|
|
#16321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Fajnie, że u Ciebie wszystko ok. A 10 kg to przecież nie jest tak dużo, wprawdzie jeszcze miesiąc został ale do 30 nie masz szans dobić
|
|
#16322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Ja od jakiegoś roku jestem brunetka ale wczesniej przez ok. 10 lat blondynką byłam farbowaną - jak mam problemy z włosami stosuję szampon dla dzieci, skóra głowy fajnie nawilżona, nic się nie sypie i włosy mega. Po całej zuzytej butelce jest efekt - później wracam do swoich kosmetyków
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-13 o 21:26 |
|
|
|
|
#16324 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Belseno, Każda z nas ma sobie coś do zarzucenia ale fotki, które do tej pory widziałam wskazują na to, że tu same SEX BOMBY na forum piszą. I może dziwnie jest pisać o akceptowaniu siebie skoro każda z nas tak poważnie ingeruje w swoje ciało....więć nie będę, każda ma WŁASNY powód, który zadecydował poddaniu się operacji. Ale jeść trzeba byleby mądrze. NO!
|
|
|
|
#16325 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie ta odżywka jest super https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.html ta seria loreala czerwona jakoś mi nie pasuje... Ta odżywaka welli jest dla mnie na prawdę dobra! Szamponu uzywam jakiegoś zwykłego- obojętnie, do tego ta odżywka i jedwab na końce z biosilka.
|
#16326 |
|
Raczkowanie
|
Do Horo, w jednej i drugiej ciąży przytyłam 16 kg, po 2 na miesiąc, co bym nie robiła nie dało rady mniej, co dwie godziny z głodu mdłości mnie łapały a zwracałam do 5 miesiąca. Dążę do tego,że po 10 kg w dwa miesiące po porodzie śladu nie będziesz miała. Życzę łatwego rozwiązanka.
|
|
|
|
#16327 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziullasz dzieki za wpis
|
#16328 |
|
Zadomowienie
|
Chyba po Tacie bardziej. Mama to taka dobra dusza... a Tata to jest nerwus i choleryk. Ja jestem opanowana co prawda z charakteru,.... ale też się nie dam
|
#16329 |
|
Raczkowanie
|
275 lub 300 CC ale z dużą szansą na 300, okrągłe Mentor, mam wklęsłą klatkę i wąski mięsień piersiowy.
|
|
|
|
#16330 |
|
Wtajemniczenie
|
To takie pelne C Ci wyjdzie
Niewysoka, wysportowana dziewczyne Z pieknym usmiechem![]() ![]() Mysle, ze z balonami nie bedzie Ci do twarzy i beda Ci przeszkadzac w chodzeniu
|
#16331 |
|
Raczkowanie
|
162 cm więc na siatkarkę nie wyrosłam. Strasznie się tym nie martwię, znalazłam stronkę na której były biusty z dokładnym opisem rozmiarów implantów, zdjęcia przed i po. Znalazłam podobne do moich maluszków, które miały zamontowane 300 i bardzo mi się podobały, przy czym na konsultacji gdy wsadzili mi 300 do stanika też takie spore mi się wydały, gorzej z tymi 275 - na nie nawet nie patrzyłam, wszystko okaże się w czwartek ale jestem dobrej myśli i już mnie roznosi od tego czekania, tym bardziej, że pada cały dzień, a dziewczyny od tego szału też dostawały, więc mama namówiła mnie do grzechu i wciągnęłam CAłĄ Napoleonkę.
"""""
|
|
|
|
#16332 |
|
Wtajemniczenie
|
Littaleya jak masz kosmetyk w formie musu to go paluchami trzeba rozprowadzić, pędzle sobie nie poradzą, zawsze tak w telewizorni pokazują
próbowałaś?Alex Ty uważaj z tym rozmiarkiem, gdzieś tam podawałaś wymiarki i chyba chudzinka jesteś jak dobrze pamiętam, okrągłe 375 na wąskiej klatce mogą dać implnujący efekt. ja juz bym się z większymi niż 325 nie widziała chyba że z anatomkami.
|
|
#16333 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() trochę mnie tu nie było, bo przez tydzień byłam bez neta i muszę przyznać, że sporo trzeba nadrobić jest co przeczytać!!staram się nadrabiać zaległości w czytaniu, niestety MÓJ się dziwi bardzo, że wolę siedzieć na forum niż z nim :d hihihihi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chciałabym urodzić dzidziusia za jakieś 3 -4 latka no i nie chcę czekać AŻ tyle z powiększeniem, ale z drugiej strony boję się trochę, że po dziecku biust będzie się nadawał tylko do poprawy... Czy któraś z Was zrobiła sobie cycki, a dopiero potem rodziła? Karmiła? Jak to się u Was potoczyło? Byłyście na poprawce??? ![]() ![]() :pro si: napiszcie coś w wolnej chwili na ten temat ![]() Chyba najsłodsze podziękowania jakie można dostać i jakie pyszne Cytat:
ale w porównaniu z tym jak mi wypadały garściami to jest bajka!!!Także dobrze dobrane kosmetyki tej firmy mogą zdziałać naprawdę wiele;] ja polecam! ![]() P.S. czy też dostałyście wiadomość na priv od jakiejś Pani z gazetki?? ![]() i widzę, że ciągle pojawiają się nowe Dziewczyny, które chcą mieć w końcu cycki!! Buziaki dla WAS
|
|
|
#16334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mogę i gdzie tu sprawiedliwość Jooasiu- aaaaalllllllllleeee! ale dostałaś telegram ! świetne podziękowanie!! no no , aż szkoda je zjeść Olivko a Ty gdzie? miałaś w planach coś dziś napisać - ale chyba Cię zmogło Gwen- ale super ten telegram może chcesz któryś mój mammabel ![]() Zaba- a Ty co masz jakieś nowe focie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#16335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chce wylegiwać się na moich cyckach, wczoraj o 3 w nocy probowała na mnie wleźć i tak do rana, ja sie zasłaniałam a ta kombinowała i mnie podchodziła...no i te szwy... na szczęście strupki już schodzą, siniorki powoli też...więc i samopoczucie się poprawia ale ruchy nadal mam ograniczone, ciuchy przez głowe już wkładam ale czasami ich zdjąć nie mogę, rąk do góry całkowicie jeszcze nie podniosę, przed wyjściem z domu do roboty ważę torbę i ciągle muszę z niej coś wypakowywać bo lekarz powiedział, że tak do 3kg mogę nosić i tak naprawdę dzięki forum nie sfiksowałam a jakaś Pani z gazety chce wywiad nt. że "Skalpel jest OK"i do tego goni ją czas echhh....aż szkoda słów na komentarz
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-14 o 02:15 |
|
|
|
|
#16336 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya mąż się dorwał do moich czekoladek i wrąbał dwa serca i A i K małpiszon jeden
to na pocieszke też sobie I wciągnęłam, smakowite Gwen
|
|
#16337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to będzie DZIEKI BUZ albo DZIEK BUZI albo DZIE BUZIK albo KIZI ZDEB normalnie turniej scrabble można by rozegrać...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-14 o 02:27 |
|
|
|
|
#16338 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Nie śpię po nocach, jakieś lęki mnie w nocy budzą, zaczynam się zastanawiać, po co mi te cholerne cycki, skoro tyle lat bez nich przeżyłam . Nie chcę Was zanudzać i psuć humorków, bo pewnie każda z Was czuła to samo![]() Horo, buziaczki dla Niuni. I proszę mi tu o jakimś wybrakowaniu nie pisać, bo będzie lanie ![]() Kasik, dzięki za trzymanie kciuków Mya, ja dwa razy dostałam, mogę Ci jedno odstąpić, skoro tak bardzo chcesz celebrytką zostać Mi nawet się spodobało, gdy pani napisała, że nie chcę piętnować ingerencji we własne ciało, ale pokazać, że operacja może zmienić nasze życie . No ale wywiadów to ja udzielać nie będę z prostego powodu - cycków jeszcze nie mam, chodzę w podwójnym puszapie i wkładkach, jakie miała Klaudeczka . Cycorki mam niesamowite, po operacji pewnie znajomi będą pytać, gdzie mam cycki
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-14 o 07:18 |
|
|
|
#16339 |
|
Zadomowienie
|
anika75 16.07 - 3![]() madziullasz 19.07 - 6![]() kasikkk87 23.07 - 10![]() patrycjaw1989 02.08 - 15![]() Sif 20.08 - 38![]() Lenkii 06.09 - 62![]() Alex0912 12.11. - 110![]() Dzień dobry dziewczynki Ja już dzisiaj wyruszam do Polski Ehhh a we wtorek będę miała Mirenkę zakładaną O ile dobrze luknęłam to cosik wspominałyście, że po niej można przybrać pare kilo na wadze. Mam nadzieję, że i w moim przypadku tak będzie, bo jakoś przytyć nie mogę a kilka kilogramów więcej by mnie ucieszyło![]() Anika takie troszkę wcześniejsze aczkolwiek szczere powodzonka
|
#16340 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
I ja jestem, ale dzis z doskoku. U mnie pogoda taka sobie wyskoczylabym gdzieś ale pomyslu brak ![]() Z Olivka jestem non stop w kontakcie, objawy ma typowe. Jak rozmawialysmy to tak jakbym siebie słyszala. Ze boli, ze wstać nie moze, ze cycki jakby odpasc miały, stanik się zsuwa a ranki bolą. Norma także pocieszyłam ją. Reszte opowie Wam jak wejdzie na forum, ale na razie odpoczywa. Od 6 doby jest z gorki. Za to ja po tym przeszyciu to czuję sie jakbym znowu po op byla. Bola te miejsca szycia no ale to bylo wiadome ze boleć beda.
|
|
|
|
#16341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie mam nadzieję, że wkrótce wszystkie te niemiłe odczucia miną i będziesz się już tylko cieszyć swoim nowym biustem Mya, ja dwa razy dostałam, mogę Ci jedno odstąpić, skoro tak bardzo chcesz celebrytką zostać Mi nawet się spodobało, gdy pani napisała, że nie chcę piętnować ingerencji we własne ciało, ale pokazać, że operacja może zmienić nasze życie . No ale wywiadów to ja udzielać nie będę z prostego powodu - cycków jeszcze nie mam, chodzę w podwójnym puszapie i wkładkach, jakie miała Klaudeczka . Cycorki mam niesamowite, po operacji pewnie znajomi będą pytać, gdzie mam cycki Ja miałam tak samo, jej wyjaśnienie bardzo mi się spodobało, ale tak do końca to chyba nie wolno ufać dziennikarzom, bo potem mogą tak przekręcić, że odechce się czytać i przyznawać, że brało się udział w takim artykule... Ja podobnie jak Ty nie mam cycków i z tego samego powodu odmówiłam i napisałam jej to wprost. Też wczoraj zaopatrzyłam się w dwa nowe push-upy i to jaaaaaakie duże ![]() ![]()
|
|
|
#16342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16344 |
|
Raczkowanie
|
to nie doczytałam, sorki i współczuję, niektóre posty przebiega się po prostu wzrokiem.
|
|
|
|
#16345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz już jest więcej... a zostało 6 tygodni, ale tłumaczę to wiekiem i wagą biustu, który zrobiłam ![]() I na szczęście nigdy nie wymiotowałam... nawet specjalnie zachcianek nie miałam... tak, jak zwykle ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Gwen, jaką mocca na włoski kładziesz? Ja się ostatnio przestawiłam na loreal 10.21 bardzo jasny lodowy blond i chyba trafiłam z doborem kolorku... choć ta mocca kusi, kusi...
|
|
|
|
|
#16347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16348 |
|
Raczkowanie
|
Heyka laseczki
JOASI nie próbowałam palcami Dziewczyny ja tez dostałam wiadomość od tej babki z gazety ![]() Ale nie odpisalam jej nawet, bo przecież nie wiele wiem na ten temat , i żadnych operacji jeszcze nie zrobiłam . Ale wydaje mi sie ze to dobry pomysł żeby zrobic wywiad z kimś kto jest zadowolony z operacji której sie poddał , bo ogólnie to powiększanie piersi , jakieś liftingi , naciągania itd. To są jakoś dziwnie odbierane przez ludzi . Np jak powiedzialm koleżance ze chce powiększyć piersi to mnie zabiła swoją reakcją I przeważnie ludzie myślą ze kobiety powiększają biusty dla facetów , albo chcą nimi świecić na lewo i prawo przed wszystkimi. A najczęściej robią to bo nie mogą na siebie patrzeć , nie ściągają stanika przy mężu , bo sie wstydzą piersi zniszczonych przez wykarmienie dzieci . A ludzie nie myślą w ten sposób, tylko odrazu pokują takie kobiety do jednego worka z PAMELĄ Więc sama jestem ciekawa tego artykułu , co tam naskrobią na ten temat . Miłego dzionka kobitki |
|
|
|
#16349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a mówią, że BE bo myślą, że może nam się coś stać jakieś powikłania i po prostu boją się o nas. dlaczego bałyśmy się przed operacją? że coś pójdzie nie tak, coś tam się w środku źle porobi, że się nie obudzimy. oni boją się tego samego, tylko że to faceci i tak tego nie okażą. ja widziałam jaki mój TŻ był przerażony a teraz się cieszy jak małe dziecko jak widzi moje cycuszki. ja z resztą też do tej pory jak się idę myć to staję przed lustrem i tak je macam i myślę: mam cycki- ale fajnie
|
|
|
|
|
#16350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to króciutko jak na tak poważną ingerencję. U Ciebie Pan dr musiał się napracować a Twoje piersiątka przeszły więcej niż nasze. Myślę, że jesteś bardzo dzielna i cierpliwa. Świetnie sobie radzisz i z ogromną pokorą przechodzisz te trudne chwile. Myślę że po pierwszym miesiącu zaczniesz się uśmiechać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

... pogoda nad morzem wprawdzie w kratkę, ale wróciłam opalona i troszeczkę wypoczęta

boziu pyskate to takie po mamusi czy tatusiu
Z pieknym usmiechem

. Cycorki mam niesamowite, po operacji pewnie znajomi będą pytać, gdzie mam cycki
anika75 16.07 - 3
no ale to bylo wiadome ze boleć beda.

to króciutko jak na tak poważną ingerencję. U Ciebie Pan dr musiał się napracować a Twoje piersiątka przeszły więcej niż nasze. Myślę, że jesteś bardzo dzielna i cierpliwa. Świetnie sobie radzisz i z ogromną pokorą przechodzisz te trudne chwile.