Wymienię Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 20:53   #361
redroses
Zakorzenienie

Przekupka: 140 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual

czy znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1341562688
i lub
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341562688

?
redroses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 09:44   #362
donqsia
Zadomowienie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Chyba nic, szukam kolorowych krótkich spodenek
donqsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 11:37   #363
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez redroses Pokaż wiadomość
Nie widzę nic dla siebie
cynaamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 08:30   #364
cynaamonka
Wtajemniczenie

Nie wiem o co chodzi, ale rozpoczęłam rozmowy z kilkoma Wizażankami i od kilku dni od żadnej nie mogę się doczekać odpowiedzi, może ktoś mnie oświeci, jeśli zostałam zaocznie zesłana na targowiskową banicję?
Stary 2012-07-13, 15:21   #365
IrkaIrka
Zakorzenienie

Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez cynaamonka Pokaż wiadomość
Nie wiem o co chodzi, ale rozpoczęłam rozmowy z kilkoma Wizażankami i od kilku dni od żadnej nie mogę się doczekać odpowiedzi, może ktoś mnie oświeci, jeśli zostałam zaocznie zesłana na targowiskową banicję?

ale mnie to chyba nie dotyczy
mamy ustalone..kurtka odznaczona..butki widzę dla mnie też..poproszę cielaczka kiko, chyba że wygrzebiesz brzoskwinkę, ale nie perłową..bardzo nie lubię perłowych lakierów, ani z drobinkami/brokatem (po za jednym mym inglotem)..tylko ..jak to się nazywa..coś na S...shimmer?..nie, inaczej..hmm..lubię maty, a dzięki temu czemuś na S mat lekko jest nabłyszczony?
jestem ignorantka kosmetyczną, jeden tusz (lancome), jedna paletka (też lancome...no z twoją to dwie , do nie dawna jeden rodzaj perfum (DKNY) , ostatnio otworzyłam się na inne. dla mnie. DOJRZEWAM.
za to strojnisią byłam zawsze...stąd swapy i wizaż..a teraz jakoś przychylniej patrzę na kosmetyki...
nie wiem w ogóle o co chodzi z minerałami...co to są? cienie? to się gdzieś kupuje, czy kruszycie swoje, heheh - w to nie "wpadłam" i coś czuje, że mi nie grozi... za to lakierów, odkąd odkryłam wizaż, mam niezłą kolekcję...

musisz być niesamowicie pracowita, kończąc tak ciężkie kierunki/studia..
co do szkoły artystycznej, to bardzo bałam się rysunku odręcznego...ocena profesorów-artystów- mnie stresowała, ale z czasem nauczyłam się cenić swoją wrażliwość/kreacje w połączeniu z pedantyzmem/perfekcyjnością inżynierską stanowi ciekawą mieszankę

Wykop Coś dla Siebie

IrkaIrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-13, 16:14   #366
NNaTT
Rozeznanie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Chętnie oddam tuniczkę i torebkę, ale bardzo zależy mi na czymś z mojego Wisha, moze coś masz?
NNaTT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-13, 16:23   #367
Paat
Rozeznanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1333397084
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1333393633 ?

Bo optymista to taki wariat, który ma weselsze życie
!

Zapraszam do siebie:
http://atelier-mamy.blogspot.com/

Paat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 17:22   #368
nena1984
Zakorzenienie

Przekupka: 103 pkt / 100% pozyt.

coos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1341562688 ?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-15, 19:57   #369
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Podoba mi się tunika Zara, pierścionek z króliczkiem i żakiet chanelka.
Stary 2012-07-16, 09:37   #370
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IrkaIrka Pokaż wiadomość
ale mnie to chyba nie dotyczy
mamy ustalone..kurtka odznaczona..butki widzę dla mnie też..poproszę cielaczka kiko, chyba że wygrzebiesz brzoskwinkę, ale nie perłową..bardzo nie lubię perłowych lakierów, ani z drobinkami/brokatem (po za jednym mym inglotem)..tylko ..jak to się nazywa..coś na S...shimmer?..nie, inaczej..hmm..lubię maty, a dzięki temu czemuś na S mat lekko jest nabłyszczony?
jestem ignorantka kosmetyczną, jeden tusz (lancome), jedna paletka (też lancome...no z twoją to dwie , do nie dawna jeden rodzaj perfum (DKNY) , ostatnio otworzyłam się na inne. dla mnie. DOJRZEWAM.
za to strojnisią byłam zawsze...stąd swapy i wizaż..a teraz jakoś przychylniej patrzę na kosmetyki...
nie wiem w ogóle o co chodzi z minerałami...co to są? cienie? to się gdzieś kupuje, czy kruszycie swoje, heheh - w to nie "wpadłam" i coś czuje, że mi nie grozi... za to lakierów, odkąd odkryłam wizaż, mam niezłą kolekcję...

musisz być niesamowicie pracowita, kończąc tak ciężkie kierunki/studia..
co do szkoły artystycznej, to bardzo bałam się rysunku odręcznego...ocena profesorów-artystów- mnie stresowała, ale z czasem nauczyłam się cenić swoją wrażliwość/kreacje w połączeniu z pedantyzmem/perfekcyjnością inżynierską stanowi ciekawą mieszankę
Irka, oczywiście, że to nie było do Ciebie To, że się nam przeciąga jest wyłącznie moją winą i aż mi głupio to pisać, bo od dawna się zapowiadam, ale dziś wieczorem na pewno otworzę nowy wątek - wszystko mam obfotografowane więc to już kwestia jednego wieczoru.
Przejrzałam brzoskwinki - u mnie tylko perłowe, jedna ma kremowe wykończenie, ale jest dość ciemna, taka koralowo-czerwona, więc to raczej nie ta bajka, proponuję Ci zostać przy Kiko.
Ja długo byłam mało wymagająca, dobrych parę lat malowałam się jedną paletką, nie zważając na termin przydatności, bo po co, codziennie tak samo na różowo-fioletowo + podkład + czarny tusz, kresek nie umiałam robić, różu nie używałam bo wyglądałam jak pajac, szminki też nie, bo mam za pełne usta, na paznokciach zawsze frenczowy różyk z Bourjois...
Aż odkryłam Katosu na Snobce a potem Wizaż i wpadłam kompletnie w kosmetyczny świat Teraz mam 20 kolorowych eyelinerów, około 400 mineralnych cieni, róż jest dla mnie obowiązkowy, kolor paznokci zmieniam co kilka dni... I fajnie mi z tym, chociaż tapeciarą bym się nie nazwała - minerały znacznie utrudniają osiągnięcie tego stanu. To kosmetyki w formie drobniusieńkiego proszku, o 100% naturalnym pochodzeniu,zrobione z tartych minerałów właśnie. Wciera się je pędzlem, dają bardzo naturalny efekt, są mega wydajne, nie przeterminowują się nigdy (!), występują w dziesiątkach odcieni i formuł, dzięki czemu każdy może dobrać coś dla siebie, ale sam wybór nie jest łatwy, bo trzeba sporo testów, żeby odkryć swój kolor - ja zawsze sądziłam, że mam cerę porcelanowo różową i dopiero minerały mi uświadomiły, że jestem megaoliwkowa Ja początkowo byłam niechętna minerałom, nie mogłam uwierzyć, że proszek będzie się trzymał skóry cały dzień a nakładanie cieni pędzelkiem i to sproszkowanych wydawało mi się arcytrudne. Ale proszki wciągają, to jest jak nałóg! Więc nie wiem, czy Cię zachęcać czy zniechęcać - spośród moich koleżanek i krewnych, którym opowiedziałam o minerałach pozwalając im jednocześnie pobuszować w mojej toaletce żadna (ani jedna, dosłownie) nie pozostała przy 'tradycyjnych' podkładach, co do cieni to różnie, ale na podkłady mineralne przekabaciłam już z dziesięć osób
Do wieczora!

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

No niestety, nic nie widzę dla siebie u Ciebie Chętnie bym Ci oddała te rzeczy, nawet za coś mniejszej wartości, ale z wish, pomyśl proszę, może masz coś 'pod ladą'?
Stary 2012-07-16, 16:34   #371
lagowianka
Zakorzenienie

Przekupka: 209 pkt / 100% pozyt.

cos za szare spodnie mango rozm s
poprosze tez wymiary
czy sa ze streczem?
lagowianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-16, 17:15   #372
Paat
Rozeznanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Niestety z Twojej wish nie mam, trudno zrezygnuję Pozdrawiam

Bo optymista to taki wariat, który ma weselsze życie
!

Zapraszam do siebie:
http://atelier-mamy.blogspot.com/

Paat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-16, 19:31   #373
cynaamonka
Wtajemniczenie

Zapraszam do nowego wątku
Stary 2012-07-16, 19:50   #374
kreska1989
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Podobają mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1333393189 .
Jaka jest szerokość w biodrach i nogawki w udzie?
kreska1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości