|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
O nowości spray beyonce z brokatem i nowy zapach playboya to coś dla mnie
![]() jutro jak będę na zakupach to się rozejrzę ![]()
|
|
|
|
#2012 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A wyladal podobnie do MF. Tak Transculent 05 byl jasny z MF
|
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Realu w Gdańsku kilka dni temu był ostatni chabrowy eyeliner jeżeli to kogoś interesuje ![]() Niestety, z tego co się orientuję jak sama kupowałam to najjaśniejszy jest ten "05 Translucent", a jest niestety dość ciemny. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty jesteś serio bladolica (jak ja ) więc raczej nie będzie Ci pasować, dla mnie na razie jest za ciemny, poczekam aż się opalę na wakacjach, może wtedy będzie mi pasować. Rzadko go używam. Już wolę Synergen Cytat:
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-07-12 o 21:25 |
||
|
|
|
#2014 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35262445]Dziewczyny, nie stresujcie się tak tym chabrowym eyelinerem, ma ładny kolor, ale robi okrutne prześwity, ma słabe krycie i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Już lepiej kupcie ten niebieski eyeliner Wibo ze stałej oferty, jeszcze go nie miałam, ale słyszałam dużo dobrego. Ze stałej oferty mam brązowy i czarny, jestem z nich zadowolona.
[/QUOTE] Tak? Mam ten chabrowy, uzywam teraz codziennie i nie doświadczyłam takich wad i problemów o których piszesz
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszło mnie, ze przejdę się do swojego rossa![]() Wzięłam żel chłodzący, dwa dezodoranty do stóp i puder do stóp Tylko standardowo na osobne rachunki trzeba nabijać
|
|
#2016 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Nie jest też dobre jak ktoś ma problemy z naczynkami, zwróć na to uwagę. No chyba że problemów nie masz Tak czy siak, oba są bardzo dobre |
|
|
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;35261831]Ja też jestem bladolica i kupiłam dziś ten puder: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er-finish.html i jestem całkiem zadowolona, choć śmierdzi jak nie wiem co ![]() Ale matuje i sie trzyma dlugo, bo sie zapudrowalam o 12 i nie blyszcze do teraz.[/QUOTE] Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35262445]Dziewczyny, nie stresujcie się tak tym chabrowym eyelinerem, ma ładny kolor, ale robi okrutne prześwity, ma słabe krycie i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Już lepiej kupcie ten niebieski eyeliner Wibo ze stałej oferty, jeszcze go nie miałam, ale słyszałam dużo dobrego. Ze stałej oferty mam brązowy i czarny, jestem z nich zadowolona. W Realu w Gdańsku kilka dni temu był ostatni chabrowy eyeliner jeżeli to kogoś interesuje ![]() Niestety, z tego co się orientuję jak sama kupowałam to najjaśniejszy jest ten "05 Translucent", a jest niestety dość ciemny. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty jesteś serio bladolica (jak ja ) więc raczej nie będzie Ci pasować, dla mnie na razie jest za ciemny, poczekam aż się opalę na wakacjach, może wtedy będzie mi pasować. Rzadko go używam. Już wolę Synergen Ja się nigdy na żadnym nie zawiodłam, ostatnio zużyłam drugą tubkę serum do biustu i byłam zadowolona, miałam jeszcze ten jasnozielony ujędrniający z efektem chłodzącym i też był ok tak, jestem biała jak ściana, no może prawie to MF odpada
|
|
|
#2019 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
- lakiery różane 2szt. - żel pod prysznic OS (cytrynowy,pachnie cudownie!) - 2 masła do ciała Farmona (Liczi i Rambutan oraz Mango i Brzoskwinia) - pachną oszałamiająco owocowo i nawet całkiem dobrze nawilżają - maszynka jednorazowa do golenia Venus - Domestos - żel pod prysznic Isana (Masło Shea i Owoc Pasji) - cień do powiek Essence A New League LE nr 3 za 5zł ![]() To chyba wszystko ![]() Dziewczyny, który z dostępnych w Rossmannie DYFUZORÓW pachnie najładniej?Chciałabym kupić jakiś zapach do łazienki ... |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja póki co kupiłam dezodorant do stóp ze zniżką co ciekawe, na pytanie mamy Pani odparła, że kupon jest jednokrotnego użytku i wzięła od niej druczek. nieźle się zdziwiła gdy uprzejmie poprosiłam (stojąc w kolejce za mamą) aby wbiła kod, który jej podam (ten sam oczywiście) i gdy kod wszedł bez problemu![]() no i kupiłam mgiełkę Play it Spicy, do tej pory wolałam Sexy od Lovely ale Spicy to zdecydowanie mój faworyt trwałość ma może i mniejszą niż Sexy (niestety...) ale zapach serii różanej jeszcze nie miałam przyjemności obejrzeć (albo nie było albo wyprzedana) ale może jutro się zaczaję jak będę szła po olejek Alterry, przypuszczam że po takiej cenie znikną w tempie ekspresowym
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-07-12 o 22:31 |
|
|
|
|
#2021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2022 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
![]() goszczę tu, ponieważ mam taki problem.. z roztargnienia <i przez pośpieszającego TŻ> kupiłam dziś zły szampon - nivea Intense Repair zamiast Long Repair. i o to nasuwa się moje pytanie - czy uwzględnią mi chęć wymiany, jeśli zaprezentuję paragon w moim lokalnym <duużo bliższym> Rossmanie czy też muszę się fatygować do miejsca zakupu? co sądzicie?
|
|
|
|
#2023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani była bardzo miła I mi wbijała Ale może dlatego, ze byłam pół godziny przed zamknięciem sklepu i już kolejki nie było Trochę załuję że balsamu nie wzięłam bo już nie będę miała dostępu do rossmana w tej gazetce
|
|
#2026 | |
|
maskott
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A przypomniało mi się na centralnym jest ross z miejscem na różaną serię, ale nie byłam w nim ostatnio, lecz skoro do innych dowożą produkty to tam też mogą (choć wiadomo - ruch spory, dostawa może szybko być wyprzedana)
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, u mnie nie ma tego olejku z granatem
Czy któraś z Was widziała gdzieś we Wrocławiu ten olejek w CND?
|
#2032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2033 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Też chciałam beżowo-złoty cień,ale niestety już ich nie ma.Być może jeszcze coś wystawią,ale wątpię,bo leżały tam same niedobitki. Może zechcą sprzedać tester?Z tego,co widziałam wcześniej to niektóre nawet nie były naruszone. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Również go poszukuję.Nie ma go w Arkadach,w Galerii Dominikańskiej ani w Rossmannie za Renomą :| Pytałam w sklepie dlaczego nie można go kupić,dowiedziałam się,że od dawna w ogóle nie mają go w sklepie,bo nie ma go w dostawie i nie wiedzą kiedy one dotrą. |
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ zabrał mnie wczoraj wieczorem na buszowanie po sklepach do Rybnika. Wchodzę do Rossmanna a tam różana limitka
Nabyłam:- 3 błyszczyki: nr 01, 02, 03 - lakier w nr 5 - chabrowy eyeliner (po pierwszym zastosowaniu widzę, że robi prześwity, ale kolor jest przepiękny - róż w nr 03 Mam jeszcze zamiar kupić jakieś produkty do stóp z tym kodem -20%
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
maskott
|
Cytat:
olejku nie widziałam też na widnej, na powstańców/hallera, na krakowskiej, w skajtałerze:P wszędzie tylko limonka i migdał za to cienie(wszystkie wersje po 2szt) były jeszcze w środę do dostania na widnej (zaklejone, niemacane) niestety liptintów już nigdzie nie widziałam ;( |
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
za taką cenę grzech nie kupić
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossie, ale z CND nie było nic nowego.. albo ślepa jestem
a co do Essence A New League LE, to zapomniałam nawet spojrzeć
|
|
|
|
#2040 |
|
Konto usunięte
|
Od tygodnia nie mogę odebrać swoich pędzli FYB. Ciągle słyszę, że lista jest nieaktualna, a nie mają nowej. Dałam telefon kontatkowy - nikt nie dzownił. Przeszłam się zobaczyć [ a jestem osobą dojeżdżającą około 40km] - nic nowego. Wnerwić się można
Napisałam do siedziby, może coś z tym zrobią.15 kończy się test, jak mam napisać recenzję? Nie chcę tracić możliwości brania udziału w innych konkursach
Edytowane przez 201607231719 Czas edycji: 2012-07-13 o 15:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

tylko grafitowy...

) więc raczej nie będzie Ci pasować, dla mnie na razie jest za ciemny, poczekam aż się opalę na wakacjach, może wtedy będzie mi pasować. Rzadko go używam. Już wolę Synergen 

Zdarzało mi się, a jakoś wybitnie bladolica nie jestem

ja chyba zapoluję na ten żel i masło 
06.09.2014