![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Koleżanki z GDAŃSKA ( i okolic) – ZAPRASZAM!:)))))
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35262659]Hej dziewczyny
![]() Ja jestem z Rumi, czasem śpię w Gdyni, niedługo będę się uczyć w Gdańsku, a dopiero skończyłam szkołę w Sopocie, więc Trójmiejska dziewczyna jestem ![]() Są tu jakieś wielbicielki tematów kosmetycznych, może bloggerki? ![]() [/QUOTE] Również jestem z Rumi, ale i tak większość czasu spędzam w Gdyni ; ) Blogerką nie jestem, ale uwielbiam tematy kosmetyczne ; ))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
No to nie wiem - drugi tydzień sierpnia? Podawajcie swoje propozycje,przydałoby się ustalić już jakiś konkretny termin
![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Ja w sierpniu raczej mam czas. Na razie wiem, że wyjeżdżam w przyszły weekend, później pewnie jeszcze coś wyjdzie, ale jeszcze nie wiem co i kiedy
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
30 albo 31
![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Basia, ja jestem fanka tego typu tematow
![]() Widze, ze dosc profesjonalnie prowadzisz bloga, na pewno bede wpadac ![]() Cytat:
![]() Powodzenia i wytrwalosci zycze! ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ja niestety na poczatku sierpnia nie moge, dopiero od 6go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
To nie wiem na kiedy sie umowimy, ja w sumie od 3.08 do 20.08 (mniej wiecej) nie moge, ale ewentualnie na 3-4 godzinki udaloby mi sie wyskoczyc moze, chociaz lepiej do 2.08 lub po 20.08
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
moim skromnym zdaniem za dużo osób i za dużo propozycji terminów,żeby nie oszukujmy się obce osoby spotkały się jednego dnia i każdej pasowało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sadze, ze wszystkich nie da sie zebrac w jednym miejscu i o jednej porze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
To zróbmy dwa spotkania. Jedno na koniec tego miesiąca a następne na koniec sierpnia
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo,że nie da się znaleźć terminu,który by wszystkim odpowiadał. Dlatego trzeba wybrać taki,który odpowiadałby większości - niestety parę osób będzie stratnych - być może załapią się na kolejny termin.
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ja tak, jak pisałam mogę dopiero pod koniec września / początek października
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ;P
Na początek zaznaczę,że niestety musiałam uruchomi nowe konta na wizażu, bo na starym miałam adres e-mail który niestety przepadł, więc nie wiem nawet czy uda mi się odzyska stare konto ;/ Ale nieważne. Tak zerknęłam na ten wątek i mam nadzieję,że przyjmiecie jeszcze jedną zgubę :p O mnie: Jestem studentką Wyższej szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Gda. Mieszkam tu od października zeszłego roku. Mam jakieś tam koleżanki i nowe i stare, ale wciąż brak kumpeli to której można wparować na kawę i podzielającej podobne zainteresowania. A mnie interesuje: Uwielbiam muzykę i taniec. Szalenie na parkiecie o tak! Choć nie zajmuję sę tym zawodowo czego żałuję. Ostatnia pasja na tym punkcie --> zumba! (brak motywacji na chodzenie na zajęcia) W przyszłości chciałabym pracować w salonie spa bądź gabinecie kosmetycznym i przy moim kompletnym beztalenciu do malowania się ;D Zauważyłam ostatnio,że chyba to jest to co chciałabym kiedyś robić,miejmy nadzieję. Poza tym ostatnio mam szał na punkcie mody z lat 40' 50' (styl pin up itp.) Mam nadzieję,że kiedyś znajdę jakąś grupkę miłośniczek tego stylu. Uff chyba to wszystko. Tak myślę :P ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- troszkę szablonowo mi to wyszło jak wypracowanie w podstawówce ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Lavendova ja uwielbiam zumbę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Hej no na razie jest to w mojej głowie,bo niestety narazie nikomu się nie chcę chodzić a mi się samej też nie chcę. Ja chciałam chodzić do Spojni (?) na Słowackiego chyba. Zdaje się,że tam jest zumba? Czy pomylilo mi się z innym clubem na tej ulicy. Dokładnie już nie pamiętam bo dawno sprawdzalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Nie mam pojecia, ja chodze sama.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
I jak idzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój blog absolutnie nie należy do profesjonalnych, to tak tylko dla własnej przyjemności ![]() ![]() ![]() Niestety co do spotkania ciężko jest znaleźć taki termin, który każdemu będzie pasować, każdy ma jednak jakieś swoje plany ![]() ![]() ![]() Więc kilka spotkań wydaje się racjonalnym pomysłem, każdy przyjdzie kiedy będzie pasowało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Idzie calkiem nieźle, duzo kobiet chodzi same - w sumie wiekszość
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Tez myślę,że to fajny pomysł. Co do mnie,to ja się nie boję chodzić samą,to raczej przejaw czystego lenistwa i masy innych spraw :-P. Ale bądź co bądź trzeba się w końcu wziąć za siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Co tu tak cicho?? Ja nawet nie miałam czasu i okazji przysiąść czy kompie. Super spędzone dwa dni w stolicy ![]() ![]() Wszystko jest jak najlepiej ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja właśnie załatwiłam sobie urlop w drugiej połowie sierpnia i zabieram się za planowanie podróży. ^^ Z moim ukochanym mamy plany wybrać się do Grecji. Ale nie z biura podróży, bo za drogo i za mało hipstersko... ![]() ![]() ![]() Była któraś z Was w Grecji? ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ciri, ja bylam, jeszcze jako nastolatka
![]() Na Olimp sie nie skusilam, choc widzialam go w oddali z okna. Wakacje w Grecji wspominam baaaardzo upalnie (juz 1go dnia bylam spalonym burakiem ![]() Wolisz zwiedzac czy spedzac czas na plazy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Mhm, podobno w sierpniu jest średnio 30 stopni. Lubię ciepło. No i dotychczas nie byłam dalej na południe niż w Węgrzech, także jestem bardzo ciekawa śródziemnomorskiego klimatu.
![]() I co warto w Grecji zobaczyć? Właśnie, ja to tak właściwie nie wolę ani zwiedzania ani plaży - od kilkunastu lat właściwie co roku wakacje spędzałam w górach. Plaża szybko mi się nudzi, natomiast zwiedzanie kojarzy się z takimi wycieczkami, głównie szkolnymi, kiedy to trzeba lecieć za przewodnikiem i koniecznie odhaczyć nieskończoność miejsc, które musimy tego dnia odwiedzić i na które jest za mało czasu, żeby zrozumieć gdzie właściwie się jest. Więc, zwiedzanie, ale w nie za dużym natężeniu, tak żeby mieć czas, żeby siąść na trawce, nacieszyć się słoneczkiem, wypić lampkę wina w jakimś klimatycznym miejscu, poznać jakichś miejscowych ludzi. ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Była już któraś na Jarmarku Dominikańskim? Coś ciekawego? ;p
Ja w tym roku załapię się na niego po raz pierwszy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bardzo lubie Jarmark. Dla turystow to moze jest atrakcja, ale dla "tubylcow"?
Co roku jest to samo badziewie - przyprawy, przyrzady do warzyw, rozkladane fotele, lniane szmaty i mnostwo chinszczyzny ![]() Zbliza sie koniec miesiaca, co ze spotkaniem? ![]() Taka ladna pogoda, nie macie dzis ochoty na spacer nad morze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ktora chetna na plaze??
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie jestem fanką Jarmarku. Podobało mi się tylko na początku,gdy byłam młodsza i wszystko mnie ciekawiło.Z każdym kolejnym rokiem było coraz gorzej - pełno ludzi,żelastwa i różnych pierdółek.
Niestety teraz jestem poza Trójmiastem,ale na początku tygodnia wracam. Znalazłyby się chętne na spotkanie w przyszłym tygodniu? ![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info :-P:-P Ja nie jestem tubylcem więc ciekawilo mnie co tam jest,ale takie coś mnie nie ciekawi. Jak ktoś ma ochotę to ja w tym tygodniu mogę się spotkać hehe :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dwa wątki widże trójmiejskie, nie wiedziałam gdzie pisać
![]() Ja z Gdyni jestem, krótko po rozstaniu, brakuje mi towarzystwa na spacer czy kawę, koleżanki dzieciate już, czasu nie mają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.