Rossmann - część XIV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 21:17   #2011
princesa89
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część XIV

O nowości spray beyonce z brokatem i nowy zapach playboya to coś dla mnie jutro jak będę na zakupach to się rozejrzę
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:17   #2012
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Chyba Translucent 05. Ja akurat bladolica nie jestem. Używam 13.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Puder Yardleya też jest dobry.
Ogólnie wzięlam ten bo mialam ograniczony budzet, pragne przezyc za 50 zl, ktore mam zamiar maksymalnie wydac na kolorowke w tym miesiacu A wyladal podobnie do MF.
Tak Transculent 05 byl jasny z MF
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:23   #2013
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Nie dobijajcie mnie! U mnie chabrowego nie było już tylko grafitowy...
EDIT: Może ktoś z Poznania wie, gdzie dostanę jeszcze chabrowy eyeliner
Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Gdzie
Dziewczyny, nie stresujcie się tak tym chabrowym eyelinerem, ma ładny kolor, ale robi okrutne prześwity, ma słabe krycie i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Już lepiej kupcie ten niebieski eyeliner Wibo ze stałej oferty, jeszcze go nie miałam, ale słyszałam dużo dobrego. Ze stałej oferty mam brązowy i czarny, jestem z nich zadowolona.

W Realu w Gdańsku kilka dni temu był ostatni chabrowy eyeliner jeżeli to kogoś interesuje

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
a jest jakiś jasny odcień dla bladolicej?
Niestety, z tego co się orientuję jak sama kupowałam to najjaśniejszy jest ten "05 Translucent", a jest niestety dość ciemny. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty jesteś serio bladolica (jak ja ) więc raczej nie będzie Ci pasować, dla mnie na razie jest za ciemny, poczekam aż się opalę na wakacjach, może wtedy będzie mi pasować. Rzadko go używam. Już wolę Synergen Między nimi jest duuuża różnica, a MF lubi ciemnieć więc potem jest efekt pomarańczki

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
a czy polecacie któreś serum Eveline slim ? wiem, że nie zastępuje ćwiczeń itd ale chcę poprawić wygląd skóry..
Ja się nigdy na żadnym nie zawiodłam, ostatnio zużyłam drugą tubkę serum do biustu i byłam zadowolona, miałam jeszcze ten jasnozielony ujędrniający z efektem chłodzącym i też był ok Bardzo lubię ten rozgrzewający, dla mnie przyjemniejszy niż chłodzący, mam wersję tą duuuużą z pompką. Mój TŻ też używał i był zachwycony zarówno chłodzącym, jak i rozgrzewającym. Dopiero co recenzowałam Daxa (tak z innej beczki) chłodzącego u siebie na blogu i był bardzo fajny, ujędrniał i napinał skórę, z tym że ja nie znoszę tego efektu chłodzenia, który jest intensywny.

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-07-12 o 21:25
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:34   #2014
alamirka
Moderator

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35262445]Dziewczyny, nie stresujcie się tak tym chabrowym eyelinerem, ma ładny kolor, ale robi okrutne prześwity, ma słabe krycie i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Już lepiej kupcie ten niebieski eyeliner Wibo ze stałej oferty, jeszcze go nie miałam, ale słyszałam dużo dobrego. Ze stałej oferty mam brązowy i czarny, jestem z nich zadowolona.
[/QUOTE]
Tak? Mam ten chabrowy, uzywam teraz codziennie i nie doświadczyłam takich wad i problemów o których piszesz
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:35   #2015
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
no więc, byłam po krem do stóp, który teraz jest w promocji za 3.99 i dałam jeszcze kupon -20% i zapłaciłam za niego 3.19
Potwierdzam Naszło mnie, ze przejdę się do swojego rossa
Wzięłam żel chłodzący, dwa dezodoranty do stóp i puder do stóp
Tylko standardowo na osobne rachunki trzeba nabijać
Stary 2012-07-12, 21:36   #2016
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
a czy polecacie któreś serum Eveline slim ? wiem, że nie zastępuje ćwiczeń itd ale chcę poprawić wygląd skóry..
Ja najbardziej z kolei lubię te serum chłodzące biało-seledynowe czy tam zielone, rozgrzewające mnie za bardzo pali Nie jest też dobre jak ktoś ma problemy z naczynkami, zwróć na to uwagę. No chyba że problemów nie masz Tak czy siak, oba są bardzo dobre
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:42   #2017
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
no więc, byłam po krem do stóp, który teraz jest w promocji za 3.99 i dałam jeszcze kupon -20% i zapłaciłam za niego 3.19
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dzięki

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:48   #2018
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Ja ostrzegam przed odcieniem translucent, bo (o ironio!) można sobie placków narobić Zdarzało mi się, a jakoś wybitnie bladolica nie jestem Swoją drogą jeśli masz zamiar nakładać go na podkład, to już bardziej polecam Synergen. Zużyłam chyba ze 2 opakowania Creme Puff ( trzecie wala mi się w kuferku) i też ze 2 Synergen ( trzeci również mam w zanadrzu). Obecnie mam innego ulubieńca, ale nie polecę bi i tak jest z limitowanki już niedostępnej.
nie, nie używam podkładu. Puder zawsze nakładam na sam krem.
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;35261831]Ja też jestem bladolica i kupiłam dziś ten puder:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er-finish.html
i jestem całkiem zadowolona, choć śmierdzi jak nie wiem co
Ale matuje i sie trzyma dlugo, bo sie zapudrowalam o 12 i nie blyszcze do teraz.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Chyba Translucent 05. Ja akurat bladolica nie jestem. Używam 13.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Puder Yardleya też jest dobry.
a gdzie można kupic ten puder?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35262445]Dziewczyny, nie stresujcie się tak tym chabrowym eyelinerem, ma ładny kolor, ale robi okrutne prześwity, ma słabe krycie i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Już lepiej kupcie ten niebieski eyeliner Wibo ze stałej oferty, jeszcze go nie miałam, ale słyszałam dużo dobrego. Ze stałej oferty mam brązowy i czarny, jestem z nich zadowolona.

W Realu w Gdańsku kilka dni temu był ostatni chabrowy eyeliner jeżeli to kogoś interesuje

Niestety, z tego co się orientuję jak sama kupowałam to najjaśniejszy jest ten "05 Translucent", a jest niestety dość ciemny. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty jesteś serio bladolica (jak ja ) więc raczej nie będzie Ci pasować, dla mnie na razie jest za ciemny, poczekam aż się opalę na wakacjach, może wtedy będzie mi pasować. Rzadko go używam. Już wolę Synergen Między nimi jest duuuża różnica, a MF lubi ciemnieć więc potem jest efekt pomarańczki

Ja się nigdy na żadnym nie zawiodłam, ostatnio zużyłam drugą tubkę serum do biustu i byłam zadowolona, miałam jeszcze ten jasnozielony ujędrniający z efektem chłodzącym i też był ok Bardzo lubię ten rozgrzewający, dla mnie przyjemniejszy niż chłodzący, mam wersję tą duuuużą z pompką. Mój TŻ też używał i był zachwycony zarówno chłodzącym, jak i rozgrzewającym. Dopiero co recenzowałam Daxa (tak z innej beczki) chłodzącego u siebie na blogu i był bardzo fajny, ujędrniał i napinał skórę, z tym że ja nie znoszę tego efektu chłodzenia, który jest intensywny.[/QUOTE]
tak, jestem biała jak ściana, no może prawie to MF odpada

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:56   #2019
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Ja najbardziej z kolei lubię te serum chłodzące biało-seledynowe czy tam zielone, rozgrzewające mnie za bardzo pali Nie jest też dobre jak ktoś ma problemy z naczynkami, zwróć na to uwagę. No chyba że problemów nie masz Tak czy siak, oba są bardzo dobre
Moje dzisiejsze zakupy:

- lakiery różane 2szt.
- żel pod prysznic OS (cytrynowy,pachnie cudownie!)
- 2 masła do ciała Farmona (Liczi i Rambutan oraz Mango i Brzoskwinia) - pachną oszałamiająco owocowo i nawet całkiem dobrze nawilżają
- maszynka jednorazowa do golenia Venus
- Domestos
- żel pod prysznic Isana (Masło Shea i Owoc Pasji)
- cień do powiek Essence A New League LE nr 3 za 5zł

To chyba wszystko

Dziewczyny, który z dostępnych w Rossmannie DYFUZORÓW pachnie najładniej?Chciałabym kupić jakiś zapach do łazienki ...
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:25   #2020
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
a nie robią problemów jak mają wydać np. 4 osobne paragony dla jednej osoby?

ja póki co kupiłam dezodorant do stóp ze zniżką co ciekawe, na pytanie mamy Pani odparła, że kupon jest jednokrotnego użytku i wzięła od niej druczek. nieźle się zdziwiła gdy uprzejmie poprosiłam (stojąc w kolejce za mamą) aby wbiła kod, który jej podam (ten sam oczywiście) i gdy kod wszedł bez problemu

no i kupiłam mgiełkę Play it Spicy, do tej pory wolałam Sexy od Lovely ale Spicy to zdecydowanie mój faworyt trwałość ma może i mniejszą niż Sexy (niestety...) ale zapach tak mi przypasował, że chyba zaczaję się na perfumy jak będą w promocji

serii różanej jeszcze nie miałam przyjemności obejrzeć (albo nie było albo wyprzedana) ale może jutro się zaczaję jak będę szła po olejek Alterry, przypuszczam że po takiej cenie znikną w tempie ekspresowym
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-07-12 o 22:31
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:40   #2021
witch-17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ani1982 Pokaż wiadomość
rossmann Stary Browar; kupowałam tak kilka dni temu te lakiery; na pewno NIE MA na Szkolnej, na Głogowskiej, na Dworcu Głównym...
Dziękuję ci bardzo
Stary 2012-07-12, 22:42   #2022
aromatyczna
Przyczajenie

witam wszystkich
goszczę tu, ponieważ mam taki problem..
z roztargnienia <i przez pośpieszającego TŻ> kupiłam dziś zły szampon - nivea Intense Repair zamiast Long Repair. i o to nasuwa się moje pytanie - czy uwzględnią mi chęć wymiany, jeśli zaprezentuję paragon w moim lokalnym <duużo bliższym> Rossmanie czy też muszę się fatygować do miejsca zakupu? co sądzicie?
aromatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:48   #2023
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aromatyczna Pokaż wiadomość
witam wszystkich
z roztargnienia <i przez pośpieszającego TŻ> kupiłam dziś zły szampon - nivea Intense Repair zamiast Long Repair. i o to nasuwa się moje pytanie - czy uwzględnią mi chęć wymiany, jeśli zaprezentuję paragon w moim lokalnym <duużo bliższym> Rossmanie czy też muszę się fatygować do miejsca zakupu? co sądzicie?
raczej na pewno do miejsca zakupu
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 22:53   #2024
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
witam wszystkich
na pewno musisz sie pofatygować
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:00   #2025
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
a nie robią problemów jak mają wydać np. 4 osobne paragony dla jednej osoby?

nie Pani była bardzo miła I mi wbijała Ale może dlatego, ze byłam pół godziny przed zamknięciem sklepu i już kolejki nie było Trochę załuję że balsamu nie wzięłam bo już nie będę miała dostępu do rossmana w tej gazetce
Stary 2012-07-12, 23:22   #2026
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez guuucha Pokaż wiadomość
Potrzebuje pomocy Warszawianek!
Jutro będę kilka godzin w Warszawie i przy okazji chciałabym kupić coś z przecenionej serii różanej, bo u mnie w miejscowości pomimo 3 rossmanów ich nie ma.
Mogłybyście dać znać w którym Warszawskim Rossmanie są? (najlepiej przy jakimś metrze, albo w centrum) Byłabym baaardzo wdzięczna
Standardowo polecę rossy przy pruszkowskiej i korotyńśkiego, są obok siebie, można w miarę szybko ogarnąć, dojazd z centrum tramwajem, a dzisiaj jak byłam to produkty były (nawet chabrowy widziałam).

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------
A przypomniało mi się na centralnym jest ross z miejscem na różaną serię, ale nie byłam w nim ostatnio, lecz skoro do innych dowożą produkty to tam też mogą (choć wiadomo - ruch spory, dostawa może szybko być wyprzedana)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:40   #2027
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tak? Mam ten chabrowy, uzywam teraz codziennie i nie doświadczyłam takich wad i problemów o których piszesz
No cóż, co osoba to odczucia, jak dla mnie wcale nie jest taki super jakościowo

I może to pocieszy dziewczyny, które się już na niego nie załapią
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 01:06   #2028
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
a ile dałaś za żel chłodzący ja chyba zapoluję na ten żel i masło
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 07:49   #2029
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
witam wszystkich
Z racji tego, że szampon nie posiada żadnych zabezpieczeń przed ingerencją w zawartość to zgodnie z przepisami nie powinny ci tego w ogóle wymienić, no ale możesz spróbować, tylko tak jak dziewczyny już pisały w miejscu dokonania zakupu.
Stary 2012-07-13, 09:32   #2030
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a ile dałaś za żel chłodzący ja chyba zapoluję na ten żel i masło
3,19
Stary 2012-07-13, 09:48   #2031
rybkaa90
Zakorzenienie

Niestety, u mnie nie ma tego olejku z granatem Czy któraś z Was widziała gdzieś we Wrocławiu ten olejek w CND?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 09:53   #2032
Margot230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zakupy:

- lakiery różane 2szt.
- żel pod prysznic OS (cytrynowy,pachnie cudownie!)
- 2 masła do ciała Farmona (Liczi i Rambutan oraz Mango i Brzoskwinia) - pachną oszałamiająco owocowo i nawet całkiem dobrze nawilżają
- maszynka jednorazowa do golenia Venus
- Domestos
- żel pod prysznic Isana (Masło Shea i Owoc Pasji)
- cień do powiek Essence A New League LE nr 3 za 5zł

To chyba wszystko

Dziewczyny, który z dostępnych w Rossmannie DYFUZORÓW pachnie najładniej?Chciałabym kupić jakiś zapach do łazienki ...
Gdzie kupiłaś essence ??? mi zależy na tym cieniu w kremie jasnym złotym , ale byłam w 3-4 rossach i wszędzie testery a produktów brak

Margot230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:21   #2033
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś essence ??? mi zależy na tym cieniu w kremie jasnym złotym , ale byłam w 3-4 rossach i wszędzie testery a produktów brak
Kupiłam we Wrocławiu w Rossmannie za Renomą,ale to był jedyny dostępny odcień.Reszta to testery (upaćkane,szkło pęknięte).

Też chciałam beżowo-złoty cień,ale niestety już ich nie ma.Być może jeszcze coś wystawią,ale wątpię,bo leżały tam same niedobitki.

Może zechcą sprzedać tester?Z tego,co widziałam wcześniej to niektóre nawet nie były naruszone.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Niestety, u mnie nie ma tego olejku z granatem Czy któraś z Was widziała gdzieś we Wrocławiu ten olejek w CND?
Również go poszukuję.Nie ma go w Arkadach,w Galerii Dominikańskiej ani w Rossmannie za Renomą :| Pytałam w sklepie dlaczego nie można go kupić,dowiedziałam się,że od dawna w ogóle nie mają go w sklepie,bo nie ma go w dostawie i nie wiedzą kiedy one dotrą.
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:26   #2034
guuucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Standardowo polecę rossy przy pruszkowskiej i korotyńśkiego, są obok siebie, można w miarę szybko ogarnąć, dojazd z centrum tramwajem, a dzisiaj jak byłam to produkty były (nawet chabrowy widziałam).

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------
A przypomniało mi się na centralnym jest ross z miejscem na różaną serię, ale nie byłam w nim ostatnio, lecz skoro do innych dowożą produkty to tam też mogą (choć wiadomo - ruch spory, dostawa może szybko być wyprzedana)
dzięęękuje bardzo
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 10:27   #2035
Iwoka
Zakorzenienie

Mój TŻ zabrał mnie wczoraj wieczorem na buszowanie po sklepach do Rybnika. Wchodzę do Rossmanna a tam różana limitka tak się na nią nastawiłam Waszymi komentarzami, że oczywiście musiałam się obkupić Nabyłam:
- 3 błyszczyki: nr 01, 02, 03
- lakier w nr 5
- chabrowy eyeliner (po pierwszym zastosowaniu widzę, że robi prześwity, ale kolor jest przepiękny )
- róż w nr 03

Mam jeszcze zamiar kupić jakieś produkty do stóp z tym kodem -20%

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 11:01   #2036
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
3,19
no to dłużej mnie nie trzeba przekonywać
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:05   #2037
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Kupiłam we Wrocławiu w Rossmannie za Renomą,ale to był jedyny dostępny odcień.Reszta to testery (upaćkane,szkło pęknięte).

Też chciałam beżowo-złoty cień,ale niestety już ich nie ma.Być może jeszcze coś wystawią,ale wątpię,bo leżały tam same niedobitki.

Może zechcą sprzedać tester?Z tego,co widziałam wcześniej to niektóre nawet nie były naruszone.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Również go poszukuję.Nie ma go w Arkadach,w Galerii Dominikańskiej ani w Rossmannie za Renomą :| Pytałam w sklepie dlaczego nie można go kupić,dowiedziałam się,że od dawna w ogóle nie mają go w sklepie,bo nie ma go w dostawie i nie wiedzą kiedy one dotrą.

olejku nie widziałam też na widnej, na powstańców/hallera, na krakowskiej, w skajtałerze:P wszędzie tylko limonka i migdał

za to cienie(wszystkie wersje po 2szt) były jeszcze w środę do dostania na widnej (zaklejone, niemacane) niestety liptintów już nigdzie nie widziałam ;(
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:24   #2038
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
no to dłużej mnie nie trzeba przekonywać
za taką cenę grzech nie kupić
Stary 2012-07-13, 15:04   #2039
ciastecek
Zakorzenienie

Byłam dziś w Rossie, ale z CND nie było nic nowego.. albo ślepa jestem a co do Essence A New League LE, to zapomniałam nawet spojrzeć
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 15:22   #2040
201607231719
Konto usunięte

Od tygodnia nie mogę odebrać swoich pędzli FYB. Ciągle słyszę, że lista jest nieaktualna, a nie mają nowej. Dałam telefon kontatkowy - nikt nie dzownił. Przeszłam się zobaczyć [ a jestem osobą dojeżdżającą około 40km] - nic nowego. Wnerwić się można Napisałam do siedziby, może coś z tym zrobią.
15 kończy się test, jak mam napisać recenzję? Nie chcę tracić możliwości brania udziału w innych konkursach

Edytowane przez 201607231719
Czas edycji: 2012-07-13 o 15:23
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości