![]() |
#16321 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Fajnie, że u Ciebie wszystko ok. A 10 kg to przecież nie jest tak dużo, wprawdzie jeszcze miesiąc został ale do 30 nie masz szans dobić ![]()
![]() |
#16322 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Ja od jakiegoś roku jestem brunetka ale wczesniej przez ok. 10 lat blondynką byłam farbowaną - jak mam problemy z włosami stosuję szampon dla dzieci, skóra głowy fajnie nawilżona, nic się nie sypie i włosy mega. Po całej zuzytej butelce jest efekt - później wracam do swoich kosmetyków
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-13 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16324 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Belseno, Każda z nas ma sobie coś do zarzucenia ale fotki, które do tej pory widziałam wskazują na to, że tu same SEX BOMBY na forum piszą. I może dziwnie jest pisać o akceptowaniu siebie skoro każda z nas tak poważnie ingeruje w swoje ciało....więć nie będę, każda ma WŁASNY powód, który zadecydował poddaniu się operacji. Ale jeść trzeba byleby mądrze. NO!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16325 |
Zadomowienie
|
dla mnie ta odżywka jest super https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.html ta seria loreala czerwona jakoś mi nie pasuje... Ta odżywaka welli jest dla mnie na prawdę dobra! Szamponu uzywam jakiegoś zwykłego- obojętnie, do tego ta odżywka i jedwab na końce z biosilka.
#16326 |
Raczkowanie
|
Do Horo, w jednej i drugiej ciąży przytyłam 16 kg, po 2 na miesiąc, co bym nie robiła nie dało rady mniej, co dwie godziny z głodu mdłości mnie łapały a zwracałam do 5 miesiąca. Dążę do tego,że po 10 kg w dwa miesiące po porodzie śladu nie będziesz miała. Życzę łatwego rozwiązanka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16327 |
Wtajemniczenie
|
Madziullasz dzieki za wpis
![]() ![]()
#16328 |
Zadomowienie
|
Chyba po Tacie bardziej. Mama to taka dobra dusza... a Tata to jest nerwus i choleryk. Ja jestem opanowana co prawda z charakteru,.... ale też się nie dam
![]()
#16329 |
Raczkowanie
|
275 lub 300 CC ale z dużą szansą na 300, okrągłe Mentor, mam wklęsłą klatkę i wąski mięsień piersiowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16330 |
Wtajemniczenie
|
To takie pelne C Ci wyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#16331 |
Raczkowanie
|
162 cm więc na siatkarkę nie wyrosłam. Strasznie się tym nie martwię, znalazłam stronkę na której były biusty z dokładnym opisem rozmiarów implantów, zdjęcia przed i po. Znalazłam podobne do moich maluszków, które miały zamontowane 300 i bardzo mi się podobały, przy czym na konsultacji gdy wsadzili mi 300 do stanika też takie spore mi się wydały, gorzej z tymi 275 - na nie nawet nie patrzyłam, wszystko okaże się w czwartek ale jestem dobrej myśli i już mnie roznosi od tego czekania, tym bardziej, że pada cały dzień, a dziewczyny od tego szału też dostawały, więc mama namówiła mnie do grzechu i wciągnęłam CAłĄ Napoleonkę.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#16332 |
Wtajemniczenie
|
Littaleya jak masz kosmetyk w formie musu to go paluchami trzeba rozprowadzić, pędzle sobie nie poradzą, zawsze tak w telewizorni pokazują
![]() Alex Ty uważaj z tym rozmiarkiem, gdzieś tam podawałaś wymiarki i chyba chudzinka jesteś jak dobrze pamiętam, okrągłe 375 na wąskiej klatce mogą dać implnujący efekt. ja juz bym się z większymi niż 325 nie widziała chyba że z anatomkami.
#16333 | ||
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny
![]() trochę mnie tu nie było, bo przez tydzień byłam bez neta i muszę przyznać, że sporo trzeba nadrobić ![]() staram się nadrabiać zaległości w czytaniu, niestety MÓJ się dziwi bardzo, że wolę siedzieć na forum niż z nim :d hihihihi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chciałabym urodzić dzidziusia za jakieś 3 -4 latka no i nie chcę czekać AŻ tyle z powiększeniem, ale z drugiej strony boję się trochę, że po dziecku biust będzie się nadawał tylko do poprawy... ![]() Czy któraś z Was zrobiła sobie cycki, a dopiero potem rodziła? Karmiła? Jak to się u Was potoczyło? Byłyście na poprawce??? ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba najsłodsze podziękowania jakie można dostać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Także dobrze dobrane kosmetyki tej firmy mogą zdziałać naprawdę wiele;] ja polecam! ![]() P.S. czy też dostałyście wiadomość na priv od jakiejś Pani z gazetki?? ![]() i widzę, że ciągle pojawiają się nowe Dziewczyny, które chcą mieć w końcu cycki!! Buziaki dla WAS ![]()
![]() |
#16334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gdzie tu sprawiedliwość ![]() Jooasiu- aaaaalllllllllleeee! ale dostałaś telegram ! świetne podziękowanie!! no no , aż szkoda je zjeść ![]() Olivko a Ty gdzie? miałaś w planach coś dziś napisać - ale chyba Cię zmogło ![]() ![]() Gwen- ale super ten telegram ![]() ![]() Zaba- a Ty co masz jakieś nowe focie ![]() ![]()
![]() |
#16335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-14 o 01:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16336 |
Wtajemniczenie
|
Mya mąż się dorwał do moich czekoladek i wrąbał dwa serca i A i K małpiszon jeden
![]() ![]() ![]()
#16337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to będzie DZIEKI BUZ albo DZIEK BUZI albo DZIE BUZIK ![]() ![]() ![]() albo KIZI ZDEB ![]() ![]() ![]() normalnie turniej scrabble można by rozegrać... ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-14 o 01:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16338 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Nie śpię po nocach, jakieś lęki mnie w nocy budzą, zaczynam się zastanawiać, po co mi te cholerne cycki, skoro tyle lat bez nich przeżyłam ![]() ![]() ![]() Horo, buziaczki dla Niuni. I proszę mi tu o jakimś wybrakowaniu nie pisać, bo będzie lanie ![]() Kasik, dzięki za trzymanie kciuków ![]() Mya, ja dwa razy dostałam, mogę Ci jedno odstąpić, skoro tak bardzo chcesz celebrytką zostać ![]() Mi nawet się spodobało, gdy pani napisała, że nie chcę piętnować ingerencji we własne ciało, ale pokazać, że operacja może zmienić nasze życie ![]() ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-14 o 06:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#16339 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() Ja już dzisiaj wyruszam do Polski ![]() ![]() Ehhh a we wtorek będę miała Mirenkę zakładaną ![]() ![]() Anika takie troszkę wcześniejsze aczkolwiek szczere powodzonka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16340 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() I ja jestem, ale dzis z doskoku. U mnie pogoda taka sobie wyskoczylabym gdzieś ale pomyslu brak ![]() Z Olivka jestem non stop w kontakcie, objawy ma typowe. Jak rozmawialysmy to tak jakbym siebie słyszala. Ze boli, ze wstać nie moze, ze cycki jakby odpasc miały, stanik się zsuwa a ranki bolą. Norma także pocieszyłam ją. Reszte opowie Wam jak wejdzie na forum, ale na razie odpoczywa. Od 6 doby jest z gorki. Za to ja po tym przeszyciu to czuję sie jakbym znowu po op byla. Bola te miejsca szycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie mam nadzieję, że wkrótce wszystkie te niemiłe odczucia miną i będziesz się już tylko cieszyć swoim nowym biustem ![]() ![]() ![]() Mya, ja dwa razy dostałam, mogę Ci jedno odstąpić, skoro tak bardzo chcesz celebrytką zostać ![]() Mi nawet się spodobało, gdy pani napisała, że nie chcę piętnować ingerencji we własne ciało, ale pokazać, że operacja może zmienić nasze życie ![]() ![]() ![]() Ja miałam tak samo, jej wyjaśnienie bardzo mi się spodobało, ale tak do końca to chyba nie wolno ufać dziennikarzom, bo potem mogą tak przekręcić, że odechce się czytać i przyznawać, że brało się udział w takim artykule... ![]() Ja podobnie jak Ty nie mam cycków i z tego samego powodu odmówiłam i napisałam jej to wprost. ![]() ![]() ![]() Też wczoraj zaopatrzyłam się w dwa nowe push-upy i to jaaaaaakie duże ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16344 |
Raczkowanie
|
to nie doczytałam, sorki i współczuję, niektóre posty przebiega się po prostu wzrokiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz już jest więcej... a zostało 6 tygodni, ale tłumaczę to wiekiem i wagą biustu, który zrobiłam ![]() I na szczęście nigdy nie wymiotowałam... nawet specjalnie zachcianek nie miałam... tak, jak zwykle ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Gwen, jaką mocca na włoski kładziesz? Ja się ostatnio przestawiłam na loreal 10.21 bardzo jasny lodowy blond i chyba trafiłam z doborem kolorku... choć ta mocca kusi, kusi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16348 |
Raczkowanie
|
Heyka laseczki
![]() JOASI nie próbowałam palcami ![]() ![]() Dziewczyny ja tez dostałam wiadomość od tej babki z gazety ![]() Ale nie odpisalam jej nawet, bo przecież nie wiele wiem na ten temat , i żadnych operacji jeszcze nie zrobiłam . Ale wydaje mi sie ze to dobry pomysł żeby zrobic wywiad z kimś kto jest zadowolony z operacji której sie poddał , bo ogólnie to powiększanie piersi , jakieś liftingi , naciągania itd. To są jakoś dziwnie odbierane przez ludzi . Np jak powiedzialm koleżance ze chce powiększyć piersi to mnie zabiła swoją reakcją ![]() ![]() ![]() I przeważnie ludzie myślą ze kobiety powiększają biusty dla facetów , albo chcą nimi świecić na lewo i prawo przed wszystkimi. A najczęściej robią to bo nie mogą na siebie patrzeć , nie ściągają stanika przy mężu , bo sie wstydzą piersi zniszczonych przez wykarmienie dzieci . A ludzie nie myślą w ten sposób, tylko odrazu pokują takie kobiety do jednego worka z PAMELĄ ![]() ![]() Więc sama jestem ciekawa tego artykułu , co tam naskrobią na ten temat . Miłego dzionka kobitki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a mówią, że BE bo myślą, że może nam się coś stać jakieś powikłania i po prostu boją się o nas. dlaczego bałyśmy się przed operacją? że coś pójdzie nie tak, coś tam się w środku źle porobi, że się nie obudzimy. oni boją się tego samego, tylko że to faceci i tak tego nie okażą. ja widziałam jaki mój TŻ był przerażony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że po pierwszym miesiącu zaczniesz się uśmiechać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.