![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!
Cytat:
A podkład obecnie mam Meow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fotę dodaj ![]() Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-07-13 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Czeesć
![]() Frezi powodzenia ![]() Kawcia jesteś super Bridezillą, normalnie wszystko będzie pięknie!! Bardzo żałuję,że tego nie zobaczę, koniecznie muszą być fotki wszystkich szczególików ![]() Aleks połączenie różowego i szarego w bukiecie bardzo do mnie przemawia,będzie super! I gratuluję załatwień ![]() Magda i tak jesteś boska ![]() Cytat:
![]() Faktem jest,że możesz być na niego zła i rozumiem tę kłótnię -zwłaszcza w obliczu stresu przed tym ważnym dniem. Wiem,że przed ślubem wszystko jest ważniejsze lub straszniejsze, a emocje sięgają zenitu,jednak jestem pewna,że dacie sobie radę ![]() Poćwiczycie kilka kroków, a resztę zatańczycie jak Wam dusza zagra ![]() W sumie ja nawet wolałabym coś takiego gdyby nie fakt,że my po prostu nie umiemy tańczyć i sami z siebie nie umielibyśmy wytańczyć żadnych kroków. Będzie super, macie wszystko pięknie przygotowane i wspaniałą orkiestrę! P.S.Moja orkiestra brała mniej-więcej tyle samo, a podobno i tak nam zrobili rabat,że tak szybko podpisaliśmy umowę. A teraz też podobno biorą ponad 5 tys! Tragedia. Mimo wszystko kilkoro gości narzekało na nich,bo...nie grali disco polo!Zagrali jedynie "Jesteś szalona" bo moja Mama o to prosiła wcześniej, ale jak goście prosili o disco polo to mówili,że nie grają ![]() To macie jakieś zabawy?? Na pewno chciałam coś więcej poodpisywać,ale zapomniałam,bo mi tu Klienci ciągle łażą. Co do kremów Bandi to ja zamówiłam matujący do skóry tłustej, póki co ciężko mi powiedzieć czy działa, bo są upały ![]() Ten z kwasikami, który wy macie jest z serii dla młodzieży jakoś z opisu nie byłam do niego przekonana,może kupię go na jesień ![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
cholera jadwiga też ma cynk, a na mnie nie działa:/ gdzie na mnie działa wszystko co ma cynk... teraz biorę ok 16 mg cynku dziennie i też dzięki temu się polepszyło na pewno
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Kasia kciukam mocno!
Motylku jesteś kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyny problem, jaki mi został to rozszerzone pory ![]() Aha! Taki już najlepszy czas dla mojej buzi zapoczątkował peeling kawitacyjny z sonoforezą, wiem tez, że pani po zabiegu nałożyła mi na twarz jakiś mocny środek antybakteryjny i po godzinie zmyła. Ale sam peeling był tym punktem startowym. Może spróbuj? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak was czytam i nie zazdroszcze - ja nie mam i nigdy nie mialam zadnych problemow ze skora - czasem mnie troche wysypie przed okresem - to troche to ok 2-3 wypryskow.... poza tym nic, nic mnie tez nie uczula, kazdy krem jest dla mnie dobry nawet najtansza ziaja... frezi - powodzenia w pierwszym dniu w pracy ![]() ![]() i przypominam o kciukach dzis o 13 za rozmowe mojej przyjaciolki w sprawie naszego mieszkania we Wrocku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pory też, ale ostatnio czytałam duuuuużo for(?) na ten temat i większości nie udalo sie tego pozbyć niczym, więc chyba poddałam się ![]() iiii od dobrych kilku tygodni szukam jakichś ofert na grouponie i jak na złość nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Justyś z Podstaw Fizjoterapii Klinicznej.
oby ten 13 był dziś szczęśliwy ![]()
#4242 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry moje naukochańsze
![]() Wróciłam wczoraj wieczorem. I czuję się wypoczęta i bardzo szczęśliwa. Cały wyjazd był bardzo udany, czułam że "nic nie muszę" więc jestem zrelaksowana psychicznie i fizycznie. Z TŻ było cudownie (oprócz jednej awantury przez dwa godziny ![]() Dużo (jak na mnie) się opalałam, pływałam, czytałam. Graliśmy w różne gry planszowe i nie tylko, codziennie grill, mnóstwo piwa. Byliśmy na szantach i objeźdzaliśmy motorem jeziora, zwiedziliśmy park miniatur i bunkry. Rozgrywaliśmy turniej badmingtona, w którym zajęłam czwarte miejsce (na sześć ![]() Dziś mam dzień wolny, będę prać, prasować, nadrabiać forum, idę do optyka, na zakupy, do fryzjera i muszę zrobić sobie manikuce i pedicure, bo jutro wyruszamy o 7 rano w okolice Zielonej Gory na wesele ![]() Co u Was? przelatuje Was na szybko, od 55 strony, więc jeszcze trochę mi się zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
hejjj stefcia
![]()
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do mojej reki to no comment ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- nawet foty juz wam nie wrzucam bo moj tz jak to rano zobaczyl to zbladł i pytał czy nie isc za mnie do pracy ....;/
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Carmi ja miałam tylko pociąg (to norma), rzucanie bukietem (to też norma) i test na zgodność
![]() Ja ogólnie słabo się maluję (na tym panieńskim byłam tak wytapetowana chyba pierwszy raz od ślubu),ale muszę dawać jakiś puder bo: a)prychole b)blizna na policzku.
#4247 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Arrakis zazdroszczę takiej cery ![]() W końcu mam dzisiaj dobry dzień! ![]() TŻ mi zrobił niespodziankę i przyjechał w nocy, bez zapowiedzi ![]()
#4248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Ja nawet jako nastolatka nie mialam w ogole problemow z pryszczami.... wszystkie kolezanki mi tego zazdroscily ![]() to znaczy, ze miedzy wami jzu wszystko ok? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czytałam, że nie da się tego opanować, ale mi np. się zwężały po toniku pichtowym. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | |||
Zakorzenienie
|
gdzieś z półtora tygodnia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jaka blizna!? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
u nas oczepin nie ebdzie- Marcin nei chce i ja to szanuje
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
o chcialam zadac takie samo pytanie :P
#4254 |
Zakorzenienie
|
Arrakis no chyba ok.... tzn. ja jestem ciągle zła o to co zrobił i on to doskonale wie, ale to mu raczej już tak w żartach wypominam zamiast się foszyć.
A wczoraj zrobił mi niespodziankę ![]() Jeszcze jak rozmawialiśmy wieczorem na gg, to powiedział, że do oporu będzie siedział w pracy. O 22 napisał mi że jeszcze godzinę. Po 23 dzwonię do niego- nie odbiera. Po chwili napisał "nie mogę gadać, coś pilnego?". Napisałam, że nie, tylko się już zaczęłam martwić. On "jeszcze godzina, zadzwonię jak będę pod domem". Wykąpałam się, położyłam do łóżka z książką. Parę minut po północy dzwoni: TŻ: powiesz mi coś miłego? ja: tęsknię TŻ: a coś innego? ja: a co byś chciał usłyszeć? TŻ: że wyjdziesz po mnie pod dom ja: ![]() Podchodzę do okna w rodziców sypialni w tu stoi na podjeździe TŻowy samochód. Wyszłam do niego w piżamce i zdziwiona pytam co tu robi, a on "chciałem zdążyć, żeby jeszcze w miesięcznicę dać Ci buziaka, ale się spóźniłem o całe 3 minuty, więc dam buziaka bez okazji i wracam do siebie". To chyba normalne, że po 2 tygodniach niewidzenia się, nie puściłam go a on za specjalnie nie miał ochoty wracać do domu ![]()
#4255 |
Zakorzenienie
|
hej stefcia
![]() arrakis, kasia, kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj, Stef ![]() ja bym skorzystała z tych kremów bandi, ale nie sądzę, że cokolwiek jest w stanie mi pomóc... Część z Was miała nieprzyjemność widzieć mnie bez mejkapu - wielkie pory, syfki/kaszka na czole i na policzkach, popękane naczynka, nierówny koloryt. Poza tym cerę mam suchą, więc nie wydaje mi się, by mi pomógł, niestety. Trudno - jakoś z sobą żyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.