Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 20:53   #121
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Madzi Nom super , dobra decyzja .

Libra nom dobrze myślałam haha dlatego pisałam ze głupie pytanie , ja czasem lubię wydziwiac i kombinować .
Czytałam o małej Madzi , bidula a suka niech do końca życia będzie gnebiona . Takie prawo , muszą być dowody świadczące o dokonanym przestępstwie . Dobrze ze doszli do tego i zmienili zarzuty, szkoda ze to tyle trwało .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:56   #122
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Ja słyszałam że na rurze tańczyła ,szmacisko juz tam w pierdlu jej pokarzą ruręOd razu powinni ją podwiązać żeby się czasem już więcej nie rozmnażała i swoich genów nie przekazywala.
No aż mnie telepie

Ana bo takie dziadki to jeszcze z przedwojennego materiału są ,mój żył 83 lata i do samego końca śmigał ,sąsiad też pod 80 a jeszcze z kosiarką po ogrodzie lata.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:57   #123
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
46 http://www.euro.com.pl/telewizory-le...46es6570.bhtml o taki

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

nie słyszałam tego co za szmata
woww duzy, ja mam 40 czy 42 i to jest juz tez duzy ale ten ma 3d, fajny!

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Madzi Nom super , dobra decyzja .

Libra nom dobrze myślałam haha dlatego pisałam ze głupie pytanie , ja czasem lubię wydziwiac i kombinować .
Czytałam o małej Madzi , bidula a suka niech do końca życia będzie gnebiona . Takie prawo , muszą być dowody świadczące o dokonanym przestępstwie . Dobrze ze doszli do tego i zmienili zarzuty, szkoda ze to tyle trwało .
Masakra taką to tylko
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:58   #124
libra777
Zakorzenienie

Aneczka a z jakiej odległosci będziecie oglądać? nie będą was oczy boleć
Stary 2012-07-12, 21:01   #125
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
z 5 metrów , spokojnie moglibyśmy wziąć większy ale to za drogo wychodzi

Natasza mamy nawet 2 party okularów 3d
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:01   #126
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Gusinek to zapraszam na diete w kupie razniej
Ja dzisiaj troche poleglam bo zjadlam prucz planowanych dietetycznych posilkow loda w czekoladzie i dwie garstki orzeszkow w karmelu. Za kare pobiegalam 9km
A jak pieklas te blaty bezowe? Tzn wiem z czego bezy sie robi,ale to w takiej tortownicy czy inaczej

Nataszka w nowym kolorze doroslej wygladasz. Jakos mi duzo bardziej blond do Ciebie pasuje. Jasniej chyba niebardzo.tak jest super
ja robiłam blaty bezowe z tego przepisu dorotus, białko ubite wychodzi geste rysowałam na blaszcze wyłozonej papierem do pieczenia koła i łyżka nakładałam to białko super sie wszystko trzyma nie trzeba zadnych foremek robiłam 4blaty cieńsze

co do diety to chetnie od jutra dołącze tzn moze nie do konkretnej diety bo ja nogdy na zadnej nie wytrwałam ale bede sie pilnowała jutro dzien lekki warzywny i bez słodyczy i wieczorem zdam relacje czy sie udało

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
nowa madzia.. TYLKO SIE NIE SMIAĆ.. JA pierwszy raz w zyciu mam takie włosy ale musiałam A TERAZ JUż bym nawet krócej sie odwazyła;p
ślicznie, świeżo, młodo ale jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie

to jeszcze dorzucę mojego szoguna
1 nad morzem tygrysek
2 6:40 plaża i nasz ciepły Bałtyk
3 plaża
4 no i dla pochwalenia sie moje kwietniowe dzieło urodzinowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tygrys.jpg (46,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ranoooo.jpg (38,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bartuś morze.jpg (64,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecien.jpg (88,5 KB, 66 załadowań)

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2012-07-12 o 21:10
gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:03   #127
aneczkkaa
Zakorzenienie

idę na tv muszę się nacieszyć do tej pory lecieliśmy na 21 calowym hahahahahaha a w tym mamy też internet tylko muszę rozkminić co i jak bo zielona jestem
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:05   #128
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
a okulary do tv tez dali tak?? to aneczka w okularach bedzie ogladac, oczy nie beda bolec
Stary 2012-07-12, 21:06   #129
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Libra słyszałam o Madzi i mnie trafia ogólnie ...

Ana wolę nie oglądać ani ruskich matek ani innych bo się zbytnio emocjonuję Wczoraj przeczytałam jak to w Polsce polskim rodzicom chcą zabrać dzieci i oddać do niemieckiej rodziny zastępczej Rodzice w Niemczech zostali pozbawieni praw rodzicielskich bo nie mieli warunków finansowych do utrzymania dzieci. Dzieci 3 i 5 lat trafili do domu dziecka i rodzice ich z tamtąd zabrali i przywieźli do Polski. NO i się zaczęło. . Najciekawsze jest to że nasz sąd bytomski ma zdecydować co dalej więc oni chyba mieszkają gdzieś w mojej okolicy. Nie mogę bo już miałam problem ze spaniem w nocy

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
A jak pieklas te blaty bezowe? Tzn wiem z czego bezy sie robi,ale to w takiej tortownicy czy inaczej
Ja nie robiłam jakiegoś konkretnego tortu ale jak piekłam blaty bezowe to tylko rozłożyłam na pergaminie i rozprowadziłam na pożądany kształt. Jak oglądałam Nigelle to ona rysowała kółko na papierze i tak formowała.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
nowa madzia.. TYLKO SIE NIE SMIAĆ.. JA pierwszy raz w zyciu mam takie włosy ale musiałam A TERAZ JUż bym nawet krócej sie odwazyła;p
Jak dla mnie dużo lepiej niż w długich. Super
Stary 2012-07-12, 21:06   #130
libra777
Zakorzenienie

Jak w okularach takich jak w kinie? mnie właśnie bolą oczy po seansie 3D
Stary 2012-07-12, 21:06   #131
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
idę na tv muszę się nacieszyć do tej pory lecieliśmy na 21 calowym hahahahahaha a w tym mamy też internet tylko muszę rozkminić co i jak bo zielona jestem
nie zepsuj nic
2 pary okularow, wyprzedzilas odpowiedzia moje pytanie.

Asiulka dawno nie bylo co?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 21:08   #132
libra777
Zakorzenienie

Iza daj spokój też nie mogę słuchać ani czytac o takim czymś to nie na moje nerwy
Stary 2012-07-12, 21:17   #133
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ja nie mogę oglądać 3D bo mi niedobrze i oczy bolą.
Prawdę mówiąc to TV mogłoby dla mnie nie istnieć No może czasem ale taki duży telewizor nie dla mnie.
Jednak jak ktoś się cieszy to ja życzę miłego odbioru, długiego i spokojnego użytkowania

Aneczka a czytałaś czy może słyszałaś że dzieci nie powinny oglądać obrazów 3D. Spróbuj może coś znaleźć.

Libra na samą myśl mnie mdli. Informacja o Madzi tylko pogorszyła odczucia. Normalnie "zajadam" takie myśli
Stary 2012-07-12, 21:25   #134
monka23
Zakorzenienie

Tez oglądałam o tych dzieciach , ale to juz jakiś czas temu było .
Za dużo tych akcji ostatnio .

Nataszka no nie było jej dawno, a właśnie miałam cię pytać , czy wy sie w końcu znacie z reala? Z widzenia? Czy nie.

Libra ja dziś tez fasolke jadłam z baranina , tz robił , kurka ruszyć sie nie mogę . Jak cukinie robilas? Leczo? Czy sama cukinie? Ja dziś cukinie z quinoa i orzechami nerkowca jadłam , mniam .

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Gusinek śliczny synek , a torcik super wyglada. Ja kupiłam kiedyś barwniki i dalej go nie zrobiłam , mam nadzieje ze sie wyrobie zanim data ważności minie hehe . A ty gdzie te 2 kg przytylas? Na uszach? bo nie widzę

Idę na rower
Stary 2012-07-12, 21:38   #135
P0P70
Zakorzenienie

Madzia - mi się bardzo podobasz w nowej fryzurze.

Gusinek - miałam spytać już wcześniej ale teraz mi się przypomniało jak Twojego przystojnego chudzielca zobaczyłam. Jak z jego jedzeniem teraz?

Co do matki Madzi to jeszcze nic nie wiadomo. Na razi prokuratura zmieniła akt oskarżenia. Ona jeszcze nie została skazana. Dziewczyna strasznie się pogubiła. NA swój dziwny sposób jest mi jej żal.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:53   #136
ania p
Zakorzenienie

Mi matki MADzi nie żal bo zafundowała sobie cyrk przed całym krajem . Kłamała i wszystkich za nos wodziła . Niech spojrzy w oczy tym co Madzi tyle czasu szukali , wieszali plakaty ehh

Aneczka moj mąż o takim marzy , tylko 52 cale . na razie mamy 40 stkę tez samsunga ( ,ma ponad 4 lata ) póki działa innego nie pozwolę kupić . ale fajowy .

Gusinek super foty
Stary 2012-07-12, 21:56   #137
P0P70
Zakorzenienie

Wy tak ciągle o tych wypiekach a co ja nie spróbuję upiec to mi nie wychodzi. Straszne beztalencie do ciast jestem.

A z chęcią bym coś upiekła dobrego bo w przyszłym tygodniu moja siostra z dziećmi przyjedzie.

Libra - a gdzie mogę znaleźć jakieś przepisy na sosy? Gdy Oliwce daję obiad to aby jej przeszedł to musi być mokry czyli muszą być sosy jakieś

Stary 2012-07-12, 22:07   #138
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Pop twoja wyrozumialosc granic nie zna,na prawde,az podziw bierze,bo ja bym ta sue zabila chyba....pogubila?mozna sie pogubic,jak najbardziej ale zabijajac dziecko chowajac e pod gruzami,udajac niewinna proszac zeby je pseudo porywacze oddali,placzac przed kamerami...nie nie nie,ja az tak wyrozumiala nie jestem.

Nataszka a chcesz jeszcze jasniejszy blond?bo dla mnie ten odcien idealnie ci pasuje,swietnie wygladasz.

Madziwnia ty tak samo!!!! zabojczo
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:09   #139
ania p
Zakorzenienie

Pop moje dzieciaki kochają obiad pt. pulpety rozgniecione z sosem i ziemniakami . Potrafia wielki talerz tego zjeść . Może by Oliwka pokochała taką breje sos pomidorowy oczywiście . Sama to w sumie lubię .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 22:23   #140
P0P70
Zakorzenienie

Taki obiad to Oliwka też je. Zresztą sos pomidorowy to jeden z podstawowych sosów jakie potrafię zrobić a chciałbym coś innego.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Darusioa - to nie tak że jestem wyrozumiała dla takich czynów. Jeżeli faktycznie to zrobiła to powinna dostać dożywocie.
Chodzi mi tylko o to że sama nie miała łatwego dzieciństwa w tym małżeństwie też nie było za dobrze. Ogólnie od dawna dziewczyna potrzebowała pomocy.
Co do dziewczyn które zarabiają tańcząc na rurze w klubach to ja tego nie potępiam.

Stary 2012-07-12, 22:30   #141
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Tez oglądałam o tych dzieciach , ale to juz jakiś czas temu było .
Za dużo tych akcji ostatnio .

Nataszka no nie było jej dawno, a właśnie miałam cię pytać , czy wy sie w końcu znacie z reala? Z widzenia? Czy nie.

Libra ja dziś tez fasolke jadłam z baranina , tz robił , kurka ruszyć sie nie mogę . Jak cukinie robilas? Leczo? Czy sama cukinie? Ja dziś cukinie z quinoa i orzechami nerkowca jadłam , mniam .

Idę na rower
gdzie wy widzicie zdjecia gusinka???

nie znamy sie z reala, okazji nie bylo ale mam nadzieje ze bedzie, Asia pochodzi z miasta w ktorym mieszkam, dobrze mowie Asiu??

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Pop twoja wyrozumialosc granic nie zna,na prawde,az podziw bierze,bo ja bym ta sue zabila chyba....pogubila?mozna sie pogubic,jak najbardziej ale zabijajac dziecko chowajac e pod gruzami,udajac niewinna proszac zeby je pseudo porywacze oddali,placzac przed kamerami...nie nie nie,ja az tak wyrozumiala nie jestem.

Nataszka a chcesz jeszcze jasniejszy blond?bo dla mnie ten odcien idealnie ci pasuje,swietnie wygladasz.

Madziwnia ty tak samo!!!! zabojczo
hmmm tyle milych slow ze chyba zostane z tym kolorem...
Stary 2012-07-12, 22:38   #142
monka23
Zakorzenienie

Pop ja robię sos z indyka , ciemny fajny, daje moim z kluskami slaskimi albo kasza gryczana . Dobry tez jest pieczarkowy .
Jeszcze jest pyszny sos do spagheti z mięsem , wymiata ten sos zawsze u kuzynki wcinam . Jak mała mięsa nie ruszy to sam sos można wymieszać z makaronem . To moje 3 ulubione hehe

Nie ma żadnego usprawiedliwienia do tego co zrobiła. Dużo jest ludzi którzy nie mieli łatwo a nawet mieli gorzej i nie zabijają swoich dzieci. Co innego jakby je oddała, nie dała rady , słaba psychicznie , nie kochała małej , przeszkadzała jej -A idź w Chuj i nie wracaj , to bym zrozumiala , a one je świadomie zabiła .

Ania jak robisz ten sos pomidorowy z pomidorów z puszki? Nigdy nie robiłam .
Stary 2012-07-12, 22:59   #143
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dla mnie tez zadnego wytlumaczenia absolutnie nie ma.

co do tanczenia na rurze tez podobnie do Pop nie potepiam
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 23:21   #144
monka23
Zakorzenienie

Haha ale ja mam dziurę, taaa sosu pomidorowego nie robiłam hehe dowalilam. Przecież robię hahaha Do spagheti albo z cieciezyca .hehehehe
Stary 2012-07-12, 23:33   #145
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc to TV mogłoby dla mnie nie istnieć
to tak jak dla mnie
Cytat:
Libra ja dziś tez fasolke jadłam z baranina , tz robił , kurka ruszyć sie nie mogę . Jak cukinie robilas? Leczo? Czy sama cukinie? Ja dziś cukinie z quinoa i orzechami nerkowca jadłam , mniam
dzisiaj robiłam smażoną w jajku i bułce i później osączam na ręcznikach papierowych a na jutro planuję nadziewaną mięsem mielonym,ryżem i pieczarkami ,wydrążam cukienie robię takie łudeczki i do środka farsz pakuję i do piekarnika na wierzch później ser może iść , a do farszu dodaję jeszcze przecier pomidorowy no i przyprawy
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Libra - a gdzie mogę znaleźć jakieś przepisy na sosy? Gdy Oliwce daję obiad to aby jej przeszedł to musi być mokry czyli muszą być sosy jakieś
może tu coś znajdzieszhttp://www.cincin.cc/index.php?showforum=15
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Pop moje dzieciaki kochają obiad pt. pulpety rozgniecione z sosem i ziemniakami . Potrafia wielki talerz tego zjeść . Może by Oliwka pokochała taką breje sos pomidorowy oczywiście . Sama to w sumie lubię .
o pulpety,dawno nie robiłam też lubimy
Stary 2012-07-13, 00:03   #146
monka23
Zakorzenienie

Libra uwielbiam ta cukinie, tez tak robię. Daaawno nie jadłam . Ja przedwczoraj robiłam nadziewana cukinie, ten sam sposób ale farsz inny , sam z cukini, curry, tymianek , czosnek , cebula, pomidor. Na serze ostra papryka.
Z mięsem kiedyś tak papryke robiłam i zalewalam dodatkowo sosem pomidorowym .
Spróbuj sobie zrobić te duże pieczątki nadziewane , z tym miazszem , por, cebula , pomidory, czosnek a na górę ser. Chyba wszystko. Ja dodatkowo zawsze na ser daje ostra papryke . Taka Ala pizza tylko ze w pieczarce.
Dobra jest tez pizza na piersi z kurczaka

Zglodnialam
Stary 2012-07-13, 06:02   #147
evitka21
Zakorzenienie

Nataszka,super wygldasz , nie rozjasniaj juz jest teraz ekstra

Madziwnia, mnie sie w tych krotkich bardzo podobasz jeszcze by mogla ciekawie wygladac grzywa asymetryczna, taka na bok. Ale teraz tez jest b.fajnie. dobrze zrobilas. Teraz o nie dbaj i sie sluchaj rad wlosomaniaczych kolezeanek

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 06:36   #148
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

Madziwnia, mnie sie w tych krotkich bardzo podobasz jeszcze by mogla ciekawie wygladac grzywa asymetryczna, taka na bok. Ale teraz tez jest b.fajnie. dobrze zrobilas. Teraz o nie dbaj i sie sluchaj rad wlosomaniaczych kolezeanek
miała taka być.. ale umówiła sie na wrzesien bo teraz z dzieći pracuje i wygodniej mi jak okulary przeciwsloneczne nosze i podtrzymuja włosy ale taka grzywa włąsnie i sie marzy z pazurami.. teraz juz moge szalec.. NAJTRUDNIEJSZY PIERWSZY KROK!!..
dzięki dziewczyny utwierdziłyście mnie że krótkie nie jest złe...

Dzis zabieram Michalinę ze soba do pracy od 9-16 zobaczymy co i odwali.. oby nie kupsko w majty

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 06:51   #149
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Moje dziecko postanowili mnie o 7 obudzic,ale jestem niewyspana

P0P moj tez musi miec sos. Ja zawsze wiecej sosu robie i zamrazam w malych pojemnikach. To w razie jak zrobie cos bez sosu lub jak mam tylko jedno danie na obiad zupne to gotuje mu same ziemniaki i ten sos daje. czasami jak chce inny smak to daje jakies warzywa do sosu l.albo np przyprawe do kanapek lub grila

Dziewczyny zeby miec 3d to musi oprucz tv z ta opcja odpowiedni np film.. Wiec aneczka tylko czasami bedzie musiala w tych okularach siedziec. Ja tez z kina 3d wychodzilam z migrena
Aneczka fajne jest w tych tv to ze mozesz z telefonu filmiki i zdjecia bezposrednio na tv. Internet troche niebardzo bo wpisanie adresu z pilota jest dosc klopotliwe :/ my z tego nie korzystamy

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:13   #150
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
to jeszcze dorzucę mojego szoguna
1 nad morzem tygrysek
2 6:40 plaża i nasz ciepły Bałtyk
3 plaża
4 no i dla pochwalenia sie moje kwietniowe dzieło urodzinowe
śliczny chłopczyk.
ale masz fajne krasnale(o ile dpbrze widzę) na parapetach
Cytat:
Co do matki Madzi to jeszcze nic nie wiadomo. Na razi prokuratura zmieniła akt oskarżenia. Ona jeszcze nie została skazana. Dziewczyna strasznie się pogubiła. NA swój dziwny sposób jest mi jej żal.
mi absolutnie nie jest jej żal,ten jej bezczelny uśmiech w czasie wywiadów jak wciskała kit.Zakłamana,bezczelna,n ie zbyt dobra aktorka
Cytat:
Taki obiad to Oliwka też je. Zresztą sos pomidorowy to jeden z podstawowych sosów jakie potrafię zrobić a chciałbym coś innego.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Darusioa - to nie tak że jestem wyrozumiała dla takich czynów. Jeżeli faktycznie to zrobiła to powinna dostać dożywocie.
Chodzi mi tylko o to że sama nie miała łatwego dzieciństwa w tym małżeństwie też nie było za dobrze. Ogólnie od dawna dziewczyna potrzebowała pomocy.
Co do dziewczyn które zarabiają tańcząc na rurze w klubach to ja tego nie potępiam.
Ja mam to w nosie,nie potępiam.
I tu nie chodzi o dziewczyny tańczące,a o jeden konkretny przypadek-śmigającą matke niby zrozpaczoną po śmierci własnego dziecka,nie?to aż gryzie po oczach.
Każda normalna matka w takiej sytuacji chodziłaby z rozpaczy po ścianach,a nie wywijała na rurze
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

Madziwnia ja również od razu pomyslałam o grzywce.Taka kropka nad i

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości