|
|
#2521 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Tak wiem. Jestem świadoma tego, że emocje mogą wziąść górę, że się rozkleje, chociaż obiecałam sobie i kilku osobom, że będę twardą dziewczynką. Ale i tak jest ciężko. Jeju , jak ja mu zazdroszczę, że jemu ta miłość przeszła jak choroba. Jego antybiotykami były imprezy, koledzy i jakoś dał radę. A ja? Męczę się zupełnie jakby ta miłość ( choroba ) była dla mnie nieuleczalna. I czasami mam takie dni , że po prostu nie potrzeba mi go do szczęścia, myślę sobie " Po co mi to?" a są też i takie jak ten...Kiedy mi go cholernie brakuje.
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż zrobić takie rzeczy się dzieją pomału zaczynam się przyzwyczajać było wiele pięknych chwil ale przekreślił je zdradą a ja mu wszystko bym wybaczyła nawet to całowanie się z tą dziewczyną ale jeśli bym tak zrobiła to by mnie zjadło od środka bym straciła szacunek do samej siebie i mój związek trwał by jeszcze pewnie z pół roku albo rok i tak by się rozwalił, zdarza się i tak głowa do góry odetnij się od niego bo się nie wyleczysz z tego...
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobrze mi to zrobiło aczkolwiek DDA i tak na zawsze będzie DDA, tego się nie wymaże, wspomnienia wciąż będą wracać. Zresztą ja wciąż borykam się z alkoholizmem ojca. Dalej pije, rok siedział w więzieniu za psychiczne znęcanie się nad rodziną ale już dawno wyszedł i znowu wszystko jest tak jak było. Kolejny raz trzeba coś z tym robić a to jest męczące. A ja po wakacjach mam przygotowywać się do matury, zależy mi na tym żeby ukończyć szkołę z dobrymi wynikami. W pierwszej klasie niestety przez mojego ojca, przez wieczne awantury nie zdałam. Dopiero gdy poznałam ex mogłam się uwolnić od ojca. Ex zabierał mnie do siebie tam się mogłam uczyć, wyspać się porządnie. I za to jestem mu wdzięczna. Wciąż zadaję sobie pytanie "Dlaczego mnie to spotyka?" Ale sa ludzie którzy nie mają co do garnka wrzucić, chorzy, sami.. Dlatego nie lubię się nad sobą użalać, problemy się kiedyś muszą skończyć.
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś mój przyjaciel powiedział mi bardzo mądre słowa :
Pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny może za 10,5 ,2 lata spojrzysz na te bolesne doświadczenia które wydawały ci się nie do przejścia miałaś ochotę wyć do księżyca nie widziałaś sensu swojego istnienia a nic i nikt się nie liczyło, może po coś musisz to przejść żeby zrozumieć żeby zajrzeć wgłąb siebie żeby odnaleźć siebie i chociaż teraz nie widzisz światełka w tunelu ono się pojawi a wychodząc z tego marazmu będziesz szczęśliwa pewna siebie i bogatsza o pewne doświadczenia które w najmniej oczekiwanym momencie okażą się pomocne |
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
dziś znów mi się śnił
i płakałam
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja w to wierzę, wciąż czekam na moment kiedy poczuję się w pełni szczęśliwa. Na razie moim celem jest wyleczenie się z tej mojej bezsensownej miłości. I wierzę , że mi się to uda.
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co pisać. Pustka w głowie.
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
W sumie nic nowego. Ex dalej pisze. Dzis mnie zadziwił bo napisał mi żebym sie odezwała bo nie chce sam spedzac weekendu tylko ze mną. I sobie pomyslalam, ze juz raz tak mówil, wtedy spedziłam z nim weekend a w nastepny juz miał mnie gdzies. I cały czas pisze i prosi żebym sie odezwala
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sprzątam D:
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajnie
Tez musze posprzatac moj balagan. Jeszcze w łóżku lezę ![]() Mój horoskop na ten miesiąc: "Jeśli jednak dojrzewałeś do rozstania – zrobisz zdecydowany krok w kierunku drzwi!"
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-07-13 o 11:34 |
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, całą noc przeryczałam. Naszło mnie za dużo wspomnień i wymiękłam. Teraz wszystkim dookoła tłumaczę się z opuchlizny pod oczami. Oczywiście w akcie tej mojej bezsilności napisałam do niego smsa. Nie wiem po co, teraz żałuję. Jadę dzisiaj niby do niego, niby do jego siostry, ech. Ale w poniedziałek wylatuję, z jednej strony fajnie, bo dystans i brak kontaktu, z drugiej chce mi się ryczeć na samą myśl.
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ja jeszcze jestem przed czytaniem horoskopu ale mysle o pojsciu do wrozki :P |
|
|
|
|
#2537 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Że też Ci się chce...masochizm w najczystszej formie.
|
|
#2538 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2540 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ktoś musi, a nie tylko głaskanie, mizianie, przytulanie, żałowanie i przyklaskiwanie każdej głupocie w imię odzyskania misia
![]()
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mój eks ma jakiś nawrót pseudo miłości do mnie.
po miesiącach upokorzeń on mi mówi, że żałuje, że chce naprawić. codziennie się ze mną próbuje kontaktować. a ja już mam nowego faceta, od kilku miesięcy. wiem, że powinnam triumfować.. marzyłam o takiej chwili. ale teraz widzę, jak się płaszczy nade mną, jak się kaja... bardzo mi go szkoda. po tym, co mi zrobił nie powinnam mieć żadnego współczucia dla niego... a mimo wszystko szkoda mi go. Wiem, że strasznie mnie zranił, ale chciałabym, żeby był szczęśliwy. Niestety obudził się o rok za późno. I dla tych dziewczyn, które jeszcze się łudzą. Zmiana zachowania mojego eksa miała miejsce po tym, jak chłoptaś się zorientował, że nie jestem na każde zawołanie. Obojętność, olewka, brak jakiekolwiek kontaktu fizycznego (nawet po %). To naprawdę działa, ale wymaga czasu. Jak człowiekowi zależy to ciężko się powstrzymać, żeby nie odpisać, odsunąć głowę, kiedy eks chce pocałować itp. Mi było łatwo, bo mam cudownego faceta, który sprawił, że sprawy eksowe zeszły na boczny tor. Przestałam przejmować się eksem, to ten przyleciał do mnie sam, Edytowane przez sheneedslove Czas edycji: 2012-07-13 o 12:04 |
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam chwile "wybaczę misiowi będzie mnie nie szanował pomiatał ale będzie" ale sama sobie potrafię przemówić do rozsądku i mi przechodzi
|
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co nie? Jestem głupia. Łudzę się, że ten wyjazd coś da, a tak naprawdę przeryczę weekend.
|
|
#2544 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Po co składać sobie obietnice, których nie dotrzymujemy? Po co pisać, że chcemy wiedzieć na pewno, skoro nawet ta wiedza nie sprawia, że dajemy sobie spokój? Po co bawić się w masochizm i narażać na kolejne łzy? Mało Ci? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Nie mogę zrozumieć, dlaczego Wy uważacie tych Waszych cudownych eksmisiów za ćwierćgłówków, którzy sami sobie nie poradzą. Jak będą chcieli wrócić, to wiedzą gdzie Was szukać. Proste jak budowa cepa do diaska. Naprawdę leżenie na wycieraczce i proszenie żeby jaśnie pan chociaż skopał, to będzie to znaczyło że jest zainteresowany, nie jest metodą na wzbudzenie MIŁOŚCI. No, chyba że jego, do samego siebie.
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ci, którzy skrzywdzili - trzeba było myśleć wcześniej, a nie płakusiają, bo się zdrada wydała. Ci niezdecydowani - no wybaczcie, jeśli koleś musi przelecieć pół globu, żeby się zorientować, że ja byłam ta najlepsza, to ja takiego kretyna nie chcę. Ci wypaleni - skończyło się, zdarza się. Wskrzesić ogień może tylko on sam.
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
A mi dziś baardzo smutno
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2549 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2550 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Nie, bo on nie chce Twojej pomocy. A uszczęśliwiając kogoś na siłę tylko wzbudzamy niechęć graniczącą z obrzydzeniem. Ewentualnie, jak jakiś chłop ma mega dobre serduszko, to wzbudzamy litość. Żadna z tych opcji nie brzmi zachęcająco, nie sądzisz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

głowa do góry odetnij się od niego bo się nie wyleczysz z tego...
i płakałam

i sprzątam D: