Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 09:28   #4231
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Też tak myślałam, ogólnie wcześniej to tak: tylko i wyłącznie podkład mineralny, najlepiej EDM, bo po Lily Lolo było różnie (choć przed rezygnacją z kosmetyków używałam Lily Lolo wymieszany z kremem, np. Vichy Normaderm albo Siarkowa Moc, albo nie pamiętam już co i tylko trochę mnie zapychał). Na noc kombinacje, chociaż już nie pamiętam, czym się wcześniej smarowałam. Jak odstawiałam podkład to był koszmar, wysypywało mnie, ALE jak odstawiłam podkład i krem, zostałam na czysto, to od razu się buzia poprawiła.
U mnie chyba krem jakoś "stabilizuje" ph skóry, bo bez tego wychodziły mi po takim dniu nowe ciapki.
A podkład obecnie mam Meow (patrząc po zużyciu będę go mieć jeszcze z pół roku ) I on na drugim miejscu ma cynk. A potem chcę mieć jadwigę

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:29   #4232
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi po migdałowym schodziła
Kurde, ja się boję, że za kilka dni mnie znowu wysypie
Piczko, też się nad tym zastanawiałam i dochodzę do wniosku, że to wina:
a) kosmetyków (ich składów, ilości, częstotliwości używania itd.)
b) diety (zasyfione żarcie, co by to nie było).
Powiem Ci, odkąd przestałam używać podkładu, zrezygnowałam z WSZYSTKICH kremów (poza Bandi, ale dopiero od tygodnia), korektorów, no wszystkiego - buzia jest prawie jak nowa. Byłam wysypana naprawdę paskudnie, często rano, jak zostawałam u W., to głupio mi było, że na mnie patrzy, bo byłam taka pociapana teraz chodzę bez mejkapu, na dzień nie używam też żadnego kremu i różnica jest KO-LO-SAL-NA. Spróbuj!
Inna sprawa, że prawie nic nie jem teraz, ale cera zaczęła się poprawiać już wcześniej.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Miałam, niestety uznałam, że na taką okazję, to by wypadało ale po nałożeniu wzięłam chusteczkę i starłam, potem się spociłam jak świnia, bo było gorąco koszmarnie, więc też starłam, tak że to, co na zdjęciach to resztka podkładu i różu. Jak chcesz, to mogę sobie po powrocie do domu cyknąć fotkę bez podkładu i wrzucić
ja też się ograniczam do minimum. rano nie daję nic tylko tapetę (niestety muszę), wieczorem zmywam tapetę i daję krem pod oczy i na syfy szarą maść od dermatologa, resztę leków od niej odrzuciłam i polepszyło się już w pewnym momencie nie miałam nic na twarzy, ale na raz zaczęłam używać bandi i aleppo i coś mi powyskakiwało, więc teraz znów odstawiłam wszystko. tyle że mam mega suchą twarz. mimo, że jest bardzo tłusta to przesuszona ostatnio dałam tą kapsułkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...vitamin-e.html jako maseczkę na 15 minut - na cała noc balam się, że mnie zapcha - i było ok, ale na 1-2 dni, a potem znów susza... teraz szukam jakiegoś lekkiego nawilżającego kremu. masakra
fotę dodaj

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2012-07-13 o 09:31
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:31   #4233
butterfly20
Zakorzenienie

Czeesć
Frezi powodzenia

Kawcia jesteś super Bridezillą, normalnie wszystko będzie pięknie!!
Bardzo żałuję,że tego nie zobaczę, koniecznie muszą być fotki wszystkich szczególików

Aleks połączenie różowego i szarego w bukiecie bardzo do mnie przemawia,będzie super!
I gratuluję załatwień

Magda i tak jesteś boska

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawa no! Dla mnie 20-25 C i bez deszczu byłoby idealne!

Strasznie, ale to strasznie pokłóciłam się z Tztem
Ojeju kochana
Faktem jest,że możesz być na niego zła i rozumiem tę kłótnię -zwłaszcza w obliczu stresu przed tym ważnym dniem.
Wiem,że przed ślubem wszystko jest ważniejsze lub straszniejsze, a emocje sięgają zenitu,jednak jestem pewna,że dacie sobie radę
Poćwiczycie kilka kroków, a resztę zatańczycie jak Wam dusza zagra
W sumie ja nawet wolałabym coś takiego gdyby nie fakt,że my po prostu nie umiemy tańczyć i sami z siebie nie umielibyśmy wytańczyć żadnych kroków.
Będzie super, macie wszystko pięknie przygotowane i wspaniałą orkiestrę!

P.S.Moja orkiestra brała mniej-więcej tyle samo, a podobno i tak nam zrobili rabat,że tak szybko podpisaliśmy umowę. A teraz też podobno biorą ponad 5 tys! Tragedia.
Mimo wszystko kilkoro gości narzekało na nich,bo...nie grali disco polo!Zagrali jedynie "Jesteś szalona" bo moja Mama o to prosiła wcześniej, ale jak goście prosili o disco polo to mówili,że nie grają

To macie jakieś zabawy??

Na pewno chciałam coś więcej poodpisywać,ale zapomniałam,bo mi tu Klienci ciągle łażą.

Co do kremów Bandi to ja zamówiłam matujący do skóry tłustej, póki co ciężko mi powiedzieć czy działa, bo są upały
Ten z kwasikami, który wy macie jest z serii dla młodzieży jakoś z opisu nie byłam do niego przekonana,może kupię go na jesień

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:33   #4234
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
U mnie chyba krem jakoś "stabilizuje" ph skóry, bo bez tego wychodziły mi po takim dniu nowe ciapki.
A podkład obecnie mam Meow (patrząc po zużyciu będę go mieć jeszcze z pół roku ) I on na drugim miejscu ma cynk. A potem chcę mieć jadwigę
cholera jadwiga też ma cynk, a na mnie nie działa:/ gdzie na mnie działa wszystko co ma cynk... teraz biorę ok 16 mg cynku dziennie i też dzięki temu się polepszyło na pewno
Stary 2012-07-13, 09:36   #4235
carmelova
Zakorzenienie

Kasia kciukam mocno!
Motylku jesteś kochana Co do zabaw to na pewno będzie rzucanie bukietem i test zgodności (mam nadzieję, że nie będę musiała pić karniaków ). Może jeszcze jakas 1-2 zabawy dla gości i tyle
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:37   #4236
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja też się ograniczam do minimum. rano nie daję nic tylko tapetę (niestety muszę), wieczorem zmywam tapetę i daję krem pod oczy i na syfy szarą maść od dermatologa, resztę leków od niej odrzuciłam i polepszyło się już w pewnym momencie nie miałam nic na twarzy, ale na raz zaczęłam używać bandi i aleppo i coś mi powyskakiwało, więc teraz znów odstawiłam wszystko. tyle że mam mega suchą twarz. mimo, że jest bardzo tłusta to przesuszona ostatnio dałam tą kapsułkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...vitamin-e.html jako maseczkę na 15 minut - na cała noc balam się, że mnie zapcha - i było ok, ale na 1-2 dni, a potem znów susza... teraz szukam jakiegoś lekkiego nawilżającego kremu. masakra
fotę dodaj
Na pewno nie musisz! Też mi się wydawało, że muszę może spraw sobie jakiś korektor na dzień zamiast podkładu? O właśnie, ja miałam specyfiki od dermatologa i odstawiłam w cholerę wszystko. I też miałam duży problem z suchą skórą po odstawieniu wszystkiego, ale w miarę mi się unormowało po 2-3 tygodniach, a teraz jak smaruję na noc Bandi, to w ogóle nie mam żadnego problemu.
Jedyny problem, jaki mi został to rozszerzone pory ale może i na to coś ten krem zaradzi choć trochę.
Aha! Taki już najlepszy czas dla mojej buzi zapoczątkował peeling kawitacyjny z sonoforezą, wiem tez, że pani po zabiegu nałożyła mi na twarz jakiś mocny środek antybakteryjny i po godzinie zmyła. Ale sam peeling był tym punktem startowym. Może spróbuj?
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:39   #4237
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Potrzymacie kciuki za mnie o 14? mam poprawkę o, której dowiedziałam się przed chwilą. Na stronie nic nie napisali

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Magda i tak jesteś boska

Cytat:
cholera jadwiga też ma cynk, a na mnie nie działa:/ gdzie na mnie działa wszystko co ma cynk... teraz biorę ok 16 mg cynku dziennie i też dzięki temu się polepszyło na pewno
Peach'a, czemu Cię nie ma na odchudzeniowym?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 09:43   #4238
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nie musisz! Też mi się wydawało, że muszę może spraw sobie jakiś korektor na dzień zamiast podkładu?
Zgadzam się mi też się wydawało, że muszę mieć tapetę - nie chciałam wyjść z domu bez fluidu na twarzy teraz fluid noszę "na wyjścia", a normalnie używam tylko korektora na te przebarwienia, które mi jeszcze zostały, do tego trochę pudru i tyle. Ewentualnie jeszcze zamalowuję sobie cienie pod oczami, bo czasami mam takie, że strach patrzeć
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:43   #4239
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Zobaczysz

Już się nie mogę tego doczekać - ta moda i biżuteria kwiatowa to mój ukochany temat
Gdybym jeszcze mogła na tym zarobić to byłoby idealnie Chociaż jakby nie patrzeć sukienka się sprzedała
sprzedalas kiece? a za ile jesli to nie tajemnica? tak z czystej ciekawosci pytam

tak was czytam i nie zazdroszcze - ja nie mam i nigdy nie mialam zadnych problemow ze skora - czasem mnie troche wysypie przed okresem - to troche to ok 2-3 wypryskow.... poza tym nic, nic mnie tez nie uczula, kazdy krem jest dla mnie dobry nawet najtansza ziaja...

frezi - powodzenia w pierwszym dniu w pracy

i przypominam o kciukach dzis o 13 za rozmowe mojej przyjaciolki w sprawie naszego mieszkania we Wrocku
Stary 2012-07-13, 09:47   #4240
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nie musisz! Też mi się wydawało, że muszę może spraw sobie jakiś korektor na dzień zamiast podkładu? O właśnie, ja miałam specyfiki od dermatologa i odstawiłam w cholerę wszystko. I też miałam duży problem z suchą skórą po odstawieniu wszystkiego, ale w miarę mi się unormowało po 2-3 tygodniach, a teraz jak smaruję na noc Bandi, to w ogóle nie mam żadnego problemu.
Jedyny problem, jaki mi został to rozszerzone pory ale może i na to coś ten krem zaradzi choć trochę.
Aha! Taki już najlepszy czas dla mojej buzi zapoczątkował peeling kawitacyjny z sonoforezą, wiem tez, że pani po zabiegu nałożyła mi na twarz jakiś mocny środek antybakteryjny i po godzinie zmyła. Ale sam peeling był tym punktem startowym. Może spróbuj?
muszę naprawdę może jak porządnie złuszczę to co mam złuszczyć
pory też, ale ostatnio czytałam duuuuużo for(?) na ten temat i większości nie udalo sie tego pozbyć niczym, więc chyba poddałam się
iiii od dobrych kilku tygodni szukam jakichś ofert na grouponie i jak na złość nie ma
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Peach'a, czemu Cię nie ma na odchudzeniowym?
moje menu ostatnio nie jest zbyt dobre i mi wstyd aleee ćwiczę i wrócę dzisiaj postaram się jesc ładnie i wrocić
Stary 2012-07-13, 09:48   #4241
kasia0912
Zakorzenienie

Justyś z Podstaw Fizjoterapii Klinicznej.

oby ten 13 był dziś szczęśliwy

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 09:50   #4242
Stefannia
Wtajemniczenie

Dzień dobry moje naukochańsze

Wróciłam wczoraj wieczorem. I czuję się wypoczęta i bardzo szczęśliwa. Cały wyjazd był bardzo udany, czułam że "nic nie muszę" więc jestem zrelaksowana psychicznie i fizycznie. Z TŻ było cudownie (oprócz jednej awantury przez dwa godziny ), jestem znowu zakochana.

Dużo (jak na mnie) się opalałam, pływałam, czytałam. Graliśmy w różne gry planszowe i nie tylko, codziennie grill, mnóstwo piwa. Byliśmy na szantach i objeźdzaliśmy motorem jeziora, zwiedziliśmy park miniatur i bunkry. Rozgrywaliśmy turniej badmingtona, w którym zajęłam czwarte miejsce (na sześć ).

Dziś mam dzień wolny, będę prać, prasować, nadrabiać forum, idę do optyka, na zakupy, do fryzjera i muszę zrobić sobie manikuce i pedicure, bo jutro wyruszamy o 7 rano w okolice Zielonej Gory na wesele

Co u Was? przelatuje Was na szybko, od 55 strony, więc jeszcze trochę mi się zejdzie
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:53   #4243
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

hejjj stefcia
Stary 2012-07-13, 09:53   #4244
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
sprzedalas kiece? a za ile jesli to nie tajemnica? tak z czystej ciekawosci pytam
W sumie nie wiele, bo za samą cenę materiałów (mam układ z fotografem na dłuższą współpracę ), ale jakby nie patrzeć jestem na plus, bo w tym momencie mam darmową pracę dyplomową za materiały wyszło 230 zł Samą wartość kiecy oceniam na 600-700 - rękodzieło droga rzecz
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:55   #4245
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
O pierwszy taniec. Od ponad pół roku mamy wybraną piosenkę i Tż miał załatwić nam kurs tańca - to było jego JEDYNE zadanie. Przy czym na początku powiedziałam mu, że w lipcu nie będę się spinać tańcem, bo mamy wtedy inne rzeczy na głowie. Jest tydzień przed ślubem, a my mamy tylko pojedyńcze figury i żadnego układu Więc powiedziałam, że skoro nie dał rady się wywiązać, to ja nie będę się ośmieszać i tańczymy przytulańca. A ten, że nie, że walc i tyle! No kurde mógł o tym pomyśleć kilka miesięcy temu. W podróż poślubną pewnie też przez niego nie pojedziemy!
kurde faceci sa do bani! jakbym mojego tz widziala jak ja nic nie zrobie to on sie nawet nie pofatyguje.

Cytat:
w ogóle to jest masakra:/ kiedyś chyba nie było tak, że kobiety w wieku 20+ miały jakiekolwiek problemy z cerą, a teraz? nie wiem czy to to powietrze, nadmiar kosmetyków, czy co...
mysle ze to kwestia indywidualna ja np na twarzy nie mam nic, teraz brałam te hormony na wywolanie okresu laski pisaly ze je sponiewieraly ze maja krosty pryszcze kaszkę itd, ja mialam to przez kilka dni ale jak tylko odstawiłam znowu mi buzia się wygładziła mam dobre geny

a co do mojej reki to no comment ppsze wszystko lewą ręką, bo prawą już nie mogę ruszać te leki zamiast pomoc zaszkodzily mam juz opuchliznę na przedramieniu jak tak dalej pojdzie do dłoni mi dojdzie, dzwonilam do mojej domowej lekarki, powiedziałam jej co jest grane i ze musi mi pomoc bo mnie to dzisiaj tak boli ze koniec a ona ze zostanie dluzej i poczek a na mnie zmieni/zwiekszy mi leki albo bedziemy cos myslec na miejscu....ehhhh ale ja mam ostatnio pecha

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

nawet foty juz wam nie wrzucam bo moj tz jak to rano zobaczyl to zbladł i pytał czy nie isc za mnie do pracy ....;/
Stary 2012-07-13, 09:55   #4246
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi ja miałam tylko pociąg (to norma), rzucanie bukietem (to też norma) i test na zgodność

Ja ogólnie słabo się maluję (na tym panieńskim byłam tak wytapetowana chyba pierwszy raz od ślubu),ale muszę dawać jakiś puder bo:
a)prychole
b)blizna na policzku.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:59   #4247
stygmatek
Zakorzenienie

Bry

Arrakis zazdroszczę takiej cery Ja na swoją nie narzekam, bo jak już pisałam, mam sporadycznie jakieś wypryski i to nie jakieś wielkie diody i też zwykle przez okresem, ale jednak muszę wydawać kupę kasy na vichy, żeby utrzymać taki stan.

W końcu mam dzisiaj dobry dzień!
TŻ mi zrobił niespodziankę i przyjechał w nocy, bez zapowiedzi

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:03   #4248
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
W sumie nie wiele, bo za samą cenę materiałów (mam układ z fotografem na dłuższą współpracę ), ale jakby nie patrzeć jestem na plus, bo w tym momencie mam darmową pracę dyplomową za materiały wyszło 230 zł Samą wartość kiecy oceniam na 600-700 - rękodzieło droga rzecz
no to trzeba bylo chociaz za 300 sprzedac ale skoro z fotografem wspolpracujesz na dluzej to jest ok - tylko wiecej nie sprzedawaj swoich prac za cene materialow - za dobra na to jestes, ceń sie

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Bry

Arrakis zazdroszczę takiej cery Ja na swoją nie narzekam, bo jak już pisałam, mam sporadycznie jakieś wypryski i to nie jakieś wielkie diody i też zwykle przez okresem, ale jednak muszę wydawać kupę kasy na vichy, żeby utrzymać taki stan.

W końcu mam dzisiaj dobry dzień!
TŻ mi zrobił niespodziankę i przyjechał w nocy, bez zapowiedzi
u mnie to chyba rodzinne, moja mama tez ma bardoz ladna cere.
Ja nawet jako nastolatka nie mialam w ogole problemow z pryszczami.... wszystkie kolezanki mi tego zazdroscily

to znaczy, ze miedzy wami jzu wszystko ok? to super
Stary 2012-07-13, 10:03   #4249
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
muszę naprawdę może jak porządnie złuszczę to co mam złuszczyć
pory też, ale ostatnio czytałam duuuuużo for(?) na ten temat i większości nie udalo sie tego pozbyć niczym, więc chyba poddałam się
iiii od dobrych kilku tygodni szukam jakichś ofert na grouponie i jak na złość nie ma

moje menu ostatnio nie jest zbyt dobre i mi wstyd aleee ćwiczę i wrócę dzisiaj postaram się jesc ładnie i wrocić
Forów
Też czytałam, że nie da się tego opanować, ale mi np. się zwężały po toniku pichtowym.
Stary 2012-07-13, 10:05   #4250
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
A jak długo używasz?
gdzieś z półtora tygodnia
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Potrzymacie kciuki za mnie o 14? mam poprawkę o, której dowiedziałam się przed chwilą. Na stronie nic nie napisali

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

i przypominam o kciukach dzis o 13 za rozmowe mojej przyjaciolki w sprawie naszego mieszkania we Wrocku

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje naukochańsze

Wróciłam wczoraj wieczorem. I czuję się wypoczęta i bardzo szczęśliwa. Cały wyjazd był bardzo udany, czułam że "nic nie muszę" więc jestem zrelaksowana psychicznie i fizycznie. Z TŻ było cudownie (oprócz jednej awantury przez dwa godziny ), jestem znowu zakochana.

Dużo (jak na mnie) się opalałam, pływałam, czytałam. Graliśmy w różne gry planszowe i nie tylko, codziennie grill, mnóstwo piwa. Byliśmy na szantach i objeźdzaliśmy motorem jeziora, zwiedziliśmy park miniatur i bunkry. Rozgrywaliśmy turniej badmingtona, w którym zajęłam czwarte miejsce (na sześć ).
Stefciu witaj fajnie, że wyjazd udany

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:06   #4251
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Carmi ja miałam tylko pociąg (to norma), rzucanie bukietem (to też norma) i test na zgodność

Ja ogólnie słabo się maluję (na tym panieńskim byłam tak wytapetowana chyba pierwszy raz od ślubu),ale muszę dawać jakiś puder bo:
a)prychole
b)blizna na policzku.
1. Jakie prychole?
2. Jaka blizna!?
Stary 2012-07-13, 10:09   #4252
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

u nas oczepin nie ebdzie- Marcin nei chce i ja to szanuje

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:11   #4253
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
1. Jakie prychole?
2. Jaka blizna!?
o chcialam zadac takie samo pytanie :P
Stary 2012-07-13, 10:15   #4254
stygmatek
Zakorzenienie

Arrakis no chyba ok.... tzn. ja jestem ciągle zła o to co zrobił i on to doskonale wie, ale to mu raczej już tak w żartach wypominam zamiast się foszyć.
A wczoraj zrobił mi niespodziankę

Jeszcze jak rozmawialiśmy wieczorem na gg, to powiedział, że do oporu będzie siedział w pracy. O 22 napisał mi że jeszcze godzinę. Po 23 dzwonię do niego- nie odbiera. Po chwili napisał "nie mogę gadać, coś pilnego?". Napisałam, że nie, tylko się już zaczęłam martwić. On "jeszcze godzina, zadzwonię jak będę pod domem".
Wykąpałam się, położyłam do łóżka z książką. Parę minut po północy dzwoni:
TŻ: powiesz mi coś miłego?
ja: tęsknię
TŻ: a coś innego?
ja: a co byś chciał usłyszeć?
TŻ: że wyjdziesz po mnie pod dom
ja:

Podchodzę do okna w rodziców sypialni w tu stoi na podjeździe TŻowy samochód.
Wyszłam do niego w piżamce i zdziwiona pytam co tu robi, a on "chciałem zdążyć, żeby jeszcze w miesięcznicę dać Ci buziaka, ale się spóźniłem o całe 3 minuty, więc dam buziaka bez okazji i wracam do siebie".
To chyba normalne, że po 2 tygodniach niewidzenia się, nie puściłam go a on za specjalnie nie miał ochoty wracać do domu

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:28   #4255
peach_passion
Zakorzenienie

hej stefcia
arrakis, kasia, kciuki
Stary 2012-07-13, 10:31   #4256
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
uła...
Cytat:

Strasznie, ale to strasznie pokłóciłam się z Tztem

Witaj, Stef

ja bym skorzystała z tych kremów bandi, ale nie sądzę, że cokolwiek jest w stanie mi pomóc... Część z Was miała nieprzyjemność widzieć mnie bez mejkapu - wielkie pory, syfki/kaszka na czole i na policzkach, popękane naczynka, nierówny koloryt. Poza tym cerę mam suchą, więc nie wydaje mi się, by mi pomógł, niestety.
Trudno - jakoś z sobą żyję na co dzień używam tylko kremu nawilżającego (bo muszę, mam skórę suchą jak pieprz) i BBkremu, który ma bardzo lekką konsystencję. Więc myślę, że krzywdy skórze nie robię.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:33   #4257
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
uła...

Witaj, Stef

ja bym skorzystała z tych kremów bandi, ale nie sądzę, że cokolwiek jest w stanie mi pomóc... Część z Was miała nieprzyjemność widzieć mnie bez mejkapu - wielkie pory, syfki/kaszka na czole i na policzkach, popękane naczynka, nierówny koloryt. Poza tym cerę mam suchą, więc nie wydaje mi się, by mi pomógł, niestety.
Trudno - jakoś z sobą żyję na co dzień używam tylko kremu nawilżającego (bo muszę, mam skórę suchą jak pieprz) i BBkremu, który ma bardzo lekką konsystencję. Więc myślę, że krzywdy skórze nie robię.
Nie odzywaj się, Ty masz ładną cerę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 10:36   #4258
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Nie odzywaj się, Ty masz ładną cerę
Proszę Cię - ja jeszcze dobrze widzę - moja cera oczywiście mogłaby być gorsza (tfu, tfu), ale dobrze to na pewno nie jest. za to Ty chyba masz chore oczy
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:41   #4259
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Proszę Cię - ja jeszcze dobrze widzę - moja cera oczywiście mogłaby być gorsza (tfu, tfu), ale dobrze to na pewno nie jest. za to Ty chyba masz chore oczy
Ja mam chore oczy, ale miałam też okulary masz piękną cerę, kochana, naprawdę nie wiem, czego Ty się czepiasz.
Stary 2012-07-13, 10:43   #4260
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
O pierwszy taniec. Od ponad pół roku mamy wybraną piosenkę i Tż miał załatwić nam kurs tańca - to było jego JEDYNE zadanie. Przy czym na początku powiedziałam mu, że w lipcu nie będę się spinać tańcem, bo mamy wtedy inne rzeczy na głowie. Jest tydzień przed ślubem, a my mamy tylko pojedyńcze figury i żadnego układu Więc powiedziałam, że skoro nie dał rady się wywiązać, to ja nie będę się ośmieszać i tańczymy przytulańca. A ten, że nie, że walc i tyle! No kurde mógł o tym pomyśleć kilka miesięcy temu. W podróż poślubną pewnie też przez niego nie pojedziemy!
może próbujcie walca wieczorami do piosenek z you tube, to naprawdę śmiesznie proste

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
w ogóle to jest masakra:/ kiedyś chyba nie było tak, że kobiety w wieku 20+ miały jakiekolwiek problemy z cerą, a teraz? nie wiem czy to to powietrze, nadmiar kosmetyków, czy co...
to prawda, w podstawówce czekałam na ten wiek w nadziei że pryszcze same zejdą a tu nadal się czasem pojawiają

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości