|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
gratuluje udanych wizyt DeKajce i MadziEf, witam nowa mamusie pisze jedna reka , bo druga oparzylam i mocze pod zlewem ![]() u mnie na wizycie w miare ok Dzidzius super, poprosilam o pokazanie serduszka,wiec chwile go widzialam niestety mam jakies zapalenie i dostalam globulki do tego spadl mi jeden wynik z krwi i mam brac omega 3 i magnez , a jak skoncze za tydzien folik i jod,to kupic zestaw witamin, pozostale wyniki krwi i moczu bardzo dobre. Niestety musze zmieic lekarza,bo moja dr tez w ciazy i odchodzi, wiec na sierpien mam wizyte u jakiegos mezczyzny. Usg dopiero w sierpniu, juz polowkowe, oczywiscie musze isc za kase,bo ten ich sprzet za slaby ![]() Ogolnie wizyta ok, bo oprocz zapalenia to wszystko super. lozysko mam z przodu i moge slabiej czuc ruchy,ale to nic zlego ilosc wod plodowych odpowiednia torbiel nie powiekszyla sie i najwazniejsze,ze nie daje zadnych objawow
|
|
#783 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
doro a powiedz Ty nam, jak znosisz ciążę
pierwsze objawy itp bo kurcze mi osobiście fajnie się wspomina te czasy kwietnia... i lubię czytać opowieści innych mamusiek |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co sobie w rękę zrobiłaś?
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale gratuluje udanej wizyty
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj Cytat:
Oby to zapalenie szybko poszło precz, a wyniki się poprawiły ![]() Szkoda, że Twoja doktorka odchodzi, mam nadzieję, że ten nowy lekarz będzie w porządku I dobrze, że torbiel się nie powiększa ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Idę pooglądać jakiś film |
|||
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowy gin napewno bedzie dobrym specjalista ) a zawsze lepiej chodzic do mezczyzny
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja zmykam bo chciałabym dziś obejrzeć jakiś fajny film z M
buziaczki, dobranoc |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez uciekam bo jestem spiaca jak diabli;/ |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę, wróciliśmy właśnie od teściów i jestem padnięta. Idę się wykąpać.
Dziewuszki gratuluję udanych wizyt!!!!!!!! Landi współczuje teściowej, naprawdę! A teraz się żegnam i do jutra
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
DeKajce, MadziEf i Peperonikowi gratuluje wizyt
![]() Nie wiem co więcej u Was więc pewnie coś napiszę jak nadrobię a póki co to ja dziś byłam na kolejnych zajęciach ze szkoły rodzenia, ćwiczyłyśmy jak łagodzić ból porodowy i relaksować się w pierwszym etapie porodu, był piłki, jęki, stęki, masowanko i bujanko rozwiane niektóre wątpliwości i troszkę z nowości a za tydzień idziemy zwiedzać porodówkę łiiiii Poza tym to u mnie kolejny dzień wahań nastrojów, kolejny zrypka dla tż i już trochę mi glupio bo on twierdzi ze od kiedy wzieliśmy slub to ja cały czas narzekam i ma wrażenie że jestem coraz mniej szczęśliwa i tylko płaczę a tak nie jest ooo nie broń boże, fakt złoszczę się ale powody to i mam... małe bo małe ale mam! ale moje humorki swoją droga, nic nie poradzę na to że zbiera mi się i ryczę albo się zawieszam:/ prawda że nie moja wina? prawda??
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Doro - witaj kochana
Madzius a Tobie zalecil magnez ??? Mnie tylko powiedzial ze jak macica zacznie sie kurczyc to wtedy szpital a narazie to tylko odpoczywac i wiecej lezec .. Peperonik - i Tobie gratuluje udanej wizyty
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-07-12 o 20:55 |
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki za miłe słowa
Peperonik, cieszę się, że wszystko ok z Twoją dzidzią A powiedz, ten nowy lekarz przyjmuje w szpitalu, w którym chcesz rodzić?Mi dzisiaj gin obiecał, że jeśli rzeczywiście cesarka okaże się konieczna, to załatwi mi u jednego ze swoich znajomych i oni innych lekarzy do mnie nie dopuszczą przez cały pobyt w szpitalu, więc mam się niczym nie przejmować. Tak się zastanawiam, czy to nie byłoby lepsze, bo spokojniejsza bym szła, a nie na kogo trafię, to będzie. Jakoś po tych ostatnich doświadczeniach niespecjalnie ufam lekarzom w szpitalach No, ale to nie moja wygoda najważniejsza, będzie, co ma być...
|
#796 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sztuczne strasznie mi się nie podobają ![]() mój żywy o 5 rano nadal wyglądał tak samo ładnie ![]() Cytat:
mam nadzieję że będzie ok ![]() i dla siostry Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiedział że jak się będzie działo coś niepokojącego to poczuję od razu Cytat:
|
||||||
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ale to ze mnei kluje to fakt i wogole dzis szlam na poczte to myslalam ze nei dojde w polowie stanelam i przesunelam po brzuchu i przeszlo bo chyba maly mi uciskal no taki bol jak przy kolce ...nie wiem ja mam dosc ja nie wiem czy ja mam skurcze czy nie mam.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrr jeszcze mama mnie nastraszyla ze jak mam zaparcia to mam nie przec pozniej bo mogewywowalc cos i kurde to co ja mam czekac meisiac az sie wyproznie??ja pitole ciąza to stresujacy okres no dojotka madzius dobrze ze masz l4 sobie odpoczniesz |
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki przyszłam się przywitać i pogratulować udanych wizyt - dużo ich dzisiaj było
matko widzę, że temat pakowania toreb do szpitala na tepacie - myślałam, że to jeszcze kupa czasu
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje wizyty udanej!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ......................... ...... Ja już się z Wami żegnam na dzisiaj ! Trzymajcie jutro rano za mnie kciuki, bo na 9:40 mam wizytę u ginka !!! Słodkich snów
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- kciuki zaciskam i czekam na relacje!!!buziaki |
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
pamiętacie mnie jeszcze okropnie dawno mnie nie było, ale już wróciłam, na dobre![]() Dziękuję, że mnie nie wywaliłyście z listy Dziękuję Mysti, że do mnie napisała Czarnamadonna, mnie też takie coś jak kolka łapie jak kawłek idę. Wtedy staram się odpocząć tochę i przechodzi
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
słucham sobie właśnie tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=Dny3EMK8p58 - znacie może? moim zdaniem piękna i wzruszająca
|
|
|
|
#806 | |
|
Rozeznanie
|
Witam imienniczkę!!!
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja jak zwykle z doskoku, nie mam czasu na wizaż niestety ![]() Kupiłam dziś z mamą sukienkę dla niej. Wygląda tak ![]() kupiłyśmy też wstążki i różyczki do dekoracji klatki schodowej, będziemy tworzyc no i najważniejsze. MAM PERFUM !!!!![]() Jutro idę zamówić tort Aaaaa no i dziś coś mi tam w brzuszku się przesuwało tak ze 3 razy po parę sekund
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale chyba warto to zgłosić gin.
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

milo mi

No, ale to nie moja wygoda najważniejsza, będzie, co ma być...

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Ale chyba warto to zgłosić gin.