|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Nena i Lady cudowne relacje, wyglądałyście obłednie
![]() Moj TZ wczoraj stwierdził, że po ślubie to tak fajniej jest(mimo, że od 4 lat mieszkamy razem, mamy wspólne konto i życie) ![]() W albumie na profilu parę fot, więcej nie chciało mi się zmniejszać ![]() Cały czas jeszcze żyje weselem, cudowne wspomienia. Małe podsumowanie: - wesele nawet nie licząc prezentów od rodziców nam się zwórciło, a nawet z nawiązką - zostało morze wódki(chyba więcej rozdaliśmy niż goście wypili), jedzenia i napojów, - 2 osoby powiedziały, że nie przyjdą dzień przed ![]() - bawiliśmy się mega ![]() - zniszczyłam moje butki na plenerze, które darzyłam większą miłością niż suknie, były najdroższymi butami w moim życiu i nie miały być na jedną noc ![]() ![]() ![]() - w następny weekend kolejne poprawiny ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Wiesz może być gorzej moja świadkowa ma focha i ostentacyjnie przewraca oczami ilekroć ktoś wspomina o ślubie. A jak się urodziła to rodzice mówili mi, że fajnie mieć siostrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale piekne cuda zrobilysmy ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać stary, bo wierzę, że coś ważnego mnie ominęło..
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
O rany ale naskrobałyście
![]() Ja byłam u teściów,wszyscy tylko o naszym ślubie rozmawiają,kupują sukienki i to takie piękne sukienki aż łezka kręci się w oku jak się patrzy na taka piękną scenerie i to nasz ślub im tyle radości sprawia....to cudowne przeżycie ![]() Jutro PIĄTEK 13 ![]()
#126 |
Wtajemniczenie
|
W ferworze przygotowań przegapiłam 10 DDŚ !
![]() o dzisiaj oficjalnie mam tylko jednocyfrową liczbę ![]() Nena piękna relacja, oddawała klimat zdjęć na tle mgły ![]() Lady ![]() ![]() ![]() no cóż mogę powiedzieć? Wyglądałaś obłędnie ![]() ![]() Rozliczyliśmy się z kumplem za meble w kuchni ![]() ![]() Jutro jedziemy w poszukiwaniu sukienki dla mojej drugiej druhny. Nie pisałam Wam ale moja pierwsza druhna , narzeczona brata, kupiła czerwoną sukienkę :/ nie mówiąc nic nikomu mimo że umawiałyśmy się że kupujemy razem, ale dopiero przed weselem tydzień bo moja 2 druhna miała sesję do dzisiaj ![]() do czego mi ta czerwień będzie pasować? ![]() aha... no i.... ![]() ![]()
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ile mieliście gości, że tyle aż wódki i win zostało? Jak liczyliście alkohol na głowę? Bo wiemy, że liczy się 0,7l na parę lub 1l na parę. No szkoda tego ciasta.... ![]() ![]() I taaaak, Mamy wesele na zamku w Niepołomicach ![]() ![]() ![]() Kiedy była ta studniówka? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później zaczęłam się tak śmiać -->>> ![]() ![]() A od mniej więcej Adele....już mina mi zrzedła... ![]() ![]() Osz Ty....To musiał być CUDOWNY Dzień..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2012-07-12 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kicia ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
LadyS świetne podsumowanie. Ja aż się boję bo na 130 gości mamy 210 butelek wódki plus open bar i 25 butelek wina
![]() Także bedziemy się później kąpać w wódce ![]() Zerknęłam właśnie na pogodę długoterminową na tvn meteo i pokazują do piątku 20.07 słońce i przyjemna tempreratura, a od 21.07 deszcz i 17 stopni. Mówiłam że nie nastawiam się żeby nie lałoo bo później się nie rozczaruję, ale teraz stwierdzam gówno prawda. Jak pomyślę że będzie lało to się poryczę ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
A to po to kupiliście ten basen?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
nena dopiero teraz mogłam odsłuchać utwory jakie miałaś na ślubie no i przez to zachciało mi się jakiejś ładnej oprawy muzycznej. Jutro poszperam w necie za jakimiś.
Tymczasem zmykam spać i również proszę o kciuki, by jutrzejszy dzień nie okazał się pechowym, bo mam mnóstwo spraw do załatwienia ![]()
#134 |
Rozeznanie
|
Które klipsy są ładniejsze:
http://www.etsy.com/listing/90286742...e+clips+purple czy te http://www.etsy.com/listing/88046298...e+clips+purple ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Nena ach...cudna relacja
![]() Lady chcę więcej zdjęć, bo nie umiem się na Ciebie napatrzeć ![]() kiciu zakochałam się w Twoich paznokciach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle fajna sprawa - nie widziałam jeszcze takich klipsów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
![]() Lady <3 Wiecie co... tak czekałam na ten ślub a teraz chciałabym żeby już było po. Chciałabym już wrócić do normalności bo ta nerwowa atmosfera dookoła zaczyna mnie przytłaczać. Może gdybym wiedziała, że będę miała ślub i wesele jak z bajki tak jak nena to inaczej bym do tego podchodziła. Kupiliśmy dzisiaj garnitur... w końcu ! I powinnam się cieszyć a przyjechałam do domu wkurzona ![]() I co.. ? i wyszliśmy ze sklepu z białym krawatem kaskadowym ![]() ![]() Baby w sklepie mu nagadały że czarny wygląda trochę pogrzebowo i ze pan młody musi się jakoś wyróżniać i że powinien wziąć biały krawat. Wprawdzie na początku podeszłam do tego spokojnie jak je mierzył, bo było dla mnie oczywiste że w tym białym wygląda mdło i mu to nie pasuje i jedyny słuszny jest czarny śledź i że go kupi. Ale jak w końcu kupił ten biały to już się wkurzyłam. Nikogo nie obchodziło moje zdanie ![]()
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-07-12 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem Twój wnerw, ale może Tż w domu na spokojnie zorientuje się jaką głupotę popełnił i jaką przykrość Ci robi (czyt. da się przekonać do tego, że koniecznie musi kupić śledzia). Trzymam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Plan na dziś taki:
- zawieźć mamę do pracy, bo zabieram jej auto na cały dzień ![]() - poczta - próbna fryzura o 9 - zakupy spożywcze na wesele w tesco (widziałam kilka ciekawych promocji) - próbny makijaż o 14 - pouczyć się na jutrzejszy egzamin ![]() - o 19 wizyta u księdza i dać mu zapowiedzi - w międzyczasie kupić nici w odpowiednim kolorze, bo Tż przy igraszkach urwał mi guziczek na dekolcie bluzki ![]() Teraz zmykam na śniadanko ![]() ![]() Fryzjerka pewnie mnie zbeszta za stan moich włosów ![]()
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#141 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzień powitałam z potwornym bylem brzucha i bede umierac cały dzien ale jest @ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Melduję się pełna wzruszenia po przeczytaniu relacji Neny. Piękna i wzruszająca
![]() ![]() Po jakiejś godzinie wrócił TŻ z pracy, ja poszłam do kuchni podgrzać mu obiad i w tym czasie właśnie ta odnaleziona przez mnie polska piosenka zabrzmiała z głośników. Odwróciłam się i zobaczyłam mojego TŻa z wyciągniętymi rękoma (jakby mnie trzymał w ramionach) i tańczącego. A on nigdy, naprawę NIGDY tego nie robi. Pierwszy taniec to dla niego zło konieczne. Zapytałam więc w szoku- Co robisz kochanie? Otworzył oczy i powiedział, że tańczy, bo piosenka jest piękna. I już się nie zastanawiamy. MAMY JĄ! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=T-IhOvx4hkc |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Hej złociutkie
![]() TYTUŁ NOWEGO WĄTKU GENIALNY!!!!! ![]() Zaniedbałam Was ostatnio strasznie ![]() I chyba się to niestety tak szybko nie zmieni... dorwałam drobna robotkę ( na zastępstwo koleżanki tylko- zawsze trochę kasiorki wpadnie na podróż poślubną) jeszcze mi został przyszły tydzień i kompletnie nie mam czasu na nic, doliczając do tego w międzyczasie wyjazdy do domu, kursy tańca i inne pierdoły. Nie mam na nic siły ani czasu... Przepraszam Na 22 dni przed ślubem w czasie nieobecności na forum: -wybraliśmy menu w restauracji - uczęszczamy na indywidualny kurs tańca - dogadałam się z innymi dziewczynami z tego samego dnia ślubowania na strojenie kościoła ![]() - byliśmy na pierwszej spowiedzi przedślubnej - dograłam sprawy z księdzem, jeszcze tylko jedno spotkanie ze świadkami i koniec ![]() - aaaa byłam na próbnym makijażu ![]() - stresu nie ma... póki co, nawet się trochę uspokoiłam <dziwne> hehe Ja teraz postaram się nadrobić w moim bardzo krótkim porannym wolnym czasie relacje ślubne i szybko przelecieć chodź troszkę stron No i przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA DLA WSZYSTKICH ŚWIEŻO UPIECZONYCH MĘŻATEK!!!!!!!!!
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to podobnie jak moja, ctez Wam pisalam ze kupila krwista czerwona sukienke na ślub, moja druhna. Jak jej nagadalam to kupiła druga, w kolorze fuksji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
niusia_87 a dlaczego pytałaś w jakim kościele mamy?
![]() My za chwilę się zbieramy,jedziemy o tej kwiaciarni,na cmentarz i z wódką na salę... To już jutro... ![]() ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Wtajemniczenie
|
igzakli
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja się nic nie odzywałam bo byłaby wielka awantura i obraza..
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Witam w krewecie
![]() dupsko mi dziś zmarzło jak cholera ![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anulka_p gratuluję wyboru piosenki ![]() Zbieram się zaraz i lecę na busa bo jadę do kielc ogarnąć wybór menu, spotkanie z dj, księdza, nauki i organistę. To będzie pracowity dzień. I tylko mam nadzieję, że się nie zgubię ![]() Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2012-07-13 o 07:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ale że co ? że do mojego ślubu? MOJEGOOOOOO ???? ![]() ![]() lecę się myć i zamawiać torcik oraz polować z mamą na buty dla niej
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.