Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 19:18   #1441
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35269874]Ja też takie zimne, gorzkie, z lodówy prosto piweczko...[/QUOTE]

ja też....mam ochotę na ziiiimnego guinnessa mmmmm

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tak z innej beczki.
Myślice że taki śpiworek do spania jak np tu http://allegro.pl/nowy-spiworek-do-s...473252095.html jest potrzebny naszym maluszkom? Widziałam wczoraj w lumpku za 10 zł i powiem szczerze że nie wiedziałam wcześniej nawet że coś takiego istnieje. Zastanawiam się teraz czy to potrzebne, funkcjonalne, wygodne?

U mnie się sprawdziło, bo mała się strasznie rozkopywała i latała po całym łóżku...więc śpiworek jak najbardziej..ale zaczęłam go używać w późniejszych miesiącach..kupiłam sobie dłuższy
Stary 2012-07-13, 19:26   #1442
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

hej powiedzcie mi czy na tym usg prenatalnym oprócz zbadania przezierności karku coś Wam jeszcze sprawdzali ?? moja gin bada to ( jest ok ) ale nie ma certyfikatu, ale tylko to zbadała o niczym innym nie mówiła, i teraz nie wiem czy iść jeszcze do gabinetu który zrobi cały opis czy sama przezierność ma mi wystarczyć ? pomóżcie :d
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:30   #1443
bokeh
Zakorzenienie

cześć dziewczyny !!!

Gratuluje WSZYSTKIM pięknych i zdrowych dzieciaczków!!! Ja na prenatalne ide 16.07 strasznie sie stresuje.... ehhh, coraz bardziej widać i też brzuch

Wróciliśmy z tż z rodzinnych wakacji, przyznam że troche odpoczęłam, ale troche też mnie tam małe rodzeństwo Dawida męczyło bo generalnie jestem tam przez nich uwielbiana, no i wszędzie za mna chodzą, jak ide umyć zęby albo do sklepu.... a co im powiem???

No i dalej nie pstanowiłam co z przeprowadzką, generalnie wróciłam do Katowic i czuje się tu u siebie, wiadomo że tam po jakimś czasie też...chyba że wcześniej zwariuje z nudów ale widziałam miejsce gdzie miało by być nasze mieszkanie i jest to świetna przestrzeń, a ja kocham takie duże przestrzenie do mieszkania, no i już rozmyślałam jak urządzić itp, jak sie wejdzie tam na samą góre to nie słychać krzyków dzieci i ogólnie jak tylko tam weszłam to tak uff spokojnie, al też sie boje że dziecia ciągle potem będą do nas chodziły......

Pochodziłam dziś troche po lumpku i kupiłam spodenki białe takie jakby dresowe z h&m i takie geterki brązowe (raczej na dziewczynke) na razie staram sie kupować akie unisex rzeczy ale po cichu licze na małą kobietke

Zaraz ide sobie zrobić koktajl lodowo jagodowy

Apropo jedzenia to można pić zieloną herbatę?? bo dziś piłam takąąa pyszną że cały czas o niej teraz myślę

Nie mam też ochoty na taie ciężkie posiłki typu kotlety lazanie, wole zupkę lub dobrą kanapkę... z gór przywieźlismy sobie korbace to taki ser w nitkach jak makaron

Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam i któraś to przeczytała do końca :P
Stary 2012-07-13, 19:38   #1444
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hej powiedzcie mi czy na tym usg prenatalnym oprócz zbadania przezierności karku coś Wam jeszcze sprawdzali ?? moja gin bada to ( jest ok ) ale nie ma certyfikatu, ale tylko to zbadała o niczym innym nie mówiła, i teraz nie wiem czy iść jeszcze do gabinetu który zrobi cały opis czy sama przezierność ma mi wystarczyć ? pomóżcie :d
czaszkę, kręgosłup, serducho, żołądek, pęcherz moczowy, ręce i stopy
Stary 2012-07-13, 19:40   #1445
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
mój gin powiedział, że w takich wypadkach mam stosować lactovaginal + clotrimazol krem, są bez recepty
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny !!!

Gratuluje WSZYSTKIM pięknych i zdrowych dzieciaczków!!! Ja na prenatalne ide 16.07 strasznie sie stresuje.... ehhh, coraz bardziej widać i też brzuch

Wróciliśmy z tż z rodzinnych wakacji, przyznam że troche odpoczęłam, ale troche też mnie tam małe rodzeństwo Dawida męczyło bo generalnie jestem tam przez nich uwielbiana, no i wszędzie za mna chodzą, jak ide umyć zęby albo do sklepu.... a co im powiem???

No i dalej nie pstanowiłam co z przeprowadzką, generalnie wróciłam do Katowic i czuje się tu u siebie, wiadomo że tam po jakimś czasie też...chyba że wcześniej zwariuje z nudów ale widziałam miejsce gdzie miało by być nasze mieszkanie i jest to świetna przestrzeń, a ja kocham takie duże przestrzenie do mieszkania, no i już rozmyślałam jak urządzić itp, jak sie wejdzie tam na samą góre to nie słychać krzyków dzieci i ogólnie jak tylko tam weszłam to tak uff spokojnie, al też sie boje że dziecia ciągle potem będą do nas chodziły......

Pochodziłam dziś troche po lumpku i kupiłam spodenki białe takie jakby dresowe z h&m i takie geterki brązowe (raczej na dziewczynke) na razie staram sie kupować akie unisex rzeczy ale po cichu licze na małą kobietke

Zaraz ide sobie zrobić koktajl lodowo jagodowy

Apropo jedzenia to można pić zieloną herbatę?? bo dziś piłam takąąa pyszną że cały czas o niej teraz myślę

Nie mam też ochoty na taie ciężkie posiłki typu kotlety lazanie, wole zupkę lub dobrą kanapkę... z gór przywieźlismy sobie korbace to taki ser w nitkach jak makaron

Oscypka, oscypka bym zjadła!!!
Moja koleżanka zaraz jedzie w góry, mówiłam jej żeby mi kupiła ale można jeść?? aaa ja kocham oscypki mniam mniam
co do Twojej przeprowadzki, ciężki wybór przed Tobą, ale na pewno wybierzesz właściwie

Ale jestem wkurzona... mój Tz miał juz miec wolną sobote to nie, musi kurna pracować!!!!!!! :[
płakać mi się chce, ostatnio w ogóle jakaś płaczliwa jestem... i znowu zaczęłam oglądać sex w wielkim mieście.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:44   #1446
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
czaszkę, kręgosłup, serducho, żołądek, pęcherz moczowy, ręce i stopy

ale masz dokładne opisy tych narządów czy tylko Ci lekarz powiedział że są ?? bo mi o tych narządach nic nie mówiła i teraz nie wiem iść jeszcze do takiego co ma certyfikat ? czy w tym badaniu nie jest najważniejsze nt ? bo na usg połówkowym też sie bada pozostałe narządy !! dobra spanikowałam

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-07-13 o 19:47
Stary 2012-07-13, 19:46   #1447
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Oscypka, oscypka bym zjadła!!!
Moja koleżanka zaraz jedzie w góry, mówiłam jej żeby mi kupiła ale można jeść?? aaa ja kocham oscypki mniam mniam
co do Twojej przeprowadzki, ciężki wybór przed Tobą, ale na pewno wybierzesz właściwie

Ale jestem wkurzona... mój Tz miał juz miec wolną sobote to nie, musi kurna pracować!!!!!!! :[
płakać mi się chce, ostatnio w ogóle jakaś płaczliwa jestem... i znowu zaczęłam oglądać sex w wielkim mieście.
wiesz co... nie zastanawiałam się nawet czy można po postu pałaszowałam

A sex w wielkim mieście uwielbiam, ale ileż razy można oglądać ja sie teraz zaczytuje w książkach

Ja sie już przyzwyczaiłam, od miesiąca trąbie że mam 16stego prenatalne i nawet dzis rano rozmawialismy o tym a on mi dzwoni gadka szmatka i mówi że w poniedzialek ma wizyte u dyrektora że sie z nim umówil i taki happy... (a mial miec wolne) oczywiscie strasznie sie zaskoczyl jak mu przypomnialam, ale jak go nie bedzie na tych badanich to nie wiem co zrobie....bo mógł sie umowic np na wtorek
Stary 2012-07-13, 19:46   #1448
badziabadzia
Zakorzenienie

ehh, moj Tz tez jutro do pracy niestety a mialam nadzieje na jakos fajnie spedzony dzien w ogole, to dzis mialam straszny apetyt, normalnie ciagle glodna!
Stary 2012-07-13, 19:48   #1449
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Teraz tak mysle ze moze dlatego nie dostałam skierowania na mocz bo poprzednie wyniki byly dobre. Pewnie następnym razem dostane.

A co do określania tej grupy krwi to jak wyglada to badanie. Normalnie tylko jedna próbkę pobierają czy wiecej bo cos czytałam ze potrzebne sa dwie.
Bratowa cos mi mowila ze jej z Dwoch rąk pobierali. Jak to wyglądało u was kochane?
Z jednej, z jednej

Cytat:

Fajny taki ser jest

A ja mam ochotę na frytki i jutro na obiad zrobię z gulaszem, a co

Cytat:
ale masz dokładne opisy tych narządów czy tylko Ci lekarz powiedział że są ?? bo mi o tych narządach nic nie mówiła i teraz nie wiem iść jeszcze do takiego co ma certyfikat ? czy w tym badaniu nie jest najważniejsze nt ?
Sprawdza przepływy w pęcherzu i serduszku jeszcze. Nic specjalnie więcej na razie nie widać

------------------------------
Wkurzyłam się. Tak masakrycznie mi włosy leciały, suche do tego, że poszłam do fryzjera mam boba na głowie, ładnie mi
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:51   #1450
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co... nie zastanawiałam się nawet czy można po postu pałaszowałam

A sex w wielkim mieście uwielbiam, ale ileż razy można oglądać ja sie teraz zaczytuje w książkach

Ja sie już przyzwyczaiłam, od miesiąca trąbie że mam 16stego prenatalne i nawet dzis rano rozmawialismy o tym a on mi dzwoni gadka szmatka i mówi że w poniedzialek ma wizyte u dyrektora że sie z nim umówil i taki happy... (a mial miec wolne) oczywiscie strasznie sie zaskoczyl jak mu przypomnialam, ale jak go nie bedzie na tych badanich to nie wiem co zrobie....bo mógł sie umowic np na wtorek
Zapomniałam wziąć od teścia książki aj aj... tak to też ksiązki
Nooo ja jestem w szoku że mój Tż przyjechał na prenatalne!! szok nad szoki... cholera lipa tak...tu się nastawia człowiek że pojdzie z ukochanym a tu gas;/

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ehh, moj Tz tez jutro do pracy niestety a mialam nadzieje na jakos fajnie spedzony dzien w ogole, to dzis mialam straszny apetyt, normalnie ciagle glodna!
Ja miałam wczoraj i przed wczoraj taki apetyt dzisiaj juz okej ale brzuch normalnie mam brzuch chociaz jeszcze się zapinam w moje spodenki 34 ale pewnie już niedlugo się nie dopne, oby mi w tyłek nie poszło ;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-13, 19:59   #1451
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
ale masz dokładne opisy tych narządów czy tylko Ci lekarz powiedział że są ?? bo mi o tych narządach nic nie mówiła i teraz nie wiem iść jeszcze do takiego co ma certyfikat ? czy w tym badaniu nie jest najważniejsze nt ? bo na usg połówkowym też sie bada pozostałe narządy !! dobra spanikowałam
mam na dokumencie opisy..
Stary 2012-07-13, 19:59   #1452
badziabadzia
Zakorzenienie

oj ja tez mam nadzieje, ze w tylek nie pojdzie, bo ostatnio nawet udalo mi sie zrzucic kilka centymetrow najwyzej bede sie z dzidzkiem gimnastykowac..
Stary 2012-07-13, 20:07   #1453
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
mam na dokumencie opisy..
to co radzisz teraz dać sobie spokój z następnym ale dokładnym ( zaznaczam że nt mi zmierzyła) i poczekać do połówkowego i zrobić dokładne w gabinecie z certyfikatem ??
Stary 2012-07-13, 20:17   #1454
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
to co radzisz teraz dać sobie spokój z następnym ale dokładnym ( zaznaczam że nt mi zmierzyła) i poczekać do połówkowego i zrobić dokładne w gabinecie z certyfikatem ??
poczekaj do połówkowego
Stary 2012-07-13, 20:18   #1455
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35282962]Z jednej, z jednej

Fajny taki ser jest

A ja mam ochotę na frytki i jutro na obiad zrobię z gulaszem, a co

Sprawdza przepływy w pęcherzu i serduszku jeszcze. Nic specjalnie więcej na razie nie widać

------------------------------
Wkurzyłam się. Tak masakrycznie mi włosy leciały, suche do tego, że poszłam do fryzjera mam boba na głowie, ładnie mi ;
)[/QUOTE]

pochwal sie
Stary 2012-07-13, 20:22   #1456
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
poczekaj do połówkowego
taką podjęłam właśnie decyzję ale potrzebowałam czyjejś akceptacji mojej decyzji taka panikara ze mnie a dzidziuś był słodki wiercił się i kręcił nie mogła go "złapać" i było widać że "mlaska" hehehe z tego rozczulenia zapomniałam się spytać o 2 rzeczy hehehe, aa powiedziała wstępnie płeć a to 13 tydz4 dz

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-07-13 o 20:28
Stary 2012-07-13, 20:29   #1457
bokeh
Zakorzenienie

to możemy pić tą zieloną herbatę czy nie ? bo dłużej nie wytrzymam
Stary 2012-07-13, 20:31   #1458
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
taką podjęłam właśnie decyzję ale potrzebowałam czyjejś akceptacji mojej decyzji taka panikara ze mnie a dzidziuś był słodki wiercił się i kręcił nie mogła go "złapać" i było widać że "mlaska" hehehe z tego rozczulenia zapomniałam się spytać o 2 rzeczy hehehe
chillout yourself
mój był jakiś wyluzowany ale w pewnym momencie jak lekarz lukał na niego z naprzeciwka - zasłonił to co ma między nogami i to konkretnie
Stary 2012-07-13, 20:36   #1459
LadyWhisper
Zakorzenienie

szaja też mam boba, ale wyglądam jak dziecko hm.....

ale się wkurzyłam!!! Gadałam z mamą i mówię, że takie fajne zestawy na allegro i że niedrogo wychodzą, że wrzesień/październik już pierwsze rzeczy będziemy kupować, a moja mama, że.......... ABSOLUTNIE!!! Że do porodu 4 bodziaki na zmianę 2 staniczki do karmienia i TYLE!!! Nawet wózek i łóżeczko, mebelki po porodzie!!! I dopiero JAK WSZYSTKO BĘDZIE OK to wystarczy, że tylko słowo powiem, a KTOŚ przecież zawsze pójdzie!!! nosz kurde, a to nie można się cieszyć z dzidzioszka wcześniej bo wszystko się może stać?! AAAAAAAAAAAAAAAA a gdzie dziecko ma spać po wyjściu ze szpitala?! A że się czeka czasem k. miesiąca na mebelki czy wózek? I może chciałabym sama decydować, co mojemu dziecku kupować do ubrania?! Kurde kurde kurde!!!!!!!!!!!!!!! :[

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:45   #1460
eff8
Zakorzenienie

Dziewczyny.... te ktore rodzily albo wieca cos o tym
mozliwe jest ze wody odeszly jak skurczy brak ??????????????????

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:45   #1461
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

ale się wkurzyłam!!! Gadałam z mamą i mówię, że takie fajne zestawy na allegro i że niedrogo wychodzą, że wrzesień/październik już pierwsze rzeczy będziemy kupować, a moja mama, że.......... ABSOLUTNIE!!! Że do porodu 4 bodziaki na zmianę 2 staniczki do karmienia i TYLE!!! Nawet wózek i łóżeczko, mebelki po porodzie!!! I dopiero JAK WSZYSTKO BĘDZIE OK to wystarczy, że tylko słowo powiem, a KTOŚ przecież zawsze pójdzie!!! nosz kurde, a to nie można się cieszyć z dzidzioszka wcześniej bo wszystko się może stać?! AAAAAAAAAAAAAAAA a gdzie dziecko ma spać po wyjściu ze szpitala?! A że się czeka czasem k. miesiąca na mebelki czy wózek? I może chciałabym sama decydować, co mojemu dziecku kupować do ubrania?! Kurde kurde kurde!!!!!!!!!!!!!!! :[
rodzice mojej koleżanki też tak jej mówili.....a potem dziecko urodzilo sie wczesniej i nie mieli ani wózka ani łóżeczka.... jak coś ma sie stać (odpukać) to na pewno nie maja na to wpływu przedwcześnie kupione ubranka.......

My sobie z tż zrobilismy zdjęcie i co nieco do niego dorobiłam pochwale się Wam oczywiście mój tż już sie nim po całym internecie będzie chwalił ... ja tylko po całym wizażu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8110mm.jpg (183,8 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-07-13, 20:46   #1462
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

mnie tez denerwuja strasznie takie glupie przesady .. nie przejmuj sie nastepnym razem poprostu nie mow mamie tylko kupuj to na co masz ochote

Stary 2012-07-13, 20:46   #1463
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

ABSOLUTNIE nie słuchaj się swojej mamy i zacznij kupować tak jak napisałaś we wrześniu/październiku

spytaj się jej, czy pampersy też masz kupić po porodzie?
Stary 2012-07-13, 20:48   #1464
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
rodzice mojej koleżanki też tak jej mówili.....a potem dziecko urodzilo sie wczesniej i nie mieli ani wózka ani łóżeczka.... jak coś ma sie stać (odpukać) to na pewno nie maja na to wpływu przedwcześnie kupione ubranka.......

My sobie z tż zrobilismy zdjęcie i co nieco do niego dorobiłam pochwale się Wam oczywiście mój tż już sie nim po całym internecie będzie chwalił ... ja tylko po całym wizażu
Dokładnie...

Ale kolorowa z Was para!! ale super )
pozytywnie bardzo;*

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-13, 20:50   #1465
marsi11
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35282962]
Wkurzyłam się. Tak masakrycznie mi włosy leciały, suche do tego, że poszłam do fryzjera mam boba na głowie, ładnie mi [/QUOTE]

poka zdjęcie
mi włosy nie lecą ale zrobiły się strasznie suche,wczoraj w superpharm kupiłam dwie odżywki l'biotica i biosilk w bardzo dobrej cenie

pokłoćiłam się z TZ- w zasadzie on się darł ja się nie odzywałam
kurde jeszcze tak nigdy nie było
nigdy
mam go dość, wsiadłam w samochód i pojechałam przed siebie, miałam ochotę nie wracać, serio
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:53   #1466
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

zdjecie rewelacja no i Wy pieknie wygladacie

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
poka zdjęcie
mi włosy nie lecą ale zrobiły się strasznie suche,wczoraj w superpharm kupiłam dwie odżywki l'biotica i biosilk w bardzo dobrej cenie

pokłoćiłam się z TZ- w zasadzie on się darł ja się nie odzywałam
kurde jeszcze tak nigdy nie było
nigdy
mam go dość, wsiadłam w samochód i pojechałam przed siebie, miałam ochotę nie wracać, serio
Oj a o co aż tak poszło ?

Stary 2012-07-13, 20:53   #1467
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.... te ktore rodzily albo wieca cos o tym
mozliwe jest ze wody odeszly jak skurczy brak ??????????????????

tak, a czemu pytasz

bokeh- ale cudniaste to zdjęcie
Stary 2012-07-13, 20:54   #1468
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
tak, a czemu pytasz

bokeh- ale cudniaste to zdjęcie

aa bo siostra do mnie dzwoni i mi mowi ze jej odeszly a skurczy nie ma i pyta co robic

Stary 2012-07-13, 20:57   #1469
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

Oj a o co aż tak poszło ?
właśnie o nic
wiesz,teraz mamy przejściową sytuację bo od 2-3 miesięcy mieszkamy z teściową, on się tu bardzo zmienił, kiedyś dużo mi pomagał w obowiązkach a tutaj? hm czuję się jak kucharka a nie partnerka- dogadzam pod nos podaje, kiedyś było inaczej- po partnersku
on u mamy nie robi nic, kiedyś to były wspólne kolacyjki, pichcenie, razem zakupy, razem sprzątanie a teraz zachowuje się jak panicz

zrobił awanture,że nie mógł skarpet znaleźć ( które nota bene był w szufladzie tylko nie poskładane w pary) oczywiście wydarł się na mnie przy swojej matce, wiesz nie wiem co w niego wstąpiło a to było takie upakarzające

jesteśmy ze sobą 15 lat a on na mnie nigdy nie krzyczał...dlatego boli jeszcze bardziej
poczułam się jak sprzątaczka, zabolało strasznie......
normalnie to pierd.... ne skarpetki a ja się popłakałam
Stary 2012-07-13, 21:03   #1470
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie o nic
wiesz,teraz mamy przejściową sytuację bo od 2-3 miesięcy mieszkamy z teściową, on się tu bardzo zmienił, kiedyś dużo mi pomagał w obowiązkach a tutaj? hm czuję się jak kucharka a nie partnerka- dogadzam pod nos podaje, kiedyś było inaczej- po partnersku
on u mamy nie robi nic, kiedyś to były wspólne kolacyjki, pichcenie, razem zakupy, razem sprzątanie a teraz zachowuje się jak panicz

zrobił awanture,że nie mógł skarpet znaleźć ( które nota bene był w szufladzie tylko nie poskładane w pary) oczywiście wydarł się na mnie przy swojej matce, wiesz nie wiem co w niego wstąpiło a to było takie upakarzające

jesteśmy ze sobą 15 lat a on na mnie nigdy nie krzyczał...dlatego boli jeszcze bardziej
poczułam się jak sprzątaczka, zabolało strasznie......
normalnie to pierd.... ne skarpetki a ja się popłakałam
Mąż na pewno przemysli prawe i zobaczy ze przesadzil i Cie przeprosi takze nie plakaj juz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości