|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ijaa no ja nie wątpie w to, że Wam się świetnie układa i że jesteście siebie pewni, bardzo się cieszę, że jesteście tacy zgodni i budujecie wspólną przyszłość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ala wiadomo, że kasa jest ważna i też każdy zasługuje na taki ślub jaki sobie wymarzył ale ja np. ostatnio coraz częściej myślę o kameralnej ceremonii w urzędzie stanu cywilnego i o super honeymoon zamiast wesela na 100 osób ![]() ![]() a wracając do naszej sprawy do załatwienia to może niepotrzebnie zrobiłam halo i to może np. Tobie czy komuś wydać się błahe i śmieszne ale byliśmy obejrzeć w hodowli kotów brytyjskich kotka, który zamieszka z nami na początku sierpnia ![]() ![]() tak więc moje Drogie Panie poznajcie Artura ![]() 599042_427940050562081_977508247_n.jpg180290_434440769912009_643033647_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Hej
no nie moglam sie oprzec Arturowi i musialam sie odezwac bossskiiiiiii ![]() ![]() a co do slubu to wlasnie mial byc cywliny kameralny tylko z rodzicami i dziadkami i chrzestnymi.... moze jakos sie uda bo ja o chucznym weselu w bialej sukni nie marze jak na razie bo wiem ile to kosztuje IJAA kciuki na dzis milego dnia Dziewuszki
#4803 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak będziesz miała jakieś pytania odnośnie budowy to śmiało pytaj, jak będę tylko mogła to chętnie pomogę. Cytat:
Witam Artura. Jest śliczny. Sama mam kotkę, takiego zwykłego czarno-białego dachowca. Kiedyś bardzo chciałam mieć brytyjczyka, ale jak nasza kotka sama wlazła nam do domu to już po prostu jej nie wyrzuciliśmy. Znalazła sobie dom, spodobał się jej to i została. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Kash Artur to przesłódziak
![]() ![]() DaGaDa dziękuje, na pewno skorzystam z pomocy ![]() U mnie rano było taki miło chłodno, a teraz znowu robi suę gorąco ![]()
#4805 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Jestem i podczytuję, ale jakoś weny na pisanie brak. Mam ostatnio paskudny humor, okropną samoocenę i potrafię płakać 15 razy dziennie ![]() Haniulka, super, że pojechaliście na wakacje. Mam nadzieje, że z tż się ułoży i będzie wspaniale! Co do pracy, to jestem jak najbardziej za. Niestety, ale u mnie w rodzinie i to bliskiej, mam 2 przypadki, kiedy kobieta z dnia na dzień jest bez środków do życia i szuka pracy na gwałt. Coś okropnego! Ala, moje ćwiczenia miały teraz przerwę, bo cierpiałam z powodu okresu, którego mam serdecznie dość. Wymiotuję, mdleję, nie mogę się podnieść z kafelek z bólu pół godziny, oblewają mnie poty, koszmar, którego nie chcę więcej przeżywać ![]() ![]() Kashmirka, mamusiu, jaki Artur jest cudowny! Schrupałabym i zagłaskała na śmierć! ![]() ![]() DaGaDa witaj u nas ![]() Anastazja strasznie się cieszę z postępów mamy ![]() Ijaa kciuki zaciśnięte! Zdjęć nie zrobiłam w weekend, bo mieliśmy zalatany. Wiem, jestem torba. Zrobię, obiecuję. Biorę się dalej do pracy, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie/nas podobnie. ![]() Jak tam sobie czasem dywagujemy, to nie właśnie czy nie wolałabym jechać np. w jakieś wymarzone miejsce - np. do USA, A. bardzo by chciał zobaczyć, a i mnie tam ciągnie by jeszcze kilka rzeczy zwiedzić, (i kilka osób odwiedzić) niż wydawać np. 20 000zł na imprezę. ![]() O matko, jaki słodziak! ![]() Stawiałam na coś innego, ale serdecznie gratuluję decyzji o nowym członku rodziny. ![]() A.. i o kciuki proszę na jutro, nie dzisiaj. ![]() Na jutro. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję. ![]() Ale przyjemnie dzisiaj na dworze! Ba! Zaskakująco chłodno, aż długie spodnie ubrałam, co nie pamiętam kiedy ostatnio czyniłam. ![]() Planów na dzisiaj nie mam szczególnych - trochę na rozmowę muszę się przygotować, bo jutro nie będzie za bardzo kiedy, poza tym, wybieram się do Ginki - kontrola + muszę z nią pogadać o badaniach i tak dzień zleci. A i chyba w ramach rozrywki do lumpka skoczę - dostawa dzisiaj. ![]() Miłego dnia Dziewuszki. ![]() DUSZKA! Widzę Cię! Jazda mi się tu meldować! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-07-12 o 10:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() dziękuję za wszystkie zachwyty nad Arczim ![]() ![]() Hania przykro mi, że wakacje średnio udane ale najważniejsze, że jakoś się dogadaliście ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym samo pójście do pracy na pewno poprawi Ci samopoczucie, że nie siedzisz cały czas w domu z małą, jesteś wśród ludzi etc. Tak więc mocno trzymam kciuki ![]() Ala no skoro też chcesz skromną uroczystość to myśle, że kasę da się zorganizować- ją zawsze się udaje zorganizować jak trzeba ![]() Dodaja a co to za smutki i płacze? ![]() ![]() ![]() a teraz wzywam do aktywności
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() http://aifowy.blogspot.com/2012/05/p...ae-i-duze.html upewniłam się w przekonaniu, że to by własnie był chyba ślub moich marzeń ![]() (jak widać minimalizm powoli wkrada mi się we wszystkie aspekty życia i jest mi z tym absolutnie dobrze ![]() ok, to kciuki trzymamy jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
DUSZKA! Widzę Cię! Jazda mi się tu meldować!
![]() [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Widzę, że nic się nie ukryje ![]() Powraca córa marnotrawna ![]() ![]() ![]() Kash- kolejny domownik cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ijaa- kciuki oczywiście trzymam- niezależnie na kiedy są potrzebne ![]() ![]() Hania- mam nadzieję, że kłopoty małżeńskie są tylko przejściowe ![]() ![]() ![]() Dodaja- może potrzebujecie z TŻ odrobinę odpoczynku? Wyjechać gdzieś choć na dwa dni... nie ważne gdzie, ale ważne, by się zrelaksować i odciąć od wszystkiego ![]() Widziałam, że o ślubach piszecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4811 |
Rozeznanie
|
Mój ślub był skromny. Miałam oczywiście wesele, ale tylko na 33 osoby. Większość gości ze strony męża (bo jak się kogoś nie zaprosi to się obrażą). Ode mnie były (razem ze mną) cztery osoby. Nie żałuję takiego małego wesela. Z drugiej strony koszty pokrywali rodzice i na nic więcej nie mogliby sobie pozwolić. Fajnie, że wesele w ogóle się odbyło, a to że małe ... i tak jest co wspominać. Po za tym liczy się to, że wzięliśmy ślub, a nie to ile było ludzi i jakie dali prezenty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Konto usunięte
|
Duszko no super, że w końcu jesteś!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zwierzak na pewno zbliża i oboje śmiejemy się z M. że to taki nasz trening przed zostaniem rodzicami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Kash ja mówiłam niedawno M, że chce kota, a On na to - będziesz miała Jasia to Ci musi wystarczyć.
![]()
#4814 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
cały M. ![]() ![]() ![]() np. ostatnio jak byli u nas powiedział do Kraven: Kochanie postanowiłem Ci poprawić humor i dlatego się nie odzywam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, właśnie zdjecia, fotograf to jedyne na co mam zamiar sobie nie żałować jeśli chodzi o ten dzień - mam zboczenie i wiem, że będę wybredna. ![]() Pierwsze co pomyślałam to wspólne.. autko. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I pamiętaj o tym zawsze jak znów będzie się opóźniać z odwiedzinami na wątku. ![]() ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Nie jest to oczywiście jedyny/główny powód nie robienia wesela, ale nie ukrywam, że jeden z kilku. Nie wiem co jest ze mną, ale wesela z pompą lubię, ale tylko jak gość. ![]() ![]() Chwila, chwila.. wybierasz się do Urzędu Skarbowego, czy Uniwersytetu Szczecińskiego, bo nie wiem? ![]() ![]() I u nas zapewne będzie podobnie. O ile pogląd innych osób mnie średnio kręci, tak wiem, że zarówno rodzice A. jaki i moja Mama bardzoooo chcieliby uczestniczyć w tym dniu. Chyba zwyczajnie nie mogłabym tego zrobić Mamie, zwłaszcza, że ma mnie jedną i wiem będzie to dla niej niezwykła uroczystość. Właśnie policzyłam na szybko gości (my, rodzice, rodzeństwo (tylko A. ma), chrzestni, najbliźsi przyjaciele) 27 osób! IDEALNIE! ![]() Kurcze... pieczone! Dostałam wczoraj od lekarza (dermatologa) leki, bo przyplątało się do mnie jedno takie cholerstwo. Wzięłam pierwszą dawkę półtorej godziny temu i jest mi przeobrzydliwie niedobrze, wręcz mam bezwarunkowy odruch wymiotny. ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tylko mojemu A. tego nie mówcie - jestem peeeeeeewna, że bardzo by chciał, żebym ja mu niekiedy w ten sposób poprawiała humor. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() hehe no autko też by mogło być ![]() ![]() do Urzędu Ślubnego ![]() ![]() hahahahaha ![]() aaa Kochana jeszcze a propo ślubów bo idziecie w sierpniu na 2 prawda? ![]() ![]() http://www.quiosque.pl/ mają dużo ładnych sukienek i to w przystępnych cenach (ona kupiła swoją za ok 50zł!) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Oj tak M. potrafi czasem jakąś poważną kłótnie rozładować czymś co powie. Ja wtedy parsknę śmiechem i po konflikcie
![]() Kash ja bardzo lubię quiosque. Mają faktycznie ładne rzeczy i częste przeceny.
#4818 |
Rozeznanie
|
W końcu udało mi się z mężem dojść do porozumienia co do mebli dla naszego malucha. Zamówiliśmy cały zestaw razem z łóżkiem. Tylko dlaczego na takie łóżko trzeba czekać aż 4-5 tygodni. Jakoś strasznie długo to wszystko trwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam piątkowo ![]() ![]() U nas dzisiaj Tour de Pologne, w związku z czym niektóre ulice są zamknięte ![]() ![]() Co planujecie dziś na obiad? ![]() U nas rybka, ale jeszcze nie wiem jak ją przyrządzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj pozostałości z poprzedniego dnia ![]() ![]() Tour de Pologne? To super. Wsiadaj na rower i do następnej miejscowości rowerkiem. Trzeba pokazać tym zawodowcom, że my też potrafimy. ![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja może pomidorową jeszcze dziś machnę ![]()
![]() |
#4822 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
no już już jestem ![]()
![]() ![]() ![]() na obiad miała być reszta leczo ale brat się zaoferował, że chętnie spróbuje wersji w moim wykonaniu więc zaraz wpadnie do mnie do pracy żeby je zabrać a ja robię dziś typowo niepiątkowy obiad ![]() młode ziemniaczki z koperkiem , kotlety z piersi kurczaka i gotowaną kapustkę ![]() jakie macie plany na weekend? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa no i mam zamiar porządnie posprzątać (ostatnie weekendy były jakieś takie zalatane, że sprzątanie odbywało się tylko po łebkach ![]() ![]() ![]() Ijaa kciuki za Ciebie ściskam od rana ![]() ![]() a w ogóle to ja mam zamiar dziś wcześniej urwać się z pracy, myślę że się uda ![]() miłego dnia Kochane! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnie okresy przechodziłam koszmarnie ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie na obiad dziś tani obiad ![]() ![]() Cytat:
Aaa jutro jeszcze z tż wybieramy się na lumpki ![]() ![]() A sprzątać zamierzam dziś, bo mam niestety przymusowe wolne, bo mnie kompletnie nie cieszy. Serio, wariuję bez pracy i czuję się taka nieużyteczna. Także dziś wszystko wysprzątam sobie na piko belo, ugotuję obiadek, potem strzelę kawkę i będę leniuchować- o ile nie wynajdę sobie jakiegoś zajęcia ![]() Jak już kupimy wszystkie meble to zrobię mały update, żebyście widziały już taki naj efekt końcowy ![]() Kashmirka mogłabyś mi powiedzieć jaki TV kupiliście i jak wychodził cenowo ? Tyle tego jest na rynku, że nie wiadomo na co się decydować. Oczywiście my go zakupimy za jakiś czas, ale już się rozglądamy ![]() Ijaa kciuki mam tak zaciśnięte, że nie ma opcji, żeby coś nie poszło ![]() Mój humor dziś odrobinę lepiej. Chyba potrzebowałam dwóch dni beczenie i przytulania się do tż ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Rozeznanie
|
Taki zestaw jak na czwartym zdjęciu:
http://www.abra-meble.pl/pokoj-m/systemy-meble-m/system-legoo-bis.html tylko zamiast tej ostatniej prostej szafy będzie narożna, a łóżko pojedyncze (takie jak na zdjęciu tylko bez górnej części i z odrobinę inną szufladą). Plany na weekend. Sama nie wiem. Trochę sprzątania, gotowania, na pewno upiekę mufinki, może jakiś basen. Ogólnie chyba wszystkiego po trochu. Ważne żeby odpocząć. ![]()
#4825 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ojj Kochana tu Ci chyba nie pomogę bo owszem mamy b.fajny telewizor (wydaje mi się, że to ten ) ale nie kupowaliśmy go razem tylko M. kupił go sam jakiś czas temu jak mieszkał z poprzednią dziewczyną ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że nastrój już lepszy ![]() ![]() ![]() Dagada całkiem fajne te meble ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A auto jakie chcemy kupić? Ekonomiczne, mało palące, z niezbyt dużym silnikiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki,
tak mocno na szybko, bo ewidentnie zabiegana dzisiaj jestem. Po pierwsze bardzoooooooo dziękuję za kciuki. Jedno jest pewne - DZIAŁAJĄ! ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Nie pozostaje nam zatem nic innego, jak TO OBLAĆ!
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym co: Kash, Kochana bardzo dziękuję na namiar na sklep - właśnie jestem na etapie poszukiwań kiecki (jedną mam, ale jedną musze kupić bo nie chce iść w takiej samej tydzień po tygodniu), więc na pewno tam zajrzę. Kilka sklepów widzę mają w Łodzi, więc liczę że coś gdzieś wybiorę! ![]() Kash, Dodaja - z niecierpliwością wyczekuję zdjęć Waszych rezydencji. ![]() DaGaDa, bardzoooo fajne mebelki dla dzieciaczka. Podoba mi się ten styl. ![]() Dostaliśmy od razu klucze i wszystko inne, więc dzisiaj wieczorem z szampanem jedziemy do nowego mieszkanka! ![]() ![]() W sumie tyle na szybko. Niedawno weszłam, chciałabym jeszcze coś przeczytać, ogarnąć się, odwalić na biznes woman i do dzieła. ![]() Wiecie, co robić prawda? Wasze kciuki działają jak nic innego, więc niech żadna nie puszcza! ![]() Wieczorem pewnie wpadnę, to się mocniej rozwinę. Udanego popołudnia. ![]()
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
ijaa gratuluję mieszkania i dalej trzymam
![]()
#4830 |
Konto usunięte
|
Ijaa super!
![]() ![]() koniecznie musicie to oblać! ![]() ja mam w domu w lodówce butelkę szampana to bym mogła opić z Wami ale zostawię ją na moment aż napiszesz, że masz nową fajną pracę ![]() ![]() a tymczasem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to na pewno będzie dla Ciebie szczęśliwy piątek 13-tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.