|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc być może masz rację, że one mogą rozjaśniać. Mam nadzieję, że dopasuję odcień. Dostałam przed zakupem w avon próbkę tego typu podkładu z Maybelline i spodobał mi się
Edytowane przez agusiab21 Czas edycji: 2012-07-13 o 23:08 |
|
|
|
|
#3006 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
U mnie jak na razie jest ok. Jestem z niej zadowolona.
|
|
|
|
#3009 |
|
Rozeznanie
|
ja dopiero odebrałam wczoraj torby avaron, moja jest turkusowa, mama wzięła tę camelową, wygląd jest fajniutki, wykonanie wydaje się solidne, jestem zadowolona, narazie jednak wietrzą się z tego "smrodku" nowości
![]() zobaczymy jak w użytkowaniu wyjdzie, bo wreszcie mam dużą torbę w którą pomieszczę cały mój niezbędnik |
|
|
|
#3010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A który samoopalacz? Bo ja ciągle walczę z butelką brązującego SSS ze złotymi drobinkami On się nie chce skończyć! HeheheCytat:
Umyłam wczoraj włosy szamponem Naturals z koniczyną. Pachnie bardzo przyjemnie, dobrze się pieni. Miałam mały problem z rozczesaniem włosów, ale to pewnie dlatego, że normalnie nie używam produktów 2 w 1, tylko osobno odżywkę do spłukiwania, która nie powoduje plątania włosów. Niemniej jednak włosy w końcu rozczesałam i poszłam spać z mokrymi nie układając ich, ani nie nakładając dodatkowych produktów. Rano aż w szoku byłam. Pięknie lśniące, puszyste, ale nie napuszone. Muszę sprawdzić jak się będzie sprawdzać przy prostowaniu włosów i przy nałożeniu dodatkowej odżywki na skręt loków. Póki co jestem zadowolona ![]() Czy któraś z Was kupiła już torbę Cruz? Podoba mi się bardzo ![]() Avon care z wodorostami wczoraj wsmarowałam w ciało, jest bardzo wydajne, rzadkie, dobrze się wchłania i pachnie pięknie! Na pierwszych wspólnych wakacjach z TŻem mieliśmy tak pachnący balsam po opalaniu jakiejś drogeryjnej firmy Więc jak zawołałam TŻa do posmarowania pleców to normalnie wróciły wspomnienia i działa się magia heheheh Nie wiem czy ujędrnia, bo to za szybko by dać taką opinię, raczej nie napina, ale troszkę nawilża, więc skóra jest gładsza. Ale nawet gdyby nie ujędrniało, to dla tego zapachu i reakcji TŻa będę go kupować i używać ![]() Aha, bo jeszcze zapomniałam Kupiłam też kredkę CT Plum, tę z różyczkami na około. Ona jest piękna! Piękny, intensywny fiolet, opalizujący takimi fioletowo-niebieskimi drobinkami. Nie wiedziałam, że CT też miał opalizujące kredki... Jestem bardzo zadowolona ![]() A czy któraś z Was miała białą z CT? Nadaje się do malowania wewnętrznej linii oka? Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-07-14 o 11:14 |
||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdy chcę bardziej widoczny efekt, smaruję się nim rano i wieczorem
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny! powiedzcie mi proszę, jak to Avon rozliczy, bo nie miałam takiego przypadku i nie wiem. Otóż robiłam wczoraj wieczorem zamówienie ale, że fakturę wystawią dopiero w poniedziałek to dziś zrobiłam jeszcze domówienie na 3 sztuki odżywek do włosów z AT. Ogólnie w zamówieniu spełniłam warunki na to, żeby móc kupić 10 produktów z AT za 4,99zl (trzeba było kupić coś z podanych stron) bo tak to te szampony i odżywki były po 8,99. I ja w tym zamówieniu zamówiłam 4 szt a potem w domówieniu tylko te 3 szt odżywek i nic wiecej. Czy oni te domówienie traktują jako oddzielne zamówienie i te odżywki policzą mi po 8,99 czy 4,99?
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
A to super! dziękuję za odpowiedź
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno uznają
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie kremów Naturals: "Ogórek i drzewo herbaciane", "Rumianek i Mak" oraz tego z nowej serii z "Brzoskwinią i Bawełną"?? Jakieś opinie? Szukam kremu który nie zapycha i nie będzie powodował nadmiernego świecenia, ani nie będzie uczulał czy podrażniał....
![]() Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi ![]() |
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielam opinię Kejti ten szampon z koniczyną pachnie obłędnie- tak samo jak w katalogu
Jeśli chodzi o ten nowy mus masło shea i trufla czekoladowa- jest jeszcze ładniejszy niż myślałam Mus zamawiam na pewno, zresztą od miesiąca chodził mi ciągle po głowie- aczkolwiek tego złocistego olejku nie zamawiam, jakoś nie przemawia do mnie Jeszcze zastanawiam się nad tą biżuterią Rovigio, szamponem z olejkiem arganowym i zrobię sobie zapas płynów z rumiankiem i owsem.Zastanawiam się co zrobić, bo klientka zamówiła z planet spa krem do stóp z morza martwego i przysłali mi go z oderwaną zakrętką... Jeśli go odeślę zwrócą mi koszty wysyłki- oczywiście po uprzednim ustaleniu tego telefonicznie? Bo tak samo z siebie na pewno nie zwrócą. Ja tutaj nie zawiniłam, a czegoś takiego nie mogę dać klientce. |
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie zapycha, a używam codziennie na noc. Jest dosyć rzadki, lekki i szybko się wchłania. Ale przez to ze lekki, trzeba go nałożyć więcej niż normalnego kremu. Nawilżenie średnie. Do suche skory będzie za slaby. Do mieszanej i tłustej może być ok. Ja mam mieszana i teraz na lato jest fajny. Kilka razy użyłam go tez na dzień i tez było wszystko ok ![]() Czasami smaruje nim dłonie (zamiast kremu do rak). Ogólnie jest to bardzo delikatny, lekki kremik i mi przypadł do gustu. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Lepiej do nich zadzwoń, lub napisz o tym. Bycmoze doślą Ci nieuszkodzony krem bez konieczności odsyłania tego.
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pachnie obłędnie Nie wiem tylko czy ten zapach na teraz będzie ok. Latem lubię świeże, owocowe nuty, takie czekolady, cynamony itp. preferuję zimą... no ale zimą być złotą? A co do kremu - napisz do nich, że krem ma oderwaną zakrętkę, nie nadaje się do dania Klientce, że prosisz o przysłanie nowego, nie uszkodzonego, bo Ty nie będziesz ponosić kosztów ponownego zakupu tego produktu. Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
A to ten mus zloci skore? On taki rozswietlajacy jest?
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie wiem... na taki mi wygląda... ten olejek też... Ale czy tak robi to pewna nie jestem
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede miala kuszenie i zakup z glowy
|
|
#3027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę wprowadzić aby w błąd
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Oliwkę muszę przemyśleć, bo to pienienie się jest nieco dziwne 

Będziemy dziś z Antosiem testować produkty Avon Baby, dam znać jakie są 

Na pierwszych wspólnych wakacjach z TŻem mieliśmy tak pachnący balsam po opalaniu jakiejś drogeryjnej firmy