|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10381 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
BVB musi wygrać!! Musi!! ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że Janek wyjdzie z tego... W każdych wiadomościach pokazuja na nowo jego upadek, a ja nie moge juz na to patrzec... Boże miej go w swojej opiece! Ehh... Mecze reprezentacji dawniej oglądałam tylko dla Wlazłego i własnie Gołasia... Jak dowiedziałam się o jego śmierci to płakałam przez kilka dni... To straszne, że tacy młodzi i zdolni ludzie umieraja
|
|
#10382 |
|
Zadomowienie
|
"UEFA i FIFA ma jeszcze jeden zarzut do Polski - obecność w ustawie o sporcie zapisu o... możliwości wprowadzania przez rząd kuratora do związku piłkarskiego. W zeszłym roku z tego samego powodu FIFA zawiesiła mistrza Europy - Grecję. Cofnęła decyzję po 10 dniach, gdy grecki parlament zajął się poprawkami w ustawie."
Zawiesili ją tlyko na 10 dni to nie tak długo!!!Oby z nami było podobnie, chociaz najlepiej niech nie zawieszaja oczywiscie! No taaak najlpeiej -->http://sport.onet.pl/0,1248713,1470503,wiadomosc.html Potrzebuja naszych glosów to nas nie zawieszaja, a jak bedzie po to zawieszą! Najgorsze jest to, że oni uznaja tylko Listkiewicza:/ "Listkiewicz był w poniedziałek niedostępny - wyjechał na kilka dni do Pragi i bezpośrednio stamtąd ma jechać na wybory do Düsseldorfu. Według nieoficjalnych informacji to właśnie on może uchronić Polskę od zawieszenia. Na to liczy minister Lipiec. Jeśli działacze FIFA i UEFA usłyszą od niego, że wprowadzenie komisarza było konieczne, FIFA może odstąpić od kary. Ale jeśli Listkiewicz uprze się, by nie pomagać Lipcowi, wtedy FIFA zawiesi nas natychmiast." Niestety obawiam się, że nie bedzie chciał pomoc Lipcowi, no chyba, ze zalezy mu na dobru polskiej pilki, ale to juz ostatnio udowodnił, że nie........ |
|
|
|
#10383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10384 |
|
Zakorzenienie
|
własnie pisze na zaliczenie interpretacje snu o Ebim
|
|
|
|
#10385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tri Ty to szalona jesteś!! Chciałabym widziec mine tej kobiety... Powodzenia zycze!
|
|
#10386 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Wszystko zaczyna mnie coraz bardziej przytłaczać...Same złe wiadomości, nic tylko sie pochlastać Cały czas myślę o Janku, WSZYSTKO dostłownie wszystko przypomina mi o jego makabrycznym upadku i o nim samym. Mam podobne odczucia jak Tri, nie znam chłopaka, a przejęłam się, jakby był członkiem mojej rodziny. Codziennie myślę o nim i modlę się o jego zdrowie,jak chora psychicznie Mam nadzieję, że wszystko będzie w pożądku, w czwartek mają go wybudzać, zrobić trepanację czaszki (to brzmi strasznie) i wszystko się okaże, czy wyjdzie z tego cało. Ja cały czas nie tracę nadzieji, i wierzę, że ten młody i zdolny chłopak wróci kiedyś do skoków, a przede wszystkim do normalnego życia ![]() Heja BVB! Heja BVB! Wygramy!! Ebi i banmda skopią Bayernowy te pryszczate dupska! Będzie 3:0 dla BVB, czuję to w pęcherzu W sprawie PZPN sie nie wypowiadam, bo po prostu brak słów. |
|
|
|
#10387 | ||
|
Zakorzenienie
|
eee tam... kazdy i tak wie swoje... po co sie droczyc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pryszczate dupska? hohoho... u nas same pieknisie podobno, wiec chyba komus sie kluby pomyliły
|
|
|
#10388 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#10389 |
|
Zakorzenienie
|
uf właśnie skończyłam te nterpretacje, aż 4 strony mi wyszły
ale musiałam sie pilnować, żeby się nie rozpędzić i nie przesadzić z moją platoniczną miłością do piłki, że o Ebim nie wspomnę ![]() wypijmy za mój egzamin, który mam za 2 godziny, a prawie nic nie umiem |
|
|
|
#10390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzebny jesy tłumacz Chyba Firletka http://www.bvb.de/?%E7%86%9C%2Ak%97%84%EC%5Cb%E0%80%9D pojawia się tam ...während von den drei Angreifern wohl nur Smolarek Luft für 90 Minuten haben dürfte... Śnieg sypie śnieg, jest bielusieńko Szkoda tylko, ze teraz sesja...
|
|
|
|
|
#10391 | |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3519233]Hej
![]() Wszystko zaczyna mnie coraz bardziej przytłaczać...Same złe wiadomości, nic tylko sie pochlastać Cały czas myślę o Janku, WSZYSTKO dostłownie wszystko przypomina mi o jego makabrycznym upadku i o nim samym. Mam podobne odczucia jak Tri, nie znam chłopaka, a przejęłam się, jakby był członkiem mojej rodziny. Codziennie myślę o nim i modlę się o jego zdrowie,jak chora psychicznie Mam nadzieję, że wszystko będzie w pożądku, w czwartek mają go wybudzać, zrobić trepanację czaszki (to brzmi strasznie) i wszystko się okaże, czy wyjdzie z tego cało. Ja cały czas nie tracę nadzieji, i wierzę, że ten młody i zdolny chłopak wróci kiedyś do skoków, a przede wszystkim do normalnego życia ![]() Heja BVB! Heja BVB! Wygramy!! Ebi i banmda skopią Bayernowy te pryszczate dupska! Będzie 3:0 dla BVB, czuję to w pęcherzu W sprawie PZPN sie nie wypowiadam, bo po prostu brak słów. chyba kazdy normalny czlowiek tak ma... jak dla mnie to naturalne ze ludzie sie przejmuja czyims nieszczesciem... trzeba nie miec serca zeby przejsc obok kogos w potrzebie, obojetnie... tez mysle caly czas o Janku i modle sie zeby wszystko bylo dobrze... a co do Golasia - jak sie dowiedzialam o jego smierci to tez bylam kilka dni w szoku i bylo mi straaaasznie przykro, ze tak krotko nacieszyl sie z zona byciem malzenstwem i straasznie szkoda bylo mi tej Agnieszki, bo tak naprawde nie wiem co czula ale moge sie domyslac... [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3519426]http://sport.wp.pl/kat,1835,wid,8697...3&ticaid=13174 my wiedzialysmy odrazu ze to silny chlopak i da rade Cytat:
i dasz rade - my zony, kochanki i przyjaciolki zawsze dajemy rade
|
|
|
#10392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3519426]http://sport.wp.pl/kat,1835,wid,8697...3&ticaid=13174 Juz jest lepiej! W koncu jakas dobra wiadomosc... Bo złych już mam dosyć!Cytat:
|
|
#10393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do Jana - ja też przejęłam się chłopakiem, którego przecież nie znam. Nawet specjalnie wstałam dziś wczesniej żeby przed wyjściem za zajęcia jeszcze sprawdzić, co tam o niem piszą I cieszę się, że coraz lepsze wieści płyną ze szpitala |
||
|
|
|
#10394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ebi zawsze zwarty i gotowy!!Własnie ogladałam wiadomości... Mówili o Janku... Podobno z tej śpiączki farmakologicznej mozna się nie obudzic nawet po odstawieniu leków... Oby nie w tym przypadku...
|
|
#10396 |
|
Zakorzenienie
|
O, a dzisiaj czytałam w "Metrze" artykuł, w którym teściu komentuje aferę z PZPNem. On też by chyba nie był zadowolony, jakby zawiesili reprę :\
|
|
|
|
#10397 |
|
Zadomowienie
|
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=29141 tu pisza, ze nie bardzo beda chcieli (politycy) zmienic ustawe, co do tego, aby państwo nie ingerowało w pilke nożna....Jeszcze tlyko tego brakowało...
oby chociaz Ebi sie spisał w piatkowym meczu ![]() "Czeski klub Dukla Frensztat uruchomił adres mailowy - Jan.Mazoch@email.cz - pod który można przesyłać wyrazy wsparcia i pozdrowienia dla skoczka Jana Mazocha."
|
|
|
|
#10398 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziewczynki wyślijcie jeszcze po jednym mailiku
PROTEST POLSKICH KIBICÓW http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=29158 |
|
|
|
#10399 |
|
Zakorzenienie
|
Widok pogrążonego w śpiączce, bezwładnego ciała Jana Mazocha nawet dla obcych ludzi jest przerażający, a co dopiero dla najbliższych. W poniedziałek późnym wieczorem do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie przyjechała mama skoczka Vera, dziadek Jirzi i narzeczona Barbora będąca w czwartym miesiącu ciąży.
dobrze, że dzisiaj będą go wybudzać, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! |
|
|
|
#10400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziecko bedzie miec??? to tym bardziej zycze mu i jego narzeczonej i ich dziecku wszystkiego najlepszego i zeby wszystko sie dobrze ulozylo... kurcze gdyby ten wypadek okazal sie dla niego smiertelny to byloby straaszne... szkoda by mi bylo tego dziecko.. ale wazne ze juz jest coraz lepiej a teraz cos o Smolarku Cytat:
|
|
|
#10401 |
|
Zadomowienie
|
[quote=tricomi;3526241]Widok pogrążonego w śpiączce, bezwładnego ciała Jana Mazocha nawet dla obcych ludzi jest przerażający, a co dopiero dla najbliższych. W poniedziałek późnym wieczorem do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie przyjechała mama skoczka Vera, dziadek Jirzi i narzeczona Barbora będąca w czwartym miesiącu ciąży.[QUOTE]
dobrze, że dzisiaj będą go wybudzać, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Kurcze to naprawde straszne, co ona musi teraz przeżywac... ![]() Ale wierze, ze bedzie dobrze,musi być dobrze!!! "Czekając na szczęśliwy, miejmy nadzieję, koniec całej tej tragedii, coraz lepiej poznajemy Jana Mazocha. Jego kolega z kadry skoczków Jan Matura zdradził, że Honza ma dwa marzenia. Pierwsze - odwiedzić kiedyś Australię. Drugie - zjeść kolację z Aleną Seredovą. Kiedy czeska supermodelka, wicemiss naszych południowych sąsiadów sprzed dziewięciu lat, się o tym dowiedziała, od razu zareagowała. "Ufam, że Honza jak najszybciej wyzdrowieje i uda mi się z nim tę kolację zjeść. Dla mnie byłby to zaszczyt spędzić czas z tak świetnym skoczkiem. Modlę się za niego i wierzę, że uda mu się wrócić do skakania! - wyznała czeskim dziennikarzom. "Niech wraca do zdrowia"." |
|
|
|
#10402 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Ładny dziś miałam szok, jak zobaczyłam, że za oknem jest (tamtararararam!) ŚNIEG! Tak tak proszę państwa, śnieg w zimie, jakieś anomalia czy jak? Tri, może za późno, ale Jak Ci poszlo??Dziś wybudzają Janka: http://ps.malysz.interia.pl/news?inf=862226 Oby wszystko było w jak najlepszym porządku! Ja czytałam, że on ma narzeczoną i że dopiero planują dziecko...hmm... A dlaczego mówią na niego Honza?? Ja słyszałam, że jego przezwisko to Mazda...
|
|
|
|
#10403 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze coś sie dzieje z Wizażem, wchodzilam tu dobre kilkanaście minut!!
Trener BVB powiedział"Out of the three stricken strikers Ebi Smolarek is "the best striker we have in terms of full fitness"" to chyba dobrze ![]() I zła wiadomość "Twarde stanowisko UEFA - żadnych zmian w składzie delegacji PZPN" czyli nie bedzie tak pieknie jakbysmy chciały ech......
|
|
|
|
#10404 |
|
Konto usunięte
|
http://www.borussia.com.pl/
Look at this Nareszcie porządna strona
|
|
|
|
#10405 |
|
Konto usunięte
|
Ale sie Wizaż kopie
nie idzie sie dostać na stronę, odświerzyć, dodać nowego posta...
|
|
|
|
#10406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ebi Ty sobie lepiej zostań w tym Dortmundzie ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3526993]Hej Ładny dziś miałam szok, jak zobaczyłam, że za oknem jest (tamtararararam!) ŚNIEG! Tak tak proszę państwa, śnieg w zimie, jakieś anomalia czy jak? Tri, może za późno, ale Jak Ci poszlo??Dziś wybudzają Janka: http://ps.malysz.interia.pl/news?inf=862226 Oby wszystko było w jak najlepszym porządku! Ja czytałam, że on ma narzeczoną i że dopiero planują dziecko...hmm... A dlaczego mówią na niego Honza?? Ja słyszałam, że jego przezwisko to Mazda... [/quote]wiesz co, te informacje o jego narzeczonej są ze strony DZIENNIKA a to chyba taki sam syf jak Fakt, więc większość tych informacji może być po prostu zmyślona dla dodania sprawie dramtyzmu niestety ![]() Cytat:
![]() mnie też się dzieje coś z wizażem, od 30 min próbuje coś napisać ![]() a jeśli chodzi o FIFA i UEFA: Cytat:
zgadzam się na wszystko, byle uratować naszą reprezentacje! [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3527004]http://www.borussia.com.pl/ Look at this Nareszcie porządna strona [/quote]noo, fajnie, że będzie coś takiego
|
||||
|
|
|
#10407 |
|
Konto usunięte
|
O tak, Boniek na prezesa PZPN
W sumie to teraz bałabym się wprowadzać do zarządu kogoś z "cudownej kadry Górskiego"..Na Lacie się przejechaliśmy Wszystko dla ratowania polskiego futbolu! A Ebi będzie grał w 1 składzie na 100%!! Jejeje, wiedziałam, że tak będzie, mogę przyjmować gratulacje, podziękowania i gratyfikacje rzeczowe |
|
|
|
#10408 |
|
Zadomowienie
|
Czytałyscie co pisze u góry?---> Wizażowe Społeczności Jeśli chcesz poznać osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, jeśli chodzicie do tej samej szkoły, albo spędzacie podobnie wolny czas - to jest miejsce dla Ciebie. Forum założone na okres próbny do końca stycznia 2007! a co z nami?
|
|
|
|
#10409 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3527039]O tak, Boniek na prezesa PZPN
W sumie to teraz bałabym się wprowadzać do zarządu kogoś z "cudownej kadry Górskiego"..Na Lacie się przejechaliśmy Wszystko dla ratowania polskiego futbolu! A Ebi będzie grał w 1 składzie na 100%!! Jejeje, wiedziałam, że tak będzie, mogę przyjmować gratulacje, podziękowania i gratyfikacje rzeczowe za polski futbol Cytat:
a co ma być? wydaje mi sie, ze "społeczności" zostaną na stałe, więć tam nas będzie można odnaleźć, a jeśli nie, to przerzucą nas z powrotem na "plotkowe" aha dzięki że piłyście za mój egzamin mam nadzieję, że zaliczę
|
|
|
|
|
#10410 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie, że nie mogę dodać nowych postów
O ja pizgam, 10 minut sie dodawało! Co się stało się...?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

a nie jestem najbardziej wrażliwą osobą na świecie :/

ale musiałam sie pilnować, żeby się nie rozpędzić i nie przesadzić z moją platoniczną miłością do piłki, że o Ebim nie wspomnę 

nie idzie sie dostać na stronę, odświerzyć, dodać nowego posta...