|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
A to też mnie rozbraja
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
w ciągu tygodnia dwa razu połozyłam farbe, fakt jedna była bez amoniku i obie były z profesjonalnych (jesli to ma jakies znaczenie)
zrobiły sie sianowate i mysle ze przez ten upał mam problem z układaniem. dzeiwczyny znacie jakes strony gdzie można oglądac seriale za darmo i bez limitów??
|
|
#3364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześc !
Hłe, hłe, hłe ! Dowcipasek ! Cytat:
Wbić, to się wbiję, ale tak na duś : dwa kroki i suwak trachnie . Może to będzie doping, żeby ze dwa kilogramy schuść . Spodnie : cud, miód, malina, bo z wysokim stanem . Cytat:
Niebrzydka, ale jakaś taka zbyt czarniawa . I rzeczywiscie rację ma ImmortalLover - mimo obróbki zdjęcia, poważnie jak na swój wiek wygląda . Hłe, hłe, hłe ! Mnie też korcą. Nie odmówię chyba sobie w tym tygodniu. Chyba z rok nie jadłam . No to nie ma co się dziwić, że włosy zmęczone . Kto tak robi ? Cytat:
Nie, nie ma znaczenia . Ja myślę, że te profesjonalne nawet zdrowsze, niż to drogeryjne badziewie . Cytat:
Wczoraj u mnie była ślitaśna pogoda. Dzisiaj już zaczyna się ślimaczyć . Asia się pewnikiem wyjazdowo łikendowała . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tylko chodziło o to,że wygląda starzej, a nie że mam coś do 30
|
|
#3366 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cześć Lachony moje ukochane
![]() Jutro Was nadrobię
|
|
|
#3367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hłe, hłe, hłe! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie, gdzie ona jest? ![]() Stwierdziłam, że trzeba ten samotny urlop jakoś wykorzystać i siedzę właśnie z maseczką na twarzy - tym razem zielona glinka + aloes, zobaczymy co mi po tym będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:04 ---------- Trafiłam na ten wątek i poległam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075 Nie wiem co mnie rozwaliło bardziej - to co pisze autorka czy sposób w jaki pisze ![]() |
|||
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Aga znowu zasnęła przy komputerze ! Dobra ! Wole mieć nadzieję, że rozciągną się . ![]() Cytat:
Ale mnie wrobiłaś - przeczytałam cały wątek, dwadzieścia stron . I wiesz, jestem w stanie zrozumieć autorkę, chociaż okien przy niej zamykać nie trzeba, nie jest orłem, nie wyleci . Z każdego zdania, które napisała, wyziera wszechogarniający, paraliżujący strach . Ona jest zwyczajne chora ze strachu : 24-ry lata {o ile pamiętam}, bez pracy i raczej - bez perspektyw, na łasce i niełasce chłopaka . Wokoło pary, a ona bardzo długo samotna była. Jaki wstyd i zazdrość . Złapała więc pierwszego, który się napatoczył . Sama pisze do jakich upodleń była zdolna, żeby tego adonisa złapać. Jak się obecnie daje poniżać, aby on przy niej został. Trzyma się go kurczowo, a on to raczej lekko traktuje. To że siedzi z nią w domu, to tylko dlatego, że nie mają pieniędzy. Jak go ktoś zaprosi i obieca, że postawi - idzie . Znajomi, widząc jak on ją traktuje, traktują ją tak samo - jak zło konieczne. Była na paru weselach jako singielka i musiała zdrową traumę przeżyć : siedziała samotna przy stole i nudziła się , bo nie jest typem dancing queen. Nikt nią nie był zainteresowany, nikt do tańca nie zaprosił. No raz, jak ją, dla hecy {zapewne}, spili . Rzeczywiście - rozrywka przednia. bo wbrew jej woli, a sama - dupowata - nie umiała się obronić .Była też wzmianka o jakimś kuzynie, do którego, po tym tańcu, ma wstręt po dziś dzień . Ja też w takiej sytuacji czułabym się podle. Tylko, że ja wlałabym w siebie ze cztery szybkie i nabrałabym animuszu. Ona widocznie tak nie umie . Zrobi wszystko, żeby go przy sobie zatrzymać i każde spuszczenie go z oka, nawet na godzinę, to dla niej wizja jego utraty. Toż może się na inną zapatrzyć, a ona znowu będzie samotna. Ona się po prostu boi . Zdajesz sobie sprawę jaka to tortura ?! A zaręczyn, ślubu itp chce. Oj, chce ! Nawet sama sobie pierścionek i obrączkę kupiła. To on nie chce zaręczyn, ślubu . To on kategorycznie stwierdził : ciąża = aborcja. A ona na wszystko przystaje, bo strach w oczy zagląda, że starą panną zostanie . Mnie dziwią { chociaż to już na dzisiejszym Wizażu nie powinno dziwić} wywody odpowiadaczek . To dopiero szczyt {żeby wyrazić się łagodnie} nietolerancji . |
|
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam!! hmm ale słonce
jak ono mnie pozytywnie nastraja![]() (okres ogromnych zmian w moim życiu tych które nie należa do najprzyjemniejszych;/ słonce pomaga mi stanac na nogi- jakie powitanie słonca hehehe) Cytat:
ale jak sie wszystko spłukało z moich włosów wygladałam tragicznie.. teraz sie okazało że włosy wyszły za ciemne i musze czekac zeby teraz je znowu troszkę rozjasnic - ciekawe czy one to zniosa;/ (nie zrozumiałam tego zdania z farbami profesjonalnymi) ![]() Cytat:
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie!
Też mam takie myślenie przy niektórych ciuchach ![]() A one z takich rozciągliwych czy nie bardzo? ![]() Cytat:
Moje czoło wygląda o niebo lepiej po tej maseczce. Tzn pryszcze oczywiście są, jak by inaczej, ale mam wrażenie, że są jakby jaśniejsze - widocznie zielona glinka uspokoiła trochę skórę. Aha, zrobiłam też wczoraj Dżafie prezent - kupiłam jej śliczne czerwone szeleczki (tak Kasia, zdrobnienie zamierzone ), ale była zdziwiona, że nic jej za szyje nie ciągnie i może swobodnie kręcić łbem na wszystkie strony Myślałam, że na szelkach będzie mi trudniej ją utrzymać, że będzie ciągnąć, ale się myliłam - obu nam jest chyba wygodniej Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-07-10 o 07:44 |
|
|
|
|
|
#3371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moje zdanie : farby profesjonalne, te u fryzjerów lub z hurtowni fryzjerskich są lepsze od tych z półek Natury, Rossmanna itp . Niszczą, ale nie aż tak . Ja używam obecnie z włoskiej firmy : Allwaves i to jasnego złotego blondu, ale na 6% oksydancie i wychodzą w kolorze koniaku . Moja sąsiadka używa tej samej farby, ale na 9% oksydancie i ma blond . Do tego kładę farbę na olej . Sąsiadka też . Nie zauważyłam zniszczeń . Tak samo robi Psiapsiółka - ta sama firma, ale farba czarna. Tylko, że ja, po każdym farbowaniu, ścinam końcówki . A "świeciłaś się" o 2-giej . Cytat:
Cytat:
Ta ja taka harpia ?! |
||||
|
|
|
|
#3372 | ||||||
|
|
No to nadrobiłam
![]() Cytat:
TŻ kiedyś zupę rybna zrobił, a ona była z koncentratem i kukurydzą i tak mi się fajnie ja jadło, że do zwykłej pomidorówki postanowiłam dodawać. Szczególnie do zupy-kremu, jak mi zbyt pikantna wyjdzie Cytat:
![]() A przecież każda z dziewczyn by zrozumiała. Bo z paczkami nie taka prosta sprawa, trzeba uważać, żeby za dużo do jednej nie wsadzić, bo vat dowalą i nie można od razu 15 takich samych kremów kupić, tylko paczki dzielić na mniejsze... Ale to już jej problem. A ten lakier to juz kiedyś mi wpadł w oko i się zastanawiałam, czy Ci nie podrzucić info o nim, ale stwierdziłam, że zbyt różowy może być ![]() BTE - mam już wszystkie kosmetyki koreańskie dla Ciebie ![]() Jeszcze chwilę muszę znaleźć, żeby Ci krem ukręcić [zrobić jeszcze bardziej tłusty? czy taki sam?] i wersję z granatem do spróbowania i odżywkę do włosów psikaczową. Postaram się wysłać niedługi Cytat:
![]() Cytat:
A na miasto idź galerie handlowe zazwyczaj klimatyzowane ![]() Cytat:
. przebrnęłam ze trzy strony... masakra ![]() Cytat:
I błoto z biosiarką. Dobre opinie zbiera też maseczka Best [do kupienia w dozie], zawiera glinkę i wyciągi ziołowe, w tym oczarowy. Powinna być dobra na wypryski. Ja po weekendzie, rozstrojona totalnie. Tzn. fajnie było, tylko męcząco. Byliśmy u teściów w Krasnobrodzie, mają tam domek. Dziewczyny zadowolone, pochlapały się w jeziorku Woda cieplutka jak zupa Żadnego wrażenia na niej to nie zrobiło.Keke aka Ueru też okazała się być wodnym zwierzęciem ![]() TŻ posadził ją w wodzie na brzegu, a ta na czworaki i heja do przodu, na głębokie wody Normalnie krokodyl Tylko wszechobecny upał dawał popalić i podróż męcząca. jednak nie ma to jak w domu...
|
|
|
|
#3373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale skoro ona ma takie traumy itd to może być z nią różnie...Zapomniała o takiej kukurydzy ![]() A to weekend udany Popluskałabym się w takim jeziorze Zwłaszcza jak jest pewne dno
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to możliwe, o 1.30 na 100% byłam już w łóżku
![]() Aż taka to nie Wiesz, że ja też nie lubię zdrobnień, ale czasami zdarzy mi się użyć ![]() U mnie jest tylko jedna i nie ma w niej nic szczególnie interesującego ![]() Cytat:
Brakuje mi właśnie paru złotych do zamówienia przez internet, więc może ją wezmę. Na policzki może niekoniecznie będę jej używać, bo mam suche, ale na czoło powinna być dobra. Oczywiście w miejsce trupich czaszek wstaw d o z.pl - za chiny ludowe nie zrozumiem, dlaczego wizaż wygwiazdkowuje tę stronę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-07-10 o 10:30 |
|
|
|
|
|
#3375 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie ją kupiłam, jest w czerwcowych łupach pokazana ![]() Wygwiazdkowuje, bo swego czasu pojawiali się spamerzy, a tutaj władza nie lubi, jak sie ktos za darmo reklamuje
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do farb profesjonalnych to mi chodziło o to że uzyłam takowej farby - a ty chyba napisałas ze nie ma żadnej róznicy ..ale sa zdrowsze ...cos w tym stylu. poprostu nie zrozumiałam bez wniku- juz załapałam o co chodziło
|
|
|
#3378 | |
|
|
Niezbadane są wyroki
...Cytat:
Pograj w Diablo ![]() Serio. Jak swego czasu posypały mi się sprawy osobiste, to przez tydzień klikałam myszką przed monitorem. Wystarczająco skupia uwagę, a jednocześnie nieźle odmóżdża, nie daje myśleć... W ogóle jakaś fajna gierka komputerowa, w którą się wciągniesz Świetne są te ze świata Forgotten Realms, gorąco polecam
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, przypadkowo trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=BwOp-...eature=related i aż mi się przypomniały czasy jak miałam 16 lat - wieczorne imprezy na deptaku, tanie wina (moje ulubione porzeczkowe za 6 zł to drożyzna była
Wieki tego nie słyszałam! Gdyby nie to, że jest ta godzina to bym zaczęła skakać po pokoju i trzepać głową
|
|
|
|
|
#3380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Ale, na wszystko co jest mi drogie, przysięgam - nie umiem posługiwać się lakierami z Catrice . Nie kupię więcej . Pędzelki paskudne, jak pędzle do malowania ścian, lakier gęstawy, a co najmniej dwie warstwy trzeba nałożyć, no i nietrwały . Wczoraj malowałam, a dzisiaj już do zmycia . Z tym, że ja amatorka w tym "fachu" jestem i może porostu - nie umiem . Cytat:
![]() Krem, jeśli można - bardziej tłusty . Poczekaj, w przyszłym tygodniu wyśle Ci pudełko i pudełeczka na próbki . W tym tygodniu nie wyrobię się, bo mam starcie z us i tym samym - mózg mam zlasowany do imentu . No i do Gdańska muszę jechać, żeby podróż do Warszawy ustalić, bo mi się ważność zaświadczeń skończy . Cytat:
Każdy z nas ma w rożnym stopniu wytrzymałą psychikę . Dziewczynę w pewnym stopniu rozumiem, ale też przesadza ździebko . Ależ zdrobnienia to nie takie straszliwe monstra . W wielu przypadkach nawet należy ich użyć . Ale bez przesadyzmu . Trzeba mieć trochę rozeznania : jakie i kiedy, bo włoski, buźki, kremiki, szamponiki itp to tylko wstyd i poruta . Cytat:
![]() Zaczyna mnie "swędzieć" żel pod prysznic z Bingo. A taki był fajny . Matko kochana, co ja mam z tym cielskiem . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3381 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie bieda ![]() Coś tam próbuje oddawać i kupuje na gwałt zaległe kosmetyki. Ale ja tego nie rozumiem. Zamiast oddać to, co jeszcze zostało, to wydaje, chociaż dziewczyny już nawet tych kosmetyków nie chcą... no, na siłę... Cytat:
Cytat:
![]() Opakowania mam, więc na razie się nie kłopotaj, kiedyś tam przy okazji ![]() Trzymam kciuki za starcie z US
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2012-07-11 o 15:03 |
||||
|
|
|
|
#3382 |
|
|
Nic nie piszOM
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() PiszOM jak widzisz ![]() |
|
|
|
|
|
#3384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie dziękuję . Muszę o 3.30 sąsiada do pracy zawieść . Biedaczysko, walnął sobie wczoraj ździebko przydużo . ![]() Zajrzę później . |
|||
|
|
|
|
#3385 | ||
|
|
Cytat:
. A w jej przypadku nawet taka kwota ratuje tyłek [mi np. była właśnie tyle winna]. dziewczyny jej nie udowodnią, że źle koszty podzieliła. Ostatnio właśnie wyszedł taki kwiatek kolejny, że zamiast 10 zł doliczyła dziewczynie jakieś straszne koszty, coś koło 25...To moje przypuszczenia, ale może na tym nieźle zarobić ![]() PiszOM, ale mało Cytat:
![]() A miałaś nie wozić
|
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
heeeloł
dziś mam dzien doprowadzania się do porzdku. jutro po pray jade na impreze która skonczy sie w niedziele wieczorem ![]() nasmrowałam moje siano oliwa z oliwek, wtarłam jantar, połozyłam henne na brwi - zostawię ją dzis na dłużej bo ostatnio słabo złapała. teraz jak mam ciemne włosy musze bardziej podkreslac oczy;/ tzn kolor nie dla mnie. a żem zapomniała.. jeszcze samoopalaxcz na twarz , piling i balsam brązujący na nogi nogi nogi - mam zamiar je jutro wystawic w całej swej okazałości
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie coś właśnie włosy zaczynają się zamieniać w siano i znowu nie wiem dlaczego
Znalazłam prosty przepis na ciasto, które wygląda smakowicie. Chyba już wiem,co jutro będę robić
|
|
#3388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie ![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia czy ten aerobik/siłownia mi coś daje (może oprócz fajniejszego tyłka ), ale powiem Wam, że tak się przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam już sobie nie pójść tam 3 razy w tygodniu I mówi to straszny leń, który ma alergię na ruch ![]() Znowu siedzę z zieloną glinką ![]() TŻ przed chwilą wszedł do pokoju i zawołał "O, Shrek!". Ja "Dlaczego Shrek, a nie Fiona?" A on "No fakt, ups". |
|||
|
|
|
|
#3389 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
I trochę mi falują z tyłu , nie podoba mi się to. Już chyba wolę moje długie, ciężkie i proste jak patyki ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
a przydałoby się, ojjjj taaaak...Następnym razem zrób sobie maseczkę ze spiruliny Glinka przy tym to mały pikuś.A ja dzisiaj tracę dziewictwo z Uguisu Napisałabym dosadniej, ale... już wystarczająco kontrowersyjnie brzmi
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Grrr, jak ja nienawidzę się pakować
![]() A rozpakowywać jeszcze bardziej, mogę się założyć, że po powrocie torba będzie stała nierozpakowana minimum 2 tygodnie, no chyba, że będę potrzebowała czegoś, co które akurat w niej będzie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

a przydałoby się, ojjjj taaaak...