|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Cytat:
![]() Umieram, czuję, że łeb mi pęknie z przegrzania, wisiałam 4godz dzwoniąc do ludzi, co by potwierdzili.... Proszę o kciuki, jutro o 11.30 mam przymiarkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
hahaha ![]() ![]() ![]() pewnie juz sie nie zaczepimy na ten watek ![]() napisalam w tamtym watku : mam wizażystke ustawilam sie z wizażystka na mój ślub ![]() ![]() próbny makijaż zrobie juz w ta sobote ![]() na 10 dojedzie w dniu ślubu do mnie do domu ![]() ale sie ciesze!!!! ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Przepraszam ze tak pozno ale pojechalam kupilam buty slubne
A tak zaczne od poczatku dawno nie pisalam ale staram sie Was czytac regularnie Gratulacje wszystkim swiezo upieczonym mezatkom ![]() Magdzia0108 wiesz ze znamy sie z widzenia ![]() Chodzialam do jednej klasy z twoim TZ w liceum Zdjecia piekne Gratulacje dla Ciebie i Lukasza Doszlam do wniosku ze szkoda kasy na biale buty jak raz je zaloze i kupilam najzwyklejsze sa bardzo wygodne chodz TZ bo on ze mna po nie jechal powiedzial ze w nich nie wytrzymam ![]() http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-szpilki Tutaj zdjecia sukienki Zdjecie bylo robione w czasie ukladania koronki na sukience wiec gdzie te czarno szare plamki (zrobione w paitcie ) dalej sa elementy koronki cala przymiarka trwala godzine Jestem zakochana w moim bolerku szczegolnie w plechach ramiona beda zwezane jeszcze i bedzie troche krotsze (oczywiscie nie patrzcie na moje ramiaczka od cyconosza ![]() Jak Wam sie podoba sukienka i pomozcie jaka mam bizu zalozyc do tego myslalam tylko o koczykach dluzszych by wydluzyc moja pulchna okragla twarz
Jesteśmy para od 15.03.2008 ![]() ![]() ![]() Zaręczyliśmy się 18.12.2010 ![]() Nasz wielki dzień 08.09.2012 ![]() ![]() Edytowane przez 89Madzia89 Czas edycji: 2012-07-12 o 20:25 Powód: zly link do bucikow |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Ten tydzień jest dla mnie jakoś szczególnie męczący.
W poniedziałek kupiłam sukienkę na poprawiny, a dziś zakupiliśmy soki hortexu. W sobotę jedziemy jeszcze kupić wody i whisky dla ojców. Ile kupuje się owoców na wesele ? Kompletnie nie mam pojęcia ![]()
#95 |
Konto usunięte
|
na 100 osób około 10-15kg (u nas na dwudniowe)
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Hi babeczki!
Ale dalyscie czadu z tym tytulem. Teraz pewno kazdy nie wtajemniczony siedzi i sie glowi co to jest ta kreweta ![]() Nenus piekna relacja, normalnie tak sie zaczytalam ze o malo przejechalam moja stacje ![]() ![]() ![]() ![]() Lady slicznoty ty moja ![]() ![]() Kiciu wygladasz cudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
wymiękam
![]() ![]() czuję w tym tytule za☠☠☠isty swój udział i przejdę do historii wizażu ![]() ![]() nena czytając Twoja relację byłam tam razem w Wami ![]() ladystar Ty moja pięknotą ![]()
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem ale godzine jechałam do babki od paznokci 2,5 godizny u niej 40 minut w salonie i zero możliwości jedzenia ![]() ![]() i widzicie rozpuszczone włoski dodają mi uroku ![]() ![]() melduję iż 5 m firanki wyprasowane ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduję się w nowym wątku. ja jak zwykle z doskoku, nie mam czasu na wizaż niestety ![]() Kupiłam dziś z mamą sukienkę dla niej. Wygląda tak ![]() kupiłyśmy też wstążki i różyczki do dekoracji klatki schodowej, będziemy tworzyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro idę zamówić tort ![]() ![]()
#100 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witam się i ja! Już pozytywnie nastawiona - dobrze, że jest zumba, bez niej bym popadła w depresję ![]()
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
(kicia) __Paulinka__ maly_czlowieczek Oriflame_Rybnik - TO JUŻ POJUTRZE!!!!!!!! AAAA!!!
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- hELOł laseczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że się pochwalę pudełkiem, jak zrobię! ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Zespołu nie znam...pytałam TŻta - nie słyszeliśmy o nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O RRRRANY!!!! DZIĘKUJĘ!!!! ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
a mi sie wydaje że jak teraz nie sprzedam sukni to potem już wcale .a nie jest ani banalna ani brzydka.ide lulalc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
idę spać bo jutro ząs bieganie po mieście.
Dobranoc ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
ktos tu o spaniu zagatywał? świewtny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cudnie wyglądałaś
![]() ![]() Nena fajna relacja ![]() Cytat:
Co myślicie o takim menu? Nie wiem czy komponuje się to ze sobą i czy nie mało bo u nas wiejskiego stołu nie ma. Z tym, że ślub o 18 dopiero. obiad: krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym rulon ze schabu z pieczarkami, ziemniaki opiekane, zestaw surówek deser: mus z truskawek z lodami waniliowymi i bitą śmietaną dania gorące: eskalopki z kurczaka na grzance szynki flambirowane strogonow ze schabu z kluseczkami śląskimi i buraczkami zimna płyta: schab ze śliwką, karczek pieczony, boczek faszerowany zakąski: ruloniki szynki z sałatką jarzynową roladki z drobiu z musem grzybowym śledź po węgiersku ryba po grecku tymbaliki z soli rolada z kaczki sałatki: grecka + 2 inne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Ladystar, śliczne zdjęcia już nie mogę doczekać się następnych
![]() Kicia, będziesz piękną PMką ![]()
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||
Rozeznanie
|
Nadrabiam Was, więc piszę na raty
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ojeeeeeeeeejjjjj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Aaaa kreweta w tytule
![]() ![]() ![]() Nena - relacja przecudowna ![]() ![]() Zabieram się za nadrabianie wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro chyba takich nie widzialam aha juz doczytalam, ze zszyty tiul, ale nie wiem jak zalozyc taka etolke na ramiona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-12 o 21:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że moja relacja przypadła wam do gustu
![]() - torebeczka mini jest po prostu niezbędna - balerinki również - jakie byście buty nie miały, nie ma w ogóle czasu na siedzenie, więc obcas zawsze zacznie przeszkadzać - tekturowe opakowania na ciasta nic się nie rozwaliły kilka rzeczy, które mnie zdenerwowały na weselu: - problemy właścicielki, która miała pretensje, że kelnerzy zamiast podawać dania, muszą ciągle myć szkło po drinkach (co ja miałam niby na to poradzić - iść sama zmywać) - 4 osoby w ogóle nie przyszły - ponad 6 stów w plecy - problem ciotki, która koniecznie chciała siedzieć przy 25-letniej córce i narobiła w związku z tym zamieszania - przyjechało dość mało ciast. Jak się później okazało - w cukierni stwierdzili sobie, że skoro jest upał to policzą 2 ciastka na osobę zamiast 3 (zapłaciłam wprawdzie mniej, ale nie taka była umowa) - obsługa pootwierała wszystkie wina - niby pozatykali je korkami, ale wiadomo że teraz trzeba je wyrzucić - a mówiłam żeby tego nie robić kiciu - pięknie Ci w sukni, bardzo ładne pazurki - lubię kształt migdałów ![]() kilka zdjęć wkleiłam pod koniec poprzedniego wątku Cytat:
ps. ślicznie wyglądałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim razem i kazdej z osobna
![]() Cytat:
![]() wole nie myslec jakby ten dzien wygladal gdyby go nie bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze troche materialu zostalo wiec moge Ci go wyslac, a kupilam w hurtowni tkanin przy placu na stawach (ul. Prusa chyba) Cytat:
![]() taka piekna dziewczyna jak Ty nie moze wygladac inaczej niz CUDNIE na swoim weselu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() 28 stycznia 2012 - arletka1313 klik1 klik2 14 lutego 2012- marylka80 (ślub cywilny) klik 18 lutego 2012- Seagirl klik1 klik2 klik3 klik4 klik5 10 kwietnia 2012 gosza_m klik 14 kwietnia 2012 malwus20 klik 21 kwietnia 2012 niusia_87 klik 21 kwietnia 2012 misiak17 klik 28 kwietnia 2012 Nika0208 klik 28 kwietnia 2012 Lubcia klik 28 kwietnia 2012 maruda80 klik 2 maja 2012 Ewusia_marchew klik 5 maja 2012 madzia2306klik 5 maja 2012 jagata klik 12 maja 2012 magdziaS klik 19 maja 2012 jagodzia133 klik 19 maja 2012 iceflower klik 19 maja 2012 kindzulindzia klik 26 maja 2012 MARGIDA klik 26 maja 2012 ewuszkaaa klik 2 czerwca 2012 niutO klik1 klik2 klik3 2 czerwca 2012 party_girl17 klik 9 czerwca 2012 basketa klik 9 czerwca 2012 marylka 80 klik1 klik2 klik3 9 czerwca 2012 omosia klik 16 czerwca 2012 kooocur klik 16 czerwca 2012 smerf_etka13 klik 23 czerwca 2012 evoonia86klik 23 czerwca 2012 Magdzia0108 klik1 klik2 klik3 23 czerwca 2012 wensday21 klik 7 lipca 2012 ladystar klik1 klik2 7 lipca 2012 nena1984 klik 14 lipca 2012 (kicia) klik 14 lipca 2012 Oriflame_Rybnik klik 14 lipca 2012 maly_czlowieczek klik 14 lipca 2012 __Paulinka__ klik1 klik2 21 lipca 2012 carmelova klik 21 lipca 2012 a u d r e y klik1 klik2 21 lipca 2012 czarna_kawa80 klik 21 lipca 2012 tenebrosa klik1 klik2 klik3 28 lipca 2012 aleksandrettaaa klik 28 lipca 2012 Anulka_p klik 28 lipca 2012 Lily ofthe Valley klik
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-08-01 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rrraaaanyyy Wenezuela albo Sri Lanka....no nie mooogę.... ![]() ![]() IDEALNE OKREŚLENIE! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- KICIA! Super wyglądasz! Ja tam nie widzę, żeby suknia była za długa....bardzo ładna jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o problemach właścicielki nawet nie wspomnę ![]() ![]() Chyba na każdym weselu są jakieś dramaciki, u nas dziadek stwierdził, że muzyka gra zbyt głośno i chciał, żeby świadek poprosił ich o ściszenie(siedział tak daleko od głośników jak się dało). Natomiast kuzynka TŻta posiadła świadkową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
a teraz podsumowanie liczbowe :
- nie przyszlo 8 osob - z czego jedna para przekazala "prezent" przez corke - wesele nam sie prawie zwrocilo ![]() ![]() ![]() - zmiescilismy sie w gornej kwocie jaka planowalismy na wesele - zostalo nam mnostwo wodki ![]() ![]() - zostalo nam duzo wina - pomimo tego ze kazdej parze rozdawalismy butelke + zespolowi, fotografowi i calej obsludze - ciast na stolach prawie nikt nie tknal, wiec jedlismy je do dzis, reszte niestety wyrzucilismy, - zamowilismy 85 paczek z ciastem, zostalo nam 5 juz po rozdaniu gosciom, sasiadom i wszystkim, ktorzy mogliby przyjsc nam do glowy Z totaka wygralismy 170 zl ![]() ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
idę spać jutro ostatnia prosta ale..... wzwiazku z dmuchaniem na zimne i tym że jutro jest PIĄTEK 13stego proszę o kciuki
![]() ![]() dobranoc Kocham was moje krewetki ![]() ![]() ![]() ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lady przepięknie wyglądałaś ![]() ![]() my właśnie wykańczamy proszenie gości ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.