubych raciczek
zdjecie ze złej perspektywy

No dobra, mam ciepłego sms-ka .
Teraz będzie prywatny sms
od naszej Olivki oczywiście
Hej dopiero wstałam
mam się w miare ok
jestem szczęśliwa bardzo mocno))

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-12 o 20:33
Stary 2012-07-12, 20:42   #16224
zabulek1
Wtajemniczenie

Klaudek mam nadzieje, ze juz dzisiaj humorek lepszy

Apropo balonow musze Wam napisac co mnie wczoraj spotkalo
Mam taka znajoma, juz od 3 lat ja znam i wiem, ze jest zeschizowana na punkcie czystosci, otylosci , ogolnie wygladu itd. To jest babka po 50stce, zydowka, ktora kazdego obmierzy i skomentuje, ze ta gruba, a tamta brudna, a jeszcze inna ma wiecej silikonu w sobie niz lalka barbiee No , ale ona nie wie, ze ja tez mam zelki I tak sobie gadamy o dupie maryny, a ona nagle wyskakuje mi, ze sobie odparzyla pod piersiami od stanika i mi pokazuje A za chwile zmiana tematu i mi mowi, ze ona nie wie jak te grube z duzymi cycami moga zyc normalnie A za chwile mi mowi, ze na tej wyspie wszystkie manxowy maja oklapniete , duze cyce, bo w mlodosci stanikow nie nosily i patrzy mi sie na antenki A ja do niej, ze ja nosze topy i spotrowe staniory, bo w pracy mi najwygodniej A ona tak patrzy i patrzy i mowi, ze mi i tak nie ma co opasc, wiec sobie moge w takich topkach chodzic Tak mnie zamurowalo, ze jej nic nie odpowiedzialam No wiecie co Moj TZ mowi, ze moglam jej cyce wywalic i pokazac, to by na zawal zeszla No ale to starsza babka, wiec niech sobie gada na zdrowie

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
kurka- nieziemskie są to chyba przez ten błękit
no nie, nie oczywiście że one są nieziemskie nawet bez stanika
Normalnie teraz tylko Twój avek widać :love:
Bo czesto dzisiaj pisze

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a wracając do pokazywania to moja przyjaciółka kolejna prosi bym mężowi pokazała,one są nienormalne czy JA????:ha haha:ale nie pokazałam mu,póki co,tylko w staniku
One sa nienormalne Klaudus one chca Cie wykorzystac!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Jak Ty im tak tych TZ podjarasz tymi cycorkami, to one potem maja udana stosunkowo nocke Ty nie badz glupia i nie pokazuj, albo przynajmniej kasuj je za te uslugi
Stary 2012-07-12, 20:43   #16225
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
gwendolinka super ten top wygląda! W solarze mówisz hmmm a były inne kolory?
Ja kupiłam ten niebieski ze zdjęcia i zółty. Jest jeszcze w kwiaty (Jooasi powinan mieć w galerii) i taki biały w marynarskie paski (ten ma Klaudeczka)

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:50   #16226
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Klaudek mam nadzieje, ze juz dzisiaj humorek lepszy

Apropo balonow musze Wam napisac co mnie wczoraj spotkalo
Mam taka znajoma, juz od 3 lat ja znam i wiem, ze jest zeschizowana na punkcie czystosci, otylosci , ogolnie wygladu itd. To jest babka po 50stce, zydowka, ktora kazdego obmierzy i skomentuje, ze ta gruba, a tamta brudna, a jeszcze inna ma wiecej silikonu w sobie niz lalka barbiee No , ale ona nie wie, ze ja tez mam zelki I tak sobie gadamy o dupie maryny, a ona nagle wyskakuje mi, ze sobie odparzyla pod piersiami od stanika i mi pokazuje A za chwile zmiana tematu i mi mowi, ze ona nie wie jak te grube z duzymi cycami moga zyc normalnie A za chwile mi mowi, ze na tej wyspie wszystkie manxowy maja oklapniete , duze cyce, bo w mlodosci stanikow nie nosily i patrzy mi sie na antenki A ja do niej, ze ja nosze topy i spotrowe staniory, bo w pracy mi najwygodniej A ona tak patrzy i patrzy i mowi, ze mi i tak nie ma co opasc, wiec sobie moge w takich topkach chodzic Tak mnie zamurowalo, ze jej nic nie odpowiedzialam No wiecie co Moj TZ mowi, ze moglam jej cyce wywalic i pokazac, to by na zawal zeszla No ale to starsza babka, wiec niech sobie gada na zdrowie[COLOR="Silver"]

[
no nie mogę- to czyje Ty nam zdjęcia wklejasz od roku:haha ha:

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Ja kupiłam ten niebieski ze zdjęcia i zółty. Jest jeszcze w kwiaty (Jooasi powinan mieć w galerii) i taki biały w marynarskie paski (ten ma Klaudeczka)
no dobra- pora sprawdzić gdzie w w-wie jest solar Ale czy lato jeszcze będzie?

Stary 2012-07-12, 20:54   #16227
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie mogę- to czyje Ty nam zdjęcia wklejasz od roku:haha ha:[COLOR="Silver"]

No chyba moje I wcale nie nabawilam sie kompleksow, ze mi tak wysadzila Powiedzialam TZowi, ze jakby mi tak powiedziala przed operacja, to bym ryczala chyba , ale tak, wiem co mam pod t-shirtem:h ahaha: Nie tylko antenki:h ahaha: Ktore ja pewnie zaslepily
Stary 2012-07-12, 21:01   #16228
gwendolinka
Zadomowienie

"A ona tak patrzy i patrzy i mowi, ze mi i tak nie ma co opasc, wiec sobie moge w takich topkach chodzic "
Co za stara plotkara! Hahaha nie ma co opaść ale dała do pieca

Belseno jaka to dieta? Jak sie nazywa? Bo mi to pachnie South Beach, tam też warzywa duuuuzo warzyw, i nawyki na całe życie. Tak mi pasuje jakoś

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
no dobra- pora sprawdzić gdzie w w-wie jest solar Ale czy lato jeszcze będzie?

Noooo jaaaaaaaaaaaak! Musi być. Kupiłam 2! ale one dobrze wygladałyby nawet pod marynarką... tylko że bez stanika głupio bo antenki sterczą. W jakieś mniej formalne miejsca trzeba w tym chodzić . Do pracy tak nie bardzo

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
No dobra, mam ciepłego sms-ka .
Teraz będzie prywatny sms
od naszej Olivki oczywiście
Hej dopiero wstałam
mam się w miare ok
jestem szczęśliwa bardzo mocno))

klask i:kla ski: Szczesliwa bardzo mocno... to dobrze.
I ta pojemność 485kurde... zazdroszcze hihihi
Agata i Tobie życzę tych blizn w końcu takich, zebyś nie kombinowała z nimi nic wiecej

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:

GWEN KOCHANA ..pani ekspedientka mówiła że mi w tym niebieskim ładnie,a ja wziełam żółty i ten z łódką co mam a albumie i chyba lepszy xs bo s trochę za długi jest..i wyglądasz REWELACYJNIE chudzino..jakie 5kg co wy???ty też nie wymyślajale fajnie trzymają cycochy co???DZIEWCZYNY PO OPERACJI..SERIO WARTO KUPIĆ TE TOPIKI W SOLARZEa teraz widzę że jeszcze tańsze
Cena chyba się nie zmieniła, te gładkie są tańsze po prostu , sa po 39 a te trykotowe ten w paski i kwiaty za 59 lub 69? chyba za 59

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-12, 21:02   #16229
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

ŻABIk idę oglądać te twoje mikruskia wracając do pokazywania to moja przyjaciółka kolejna prosi bym mężowi pokazała,one są nienormalne czy JA????:ha haha:ale nie pokazałam mu,póki co,tylko w staniku
póki co

Stary 2012-07-12, 21:04   #16230
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
No to ja lece pokombinowac gdzie ja mialam woreczki yyy stanik bez push-up'a czy ja wogole taki mam? najwyzej sportowy zaloze. hehe ale rozkminka przynajmniej zajecie bede miala buziol
z workami wychodzi zawsze wizualnie na wiecej. wiec wez poprawkę

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
póki co

........... a później co?

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości