Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 07:14   #151
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

te baby w sklepach sa paskudne mnie tez wkurzaly jak z tz lazilam, i namówiły go do kupienia jasnego obrzydliwego garnituru

tzw na slub ma czarny kupiony ale chcial jeszcze jeden kupic na poprawiny i inne wyjscia, to go namówiły na taki jasny siwy

dla mnie on jest obrzydliwy i wstyd mi jest z nim wychodzic jak go ubiera...

ale te po☠☠☠ki mu nagadały jaki śliczny jest, elegancki itp

teraz jureo idziemy na mojej przyjaciolki wesele i tz ubiera swoj slubny garnitur bo mi wstyd z nim isc w tych siwym...

powiedzialam ze nie pojde z nim jak ten siwy ubierze.

super

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:22   #152
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
hej jutro 2 TYGODNIE
ale że co ? że do mojego ślubu? MOJEGOOOOOO ???? sory ale niedowierzam

lecę się myć i zamawiać torcik oraz polować z mamą na buty dla niej
No przecież nie mojego Ja też jakoś nie mam poczucia, że za mąż wychodzę.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:34   #153
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Lady <3

Wiecie co... tak czekałam na ten ślub a teraz chciałabym żeby już było po. Chciałabym już wrócić do normalności bo ta nerwowa atmosfera dookoła zaczyna mnie przytłaczać.
Może gdybym wiedziała, że będę miała ślub i wesele jak z bajki tak jak nena to inaczej bym do tego podchodziła.

Kupiliśmy dzisiaj garnitur... w końcu !
I powinnam się cieszyć a przyjechałam do domu wkurzona Garnitur jest taki jaki miał być, czarny.. i śledź też miał być czarny bo to wygląda świetnie, szczególnie że tż jest niski i dobrze mu w cienkich krawatach optycznie go wydłużają. A że jestem przeciwniczką wszelkich kamizelek, muszników i białych ślubnych krawatów to ta wersja była idealna. I tż też był zdecydowany na 100%.
I co.. ? i wyszliśmy ze sklepu z białym krawatem kaskadowym

Baby w sklepie mu nagadały że czarny wygląda trochę pogrzebowo i ze pan młody musi się jakoś wyróżniać i że powinien wziąć biały krawat. Wprawdzie na początku podeszłam do tego spokojnie jak je mierzył, bo było dla mnie oczywiste że w tym białym wygląda mdło i mu to nie pasuje i jedyny słuszny jest czarny śledź i że go kupi. Ale jak w końcu kupił ten biały to już się wkurzyłam. Nikogo nie obchodziło moje zdanie
Muffinku wdech i wydech, wdech i wydech zupelnie sie tym nie przejmuj. Masz jeszcze troszke czasu, moze uda ci sie jednak przekonac tz. Przeciez krawat to nie garnitur zawsze mozna jeszcze kupic nowy. No i zawsze zostaje ci plan B, kup sama czarny krawat, a dzien przed slubem wylej na bialy barszczyk, albo popackaj czymkolwiek i tz nie bedzie mial czasu na bieganie po sklepach a i jeszcze bedzie ci wdzieczny ze mialas w pogotowu drugi

A twoj slub tez bedzie bajkowy, zobaczysz tylko przed slubem jakos ciezko to sobie wyobrazic ale pamietaj ze przed slubem kazda z nas miala stresa u bywaly momenty ze sie wszystkiego odniechciewalo, wiec wszystko z toba w porzadku no i juz sie nie smutaj
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:41   #154
Magdzia0108
Zadomowienie

nena cudna relacja
ladystar zdjęcia piękne, najbardziej z pierwszego tańca, nie mogę się doczekać reszty zdjęć

Co do wesela - sprawy finansowe - nie zwróciło się. Mniej niż połowa tego co wydaliśmy, ale nie ważne.

Wczorajszy plener z kamerzystą- był przyjemny, zrobiliśmy na luzie mini piknik, balony, szampan, scrable. Ciekawi jesteśmy jak to wszystko wyjdzie w całości

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:42   #155
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ślub o 18 Będzie 2 daniowy obiad z deserem a potem 3 ciepłe dania. Tylko kurcze sporo ludzi przyjezdnych i nie wiem czy wygłodniali nie będą.

Anulka_p gratuluję wyboru piosenki

Zbieram się zaraz i lecę na busa bo jadę do kielc ogarnąć wybór menu, spotkanie z dj, księdza, nauki i organistę. To będzie pracowity dzień. I tylko mam nadzieję, że się nie zgubię
Beda jeszcze przystawki na stołach wiec tym sie dokarmią. To ja mam dylemat. Skoro Ty masz slub o 18 i 4 dania gorace, a ja slub o 19 i 5 dan goracych, czy to aby nie zadużo w takim razie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:42   #156
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Super podsumowanie! Świetna sprawa, bardzo pomocne dla reszty PMek Dziękować To ekstra, że się Wam zwróciło!!!
A ile mieliście gości, że tyle aż wódki i win zostało? Jak liczyliście alkohol na głowę? Bo wiemy, że liczy się 0,7l na parę lub 1l na parę.
No szkoda tego ciasta.... Trzeba było zamrozić Ale w taki upał to zrozumiałe, że nikt nie miał ochoty na słodkości... Dlatego, choć nie podoba mi się, że cukiernia neny sama sobie po prostu coś postanowiła, bez skonsultowania tego najpierw z Parą Młodych...to jednak myślę, że sama decyzja była dobra, na pewno też oparta na doświadczeniu.

I taaaak, Mamy wesele na zamku w Niepołomicach Ale ja jestem ze Śląska Mój TŻ jest z okolic Niepołomic
Kiedy była ta studniówka? Jak Ci się podobało?
liczylismy 0,5 l na glowe na 150 osob (156 but.) , ale w koncu przyszlo ok. 120 osob
Win mielismy ok. 130 - rozdawalismy na stoliki + wszystkim gosciom do ciasta na wyjscie

Torta zamrozilam choc nie wiem co z niego bedzie po rozmrozeniu

A studniowka byla daaaaawno i bylo magicznie... niestety na mojej studniowce bylo ok. 1000 osob - bo nasz rocznik liczyl 11 klas rownoleglych, w zwiazku z czym ciezko bylo sie odnalezc jak ktos wyszedl z naszej sali klasowej ale bylo pieknie to miejsce ma niesamowity klimat. Mam wielu znajomych z Niepolomic i okolic wiec pewnie mamy wspolnych znajomych z Twoim TZtem, bo tam wszyscy sie znaja

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
LadyS świetne podsumowanie. Ja aż się boję bo na 130 gości mamy 210 butelek wódki plus open bar i 25 butelek wina
Także bedziemy się później kąpać w wódce

Zerknęłam właśnie na pogodę długoterminową na tvn meteo i pokazują do piątku 20.07 słońce i przyjemna tempreratura, a od 21.07 deszcz i 17 stopni. Mówiłam że nie nastawiam się żeby nie lałoo bo później się nie rozczaruję, ale teraz stwierdzam gówno prawda. Jak pomyślę że będzie lało to się poryczę
kochana, ta pogoda to jak wrozenie z fusow, jeszcze na kilka dni przed 7.07 pogoda pokazywala burze, najlepiej sprawdzic na kilka wczesniej pogode ICM, ona sie sprawdza co do minuty
bedzie pieknie, zobaczysz

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:42   #157
Jamee
Zakorzenienie

w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- Boze jaka cudowna relacja...
Bardzo Wam gratuluje tak wspaniałego tego jedynego dnia
az zaczynam żałować ze nie załatwiliśmy w koncu kwartetu smyczkowego...

kupiłam buty ślubne ot tak.. za 29 zl Nie wiem jeszcze czy je założę, ale jesli nic lepszego nie znajde to pojde w tych

mierzylam tez moje od dawna wypatrzone buty z menbura... ale niestey mam za drobna stope i sie moga wysmyknac... troche sie podlamalam tym
Podobają mi się te butki

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jestem

padam

mam ochotę iść spać ale tyle roboty

suknia wisi... wydaje m się że jest za dluga zdeka ale to może moje głupie odczucie ale jest wstawiam dwie foty z i bez etolki etola będzie normalnie nie od tyłu bo się dziwnie układa.... dziwnie mi się w niej chodzi taka duża jest

paznokcie zrobione są mega

PS prosze o przesłanie relacji neny na pw bo nie nadrabiam
Suknia wygląda na Tobie bardzo dobrze, efekt końcowy na pewno będzie super A paznokcie ładne (choć mnie się nie podoba ich kształt )

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziekuje dziewczyny

Audrey sciskam Cie

Nena - 7.07 to najpiekniejsza data w tym roku, prawda? piekna relacja ale podziwiam, ze ktos mial ochote wychodzic w tym dniu na zewnatrz, bo u nas do 21 zaden gosc nie wychylil nosa z klimatyzowanej sali, a nasza sesja w ogrodzie przy zachodzie slonca to byla katorga, wytrzymalismy 15 min. i kazdy mial dosyc.

W koncu dostalam kilka zdjec od gosci, juz nie moglam sie doczekac jestem taka wzruszona jak je ogladam, choc wiekszosc jest z telefonow.

Wrzucam na zachete kilka
1. pod kosciolem z moja chrzesnica,
2. tatinek oddaje moja reke
3. podczas pierwszego tanca
Lady wyglądałaś obłędnie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze tak pozno ale pojechalam kupilam buty slubne

A tak zaczne od poczatku dawno nie pisalam ale staram sie Was czytac regularnie
Gratulacje wszystkim swiezo upieczonym mezatkom
Magdzia0108 wiesz ze znamy sie z widzenia
Chodzialam do jednej klasy z twoim TZ w liceum
Zdjecia piekne Gratulacje dla Ciebie i Lukasza

Doszlam do wniosku ze szkoda kasy na biale buty jak raz je zaloze i kupilam najzwyklejsze sa bardzo wygodne chodz TZ bo on ze mna po nie jechal powiedzial ze w nich nie wytrzymam
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop//00006001087030/czółenka%20damskie.prod?r =5&c=3&filter_brand=all&f ilter_color=all&filter_he el=all&filter_padding=all &filter_size=all&orderby= topseller&st=PRODUCT&filt er_cat=/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki

Tutaj zdjecia sukienki
Zdjecie bylo robione w czasie ukladania koronki na sukience wiec gdzie te czarno szare plamki (zrobione w paitcie ) dalej sa elementy koronki cala przymiarka trwala godzine
Jestem zakochana w moim bolerku szczegolnie w plechach ramiona beda zwezane jeszcze i bedzie troche krotsze (oczywiscie nie patrzcie na moje ramiaczka od cyconosza)
Jak Wam sie podoba sukienka i pomozcie jaka mam bizu zalozyc do tego myslalam tylko o koczykach dluzszych by wydluzyc moja pulchna okragla twarz
Suknia ładna ale szczerze powiem, że bolerko w ogóle mi się nie podoba. Ale mnie nie ma się podobać, ważne że Ty jesteś z niego zadowolona

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Ojaaa ale śliczna! Super, dla TŻta - SAM wybierał???
Widział, że ją mam zapisaną i kupił ją

Nena relacja piękna

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 07:46   #158
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ale jestem zła
Wyobrażcie sobie że moja mądra siostra kupiła swojemu mężowi koszule prawie identyczną do mojego Tż,tej samej firmy,ten sam kolor,mankiety na spinki....tylko mój Tż ma kryte guziki a szwagier nie....szlak mnie już trafia
W widziała Tż koszule....
Teraz mówi że nie wiedziała że ma taką samą i że ubierze ją na poprawiny ale i tak szlak mnie trafia i ryczeć mi się chce
Wczoraj u rodziców Tż byłam taka szczęsliwa,wszyscy wiedza jak mają się zachować,wszyscy chcą pomagać,szczęsliwi a u mnie w domu masakra,dziś przy sniadaniu mówie mamie że ładne kreacje Tż mama i babcia kupiły,że Tż mama zamówiła nam tort tylko musimy pokazać co chcemy,a ona FOCH...pytam ją o placki i kiedy jedziemy dla niej coś kupić a ona mi na to "....daj mi spokój,mam teraz warzniejsze sprawy na głowie niż spis placków...."
Ryczeć mi się zachciało i wyszłam....do wesela zostaly 2 miesiące a ona mi mówi że ma warzniejsze sprawy na głowie....To nie chodzi o to że sobie nie poradze bo sobie poradze,w końcu wesele jest za nasze pieniądze,chodzi o to jak ona się zachowuje i jak mnie potraktowała....
Nie mam zamiaru się do niej odzywać i znosić jej fochów....jest zazdrosna o Tż rodzine i zachowuje się jak rozkapryszona smarkula....

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2012-07-13 o 07:54
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:48   #159
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
mnie się bardziej podobają te 1 - ale oba są bardzo ładne i trudno wybrać
w ogóle fajna sprawa - nie widziałam jeszcze takich klipsów
Dziękuję! Właśnie ja też i trochę się boję, że od razu je poharatam suknią

Cytat:

I powinnam się cieszyć a przyjechałam do domu wkurzona Garnitur jest taki jaki miał być, czarny.. i śledź też miał być czarny bo to wygląda świetnie, szczególnie że tż jest niski i dobrze mu w cienkich krawatach optycznie go wydłużają. A że jestem przeciwniczką wszelkich kamizelek, muszników i białych ślubnych krawatów to ta wersja była idealna. I tż też był zdecydowany na 100%.

Baby w sklepie mu nagadały że czarny wygląda trochę pogrzebowo i ze pan młody musi się jakoś wyróżniać i że powinien wziąć biały krawat. Wprawdzie na początku podeszłam do tego spokojnie jak je mierzył, bo było dla mnie oczywiste że w tym białym wygląda mdło i mu to nie pasuje i jedyny słuszny jest czarny śledź i że go kupi. Ale jak w końcu kupił ten biały to już się wkurzyłam. Nikogo nie obchodziło moje zdanie
Zawsze możesz jeszcze raz wziąć TŻ do sklepu i poszukać innego. Coś mu powkręcać, że trzeba mieć dwa, bla, bla, a potem schować ten biały. Ja to twardo obstawałam przy swoim, choć teściowa oglądała takie białe, tłoczone we wzorki

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

1 ladniejsza, tylko szkoda, że ma te odstajace kosmyki

czy beda zdjecia?
Dziękuję za pomoc i kciuki Będą, własnie wrzuciłam aparat do torby
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:49   #160
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła
Wyobrażcie sobie że moja mądra siostra kupiła swojemu mężowi koszule prawie identyczną do mojego Tż,tej samej firmy,ten sam kolor,mankiety na spinki....tylko mój Tż ma kryte guziki a szwagier nie....szlak mnie już trafia
Teraz mówi że nie wiedziała że ma taką samą i że ubierze ją na poprawiny ale i tak szlak mnie trafia i ryczeć mi się chce
kochana, czy Ty troszkę nie przesadzasz?
nie gniewaj się, ale przecież koszulę niewiele widać spod marynarki, a jeżeli inaczej mają guziczki, to nikt nawet nie zauważy podobieństwa

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:57   #161
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, czy Ty troszkę nie przesadzasz?
nie gniewaj się, ale przecież koszulę niewiele widać spod marynarki, a jeżeli inaczej mają guziczki, to nikt nawet nie zauważy podobieństwa
Wydaje mi się że nie przesadzam......spinki kupiła tez takie same.....za chwile kupi taki sam garnitur i wogóle będzie cudownie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 07:58   #162
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem zła
dla mnie z daleka to wszystkie koszule wygladaja tak samo , wiec nie ma co sie przejmowac. Biała to biała. Niektóre maja delikante wzroki, ale czy je widac pod marynarka i jeszcze częściowo zasłoniete krawatem, musznikiem, kamizelką. Nie ma co sie złoscic

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-07-13 o 07:59
Stary 2012-07-13, 07:58   #163
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze tak pozno ale pojechalam kupilam buty slubne

A tak zaczne od poczatku dawno nie pisalam ale staram sie Was czytac regularnie
Gratulacje wszystkim swiezo upieczonym mezatkom
Magdzia0108 wiesz ze znamy sie z widzenia
Chodzialam do jednej klasy z twoim TZ w liceum
Zdjecia piekne Gratulacje dla Ciebie i Lukasza

Doszlam do wniosku ze szkoda kasy na biale buty jak raz je zaloze i kupilam najzwyklejsze sa bardzo wygodne chodz TZ bo on ze mna po nie jechal powiedzial ze w nich nie wytrzymam
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop//00006001087030/czółenka%20damskie.prod?r =5&c=3&filter_brand=all&f ilter_color=all&filter_he el=all&filter_padding=all &filter_size=all&orderby= topseller&st=PRODUCT&filt er_cat=/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki

Tutaj zdjecia sukienki
Zdjecie bylo robione w czasie ukladania koronki na sukience wiec gdzie te czarno szare plamki (zrobione w paitcie ) dalej sa elementy koronki cala przymiarka trwala godzine
Jestem zakochana w moim bolerku szczegolnie w plechach ramiona beda zwezane jeszcze i bedzie troche krotsze (oczywiscie nie patrzcie na moje ramiaczka od cyconosza)
Jak Wam sie podoba sukienka i pomozcie jaka mam bizu zalozyc do tego myslalam tylko o koczykach dluzszych by wydluzyc moja pulchna okragla twarz
Bardzo ladnie wygladasz, a bolerko super, jak bedzie zwezone to juz w ogole super rozumiem ze koronka na sukni bedzie wszysta ta sama co na gorze?

Witam sie w nowym watku ale jestem niewyspana W koncu jutro weekend i pospie

Kurcze Kicia do Twojego slubu wydawalo mi sie ze jest jeszcze dosc sporo czasu a to juz... slicznie wygladasz w sukni
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:01   #164
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
dla mnie z daleka to wszystkie koszule wygladaja tak samo , wiec nie ma co sie przejmowac. Biała to biała. Niektóre maja delikante wzroki, ale czy je widac pod marynarka i jeszcze częściowo zasłoniete krawatem, musznikiem, kamizelką. Nie ma co sie złoscic
Gdyby była biała to by nie było problemu Tż ma jasno-kremową koszule w delikatny prążek
Stary 2012-07-13, 08:01   #165
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Melduję się pełna wzruszenia po przeczytaniu relacji Neny. Piękna i wzruszająca

Mamy piosenkę na pierwszy taniec. Wiem, że późno, ale mieliśmy z nią problemy. Mamy pewną swoją piosenkę, która niestety nie bardzo pasowała nam do pierwszego tańca. Oboje mieliśmy wątpliwości mimo, że ją uwielbiamy (Nickelback- Far away). Wiem, że powinna być nasza, a nie tylko pasować, ale wątpliwości były na tyle duże, że stwierdziłam, że mogę ją z TŻem słuchać godzinami, przed snem, w samochodzie, śpiewać mu ją, ale jednak przy niej nie zatańczymy. I zaczęły się schody...bo jak nie ta to jaka? Przesłuchiwałam różne kawałki godzinami i naglę natknęłam się na tę. Słuchałam i łezka zakręciła mi się w oku. Pomyślałam i chyba nawet powiedziałam głośno- Jest piękna...ale za moment, - szkoda, że po polsku. Nie chcieliśmy polskiego numeru. No nic szukam dalej.

Po jakiejś godzinie wrócił TŻ z pracy, ja poszłam do kuchni podgrzać mu obiad i w tym czasie właśnie ta odnaleziona przez mnie polska piosenka zabrzmiała z głośników. Odwróciłam się i zobaczyłam mojego TŻa z wyciągniętymi rękoma (jakby mnie trzymał w ramionach) i tańczącego. A on nigdy, naprawę NIGDY tego nie robi. Pierwszy taniec to dla niego zło konieczne. Zapytałam więc w szoku- Co robisz kochanie? Otworzył oczy i powiedział, że tańczy, bo piosenka jest piękna.
I już się nie zastanawiamy. MAMY JĄ!

http://www.youtube.com/watch?v=T-IhOvx4hkc
Wiesz co Ci powiem, sliczna piosenka

Franuś
Stary 2012-07-13, 08:02   #166
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
mam wizażystke

ustawilam sie z wizażystka na mój ślub

próbny makijaż zrobie juz w ta sobote
na 10 dojedzie w dniu ślubu do mnie do domu

ale sie ciesze!!!!
widzisz, a tak się martwiłaś

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
idę spać jutro ostatnia prosta ale..... wzwiazku z dmuchaniem na zimne i tym że jutro jest PIĄTEK 13stego proszę o kciuki co by wszystko co jutro będizemy robić się udało
dla mnie i mego męża 13 jest szczęśliwa, więc przesyłam Ci trochę tego trzynastego szczęścia
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Także bedziemy się później kąpać w wódce
kochana, tylko żeby Cię nie szczypało w ... krewetę
Cytat:

mój też miał do wyboru biały i różowy i ostatecznie wybrał różowy
spróbuj go namówić

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Melduję się pełna wzruszenia po przeczytaniu relacji Neny. Piękna i wzruszająca

Mamy piosenkę na pierwszy taniec. Wiem, że późno, ale mieliśmy z nią problemy. Mamy pewną swoją piosenkę, która niestety nie bardzo pasowała nam do pierwszego tańca. Oboje mieliśmy wątpliwości mimo, że ją uwielbiamy (Nickelback- Far away). Wiem, że powinna być nasza, a nie tylko pasować, ale wątpliwości były na tyle duże, że stwierdziłam, że mogę ją z TŻem słuchać godzinami, przed snem, w samochodzie, śpiewać mu ją, ale jednak przy niej nie zatańczymy. I zaczęły się schody...bo jak nie ta to jaka? Przesłuchiwałam różne kawałki godzinami i naglę natknęłam się na tę. Słuchałam i łezka zakręciła mi się w oku. Pomyślałam i chyba nawet powiedziałam głośno- Jest piękna...ale za moment, - szkoda, że po polsku. Nie chcieliśmy polskiego numeru. No nic szukam dalej.

Po jakiejś godzinie wrócił TŻ z pracy, ja poszłam do kuchni podgrzać mu obiad i w tym czasie właśnie ta odnaleziona przez mnie polska piosenka zabrzmiała z głośników. Odwróciłam się i zobaczyłam mojego TŻa z wyciągniętymi rękoma (jakby mnie trzymał w ramionach) i tańczącego. A on nigdy, naprawę NIGDY tego nie robi. Pierwszy taniec to dla niego zło konieczne. Zapytałam więc w szoku- Co robisz kochanie? Otworzył oczy i powiedział, że tańczy, bo piosenka jest piękna.
I już się nie zastanawiamy. MAMY JĄ!

http://www.youtube.com/watch?v=T-IhOvx4hkc
no i

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
te baby w sklepach sa paskudne mnie tez wkurzaly jak z tz lazilam, i namówiły go do kupienia jasnego obrzydliwego garnituru

tzw na slub ma czarny kupiony ale chcial jeszcze jeden kupic na poprawiny i inne wyjscia, to go namówiły na taki jasny siwy

dla mnie on jest obrzydliwy i wstyd mi jest z nim wychodzic jak go ubiera...

ale te po☠☠☠ki mu nagadały jaki śliczny jest, elegancki itp

teraz jureo idziemy na mojej przyjaciolki wesele i tz ubiera swoj slubny garnitur bo mi wstyd z nim isc w tych siwym...

powiedzialam ze nie pojde z nim jak ten siwy ubierze.

super
uuu... z garniturem gorzej
nie da się go oddać, albo zamienić?

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:03   #167
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale jestem zła
Wczoraj u rodziców Tż byłam taka szczęsliwa,wszyscy wiedza jak mają się zachować,wszyscy chcą pomagać,szczęsliwi a u mnie w domu masakra,dziś przy sniadaniu mówie mamie że ładne kreacje Tż mama i babcia kupiły,że Tż mama zamówiła nam tort tylko musimy pokazać co chcemy,a ona FOCH...pytam ją o placki i kiedy jedziemy dla niej coś kupić a ona mi na to "....daj mi spokój,mam teraz warzniejsze sprawy na głowie niż spis placków...."
Ryczeć mi się zachciało i wyszłam....do wesela zostaly 2 miesiące a ona mi mówi że ma warzniejsze sprawy na głowie....To nie chodzi o to że sobie nie poradze bo sobie poradze,w końcu wesele jest za nasze pieniądze,chodzi o to jak ona się zachowuje i jak mnie potraktowała....
Nie mam zamiaru się do niej odzywać i znosić jej fochów....jest zazdrosna o Tż rodzine i zachowuje się jak rozkapryszona smarkula....
Cytat:
Wydaje mi się że nie przesadzam......spinki kupiła tez takie same.....za chwile kupi taki sam garnitur i wogóle będzie cudownie
Też mam wrażenie że przejmowanie się taką samą koszulą to lekkie przegięcie. Na tylu facetów na 1 weselu bardzo prawdopodobne że nie tylko oni dwaj będą mieć takie same koszule
Mój TŻt i jego świadek mają te same garnitury, a TŻt i mój brat mają te same buty nie robiłam z tego tragedii bo dla mnie to wszystko takie same.
Ba! Moja druhna ma takie buty jak ja do ślubu tylko inny kolor... i nie mam z tym żadnego problemu.
Stary 2012-07-13, 08:03   #168
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka krewetowe lachoniki
Ale dzisiajjest fajne powietrze we Wro Jest teraz tak rześko jak na d morzem o poranku. Tak fajnie deszcze oczyścił powietrze. Tak by mogło byc na ślubie

Lolitko nie denerwuj się koszulą. Szkoda nerwów
A jeśli Cie faktycznie będzie to mocno drażniło w trakcie, to wiesz... zawsze jakieś wino tudzież barszczyk może pójść w ruch... Ale uwierz, nikt nie zwróci na to uwagi, który facet, ma jaką koszulę.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:08   #169
Jamee
Zakorzenienie

I post specjalny dla Słoneczka
Bardzo ładnie wyglądasz w sukni, podoba mi się to jak na Tobie leży i już nie smutaj, w dniu ślubu będzie wyglądała pięknie

Lolita a to jest naprawdę aż tak ważne, że jakiś inny facet będzie miał taką samą koszulę? A co jeśli jeszcze jakiś inny facet ubierze taką? Nie przejmuj się to naprawdę nie jest ważne

Stary 2012-07-13, 08:08   #170
megan713
Wtajemniczenie

Witam się w pochmurny poranek!!!

Dziś ostatni dzień tygodnia roboczego, wczoraj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie z tej "tury". ZOstały tylko zaproszenia dla siostry ciotecznej i ciotki (mieszkają blok w blok). Chcieliśmy dać je Ciotce teraz ale powiedziala że jej córka jest teraz w Egipcie z mężem i dziećmi i żebyśmy przyjechali za 2 tyg. bo ona się obrazi jesli nie przyjdziemy osobiście (powiedziala mi w sekrecie że dlatego nie przyszla 2 lata temu na wesele do mojego brata). Nosz kurna - żadne zaproszenie nie poszło pocztą, wszystkie osobiście i to normalne że często zostawialiśmy dla dzieci i dzwoniliśmy potem żeby niekt się nie obraził ale takie mecyje odstawiać? zaprosiliśmy już 200 osób (ale będzie ok. 150 bo część prosiliśmy kurtuazyjnie) i jakbyśmy chodzili do absolutnie każdego to byśmy chyba w listopadzie musieli zacząć.

Cytat:
Jeśłi chodzi o samą koszulę to faceci maja trochę mniejszy wybór i większość koszul jest do siebie zbliżona, ale jeśłi zmałpowała też spinki to należą jej się

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:13   #171
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka krewetowe lachoniki
Ale dzisiajjest fajne powietrze we Wro Jest teraz tak rześko jak na d morzem o poranku. Tak fajnie deszcze oczyścił powietrze. Tak by mogło byc na ślubie

Lolitko nie denerwuj się koszulą. Szkoda nerwów
A jeśli Cie faktycznie będzie to mocno drażniło w trakcie, to wiesz... zawsze jakieś wino tudzież barszczyk może pójść w ruch... Ale uwierz, nikt nie zwróci na to uwagi, który facet, ma jaką koszulę.
Powiedziała że ubierze ją na poprawiny,być może przesadzam ale ja wiedząc i widząc koszule Pana Młodego nie kupiłabym takiej samej zwłaszcza ze ona jest kremowa i ma ten charakterystyczny delikatny prążek.....a jak jakaś kobieta wyskoczyłaby na ślubie w białej sukience to tez by było ok?
Ja to tak odbieram,być może przesadzam bo jestem zła dziś,może mi za 3 h przejdzie....oby mi przeszło

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Witam się w pochmurny poranek!!!

Dziś ostatni dzień tygodnia roboczego, wczoraj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie z tej "tury". ZOstały tylko zaproszenia dla siostry ciotecznej i ciotki (mieszkają blok w blok). Chcieliśmy dać je Ciotce teraz ale powiedziala że jej córka jest teraz w Egipcie z mężem i dziećmi i żebyśmy przyjechali za 2 tyg. bo ona się obrazi jesli nie przyjdziemy osobiście (powiedziala mi w sekrecie że dlatego nie przyszla 2 lata temu na wesele do mojego brata). Nosz kurna - żadne zaproszenie nie poszło pocztą, wszystkie osobiście i to normalne że często zostawialiśmy dla dzieci i dzwoniliśmy potem żeby niekt się nie obraził ale takie mecyje odstawiać? zaprosiliśmy już 200 osób (ale będzie ok. 150 bo część prosiliśmy kurtuazyjnie) i jakbyśmy chodzili do absolutnie każdego to byśmy chyba w listopadzie musieli zacząć.

Jeśłi chodzi o samą koszulę to faceci maja trochę mniejszy wybór i większość koszul jest do siebie zbliżona, ale jeśłi zmałpowała też spinki to należą jej się
Tak spinki też zmałpowała i mysle że to przegięcie,muszę ochłonąc
Stary 2012-07-13, 08:16   #172
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziała że ubierze ją na poprawiny,być może przesadzam ale ja wiedząc i widząc koszule Pana Młodego nie kupiłabym takiej samej zwłaszcza ze ona jest kremowa i ma ten charakterystyczny delikatny prążek.....a jak jakaś kobieta wyskoczyłaby na ślubie w białej sukience to tez by było ok?
Ja to tak odbieram,być może przesadzam bo jestem zła dziś,może mi za 3 h przejdzie....oby mi przeszło
Uwierz mi, że goście w dniu ślubu patrzą w 99,9% na suknię panny młodej, fryzurę panny młodej i uśmiech panny młodej. Pan Młody ma być elegancki i mieć czyste buty, oraz schludne włosy. Dopiero jak w Panu Młodym coś byłoby nie tak, to rzucałby się w oczy.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:17   #173
MiciaKicia
Zakorzenienie

Nena, przed wyjściem na miasto zerknęłam na Twoją relację... bo nie czytałam jeszcze jakimś cudem... jejku jejku.... ryczę jak bóbr.. No płaczę jak dziecko ;] coś pięknego ... brak mi słow ..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:23   #174
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Uwierz mi, że goście w dniu ślubu patrzą w 99,9% na suknię panny młodej, fryzurę panny młodej i uśmiech panny młodej. Pan Młody ma być elegancki i mieć czyste buty, oraz schludne włosy. Dopiero jak w Panu Młodym coś byłoby nie tak, to rzucałby się w oczy.
No tak....ja to rozumiem....ale to chodzi o sam fakt że ona tak postąpiła....ta sama koszula....te same spinki....ten sam sklep...ona widziała co kupiliśmy dla Tż i gdzie
Mam nadzieje że zaraz mi przejdzie,wkońcu mam warzniejsze sprawy na głowie
Stary 2012-07-13, 08:26   #175
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:30   #176
kingsof
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
ooooh jak mi się ciężko pisze, ręce tak mi drżą, że normalnie KATASTROFA. A tu do 13 muszę czekać czy dostałam się na studia czy nie
proszę, trzymajcie kciuki bo już nie mogę
Stary 2012-07-13, 08:31   #177
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ooooh jak mi się ciężko pisze, ręce tak mi drżą, że normalnie KATASTROFA. A tu do 13 muszę czekać czy dostałam się na studia czy nie
Będzie dobrze

Stary 2012-07-13, 08:31   #178
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Franuś
Stary 2012-07-13, 08:34   #179
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć Pięknotki

Lolitko wierzę w to, że jesteś wściekła, bo w końcu siostra chce ubrać męża podobnie do PM. Ale uwierz mi, na sali tego widać nie będzie, jedynymi osobami, które będą o tym wiedziały to Wasza czwórka. Twój TŻ i tak bedzie najprzystojniejszym facetem w kościele i na sali, a emocje tego dnia tak wezma górę, że Wy sami zapomnicie o koszulach

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 08:35   #180
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki!

Ja jeszcze do środy będę poza światem bo mam już termin obrony.
18 lipca od 9 ja jestem 4. Strasznie się boję. Póki nie miałam terminu było spoko ale jak się dowiedziałam dwa dni temu ogarnęło mnie takie przerażenie. Cały czas sie uczę mój mózg już nie chce chyba...wczoraj nic mi do głowy nie chciało wchodzić. Uciekł mi cały tamten wątek. Ale jak to wszystko się skończy odkopię sobie relacje i nadrobie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości