Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-08, 18:46   #3361
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
W końcu ma 25 lat

Zawsze mnie to bawiło jak dwudziestoparolatki grają nastolatki - jak np w Beverly Hills 90210
Mnie na 30 wygląda

A to też mnie rozbraja

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-08, 18:50   #3362
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Mnie na 30 wygląda
Ej, ja mam prawie 30
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-08, 20:29   #3363
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

Włosy w takim fatalnym stanie ? Dlaczego ?
:
w ciągu tygodnia dwa razu połozyłam farbe, fakt jedna była bez amoniku i obie były z profesjonalnych (jesli to ma jakies znaczenie)
zrobiły sie sianowate i mysle ze przez ten upał mam problem z układaniem.

dzeiwczyny znacie jakes strony gdzie można oglądac seriale za darmo i bez limitów??

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 04:49   #3364
Heroldin
Zakorzenienie

Cześc !

Cytat:
Ale po domu mam nadzieję?
Hłe, hłe, hłe ! Dowcipasek !

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ale jak się w nie wbijesz to będziesz mogła powiedzieć, że nosisz taki rozmiar

Wbić, to się wbiję, ale tak na duś : dwa kroki i suwak trachnie . Może to będzie doping, żeby ze dwa kilogramy schuść . Spodnie : cud, miód, malina, bo z wysokim stanem .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Naprawdę, dałabym się pokroić za taki wygląd

Niebrzydka, ale jakaś taka zbyt czarniawa . I rzeczywiscie rację ma
ImmortalLover - mimo obróbki zdjęcia, poważnie jak na swój wiek wygląda .

Cytat:
Korzystając z okazji, że nie ma TŻ'a zrobiłam sobie frytki
Hłe, hłe, hłe !
Mnie też korcą. Nie odmówię chyba sobie w tym tygodniu. Chyba z rok nie jadłam .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
w ciągu tygodnia dwa razu połozyłam farbe
No to nie ma co się dziwić, że włosy zmęczone . Kto tak robi ?

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
fakt jedna była bez amoniku i obie były z profesjonalnych (jesli to ma jakies znaczenie)
Pisałam już wiele razy : bez amoniaku, to chwyt reklamowy . Może i amoniaku jako takiego w nich nie ma, ale musi być inny, identycznie działający składnik .
Nie, nie ma znaczenia . Ja myślę, że te profesjonalne nawet zdrowsze, niż to drogeryjne badziewie .

Cytat:
zrobiły sie sianowate i mysle ze przez ten upał mam problem z układaniem.
To nie tak do końca wina upału. Pewnie, że słońce też do kłopotów z włosami promieni przykłada. Myślę, że to wina pofarbowego wysuszenia . Musisz im porządnie dać jeść . Ty bezsilikonowa ? Jak tak, to zabezpiecz czymś z silikonami te storturowane kłaczki . Zawsze to jakaś ochrona .

Wczoraj u mnie była ślitaśna pogoda. Dzisiaj już zaczyna się ślimaczyć .
Asia się pewnikiem wyjazdowo łikendowała .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 10:33   #3365
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ja mam prawie 30
Mnie tylko chodziło o to,że wygląda starzej, a nie że mam coś do 30

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-07-09, 22:58   #3366
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cześć Lachony moje ukochane
Jutro Was nadrobię

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 00:32   #3367
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
dzeiwczyny znacie jakes strony gdzie można oglądac seriale za darmo i bez limitów??
Bez limitów to teraz ciężko. Ale spróbuj na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, większość seriali otwiera się na stronie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i tam można oglądać do bólu. A najlepiej od razu wejdź na tę stronę i wpisuj w wyszukiwarkę seriale, które chcesz obejrzeć, a wyskoczy Ci lista dostępnych odcinków.

Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Dowcipasek !
Hłe, hłe, hłe!

Cytat:
Wbić, to się wbiję, ale tak na duś : dwa kroki i suwak trachnie . Może to będzie doping, żeby ze dwa kilogramy schuść . Spodnie : cud, miód, malina, bo z wysokim stanem .
Skoro takie fajne to nie masz wyjścia - trzeba schuść

Cytat:
Hłe, hłe, hłe !
Mnie też korcą. Nie odmówię chyba sobie w tym tygodniu. Chyba z rok nie jadłam .
Myślałam, żeby dzisiaj też sobie zrobić, bo olej mi został, ale stwierdziłam, że nie będę przeginać

Cytat:
Asia się pewnikiem wyjazdowo łikendowała .
No właśnie, gdzie ona jest?

Stwierdziłam, że trzeba ten samotny urlop jakoś wykorzystać i siedzę właśnie z maseczką na twarzy - tym razem zielona glinka + aloes, zobaczymy co mi po tym będzie

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:04 ----------

Trafiłam na ten wątek i poległam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075
Nie wiem co mnie rozwaliło bardziej - to co pisze autorka czy sposób w jaki pisze
Stary 2012-07-10, 04:57   #3368
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Aga znowu zasnęła przy komputerze !

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Cześć Lachony moje ukochane
Jutro Was nadrobię
Dobra !

Cytat:
Skoro takie fajne to nie masz wyjścia - trzeba schuść
Wole mieć nadzieję, że rozciągną się .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Ale mnie wrobiłaś - przeczytałam cały wątek, dwadzieścia stron . I wiesz, jestem w stanie zrozumieć autorkę, chociaż okien przy niej zamykać nie trzeba, nie jest orłem, nie wyleci . Z każdego zdania, które napisała, wyziera wszechogarniający, paraliżujący strach . Ona jest zwyczajne chora ze strachu : 24-ry lata {o ile pamiętam}, bez pracy i raczej - bez perspektyw, na łasce i niełasce chłopaka . Wokoło pary, a ona bardzo długo samotna była. Jaki wstyd i zazdrość . Złapała więc pierwszego, który się napatoczył . Sama pisze do jakich upodleń była zdolna, żeby tego adonisa złapać. Jak się obecnie daje poniżać, aby on przy niej został. Trzyma się go kurczowo, a on to raczej lekko traktuje. To że siedzi z nią w domu, to tylko dlatego, że nie mają pieniędzy. Jak go ktoś zaprosi i obieca, że postawi - idzie . Znajomi, widząc jak on ją traktuje, traktują ją tak samo - jak zło konieczne. Była na paru weselach jako singielka i musiała zdrową traumę przeżyć : siedziała samotna przy stole i nudziła się , bo nie jest typem dancing queen. Nikt nią nie był zainteresowany, nikt do tańca nie zaprosił.
No raz, jak ją, dla hecy {zapewne}, spili . Rzeczywiście - rozrywka przednia. bo wbrew jej woli, a sama - dupowata - nie umiała się obronić .Była też wzmianka o jakimś kuzynie, do którego, po tym tańcu, ma wstręt po dziś dzień . Ja też w takiej sytuacji czułabym się podle. Tylko, że ja wlałabym w siebie ze cztery szybkie i nabrałabym animuszu. Ona widocznie tak nie umie . Zrobi wszystko, żeby go przy sobie zatrzymać i każde spuszczenie go z oka, nawet na godzinę, to dla niej wizja jego utraty. Toż może się na inną zapatrzyć, a ona znowu będzie samotna. Ona się po prostu boi . Zdajesz sobie sprawę jaka to tortura ?! A zaręczyn, ślubu itp chce. Oj, chce ! Nawet sama sobie pierścionek i obrączkę kupiła. To on nie chce zaręczyn, ślubu . To on kategorycznie stwierdził : ciąża = aborcja. A ona na wszystko przystaje, bo strach w oczy zagląda, że starą panną zostanie .
Mnie dziwią { chociaż to już na dzisiejszym Wizażu nie powinno dziwić} wywody odpowiadaczek . To dopiero szczyt {żeby wyrazić się łagodnie} nietolerancji .

Stary 2012-07-10, 06:58   #3369
Ania09121983
Zadomowienie

Witam!! hmm ale słonce jak ono mnie pozytywnie nastraja
(okres ogromnych zmian w moim życiu tych które nie należa do najprzyjemniejszych;/ słonce pomaga mi stanac na nogi- jakie powitanie słonca hehehe)

Cytat:
Cześc !

No to nie ma co się dziwić, że włosy zmęczone . Kto tak robi ?

Nie, nie ma znaczenia . Ja myślę, że te profesjonalne nawet zdrowsze, niż to drogeryjne badziewie .

To nie tak do końca wina upału. Pewnie, że słońce też do kłopotów z włosami promieni przykłada. Myślę, że to wina pofarbowego wysuszenia . Musisz im porządnie dać jeść . Ty bezsilikonowa ? Jak tak, to zabezpiecz czymś z silikonami te storturowane kłaczki . Zawsze to jakaś ochrona .
:
wiem wiem wiem moja wina
ale jak sie wszystko spłukało z moich włosów wygladałam tragicznie.. teraz sie okazało że włosy wyszły za ciemne i musze czekac zeby teraz je znowu troszkę rozjasnic - ciekawe czy one to zniosa;/

(nie zrozumiałam tego zdania z farbami profesjonalnymi)
Cytat:
Bez limitów to teraz ciężko. Ale spróbuj na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, większość seriali otwiera się na stronie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i tam można oglądać do bólu. A najlepiej od razu wejdź na tę stronę i wpisuj w wyszukiwarkę seriale, które chcesz obejrzeć, a wyskoczy Ci lista dostępnych odcinków.
dzięki zerknę tam gdyż Plotkara juz mi sie konczy;/

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Stary 2012-07-10, 07:42   #3370
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga znowu zasnęła przy komputerze !
Wcale nie!

Cytat:
Wole mieć nadzieję, że rozciągną się .
Też mam takie myślenie przy niektórych ciuchach
A one z takich rozciągliwych czy nie bardzo?

Cytat:
Ale mnie wrobiłaś - przeczytałam cały wątek, dwadzieścia stron . I wiesz, jestem w stanie zrozumieć autorkę, chociaż okien przy niej zamykać nie trzeba, nie jest orłem, nie wyleci .
Aż tak daleko jak Ty nie dotarłam, przeczytałam wczoraj nie więcej niż 2 strony.

Moje czoło wygląda o niebo lepiej po tej maseczce. Tzn pryszcze oczywiście są, jak by inaczej, ale mam wrażenie, że są jakby jaśniejsze - widocznie zielona glinka uspokoiła trochę skórę.

Aha, zrobiłam też wczoraj Dżafie prezent - kupiłam jej śliczne czerwone szeleczki (tak Kasia, zdrobnienie zamierzone ), ale była zdziwiona, że nic jej za szyje nie ciągnie i może swobodnie kręcić łbem na wszystkie strony Myślałam, że na szelkach będzie mi trudniej ją utrzymać, że będzie ciągnąć, ale się myliłam - obu nam jest chyba wygodniej

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-07-10 o 07:44
Stary 2012-07-10, 08:00   #3371
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
okres ogromnych zmian w moim życiu tych które nie należa do najprzyjemniejszych
Jak chcesz, to wyżal się nam na PW . Ja tak robię i pomaga . Jak wiesz - co dwie głowy to nie jedna .

Cytat:
nie zrozumiałam tego zdania z farbami profesjonalnymi
Czego nie zrozumiałaś ?
Moje zdanie : farby profesjonalne, te u fryzjerów lub z hurtowni fryzjerskich są lepsze od tych z półek Natury, Rossmanna itp . Niszczą, ale nie aż tak . Ja używam obecnie z włoskiej firmy : Allwaves i to jasnego złotego blondu, ale na 6% oksydancie i wychodzą w kolorze koniaku . Moja sąsiadka używa tej samej farby, ale na 9% oksydancie i ma blond . Do tego kładę farbę na olej . Sąsiadka też . Nie zauważyłam zniszczeń . Tak samo robi Psiapsiółka - ta sama firma, ale farba czarna. Tylko, że ja, po każdym farbowaniu, ścinam końcówki .

Cytat:
Wcale nie!
A "świeciłaś się" o 2-giej .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A one z takich rozciągliwych czy nie bardzo?
Nie doczytałam metki . Jest napisane : 100% bawełny, więc nie wiem .

Cytat:
Napisane przez Finlora
tak Kasia, zdrobnienie zamierzone

Ta ja taka harpia ?!
Stary 2012-07-10, 10:02   #3372
'Estelle'

No to nadrobiłam
Cytat:
Rosół z ryżem? Nie jadłam Moja koleżanka dodaje do rosołu cytrynę
W jakim sensie kukurydzę? Taką kolbę?
Nie, ziarnka z puszki.
TŻ kiedyś zupę rybna zrobił, a ona była z koncentratem i kukurydzą i tak mi się fajnie ja jadło, że do zwykłej pomidorówki postanowiłam dodawać. Szczególnie do zupy-kremu, jak mi zbyt pikantna wyjdzie
Cytat:
No na to, to już są dokumenty - faktury, listy przewozowe. Tylko, że się pewnie tego nie da od niej wyciągnąć. Dobrze, że zwraca . Mniejsze straty .

Czy to z limitki - nie wiem . Panienka powiedziała, że to najnowsza seria . Korale jakieś były, ale ten kolor od razu wpadł mi w oko .
http://www.catrice.eu/pl/produkty/pa...cquer-850.html
Raczej nie da. Dalej kręci. Jednej dziewczynie kupiła ostatnio krem i choc umawiały się na 16 zł, to zaśpiewała 45 bo podobno :duże opłaty za wysyłke naliczyli"... A prawda pewnie taka, że obiecała ten krem po promocyjnej cenie i go nie kupiła w czasie obowiązywania zniżki, a potem nie umiała napisać wprost, że sorry, promocja się skończyła i się nie udało
A przecież każda z dziewczyn by zrozumiała. Bo z paczkami nie taka prosta sprawa, trzeba uważać, żeby za dużo do jednej nie wsadzić, bo vat dowalą i nie można od razu 15 takich samych kremów kupić, tylko paczki dzielić na mniejsze...
Ale to już jej problem.

A ten lakier to juz kiedyś mi wpadł w oko i się zastanawiałam, czy Ci nie podrzucić info o nim, ale stwierdziłam, że zbyt różowy może być

BTE - mam już wszystkie kosmetyki koreańskie dla Ciebie
Jeszcze chwilę muszę znaleźć, żeby Ci krem ukręcić [zrobić jeszcze bardziej tłusty? czy taki sam?] i wersję z granatem do spróbowania i odżywkę do włosów psikaczową. Postaram się wysłać niedługi
Cytat:
nosiłam sie z zamiarem zamieszczenia moich zdjec w nowym kolorze ale sa teraz w tak fatalnym stanie ze wszystkie zdjecia wychodza nieciekawie;/
poczekam na ich lepsze dni
E tam, dawaj
Cytat:
O kukurydzy w pomidorówce jeszcze nie słyszałam, muszę kiedyś spróbować, ciekawa jestem reakcji TŻ'a

Mam nadzieję, bo ja już dłużej nie wytrzymam. Nawet stwierdziłam, że wolałabym te upały przesiedzieć w pracy z klimatyzacją (wiem, to też niezdrowe), bo tak to siedzę w domu, nic nie robię tylko się pocę Nawet na miasto nie chce mi się wyjść, żeby po sklepach pochodzić - jak dobrze, że są zakupy online
Mi smakuje to połączenie, szczególnie w zupie-krem.

A na miasto idź galerie handlowe zazwyczaj klimatyzowane
Cytat:

Nie wiem co mnie rozwaliło bardziej - to co pisze autorka czy sposób w jaki pisze
Gdzieś juz mi się rzucił w oczy ten wątek. Ale nie miałam czasu czytać . przebrnęłam ze trzy strony... masakra
Cytat:

Moje czoło wygląda o niebo lepiej po tej maseczce. Tzn pryszcze oczywiście są, jak by inaczej, ale mam wrażenie, że są jakby jaśniejsze - widocznie zielona glinka uspokoiła trochę skórę.
Oooo, kocham zielone glinki i glinki w ogóle
I błoto z biosiarką.
Dobre opinie zbiera też maseczka Best [do kupienia w dozie], zawiera glinkę i wyciągi ziołowe, w tym oczarowy. Powinna być dobra na wypryski.

Ja po weekendzie, rozstrojona totalnie.
Tzn. fajnie było, tylko męcząco.
Byliśmy u teściów w Krasnobrodzie, mają tam domek.
Dziewczyny zadowolone, pochlapały się w jeziorku Woda cieplutka jak zupa i płytko. Yao się skąpała, fala ja porwała - myślałam, że będzie awantura i szybka ucieczka z wody... A gdzież tam! Pierwsza pływaczka Żadnego wrażenia na niej to nie zrobiło.
Keke aka Ueru też okazała się być wodnym zwierzęciem
TŻ posadził ją w wodzie na brzegu, a ta na czworaki i heja do przodu, na głębokie wody Normalnie krokodyl
Tylko wszechobecny upał dawał popalić i podróż męcząca.
jednak nie ma to jak w domu...

Stary 2012-07-10, 10:28   #3373
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ogarniam,ale po tym co napisała Kasia chyba przeczytam cały wątek,po raz pierwszy na wizażu
Cytat:
Tylko, że ja wlałabym w siebie ze cztery szybkie i nabrałabym animuszu. Ona widocznie tak nie umie .
Też bym tak zrobiła Byłam raz sama na weselu i bez problemu znalazła się grupka ludzi, która nie miała nic przeciwko temu,żeby tańczyć w kołku Ale skoro ona ma takie traumy itd to może być z nią różnie...

Cytat:
Nie, ziarnka z puszki.
Zapomniała o takiej kukurydzy

A to weekend udany Popluskałabym się w takim jeziorze Zwłaszcza jak jest pewne dno

Stary 2012-07-10, 10:28   #3374
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A "świeciłaś się" o 2-giej .
Nie wiem jak to możliwe, o 1.30 na 100% byłam już w łóżku

Cytat:

Ta ja taka harpia ?!
Aż taka to nie Wiesz, że ja też nie lubię zdrobnień, ale czasami zdarzy mi się użyć

Cytat:
A na miasto idź galerie handlowe zazwyczaj klimatyzowane
U mnie jest tylko jedna i nie ma w niej nic szczególnie interesującego

Cytat:
Oooo, kocham zielone glinki i glinki w ogóle
I błoto z biosiarką.
Dobre opinie zbiera też maseczka Best [do kupienia w dozie], zawiera glinkę i wyciągi ziołowe, w tym oczarowy. Powinna być dobra na wypryski.
O tej mówisz? http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p48362-Best_maseczka_do_cery_tra dzikowej_100_g_80_ml
Brakuje mi właśnie paru złotych do zamówienia przez internet, więc może ją wezmę. Na policzki może niekoniecznie będę jej używać, bo mam suche, ale na czoło powinna być dobra.
Oczywiście w miejsce trupich czaszek wstaw d o z.pl - za chiny ludowe nie zrozumiem, dlaczego wizaż wygwiazdkowuje tę stronę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-07-10 o 10:30
Stary 2012-07-10, 14:22   #3375
'Estelle'

Cytat:
A to weekend udany Popluskałabym się w takim jeziorze Zwłaszcza jak jest pewne dno
Udany acz męczący strasznie, bo w sumie człowiek tez chwili dla siebie nie ma, tylko musi doglądać swojej 'trzódki'
Cytat:
O tej mówisz? http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p48362-Best_maseczka_do_cery_tra dzikowej_100_g_80_ml
Brakuje mi właśnie paru złotych do zamówienia przez internet, więc może ją wezmę. Na policzki może niekoniecznie będę jej używać, bo mam suche, ale na czoło powinna być dobra.
Oczywiście w miejsce trupich czaszek wstaw d o z.pl - za chiny ludowe nie zrozumiem, dlaczego wizaż wygwiazdkowuje tę stronę
Tak
Właśnie ją kupiłam, jest w czerwcowych łupach pokazana

Wygwiazdkowuje, bo swego czasu pojawiali się spamerzy, a tutaj władza nie lubi, jak sie ktos za darmo reklamuje

Stary 2012-07-10, 14:25   #3376
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wygwiazdkowuje, bo swego czasu pojawiali się spamerzy, a tutaj władza nie lubi, jak sie ktos za darmo reklamuje
To ja się w takim razie dziwię, że jeszcze allegro nie wygwiazdkowało
Stary 2012-07-10, 16:53   #3377
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Jak chcesz, to wyżal się nam na PW . Ja tak robię i pomaga . Jak wiesz - co dwie głowy to nie jedna .

Czego nie zrozumiałaś ?
Moje zdanie : farby profesjonalne, te u fryzjerów lub z hurtowni fryzjerskich są lepsze od tych z półek Natury, Rossmanna itp . Niszczą, ale nie aż tak . Ja używam obecnie z włoskiej firmy : Allwaves i to jasnego złotego blondu, ale na 6% oksydancie i wychodzą w kolorze koniaku . Moja sąsiadka używa tej samej farby, ale na 9% oksydancie i ma blond . Do tego kładę farbę na olej . Sąsiadka też . Nie zauważyłam zniszczeń . Tak samo robi Psiapsiółka - ta sama firma, ale farba czarna. Tylko, że ja, po każdym farbowaniu, ścinam końcówki .

]
jesli zaczynam poruszac ten temat pozniej cle sie czuje wciaz o tym mysle i nie moge spac wiec chyba jeszcze nie czas zeby cokolwiek mówic.

co do farb profesjonalnych to mi chodziło o to że uzyłam takowej farby - a ty chyba napisałas ze nie ma żadnej róznicy ..ale sa zdrowsze ...cos w tym stylu. poprostu nie zrozumiałam bez wniku- juz załapałam o co chodziło

Stary 2012-07-10, 22:15   #3378
'Estelle'

Cytat:
To ja się w takim razie dziwię, że jeszcze allegro nie wygwiazdkowało
Niezbadane są wyroki ...
Cytat:
jesli zaczynam poruszac ten temat pozniej cle sie czuje wciaz o tym mysle i nie moge spac wiec chyba jeszcze nie czas zeby cokolwiek mówic.

Pograj w Diablo
Serio. Jak swego czasu posypały mi się sprawy osobiste, to przez tydzień klikałam myszką przed monitorem. Wystarczająco skupia uwagę, a jednocześnie nieźle odmóżdża, nie daje myśleć... W ogóle jakaś fajna gierka komputerowa, w którą się wciągniesz Świetne są te ze świata Forgotten Realms, gorąco polecam

Stary 2012-07-11, 01:32   #3379
Finlora
Zakorzenienie

Ło matko, przypadkowo trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=BwOp-...eature=related i aż mi się przypomniały czasy jak miałam 16 lat - wieczorne imprezy na deptaku, tanie wina (moje ulubione porzeczkowe za 6 zł to drożyzna była ) i fajne znajomości Wieki tego nie słyszałam! Gdyby nie to, że jest ta godzina to bym zaczęła skakać po pokoju i trzepać głową
Stary 2012-07-11, 04:11   #3380
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Raczej nie da. Dalej kręci.
Ale jazda ! Z takich matactw trudno się wykręcić . Nie wiem co tym dziewojom do łepetyn przychodzi . Że im prezenty ludzie porobią ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
A ten lakier to juz kiedyś mi wpadł w oko i się zastanawiałam, czy Ci nie podrzucić info o nim, ale stwierdziłam, że zbyt różowy może być
Właśnie mam go na paznokciach . Jak na mój gust - fajny . Taki zimny odcień .
Ale, na wszystko co jest mi drogie, przysięgam - nie umiem posługiwać się lakierami z Catrice . Nie kupię więcej . Pędzelki paskudne, jak pędzle do malowania ścian, lakier gęstawy, a co najmniej dwie warstwy trzeba nałożyć, no i nietrwały . Wczoraj malowałam, a dzisiaj już do zmycia . Z tym, że ja amatorka w tym "fachu" jestem i może porostu - nie umiem .

Cytat:
Napisane przez Estelle
mam już wszystkie kosmetyki koreańskie dla Ciebie .
Jeszcze chwilę muszę znaleźć, żeby Ci krem ukręcić [zrobić jeszcze bardziej tłusty? czy taki sam?] .

Krem, jeśli można - bardziej tłusty .
Poczekaj, w przyszłym tygodniu wyśle Ci pudełko i pudełeczka na próbki . W tym tygodniu nie wyrobię się, bo mam starcie z us i tym samym - mózg mam zlasowany do imentu . No i do Gdańska muszę jechać, żeby podróż do Warszawy ustalić, bo mi się ważność zaświadczeń skończy .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dziewczyny zadowolone, pochlapały się w jeziorku
Wodolubne zwierzaki !

Cytat:
Ale skoro ona ma takie traumy itd to może być z nią różnie...
Każdy z nas ma w rożnym stopniu wytrzymałą psychikę . Dziewczynę w pewnym stopniu rozumiem, ale też przesadza ździebko .

Cytat:
Wiesz, że ja też nie lubię zdrobnień, ale czasami zdarzy mi się użyć

Ależ zdrobnienia to nie takie straszliwe monstra . W wielu przypadkach nawet należy ich użyć . Ale bez przesadyzmu . Trzeba mieć trochę rozeznania : jakie i kiedy, bo włoski, buźki, kremiki, szamponiki itp to tylko wstyd i poruta .

Cytat:
jesli zaczynam poruszac ten temat pozniej cle sie czuje wciaz o tym mysle i nie moge spac

Zaczyna mnie "swędzieć" żel pod prysznic z Bingo. A taki był fajny . Matko kochana, co ja mam z tym cielskiem .

Miłego dnia
Stary 2012-07-11, 14:49   #3381
'Estelle'

Cytat:
Ło matko, przypadkowo trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=BwOp-...eature=related i aż mi się przypomniały czasy jak miałam 16 lat - wieczorne imprezy na deptaku, tanie wina (moje ulubione porzeczkowe za 6 zł to drożyzna była ) i fajne znajomości Wieki tego nie słyszałam! Gdyby nie to, że jest ta godzina to bym zaczęła skakać po pokoju i trzepać głową

Cytat:
Ale jazda ! Z takich matactw trudno się wykręcić . Nie wiem co tym dziewojom do łepetyn przychodzi . Że im prezenty ludzie porobią ?
No ja też nie wiem właśnie...
Będzie bieda
Coś tam próbuje oddawać i kupuje na gwałt zaległe kosmetyki. Ale ja tego nie rozumiem. Zamiast oddać to, co jeszcze zostało, to wydaje, chociaż dziewczyny już nawet tych kosmetyków nie chcą... no, na siłę...

Cytat:
Właśnie mam go na paznokciach . Jak na mój gust - fajny . Taki zimny odcień .
Ale, na wszystko co jest mi drogie, przysięgam - nie umiem posługiwać się lakierami z Catrice . Nie kupię więcej . Pędzelki paskudne, jak pędzle do malowania ścian, lakier gęstawy, a co najmniej dwie warstwy trzeba nałożyć, no i nietrwały . Wczoraj malowałam, a dzisiaj już do zmycia . Z tym, że ja amatorka w tym "fachu" jestem i może porostu - nie umiem .
A wiesz, że ja jeszcze nie próbowałam ich? Mam kilka, a żadnego na paznokciach nie nosiłam. Muszę wreszcie wypróbować...

Cytat:

Krem, jeśli można - bardziej tłusty .
Poczekaj, w przyszłym tygodniu wyśle Ci pudełko i pudełeczka na próbki . W tym tygodniu nie wyrobię się, bo mam starcie z us i tym samym - mózg mam zlasowany do imentu . No i do Gdańska muszę jechać, żeby podróż do Warszawy ustalić, bo mi się ważność zaświadczeń skończy .
Oki, będzie bardziej
Opakowania mam, więc na razie się nie kłopotaj, kiedyś tam przy okazji
Trzymam kciuki za starcie z US

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2012-07-11 o 15:03
Stary 2012-07-11, 22:46   #3382
'Estelle'

Nic nie piszOM

Stary 2012-07-11, 22:48   #3383
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też nie wiem właśnie...
Będzie bieda
Coś tam próbuje oddawać i kupuje na gwałt zaległe kosmetyki. Ale ja tego nie rozumiem. Zamiast oddać to, co jeszcze zostało, to wydaje, chociaż dziewczyny już nawet tych kosmetyków nie chcą... no, na siłę...
Dziwne to to. Zamiast oddać pieniądze, a przynajmniej to co zostało, żeby dziewczyny były jak najmniej stratne to głupio kombinuje

Cytat:
Ja też

Cytat:
Nic nie piszOM
PiszOM jak widzisz
Stary 2012-07-12, 03:15   #3384
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A wiesz, że ja jeszcze nie próbowałam ich? Mam kilka, a żadnego na paznokciach nie nosiłam. Muszę wreszcie wypróbować...
Najwyższy czas . Sama jestem ciekawa czy to tylko ja taki niedorajda .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle
Cytat:
Napisane przez Finlora
Ja też

Nie dziękuję .

Muszę o 3.30 sąsiada do pracy zawieść . Biedaczysko, walnął sobie wczoraj ździebko przydużo .

Zajrzę później .
Stary 2012-07-12, 13:54   #3385
'Estelle'

Cytat:
Dziwne to to. Zamiast oddać pieniądze, a przynajmniej to co zostało, żeby dziewczyny były jak najmniej stratne to głupio kombinuje

PiszOM jak widzisz
Wiesz, z zamówieniami na GM jest tak, że nigdy nie wiesz, jaka będzie ostateczna cena. A to promocja, a to jakieś kody rabatowe, a to dzielenie kosztów przesyłki na rzeczy w paczce, których nie wiesz ile jest w środku. I to daje pole do krętactw. Tu na wysyłce przytnie 5 zł, tam na promocji kolejne 5 i... już masz 25 . A w jej przypadku nawet taka kwota ratuje tyłek [mi np. była właśnie tyle winna]. dziewczyny jej nie udowodnią, że źle koszty podzieliła. Ostatnio właśnie wyszedł taki kwiatek kolejny, że zamiast 10 zł doliczyła dziewczynie jakieś straszne koszty, coś koło 25...
To moje przypuszczenia, ale może na tym nieźle zarobić

PiszOM, ale mało

Cytat:
Najwyższy czas . Sama jestem ciekawa czy to tylko ja taki niedorajda .

Muszę o 3.30 sąsiada do pracy zawieść . Biedaczysko, walnął sobie wczoraj ździebko przydużo .

Zajrzę później .
To spróbuję w przyszłym tygodniu, bo już mi się nie kalkuluje nakładać lakieru, niedługo mycie głowy

A miałaś nie wozić

Stary 2012-07-12, 18:14   #3386
Ania09121983
Zadomowienie

heeeloł
dziś mam dzien doprowadzania się do porzdku. jutro po pray jade na impreze która skonczy sie w niedziele wieczorem
nasmrowałam moje siano oliwa z oliwek, wtarłam jantar, połozyłam henne na brwi - zostawię ją dzis na dłużej bo ostatnio słabo złapała. teraz jak mam ciemne włosy musze bardziej podkreslac oczy;/ tzn kolor nie dla mnie.
a żem zapomniała.. jeszcze samoopalaxcz na twarz , piling i balsam brązujący na nogi nogi nogi - mam zamiar je jutro wystawic w całej swej okazałości

Stary 2012-07-12, 18:32   #3387
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mnie coś właśnie włosy zaczynają się zamieniać w siano i znowu nie wiem dlaczego
Znalazłam prosty przepis na ciasto, które wygląda smakowicie. Chyba już wiem,co jutro będę robić

Stary 2012-07-12, 21:46   #3388
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Biedaczysko? W powinnaś go kopnąć a nie do pracy zawozić. No chyba, że będziesz go mogła potem do jakiejś ciężkiej pracy wykorzystać

Cytat:
Wiesz, z zamówieniami na GM jest tak, że nigdy nie wiesz, jaka będzie ostateczna cena. A to promocja, a to jakieś kody rabatowe, a to dzielenie kosztów przesyłki na rzeczy w paczce, których nie wiesz ile jest w środku. I to daje pole do krętactw. Tu na wysyłce przytnie 5 zł, tam na promocji kolejne 5 i... już masz 25 . A w jej przypadku nawet taka kwota ratuje tyłek [mi np. była właśnie tyle winna]. dziewczyny jej nie udowodnią, że źle koszty podzieliła. Ostatnio właśnie wyszedł taki kwiatek kolejny, że zamiast 10 zł doliczyła dziewczynie jakieś straszne koszty, coś koło 25...
To moje przypuszczenia, ale może na tym nieźle zarobić
To faktycznie niezbyt fajnie wygląda.

Cytat:
A miałaś nie wozić
No właśnie

Cytat:
Znalazłam prosty przepis na ciasto, które wygląda smakowicie. Chyba już wiem,co jutro będę robić
Podziel się

Nie mam pojęcia czy ten aerobik/siłownia mi coś daje (może oprócz fajniejszego tyłka ), ale powiem Wam, że tak się przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam już sobie nie pójść tam 3 razy w tygodniu I mówi to straszny leń, który ma alergię na ruch

Znowu siedzę z zieloną glinką
TŻ przed chwilą wszedł do pokoju i zawołał "O, Shrek!". Ja "Dlaczego Shrek, a nie Fiona?" A on "No fakt, ups".
Stary 2012-07-12, 22:29   #3389
'Estelle'

Cytat:
heeeloł
dziś mam dzien doprowadzania się do porzdku. jutro po pray jade na impreze która skonczy sie w niedziele wieczorem
A co za impreza?
Cytat:
Mnie coś właśnie włosy zaczynają się zamieniać w siano i znowu nie wiem dlaczego
Moje też siano, ale leję na to. Mam taką długość do , nie mam pomysłu, jak je układać, więc ciągle w kucyku siedzę I trochę mi falują z tyłu , nie podoba mi się to. Już chyba wolę moje długie, ciężkie i proste jak patyki

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:

Nie mam pojęcia czy ten aerobik/siłownia mi coś daje (może oprócz fajniejszego tyłka ), ale powiem Wam, że tak się przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam już sobie nie pójść tam 3 razy w tygodniu I mówi to straszny leń, który ma alergię na ruch

Znowu siedzę z zieloną glinką
TŻ przed chwilą wszedł do pokoju i zawołał "O, Shrek!". Ja "Dlaczego Shrek, a nie Fiona?" A on "No fakt, ups".
Super masz z tym aerobikiem. Podobało mi się swego czasu chodzenie na siłkę z TŻ'tem, ale teraz zupełnie nie mamy na to czasu a przydałoby się, ojjjj taaaak...

Następnym razem zrób sobie maseczkę ze spiruliny Glinka przy tym to mały pikuś.

A ja dzisiaj tracę dziewictwo z Uguisu
Napisałabym dosadniej, ale... już wystarczająco kontrowersyjnie brzmi .

Stary 2012-07-12, 23:39   #3390
Finlora
Zakorzenienie

Grrr, jak ja nienawidzę się pakować
A rozpakowywać jeszcze bardziej, mogę się założyć, że po powrocie torba będzie stała nierozpakowana minimum 2 tygodnie, no chyba, że będę potrzebowała czegoś, co które akurat w niej będzie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości